Malin

En blogg om mig

kemi-provet

Publicerad 2009-03-31 15:47:23 i ,

aaaah, jag som hade världens ångest igår. provet var ju inte så himla svårt heller! eller, formlerna är ju som de är, så dom kan man inte göra något åt.. men jag tror att det andra gick bra iallafall, hoppas jag.

annars var skolan helt okej. på hemkunskapen lagade vi mat och använde ingredienser som vi hade på en bricka (vi fick ju använda annat också.) så för våran del, jag, matilda och sofie, gjorde potatis, panerad fisk, räksallad, örtagårdssås och till efterrätt äppelpaj med vaniljsås. mycket gott var det! det blev lyckat iallafall!
sen hände inte så mycket mer.

ska på utvecklingssamtal halv sex idag. tråkigt, hatar det. så jobbigt att sitta där och prata om hur skolan är och skit. gillart inte.

till lördan börjar showen! OM JAG LÄNGTAR!

kategorierna..

Publicerad 2009-03-30 15:37:40 i allmänt,

haha, jag tycker att de är förvirrande. så nu tar jag kategori efter inlägget.
och inlägg som innehåller flera av ämnena lägger jag under ''allmänt'' sen hittar jag på så bra det går!

blåsväder

Publicerad 2009-03-30 15:35:49 i ,

det blåser jätemycket ute. håret blåser dig i ansiktet så att du inte ser någonting alls. jobbigt detni!

skolan idag var okej. elevensstudieval, matte, engelska, lunch, slöjd, svenska och tyska. allt slappt. allt okej. bara att vi ska börjar med muntligt nationellt i matte, tror det var imorgon. hemskt, kommer inte klara det. som tur är så är vi indelade klassvis. så jag får va med någon jag känner iallafall! annars hade det blivit hemskare.

annars idag ska jag plugga och slappa! guttans, sen blir det csi och project runway! jag älskert!

snart blir det mat
gott

centralshow dvd

Publicerad 2009-03-29 21:19:58 i ,

har kollat på 2007 akt ett och lite akt två och 2008, akt ett, då akt två inte fungerar i tv-spelet.. men jag gillart. bara att jag spolar över när det är jag som sjunger/gör något annat. jag gillar inte att se mig själv. jonna tvingade mig att ha kvar way back into love, jag skulle själv ha spolat över, även om kicki och mattias sjunger jättebra, så gillar jag inte när jag själv spelar en ynka tamburin.. haha

dilnia har den snyggaste outfiten till funky town, hoppas att hon använder sig utav den, för den var så himla het! jag älskar den! själv vet jag inte vad jag ska ha på mig, funderar på de röda legginsen plus att jag vänder utochin på en stor svart tröja? jag vet inte. jag får se, det skulle vara färgglatt, men jag äger knappt något färgglatt. så det får bli det som blir.

har pluggat endel idag. kemi och tyska. tror att jag kan tyska-glosorna nu iallafall. eller, verben i alla dess böjningar typ. hatar det, vet inte om jag ska ha omljud eller inte och allt bara skiter sig. men jaja, får se om jag ska göra dom imorgon eller om astrid har glömt det.

sen måste jag prata med våra kära musiklärare eller någon annan ur styrelsen eller konfrenciererna, då jag vill veta vilka nummer som ströks.
puss på att det snart är show iallafall!

veckoplaneringeeeeeeen

Publicerad 2009-03-29 16:33:02 i ,

ja, eftersom vi skulle ha allt på oss idag, alla kläder, smink, håret så har jag massa smink och jag trivs inte med det. jag kommer nog lägga upp bild på det för ja. det är kul. men jag trivs inte med mycket smink. till vardags har jag oftast bara foundation, annars kan det bli lite mascara, om jag orkar.

men söndag innebär veckoplaneringen. jag har inte mer än vanligt inplanerat.
måndag: skolan, sen plugg plugg plugg! göra tyska glosorna på skolan i guess.?
tisdag: skolan, sen blir det plugg och utvecklingssamtal. kemi-prov
onsdag: skolan, rep, plugg. haha, roliga dagar framför mig..
torsdag: skolan, barney! teknik-prov.
fredag: skolan, SLAPPAAAAAAAA! vila ordentligt. träna kanske? hehe
lördag: FIXA DEKOR OCH ALLA INSTRUMENT PÅ RITZ! här börjar det brännas show!
söndag: GENREP PÅ RITZ, ALLA NUMMER! fasen, bara en dag kvar till showen börjar på allvar!

nu drar snart showen igång. på lördag börjas det med allt! jag längtar snart ihjäl mig (det är därför ni får en showbild här under.. hehe) och jag kan inte fatta att detta är sista showen för mig! visst, det kanske kommer fler tillfällen till show, men aldrig med samma lärare och så. kommer sakna just centralshow oerhört mycket. kommer grina ihjäl mig!

shout out louds-fnatt

Publicerad 2009-03-28 18:09:27 i ,

först innan jag börjar, måste jag säga att shout out louds är ett mycket bra band.
jag har fått lite shout out louds fnatt just nu. sitter här med hörlurar i öronen och lyssnar på dem. just nu är det shout your eyes, gillern. fast nu tog den slut. istället blev det ill wills, fast den ska jag byta ifrån, tror jag. jo, det ska jag.

har pluggat kemi nu, eller jag har gjort lite, ska göra mer sen. ska bli klar med att skriva allt idag.
tekniken gör jag inte förrens kemin är klar.
tyskan kommer efter kemin.

grattis till kajjan och therese också! har sagt grattis till kajjan hur många gånger som helst idag. men man kan inte säga det för ofta! hehe, therese är på kryssning, så mamma skickade ett sms från oss alla imorse. det kostar så mycket för henne annars.

låt den rätte komma in

Publicerad 2009-03-28 12:56:32 i allmänt,

aaa, jag måste läsa ut den idag! för den är så himla bra. alla måste läsa den. punkt slut.

ska plugga, sen. eller nu, jag har inte bestämt mig än. men jag gör väl det snart, bestämmer mig alltså

att dansa gick bra idag. vi hade på oss kläderna, vi som hade då, och dansade i. jag gillert. är så himla trött nu bara, efter dans och av vädret (det är massa snö här och sådär.... :/)

hejsan hoppsan lillebror

Publicerad 2009-03-28 09:00:18 i allmänt,

karlsson på taket <3
och jag vet inte varför jag kom att tänka på honom nu.

nu ska jag snart iallafall göra mig i ordning, klockan 10 ska jag dansa. kuligt värre. får se hur det blev när matilda och bella har klippt sig då! (alla klipper sig nu för tiden, jag kanske också borde göra det?)
men vi ska ha med oss alla kläder vi ska ha på oss idag. för att se vilka som har och inte har och sådär. det blir nog bra.

annars idag kommer jag inte göra någonting med tanke på vädret. inte ute iallafall.
här inne ska jag plugga. kemi, har prov på tisdag. men det ska nog gå bra. sen kollar jag nog igenom tekniken också, har prov på torsdag. men bättre att sitta med allt på en gång. och tyska-läxan måste jag göra med! eftersom jag inte var i skolan tor+fred så får jag nog göra dom på måndag. men det ska nog gå. det är verb i alla dess former, typ. haha.

nu ska jag ta mig något att äta och sätta mig framför en tv.
puss

intagningsprovet, dansning, auditions

Publicerad 2009-03-27 16:46:33 i ,

idag har dagen bestått av.......................................... MUSIK! inte så konstigt
först var det auditions, alla är jätteduktiga och jag tycker synd om de som behövde vara med och sålla bort låtar..
sen visade jag och bella våran dans på idrotten. vi fick inte veta betyg på den, för tomas ville inte förrens alla idrottslärare hade gett sin åsikt. men vi får väl veta det någon dagen.
sen gick jag tillbaka till audition och kollade/hörde på tears in heaven. den enda jag hann höra innan jag, charlie och sofie skulle gå till tingshuset för att vara på upprop för friskolans intagningsprov.
det började med att vi hade avslappning och det var hur skönt som helst. sen fick vi veta en tid ungefär som vi skulle spela upp, jag hade runt två.
sen åt vi och hade trevligt. sen gick vi tillbaka och spelade biljard. JAG OCH SOFIE VANN ÖVER CHARLIE! haha, även fast han var bättre från början.
men på uppspelningen gick det bra och jag spelade bara lite fel. men det gick nog bra ändå!

nu har vi hämtat jonna från tåget. och nu hamnade jag här.

mamma ska göra hamburgare nu. gottigt

ska läsa, tror jag..

auditions hela dagen + rep på eftermiddagen

Publicerad 2009-03-26 19:41:54 i ,

bara heldag med musik! jag gillert. även fast jag bara går runt med massa olika låtar i huvudet och sjunger hela tiden så var det mycket roligt.
satt från 8-15.15 och lyssnade på auditions, med lite pauser och sen lunchpaus också. men annars nonstop. och det var trevligt. vi är 15 personer som lyssnar och skriver ner lite. och sen kommer alla som är med i ett nummer har fått en tid och då spelar dom upp för oss. alla är jätteduktiga och kämpar igenom låten de spelar.
imorgon har jag en egen audition 08.30, heja på mig då!

sen har jag suttit barney! det var inte så många rep. för endel är borta och några kände att de inte behövde öva för att de kunde det tillräckligt.men jag har haft mina egna nummer och sådär.

imorgon har jag även dansuppvisning på idrotten med bella. det påminner mig om att jag inte får glömma en massa papper och skivan och sådär! GLÖM INTE MALIN!
sen ska jag ha intagningsprov till klässbols gymnasium också. halv ett börjar det. eller, halv tolv menade jag. men ska väl vara där lite innan. så det blir inte så mycket för mig. sen ska jag slappa här hemma

mamma har köpt mig två plektrum också, ett rosa och ett grönt. jag gillar dem!

GLÖM INTE GITARREN TILL SKOLAN IMORGON MALIN! GLÖM INTE GITARREN TILL SKOLAN IMORGON MALIN!
GLÖM INTE GITARREN TILL SKOLAN IMORGON MALIN! GLÖM INTE GITARREN TILL SKOLAN IMORGON MALIN!
GLÖM INTE GITARREN TILL SKOLAN IMORGON MALIN! GLÖM INTE GITARREN TILL SKOLAN IMORGON MALIN!
GLÖM INTE GITARREN TILL SKOLAN IMORGON MALIN! GLÖM INTE GITARREN TILL SKOLAN IMORGON MALIN!

nu mår jag mycket illa.. ska äta något och vila sen

konserten

Publicerad 2009-03-25 21:53:35 i ,

mucho bra! synd att bastrummsskinnet gick sönder. haha, men det fixade sig tillslut.
det var mycket bra, i liked it!

nu ska jag sova snart. missar sovmorgonen till tio för att sitta och lyssna på auditions i musiksalarna! men helt klart värt det iallafall!

nu borde jag plugga tyska. ska nog läsa igenom det iallafall..

allt går i ett idag.

Publicerad 2009-03-25 18:16:05 i allmänt,

jag hinner med och jag strävar med allt och allt går så fort och tiden räcker inte till för mig!

idag har vi haft skolan, vi hade audition 12.30 och vi gick från so:n. fick tillbaka det provet, hade ''bara'' vg. 5 poäng från mvg, jag tror nog att dethär är ett av mina sämsta prov någonsin.. och om det förändrar mitt betyg till vg ska jag skriva om någon religion på specialarbetet...
sen 14.30 hade jag styrelsemöte. vi pratade om affischer och dylikt. vi fick ställen där vi ska sätta upp (jag har 10 ställen.......) och sen gick vi runt och satte upp lappar om kören. jobbigt, jag missade hela biologin och det kändes inte så bra kanske.. men får ta igen det nästa vecka, då missar jag kören, men jaja.

sen nu efter skolan var jag med bella, vi gjorde klart våran dans som vi ska visa på fredag 10.10. den är snygg. jag lovar er! sen gick vi tillbaka till skolan, hon gick hem men jag hade rep 17.00. funky town. och vi repade bra, och det sitter nu faktiskt! audition 08.30 på fredag med det!
sen nu har jag kommit hem, kom hem tio i sex.

sen nu sju ska jag till sofie för vi ska på pettsons studentkonsert. cissi blir troligen med. kanske matilda också, beroende på om isak har åkt hem då eller inte.
men det ska bli sjukt kul!

nu ska jag läsa andra bloggar, gå in på facebook och sen plugga tyska!
PUSS

sår i handen

Publicerad 2009-03-24 18:41:02 i allmänt,

aj, det gör faktiskt ont än. även fast det var några timmar sen.
det var såhär, jag och bella skulle visa våran idrottsdans för anna, amanda, malin och carrå. det gick bra och blabla. men sen när vi var klara upptäckte jag att jag hade en sten I handen. liten fjuttsten alltså, den hade trängt sig igenom huden som en flisa och satt fast! det tog någon minut innan jag fick ut den. det gjorde ont och det blödde lite lätt.
men nu har jag ett plåster över och det gör inte sådär jätteont längre. men det känns ju.
skulle egentligen dansat med bella efter hennes rep idag. men hon hade massa brått och det blev inte av. vi ska dansa mer imorgon istället. det måste bli klart nu!

idag har vi (styrelsen) pratat med en från Arvika Nyheter. trevligt värre. hon skrev om hur allt gick till och tog kort när anna, malin, carrå och amanda spelade my sweet carolina. jättefint var det! sjukt duktiga, sjukt fin låt också.
men det var inte så mycket mer med det och sådär. hon var där en liten stud och alla pratade i munnen på varandra, såklart. haha.

ska öva på tyskan nu. läsa igenom det lite snabbt.
sen klockan 20 blir det ncis (jag sa till jonna att det var igår. dag-vilsen är jag iallafall) och 21 är det desperate housewifes! mycket bra! jag älskar det.

jobbig mot jonna

Publicerad 2009-03-23 18:43:57 i allmänt,

haha, jonna får skylla sig själv. det var inte jag som erbjöd mig att skicka smileysar till henne på msn. hon frågade faktiskt. då får hon ta att jag skickar alla.

punkt slut

bild och slöjd

Publicerad 2009-03-23 15:52:53 i ,

haha, idag har jag haft massa slöjd och massa bild. (slöjd kan ni läsa om i ett annat inlägg) bild har jag varit och gjort dekoren till centralshow. den är nästan klar nu, och det känns väldigt bra! jag gillar allt vi har och efter showen (som är vecka 15) så kommer ni få se hur det såg ut! mycket trevligt

nu skiner solen, men det har varit alla slags väder idag! det har spöregnat, nu är det sol, det har varit mulet. än så länge, peppar peppar, har det inte snöat! men det gjorde det tillräckligt igår, så inge mer snö nu!

jag och mamma ska iväg en sväng sen. hehehe, hemligt vart.

imorgon ska jag och bella dansa! trevligt. vi måste få klart dansen nu! ska visa den på fredag(?) har för mig att det var då iallafall..

slöjd x2

Publicerad 2009-03-22 21:00:00 i ,

imorgon har jag två slöjdlektioner! den första är istället för elevensstudieval och den andra är som vanligt. för vi ska göra våra balklänningar nu och hade missat en lektion. så vi tar igen det nu. så vi slipper elevensstudieval, mycket skönt då jag ändå inte har något att göra.
min balklänning ska vara mörkgrön med ett paljettyg över. den ska vara halterneck med tjockare band och u-ringning. sen går den lite öger knäna och är lite vidare. paljettyget slutar direkt efter bysten. och jag vet inte ens varför jag skriver dethära

nu ska jag se på beck

klackskor, tröja, väska mm

Publicerad 2009-03-22 16:34:44 i ,

nu kommer allt jag köpt i karlstad då!
(mer bilder finns på elefanter.bilddagboken.se)









1. klackskorna, skopunkten, bruna med 4 cm klack kanske
2. tröjjacka, monki, blå och lite kortare i midjan
3. örhängen, glitter, ljusblå och lite större halvcirklar
4. väska, h&m, brun med vridet tyg som mönstring
5. hårklämmor, glitter, en svart och en vit
6. bolero, h&m, brun med glitterband i, kortare modell
7. t-shirt, gina tricot, blå och vit randig lite större storlek då jag vill ha den längre

dethär var allt jag köpte. dagen var väldigt lyckad!

söndag = planering

Publicerad 2009-03-22 13:41:08 i ,

idag har jag dansat. hela dansen är klar nu och nästa vecka ska vi fixa med uttryck och kläder. jag älskar dansen, tycker att den är skitsnygg och kul att utföra. haha, nästa lördag blir det mera dans!

nu kommer min veckoplanering. jag vet att alla gillar den...
måndag: skolan, har slöjd istället för elevensstudieval och det är mycket bra. sen efter skolan, KANSKE jag är med bella, jag vet inte än. får prata med henne om det sen.
tisdag: skolan, händer inget speciellt alls. sen blir det nog bella efter hennes rep, och juste. jag ska vara på skolan direkt efter för då kommer arvika nyheter och ska prata med oss i styrlesen! trevligt
onsdag: skolan, nationellt prov i engelska, uppsatsen. audition med dansen och friday! efter skolan blir det rep med funky town och slappt.
torsdag: skolan är bara på audition så missar skolan helt fast jag och bella ska nog visa upp våran dans på idrotten någon gång.. på eftermiddagen blir det rep tror jag. eller, jag hoppas det iallafall.
fredag: auditions till halv elva. sen ska jag till tingshuset för att göra intagningsprov till musikestet. kulkul! sen på kvällen blir jag hemma med let's dance finalen!
lördag: dans dans dans, sen slappar jag. blir plugg med.
söndag: samma som på lördagen. haha
det kanske kommer något mer som jag inte vet. men annars är veckan ganska fullpackad!

bilder från karlstad kommer in ikväll eller någon annan gång under dagen iallafall..
det kommer nog fler inlägg också.

nu ska jag kolla facebook och läsa andra bloggar.
pussssssssss

robinson 2009

Publicerad 2009-03-21 20:22:32 i allmänt,

nu är det visserligen paus, men annars ser jag på robinson. det har inte hänt så mycket än, så jag har inte fått mig en uppfattning om hur det är. men det kanske jag har fått när det slutar.

sitter här med mamma och jonna.
vi har visat upp våra inköp idag. jag var i karlstad och på bergvik. de var på bergvik bara. jonna har ju köpt sig en dator ich en klänning och skor. sen lite småplock. mamma hade köpt sig skor också.
jag köpte mig, skor, bolero, tröjjacka, stor t-shirt, örhängen, klämmor till håret och en glass-väska!
(bilder kommer antingen idag eller imorgon på elefanter.bilddagboken.se)

nu börjar det snart igen!
ikväll är det CSI! älskart

karlstad!

Publicerad 2009-03-21 08:45:43 i allmänt,

idag åker jag! ska vara nere vid tågstationen tio över tio och träffa matilda och bella! sen åker vi 10.26 och ska shoppa ända tills tio i sex, då tåget går hem. mycket trevligt. vi ska fina och äta mat också någon gång under dagen.

nu laddar jag kamerabatteriet och ska snart lägga in bilder från dagar som gått på elefanter.bilddageboken.se
kolla gärna, men om ni inte är inloggade kan ni tyvärr inte se bilderna.

så nu tar det ett tag innan nästa inlägg kommer. men det kommer bilder på allt jag köper och så. och sen blir det bilder på bella och matilda också.
synd att ida och sofie inte kunde bli med..

let's dance

Publicerad 2009-03-20 21:03:41 i allmänt,

trevlig hemmakväll med mamma och jonna och let's dance på tv:n.
godis finns det gott om också, fast nu mår jag illa av allt jag ätit. så nu är det bra för en stund. sen vräker jag väl i mig igen också.

imorgon bär det av till karlstad, jag ska prata med matilda och bella. för jag har för mig att vi skulle ses vid tio över tio, men jag är inte säker. så jag ska fråga dem bara. men jaja.
i karlstad ska jag köpa mig ett par tygskor, jeansleggins, en gå-och-fika-väska (en mindre väska alltså). det är det som är bestämt. sen ska jag kolla på klä'nning, kjol, tunika, längre linne, längre tröja, andra leggins/strumpbyxor, klackskor, vårjacka och en massa annat. det kommer komma en massa bilder.
vilket påminner mig om att jag ska lägga in alla bilder från kameran och ladda batteriet tills imorgon! heja heja!

det ska jag göra nu. bilder kommer väl in på elefanter.bilddagboken.se
ni får fråga om gästlösen om ni inte är vän med mig eller inloggade

fluffffff

Publicerad 2009-03-20 16:20:08 i ,

gott äre, marshmallow fluff, finns på ica för 28, 29 kronor, jag tror att det är något därikring.


så himla gott! (nu ska alla gå ner och köpa)

annars idag så har vi fått auditions tid. eftersopm vi inte kan på torsdag eller fredag. såatte. men nu har vi ny. ska bara fixa så att jag och bella kan visa våran dans för tomas också under den dagen. men det fixar sig

imorgon ska jag, matilda och bella till karlstad. sofie är sjuk så hon kan inte bli med och ida kan heller inte då vi ska ta det senare tåget och då hinner ida inte vara i karlstad speciellt länge innan hon ska hem igen. synd.

annars har jonna kommit hem, hon har fått körkortet också. så hon ska köra oss till godishuset senna! såklart. godis måste man ha.

sen kväll med malin

Publicerad 2009-03-19 22:05:29 i allmänt,

eller inte. jag har inte hunnit skriva förrens nu faktiskt! allt har gått i ett idag. men jag gillart, även om jag får ont i huvudet. jag ska nog ta med tabletter till skolan varje torsdag, det är nog rätt så smart.

först var det ju skolan. den rullade på och sen istället för matten gick vi upp till dekoren och gjorde mer där. vi har inte så jättemycket kvar faktiskt och det känns väldigt bra. vi är rätt många också, och vi jobbar bra tillsammans.
sen har jag ju varit och hjälp till med alla rep också. det tar på krafterna. första timman fick jag faktiskt i mig lite mat först. men sen kunde jag ju inte hålla mig borta, utan jag gick in till ett övningsrum och lyssnade. det går inte att hålla sig borta. så är det bara. sen hade jag ju egna rep också. men sofie var sjuk (även fast hon kom dit, med feber och allt...) så matilda fick sjunga och sådär. dansen funkar jättebra! vi kan den nu iallafall och det är väl huvudsaken.

det blev ingen studentkonsert heller, eftersom sofie inte kunde bli med. men jag får väl gå nästa onsdag när en har och tomas är med och spelar. får dra med mig sofie då istället.
sen nu när jag kommit hem har jag sett på sveriges värsta bilförare och criminal minds. och nu pratar jag med bella på msn.

nu är det snart show och jag är glaaaad för det! det kommer gå så himla bra, jag känner det på mig

jag skickade in lappen till klässbols gymnasium idag också. pirrigt

tränat idag nudå!

Publicerad 2009-03-18 20:33:24 i ,

ja, härligt vare. vi gjorde en massa nya övningar och det gick jättebra och det var hur härligt som helst att träna igen! och det gick bra också! älskar att träna, blir så glad. ska försöka komma dit varje onsdag nu. hinner knappt pga show, läxor etc. men nu ska det bli ändring på det!
vi gjorde koordinationsövningar för det mesta. och ni vet hur min koordinatin är. inte på topp alltid. jag faialade tillochmed på bakåtkullerbyttorna! men framåt går det jättebra!

men nu ska jag sätta mig framför ett rutat papper och måla mitt rum in någon skala. som jag inte har bestämt än. men jag kommer väl på någon snygg skala. hoppas jag.

hejdå, ni får mer imorgon.
(följ gärna min blogg med bloglovin')

tröjan beställd!

Publicerad 2009-03-18 16:19:13 i allmänt,

c-show tröjan ärbeställd nu iallafall! storlek M, för jag vill ha den lite större! trevligt trevligt. men jaja, jag får ju en styrelsetröja också! och inga moneys betalda! perfekt, får något för allt slit iallafall. men det är trevligt. dom kommer vara übersnygga också! men jag ska inte berätta, och ni får bild om tre veckor då det är SHOOOOOOW! älskart

solen skiner som bara den idag också! härligt väder! men hinner knappt ut idag. då jag ska repa och sen måste jag göra ritningen på mitt rum.

repa med funky town också! GYTTANS! gillart. vi ska sätta låten idag. jag får inte glömma min kazoo, om jag hittar den vill säga.. får tvätta den lite med, matilda vill kanske inte ha malin basilusker! haha

sol sol soooool

Publicerad 2009-03-17 16:24:06 i allmänt,

så skönt ute iallafall! solen skiner och det känns verkligen som vår nu!
jag och mamma ska ut och gå i det fina vädret, efter att vi smält maten lite, hehe.

idag har jag fått tillbaka en massa saker. tyska-provet. det gick bra på deT! (fortfarande med i familje-striden jonna och therese!) sen har jag sett på bostaden, tvättkunskapsprovet och önskemåltiden. det sistnämda fick vi ''bara'' vg++ på, för vi hade inte servetten i knät och sopsorterade inte en förpackning! så dummmmmmmmmmmmmmmm är läraren. små saker som ingen tänkte på!
men annars har dagen varit bra. vi lyssnade på en som kom från fryshuset och jobbade med/på exit om något som jag forfarande inte minns namnet på. men det var jättebra! blev verkligen indragen i det i endel stunder!

men jaja, jag har lämnat lapp om auditionen också. för schemana hade kommit upp idag. men nu måste de ändå! MOHAHA!
och vi har börjat med scenografin! trevlans!

POKNIIIIIB


c-show för två år sen! det var så himla varmt det året! bäst vare

dans och spelaaaa

Publicerad 2009-03-16 18:04:10 i ,

intagningsprovet gick bra idag. tror jag, eller ja. jag spelade lite fel ackord ibland. men det var typ några enstaka bara, så det gick nog bra! och jag var sjukt nervös innan, men det gick över direkt jag började spela! men nu har jag det gjort och nu är det bara ett kvar - klässbols gymnasium, och nu vet jag ju liiite hur det går till iallafall.

sen var jag med bella, fast innan vi gick till hennes mamma gick vi + sofie och alexander och fikade. trevligt vare.
men sen hos bellas mamma gjorde vi lite dans, spelade kort, dansade till melodifestivalslåtarna (bäst var i got u, och så vill stjärnorna!) och vi tog kort och klädde ut oss och jaaa. vi var knäppa med andra ord.

nu ska jag plugga so - hinduism, buddhism och sikhism!
wish me luck!

ritz

Publicerad 2009-03-15 21:32:43 i ,

jag och sofie (cissi satt med oss också) har varit på ritz idag och sett på klässbols högstadiums show. det var jättebra! och alla var jätteduktiga såklart.
dethär fick mig att längta ÄNNU mer till centralshow, 6-7-8 april på ritz 19.00! (inte alls reklamera)

men imorgon är intagningsprovet och jag är nervös. men man ska vara lite nervös, då går det oftast bättre. så, vi får väl hoppas på det! hehe.
men mina låtar känns bra och jag taggar mer och mer för varje sekund som går.
jag ska till sofie först, sen går vi till matilda, sen går vi till musikskolan! hoppas på att det går bra, plus att träffa trevligt folk!

men nu ska jag äta. sen blir det väl beck, det som jag orkar se innan jag måste sova!



matilda, ida, bella och sofie på fjolårets centralshow!
jag kommer sakna showen som bara den <3

ändrade planer

Publicerad 2009-03-15 17:17:20 i ,

ja, egentligen skulle jag ju inte komma hem förrens imorgon. men det blev ändrat då pappa skulle köra jonna till lillerud, så åkte jag med hit till stan. men det var trevligt hos pappa och jag spelade och läste lite so faktiskt! duktigt har jag varit. sen dansade jag ju idag och. så himla snygg dans! jag älskar den!

VECKOPLANERINGEN!!!
måndag: intagninsprov klockan 08.10. efter att det är klart ska jag dansa med bella. sen blir det plugg..
tisdag: skolan, inget händer där som jag vet. eller, vi skulle ha någon tema-dag på morgonen. efter skolan blir det plugggggg.
onsdag: skolan där jag har so prov i hinduism, buddhism och sikhism. efter skolan blir det slappt och sen rep med funky town.
torsdag: skolan, händer inget speciellt tror jag. sen är det barney-dagen!
fredag: skolan och sen stannar jag kvar här i stan.
lördag: åker till karlstad med tjejerna! matilda, bella, sofie och ida! ska bli dreta kul! åker till pappa på kvällen?
söndag: dans!!! ja, om jag är hos pappa så är jag ju där. annars sitter jag och degar hemma i stan.

vann rätt låt igårkväll då!?
jag tycker att det var bättre med den än med snälla snälla iallafall!

header

Publicerad 2009-03-14 10:33:51 i allmänt,

igårkväll, runt elva halv tolv satt jag och försökte göra en ny header. men det gick inte. så jag ska göra en ny idag tänkte jag. innan dansen. haha, det kommer jag ju lyckas med, not.

dansen börjar kvart i tolv och jag sitter här i min pyjamas. borde gå och göra mig i ordning, men jag orkar inte. gör det sen.

annars åker jag till pappsi, så jag kommer hem på måndag morgon, innan sju och innan jag ska gå till sofie för att senare gå till matilda för att senare gå till musikskolan för att senare göra intagningsprovet. nervöööööst! (och ja, vi planerar sånt)
efter provet ska jag vara med bella, vi ska fika och kanske sen dansa. eller, vi ska det. för vi måste göra klart dansen till idrotten! och den är sååå snygg. vi har låten, kom igen lena av håkan såklart.

nu lyssnar jag på ipoden, just nu är det coldplay - lost! (alternative version)

karlstad lista!

Publicerad 2009-03-13 22:28:42 i allmänt,

gör en lista på vad jag ska köpa i karlstad. det känns väldigt dumt, men å andra sidan väldigt smart!
det är jag, matilda, bella, sofie och ida som ska åka iväg på en heldag med Wayne's och affärer och allt! det kommer vara askul och jag längtar ihjäl mig!!! perfektare kan inget bli

imorgon är det dans och resa till pappa.
ska jag låta musikestetarna kompa någon låt till mig?.

haha, här sitter jag och gör en massa andra saker, pratar med bella och matilda på msn, kollar bilddagböcker, och glömmer HELT bort att jag skriver ett inlägg. det var trevligt. mohaha

men jaja, jag orkar inte mer..

320 poäng!

Publicerad 2009-03-13 16:20:01 i allmänt,

kan man få på intagningsprovet tydligen nu!!!! NEEEEEEEEEEEEJ! jag vill inte det. för nu är det verkligen inte säkert att jag kan ta mig in (okej, det har aldrig varit helt säkert) men jag var mer säker när det bara var 10 poäng än nu.! och jag vill ha det som innan! de ändrade på det igår! SÅ SENT SOM IGÅR! hade jag vetat det längre innan hade jag ju valt svårare låtar kanske och lagt ner mig lite mer. men nu när det bara var ''hej kom och spela lite för oss'' så tog jag ju inget svårt!
FYFAN! fast, kul för er som är så jävla musikaliska som kan komma in nu ändå. grattis till er säger jag bara.
hejdå min drömlinje </3

nationella i engelska, gick nog bra.
tyska-prov, gick nog bra
ska fira mamma sennan, mormor, morfar, mamma, jag, jonna, therese, alen, kul

HEJDÅ LIVET!

jag äter godis nu för er som vill veta

bränner på tungan

Publicerad 2009-03-12 20:52:10 i allmänt,

usch, det skrapar och bränner på tungan och jag tror att det är efter de rostade bröden. men jag vet inte.
kan det vara något farligt?

repen idag gick bra. alla är så duktiga! och vi blev klara med våran dans, nu ska vi sätta hur minerna i ansiktet ska vara. på våran friday ska vi göra lite koreografi, för det blir så stelt annars. och sen har vi tagit tid på repen och kortat av låtarna, eftersom vi bara får ha 3 minuter (ungefär) och ja. endel har vi kortat jättemycket och ja. men nu är det super

jag och mamma sitter och kollar på sveriges värsta bilförare! sen blir det criminal minds

imorgon är det engelska nationella! TRE TIMMAR! jag har godis och ramlösa, guttigt.
annars har jag tyskaprov också. jag känner att jag kan det och det känns bra. så det kommer nog go

OCH GRATTIS JONNA TILL KÖRKORTET <3

trött

Publicerad 2009-03-11 21:42:04 i allmänt,

jag är så sjukt trött, men ändå går jag inte och lägger mig. varför?
jo, för jag kan inte. klockan är inte mycket och jag måste läsa lite tyska innan jag lägger mig. har prov på fredag och jag vill verkligen ha bra på det!

imorgon är det barney-dagen. guttans, jag har en ramlösa på lager som får bli med mig på skolan! sen blir det massa rep och fixning! härligt värre. jag älskar det!

och en enkel liten fråga till mina läsare (typ, tre per. men ändå)
vad gör min blogg intressant? vad får er att läsa? (jonna behöver inte svara då svaret bli ''du är min syster'' ehe)


favorittröjan, mörkgrå polojumper. jag älskar den

funky town

Publicerad 2009-03-11 18:12:45 i ,

det gick bra på repet idag. vi gjorde låten kortare och vi ficke tt avslut!
nu ska vi bara komma ihåg hur vi ska spela! mohaha

annars tränade jag lite innan på mina låtar som jag ska spela. jag är nervös, men det hoppas jag att jag inte är på måndag! eller lite, för då går det oftast bättre. men jag måste nog gå på toa 5011 (läs femtioelva) gånger innan. men jaja. får göra det bästa av det.

bad

Publicerad 2009-03-11 15:08:46 i allmänt,

mm, som rubriken lyder så har jag haft bad idag. det var trevligt, eller ja, bra, faktiskt. jag brukar inte gilla bad, men idag var det helt okej. vi skulle simma 50 meter bröst, rygg, och crawl. fast vi hann bara två. hehe, så vi ska göra det om tre veckor igen.

annars idag ska jag reps. vi måste sätta låten nu, så att det låter bra. och niklas skulle göra så att vi får rätt ljud på syntarna! haha, det låter lite kul när man tar ett ljud bara för att. men idag ska det gå. dilnia måste vara med och sjunga också.


ILY! <3

mean street

Publicerad 2009-03-10 16:05:10 i ,

jag sitter här i min lila morgonrock och klurar på vad jag ska ha för rubrik. det kommer säkert bli en låttitel. av mando, när jag väl är klar med inlägget. det förvånar mig inte.

fysikprovet idag gick SUPERbra! så himla nöjd. eller endel kanske jag har fel på, men det kändes jättebra och jag svarade på allt och jag tror att jag svarade rätt också! det var inte alls svårt egentligen, bara lite klurigt. ibland.
tyska prov på fredag som jag får peppa för nudå! wish me luck

annars har jag ätit korvstroganoff och ris nu. mumma
jonna kommer hem sen också, för hon hade börjat bli dålig. och hon ville inte bli sämre imorgon (hon skulle till hovfjället då egentligen) och då kommer hon hem istället. trevligt (inte att hon är dålig, men att hon kommer hem)

jag måste skriva lapp till niklas och/eller göran, angående massa auditions! jag kan ju inte vara med på fredagen, intagningsprov till klässbol. så jag måste skriva det. sen kan inte alexandra ha när det är. för hon är borta, så måste skriva det. sen var det någon annan som heller inte kunde och blablabla! jobbigt!

fysik :/

Publicerad 2009-03-09 20:45:33 i allmänt,

jag kan det inte! jag får panik! för dethär är ju sista fysikprovet för hela året! så jäkla skönt. och jag vet inte om jag kommer fixa det. jag har panik och det är inte bra. jag gillart inte. vi får se hur det går imorgon. vi får ju en timma på morgonen. sen är det två lektioner som jag får slappna av, sen kör vi! jag fattar inte hur jag ska klara det. jag gruvar mig för det. jag kommer inte klara det. peppa mig!
jag fattar inte hur jag kommer klara proven på gymnasiet till hösten!

och du som kommenterade anonymt, nej. ingen friidrott under helgen. och du får gärna säga vem det var som kommenterade. (även om det kan ha varit erik av någon konstig anledning?)

vill ha sommar, och måndag nästa vecka och fredag nästnästa vecka

chariot

Publicerad 2009-03-09 15:43:31 i ,

GRATTIS MAMMA! hon fyller år idag!

chariot, som rubriken lyder, är en av de låtar som jag ska spela upp på intagningsprovet till musikestet. och om jag är nervös! fast det är en hel vecka kvar, men ändå! kommer skaka på själva dagen, kommer inte kunne sova dagen innan. men det hör väl ändå till.
ni får peppa mig, hela veckan ända tills måndagen. för då smäller det!

imorgon har jag fysikprov och jag fattar ingenting. det handlar om olika energiformer och energikällor och sådär. jag får väl plugga en massa ikväll. och hoppas att det löser sig.
sen på fredag har vi först nationella i engelska direkt på morgonen. sen har jag tyska prov på eftermiddagen. jag kommer totalfaila! jag lovar er.
ni får peppa mig för det också.

men nu ska jag sätta mig och läsa ''Låt den rätte komma in''. av det jag hunnit läst så är den bra.

dansa, dansa, dansa

Publicerad 2009-03-08 17:26:34 i ,

helgen har gått ut på att dansa, spela piano, plugg, måla påskebrev, dansa och.. dansa.
vi har ju börjat med stordansen till showen. och jag måste säga det, jag älskar den! michael jackson - the way you make me feel, jag gillart. våran danslärare heter marie och är från kristinehamn. hon är jättebra!

spela piano då, för intagningsprovet. har mina låtar klara nu, ska bara öva in dem. men det innebär att jag måste till pappa under helgen också kanske?.. jag får se

påskebreven då. för mina låssassyskonbarn och grannar och alla som ska ha.
(jag ska göra egna till ida, matilda, sofie och bella.. hehehe)

veckan kommer se ut såhär
måndag: skola och sen massa plugg på kvällen
tisdag: skola och plugg, kanske pumpa med bella?.
onsdag: skolan och plugg och rep
torsdag: skola, reeeeeeeeeeeeeeeeeeep, plugg
fredag: skola, degaaaa
lördag: dans och degaaa
söndag: dans och dega!

snygg vecka

pappa-helg

Publicerad 2009-03-06 15:13:28 i allmänt,

åker till pappa idag. ska vara där tills söndag. jag ska bla. spela massa piano, gitarr och blockflöjt (alla kommer hata mig för blockflöjten) jag ska plugga fysik (prov på tisdag) och jag ska ut och gå. jag ska även dansa en och en halv timma båda dagarna.
mellan allt det kommer jag dega, se på tv, dega ännu mer, lyssna på musik och...... dega!
men hos pappa är allt bra! där kan man dega en massa

nu har jag och bella börjat med dansen också. vi har gjort hela introt och lite på versen. jag gillar strutsen mest!
endel, som johan, matildaochsofie har visat upp dansen för tomas idag också. han filmer ju med, för att han ska kunna bedöma och sådär.

härligt är det ute iallafall! okej, solen skiner ju inte. men det är inte så fruktansvärt kallt ändå! har ett par leggins på mig och fryser inte ute! perfekt!
men nu får solen komma väldigt gärna!

barney!

Publicerad 2009-03-05 19:10:38 i ,

min barney-dag idag då! på skolan med alla repnummer! mycket kul och alla är så himla duktiga. jag går och sjunger på I caught fire nu också. men jag gillar den! och våran dans går jättebra, vi är snar thelt klara. och friday går också super. fast idag lät micarna komstigt, det har de aldrig gjort förr. men vi behöver egentligen inte micar, det är bara kul att köra med dem
matilda hade köpt nutella och fluff idag! gottigt. jag ska köpa mig egen fluff någon gång. och B&J måste jag ha nu! eller, snart

imorgon åker jag till pappa.
på lördag är det dansrep
på söndag är det dansrep

Ramlösa - Kaktus, gud vilken goding!

white wall

Publicerad 2009-03-04 19:37:49 i ,

ännu en mando-låt som överskrift/rubrik. inte konstigt alls

repet idag gick bra. det var första gången som ida fick spela på basen och det gick riktigt bra! dilnia var ju inte där så vi hade ingen sångerska. men jag och matilda agerade det. och det funkade. sen vet jag inte hur vi gör med gången, för det låter förjävligt. men jaja, vi får hoppas på att vi fixar det tills audition vecka 13.

var på affären med mamma förut för att köpa mig något att ha med imorgon när det är min barney-dag. det blev en loka och choklad. varför är jag inte förvånad?

till helgen blir det massa spelande på pianot + gitarren. den får bli med till pappa för första gången. sen blir det dansrep inför showen och massa! trevlans värre!

vi har bestämt hur showtröjorna ska se ut. synd att ingen får veta det!

snö + plusgrader = slask + vår

Publicerad 2009-03-04 15:48:37 i allmänt,

SÅ GLAD ATT SNÖN SMÄLTER! peppar peppar kanske jag ska säga så att det inte blir snöstorm nu.
men det är wunderbart att snön blir borta och att det drar sig mot vår. solen skiner visserligen inte, men det är inte sådär jättekallt och snön blir mer och mer borta.
det första jag hörde när jag klev ut från trappuppgången idag var fågelkvitter! visst, det har funnits ett tag, men annars har man hört plogbilar eller regndroppar osv. men nu var det fågelkvitter! det är ju underbart! jag längtar ÄNNU mer till våren nu.
hur ser det ut på backen där ni bor?

hade styrelsemöte idag i en och en halv timma. vi bestämde tröjor (men vi ska inte berätta för någon som inte har med det att göra!) och sen pratade vi om massa annat. vem som ska göra vad nu till showen, när audition är osv. saker som angår showen helt enkelt.
jag pratade med emma efteråt om scenografi och dekor.

vi fick tillbaka biologiprovet, jag hade 47,5/49! SUPERGLAD! mitt första (?) mvg på biologi!
vi fick även veta att vi ska ha nationellt prov i kemi... oooops, vi får väl se hur det går..


längtar till festivalen!

snabbt igen då

Publicerad 2009-03-03 21:35:20 i allmänt,

vet någon hur man får bort punkten innan min bloglovin'-ikon? ni ser där till höger i menyn?
tacksam för svar

brandbilen

Publicerad 2009-03-03 21:34:19 i allmänt,

mm, den kom utanför här nyss. eller, det var en halvtimma sen. men iallafall! den hade blåljusen på och vi vet inte vart den tog vägen. jag kände ingen röklukt när jag gick ut på balkongen iallafall! får hoppas på att det inte var något.

om en halvtimma är det desperata hemmafruar. jag hade totalmissat tiden när det gick! men det är ingen big deal. jag hinner med the mentalist nu också. även fast jag inte följt det, då jag har bytt till thereses gamla mobil ENBART för att spela quadra pop, jag suger på det. men det är så himla roligt.

imorgon innan repet ska jag gå en extra lång omväg för att komma ut och röra på mig. det blir kanske träning på kvällen, direkt efter repet. om jag orkar. beroende på hur det går med repet och allt. men jag ska försöka hinna med det också. ska komma igång igen med träningen efter ett uppehåll, på någon vecka.

sen ska ju vi börja styrketräna + simhallen en gång i veckan (minst) och senare kanske köpa årskort där. men denna veckan hinner inte jag vara med och träna. utan jag får med mamma nästa lördag istället. kanske går på tisdag om någon vill med? det kostar ju bara tjugo kronor!

nu ska jag göra engelska. kanske fysik?

önskemåltiden

Publicerad 2009-03-03 16:59:51 i ,

idag har vi (jag, matilda, sofie och ida) gjort våran önskemåltid i hemkunskapen. vi hade varmrätt och efterrätt.
som varmrätt hade vi hasselbackspotatis med marinerade fläskkotletter och bröd med fetaost i och grönsaker med nötter i. sen ahde vi örtagårdssås och drack apelsinjuice. det var så himla gott!
efterrätten bestod av chokladpanacotta med hallongrädde. panacottan var lite rinnig då den knappt hade någon tid att stelna på. och den var lite väl söt, men den var jättegod. hallongrädden skulle jag kunna äta allt som fanns. det var himmelskt gott!
allt var jättegott och det tog två timmar och tjugo minuter att bli klar med allt. diskning, matlagningen, dukning, utvärdering och allt. jag är jättenöjd med vad vi gjorde.

annars idag har skolan varit bra. hände inget speciellt. jo, vi gick igenom det sista på matteprovet och ska göra samma prov fast med andra siffror imorgon. haha, good luck säger jag. kommar faila igen. men sen missade vi kören pga att jag var tvungen att gå på språket, kan först inte missa två gånger irad och sen har vi prov nästa fredag då jag kände att jag verkligen behövde vara med.

ikväll är det desperata hemmafruar (jag kan knappt stava det på engelska, så jag kör med svenska översättningen!) och NCIS, jag missar the mentalist pga DH, men man får väl prioritera. sen KANSKE jag ser på gordon ramseys cookalong live! fast det håller på så länge, så vi får se om jag orkar.

på fredag åker jag till pappa. under helgen blir det öva på massa låtar och första stordansrepet för centralshow! jag gillart!


jag och jonna, my sis! såhär brukar resultatet bli när vi tar kort.

i'll be your lover too

Publicerad 2009-03-02 19:32:00 i ,

robert pattinson, behöver jag säga något mer egentligen?

jag kom på en till låt till förra inlägget, coldplay - lost. vad tror ni om den?

och ni har väl inte glömt att ni kan följa min blogg via bloglovin'? tryck bara på det lilla pluset i menyn till höger! jag vet att ni vill

dagen började skit, slutade på topp! glad för dethär tjejer!

intagningsprov

Publicerad 2009-03-02 16:48:47 i ,

usch, två på gång under mars månad.
solberga: 16 mars, samling 08.10
klässbols friskola: 27 mars, samling 11.00
JAG ÄR NERVÖS REDAN NU" för jag har inte bestämt mig för låtar än. men jag ska börja nu. jag ska sätta mig efter jag bloggat klart och bestämma mig. ska skriva upp vad jag har tänkt mig då. de första låtarna är sånt jag kanske kompar själv, den andra är med de som jag vill ha annat komp till. såatt ni vet..

Love song - Sara Barellies (jag kan aldrig stava hennes namn, Balladen om Fredrik Åkare och den söta Cecilia Lind - Cornelis(?) Vreeswijk (spela på blockflöjt och sjunga), Mr. Moon - Mando Diao, Ochrasy - Mando Diao

Shoreline - Anna Terinheim eller Broder Daniel?, Chariot - Gavin Degraw, I don't want to be - Gavin Degraw, You can't steel my love - Mando Diao, White wall - Mando Diao, Escape - Muse, Butterflies and hurricanes - Muse, Please please please - Shout out louds, Run - Snow Patrol eller Leona Lewis, The time is running out - Muse, Everybody's changing - Keane, We're only watching the stars - Brolle

så, det var det, än så länge. men jag vet inte. ni kan ju komma med bra förslag så får jag se hur det blir! jag är öppen för alla förslag då man ska ha olika stilar på låtarna.
och som ni ser är det fler låtar jag kan tänka mig att bara sjunga, då sång är mitt huvudinstrument!

KOM MED FÖRSLAG! ÖPPEN FÖR ALLT!

the strokes

Publicerad 2009-03-01 17:14:56 i ,

lyssnar på the strokes just nu, ask me anything. bra är dom, lyssna!

veckans planeringar.
måndag: skolan, börja på balklänningen i slöjden? slappa när jag kommer hem. ut och gå eller något i den stilen kanske?
tisdag: skolan, göra önskemåltiden! på kvällen blir det tv och sådär.
onsdag: skolan, vet inte om det är något speciellt där. på eftermiddagen blir det rep med funky town, får hoppas att det kommer gå bra iallafall! annars blir det tv.
torsdag: skolan, nog rätt lugnt skulle jag gissa på. sen blir det centralshowrep hela eftermiddagen och kvällen. kolla på alla och se så att de sköter sig. sen hinner jag inte med så mycket när jag kommer hem.
fredag: skolan, engelskadag om jag inte minns fel?. sen bär det av till pappa där jag ska träna på låtar för intagningsprovet. blir väl tv också.
lördag: är hos pappa, ska ut och gå. träna på låtarna, se på tv. allt som slappast.
söndag: är hos pappa men åker till mamma. blir väl tv och kanske någon bok och spelar lite.

här kommer bilder på H&M-kläderna!

orange/aprikos färgat linne med en liten ficka på              grön tröja med mönster i


grönt linne, lika som tröjan över                                            bruna shorts med hög midja


bikiniöverdel, svart/brun med gul mönstring                       bikiniöverdel, brun med blommor som mönster

jobbigt att dethär inlägget skulle passa i tre kategorier, men rubriken säger kategorin musik istället för mode eller allmänt.. kul

vasaloppet

Publicerad 2009-03-01 12:15:31 i allmänt,

ja, nu var det avgjort då. en svensk vann, gud. jag minns inte vad han heter nu bara för det. men så brukar det vara med mig
mamma har suttit och kollat på hela loppet, jag fattar inte hur hon orkar.

idag kommer jag nog läsa ut min bok exodus
den är mycket bra faktiskt.

som ni ser la jag inte ut mycket pengar på den heller. ett fynd

senare idag kommer H&M kläderna på bild.

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela