Malin

En blogg om mig

100226

Publicerad 2010-02-26 17:05:48 i allmänt,

Hej!

Sitter och lyssnar på Lite blandmusik (ja, shuffle på bästa Spotify-listan som gäller!) och väntar på att mamma/Jonna ska ringa och hämta upp mig! Då åker vi och köper fredagsgodis, dock kan jag inte köpa så mycket för jag ska på STUDENTKONSERT ikväll! Jag tror det kommer bli g-r-y-m-t bra! Veronica och Victor har idag.

Igår var jag också på studentkonsert, Alexandra hade då och det var üüüüüüüüüüüüüüberbra! Hon var jätteduktig och jag tycker att upplägget var suveränt!

Men nu borde jag gå och hämta pengar, man vet aldrig när mamma/Jonna ringer!


Sofie är grümt bra!

100223

Publicerad 2010-02-23 15:59:01 i allmänt,

Hej!
Det var inte kul att vara sjuk igår! Alla andra var i skolan, vad gjorde jag? Jo, låg hemma och mådde bra. Men eftersom jag hade spytt i söndags fick jag ju inte gå till skolan. Och lugn, det var ingen sjukdom, bara att jag ätit för mycket mat. Eller något i den stilen. Men det är inte kul att vara ledig från skolan när mina kompisar skrattar och pratar om underbara saker! Men idag var jag fit for fight och var med alla goa människor igen!

Nu lyssnar jag på Shout Out Louds nya album, WORK! Jag gillar det, plus att de kommer till festivalen i sommar, så jag kommer kunna lyssna på dem live, igen. Även fast det var två (tre?) år sen och jag hade inte upptäckt detta magnifika band ännu. Men efter den festivalen var jag såld, till Shout Out Louds och nu är jag fast i träsket. Men det är inte något som jag tycker är illa, tvärtom, det är UNDERBART.

Men nu borde jag göra matte, missade två timmar igår. Men det fixar jag på ett ögonblick! Ska även skriva min diskussionsdel till svenskan och kulturhistorian, ja vi kör dessa ämnen parallellt just nu. Men jag gillart!

100218

Publicerad 2010-02-18 19:49:55 i allmänt,

Hejhopp!

Sitter och lyssnar på, och jag tror verkligen detta stämmer (just nu iallafall), världens goaste röst, nämligen den som tillhör Gavin DeGraw. Jag tror att jag har tjatat om honom rätt så mycket. Men allt jag säger stämmer verkligen. Sådetså!
Indian Summer är fin annars.

Funderar på att göra mig varma mackor snart/sen/kanske aldrig. Till skidskyttet som mamma sa skulle va idag. Dock vet jag inte tid, så jag lär missa det. Men jaja, vi hejar på svenskorna, om det är damer, norrmännen om det är herrar. (Nej, jag hejar inte på de svenska herrarna... De är för dåliga, okej. Björn Ferry tog guld, det var enbart för att Björndalen misslyckades i sprinten och fick ett dåligt starnummer i jaktstarten.) Detdär blev en sjuhimla lång parentes. Men det var norrmannen värd! SÅDETSÅ!

Och btw, jag ÄGER på Word i skolan. sådetså

Mountains to Move är också fin.

100213

Publicerad 2010-02-13 17:14:02 i allmänt,

Hej!

Idag har solen kikat fram, men nu har den gått ner, lagom till jag och Bella skulle ut och springa. Men det ska bli gött ändå, vi har skjutit upp det ända sen i måndags pga trysik, läxor, spelkvällar och dylikt! Men nu blir det av och jag har massa kläder på mig.

Var på UKM med Therese förut, det sög. Bokstavligt talat. Förutom Isabel, Kicki, Edith, Hanna, Thea, Anna, Martin och Joel. Det var okej att lyssna på. Menmen, inte värt 50kr iallafall.

100212

Publicerad 2010-02-12 18:02:20 i allmänt,

Hellu!

Idag har varit en bra dag. Väldigt seg, men annars bra. Hade historia, engelska, svenska och gemensam sång. Gillar alla musikallåtar iallafall! Ska bli väldigt kul när vi ska framföra dem inför publik!
Men nu sitter jag och äter godis! MÖMS!

Blis Let's dance ikväll och sen vet jag inte.

100209

Publicerad 2010-02-09 18:21:30 i allmänt,

Hej.

Idag har vi haft vinterfriluftsdag! Jag, Anna och Amanda började på hälsokompaniet för att köra body jam (tror att det var det iallafall) och sen hämtade vi upp Carrå för att äta pizza och sen bowla. Första serien kan jag bara påpeka att jag fick........................ 39 poäng! Jag fick inte ner en enda pinne (jag insåg att jag inte kunde stava till det... alltså, det riktiga namnet) på fem omgångar. Men sen kom Carrå på en vansinnigt bra lösning, med den fick jag faktiskt en spärr. Andra omgången gick betydligt bättre. Men kul var det iallafall!

Nu ska jag läsa igenom datakunskapen någon gång till, sen blir det tv och sådär.

Hejs

Datorkunskap!

Publicerad 2010-02-08 19:52:27 i allmänt,

JAG ORKAR FAN INTE ÖVA PÅ DEN!
Så tråkigt, jag bryr mig inte om datorer, vad en processor är, eller vad det finns för olika Operativsystem. JAG BRYR MIG INTE!
Har det på onsdag, har läst igenom det EN gång, en enda. Det får nästan räcka för idag, borde nog läsa en gång till. Okejdå, jag får sjunka till den nivån

100207

Publicerad 2010-02-08 16:35:21 i allmänt,

Hellu
Jag säger bara en sak, James Morrison. Underbar röst.

Idag har skolan flutit på grymt fort! Jag minns att jag kollade på klockan runt tolv, och kunde inte förstå vart alla timmar och minuter hade tagit vägen! Dagen har gått riktigt fort. Hade matteprov på morgonen, mitt svar på sista fråga löd "Jag förstår inte. Kan inte du förklara den?" Så, det beskriver väl mitt prov ganska bra. Men jag tyckte att det var svårt, och jag var inte ensam. Men vi får se hur det går. Man kan alltid hoppas på det bästa.

Men annars ska jag och mamma hämta ut kläderna från laRedoute som hade kommit idag. Jag tyckte det tog väldigt lång tid, drygt två veckor. På ett ungefär. Men gött att det har kommit iallafall, får lite mer kläder till garderoben som redan är överfull. Haha, får väl rensa någon dag.


GLASSTÅG AT MY KALAS!

100207

Publicerad 2010-02-08 16:35:21 i allmänt,

Hellu
Jag säger bara en sak, James Morrison. Underbar röst.

Idag har skolan flutit på grymt fort! Jag minns att jag kollade på klockan runt tolv, och kunde inte förstå vart alla timmar och minuter hade tagit vägen! Dagen har gått riktigt fort. Hade matteprov på morgonen, mitt svar på sista fråga löd "Jag förstår inte. Kan inte du förklara den?" Så, det beskriver väl mitt prov ganska bra. Men jag tyckte att det var svårt, och jag var inte ensam. Men vi får se hur det går. Man kan alltid hoppas på det bästa.

Men annars ska jag och mamma hämta ut kläderna från laRedoute som hade kommit idag. Jag tyckte det tog väldigt lång tid, drygt två veckor. På ett ungefär. Men gött att det har kommit iallafall, får lite mer kläder till garderoben som redan är överfull. Haha, får väl rensa någon dag.


GLASSTÅG AT MY KALAS!

100207

Publicerad 2010-02-07 09:35:30 i allmänt,

Godmorgon.
Sitter här själv, pappa och Jonna sover fortfarande. Men det är tyst och skönt, så det går allt.!

Solen tittar ju fram idag, så det blir säkert gå ut och mölla varandra och kasta snöboll. Men sen måste jag plugga, har data-prov på onsdag, så jag ska träna lite på det. Sen måste jag läsa massa sidor i da Vinci-koden också, tills imorgon. Så det blir väl prio ett. Jag lär hinna, för den är så bra.

Queen

Publicerad 2010-02-06 16:37:47 i allmänt,

Åh, vad jag älskar Queen! Så bra låtar, så underbart band!



Don't stop me now
We are the champions
We will rock you
Under pressure
Show must go on

100206

Publicerad 2010-02-06 12:00:07 i allmänt,

Hej!

Ska åka till pappa om ungefär, två minuter. Eller, han skulle komma runt tolv, och det är ju snart. Blir väl snart ett pling på dörren.

Igår var det redigt kul! Jag tror dom flesta tyckte det också. Fick massa fina presenter och alla var glada. Vi pratade och tog hundratals kort, okej. Inte så många, men ändå! Hehe

100204

Publicerad 2010-02-04 17:56:51 i allmänt,

Hej!

Har sett ikapp Paradise Hotel, jag har ju läst här och var vem som vann, men jag hade ju inte sett programmen från förra och denna vecka, kände att jag behövde uppdatera mig lite! Men det var helt klart rätt par som vann, så det var ju gött.

Idag har det kliat sjukligt mycket på min hals. Pga att jag tog bort dendär leverfläcken, men jag tror det var värt ändå. Hoppas jag.

Imorgon blir det kalas här hemma! En vecka efter själv födelsedagen, men det blir bra! Alla som jag skickade inbjudan till kommer, så det blir kul! Inte någon som inte kan. Det berodde bara på hur Ida mådde, för hon hade feber igår. Men det var bättre idag! Så hoppas hon kommer iallafall! Kommer bli grymt kul tror jag, knäpp stämning också. Men det skiter jag i.

James Blunt - Same Misstake

100203

Publicerad 2010-02-03 21:12:18 i allmänt,

Hej!

Idag fyller mormor år, så jag och mamma var där förut. Vi skulle gå och köpa present först, och då möter vi morfar som säger att mormor har åkt till badhuset. Jahapp tänker vi, men blir med morfar hem till dom och väntar. Sen fikar och och pratar!

Annars har jag tagit bort ett födelsemärke idag, eller leverfläck kanske man säger. Men det satt på halsen iallafall, och det var lite läskigt att ta bedövningssprutan där. Kändes inte helt hundra. Men jag gjorde det och har nu ett litet fint plåster. Men det gick bra, och det kommer inte bli något större ärr iallafall.

Imorgon blir det skola, och promenad med Bella. Vi har bestämt att tisdagar är våran springdag, och torsdagar våran promenaddag! Gött värre att börja 'träna' lite nu iallafall. Måste göra något när jag inte tränar friidrott längre. Det blir väl mer till somamren det. Annars får jag ta tag i att träna på badhuset. Vet inte när mitt halvårskort går ut. Men måste använda det lite flitigare än jag brukar.

KuHi - boring

Publicerad 2010-02-01 16:13:30 i allmänt,

Läs aldrig den kursen om ni slipper den. Okej, vi har det 2h i veckan, inget att klaga på där inte, och det är ganska flum. MEN, och det är ett strt men, det är jättetråkigt att läsa om antiken och alla vaser och målningar, statyer och instrument, Epos-läran (som jag inte fattar..) och allt annat. Det är inte kul, men jag vill ha bra betyg i denhär kursen, varför vet jag inte. Men det känns så extremt flum, att jag måste tillföra lite allvar till den.

Idag fick vi tårta av Johannes på klassrådet. Gott var det iallafall. Och tårta ska ätas med gaffel! MÖMS
(bättre än min lunch.... iiiiiiiiih)

100201

Publicerad 2010-02-01 15:21:15 i allmänt,

Hej!

Jag gillar INTE KuHi'n som vi har prov i på onsdag. Jag förstår mig inte på allt med "Etos-läran" och alla instrument och vaser. Jag orkar inte. Men jag ska börja läsa igen om ca en minut. När min klocka ringer. Som detn borde göra snart.!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela