Malin

En blogg om mig

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Publicerad 2011-08-25 17:22:00 i 30 dagar,


Ett svart linne (hade en tröja över först, men det var så varmt hemma)


Jeansleggins, eller det kanske heter treggins? Och snyggaste strumporna.

Halvtaskiga cambilder, men "dagens outifit" känns så meningslöst, så jag orkade inte lägga ner mig

25 augusti 2011

Publicerad 2011-08-25 16:08:35 i allmänt,

Hejhopp!

Idag var det en fin dag. Började med dubbeltimma samhäll, som gick väldigt fort och vi håller på med ekonomi, vilket jag tycker är kul! Sen hade vi lång håltimma. Då gick vi och fikade, mumma. Vi pratade om student, om fester och om livet. Helt fint. Sen var det två timmar ScMu som gick bra. Vi har ett tema, men det tänker jag inte berätta något om. Haha. Sen anmälde jag mig till statist i en Jonas Gardell-film som ska spelas in i Arvika. Då ska jag vara student på 80-talet, lovely!

Nu har jag ätit våfflor och ska förbereda mig inför träningen klockan sex, Step. Sen ska jag köpa godis, för jag fick fetinglön (som fa-n!) och ska belöna mig. Är nöjd över lönen och kommer må så jävla gött över den!

Nu ska nog jag kolla lite studentresor, PÖSS

jackor, skor, jeans?

Publicerad 2011-08-24 21:23:33 i allmänt,

I år ska jag faktiskt köpa mig ett par riktiga vinterskor. Jag vet inte när jag hade ett par rejäla sist. Jag hatar vinterskor, för jag verkligen avgudar tygskor. Men nu får jag fetinglön, då ska jag passa på att köpa mig ett par. Så att jag har. Sen ska jag köpa mig en ny vinterjacka, borde egentligen köpa en ny vår/höstjacka också, men det får nog vänta ett tag. Sen måste jag köpa mig jeans, eller byxor över huvud taget. För jag äger tre par. Så ska unna mig två par faktiskt.

Det låter som att en dag i Karlstad eller någon annan stans skulle sitta fint!

24 augusti 2011

Publicerad 2011-08-24 18:30:46 i allmänt,

Hejhopp!

Idag var det nollning, det var väl skoj (bäst att jag skrev sjok) sen fick vi schema och sådär. Fick en ganska go måndag, slutar 11.10! Haha. Tog inga kort under dagen, såatte... Imorgon börjar vi med schemat. Har två dubbeltimmar, en Samhäll och en ScMu. Först och sist på dagen, go håltimma där iallafall.

När jag kommit hem har jag sovit, lyssnat på podcast och ätit våfflor. Det som återstår av dagen ska jag göra absolut ingenting. Får en fetinglön imorgon, så jävla nöjd över att jag jobbat alla dessa timmar så att det ger utdelning. Så nöjd.

Dag 09 – En dålig vana

Publicerad 2011-08-24 11:22:00 i 30 dagar,

Jag hade en väldigt dålig vana när vi bodde på Nygatan. Då var jag tvungen att trycka MINST en gång på lampknappen när jag antingen gick in eller ut. Då kan jag berätta att det fanns tre möjligheter att trycka på knappen. Ibland gick det så långt att jag tryckte på alla tre. Nu när vi flyttat har det försvunnit då lampknappen ser annorlunda ut. Vilket nog är rätt så tur.

Annars är nog en ful ovana att jag svär väldigt mycket. Dock kan jag koppla bort det relativt lätt och säga massa andra konstiga kombinationer av ord. Så som satfläskeles. Mycket fint, mycket fint.

WOAH!

Publicerad 2011-08-23 19:08:28 i allmänt,

Jäklar vilket jobbigt Step-pass! Ett nytt var det, kört en gång innan (inte jag då, utan instruktören) och jag trodde nästan att jag skulle dö! Tog i som bara den, och när jag kände att "fan, nu är orken slut" så tog jag i ytterligare. Det är så jag gör, that's how I do it! Hårt och intensivt ska det va, som fa-n! Älskar att träna under såna omständigheter. Det är faktiskt då jag trivs som bäst, även fast jag får typ andnöd och sånt, men det byr jag mig inte om.

Så nu ska jag äta hönökaka med messmör, det absolut godaste som finns! Sen blir det en kväll framför tv'n med en bok. Underbart!


Och justdet, sitter i pyjamasen också, lovely!

första dagen

Publicerad 2011-08-23 15:40:23 i allmänt,

Jaa, då var första dagen avklarad. Och det känns som att det kommer gå bra detta. Alla vad glada och positiva och skrattiga och pratiga. Så det känns bra. Vi får se när det börjar dra igång för ScMu'n igen. Men vi har spånat lite inför det också. Och fikat, massvis. Plus att vi ätit glass. Det är för fint att gå Estet. Vi gjorde nya saker av cykelslangar också. Jag och Caroline uppfann "kompislänken". Den fick tillochmed applåder.

Nu ska jag äta något. Det blir Step sen med Edith. 17.30, MUMMA!

Dag 07 – Min bästa vän

Publicerad 2011-08-22 17:02:00 i 30 dagar,

Oj, detta är så svårt eftersom det finns så otroligt många bra människor i mitt liv. Hur många fina vänner som helst har jag.

Men min bästa vän är nog Edith, Skeden, Geddan, Puttattisen, Eddan, Jeditt osv. Hon är bäst helt enkelt. Sådeså! Jag vet inte vad mer jag ska säga om henne. Otroligt bra är hon iallafall. POSS

två saker

Publicerad 2011-08-22 15:21:15 i allmänt,

Ett: det blev ingen promenad idag. Men hade någon egentligen trott på att det skulle hända?
Två: Det regnar nu, av någon anledning känner jag skadeglädje. Varför?

Snart ska vi fara till pappa. Plump i hästlängder ska vi spela. Jag kommer vinna allt. Känner mig sådär bra idag

22 augusti 2011

Publicerad 2011-08-22 09:38:43 i allmänt,

Hej och godmorgon!

Det ser väldigt mulet ut just nu, men jag vet inte om det regnar. Kan inte urskilja det med lortiga glasögon! Haha. Får se lite senare.

Jag vaknade nio idag, alldeles av mig själv. Så det var bara att pallra sig upp. Måste äta något nu känner både jag och min mage. Åh, en sak till. Jag har skolstartsångest. Jag hatar första dagen i skolan. Även fast jag har gått till samma skola i två år, så vet man aldrig hur första dagen är. Och den avgör hela skolåret. Tänk om den suger. Blää, vill verkligen inte börja imorgon.

Hoppas jag får lönebesked idag med! Hoppas hoppas hoppas hoppas!

snälla förlåt mig, låt mig förklara

Publicerad 2011-08-21 22:25:00 i allmänt,

Åh, jag har kommit på vad jag ska göra imorgon förmiddag (på eftermiddagen åker vi till pappa och spelar mer plump), sista lovdagen och allting.

Jo, jag ska ta mig en feting promenad och gå  runt hela Arvika (i princip) och ta massvis med kort. Vilket medför att jag måste ladda kamerabatteriet inatt. Men det är ju mitt minsta problem. Jag ska orka göra detta också. Men om jag tar med mig iPoden och går runt runt runt och lyssnar på världsbäst musik och tar massa kort så kan det inte gå fel.

Och som ni förstår, det är bara att slå en pling eller skicka ett sms och hänga på!

Dag 06 – Min dag

Publicerad 2011-08-21 21:12:26 i 30 dagar,

Idag har det hänt grejer minsann!

Det började med att jag sov länge, ända till halv tio! Vilket är länge för att vara mig. Jag klev upp och vart hamnade jag? Jo, vid datorn såklart. Men jag hoppade snart in i duschen eftersom vi skulle få besök av Tes och Alen. Så det var bara att sätta fart. När de kom var inte mamma hemma eftersom hon hämtade Jonna hos en kompis. När DE kom så började vi direkt med en omgång plump. Jag kom käpprätt sist, men var glad ändå eftersom det är så galet kul!

Vi bestämde oss sen för att göra mat. Jonna och Alen åkte och köpte lite godis också. Sen åt vi och direkt efter sa vi "vi tar en omgång till". Sagt och gjort. Och vet ni vad? Tror ni inte att jag VANN då? Helt otroligt. Vi spelade en tredje och sista omgång, som jag OCKSÅ vann. Var i himlen efter detta. Två av tre, svinbra för att vara mig. Haha.

Efter att alla ahde försvunnit åt olika håll spelade jag Sims innan jag begav mig till träningen. Jam stod på scehmat och jag var supertaggad. Körde hårt som bara den och sen åkte jag hem med Jonna. Har nu spelat lite Sims och ätit mat.

Det var min dag, väldigt tråkig för er. Men galet rolig för mig. Och det är allt som räknas. POZZ


Så nu sitter jag här, iklädd morgonrock och pyjamas, livet är underbart!

Plump deluxe

Publicerad 2011-08-21 16:04:44 i allmänt,

Nu har Therese och Alenåkt tillbaka till Årjäng. Men får träffa dem imorgon också för då ska vi till pappsi! WIHO!

Det blev tre omgångar idag. Jag vann, TVÅ AV TRE!!!!!!!!! Ingen som är förvånad. Nejnej. Visserligen kom jag sist den tredje gången då, men det behöver vi inte veta. Haha.

Nu ska jag spela Sims innan träningen. Edith kommer också, underbart!

21 augusti 2011

Publicerad 2011-08-21 09:46:38 i allmänt,

Morrn!

Idag kommer Tes och Alen hit. Vi ska spela lite plump och sådär. De ville träffa Jonna innan hon åker ner till Skara igen. Och jag klagar inte, alltid lika kul att se dem! Tror att vi skulle ses hos pappa imorgon också. MASSA PLUMP! Jag kommer vinna varenda omgång. Haha (önsketänkande)

Jag borde göra något mer vettigt, som att äta frukost eller hoppa in i duschen. Men datorn och godispåsen såg så lockande ut så jag var tvungen att gå hit. Haha, sämst bortförklaring. Jaja, jag hinner nog. Jag har en tendens att bruka hinna.

Ikväll blir det JAAAAAAM! Som jag har längtat, inte gått på en hel månad. Så jag lär väl inte kunna ett enda steg längre. Men det ska bli galet roligt.

Inte ens värd

Publicerad 2011-08-20 22:21:40 i allmänt,


Boken är inte värd att läsa längre. Efter sidan 381 försvinner min lust att fortsätta. Men jag måste ta mig igenom det, ta mig igenom det svåra. Det jobbiga. Sen kommer jag rekomendera boken till varenda en av er. Alla måste läsa den (om ni inte gjort det redan). Även fast det blir kämpigt, så är det så himla värt det. Börjar nästan grina bara jag tänker på orden som står längst ner på sidan 381, inga roliga ord.

Nu ska jag ta mig i kragen och läsa ytterliga några sidor. Om inte rent av läsa ut hela boken. Tar med mig datorn till soffan och kör på!

hemma, at last

Publicerad 2011-08-20 19:17:13 i allmänt,

Äntligen är jobbdagen över! Det är så himla skönt att komma hem efter en helsmockad dag. Det var hur mycket folk som helst och det kändes som om vi var kort med personal. Men vi har kämpat på och nu har jag äntligen fått komma hem. Slutade sex och gjorde lite ärenden, sen åkte jag direkt. Med Johnossi på högsta volym, underbart!

Så nu ska jag bara slappa resten av kvällen och äta massa godis, mumma!

20 augusti 2011

Publicerad 2011-08-20 08:17:19 i allmänt,

Godmorgon.

Jag har sovit så jävla dåligt och känner verkligen inte alls för att jobba. Får ta mig i kragen och försöka iallafall. Men kommer nog gäspa hela dagen lång. 10-18, ska hålla ut till dess, sen ska jag slänga mig iväg hem.

Mamma kommer vara borta ikväll också, så jag kommer bli själv. Kul... inte! Men jag får väl hitta något på tv'n och se på, annars snor jag en film från Jonna, haha.

Nu måste jag göra mig i ordning, annars hinner jag ju inte. Vilket jag faktiskt drömde om inatt.

CSI XL - jag är i himmelen

Publicerad 2011-08-19 22:23:50 i allmänt,


Vi kör på en bild utan näsa, för att det är lite coolt.

CSI XL är nog det bästa som finns. Två avsnitt på raken med ett av världens bästa program! Jag klagar inte. Inser nu varför jag vill jobba med sånt. Inser även hur rädd jag är för mördare. Och jag ska söka polis, jag lär ju dö där. Måste tuffa till mig lite, men det blir inte lätt. Måste se på något roligt efter att CSI är slut, annars lär jag inte kunna somna inatt iallafall. Och ska upp tidigt med, jobb 10-18. Kommer nog bli festligt. Kanske får reda på om jag får helgsjobb också, det skulle sitta liiiiiiite fint!

Nej, nu ska jag pallra mig till soffan igen. Men först, ett glas vatten

Dag 04 – 10 favoriter

Publicerad 2011-08-19 19:02:00 i 30 dagar,

Hm, jag gör en lista. Eller, olika kategorier. Äsch, ni märker ju hur det blir.

Bok: Anybody Out There? av Marian Keyes (och ja! den ska vara på engelska)
Film: Titanic, i alla lägen
Tv-program: Grey's Anatomy
Mat: Mormors köttbullar och potatis
Färg: Gul, även fast jag sällan bär det
Klädesplagg: Pyjamas fast som egentligen inte är pyjamas....
Djur: Katt
Band/Artist: Mando Diao, alla lägen
Låt: Just nu är det nog Adele - Someone Like You
Veckodag: Torsdagar brukar vara fina. Sådär mitt i veckan, plus att man vet att snart är det helg




Det värsta med Titanic är att jag nästan börjar gråta av bilderna bara

skitdag

Publicerad 2011-08-19 17:14:38 i allmänt,

Idag har inte jag gjort något vettigt alls, verkligen ingenting. Hjälpte mamma att plocka in varorna förut, enda som jag gjort. Åh, jag var och köpte godis också. Det får jag ägna mig åt efter träningen. Ska då även äta tacos med mamma. Vi ska ha en såndär myskväll framför tv'n. Göttä!

Jag borde packa och hålla på nu, för jag ska dra mig om några minuter. Men det får vänta ett tag till. Ungefär som det brukar vara

19 augusti 2011

Publicerad 2011-08-19 10:10:17 i allmänt,

Godmorgon!

Skulle sova länge idag tänkte jag. När vaknar jag? Jo, tjugo över nio. Pigg som satan. Men det får va. Skulle inte orkat sova längre ändå, försökte somna om, men förgäves. Så nu ska jag snart gå och leta upp något att äta.

Längtar till Attacken sen, ska bli så skönt att köra slut på sig själv igen! Ska köra hårt som fasen, vilket kommer leda till att jag inte orkar med sista pulstoppen utan gör ett halvdant jobb. Äsch, ska ta i som fan idag! Efter Attacken kommer det visserligen bli godis och sånt med mamma. Haha, sämst.

i taxin i trappen i hissen i hallen jag faller

Publicerad 2011-08-18 23:02:29 i allmänt,

Imorgon ska jag vara med min fräna kompis Edith. Vi ska umgås och sen ska vi gå och plåga oss själva med lite BodyAttack. Idag plågade vi oss med BodyStep och Core 30. Usch vad vi plågar oss hela tiden. Men det är fantastiskt. Älskar att träna och ska göra det varje dag ända tills jag dör.

Påtal om något helt annat (okej, det är anknytet till träning på ett sätt) så har jag och Jonna skakat hand på att bli slimmade. Hon vill komma i sina favoritjeans igen, och jag vill minska mått på benen. Vi ska hålla på fram till att hon kommer hem igen (först och främst måste hon åka tillbaka till Skara) och hon kommer väl hem till mârten, alltså i början av oktober. IT'S ON! Ungefär sådär känner jag inför denna utmaning. Detta medför även att jag ska gå tillbaka till vårt godis-en-dag-i-veckan. Och då ska INGA undantag följas. Men allt börjar när skolan börjar. På tisdag alltså.

Nu ska jag sova och verkligen sova tills jag vaknar, okej. Klockan får ställas på tolv (då är jag nog vaken sen flera timmar tillbaka) så att jag inte missar när jag och Edith ska ses klockan ett. Vi vet fortfarande inte vad vi ska göra, men det får vi komma på på morgonen. Mycket på där på varandra.

IKEA

Publicerad 2011-08-18 17:22:57 i allmänt,

Då var jag hemma, en sväng iallafall. Ska alldeles strax åka iväg för att träna. Det blir först BodyStep, något som jag känner att jag måste ge fler chanser innan jag uttalar mig om vad jag tycker. Efter det blir det Core 30, bålträning deluxe! Så det ska bli skönt. Edith är med på båda också, så då har jag en polare! Spännande med Core också eftersom jag aldrig gjort det innan.

På IKEA köpte jag mig ett paraply och en burk. Ska börja samla på olika burkar och askar av olika sorter, för jag tycker att det är så fint. Nu blev det en som jag tänkte lägga hårspännen och snoddar i. Så jag vet vart jag har dem, haha. Annars ligger de utspridda i hela mitt rum.

Nej, nu måste jag nog åka, så att jag hinner!

Dag 03 – Mina syskon

Publicerad 2011-08-18 13:34:00 i 30 dagar,

Oj, detta är något jag skulle kunna skriva ett helt kapitel om i min bok. Mina systrar, världens bästa för den delen. Jag vill börja med att berätta lite saker som vi har gjort tillsammans under vår uppväxt. Vi har "hittat på" massa lekar. Som att leka affär i trappan hos pappa, spela fotboll i mitt och Jonnas rum - med ett hundgosedjur som fotboll, vi har åkt saccosäck nedför trappan - vilket resulterade i att jag och Jonna gjorde kullerbytta ända ner och slog huvudet i klädhängaren, vi har haft cirkusar för mamma och pappa osv. Vi har verkligen gjort det mesta tillsammans och jag är så otroligt glad över att vi kommit så bra överrens som vi faktiskt har gjort <3

Vi börjar med den äldsta, Therese. Hon är fem år äldre än mig, alltså 23. Hon har nog lärt mig mest i livet, allt från att läsa till att gå. Eftersom hon var så mycket äldre än mig så härmade jag henne väldigt mycket och ville alltid leka med henne. Therese hade ett eget rum, vilket gjorde att vi inte kom varandra så nära som jag och Jonna gjorde. Men vi har alltid kunnat prata och umgåtts. När hon började på gymnasiet flyttade hon till Årjäng och där är hon bosatt sen dess. Hon och hennes pojkvän (och de är ju förlovade!) köpte ett hus där som de har fått i ordning så himla fint. Och nu i oktober ska de ha en bebis tillsammans! Helt fantastiskt och de vet att de alltid kommer ha en barnvakt till hands! Det är bara att ringa på mig så kommer jag direkt, haha.


Therese på hennes student <3

Då tar vi min andra syster då, Jonna. Hon är två år äldre än mig och henne får ni höra rätt mycket om hör i bloggen. Det beror på att vi inte bara är systrar, vi är verkligen som två kompisar, två bästa vänner. Vi har hängt ihop ända sen vi var små och det kommer sig för vi fick dela rum. Så vi har alltid hängt ihop, lekt med varandra, lekt med varandras vänner. Så vi har rätt lika umgängeskrets, eller mina vänner är vänner med Jonna och tvärt om. Så det är inga problem när någon av våra kompisar kommer hit, för då hänger den andra systern bara på! Även fast hon flyttade när hon gick på Lillerud, och nu senare när hon flyttade till Skara, så har vi alltid kunnat prata om allt. Vi vet vart vi har varandra och sådär. Vi har lika knäpp humor, vi har likadan musiksmak. Våran roligaste hobby tillsammans är att ta extremt fula kort. Det är vi experter på!


Jag och Jonna som färstingar i gräset <3

Jag försökte hitta en bild på alla oss tre tillsammans, men det finns verkligen inga. Httade inte ens när jag tagit på oss när vi var små. De finns nog på mammas dator. Men mina systrar är bäst, och de vet om det! <3

 

18 augusti 2011

Publicerad 2011-08-18 09:56:01 i allmänt,

Godmorgon!

Idag ska jag göra så många saker. Först ska jag, mamma och Jonna till IKEA för att köpa grejer till Jonna ska ner till Skara igen. Så jag tänkte att om jag ändå inte har något bättre för mig så kan jag lika gärna bli med som att sitta ensam hemma. Så vi styr kosan vid halv ett-snåret.

Sen när vi kommit hem så ska jag direkt på stepen och köra hårt. Nu kan jag stegen lite bättre iallafall. Får se hur många gånger jag håller på att snubbla idag. Haha. Sen efter det ska jag troligtvis umgås med min Edith! WIHO. Allra sist ikväll blir det bokläsning. Det går sakta med säkert fram i boken.

På tisdag är det skola igen, kommer kännas jätteknepigt. Men jag har faktiskt gått och väntat nu några dagar. Tänk er, det är sista året som jag egentligen behöver gå i skola. Det är sista året med dessa underbara människor. Det är sista året jag får hålla på såhär mycket med musik. Sentimentalt år kommer det vara iallafall! Men vi ska göra det bästa av året, och ha hur kul som helst ihop!

Nu måste jag äta, magen kurrar och säger att den är superhungrig

Robyn

Publicerad 2011-08-17 20:54:57 i Spotifymix,

Robyn – Call Your Girlfriend
Robyn – Cobrastyle
Robyn – Love Kills
Robyn – Dancing On My Own
Kleerup – With Every Heartbeat (Feat. Robyn)
Robyn – Criminal Intent
Robyn – Include Me Out
Robyn – Fembot
Robyn – Indestructible

Här finns en fin blandning av Robyn-låtar. Jonna är bäst och har en lista med många av hennes låtar, så då tänker inte jag göra någon egen, utan subscribar till hennes, och det funkar ju perfekt. Så nu "äger" jag även en Robyn-lista. Har massvis med listor där det enbart finns en artist och det är så jävla underbart. Perfekt för olika humör, perfekt för olika lägen.

Dag 02 – Min första kärlek

Publicerad 2011-08-17 16:33:00 i 30 dagar,

Jag tror egentligen alla vet om min första kärlek. För det var inte så längesen.

För ett år sen träffade jag en pojke och vi började skriva väldigt mycket till varandra. Dock tog det ett tag innan vi sågs och sen hände allt väldigt fort. Vi blev tillsammans och var det inte alls länge innan det tog slut. Då trodde jag att jag skulle dö. Jag hade aldrig känt så som jag kände för honom innan. Jag visste inte hur jag skulle reagera. Det tog slut väldigt fel och på ett sånt knepigt sätt att vi inte har pratat med varandra sen dess. Detta var i början av året. Vi har sagt hej till varandra en gång, och det var när vi skulle göra teorin till körkortet samtidigt. Vi sa inte ens hej, vi nickhälsade på varandra.

Sådär, jag orkar inte gå in djupare på detta. För jag tror väldigt många vet allt som hänt och blabla. Jag orkar inte det.

never mind I'll find someone like you

Publicerad 2011-08-17 15:23:08 i allmänt,

Dagen har gått så otroligt segt. Hämtade pappas matlåda, köpte med bröd och åkte direkt hem igen. Värd tur, haha. Men jaja, det fick väl gå. Sen har pappa varit här och hämtat lådan, jag har degat i soffan. Springturen då? Nej, den blev fan inte av. Måste röra på mig lite idag iallafall, så jag får väl gå en tur, bara för att göra något. Läst har jag heller inte gjort. Seg dag helt enkelt. Sover ikapp med Jonna på soffan.

pigg tjej!

17 augusti 2011

Publicerad 2011-08-17 09:19:40 i allmänt,

Godmorgon

Ska alldeles snart (eller om en halvtimma) gå till bussen för att åka upp till Charlottenberg och hämta min matlåda. Sen åker jag och Jonna hem i bilen, eftersom hon sovit hos pappa under natten.

När vi kommer hem ska jag ut och springa, jag SKA det. Vare sig det regnar eller inte. Måste komma igång med det, för det är så himla härligt att bara springa och inte bry sig om någon eller något. Fantastiskt.

Ikväll ska jag slappa och läsa så mycket som möjligt. Måste hinna läsa ut boken som är Jonnas innan hon åker ner till Skara igen. Men boken är så bra, så det lär jag hinna. Annars har jag något allvarligt problem! Haha.

Nej, nu måste frukosten slinka ner i magen, så jag hinner allt annat som ska göras innan jag ska gå iväg. Hejs!

Dag 01 – Presentera mig själv

Publicerad 2011-08-16 22:36:29 i 30 dagar,

(Jag har snott en grej av Jonna som jag nu tänkte dela med mig av. Eller, det är en grej man gör i 30dagar, så jag tänkte börja nu.)

Jag heter då Malin och är 18 år, bor i Arvika. Ni har ju sett bilder på mig, så utseendet behöver vi nog inte dra upp så mycket, mer än att jag inte är så nöjd med mig själv. Jag har massvis med komplex, som vilken annan tjej (och kille) som helst. Jag tycker att mina lår är för stora, eller att hela jag är för stor, inte på längden, utan omkretsen. Inte för att jag gör något åt det, för träningen jag håller på med vägs upp av alla onyttigheter som jag äter. Så lite får jag väl skylla mig själv.

Om jag ska gå vidare till intressen så är det bara träning som gäller. Och musik. Det är mina två stora passioner. Okej, kom på en till, att läsa böcker. Bokmal som jag är så läser jag jättemånga böcker, hela tiden. Det är svårt när man inte har någon ny bok att läsa, utan börjar läsa om i gamla böcker, vilket händer väldigt ofta då jag är dålig på att köpa böcker. Men nu har jag mååånga på lager, så lär klara mig ett bra tag framöver. Till träningen då. Friidrott är det jag håller på med, eller mest som tränare nu för andra ungdomar. Och det trivs jag hur bra som helst med. Älskar det faktiskt. Sen är jag på HK (Hälsokompaniet) och tränar rumpan av mig. Har mina bästa vänner där också, så vi peppar varandra för att gå och träna.

Jag vet inte mer vad jag ska skriva. Det känns lättare om man frågar efter något som man undrar över. För jag skulle kunna skriva en hel bok om mig själv. Och så mycket tror jag inte att ni orkar läsa faktiskt. Så jag tänker ge mig och säger, fråga om ni undrar.


Nyaste egopicen på mig själv, känns som att jag aldrig tar egopics längre

om du var vaken, skulle jag ge dig, allt det där jag aldrig ger dig

Publicerad 2011-08-16 22:27:44 i allmänt,

Idag har varit en konstig dag faktiskt.

Det började med att Matilda och Sofie kom på fika klockan elva. Två koppar te senare tittade vi runt på möjligheter att färdas till och från Tyskland. Det verkar som vi bytte datum mitt i allt också. Så vi åker troligtvis senare än planerat. Men det blev 400kr billigare, några pengar som jag gärna lägger i fickpengarkassan istället. Sen bor vi troligen hos någon av våra vänner, så billigare boende kan man leta efter ett tag. Men jaa, det blir nog hur bra som helst.

Sen gick vi till Resia och hörde vad de hittade för billig resa. Inga konstigheter när hon sa att det skulle gå på 700kr MER än vad vi hade hittat. Så jaaa, haha. Det blev lite knäppt där. Sen gick vi till City innan klassträffen. På klassträffen kom det sex personer. Så jävla dålig stil av vissa. Känner att vi kunde gott setts. Visserligen ser vi varandra om en vecka, men ändå. Jaja, pratade en timma med folket innan jag gick hem.

Nu ska jag snart sova eftersom det blir en snabbtrip till Charlottenberg för att hämta min möglade matlåda.... Gott, inte. Men jaja, får hoppas att det inte är för mögligt, utan att man står ut med lukten.

16 augusti 2011

Publicerad 2011-08-16 09:09:25 i allmänt,

Godmorgon

Idag kommer mina flickor hit. Vi ska fika och prata och bara umgås. Det kommer bli jättetrevligt, det vet jag redan nu. Dock jag kan inte stå för kaffet, eftersom vi fortfarande har kokkaffe och det vet inte jag hur man gör. Ja, kokkaff är myyyyyyycket godare än brygg. En helt annan känsla.

Efter att vi setts så ska jag på spinning, de kanske vill med? Måste fråga dem om det. Haha. En timmas hård terrängspinning ska det bli. En instruktör som jag aldrig haft blir det också, spännande att se hur hon är! Det kan ju inte vara mycket annorlunda mot någon annans terrängpass, eftersom de är uppbygda på samma sätt.

Efter DET blir det klassmys, får se hur många som kommer. Jag ska vara med en sväng iallafall tänkte jag. Ska bli kul att se många igen, vissa har jag inte ens sett på hela sommaren. Så det ska bli trevligt. Får hoppas att så många som möjligt faktiskt kommer, annars blir det lite tråkigt. Menmen, vi ses om en vecka annars, då skolan börjar. Så det lär inte gå någon nöd på oss. Haha.

Nu ska jag nog sätta i linserna, sitter fem cm från datorn för att kunna se vad det står, hade inte en tanke på att ta på mig glasögonen heller. Ajdå, nej. Får nog göra det, plus att jag borde äta lite frulle!


Jag visste inte vad jag skulle ta för bild, så det blir en väääldigt gammal på mig och Jonna

hm-beställning, IGEN!

Publicerad 2011-08-15 21:27:06 i allmänt,

Åh, det är inte bra när HM har rea och man hittar massa fint. Nu hittade jag inte allt på rean, men det var två av fem som inte var på rea. Och nu blir jag två cardigans rikare, vilket verkligen behövs. Ingen av dem har något svart i sig heller. Äsch, jag tar hm-bilder på alla grejer så ni får se! Mamma köpte en tröja också. Jag köpte mig en väska med, ehe. Men den kostade bara 70spänn, så jag överlever. Får lön snart också såatteeee. Hehe. Sen ska jag spara, spara, sparaaaaaaa till Tyskland. Det kommer bli den mest awesome resan någonsin, kommer slå studentresa med HÄSTLÄNGDER! Okej, nu kommer bilder. Åh, vänta. Det var sex saker jag beställt, ehehehhee.


En cardigan, blå/vitrandig


Väskan, riktigt snygg och billig


En kjol i mullvadsfärg, enkel och smidig


En mullvadsfärgad cardigan, som en svart jag har, fast i annan färg


Detta är en handduk, den kostade 40 kr och var så jävla snygg att jag kände att jag var i behov av en!


En enkel, luftig klänning. Stor och mysig, kommer se ut som ett tält!

15 augusti 2011

Publicerad 2011-08-15 17:46:40 i allmänt,

Hej!

Liseberg var ingen höjdare för min del. Blött, kallt, inga stjärnvinster, fastna mitt framför den stora backen i FlumeRide, nej, tacka vet jag det trevliga sällskapet istället! Sen blev jag med Therese, Marcus och Victoria till Sulvik och sov där. Trevligt värre! Så där har jag spenderat min dag idag, ska snart ner till HK och köra lite Attack, som jag inte gjort på fleeeera veckor. Men nu är jag ledig = mera träningggggg! Så galet glad tjej.

Sen när jag kommer hem ska jag äta kakor, men det behöver ingen få reda på

sieze the day

Publicerad 2011-08-13 21:43:41 i allmänt,

Hellu!

Jag sitter och lyssnar på Hoffmaestro, jag gillar dem skarpt. Så otroligt glad musik, och dansant! Blir så danssugen när jag lyssnar. Vill umgås med mina glada polare och bara hoppa och skutta. På tisdag ska jag få träffa dem! Då ska vi planera inför den kommande Tysklandsresan, det kommer bli helt jävla awesome! Hoppas att vi får ledigt bara. Haha, annars skiter det sig big time! Men en dag är aldrig några problem.

Har jobbat som fa-n idag. Stått mest i kassan och kraxat. Men att stå och prata en hel dag är bra mot förkyldning, för den har blivit mindre faktiskt! Så det är ju helt underbart. Ska prata hela tiden varje dag, så fort jag har en jobbig förkyldning som inte vill ge sig. Haha

Imorgon ska jag spela bort pengar, tur att jag jobbade extra idag, för då får jag mer moneeeey! Gött pulvermos.

Vi hörs via telefonen (på facebook, för det funkar inte men bloggen) om allt som händer på Liseberg! Have a nice day!

13 augusti 2011

Publicerad 2011-08-13 10:12:33 i allmänt,

Godmorgon!

Tog ett extra jobbpass idag, och det kommer kännas gött. Vet inte hur det är med mina ben eftersom de har somnat väldigt lätt de senaste dagarna. Jaja, det går som det går. Börjar iallafall 12, så det är en stund kvar.

Annars idag blir det inte så mycket, kommer ju inte hinna något mer i princip. Jag måste ta ut pengar, får göra det på någon av mina raster. Eller när jag slutat, eller innan jag börjar. Det ska jag väl hinna iallafall.


Trött tjej deluxe!

hemma i tömte

Publicerad 2011-08-12 21:34:34 i allmänt,

Nu har jobbet slutat, och jag är jättesliten. Har ont i knävecken, ja knävecken. Men jag tror att det kommer från under knäskålarna där jag brukar ha ont, så jag är inte förvånad. Men det får gå. Tog ett pass imorgon också, mellan 12 och 19. Känns skönt med lite extrapengar. Helgen ger ju alltid mest så det känns bra. Inför Tysklandsresan och allt! Måste spara pengar som fasen inför det, så att jag inte gör av med för mycket inför studenten, för allt det lär gå på en hel del. Äsch, jag ska jobba efter studenten, så då kan jag samla ihop pengarna igen!

Nu är jag hemma hos pappa för vi ska på Liseberg till söndagen. Så då är det lika bra att vara här nu, skönt att träffa honom lite också. Ska vinna massa stjärnvinster också hade jag tänkt mig. Få lite gotteri hem! MUMMA!



Som alltid hos pappa får ni fina egopics via webbcameran!

12 augusti 2011

Publicerad 2011-08-12 09:06:42 i allmänt,

Hejhopp!

Idag är det dags för ännu en jobbdag! Känns som att det blir en del folk eftersom det är fredag = alla ska ha godis inför helgen. Så hoppas på att det blir mycket folk. Eftersom jag kommer in en timma innan jag börjar så funderar jag på att gå in och lämna väskan (kommer ha en bag eftersom jag ska till pappa) och sen ta en liten kort promenad runt i centrum. Det gjorde jag för länge sen en gång också och det var jätteskönt. Men om det regnar så gör jag det inte, då sätter jag mig i lunchrummet och läser istället. Lika skönt det

Så nu äter jag frulle och känner mig apastressad, som vanligt. Men jag kommer hinna, men nöd och näppe. Måste packa en massa också. Liseberg blir på söndag istället! Men jag åker till pappa redan idag, för jag har inte varit där på länge så det är lika bra att passa på nu när jag ändå är ledig. Götttttt

Ha en fin dag!

G-L-A-D-!

Publicerad 2011-08-11 21:57:13 i allmänt,

Mamma gick med på det. Sååååå, nu är det officiellt! Jag ska till Tyskland i höst! WIIIIIHOOOO!

Edith ska med iallafall. Sen vet jag inte om det blir någon mer. Sofie blir nog med. Sen har vi frågat Ida, Matilda och Lisa också. Kulkuuuuul. Då blir det nog tåget ner och sen bo billigt som f-a-n och sen ha kul där! Nu gäller det ju bara att vi får ledigt den 29 september, men det borde inte vara något problem. Måste säga på jobbet att den helgen kan jag inte, what so ever.

ÄR SÅ GLAD!

glömde

Publicerad 2011-08-11 19:36:28 i allmänt,


Åh, glömde att visa hur håret blev. Såhär mörkt är det, om inte mörkare i verkligheten. Men jaja

effektiv

Publicerad 2011-08-11 19:34:36 i allmänt,

Idag har jag hunnit med mycket. Först var jag och fikade med fina Edith, eller jag drack bara en latte eftersom jag ätit frukost en halvtimma innan vi sågs. ehe... Sen gick vi hem till mig, kollade runt lite på saker. Haha, det kommer upp senare om det blir något av det. Sen hämtade vi Jonna på jobbet, sen lagade vi mat. Som blev totalt misslyckad. Jaja, det var ätbart, men jävligt kallt. Så blir det ibland. Man kan inte alltid lyckas.

Sen färgade Jonna mitt hår, så det är n-ä-s-t-a-n- svart nu, så jävla mörk och jag har verkligen inte vant mig. Så just nu hatar jag det. Får se hur länge det håller i sig. Nog ända tills färgen går ut och jag får ljusare hår igen. Jaja. Det får va. Edith sa att det var ljusare om jag hade det uppsatt, så får väl gå med tofs resten av livet.

Nu har jag kommit hem efter mitt allra första step-pass någonsin. Märktes även att jag inte tränat sen den 17.......... Haha, sämst kondition hade jag iallafall. Men ja, får gå någon mer gång för att kunna avgöra om jag gillade det eller inte, svårt att säga efter en gång.

Nu ska jag äta mat, fastän jag inte är hungrig. Äta bör man, annars dör man.

11 augusti 2011

Publicerad 2011-08-11 10:38:44 i allmänt,

God morgon!

Solen skiner och det är fullkomligt underbart eftersom jag ska gå och möta upp Edith efter att hon klippt sig klart. Då ska vi leta födelsedagspresent till någon och sen ska vi fika. Måste kanske hämta Jonna efter jobbet också. Men hon skulle höra av sig under dagen beroende på vilken tid hon skulle sluta. Sen kanske det inte gör något om hon går eftersom det är så fint väder.

Men jag har egentligen lite bråttom nu, ska gå om fem minuter och jag har pyjamas plus inget smink, inget packat i väskan. Kommer gå bra detta.

På lördag blir det Liseberg, skriver mer om det sen!

dagens bild

Publicerad 2011-08-10 19:11:34 i bilder,


Dagens bild är verkligen inte från idag, den är från flera veckor sen när jag, mamma och Jonna var ute och gick. Men den får representera hur jag känner idag, vill ha solen och värmen, inte regnet och kylan. Hösten ska inte vara påväg än, det är på tok för tidigt. Det är så att det är hemskt till och med. Nej, mer sol, tack!

balladblandning

Publicerad 2011-08-10 16:22:00 i Spotifymix,

Adele – Chasing Pavements (album)
Adele – Someone Like You
Beyoncé – Best Thing I Never Had
Gavin DeGraw – Not Over You
Hurts – Illuminated
Hurts – Unspoken
Håkan Hellström – Vid protesfabrikens stängsel
Robyn – Call Your Girlfriend
Veronica Maggio – Snälla bli min

Detta är mycket av det som strömmar ur mina högtalare just nu. Mestadels ballader faktiskt. Så detta är en fin kompott av vad jag lyssnar på för tillfället. Om man vill se lite mer vad jag yssnar på så ska man leta upp mig på lastfm.se, där går jag under namnet tebacill, precis som på Spotify!



new haircut

Publicerad 2011-08-10 12:13:59 i allmänt,


Jag klippte mig förut. Tog det slitna, vilket inte blev mer än två cm! Trodde det skulle bli halva håret ungefär. Men det var skönt. Bytte sida på benan också, så nu ser jag ut som en slickad katt eftersom jag försöker trycka ner håret med hjälp av hårspännen. Jag vet inte om det funkar, annars får jag väl gå runt med "vågen" tills det vänjer sig. Nu funderar jag på om jag ska spela lite Sims, det var ett tag sen. Måste se hur alla mina familjer mår (ja, jag har ungefär fem stycken att välja mellan eftersom jag tröttnar på en familj när de blir gamla)

10 augusti 2011

Publicerad 2011-08-10 09:19:18 i allmänt,

Morrn!

Idag ska jag klippa mig. Vilket verkligen, vekrligen, verkligen behövs. Undrar hur mycket som är slitet egentligen. Det spörs väl, när vi ser hur kort det blir. Haha

Igår hade jag jättetrevligt med middag hos Sofie. Underbart kul var det.

9 augusti 2011

Publicerad 2011-08-09 09:52:28 i allmänt,

Hejhopp!

Igår blev det inte mycket av bloggen. Jag var Karlstad fram till tjugo i åtta, sen var jag hos Sofie till halv tolv, sen var det käpprätt hem och sova. Men jag vaknade runt fyra inatt och var så galet hungrig, eftersom jag inte hade ätit så mycket under dagen. Men jag trotsade detta, för jag var mer trött än hungrig, och försökte somna om. Efter någon timma gick detta och jag vaknade av alarmet vid nio.

Idag ska jag också till Sofie, vi ska laga middag. Så först ska vi handla allt och sen är det bara att börja. Eftersom vi ska göra förrätt, huvudrätt och efterrätt, så kanske det tar ett tag. Ska ta med kameran och ta herrans massa bilder! Kommer bli helt bäst.

Igår köpte jag mig en mobilväska, ett par skor och en kalender. Storshopping med andra ord. Haha

8 augusti 2011

Publicerad 2011-08-08 10:55:50 i allmänt,

Hejhopp!

Idag ska jag till den "stora" staden med mina vänner. Självklart slänger jag med kameran och tar massvis med bilder på allt möjligt. Det kommer bli en fin dag med fika och klädprovningar! Ikväll ska jag (vet inte om mina polare blir med) möta upp Edith efter hennes jobb och prata lite. Helt underbart.

Nu måste jag bli klar, tåget går kvart över tolv och jag har inte gjort mig i ordning på något sätt. Gick i pyjamasen när vaktmästaren kom också, helt fantastiskt! Hahaha

godnatt

Publicerad 2011-08-07 23:29:41 i allmänt,


Godnatt säger jag. Imorgon åker jag till Karlstad med Matilda, Sofie och Ida. Kommer bli awesome! Efter det ska vi möta upp Edith, eller jag ska det iallafall. PLUS att det blir en fika med Tomy!

bilder

Publicerad 2011-08-07 21:32:58 i allmänt,

Här kommer blandade bilder från veckor eller dagarna som gått. Det blev en fin kompott med andra ord! Vet att ni gillar det. Såååå, ENJOY!


Den 29 juli hade vi spelning med klassen i Klässbol, det var en mycket fin kväll


Thea fick svabba scenen för den var så blöt


Vi var hos Tes och Alen och solade. Mamma tvättade bilen och vi bestämde oss för att skvätta ner Jonna, sagt och gjort. Över hustaket och så regnade det ner på henne, helt fantastiskt!


Sen blev det nästa fredag och Hamnfesten. Vi (jag, Edith och Ida) lyssnade på Maggio och var glada


På lördagen var jag, Sofie, Edith, Jonna, Karin och Stina hemma hos oss en sväng


Mina fina flickor detta <3


Posekort såklart, ett måste!


Snyggste bilden som togs under kvällen var på mig och Stina!


Fina flickor lyssnade på Timbuktu!


Vi drog vidare till Mötterud där tyskarna hade fest!


Självklart lärde jag dem massvis med grimaser


En glad bild får avsluta den glada kompotten av bilder!

7 augusti 2011

Publicerad 2011-08-07 17:54:59 i allmänt,

Hello!

Det var ett tag sen nu, men jag har haft mina anledningar!

I fredags jobbade jag mellan 11 och 20, fick göra mig i ordning på tåget innan jag drog hem till Sofie innan Maggio. Edith och Ida var med ner och lyssnade sen gick vi tillbaka. Träffade massvis med folk och hade hur kul som helst. En mycket bra och fin kväll som slutade klockan fyra. Då kom jag hem men somnade inte förrän en halvtimma senare.

Vaknade på lördagen och frågade Sofie om hon ville ha städhjälp, för det såg förjävligt ut. Så jag gick dit och vi städade. Sen gick vi och tog en pizza, mötte tyskarna ochpratade med dem. Sen var jag hos henne för att välja kläder och sen hjälpte hon mig. Hemma hos mig blev vi tillslut jag, Jonna, Sofie, Edith, Stina och Karin. Sen drog Sofie till Mötterud och vi andra tog oss ner till Hamnfesten och Timbuktu. Sen tog vi oss en drink innan jag och Edith drog till Mötterud vi också. Där var det en fortsatt trevlig kväll med svenskar och tyskar. Den tog slut vid fyra också då jag och Edith var hemma. Vi tog oss en nattmacka och somnade typ direkt vi la oss. En fin kväll det med.

Idag vaknade jag och åkte hem för att förbereda inför den minigolfkampen vi skulle ha. Dock regnade det, så den fick bli inställd. Men vi var glada ändå och var hos mormor och morfar och åt våfflor. Det var jag, Jonna, Tes, Alen, mamma, Nilla, Henrik, Anders, Per-Erik, mormor och morfar då. Alice (Henriks hund) var också med. Och Henrik var sämst på plump, vi hade jättekul åt honom och han skrek bara att det var mobbning på gång, vilket vi andra inte tyckte.

Så jag har nog haft en av de bästa helgerna i mitt liv. Jag vill inte ha ny vecka.

5 augusti 2011

Publicerad 2011-08-05 08:22:32 i allmänt,

Godmorgon!

Idag är jag glad, för jag ska få Veronica Maggio och jag älskar henne! Kommer vara helt galen där jag. Hoppas att det inte är många som tänker gå in samtidigt som mig, för då blir det kö och jag får tränga mig längst fram, haha. Det kommer gå fint.

Innan dess blir det jobb, bussen går 10.05, som vanligt. Sen blir det att göra sig i ordning på tåget hem, annars hinner jag inte. Haha. Men det blir fint, hoppas jag. Vet inte ens vad jag ska ha för kläder, problem problem!

jobb, te och chips

Publicerad 2011-08-04 23:05:00 i allmänt,

Jobbet gick bra och fort idag! Det enda som varit krångligt var när jag var inne i snuskylen, för där var det proppfullt med varor och kartonger! Jättesvårt att gå där inne med en megastor jacka och kartonger över huvudet. Men jag lyckades, till viss del. Haha. Imorgon är det sista dagen innan mitt jobb där börjar avta lite. Känns bra, men jag vill jobba mer!

Sen när jag kom med tåget gick jag hem till Sofie, där var även Ida. Jag fick mig en kopp te och vi åt chips och pratade och skrattade massvis, som det brukar vara när vi ses. Sen var jag tvungen gå hem vid halv elva, för jag ska ju upp imorgon. Vilket påminner mig om att jag har en telefon att ladda! Haha. Heldöd är den, inte bra inte bra.

Nu ska jag gå, vi hörs!

4 augusti 2011

Publicerad 2011-08-04 09:15:48 i allmänt,

Hej!

Solen skiner igen, vad ska jag göra? Jobba. Men jag hoppas verkligen att detta vädret håller i sig till imorgon och på lördag. Då är det ju Hamnfesten och jag ska ut och lyssna på mycket bra musik och umgås med många bra vänner! Kommer bli en bra helg med andra ord.

På söndag ska vi spela minigolf mot Hansson/Utgård-familjen. Hoppas vi vinner, annars kommer vi få höra det i evigheter, samma om de förlorar så lär de få höra det i evigheter! Vi ska ha priser också, bästa lag, bästa spelare och sämsta spelare. Haha, känns som att jag är en stark kandidat till bästa spelare-priset! HAHAHA. Vi får se, vi får se.

Nu ska jag fortsätta göra mig klar inför bussfärden mot Charlottenberg. Ha en fin dag!

i don't wanna battle from beginning to end

Publicerad 2011-08-03 21:21:56 i allmänt,

Hemma! Efter en lång dag på jobbet så får jag äntligen sätta mig ner och äta massvis med mat och bara ta det lugnt. Känns hur bra som helst!

Jobbet har gått bra iallafall. Mycket skratt har det blivit med de bästa arbetskamraterna man kan tänka sig! Känns hur bra som helst att jobba där. Vill aldrig att sommaren ska ta slut! Haha. Imorgon blir det mer jobb!

Nu äter jag och slappar, skönt!

3 augusti 2011

Publicerad 2011-08-03 09:14:13 i allmänt,

Morning!

Har precis ätit frukost och ska snart gå och välja kläder för idag. Ska ju jobba, så det lär ju inte bli något somrigt iallafall. Men skönt att jobba igen efter två dagars ledighet! Haha. Som vanligt så funderar jag på vilka som jobbar, hoppas på roliga, men alla är roliga så det spelar ju ingen roll!

Jag borde verkligen gå nu. Men datorn håller mig fast, som vanligt. Lär bli superstressad innan jag kommer iväg!

träning

Publicerad 2011-08-02 16:31:10 i allmänt,

Ska snart ta promenaden ner mog HK för lite spinning såhär i solen. Kommer nog dö när jag kommer ut från det rummet och vet att jag måste gå hem igen. I värmen. För varmt kommer det ju inte bli i det lilla spinningrummet liksom. Jaja, jag bokade in mig själv. Det var ingen som tvingade mig, förutom mig själv. Jag måste träna nu. Mitt i allt bokade jag även in mig på lördag morgon, klockan 9.30. Vi får se hur det blir med den träningen. Distans spinning är ju så himla skönt, därför skulle jag vilja gå. Det beror ju helt enkelt på hur jag mår efter fredagen, haha!

Nu ska jag packa mina saker, eller om jag byter om nu? Nej, det gör jag nog inte. Haha. I-landsproblem deluxe!

Medan jag packar drar jag på ännu mer Shout out Louds! YÄ!

suddenly my eyes are open

Publicerad 2011-08-02 13:23:56 i allmänt,


Idag har jag gjort noll vettiga saker, som vanligt. Men är man ledig så är man. Funderar på att ta mig ut på en springtur, tänkte även gå på spinning senare idag. Har inte tränat på två veckor och två dagar. Det är skamligt. Jag skäms faktiskt över det. Men nu kommer jag vara mer ledig framöver (från och med nästa vecka) och då ska jag träna varje dag. Kommer inte göra något annat än att träna. Ska fråga någon fin vän ifall de vill med på spinning om de inte jobbar. Det är vad jag ska göra!

2 augusti 2011

Publicerad 2011-08-02 09:04:58 i allmänt,

Godmorgon!

Kvällen igår hos Tes och Alen, eller kväll och kväll vi var ju där vid två redan(!), var jättekul. Vi började med att sola på soldäcket som de har byggt sig, medan mamma tvättade bilen. Vilket senare resulterade i att vi försökte skvätta ner Jonna (som då var ensam och solade) med vattenslangen. Vi lyckades, såklart! Haha.

Sen åkte jag och Alen för att köpa grönsaker till maten eftersom det inte fanns några. Sen när vi kom tillbaka så gjordes allt i ordning. Sen åt vi och efter det spelade vi plump. Vi fick även cheesecake och godis (ingen skräll där inte!). Vi spelade fyra omgångar och jag hamnade väl i mitten varje gång. Som det brukar vara med andra ord.

Idag är det nog meningen att jag och Jonna ska till stranden, vi får se när kvinnan vaknar först...

1 augusti 2011

Publicerad 2011-08-01 09:48:25 i allmänt,

Hej!

Det är så roligt att bli väckt av att telefonen ringer, speciellt när man är ledig och det är jobbet som ringer. Man blir så glad då! Haha

Ska bli skönt att få komma till Tes och Alen också. Känns som vi inte setts på hundra år. Tror inte jag sett dem sen de komhem från Kroatien faktiskt! Ska bli kul att träffa katterna också, har inte sett dem på typ en vecka heller. Gosingarna det!

Nu ska jag äta frulle, det kanske blir premiärspringturen idag, vem vet.

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela