Malin

En blogg om mig

promenad

Publicerad 2011-06-30 20:16:52 i allmänt,

Jag, mamma och Jonna har precis varit ute och gått. Kanske var vi ute i en timma sammanlagt. Hur skönt som helst!

Innan dess var jag på träning och fick veta att Stjärnspelen är en vecka tidigare än vad jag hade trott = jag behöver inte be om att få byta pass på jobbet! För jag jobbar varken lördag eller söndag den helgen, UNDERBART! Skönt att inte behöva fråga om man kan byta.

På tal om jobb. Imorgon börjar det på riktigt. 11-20 går jag. Lämnar lägenheten 09.45 och kommer hem 21.00.... Känns sådär bra, eller inte. Jobbigt med så långa dagar. Men när jag ändå är där kan jag lika gärna jobba långa pass eftersom det är en bit att åka.

gamla bilder del 3

Publicerad 2011-06-30 16:42:00 i gammalt,


2007 hade nog potatisarna legat lite för länge i vattnet


Jag vet inte vilket år detta är, men vi fick iallafall bli tränade av Johnny Holm och jag var överfascinerad!


Jag och Jonna var så kärleksfulla mot varanda förr. Det bästa med denna kaviar-bild är att hon skrev "vörlden"


I samma vända gjorde hon en kaviartarzantub till mig


2007 trodde jag nog inte att jag skulle jobba på Gottebiten om fyra år


Katten får avsluta denna omgång. Snygg, nyrakad och gäspig!

she was only twentyfour but so much older that the past

Publicerad 2011-06-30 12:40:45 i allmänt,

Allra käraste Mando Diao, världens bästa spellista tillägnad bara er, för underbart!

Det blev ingen strand idag. Molnen var förjävliga. Men det verkar som att det spruckit upp nu, men jag orkar inte åka iväg just nu. Jaja, det blir nog bra ändå. Brände mig tillräckligt igår för att ens försöka ligga där idag!

Fick två (!) brev hem på posten. Det ena var en faktura på 150kr för att jag har gjort tillverkningen av mitt körkort. I det andra stod det att mitt körkort finns att hämta på posten! HAPPY GIRL! Äntligen får jag det. Efter mer än en månad med detta pappret (enbart för att jag varit för lat för att ta kort). Inget är för sent, haha. Så jag ska ta mig en tur till posten sen när jag ändå ska hämta Jonna på jobbet. Då tar jag svängen förbi affären också för jag vaknade imorse med halsont. Så jag ska försöka lindra lite.

Nu ska jag inte göra något vettigt alls. Som vanligt då med andra ord


Världens sötaste Ida!

30 juni 2011

Publicerad 2011-06-30 08:37:56 i allmänt,

Hej!

Glad tjej som såg att pengar kommit in på kontot. Underbart!

Undrar hur dagen kommer bli. Är ju meningen att jag och Sofie ska ut till Ingestrand, men det är jättemycket moln och solen kommer bara titt som tätt. Hmm. Jag får inte tag på henne heller. Men hon sover väl nu. Får försöka om en timma, då måste hon vara vaken, haha! Men får höra hur hon vill göra. Och vem vet, molnen kanske är borta om en timma?

Nu ska jag ta mig frukost och sätta mig ute och äta den. Då får solen gärna vara framme!


Jättesnygg bild, men den kändes så somrig!

ingestrand med fina vänner

Publicerad 2011-06-29 17:55:22 i allmänt,

Idag har jag lapat hur mycket sol som helst. Det lär märkas imorgon hur röd jag blivit. Eller inatt när jag ska sova. Men det gör inget. För imorgon åker jag troligen ut dit igen! Då blir det med Sofie och kanske Matilda om hon inte skulle jobba. Göttans!

Sen nu har jag varit på Vik också. Kollade lite när Ida tränade sen åkte jag hem. Orkade inte stanna kvar när småttingarna skulle träna. Shame on me. Haha. Men jaja.

Sen ringde de från jobbet och undrade om jag kunde jobba imorgon. Men jag måste till träningen. Det är illa nog att jag inte kan fyra veckor under sommaren annars. Men jaja. Jag jobbar ju på fredag!

Gamla bilder

Publicerad 2011-06-29 15:22:00 i gammalt,

Här kommer ytterligare några bilder från förr!


Mina vans gick jag i ända tills de var helförstörda, -07


Jag och Jonna skickade några fina meddelanden till varandra, -07


Den här bilden borde egentligen förstöras för den är så himla ful. Men jag provade en klänning och den var så himla tung! -07


Åh, krig <3 -07


En galet snygg bild på Marcus, Victoria och mig. -06


Centralshow 07, snyggaste vännerna!

29 juni 2011

Publicerad 2011-06-29 10:00:10 i allmänt,

Snart ska jag iväg och träffa mina vänner. Ska bli så skönt med en dag på "stranden" med prat och gott att äta. Ska bli så himla trevligt.

Kommer nog åka på avslutningen (eller de har ingen mer träning innan Stjärnspelen tror jag) för de minsta barnen. Är inte kapabel till att träna själv så jag kan lika gärna vara där med min närvaro! Älskar ju att se alla barn springa runt och verkligen älska friidrott, mår som allra bäst då!

Nej, nu får jag nog göra mig klar. Vi ska inte ses förrän elva, men jag är långt ifrån klar själv, haha!

sol, bad och fina vänner

Publicerad 2011-06-28 19:47:40 i allmänt,

Imorgon ska jag umgås med två av de finaste. Nämligen Ida och Sofie! Vi ska ses vid affären och sen köpa lite godsaker innan vi åker ut till stranden och är där i några timmar. Ska hämta mamma också, så hon får va där ute med. Kommer bli helt awesome. Jag älskar flickorna! Vi kommer nog prata hur mycket som helst, och skratta och bara göra ingenting. Helt bäst kommer det bli.

Var på träningen förut och höll på att få solsting tror jag. Herregudars vad det var varmt och kvavt, men jag klagar inte. Så otroligt skönt med värme igen efter några veckor med regn, eller så det känns iallafall! Men det ska bli fint imorgon iallafall, så det blir bra!


Två av de bästa! <3

28 juni 2011

Publicerad 2011-06-28 10:02:06 i gammalt,

Idag ska ni få ett bildregn med bilder från jättelängesen. För jag har inget vettigt att skriva


Vi börjar med denna. Från värmlandslägret i Arvika, hur underbart som helst. -06


Från samma läger. -06


Bild på mig och Jonna. Det börjades tidigt, -06


Samma gång, det roligaste är att jag har för mig att det stod att det var från julafton


En gång när vi var ute och gick med Brasse och Mulle. Detta är nog tidigt 07


Vi (jag, Ida och Line) var hemma hos Emma, det blåste så mycket att Idas paraply flög upp


Sista bilden för nu blir på mig. Åka pulka i backen hemma hos pappa är det bästa med vintern

ont, dåligt, bajs

Publicerad 2011-06-27 22:48:49 i allmänt,

Jag har ont i hela kroppen. Jag tror det beror på att jag inte är helt frisk än. Mest ont gör det i axeln, försöker massera, med det är galet svårt. Jag står ut, haha.

Sen gick träningen skitdåligt. Märktes att jag fortfarande har en infektion och inte kan köra fullt ut. Men jag gjorde mitt allra bästa och det var inte fy skam!

Sen sa vi hejdå till Malaika. Tråkigt! Får hoppas att hon kommer och hälsar på någon mer gång!

Nu ska jag sova. Imorgon blir det en lugn dag med BodyPump på schemat! Har inte kört det på länge och efter att jag körde det sist så har det blivit ett nytt pass. Får se hur det går! Spännande.

musikmix

Publicerad 2011-06-27 16:40:06 i Fin bete,

Markus Krunegård – Samma nätter väntar alla
Markus Krunegård – Hollywood Hills
Adele – Rolling In The Deep
Asha Ali – The Time Is Now
Tiger Lou – Nixon
Beyoncé – Best Thing I Never Had
Hurts – Stay
Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall
3OH!3 – STARSTRUKK - FEAT.KATYPERRY
Tove Styrke – High And Low
Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet
Håkan Hellström – Man måste dö några gånger innan man kan leva
Veronica Maggio – Snälla bli min
Veronica Maggio – Välkommen in
Veronica Maggio – Satan i gatan

Detta är ungefär vag jag lyssnar på för tillfället. Inte så konstigt. Det är vad jag har lyssnat på ett tag nu och det känns som att jag kommer göra det ett tag framöver också. Men jag gillar det. Sen att det är mest svenskt är väl heller ingen konstighet, lyssnar faktiskt mest på svensk musik, även om jag gillar mycket som inte är svenskt också.

27 juni 2011

Publicerad 2011-06-27 10:43:05 i allmänt,

Hej.

Nu på morgonen har jag spelat lite Sims, man måste bara älska det spelet. Redan har det hunnit dö 6 personer, alla av ålder dock, så tro inte att jag är en massmördare. Haha. Men jag spelar gärna kortare stunder fast ofta. Då hinner man med andra saker under dagen också.

Undrar hur det kommer bli med min springtur med. För jag har ett dilemma. Mitt hår är så fett som det bara kan bli = jag vill inte visa mig ute bland folk. Hur gör man då? För det är ju onödigt att duscha innan man ska träna.. Blä. Sämst är vad jag är.

Detta är typ en av jordens snyggaste bilder. När vi väl tar kort, då ser alla ut såhär

funderingar

Publicerad 2011-06-26 22:57:51 i allmänt,

Jag brukar ofta fundera. På många saker, gärna samtidigt. Ofta är det inga smarta saker. Som just nu, min största funderan är på när jag ska dö. Och jag har många olika svar. Allra helst skulle jag vilja dö nu, leva som ett spöke ett tag (enbart för att se hur alla reagerar på min död) och sen komma tillbaka och konfrontera alla som inte reagerade på det sättet jag trodde. Eller, de som reagerade på ett sämre sätt än jag trodde. Och fråga mig inte varför jag tänker och resonerar såhär. Det beror nog på mitt humör som inte varit det bästa på en vecka. Har mått dåligt och inte orkat prata med någon typ. Hoppas det går över om sisådär en minut, för jag vill vara spralliga och glada Malin igen, som jag brukar vara.

En annan fundering kom upp precis nu. Varför kan man inte "gilla" det folk skriver i chatten på Facebook, det skulle varit himla praktiskt.

ingen jam

Publicerad 2011-06-26 20:52:25 i allmänt,

Det blev ingen träning idag. Synd, för jag har inte tränat på en vecka och var verkligen sugen på att träna Jam. Nu får jag vänta en hel vecka till eftersom tisdagspasset är borta! Så himla tråkigt, men jag får försöka överleva!

Imorgon ska jag träna mycket. Springa och sen Attack på kvällen. Ska köra hårt som bara den för att ta ikapp alla timmar jag missade i veckan. Måste komma ikapp, haha. Ska träna hårt hela veckan så jag är redo för en hel helg med arbete! Snart börjar sommarjobbet. Ska bli gött.

26 maj 2011

Publicerad 2011-06-26 15:39:17 i allmänt,

Hej!

Midsommar har varit awesome! Bilder finns på Facebook, orkar inte lägga upp några här. Haha. Ni får kolla där helt enkelt

Så har midsommarhelgen tagit slut och det har varit jättekul! Har träffat Tes, Alen, Therese, Victoria, Marcus och många fler. Men de andra brukar jag träffa oftare. Haha. Men vi har spelat kort och gjort "fem"kamp och spelat kubb. Allt som vanligt alltså. Har inte tänkt på något annat än att leva i nuet. Helt underbart!

Idag blev det ingen Jam, jättetråkigt! Men jag får komma igen imorgon med en springtur på morgonen och Attack på kvällen. Efter det så blir det go-away-party för Malaika! Synd att hon ska åka. Men vi kommer nog ses igen!

FARSgubben

Publicerad 2011-06-24 21:27:57 i allmänt,

Min familj har otroligt sämst humor. Kan skratta åt i princip vad som helst. Just nu sitter pappa och Jonna och ser på en far på tv'n, jag minns inte vad den heter, men den var rolig iallafall. Jag orkar inte kolla just nu, för jag är egentligen inte på humör för humor. Äsch, det ska vi inte ta nu. För nu är jag hemma och mår gött!






Tre egobilder, det gillar vi en sån här fredagskväll!

tömte, pappa, midsommar!

Publicerad 2011-06-24 14:56:10 i allmänt,

Ska alldeles strax åka iväg till världens underbaraste ställe, Tömte. Jag älskar allting där och jag vet att jag tjatar om det. Inväntar bara att pappa ska komma och hämta mig och Jonna. Jonna som för övrigt inte kommit hem än, men hon kommer snart. Sen ska vi säkert handla massvis innan vi åker hem. Eller om pappa handlade allt igår när han var på köpcentret men kom inte och hälsade på mig. Ska säga att nu förtjänar jag en plats i testamentet igen! Hahaha. Internskämt, det är helt underbart!

Allt är iallafall packat och klart, det är så svårt att veta vad man ska ha på sig. För man vill vara sommarfin, men det tänker jag inte va om det regnar. Så idag, just nu, kör jag på jeans och linne. Det får duga. Jag har med mig andra saker, får se hur vädret blir!


Idag är en riktigt bra dag, precis som när jag fick se mina män <3

krunegård deluxe!

Publicerad 2011-06-24 12:47:09 i Fin bete,

Galet vad jag ä-l-s-k-a-r Markus Krunegård! AAAAAH! Har lyssnat på honom i några år nu och nu har jag kommit in i en period igen. Ja, jag är en periodlyssnare vad gäller artister och band. Just nu är jag inne i Krunegård och Museperioden. Haha, saligt snygg blandning.

Men åter till denne fantastiske man. Har gjort en lista, dock med inte alls många av hans låtar. Jag måste lyssna igenom och fixa mer. Men det orkar jag inte just nu. Nu ska jag bara njuta av låtarna som faktiskt finns i listan som heter kort och gott krunegård, passar ju bra.

Min favoritlåt med honom har alltid varit Markus Krunegård – Hollywood Hills. Eller, alltid och alltid vet jag inte om jag kan säga. Men så fort jag hörde den så smalt jag, helt fantastisk. "Svart är ingen färg det är så man känner sig, tom är ingenting och det var tomt i mig" det stämmer. Och det kommer alltid stämma in på mig.

Jag älskar honom, helt enkelt


Försökte hitta en bild från när han var på festivalen, men jag tror inte jag hittade någon, finns väl på den andra datorn. Men det får bli en bild av hans album "Prinsen av Peking"

24 juni 2011

Publicerad 2011-06-24 10:20:21 i allmänt,

Hej.

Grått och trist är allt idag. Vädret, mitt humör, allt. Eller, solen kikar fram lite, men det hjälper inte. För idag är jag arg och ledsen. Bara sådär. Arg och ledsen.

Ska bli otroligt skönt att få åka hem till pappa och glömma massa.


Jonnas bild på världens underbaraste Tömte

jobbjobbjobb

Publicerad 2011-06-23 21:59:36 i allmänt,

Oj vad jag är trött! Men värt iallafall. Dagen har gått så ofantligt snabbt och det har varit jättemycket folk. Sen insåg jag, det är löning och dagen innan midsommar. Klart som fa-an att det är mycket folk. Men det har gått superbra och jag har inte klantat mig allt för mycket. Haha. Känns som att jag verkligen är redo för sommaren! Fick även göra ett brandtest idag, som var hur enkelt som helst. Så nu kanske jag får mitt passerkort och allt sånt. Hoppas på det iallafall.

Imorgon ska jag slappa. Eller, jag måste ut och springa. Eller röra på mig i vilket fall som helst. Sen sticker jag till pappa och firar midsommar där. Kommer bli awesome!

23 juni 2011

Publicerad 2011-06-23 10:01:39 i allmänt,

Hej!

11.30 tar jag på mig skorna och vandrar mot busstationen. Ja, jag VET att det inte tar 35 minuter för mig att gå dit, men jag kan väl gå sakta och göra massa saker på vägen. För jag tänker inte stressa dit och missa bussen. Missar jag den tar jag nog livet av mig. Nejdå, men inte långt ifrån.

Nu måste jag äta en rejäl frukost, annars orkar jag nog inte vara borta i mer än tio timmar. Får ta med mig lite smörgåsar och frukt till jobbet också. Kommer ju vara där en timma och en kvart innan jag ska börja. Så då tänker jag gå och köpa lite frukt. Gott!

godnatt

Publicerad 2011-06-22 22:32:03 i allmänt,

Nej, nu tar jag mitt humör och går och sover. För jag orkar inte mer nu. Tänker försöka vakna upp glad imorgon inför jobbet. Lär gå åt helvete.

Och jag vet inte varför jag går runt som i en bubbla. Känner mig som en levande zombie. Inte kul, inte okej. Iallafall inte när jag inte vet varför. Det är jobbigt.

Fan

bilder

Publicerad 2011-06-22 20:31:28 i allmänt,

Ja, nu tänker jag visa lite bilder på dagarna som gått.


Matilda spelade i statsmusikkåren på lördagen och hade en lite för stor uniform!


Partyt hos Sofie började med massa chips. Matilda fick ett som såg ut som en fisk


Jag hittade en massa onödiga bilder i min kamera. Jonna var boven och här har hon tagit kort på våran favoritreklam, världens sötaste ungar!


Och här försökte jag mig på en inbakad fläta på mig själv. Första gången och jag är faktiskt rätt så nöjd. Den kunde varit bättre, men den kunde även ha varit sämre!

Sådär, fyra bilder fick ni. Tror inte att det kommer komma mer från festen, bilderna är rätt fula. Haha

Nu måste jag ladda mentalt för jobb mellan 14 och 20 imorgon!

busskort!

Publicerad 2011-06-22 16:19:23 i allmänt,


Åh, jag är nog världens nöjdaste tjej just nu. För nu äger jag ett busskort, för första gången i mitt liv! Jag har faktiskt alltid avundats alla som haft ett busskort, för det är bara åka på det. Man betalar ingenting, eller jag gjort i och för sig. Men det kommer vara så himla värt. Känns som att jag ska åka massa buss bara för att utnyttja det! Wiho! Är faktiskt superglad för att jag har ett busskort. Snygg på bilden blev jag också, inte alla som är snygga på sitt busskort! Eller körkort heller för den delen, för korten ser identiska ut!

WIHO!

jobba, busskort, foton

Publicerad 2011-06-22 14:30:21 i allmänt,

Ojoj, morgondagen kommer inte se ut som jag planerat! Fick ett sms där det stod "Hej, vill du jobba imorgon mellan 14 och 20?" och självklart vill jag det! Tjänar pengar på det och jag hade ändå inga planer imorgon. Ska blir härligt faktiskt. Skönt att jobba något mer innan det blir dags på riktigt, alltså nästa helg. Känner på mig att det kan bli en del folk imorgon också, med tanke på att det snart är midsommar och sådär. Men det blir nog bra. Då ska jag försöka få tag i ett sånt passerkort också, så jag har det. Tur att jag kommer ihåg mitt nummer för stämpligen också!

Så nu måste jag och mamma upp på vinden och leta efter mina lådor. För det är där som det finns kort på mig som jag tog när vi skulle ha pass. Nu är jag inte 100% säker på att de ligger där, men man kan alltid hoppas! Annars får vi ta kort i en sån automat, för jag behöver det till busskortet. Så att jag kan åka hur mycket jag vill inom värmland. Kortet kostar 500kr, så det kommer vara så himla värt!

Nej, nu ska jag se om vi kan gå till vinden!

22 juni 2011

Publicerad 2011-06-22 09:22:32 i allmänt,

Godmorgon!

Jag har precis insett att jag måste skaffa mig ett mer intressant liv. Jag gör ju inget om dagarna. Eller nu kanske jag har haft anledning då jag varit sjuk. Men annars. Jag sitter inne hela tiden. Ska bli bättre. Ska iallafall ta en promenad varje dag. Och allt detta lär ändras när jag börjar jobba. Då kommer jag klaga på att jag aldrig får vara ledig. Haha, det är fint.

Ska banne mig ta mig en promenad sen. Måste få komma ut i luften en sväng. Även om jag ska till Vik och resultattävlingen. Det gills inte för tillfället. Haha. Så jag måste röra på mig. Kanske drar med kameran om det blir finare väder.

Nu ska jag dega lite till innan jag äter frulle!

kvällskvisten

Publicerad 2011-06-21 21:55:04 i allmänt,

Mamma berättade för mig idag att vi nu går mot mörkare tider. Det är nämligen sommarsolståndet idag, vilket innebär att natt och dag är lika långa. Det känns som att sommaren inte ens har börjat och redan ska vi börja gå mot tidigare nätter. Det känns inte bra helt enkelt.

Imorgon ska jag pallra mig iväg till Vik och titta på/hjälpa till med resultattävlingen. Känner att jag behöver komma ut efter två dagar instängd i lägenheten utan något som helst socialt liv. Vill inte smitta någon med förkyldning eller sådär. Även fast det verkar som att alla är sjuka. Vi smittade väl varandra i lördags.

Nu börjar So You Think You Can Dance igen! Bye!

21 juni 2011

Publicerad 2011-06-21 10:34:13 i allmänt,

Godmorgon!

Ännu en dag med förkyldningen. Usch vad jag hatar det. Ingen träning eller mys med vänner. Det suger. Så jag vill ha tips på mirakelkurer som gör att jag blir frisk på typ en timma?

Så idag blir väl en lugn dag också. Ska försöka läsa ut Carolina Gynnings Ego Woman som jag började läsa för jättelängesen, men i och med flytten så hamnade den i lådor och sen la jag bara in den i byrålådan och den glömdes bort och jag började läsa andra böcker. Men nu är jag igång igen, har läst hälften av den och har inte så mycket kvar. Men det var nog igen bok för mig, den känns så ytlig och tom. Men en annorlunda stil för mig att läsa iallafall.

Mamma var söt också. Ringde precis och ville höra hur det var med mig. Sen ville hon även veta om jag saknade något i matväg, det var nog därför hon ringde. Men vi kan låssas att hon ringde för min skull! Haha.


Jag vill till Tömte med megawesome väder och ta hoppbilder med Jonna. Kanske till helgen under midsommar!

dålig dag

Publicerad 2011-06-20 15:58:18 i allmänt,

Idag har varit en riktigt dålig dag. Jag vet inte varför. Jag är inte på bra humör eller något. Kan det bero på vädret? För det har inte varit speciellt kul. Regn och sol om vartannat. Eller beror det kanske på min förkyldning? För det är inte roligt att gå och snora och knappt kunna andas.

Äsch, dagen är hemsk bara.


Därför lägger vi upp en bild på något jag älskar och blir glad av

20 juni 2011

Publicerad 2011-06-20 09:33:05 i allmänt,

Hej!

Jag tror verkligen inte att det blir en springtur för mig, kanske inte ens Attack. Vaknade upp så himla förkyld att jag trodde jag inte skulle kunna andas. Fast jag måste träna något, annars får jag spunk. Och det vill man inte.

Så det blir en lugn dag, tar fram en bok ur lådan (ja, mina böcker ligger i en låda eftersom jag inte har någon hylla.) och hoppas att vädret kommer vara fint hela dagen.

morgondagen

Publicerad 2011-06-19 21:33:05 i allmänt,

Imorgon ska jag verkligen försöka göra något med mitt liv. Först och främst ska jag ta en springtur på morgonen, har inte sprungit på jättelänge. Så jag tar mig nog en tur i skogen. Måste ladda ipoden först, så jag kan lyssna på något under tiden iallafall.

Sen ska jag nog vara en duktig dotter och städa massvis på rummet. Kanske städa lite mer i lägenheten också, när jag ändå har massa tid över.

Sist på dagen blir det Attackpass, undrar om det är ute eller om det började nästa vecka. Kanske ska ta och kolla upp det där, så jag vet. Och nej, det blev inget byte till ett spinningpass, kände att Attack är det jag verkligen VILL träna, och då tänker jag göra det också.


En bild från klasskvällen

tråkig dag

Publicerad 2011-06-19 16:53:04 i allmänt,

Usch, idag har nog varit världens segaste dag. Jag har bara velat att den ska ta slut så jag får sova. Igårkväll kände jag att jag inte ville leva, jag ville somna och inte vakna. Men det var depphumör. Visserligen känner jag mig jätteskum idag och har gjort hela dagen, men det kan inte hjälpas.

Snart får jag iallafall åka iväg till Jamen, det ska bli riktigt skönt. Ska dansa som aldrig förr

19 juni 2011

Publicerad 2011-06-19 09:23:03 i allmänt,

Hej!

Igår barke det! Haha. Det var fest hos Sofie och det var hur roligt som helst! Massa fint folk och trevliga vänner. Helt underbart.

Idag ska jag på Jamen, fast den är inte riktigt än, så jag vet inte vad jag ska göra innan dess. Måste kolla så att jag är inbokad först kanske. Haha. Men det tror jag att jag är.

fika och promenader med fina vänner

Publicerad 2011-06-17 15:05:33 i allmänt,

Klockan elva mötte jag som sagt upp Matilda. Vi gick en liten sväng sen hamnade vi på City och fikade. Där satt vi i två timmar innan jag skulle gå till Nordells och möta upp Edith och Sofie. Vi gick hem till Sofie och pratade. Var jättkul att träffa flickorna igen och vi ses imorgon, kanske ikväll. Det beror lite på. Men det är alltid underbart när jag är med dem. Vi har pratat om allt möjligt, så som vi brukar göra. Och vi har fått oss fina skratt.

Nu måste jag äta något innan träningen. Ikväll blir det nog mest mys med familjen, göttä!

17 juni 2011

Publicerad 2011-06-17 08:41:15 i allmänt,

Godmorgon!

Idag vaknade jag verkligen inte på rätt sida. Tror det beror på att jag blev väckt av grannens borrande och spikande. VEM I HELA FRIDEN BÖRJA BORRA OCH BANKA KLOCKAN ÅTTA PÅ MORGONEN!? Det är så långt ifrån okej som man kan komma. Speciellt när det är sommarlov, vilket denna människa borde förstå. Jäkla idiot.

Ja, annars idag ska jag röra på mig väldigt mycket. Först promenad med Matilda klockan elva, om det inte öser ner regn som det gör nu. Sen ska jag gå med Sofie och Edith klockan två, hehe. Sen ska jag på Attacken klockan fem. Så jag har några saker som ska göras idag. Hoppas på mycket skvaller och skratt. Det är då jag mår som bäst. Wiho!

Nu borde jag äta och sånt, men jag är inte på humör pga grannen. Idiot

criminal minds

Publicerad 2011-06-16 21:50:14 i allmänt,

Åh, varför älskar jag alla såna här amerikanska kriminalserier? Jo, för att de är bäst. Jag älskar dem. Jag ska bli som alla i dessa serier. Ska bli världens bästa kriminaltekniker när jag blir stor. Jag ska kämpa som bara den, jobba mig upp till toppen. Ska aldrig klaga, ska bli så galet bra att jag blir eftertraktad. Alla ska vilja att jag ska jobba åt just dem.

Först gäller det bara att jag kommer in på polisutbildningen. Sen gäller det att min polisrotel godkänner att jag får gå kriminaltekniker-utbilningen. Men det ska väl inte bli några problem?

Robins student

Publicerad 2011-06-16 19:21:00 i allmänt,

Som lovat, här kommer bilder från studenten förut!


Direkt jag såg denna tänkte jag på Robin, haha. Så klockrent!


Robin plus alla andra som står jag sjunger studentsången


Släkt och vänner var där för att gratulera!


Nöjd student!


Tårtan var riktigt snygg!

student, mat och träning

Publicerad 2011-06-16 16:49:01 i allmänt,

Ja, då var jag hemkommen, för en stund iallafall.

Robin var så stilig när han sprang ut, eller gick gjorde dem. Haha. Sen åkte han Volvo och var nog den nöjdaste av dem alla! Victoria skämdes över honom, haha. Sen åkte jag till jobbet en snabb sväng med ett papper, sen tog jag mig till Tömte. Där fick vi smörgåstårta, vanlig tårta och kaffe. Gottgott. Sen spelade vi lite kort, var ute och tog kort och lite sådär. Sen åkte jag med Victoria till Sulvik och sen körde jag henne till badhuset.

Så nu försöker jag äta lite flingor innan det är dags för friidrott igen. Men idag tänker inte jag träna, det känns för mycket från igår! Haha. Men det är inte konstigt med tanke på att jag inte gjort övningar på typ ett år! Så jag är nöjd och jag har fått beröm också! Tycker det är så underbart att vara tränare för små barn och då är det alltid trevligt att höra att man är uppskattad! Man får mer energi då och vill bara dit och träna hela tiden!

Bilder från studenten kommer upp efter jag har tränat klart, alltså runt halv åtta kanske.

16 juni 2011

Publicerad 2011-06-16 09:13:13 i allmänt,

Hallå!

Idag ska jag på student. Det är en vecka senare än alla andra, känns det som. Men det gör väl inget det? Robin tar iallafall idag, i Åmotsfors. Ska bli kul att se hur en student går till där! Så jag ska åka typ kvart i tio för att se om jag hittar något att hänga på hans hals, hehe.

Annars idag blir det fika efteråt och sen måste jag till träningen. Men det hinner jag nog, fick ju ta egen bil också, så det är skönt. Hopppas bara jag hittar parkering i Åmotsfors, haha. Inte allt för långt bort från skolan heller. Aja, sen måste jag hitta pappa, Kerstin och alla andra med. Det lär ju bli spännande.

Nej, nu måste jag göra mig i ordning om jag ska komma iväg någon gång!

Klasskväll

Publicerad 2011-06-15 14:02:42 i allmänt,


Vi gick och inväntade Malaika eftersom det var en överraskningsfest innan hon åker hem!












Hon blev jätteglad :)


En riktigt fin och god tårta!




Sen hamnade vi i sofforna inne och körde viskleken

Det var klasskvällen för denna gång. Det kommer mer gånger, vi har bestämt att vi måste ses allihop minst en gång till innan Malaika åker tillbaka till Alaska igen!

15 juni 2011

Publicerad 2011-06-15 11:43:15 i allmänt,

Hej!

Nu har jag fått sommarlov. Får ha det ända tills helgen efter midsommar, sen börjar jobbet!

Så nu håller jag på att ladda upp bilder från olika saker, klasskväll, skolan, skolavslutning osv.

Senare ikväll ska jag på friidrott. Jag ska till och med träna! Eller iallafall visa på övningar som de i den nyaste gruppen kan göra! Kommer bli väääldigt spännande. Får se om jag kan något alls, haha!

Classmates!

Publicerad 2011-06-14 21:26:37 i allmänt,

Jag tycker faktiskt väldigt bra om min klass. Det kanske inte alltid har verkat så, speciellt under turnérep och sådär. Men jag rådiggar klassen! Idag har vi setts i Strandparken och senare gick vi till AKM där vi körde viskleken. Det har blivit lite utav våran grej, vi älskar det och kör så fort vi får tillfälle ungefär! Det blir oftast jätteroligt och snuskigt, eftersom det är så vi är. Haha
Bilder från kvällen kommer upp imorgon kanske!

Just nu ser jag på So You Think You Can Dance och njuter av alla duktiga människor. Jag gillar att kolla på det och denna säsongen ska jag försöka kolla på varje program. Hoppas jag får mig någon favorit också som går långt, så man kan kolla mycket! Wiiii.

Imorgon är det skolavslutning, kommer kännas lite sentimentalt!

14 juni 2011

Publicerad 2011-06-14 08:52:03 i allmänt,

Tja!

Idag slapp vi matten, eller jag vet inte egentligen. Men han har sommarmatte också, och då skulle han springa mellan oss och den och då lär jag inte få något gjort alls. Så jag tog mig sovmorgon och satsar på att sjunga fint på sånglektionen istället! YÄ!

Ska bli kul att vara med klassen sen, dock regnar det nu. Men såfall har vi bestämt att vi ska vara inne på musikskolan. Det funkar minst lika bra det! Hoppas att så många som möjligt kan komma också, skulle vara kul om verkligen h-e-l-a klassen vore där!

Nu måste jag iallafall göra mig lite i ordning för skolan. Ska ha Sång, samhäll - prata om koreakonflikten, dubbeltimma idrott - eftersom alla inte har haft lektion tog vi av ensemblen, men tydligen skulle vi ha det för utvärdering, jaja... Sen slutar jag, då ska jag hämta en faktura på körskolan och sen ska jag sola med Edith! Yä!


Ett gulligt dagboksinlägg som Jonna skrev när hon var lite.

discodiscodiscodisco

Publicerad 2011-06-13 20:27:37 i allmänt,

Jag älskar den låten. Första pulstoppen i nya Attackpasset! Jag blir så glad, för det känns inte som träning eftersom vi har med lite discomoves. Blir alltid lika pepp på att köra om man får lite blandning mellan hårdträning och lite mer flumrörelser. Visst, man kan göra alla rörelser mer eller mindre, men jag kör på som bara den. I love it!

Idag kändes det fatiskt skapligt bra, förutom armarna. Orkade ingenting, var helt slö och hade ingen som helst kraft. Men jag kämpade på på den lättaste nivån och gjorde allt där iallafall!

Nu äter jag choklad. Haha, bra kombo där! Men jag är värd det, har tränat som bara den. Tog till och med trapporna istället för hissen förut, mmhhmm. Det trodde ni inte om mig va.

Men imorgon blir det ingen träning, det blir klassmys istället! Ska bli himla roligt faktiskt. Vid fint väder kommer vi vara i strandparken, vid fult väder sätter vi oss på AKM. Kulkul!

Favoritlåt

Publicerad 2011-06-13 15:34:42 i Fin bete,

Alltså, jag har säkert tjatat om detta hur många gånger som helst. Men jag måste bara länka min favoritlåt just nu.

Veronica Maggio – Satan i gatan

Skräll att det är Maggio. Lite mer skräll är nog vilken låt det faktiskt är. Jag har varit insnöad på Maggio ett tag nu, men jag har mest lyssnat på Välkommen in, Sju sorger, Snälla bli min. Men när denna låten kommer upp, jag hör bara introt och känner "YES!" och är överlycklig över att det just var denna låten som började spelas. Det är så jag inser hur sjukt galet bra den verkligen är! Så det är min favorit just nu.


Satan i gatan vad bra den är!

13 juni 2011

Publicerad 2011-06-13 07:24:38 i allmänt,

Godmorgon! Solen skiner idag och av någon konstig anledning så är jag på bra humör, så dagen kan faktiskt bli bra. Haha.

Det blir dock en konstig dag idag. För jag har en lektion nu klockan åtta, sen har jag ingen mer förrän 12.15, så jag har lite håltimma om man säger så. Men den ska jag ta tillvara på, ska skriva som bara den på Koreakonflikten så att den blir klar. Det bästa är att lektionen jag har där vid tolv är just Samhällskunskap, så då får jag ännu mer tid till att skriva. När samhällen slutar ska jag göra nationella i tyska. Lyssna och skriva blir det. Sen får jag sluta.

Ska även träna Attack sen. Måste göra det som avbrott i Koreakonflikten förstår ni. Annars kommer jag bli galen på den.

Nej, nu kallar skolan snart.

jam och koreakonflikten

Publicerad 2011-06-12 20:06:46 i allmänt,

Jadu. Idag försökte jag faktiskt jobba på arbetet. Men eftersom det inte fanns några bra källor får jag ta det imorgon på min megahåltimma. Sådeså. Då ska jag jobba som bara den också, inte slappa något alls. Måste ju bli klar imorgon nämligen, annars får jag det tufft. Haha

Jamen idag var riktigt rolig. Som vanligt, ingen skräll att jag tycker det! Sen jag kom hem från den har jag ätit lite och sådär. Nu ska jag sätta mig och fortsätta läsa i boken "I det tysta". Jag har inte läst alls mycket, men jag älskar den redan. När det handlar om mig och böcker finns bara en genre, sanna hemska böcker. Just denna handlar om en flicka som var i sin brors våld och fick ett barn med honom. Hemsk bok.

12 juni 2011

Publicerad 2011-06-12 14:46:05 i allmänt,

Hej!

Snart ska vi äta mat, ska bli hur gott som helst!

Idag har jag faktiskt försökt plugga. Men det är inte så enkelt när man inte kommer åt de bra sidorna att hitta fakta på. Så imorgon får jag sitta som bara den för att hinna bli klar. Men det gör jag nog, annars hinner jag aldrig. Haha. Får kämpa helt enkelt!

Annars idag ska jag på Jamen, ska bli hur kul som helst. Älskar Jam och vill dansa varje dag. Ungefär så.

hehe

Publicerad 2011-06-11 19:34:59 i allmänt,

Oj, vad har jag gjort idag? Inte något alls. Spelat Sims, jag måste sluta med det. Blir ju beroende. Får inte sitta förrän allt arbete är klart imorgon. INTE INNNAN! Måste säga till Jonna och mamma så de säger till mig att jobba hårt och mycket imorgon. Annars blir jag aldrig klar och får väl IG i samhällskunskap. Haha.

Ska ner och titta på treorna som gick ut när de spelar lite. ska bli trevligt. Ska dit med Edith, så går väl sen någon gång.

11 juni 2011

Publicerad 2011-06-11 10:06:16 i allmänt,

Godmorgon!

Igår var en mycket bra dag. Studenterna var jättefina! Sen gick vi (jag, Matilda, Sofie, Ida och Edith) till affären och köpte ton med godis (vi har mer än hälften kvar tror jag) massa chips och dricka. Så vi hade en del att göra under kvällen. Vi pratade massvis, lyssnade på musik och var allmänt flummiga som vanligt. Edith, Matilda och Sofie skulle upp tidigt dagen efter, alltså idag. Och kunde inte stanna så länge. Men Ida blev kvar en stund sen körde jag hem henne. Så det var riktigt trevligt och måste göras om snarast!

Idag ska jag springa, plugga, plugga och plugga. Ungefär något i den stilen. Det blir nog en fin dag detta.

Studenter

Publicerad 2011-06-10 17:28:53 i allmänt,

Jag tycker det är jobbigt att det regnar här just nu. För idag är det nämligen dags för årets studenter att gå bal och då går de först en kortege. Och då är det jättesynd att det regnar för då blir allt blött. Så jag lider med dem faktiskt! Och med alla oss som ska stå där och kolla också, haha. Kallt är det tydligen med, Jonna sa att det är 16 grader bara.

Men jag ska snart gå. Sen kommer mina tjejor med hem, efter att vi varit på affären och köpt massa onyttigheter. Det är vi värda idag! Har saknat att ha tjejkväll med. Ska bli kul idag också då vi ska vara hos mig. För det är bara Edith som sett hur lägenheten ser ut, så det blir spännande!


Dagen i skogen med Jonna

10 juni 2011

Publicerad 2011-06-10 07:29:50 i allmänt,

Godmorgon!

Nu har jag faktiskt varit duktig. Det är inte alla som tar sin sovmorgon och skriver klart svenskan på istället för att sova. Men se det gjorde jag och nu är jag klart. Så nu har jag ungefär en timma på mig att bli klar till skolan. Riktigt härligt med lite extratid såhär på morgonen.

Idag ska vi ha: Svenska (sista för terminen), dubbeltimma idrott tydligen eftersom flera lektioner har gått bort och då har inte alla kunnat haft sina individuella lektioner, engelska - fika med Annki och betygsprat, Samhäll - skriva mer på rapporten.
Så det kommer bli en rätt så händelserik dag. Hoppas verkligen vi slipper andra timman idrott, annars får vi ingen lunch och det suger.

Ikväll ska jag se på alla fina studenter som ska gå balen. Efter det blir det tjockismys hemma hos mig med finfina flickor! Ska bli jättetrevligt.

The Sims 2

Publicerad 2011-06-09 20:51:45 i allmänt,

Åh, nu har jag fått hem det! Ja, jag vet att det finns en trea. Men jag gillar ettan bäst av alla egentligen, mest kult. Men tvåan är bra det med! Så nu har jag gjort en familj, eller det är bara en tjej. Haha. Men hon ska få jobba upp sig och fick börja med ett superlitet hem. Men det är så jag tycker att det ska vara. Man ska inte fuska till sig ett stort himla hem med massa pengar. Vart ligger det roliga i det?

Nej, nu ska jag se på tv.

Hejdå!

9 juni 2011

Publicerad 2011-06-09 08:11:28 i allmänt,

Godmorgon!

Först och främst, Grattis till alla Solbergagymasister som tar studenten idag!

Okej, för det andra så finns det nog inget som heter gymnasister. Men jag kom inte på något bättre ord så jag skrev så. Ni får ta det som det är.

Okej, för det tredje så ska jag sjunga i kyrkan för alla studenter idag. Inte själv, men med en megakör. Jag älskar det. Kommer få se alla fina vitklädda och allt! Helt underbart.

Nej, nu måste jag fixa mig i ordning, annars blir jag aldrig klar!

8 juni 2011

Publicerad 2011-06-08 21:37:02 i allmänt,

Hej!

Äntligen hemma! Har varit full rulle på mig sedan 08.30 imorse. Men nu får jag äntligen slappna av.

Det började med en väldig seg skoldag. Massa bortfallna lektioner och tyska muntligt nationellt. Men det gick nog bra, dock sa jag lite saker på engelska, så jag och Eva skrattade endel. Men annars gick det bra faktiskt.

Sen har jag jobbat mycket idag. Fem timmar stod jag i kassan. Men det gick snabbt faktiskt! Imorgon ska jag dit och jobba fyra timmar, en timma mindre än idag. Och det är riktigt skönt faktiskt.

Nu ska jag äta massa mat, ska bli gott!

BodyJam 56!

Publicerad 2011-06-07 21:42:37 i allmänt,

Åh vad jag fullkomligt ä-l-s-k-a-r det passet! Blir inte trött på det och nu har det ändå varit i en månad kanske. Men om typ tre veckor så kommer ett nytt pass. Hoppas att det är lika roligt och lika dansigt!

Har typ ätit upp alla mammas popcorn. Men hon får skylla sig själv, för hon pratar i telefon. Sådeså!

Mando Diao

Publicerad 2011-06-07 17:50:19 i malin tipsar,

Okej, jag måste nu dela med mig. Jag blir sådär nykär i ett band under olika perioder. Nu har mitt favoritband all times kommit tillbaka, nämligen Mando Diao! Jag har lyssnat på dem i en herrans massa år, ändå sedan Jonna introducerade mig till dem, via Sheepdog eller God Knows om jag inte minns helt fel. Så det var väl sen 2004 jag har lyssnat på dem. Olika mycket i olika långa perioder. Jag hade min "värsta" period runt 2007-2008 då de även var på festivalen. Jag var helt galet, det är jag just nu också. Har suttit i över en timma med alla låtar som finns.

bästaste mando här är listan, världens bästa band, någonsin! Jag kan inte förklara min kärlek till detta band, den är för stor.

Mando Diao – You Can't Steal My Love - MTV Unplugged
Mando Diao – High Heels - MTV Unplugged
Mando Diao – Sheepdog
Mando Diao – To China With Love
Mando Diao – Lady detta var en låt jag verkligen spelade sönder, spelade den flera gånger om dagen, ofta direkt efter varandra också!
Mando Diao – All My Senses
Mando Diao – Give Me Fire

Jag kan inte ens välja en favoritlåt, men några som är högt upp på listan är God Knows, You Can't Steel My Love, Down In the Past, Ochrasy, Mr. Moon. Listan kan göras lång med andra ord.


Här har vi dem, Mats, CJ, Samuel, Gustaf, Björn

7 juni 2011

Publicerad 2011-06-07 13:51:52 i allmänt,

Hej!

Jag hatar vädret som är nu. Man kan inte andas, över huvud taget. Och det är så galet varmt att man inte vet vart man ska ta vägen. Det är jobbigt helt enkelt.

Annars har det bara varit jobbigt. Har haft kör hela tiden. Tänk er, alla ettor, tvåor och treor (musiker då) som står i ett rum som rymmer alla precis, ungefär. Och så ska man sjunga för full hals. Ja, vart är luften då? Så jag och Edith har beklagat oss jättemycket. Sen har jag fått ett blåmärke efter en stol som Johannes och Adam skulle trycka mot mitt knäveck för att jag skulle ramla. Haha, så himla fail.

Nej, nu borde jag jobba på svenskaarbetet, och samhällen. Måste bli klar typ idag för jag har ingen tid annars.


Jonnas bild från helgen

svenska och samhällskunskap

Publicerad 2011-06-06 14:00:42 i allmänt,

Usch, det känns så himla värdelöst att man sa ge folk uppgifter de sista veckorna i skolan innan lovet. Visserligen har jag vetat om svenskarecensionen sen innan lovet, men har inte orkat läst ut boken innan nu för att vi har haft så himla mycket andra saker att göra. Men nu är boken utläst och jag har skrivit en himla bra del på recensionen. Dock vet jag inte allt som skulle vara med, men jag får se om någon av mina vänner vet så de kan hjälpa mig.

Annars ska jag jobba med Koreakonflikten. Men jag vet inte hur jag ska skriva riktigt. Tycker att det är så svårt att komma på bra grejer att skriva. Men jaa, det får väl gå bra det också. Har hela denna veckan på mig iallafall, för det ska in dagen innan vi har skolavslutning.

Nej, nu ska jag äta.

6 juni 2011

Publicerad 2011-06-06 09:45:40 i allmänt,

Godmorgon!

Okej, jag visste jätteväl att det var Sveriges nationaldag idag, ändå var jag tvungen att kolla vad det var för datum. Äsch, jag säger väl såhär. Nationaldag hit, nationaldag dit, jag bryr mig ärligt talat inte så mycket.

Ska ta en tripp till Tömte idag igen. Ska hämta hem Jonna som inte blev med igår. Så jag får vara en snäll lillasyster och åka de 3,5 milen för att hämta henne, vad gör man inte för sin syster? Nejdå, det blir härligt.

Annars ska jag läsa ut boken och börja skriva rescensionen på den och sen kanske även hinna med lite samhällskunskap. Ikväll blir det Attack, galet härligt!

årjäng, fika, jam

Publicerad 2011-06-05 18:51:14 i allmänt,

Förut var jag, pappa och Jonna i Årjäng för att gratulera min fillefarfar Gunnar. För er som inte vet vad en fillefarfar (eller morfar, mormor, farmor för den delen) är, så ska jag berätta det för er. Det är nämligen när det inte är ens riktiga farfar. Gunnar var nämligen tillsammans med min farmor, så därför blir han min fillefarfar. Vi köpte med kaffebröd och festis till Jonna (hon har inte blivit vuxen och börjat dricka kaffe än) och åkte iväg. Vi var inte där alls länge eftersom det blev så snabbt påkommet och jag skulle in till Arvika för att träna.

I Koppom köpte vi med oss pizza och åt när vi kom hem till Mellangården igen! Sen tog jag bilen och körde hem och sen till träningen.

Så nu har jag kommit hem efter ett riktigt roligt Jampass. Vi krånglade till allt ett snäpp och det var riktigt underbart! Vi var inte alls många där, men det kändes som att vi var jättemånga. Funderar på att ta mig en promenad nu faktiskt. Skulle inte vara alls fel.

5 juni 2011

Publicerad 2011-06-05 11:15:02 i allmänt,

Hej!

Det är fint väder idag också, fast det blåser lite mer. Får se om man vågar sig ut, haha

Ska åka in till stan sen, alldeles själv. Hemsk vägen mellan Tömte och Arvika kommer bli. Den är dryg att åka om man är fler än en, tänk när man är ensam då. Kommer vara jättesegt. Jaja, jag ska in och Jama, så jag har något att se fram emot iallafall!

Imorgon tar jag och Edith oss en tur till Tömte för att hämta Jonna. Ska visa Edith lite hur det ser ut här också! Hon har aldrig varit här, så jag passade på att fråga henne om hon ville med, och det kunde hon tänka sig! Så vi tar bilen och åker hit igen. Då tar vi nog ett varv runt för att se oss omkring här hemma.

Nej, nu måste jag återgå till min bok. Snart utläst, då ska jag bara skriva om den också!


En lyckad hoppbild från igår!

solig dag i Tömte

Publicerad 2011-06-04 22:31:35 i allmänt,

Vilken himla underbar dag jag har haft idag! Solen har skinit (säger man verkligen så?) hela dagen och det har varit så varmt.

Har tagit massa fula bilder med Jonna. Vi tog självutlösaren och så skulle vi hoppa, detta lyckades vi såklart inte med så varenda bild är helful. Men det finns massa bilder på Facebook, men några kommer väl upp här också. Inte alla, för det är verkligen supermånga. Alla finns inte på Facebook heller.

Men vi har varit ute. Pappa har byggt en grill som blev riktigt bra tillslut. Vi har spelat kort, plump såklart. Sen har vi spelat kubb. Det har varit jag, pappa, Jonna, Kerstin och Remy. Det var riktigt roligt faktiskt. Det är inte ofta vi gör såna saker tillsammans, så det är kul när det blir av!

Nu kanske jag ska vara social mot pappa och Jonna.

Hejs!


Pappa bygger grillen


Såklart vaar katten med också


En failhoppbild!

4 juni 2011

Publicerad 2011-06-04 10:06:44 i allmänt,

Godmorgon!

Snyggt väder idag också. Okej, man kanske inte säger att vädret är snyggt, men nu gjorde jag det så det är okej.

Ska hem till pappa idag. Jag och Jonna tar bilen. Sen kommer jag in tillbaka imorgon igen, lagom till Jamen. Yä! Så vi ska väl slappa. Jonna sa att pappa köpt kött, så vi ska grilla, mumma! Sen tänkte jag försöka läsa i min bok och ligga ute i solen. Fick lite färg igår, så nu är det bara att bättra på brännan!

Ska nog göra mig i ordning nu, för mamma vill till Ingestrand och jag tror att jag ska köra henne.

Vi hörs!


Busig katt hemma hos pappa

ingestrand

Publicerad 2011-06-03 15:53:26 i allmänt,

Har kommit hem efter några timmar i solen. Blev att skapligt mycket brunare, mycket skönt, mycket skönt. Jag älskar solen, även om jag klagar på den bäldigt mycket när vi väl är och solar. Men det värmer så himla mycket, det känns som att man kan steka ett ägg på mig för att jag kokar. Haha. Men det är så skönt, och idag var det inte så himla mycket folk heller, så det var skönt att bara vara där en sväng.

Ikväll blir det troligen Holmen! Lisa skrev och frågade om jag ville med, kulkul! Så det blir antagligen det. Vi får se, vi får se.

Nu väntar jag på mat, ska bli riktigt gott.

en dag ute på balkongen

Publicerad 2011-06-03 12:53:28 i allmänt,


Det är inte så att man klagar eller så


Jag älskar sol och jag älskar att sitta ute på balkongen


Allt som behövs


Iförd det nya linnet från HM plus en bandeaubh från samma ställe


Gick in och hämtade solglasögonen från..... HM!


Plötsligt blev man mycket snyggare

Nu sitter jag med brillorna på huvudet och mår helt underbart och lyssnar på en ny spellista jag gjorde "när solen kikar fram" döpte jag den till. Och den ser väl ut på samma sätt som alla mina listor gör nu för tiden, så den är inge märkvärdig. Åt glass förut också, det var riktigt gott och jag tog det sista som fanns här hemma, hehe. Men jag var en snäll dottr och lillasyster och skickade ett sms till mamma om att det var slut, så om de ville ha så fick de åka och köpa! Jonna och mamma ligger nämligen ute på Ingestrand nu, men dit orkade inte jag bli med, solade lite här hemma istället.

3 juni 2011

Publicerad 2011-06-03 10:03:58 i allmänt,

Hej!

Jag ä-l-s-k-a-r sol, verkligen älskar det! Så himla underbart.

Dagen ska spenderas på Telia tll att börja med. Ska byta abonnemang, från Telia Vänner till Telia Max 25. Om det gynnar mig vill säga. Ska höra med dem om hur det funkar och sådär.

Annars kanske jag blir med och solar, jag har inte bestämt mig än faktiskt. Får se hur det blir. Sen vet jag inte vad som händer ikväll. Mina planer gick ju i kras. Så antingen kommer jag sitta hemma med Jonna eller så dyker det upp något kul, vi får se helt enkelt!

friidrott

Publicerad 2011-06-02 16:50:25 i allmänt,

Åh, snart ska jag åka iväg. Till världens bästa Vik. Till världens bästa friidrottsträning! Hoppas det kommer många idag. Eller först och främst hoppas jag på att det är något över huvud taget. Eftersom det är röd dag, men vad jag vet har inte det hindrat oss någon gång.

Fick reda på att jag ska jobba två dagar nästa vecka också! Eller provjobba, lära mig ännu mer innan sommaren. Sen började mitt sommarschema vecka 27, vilket kommer innebära någon veckas ledighet innan jobbet börjar på allvar! Helt underbart. Dock vill jag jobba så mycket som möjligt, men jag får vara glad för det jag får!


Detta firar vi med en egopic!

mat!

Publicerad 2011-06-02 14:11:37 i allmänt,

Ska nu sätta mig till bords med mamma och Jonna för att äta lite mat. Ska bli riktigt gott då jag är superhungrig!

Ja, vad har jag hunnit med idag då? Solat och handlat. Ingen bok har blivit utläst och inget vettigt har gjorts. Ska på träningen sen, men den är ju inte förrän halv sex, så jag hinner väl göra lite saker innan dess. Det vi inhandlade på affärn var massa frukt så vi kan göra fruktsallad sen! Det kommer ju bli gott om något iallafall. Tar det efter träningen så att alla hinner äta. För mamma ska iväg på bingo med morfar och Nilla.

Nej, nu ska jag äta, köttbullar och potatis!


Bild från showen, Adams bassolo!

2 juni 2011

Publicerad 2011-06-02 11:15:33 i allmänt,

Hej!

Nu har jag och mamma varit iväg och solat. I 21 minuter låg jag och pressade, haha. Så nu har jag fått lite mer färg. Ska dit med Edith också någon dag, göttä.

Annars ska jag läsa i svenskaboken, måste få den utläst nu så jag kan börja skriva. Vill inte lämna in det i sista sekund, fast det kommer väl bli så som vanligt.

Sen är det friidrott också. Har inte varit där på två veckor, så undrar vad vi ska hitta på idag. Vet inte ens om det är eftersom det är röd dag, men jag antar att vi kör på som vanligt. Vi brukar ju köra även fast det är helgdag, så då gör vi antagligen det idag med! Ska bli härligt att få komma ut till Vik igen, älskar det stället. Måste även höra med Stefan när de ska börja göra om, så jag vet när vi inte har träning. Haha.

Nej, nu borde jag skriva mail.

1 juni 2011

Publicerad 2011-06-01 13:01:30 i allmänt,

Hej!

Mina fötter är paj, bokstavligt talat. Jag har gått i två och en halv timma ungefär, i världens terräng, 1.4 mil. Det är hemskt! Ni ska se det jag har på hälen, det är nog två cm i diameter, runt om. Det är jättefint. Sen har jag två blåsor vardera i bägge hålfötterna, sen på stortån, på trampdynorna. Jag har aldrig haft såhär många blåsor och skoskav på samma gång.

Men nu ska jag bara vila upp mig. Åker till Årjäng ikväll och spelar kort och Wall Street med Tes, Alen, mamma och Jonna. Ska bli riktigt kul.

Men först, mat!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela