Malin

En blogg om mig

30 november 2010

Publicerad 2010-11-30 20:57:10 i allmänt,

Hoj!

Idag är det sista november vilket innebär..... CHOKLADKALENDER IMORGON! En choklad i 24 dagar, kommer aldrig ha godissuget längre, förutom på fredagar, då behöver man sitt fredagsgodis! Haha. Men chokladkalendern är verkligen decembers höjdpunkt, att få gå upp varje morgon och veta att det finns en chokladbit som väntar! Hur fantastiskt är inte det?

Idag har skolan varit relativt bra, var lite bitter imorse. Det gick ut över Simon, som var den som fanns till hands på sms. Sorry! Men ensemblen gick förvånansvärt bra! Hittade oftast tonen jag skulle ha (tycker det är krångligt att sänka mig en halv ton när alla andra ligger kvar) och allt annat har flutit på. Sen blev det ju träning och sen kör i aulan!

Så nu övar jag piano för fulla muggar! Ska fanken sätta denhär låten nu, måste göra det. Dock vill inte fingrarna och händerna detsamma. Vill hitta på sitt egna. Men jag ska kämpa tills jag inte kan kämpa mer, då ska jag kämpa ännu mer!

28 november 2010

Publicerad 2010-11-28 11:03:31 i allmänt,


Jag och Jonna har tagit den här telepatigrejen ett steg för långt nu! Haha, vi känner varandra allt för väl. Delat rum i hur många år som helst, det sätter sina spår! sen är det roliga att båda påpekar det, båda print screenar och lägger ut på något håll!

27 november 2010

Publicerad 2010-11-27 11:40:15 i allmänt,

Hej!

Om några dagar får man börja äta ur sin chokladkalender! Den är alltid ett måste, även om man är 17 år! Mamma kom hem en dag och hade handlat, jag packade upp varorna och såg att hon köpt en chokladkalender till mig! Jag var tvungen att berätta för Jonna och hon blev avundsjuk och tyckte att vi kunde skicka en till henne. Sagt och gjort, utan hennes vetskap damp det ner en chokladkalender i brevlådan dagen efter! Jag och mamma var ganska nöjda över våran postskickning! Haha

Ska till pappa senare idag, han jagar just nu så det lär väl bli i eftermiddag någongång. Ska bli jätteskönt iallafall att komma ut till honom en stund, även om det bara blir idag och imorgon, men att va ute i Tömte är verkligen ALDRIG fel. Synd att det inte är mer snö, eller det är kanske en del hos pappa, men jag vill åka pulka! Får göra det under lovet när Jonna kan va med också!

Mindre än fyra veckor kvar till julafton!

23 november 2010

Publicerad 2010-11-23 18:18:15 i allmänt,

Hej!

Idag har dagen gått i ett kör! Skolan först, sen hann jag va hemma i en kvart innan min körlektion, som för övrigt drog ut på tiden, så det blev direkt hem, byta om och slänga sig in i bilen till hallen för träningen! Sen kom jag hem och nu hamnade jag här, ska gå och öva och göra läxor sen. Måste få vila mig en stund till bara.

Ska göra mig varm oboy sen tänkte jag också! Så jag kan ha något när jag läser och sådär.

Imorgon kommer Simon hit!

22 november 2010

Publicerad 2010-11-22 18:12:54 i allmänt,

Hoj!

Har mycket att göra, så funderar på att ta mitt pick och pack från datorn och gå en sväng till pianot där jag egentligen borde ha suttit på rumpan för flera timmar sen känns det som! Blir att plugga massa text till ensemblen och till kören, även köra på med piano och lite sådär. Ska nog göra det nu.

Annars flyter livet på, kändes verkligen inte som att det var helg nu under dagarna, hade fullt upp hela tiden. Men ändå rätt skönt, behövde inte ställa om inför skolveckan då, utan det bara flyter på! Ska troligen på klassfilmkväll på fredag också, måste ringa papi om det! Men jag vill verkligen dit, så han får pallra sig in till stan lite senare än planerat såfall. Borde gå bra tycker man ju!

Nej, nu får Gavin vila sin fina röst ett tag medans jag är iväg!

Tjosan i trosan!

21 november 2010

Publicerad 2010-11-21 13:12:00 i allmänt,

Hej!
Det var ett tag sen, men jag har haft så otroligt mycket att göra under veckan, så jag har inte prioriterat datorn över huvud taget.

Idag blir det friidrottsavslutningsfest för hela slanten! Vet att Ida ska dit, så jag kommer ha en kompis iallafall! Haha. Men det kommer nog bli kul, har inte varit där på två år tror jag, menmen. Annars under dagen kommer jag försöka läsa klart Snabba Cash och hitta på frågor till den. Har mindre än hälften kvar iallafall, det är ganska härligt!

16 november 2010

Publicerad 2010-11-16 21:40:31 i allmänt,

Hej!

En trtött Malin checkar in för att skriva att hon inte gillar sin pianoläxa! Kan säga såhär, jag klarar det, men fingrarna är inte så långa att jag orkar ta ett ackord med oktaven. Får nästan kramp, det drar i fingrarna och jag tror att jag ska dö. Så jag får säga det till David imorgon, att det funkar, men kommer inte gå speciellt snabbt, tyvärr. Dock har jag gjort mitt bästa och kommer skippa min sovmorgon imorgon för att kunna öva mera. Ambitiöst, javisst, men det är så man lär sig!

 

Over and out, goodnight

15 november 2010

Publicerad 2010-11-15 19:00:09 i allmänt,

Hoj!
Höstrugg-deluxe har det varit idag! Regnat hela dagen.

Har varit i skolan och sen handlat med mamma som har kommit hem! Härligt, äntligen lite liv i lägenheten! Sen ska jag öva mer på min ensembleläxa, körlåtarna och piano och sång och läsa i svenskaboken och allt möjligt! Får snart panik på alla stämmor som aldrig sitter som jag vill att de ska göra!

På torsdag ska jag och Simon se vem som vinner vadet, hoppas självklart på att det är jag! Han får bara inte vinna! Hahaha

14 november 2010

Publicerad 2010-11-14 14:41:13 i allmänt,

Hej!
Maskinen - Kärlek vid sista ögonkastet, vilken fantastisk låt!

Idag ska jag inte göra ett dugg! Läsa i Snabba Cash, spela lite piano, se klart alla Paradise Hotel-avsnitt som jag ser ikapp! Så sämst, så otroligt underhållande!

Igår var en sjukt kul kväll! Tackar mina finaste vänner för den! Vi skrattade så mycket att vi fick magkramp! Som vanligt då. Behövs inget annat än oss fyra plus lite sällskapsspel så blir kvällen räddad! Haha

13 november 2010

Publicerad 2010-11-13 12:40:53 i allmänt,

Tja!
Det regnar ute, vilket är bra då snön blir borta!

Ska hem till Ida sen och fira att hon har fyllt år! Ska bli jättekul då vi inte setts vi fyra på jättelänge! Dock vet jag inte om det kommer va någon mer där, men det ser vi ju! Ska bli jättekul och vi kommer skratta tills våra magar värker!

Nya boken för tillfället!

Publicerad 2010-11-12 22:38:16 i allmänt,



Just nu läser jag i Snabba Cash. Jag har inte hunnit så lång, då jag började idag. Men har kommit något kapitel. Än så länge fattar jag inte jättemycket, men det kommer väl så småningom. Denhär läser jag för svenskaprojekt. Dock ska vi bara prata om den, så behöver inte skriva något. Känns ganska skönt faktiskt!

Efter det här projektet är slut så slipper jag läsa fler böcker för skolan på ett tag. Då kan jag fokusera på mina egna böcker som ligger och väntar på mig. Ska bli skönt att få välja lite fritt!

12 november 2010

Publicerad 2010-11-12 17:18:26 i allmänt,

Hej!
GRATTIS TILL IDA IDAG!

Sitter och äter massa godis, väldigt gott om jag får säga det själv! Ser på tv samtisigt, väntar på att Big Bang Theory ska börja, vilket det gör ganska så snart.

11 november 2010

Publicerad 2010-11-11 14:50:28 i allmänt,

Hoj!

Ska ha min första körlektion med lärare sen. Kvart i fyra smäller det och 35 minuter framåt. Är ganska nervös, var tvungen gå igenom med mamma hur man startade bilen, blev så nollställd på hur man gjorde det! Haha. Men det kommer nog gå jättebra, jag oroar mig väl för mycket som vanligt.

Samma sak med teorikursen igår. Trodde att det skulle finnas massa fjortisar och bitchar och folk jag inte kände där. Var livrädd för hur det skulle va. Såhär var det: jag och en kille till. Sen var det ingen mer. Läraren sa att jag kanske skulle bli ensam nästa gång, eftersom han killen hade gått någon intensivgrejs innan. Haha, surt om jag blir själv!

Imorgon är det kulturhistoria-redovisning, är lite nervös. Ska även få tillbaka Shakespeare-intervjun, men det går nog bra!

10 november 2010

Publicerad 2010-11-10 15:54:34 i allmänt,

Hej!

Idag, senare, om EN HALVTIMMA (!!!) ska jag på min första av två teorikurser! Ska bli jättespännande och jag är jättenervös. Vet inte alls hur det kommer va, vilka som kommer va där, vad han "förväntar" sig av oss och sådär. Pirrigt, men det är snart bara två månader kvar tills jag är 18, alltså lika länge tills jag får börja på riktigt med körkortet! Och på allt detta har jag min första körlektion med lärare imorgon! PIRRIGT! Underar hur det kommer va.

Igår var Simon  här, vilket resulterade i att jag inte fick någon sovmorgon idag ändå. Men det gör inget, för jag gillar den pojken jättemycket ändå!

Ska äta nu, vi hörs!

8 november 2010

Publicerad 2010-11-08 18:48:00 i allmänt,

Hoj!

Sitter här och lyssnar på Sara Bareilles, hennes låt Winter Song är fantastisk! Så otroligt fin är den, älskar stämmorna genom hela låten!

Hade utvecklingssamtal förut, det gick jättebra och David sa att jag var "onödigt duktig", hur man nu kan va det. Men jaja, det gick jättebra och inget att klaga på där inte! Sen påpekade jag att det var världens bästa klass, så då kom vi in på hur det var för ett år sen drygt. Då var det inte okej kan jag ju bara säga. Nog om det!

Ska gå och dricka vatten.

7 november 2010

Publicerad 2010-11-07 15:04:32 i allmänt,

Hej!
Har varit ute på en promenad med mamma idag! Solen skiner ju så fint, så vi tog oss en tur runt västra kyrkan.

Annars var ju Simon här under natten, så har varit med honom. Men efter resan har han blivit sjuk lillkillen! Så fick ta hand om honom, okej. Jag sa mest, synd om dig då och somnade om, typ! Men får hoppas att han blir bättre!

Så nu ska jag återgå till min chokladkaka och engelskabok, som jag ogillar igen. ATTANS! Blir väl bättre snart hoppas jag på!

6 november 2010

Publicerad 2010-11-06 10:18:27 i allmänt,

Hej!
Idag ska jag försöka få tag på Ida, eftersom Kriss kommer från Hagfors till henne! Och jag vill ju också träffa henne, så jag får försöka prata med Ida om det.

Annars kommer ju Simon hem, vilket jag ängnade ett inlägg till igår. Sen ska jag läsa en massa, spela piano, fattar verkligen inte min läxa..... Får fråga David på måndag under utvecklingssamtalet!

Längtar tills imorgon

Publicerad 2010-11-05 22:43:16 i allmänt,

För då kommer min man hem! Han ska troligen sova i stan också, eftersom han bor ute i Gunnarskog, så då kan vi ses också! Helt fantastiskt. Har saknat honom så galet mycket, så ska bli skönt nu när jag kan ha honom för mig själv, MOHAHA!


(eftersom jag inte har någon bild på mig och min man så blir det en bild på enbart mig)

5 november 2010

Publicerad 2010-11-05 10:18:37 i allmänt,

Hej!
Ännu en dag med sol och vad gör jag? Jo, sitter inne!

Imorgon kommer min man hem! Eftersom han troligen ska sova i Arvika så ska vi ses! Lovely as hell!

Annars sitter jag med min obligatoriska tekopp och lyssnar på The Script för tillfället!

Death Cab For Cutie!

Publicerad 2010-11-04 23:03:55 i malin tipsar,


Jag tänkte ägna ett inlägg åt dessa killar! Killarna i Death Cab For Cutie!

Deras låtar är fantastiska, synd att inte alla låtar finns på Spotify, men då är man så bra att man har alla på datorn så att man kan lyssna på dem ändå!

What Sarah Said är favoriten just nu, det pendlar oftast. Men jag gillar dem och sådär.

Nu får det va...

Publicerad 2010-11-04 14:13:51 i allmänt,

...för ett tag framöver! Orkar inte sitta mer med utseendet, det är fint nu och kommer nog va såhär ett tag. Men det funkar iallafall. Har nog suttit över en timma iallafall!

4 november 2010

Publicerad 2010-11-04 11:00:25 i allmänt,

IDAG ÄR DET FINT VÄDER! Då blir jag lite gladare!

Idag är det bara träning som står på schemat, annars ska jag slappa och inte göra ett dyft!

Önskelista

Publicerad 2010-11-03 22:08:45 i allmänt,

Så, nu var den igång, Önskelistan 2010 (försökte tänka ut något extremt och superballt, men min fantasi var slut). Än så länge innehåller den en lista på böcker, musik och filmer som jag vill ha. Ska även rangordna allt i vilken ordning jag vill ha vad mest! Sen kommer det väl komma in lite med en fin väska från H&M, eller fina skor kanske?

Ska fylla på den nu! = Kolla in H&M och alla andra fina kedjor!

Anybody Out There?

Publicerad 2010-11-03 20:37:39 i malin tipsar,

Marian Keyes, vilken fantastisk författarinna! I början av boken förstod jag ingenting, vilket ledde till att jag knappt läste något och att jag inte gillade den. Men jag gav den en ärlig chans och nu älskar jag den! Fast, när man får reda på varför Anna är skadad och så, då hatade jag den. Jag hoppades inte att det var som det var. Jag blev jättesentimental och ville bara säga till alla hur mycket jag älskade dem. Men jag inser ju, jag kan ju inte leva efter vad jag läser i en bok.

Men jag ska köpa den iallafall, så att jag har den hemma och kan läsa den när jag vill. För den är så fin!

Så det är mitt bok-tips för nu!

3 november 2010

Publicerad 2010-11-03 10:13:47 i allmänt,

Hej!

Idag regnar det kraftigt, kul när jag ska gå iväg och luncha och allt. Som tur är finns ju paraplyer! Vilken underbar uppfinning känner jag!

Det är det enda som står på schemat för idag, plus lite plugg och sådär, men det finns ju alltid i bakhuvudet. Måste pallra mig ner till Kicks också, och köpa grejer! Haha

Snodde ett te från Jonna, det var gott faktiskt!


Gammal bild på mig, Ida och Sofie i väntan på en musiklektion

2 november 2010

Publicerad 2010-11-02 09:38:30 i allmänt,

Hoj!

Sitter och lyssnar på min fantastiska spellista med 80-tals musik! Helt fantastiskt är det iallafall, gillert.

Ska och fika med Matilda sen! Efter det blir det träning och åka och hämta kaninerna hos pappa. Annars idag ska jag spela så mycket piano som möjligt, både pianoläxan men även kör och ensemble! Så att jag lär mig min stämma någongång, haha. Sen läser jag nog i engelskaboken, har kommit en bit, men nu hatar jag den otroligt mycket när man får veta massa grejer. Åh, hjälp mig

1 november 2010

Publicerad 2010-11-01 20:48:19 i allmänt,

Halloj!

Nu är oktober slut och jag välkomnar november med två par nya glasögon! Hämtade ut dem idag, fick sms om det i fredags, men jag har ju varit i Skara hela helgen, så jag hämtade dem idag! Är jättenöjd och håller precis på att vänja in mig. Det var så otroligt annorlunda mot linser eftersom seendet inte blir direkt på ögat som man är van. Men börjar vänja mig mer och mer.
Sen är det nog ovant eftersom min styrka hade ändrats ganska rejält. Har nu -3,00 och -2,75 istället för -2,50 och -2,00 typ. Så det är lite skillnad, men det går bra!

Imorgon ska jag träffa Matilda. Det blir vi två hela veckan då våra boyfriends är borta, plus Sofie! Så vi får umgås hela veckan, lovely!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela