Malin

En blogg om mig

29 februari 2012

Publicerad 2012-02-29 15:22:36 i allmänt,

Hemkommen efter att ha varit runt på stan med Ida. Vi har fixat med mina affischer och sen har vi fikat. Och jag måste säga, vad svårt det är att få sätta upp affischer! Så himla konstigt när det finns affischer på det stället, men min kunde inte sitta där. Superkonstigt. Det får va, jag orkar inte bry mig. Fick sätta upp på rätt många ställen ändå, så jag är nöjd. Sen fikade vi Nordells innan vi sa adjö, haha.

Ikväll ska jag till Hanna för klassmys. Ska bli riktigt trevligt faktiskt. Skönt att få prata med klassen, även fast vi ses typ varje dag! Hahha. Innan dess ska jag öva inför konserten, så att jag spelar fint och sjunger finare!

i'll be your emmylou

Publicerad 2012-02-28 21:00:29 i allmänt,

Hittade det jag sökte i Karlstad. Är jättenöjd över mina inköp och tror att livet från och med nu bara kan bli lättare. Det enda som behöver fixas till studenten är skor till balklänningen (vet vad jag ska ha) och smycken. Inte så svårfixat när man heter Malin Nilsson och är galen i smycken. Det kommer jag hitta, lätt som en plätt! Sen har jag fixat vad jag ska ha på mig under Felicias dop, blir nog perry det också!

Nu ska jag kika tv. Sitcom (heter det så?) tisdag på kanal 5, kommer dö av skratt. Som alltid.

Imorgon ska jag fika med Ida och sätta upp affischer med densamme!

nöjd tjej

Publicerad 2012-02-27 19:13:56 i allmänt,

Idag är jag nöjd faktiskt. Vi repade så otroligt bra idag och jag känner hur jag nu vill ha min konsert. Jag känner ett lugn inför låtarna och känner att jag är bra med. Idag spelades en del låtar helt utantill och några var lite halvt. Men vi har sagt att vi får ha med papprena på konserten, dock ska de stå på sidan eller på ett lågt notställ så att det inte syns så mycket. Jag tycker inte det stör om man har lite fusknoter, det är bättre det och att allt låtar bra än att det blir kaos när någon glömmer ackorden. Så jag börjar bli mer lugn över detta. Nu ska jag bara gå och tapetsera stan med affischer!

Nu ska jag spela lite sims, öva lite på pianolåtarna och fortsätta med att ta det lugnt. Imorgon åker jag och mamma till Karlstad för diverse ärenden. Det kommer nog bli skoj!

27 februari 2012

Publicerad 2012-02-27 12:39:53 i allmänt,

Trodde vintern var borta för nu, men icke. Vaknade till snökaos och nu ligger det ett vitt lager på marken, INTE okej! Hade vårjackan under veckan, men den får hänga och vänta ett tag igen.

Ska iväg och repa vid två sen. Näst sista repet innan konserten. Är lite nervös, men det ska nog bli bra. Ska ha med en setlist idag för att se vad tjejerna tycker om låtordningen. Får hoppas att det blir okej, så att ingen får ont av att spela och vet att det är en jobbig låt efteråt, haha.

Men nu ska jag fixa det sista och sånt, ha en bra dag i snökaoset!

WOAH!

Publicerad 2012-02-26 13:03:12 i allmänt,

Jag och mamma har nu varit ute på en långpromenad. Den tog en timma och fyrtio minuter. Superskönt var det! Solen låg på hela tiden och värmde oss. Tillslut önskade man att det skulle bli lite vind så att man inte dog av värmeslag, haha. Så nu sitter båda och äter och inväntar middagen.

26 februari 2012

Publicerad 2012-02-26 08:47:31 i allmänt,

Igår hade jag en väldigt trevlig dag. Först var det jobb i många timmar, trevligt folk var det iallafall! Hahha, skrattade rätt så mycket under dagen. Sen när jag kom hem var det att slänga i sig lite mat och gå till Sofie, det vankades vinkväll med fina flickor. Vi hamnade på Palles efter ett tag. Dock blev det en tidig kväll hem eftersom jag var så galet trött.

Idag ska jag bara vila upp mig och ta det lugnt. Får se om vårt födelsedagsmysande blir av. Jag vet inte faktiskt.

24 februari 2012

Publicerad 2012-02-24 19:18:31 i allmänt,

Usch vad jag är sliten. Mitt knä pallade inte hela Attackpasset, fick gå efter låt fyra. Kändes jobbigt, men det är bättre att gå när jag börjar känna det smått än att jag ska ha superont i slutet av passet.

Så nu ska jag slappa i soffan resten av kvällen. Imorgon är det jobb som gäller, 11-19, ett långpass med andra ord. På kvällen då blir det mysprat/vinkväll med fina flickor!

23 februari 2012

Publicerad 2012-02-23 15:50:55 i allmänt,

Solen har varit framme idag. Skönt med vårkänsla!

Fixar i ordning min spellista nu, fyller på med favoritmusiken. Egentligen bara med massa låtar som är sådär megabra som jag aldrig vills luta lyssna på. En av låtarna som rullar ofta just nu är Florence + The Machine – Shake It Out, har fastnat lite i den faktiskt.

Ska plugga också, NuKo tills imorgon. Får se hur det kommer gå

jag råkade

Publicerad 2012-02-22 14:19:26 i malin tipsar,

Bokreor är aldrig bra för min del, det slutar alltid med att jag köper minst en bok. Jag tänkte först köpa Barrack Obamas bok, en pocket för 29 rikstaler. Men när jag såg denna boken, så bytte jag. Var tvungen. Den talade till mig. Som Matilda alldrig säger när vi är någonstans och jag velar över ett köp "den talar till dig, det är ödet". Så jag plockade med mig boken, betalade och gick nöjd därifrån. Nu har jag redan plöjt igenom halva boken. Mest för att det är massa underbara bilder. Sen är texterna väldigt fina också. Kommer nog ha läst ut den senast imorgon.




Nöjd tjej!

20 februari 2012

Publicerad 2012-02-20 21:13:17 i allmänt,

Jag och mamma var en snabbsväng till Phuket, med Peter Magnusson då. Det var massa andra där också, förstod inte varför de skulle filma hela tiden? Närå, filmen var väl okej. Inte lika rolig som jag trodde att den skulle va, men visst, vi skrattade.

Nu ska jag göra lite läxor innan jag tar kvällen. Ska ta en tidig kväll, äta lite först också. Sen fixa massa. Men det hinns med. Är så himla trött, men förkylningen har släppt väldigt mycket. Är nästan inge snorig eller täppt alls längre. Så det är skönt.

Idag hämtade jag affischerna på Tilde Tryck. Det är läskigt, för snart är det min  tur att stå där på scenen och spela inför alla människor. Läskigt som tusan!

19 februari 2012

Publicerad 2012-02-19 13:24:57 i allmänt,

Igår var hur jäkla kul som helst! Fin förfest med fina människor. Fin studentfest med fina människor. Fin kväll med fnia Thea! Hade så jäkla roligt. Såklart blev inte kameran med till varken förfest eller studentfest. Mest för att jag tyckte det var smart att bara ta en väska där mobil och kort fick plats. Ville inte gå och bära kameran hela kvällen. Men jag hade superkul och mår lite illa idag, men det går an!

Ska iväg och repa med min tjejer sen. Snart är det dags för konsert, inte alls länge kvar nu. Imorgon trycks min affisch, iiiiiih! Är inte nöjd med den, men vet inte vad jag skulle kunna göra för att ändra. Måste byta bild såfall och jag orkar inte det.

18 februari 2012

Publicerad 2012-02-18 13:26:03 i allmänt,

Idag är det studentfest på PUSH. SKa bli så himla roligt! Ska ta med kameran och ta massvis med kort (vi vet alla att det inte kommer bli många kort alls), men jag ska försöka iallafall! Kommer vara tävlingar och dylikt under kvällen, får se hur det blir med dem, haha. Men det kommer bli kul, massa tjejer ur klassen ska med och vi kommer ha en otroligt rolig kväll!

Imorgon är det rep som gäller. Ska spela som tusan. Jätteeffektiva ska vi va!


En fin bild från igår, vi hade väldigt kul med den här effekten!

16 februari 2012

Publicerad 2012-02-16 17:06:26 i allmänt,

Det var jättenära att jag skrev mars istället för februari. Och tänk, om en månad då har min konsert varit och jag kanske sitter och skriver min rapport. Läskigt!

Iallafall, nu äter jag bullar. Tänkte det var så gott så jag tog till och med kort. Enjoy!




Satan, mitt hår såg ju helt okej ut idag!

how would you react in a situation like mine?

Publicerad 2012-02-15 20:03:07 i allmänt,

Håller på att göra min andra tekopp på drygt två timmar. Måste dricka varmt nu när jag är såhär förkyld. Och te är ju så himla gott! Håller även humöret uppe när man håller på med pluggandet. Mamma ska förhöra mig sig och då får vi se vad jag egentligen kan, haha. Sen ska jag lyssna på ensemblelåtarna så att de sätter sig bättre och sen ska jag nog öva lite sång. Vet dock inte hur mycket eller om jag kan sjunga på fredag, det spörs.

Men nu ska jag nog öva lite mer innan mamma förhör mig. Har dagen imorgon också, men den är fylld med studentkonsert! Så då blir det inte mycket plugg.

bajsbajsbajs

Publicerad 2012-02-15 16:08:18 i allmänt,

Jag hatar att göra konsertaffisch. Det funkar inte, bilden blir så pixlad att jag tror jag avlider. Vill inte ha konsert längre. Vill göra något där det inte krävs en affisch! Hoppas jag får ett mail snart, för då kanske det blir ändring! Vill att detta ska fixa sig. Affischen ska ju helst vara i hand nästa vecka....

alla-hjärtans-dag mys

Publicerad 2012-02-14 19:59:29 i allmänt,


Här är bakverken jag köpte till mig och mamma förut. Supermumsiga tror jag att de är! Typ brownie botten, vit chokladmousse och jordgubbsmousse med ett maränghjärta på toppen. Ska snart avnjuta det med en kopp varm oboy framför tv'n innan jag ska ta tag i pluggandet igen!

14 februari 2012

Publicerad 2012-02-14 14:56:26 i allmänt,

Alla hjärtans dag är inget jag gillar att "fira", tycker det är överskattat. Men bara för att en vän la upp en bild på massa hjärtbakelser, som såg otroligt goda ut, var jag tvungen att köpa med två hem. En till mig, en till mamma. (Varning för töntigt utlåtande nu) Hon är ju ändå min klippa i vardagen! Utan mamma vet jag faktiskt inte vad jag skulle gjort. En fantastiskt mamma helt enkelt. Därför förtjänar hon en fin bakelse idag. (Ska ta kort på den sen så ni får se)

Nu ska vi snart äta mat, kasslergryta. GOTT! Sen ska jag plugga jaaarne och sist ska jag träna. Det blir mer plugg efter det, och sen ska jag sova ofantligt tidigt idag.

Dag 28 – Det här saknar jag

Publicerad 2012-02-13 21:05:21 i 30 dagar,

Ojoj vaad jag saknar mycket. En pojke att krama om. Ridningen. Friidrotten. Basketen. Fina vänner som bor långt bort. Läxfrihet. Sommar.

Det finns så mycket jag saknar. Det finns för mycket.

vet ni vad?

Publicerad 2012-02-13 19:52:05 i allmänt,

Idag har jag lärt mig (med tanke på epok-provet) epokerna i ordning från antiken och framåt, samt årtal mellan epokerna och vilket/vilka länder som var centrum. Detta tog, sammanlagt, en timma. Så det känns bra. Ska försöka lära mig nyckelbegreppen också. Men om de inte sätter sig idag så är det inte hela världen. Hade planerat in dem plus författare + verk tills imorgon. Så idag har jag lärt mig det jag skulle kunna idag.

Ser på tv med mamma nu. Vi ska snart äta chokladpudding. Sen ska jag öva lite mer på provet. Filmanalysen går väl sådär. Den är halvklar. Ensemblen har jag lyssnat på, försökte även lära mig sångläxan. Spelade även lite piano. Har varit effektiv idag, med andra ord. Är värd att slappa nu!

omotiverat

Publicerad 2012-02-13 16:40:42 i allmänt,


Håller på att skriva en filmanalys om Sjätte Sinnet. Det går väl ungefär sådär. Jag har ingen motivation för att skriva. Vet inte ens hur jag ska skriva. Så det går inte jättefort framåt, jag gör massa annat istället. Delvis för att jag även vet att efter jag är klar, måste jag plugga till epok-provet på fredag. Så jag har en dag med plugg framför mig. Ska även fica sångläxan, men den tar jag nog inte precis nu, för den är till på fredag den också. Just nu ligger fokus på filmanalysen, sen på epok-provet! Imorgon ska jag plugga matte också, rolig vecka detta.

12 februari 2012

Publicerad 2012-02-12 19:59:29 i allmänt,

Hej!

Hemkommen efter en dag i Årjäng. Har ätit god mat, spelat plump och fikat massa. Snosat på lilltjejen också! Himla trevligt har det varit!

Innan dess var jag och Jonna ute för att ta kort till min konsertaffisch, fick en del fina och har bestämt vilken bild jag ska ha. Har massa andra bilder nu som jag egentligen kunde haft, men denna var lite mer udda, så det är roligare! Så har försökt att fixa det bra med text nu, hoppas att det blir perrymos när affischen väl finns i hand.

Nu ska jag snart kolla Så ska det låta och sen vila upp mig inför morgondagen!







11 februari 2012

Publicerad 2012-02-11 08:21:44 i allmänt,

Ska snart iväg och jobba. 10 till 18 står det på schemat idag. Allra helst skulle jag vilja vara hemma med mamma och Jonna för att passa Felicia! Therese och Alen har sovit här i natt för att de ska till Karlstad idag och behövde barnvakt. Synd tt jag jobbar, hade kunnat umgåtts med lillan hela dagen annars. Men nu är det som det är. Sofie åker med mig hem så jag har lite sällskap i bilen!

Imorgon ska vi dock åka till Årjäng, så får se lillflickan då också, haha. Men först ska jag och Jonna ta kort till affischen! Ska bli spännande. Vi ska ta både ute och inne (vädret kanske inte tillåter att vi är ute heller) och jag får hoppas på att något blir användbart. Sen ska jag knåpa med den på eftermiddagen och försöka få den helt klar.

9 februari 2012

Publicerad 2012-02-09 21:01:17 i allmänt,

Hej!

Är hemkommen efter en lååång dag. Inte varit hemma på 12 timmar. Känns lite konstigt. Men jag har haft fullt upp verkligen! Skola, rep, studentkonsert! Men det är riktigt roligt. Att få repa inför sin alldeles egenbestämda konsert och att få kolla på andras konserter! Skulle kunna leva med det resten av livet faktiskt. Längtar mer och mer till min egna konsert!

Nu har jag hamnat i soffläge. Alldeles strax börjar CSI, mitt favoritprogram. Programmet som fått mig att inse att jag vill jobba som kriminaltekniker när jag blir stor! Helt underbart är det. Sen ska jag somna gott i min säng.

8 februari 2012

Publicerad 2012-02-08 16:49:25 i allmänt,

Hej!

Ska öva inför ensemblelektionen imorgon. Så att jag inte kommer dit alltför oförberedd, lite pinsamt såfall. Men jaja, jag orkar inte precis nu. Ska nog sova en halvtimma innan! Hahahah. Sen ska jag skriva en lapp till mormor om hur man använder datorn. Så hon lär sig lite själv, söta mormor!

Annars har inte så mycket hänt, som vanligt. Labbade idag med spott, äckligt.

såhär på kvällen

Publicerad 2012-02-07 22:01:15 i allmänt,

Egopics är ju aldrig fel, som jag säger. Därför får ni massvis som jag tagit via en sida som jag "snodde" av Isabel!













Världens bästa effekter. Kul när det finns lite annat än bara svartvitt. Haha

7 februari 2012

Publicerad 2012-02-07 20:22:05 i allmänt,

Hej!

Hemkommen efter en väldigt fin student/stipendiekonsert av Matilda och Sofie! Väldigt fint var det. Mest klassisk i form av flöjt, men det var liten mix tillsammans med bla Poker Face, Matildas paradnummer! Hahha, helt underbart. Superduktiga är mina flickor! Längtar tills det är min tur! På torsdag är det Evas konsert som gäller!

Nu ska jag öva piano som en gaaaaalning!

6 februari 2012

Publicerad 2012-02-06 17:40:15 i allmänt,

Hejhopp!

Har suttit och jobbat med projektarbetet en stund. Fixa massa saker med med ackord och form och sådär. Har rep på tisdag så tänkte att jag skulle fixa smågrejer innan dess! Imorgon är det en månad kvar tills det är min tur. Och imorgon börjar konserterna på allvar. Känns lite läskigt faktiskt!

Annars har jag ju inte gjort så mycket, skolan var väl okej. Hade massa naturkunskap hela dagen, ungefär. Hahaha. Ikväll ska jag till Sofie för vår måndagsdate framför "Mammor och minimodeller" och käka glass, mumma! En del prat blir det väl också.

5 februari 2012

Publicerad 2012-02-05 15:33:32 i allmänt,

Hej!

Idag har jag inte gjort så mycket. Repat lite. Ska sätta mig och skriva ner bättre ackordsgrejer till mina låtar. Så att det blir lite tydligare. Annars ska jag nog inte göra så mycket mer. Eller, dansa. Men knät har gjort ont i några dagar nu, så är lite rädd om det. Kanske skippar dansen. Vet att det inte blir så mycket träning till veckan, så då får knät vila ännu mer. Får ta massa promenader istället.

Igår hade vi det supermysigt på Arvika Hamam. Vi var 18 tjejer som badade, åt frukt och pratade hur mycket som helst. det blev trångt i badet, hahaha. Men det var riktigt roligt! Sen gick jag och Sofie hem hit. Dock somnade vi i soffan efter några prattimmar. Hahahaha.

Men nu ska nog jag käka lite glass, mumma!

4 februari 2012

Publicerad 2012-02-04 09:30:27 i allmänt,

Godmorgon.

Idag är jag uppe tidigt för jobb. Dock har jag en kort jobbdag, så det är skönt. Ska förvisso åka lite tidigare för att dels hinna med att kika efter något jag kan ha på studentkonserten och för att hinna äta. Jobbar bara fem timmar, så tänkte jag kunde äta mat innan och bara ta någon smörgås eller så lite senare på dagen.

Längtar tills ikväll också! Ska fira Amanda på Hamam med fina flickor. Kommer bli så himla mysigt! Jag har aldrig varit på ett Hamam, men det kommer nog bli hur bra som helst. Med rätt umgänge kan ingenting bli fel!

Men nu ska jag äta om jag ska hinna. Är superhungrig också, får bli en bra och rejäl frukost idag!

egobomb

Publicerad 2012-02-03 21:27:01 i allmänt,

Har man tråkigt en fredagskväll och datorn står bra till så blir det en del egopics. Gärna med jättefula effekter och så vrängd bild att allt blir fel. Ungefär så har min kväll sett ut.






Har dock insett att alla bilderna såg likadana ut. Därför fick ni bara tre.

3 februari 2012

Publicerad 2012-02-03 16:09:59 i allmänt,

Hej!

Sista praktikdagen idag och jag har spelat "Love is all around" i drygt fyra timmar totalt. Men det har varit riktigt roligt och jag har lärt mig så otroligt mycket! Det är inte så lätt som det ser ut att vara lärare, speciellt inte musiklärare! Man ska ha koll på alla, ha ett tempo som gör att alla hänger med och sådär. Det är knepigt, men väldigt roligt.

Nu ska jag nog slappa resten av kvällen. Träningsmotivationen finns inte i mig, så jag skippar nog träningen idag. Myser hemma istället. Imorgon ska jag upp och jobba, så det gäller att slappa mycket. Imorgon-kväll blir det firande av Amanda på Hamam! Ska bli så himla mysigt. Efter det går jag och Sofie hem hit och äter glass och ser på film, göttä!


Såhär ser jag inte ut idag, jag fastnade inte på bild, så vi tar en äldre på mig och tekoppen!

oh wait

Publicerad 2012-02-02 21:02:33 i Spotifymix,

MYLO FUCKING XYLOTO FINNS PÅ SPOTIFY! vad gjorde min dag? jo, detta. Helt jäkla UNDERBART! Jag är så lycklig! Nu behöver man inte spela den skivan i iTunes, utan kan köra på med Spotify! Trodde aldrig att den skivan skulle hamna där eftersom jag hört att den hade fel format för att finnas där. Men tydligen har något ändrats och ett av de bästa albumen som finns är Mylo Xyloto!

Coldplay – Mylo Xyloto

Jäkla underbart!

2 februari 2012

Publicerad 2012-02-02 08:40:48 i allmänt,

Godmorgon!

Har precis laddat upp med frukost inför dagen. Näst sista praktikdagen och idag ska vi spela massvis!

Igår var jag och Matilda en sväng på RITZ och lyssnade lite. Det var mycket fin musik av Ingesundselever. Om två veckor är det dags igen, dock med andra som spelar. Får se vad det blir för typ av musik då.

Nej, nu får jag nog försöka göra mig färdig så det inte blir så bråttom sen! Ha en fin dag!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela