Malin

En blogg om mig

Maskinen är ett monster

Publicerad 2012-04-30 12:18:15 i allmänt,

Har varit på stan med mamma en sväng. Fick inte huvudgrejen gjord, mem det kommer lösa sig!

Ska åka till karlstad sen med Jonna. Vi ska till Karin för att senare på kvällen gå (plus Stina) på maskinen på nöjes! Ska bli himla fränt. Hoppas på världens drag! Måste dock fundera på vad jag ska ha på mig, inte bestämt det än. Kommer väl på något bra!

Nu ska jag äta lite mer choklad, hehe

Tömte!

Publicerad 2012-04-28 19:45:38 i allmänt,

Har åkt till pappa för en myskväll med la familia! Ska äta tacos snart, mumma! Känns som att jag behöver vila massa ikväll efter att ha tränat i tre och en halv timma totalt! attack, cx, sh'bam och jam, suuuuuperskönt har det varit! Dock kan jag knappt gå nu, men det var ju en annan sak. Imorgon kommer jag nog ha go träningsvärk (eller så får jag inte det för att jag är hardcore). Men det har varit så himla kul att träna, så det gör inget! Nu blir de ingen träning föränn på onsdag, så hinner vila benen!

Klasskampen

Publicerad 2012-04-27 17:12:08 i allmänt,

Idag var första utklädningsdagen för oss. Vi var fjortisar och bratsoch gick verkligen in för det. Vi var extremt jobbiga, speciellt i matsalen. Hhaha, himla roligt var det iallafall! Några bilder här säger hur det såg ut på ett ungefär

26 april 2012

Publicerad 2012-04-26 17:57:54 i allmänt,

För det första, trodde att åsikter fick framföras utan att alla skulle hata en för det, tydligen inte.

Mamma och Bengt kom hem nu = godiiiiis! Himla gott och himla behövligt. Det är skit väder ute idag och jag är på pisshumör (dags att söka upp en toalett låter det som?) vill bara att dagen ska ta slut och att det ska vara lördag. För då ska jag pumpa mig FULL med endorfiner och ha världens bästa humör! På lördag är jag ostoppbar!

dansadansa!

Publicerad 2012-04-25 20:18:32 i allmänt,

Har precis dansat i en timma. Det är så himla roligt! Längtar tills på lördag då det är 15rs jubileum, då skulle det vara ett hopplock av gamla pass! Hoppas man känner igen något iallafall, haha. Annars lär man vara heeelt borta. Men det ska bli väldigt kul. Ska köra tre (kanske fyra) olika pass och jag är supertaggad! Det värsta är att man måste ha så mycket kläder med sig.. Hahaha, och skor. Lär packa så mycket så att man tror att jag ska vara borta i flera veckor. Hahaha, nejdå. Så illa kommer det nog inte bli, men nästan.

Frieriet i skolan idag var det bästa på länge. Det gick skitbra och var så himla roligt. Ska be Hanna skicka filmen när den är klar! Måste ha den hemma!

25 april 2012

Publicerad 2012-04-25 09:56:42 i allmänt,

Sitter i skolan och ska snart ha möte med min handledare för projektarbetet. Ska bli spännande och se vad hon säger om det, hoppas det blev en bra rapport! Så att jag fattade hur man skulle skriva den. Annars är det svårt.

Ikväll ska jag dansa jam som aldrig förr!

24 april 2012

Publicerad 2012-04-24 17:41:14 i allmänt,

Borde verkligen ha pluggat nu. Istället har jag: sovit, sett på tv, kikat telefonen, kollat tv och gått på toa. Får plugga när jag kommer hem alltså. Som fasen får jag läsa då! Annars lär jag inte klara provet imorgon. Blir råplugg alltså!

Morgon

Publicerad 2012-04-24 06:54:15 i allmänt,

Känner att jag bara vill gå och lägga mig igen, och det är fasen inte ofta jag känner så! Brukar vara en morgonpigg person, men idag tog det emot alltså. Äter lite frukost nu för att få mig pigg, det spöts om det funkar!

Lång dag i skolan idag, matte, arbetsmiljö, kör, lunch, naturkunskap, ensemble, gemu. Sen ska jag träna ikväll!

23 april 2012

Publicerad 2012-04-23 17:23:27 i allmänt,

Är dålig på detta med att plugga alltså.. Har dock läst igenom allt en gång, får läsa lite mer innan jag sticker iväg för att hämta balklänningen! Ska bli riktigt roligt att se hur den kommer passa. Det är bara småsaker inför studenten kvar nu, smycken och sånt! Så det är skönt, inte behöva fundera så mycket på det.

20 dagar tills vi åker till Turkiet också!!!

Plugg

Publicerad 2012-04-22 20:28:13 i allmänt,

Sitter nu efter bodyjamen och pluggar naturkunskap! Det går väl sådär, orkar inte riktigt. Men får ta mig i kragen och läsa lite till innan jag ska sova. Är inget jag vill se på tv idag, så kan plugga länge. Sovmorgon imorgon också!

22 april 2012

Publicerad 2012-04-22 13:46:00 i allmänt,

Har ätit godis, mat och glass sen jag vaknade vid kvart i elva! Bakisdag deluxe!! Vi gillert. Ska dansa jam senna också, sjukt kul. Festen från igår fortsätter lite längre!

BodyAttack 76

Publicerad 2012-04-20 19:34:22 i allmänt,

Alltså, jag vet inte hur många gånger jag sagt det, men det tåls att sägas igen. JAG ÄLSKAR BODYATTACK 76! Det är så fantastiskt roligt och jag tar i tills jag dör varje gång. Idag tog jag i extra mycket på benlåten, kunde inte sträcka ut benen sen, på riktigt alltså. Så mycket mjölksyra hade jag!


Detta är kärlek, detta är sant

känslan

Publicerad 2012-04-20 14:37:42 i allmänt,

när man lämnat in projektarbetesrapporten! Så himla skönt är det. Känns som att det "värsta" med skolan är över. Det har ju självklart varit kul att förbereda sin konsert och genomföra den. Men själva rapporten har varit pain! Så det är skönt nu när jag lämnat in den. Behöver inte tänka på den mer.

Nu har jag precis ätit mat och ska slappa i soffan innan jag ska träna. Kanske spelar lite piano om jag orkar. Det spörs!

fyfan

Publicerad 2012-04-19 17:50:25 i allmänt,

alltså, jag kan skita i allt. om det skulle bli bättre? det verkar ju vara så ändå. jag är inte inkluderad längre. kan skita i det, om livet blir bättre då? kom fan inte och säg att jag inte försökt, men det är inte så jävkla lätt alla gånger.

skriver, skriver, skriver

Publicerad 2012-04-19 16:28:47 i allmänt,

Det enda jag gjort de senaste tre, fyra dagarna är att skriva rapporter. Först var det en hemtenta om islam, och nu projektarbetesrapporten. Den hade jag kunnat gjort tidigare, men självklart skjuter jag upp allting till sista minuten. Men jag har ärligt talat inte orkat tänka på den, plus att jag haft ganska mycket annat att göra, och då har rapporten hamnat lite bakom. Eftersom det ändå var till 20 april.. Men det är imorgon, och jag är inte klar. Har iallafall börjar med analysen nu. Allt annat är klart. Förutom sammanfattningen då, men den skriver jag sist. Är pågång iallafall. Skriver lite, kikar lite tv, kollar lite Facebook. Så jag varvar lite, så det inte ska bli så långdrygt.

Ikväll är det studentkonsert också, Paul och Adam ska visa vad de går för!


Såhär kul är det just nu


FAIL-bilden! Skulle se hur pappret skulle få plats på ett bra sätt.. "Ovanför är nog bra", nää. Det vare inte

18 april 2012

Publicerad 2012-04-18 21:29:06 i allmänt,

Rapport hit, rapport dit. Ska den aldrig bli som jag vill? Måste göra klart den innan konserten imorgon. Har fram till halv sju då alltså, imorgon. Så jag har lite tid. Dock ska jag försöka göra klart sammanställningen ikväll. Så jag bara har analysen kvar tills imorgon. Annars blir det nog rätt tight för mig att hinna med. Känns någorlunda bra än så länge. Får se hur jag känner mig imorgon.

Just nuj ser jag på Grey's, som alla onsdagar. Efter är det Body of Proof. En kväll med TV alltså. Ska skriva rapport under tiden och äta mat. Det har jag inte hunnit med sen efter träningen, så jag borde göra det snart alltså.

Nä, MAT

17 april 2012

Publicerad 2012-04-17 21:19:44 i allmänt,

Är mör i hela kroppen. Tror det beror på att jag tränade så mycket förra veckan, plus att jag körde nu utan att ha ätit bra. Mådde så jäkla dåligt under attacken att jag var tvungen att gå ut för att inte riskera att kräkas. Vet att det beror på att jag ätit dåligt, så det kommer gå över under natten. Imorgon kommer jag vara fit for bodyjam!

Efter träningen badade jag, hade ansiktsmask och hårinpackning! Superskönt

Fikat

Publicerad 2012-04-16 17:07:10 i allmänt,

Har precis avslutat en kopp kaffe och en omgång glass med mamma och Bengt. Gott var det iallafall! Nu ska jag plugga, inte lika roligt. Vart fasen tog denna dagen vägen?

16 april 2012

Publicerad 2012-04-16 10:17:18 i allmänt,

Redo för en ny skolvecka! Det börjar rätt lugnt med endast två ämnen, men tre lektioner. För en timma NkA, sen dubbeltimma NkB. En dag fylld med naturkunskap alltså! Hoppas på att dagen går fort så att jag får komma hem igen. Har en liten trave med läxor som gärna vill bli gjorda. Har hunnit med lite nu på morgonen, och det är en hel timma tills jag börjar så jag hinner lite mer nu! Det är först och främst Islamhemprovet som måste göras, för det ska lämnas in senast imorgon. Annars är det projektarbete och piano som gäller!

Så det är min dag, skola och läxor. Kommer inte hinna med så mycket annat, men jag har fullt upp så det räcker!

Dansa!

Publicerad 2012-04-15 15:40:32 i allmänt,

Ska iväg sen och dansa lite! Ska bli jättekul, är peppad till tusen. Ska ta i som fasen och dansa för glatta livet! Sofie ska med också, vi ska umgås efteråt med. Blir väl massa prat, som det brukar bli när vi ses! Annars ikväll är det ju "så ska det låta". Det måste jag kolla på. Får kika nu vilka som är med ikväll!

Men nu, soffläget!

Old times

Publicerad 2012-04-14 21:43:21 i allmänt,

Gamla bilder är alltid bäst! Hittade denna när jag kollade igenom lite gamla bilder, från när Jonna flyttade ner till skara och jag och Karin byggde de flesta möbler. Vi var möblarteamet! Och kakteamet, såklart. Haha! Gamla goda tider!

full fart

Publicerad 2012-04-14 15:34:57 i allmänt,

Här hemma iallafall! Jag och mamma är ju barnvakter idag åt lilla Felicia! Spännande spännande. Hon är på bra humör iallafall, vilket är tur. Just nu ligger hon på sin lekmatta med både mamma och Nika och leker. Supersöt!

Jag själv sitter och skriver rapport för projektarbetet. Det går väl sådär. Har skrivit lite iallafall. Tycker det är så svårt att veta hur man ska skriva, VAD man ska skriva. Hur vet man vad som är relevant för just mitt projekt? Får skriva det jag själv känner att jag vill skriva och så får det väl bli som det blir. Försöker så gott jag kan. Vill ju ha det så bra som möjligt.

Solat har jag hunnit med också! I det fina vädret öppnade jag fönstret och satte mig i solen och myste.

Fredag den 13e

Publicerad 2012-04-13 19:26:46 i allmänt,

Skrockfull dag? Nä, dagen idag har varit hur bra som helst (peppar peppar)! Har varit och hämtat Therese och Felicia i Årjäng och sen skrivit lite rapport och sen tränat. Har varit väldigt oeffektiv idag dock, men får ta igen det imorgon och på söndag. Ska köra på som fasen då! Har dock skrivit en hel del om konsertdagen idag, så jag är på god väg.

Nu väntar jag på att de andra ska komma hem så Tes får fixa maten till mig, hehe. Det är någon form av laxlasagne som står på menyn, får se om min kräsna mage orkar med det. Hoppas, för det låter hur smarrigt som helst! Efter det kommer vi nog bara mysa i soffan och spela plump. Som vanligt då när vi ses!


Fräsch efter ett BodyAttack-pass är jag också!

flytt ur alla fällor

Publicerad 2012-04-12 14:42:38 i allmänt,

Har snöat in på ett gäng artister. Håkan, Gavin, Maskinen och Beyoncé spelas ut min högtalare just nu. Det är en salig blandning, men en väldigt fin sådan. Ibland kan Coldplays senaste album hoppa in också. Mycket för att jag måste lyssna in mig inför 30 augusti! Lite samma med Maskinen, fast 30 april där då! (Jäklar, det är ju snart!). Sen såg jag igår att Gavin kommer till Karlstad och PIP i sommar. EH, vem ska gå? JO, jag! Måste verkligen gå! Så den biljetten får jag nog köpa snart. Ska höra runt med kompisar om boende först,e ftersom några av mina vänner bor där. Annars får jag väl hitta på ett sätt att pendla på. För jag SKA dit!


Ett urval av artisterna till PIP

12 april 2012

Publicerad 2012-04-12 09:20:32 i allmänt,

Vet ni vad? Om en månad åker vi till TURKIET! Vet ni hur mycket jag längtar? Svinmycket iallafall. Ska bli så jäkla roligt att få åka iväg med vännerna och sola hela dagarna. Vi hoppas såklart på fint väder varenda dag! Det bästa med resan är att finaste Ida kommer till samma ställe bara några dagar efter oss! OM jag saknat henne! Om en månad ses vi igen!

Men nu måste jag bli klar. Ska Attacka med Thea vid tio! Herregudhurorkarjag

Glad

Publicerad 2012-04-11 20:57:57 i allmänt,

Är glad just nu! Skön känsla. Är glad för att jag har dansa jam! Galet glad i nya passet iallafall. Längtar redan tills på söndag då det är igen.

Nu ska jag kika på grey's innan jag borde sova!

Skriver för fullt!

Publicerad 2012-04-11 11:27:25 i allmänt,

För fullt och för fullt var väl att ta i. Har gjort en framsida och håller på med källförteckningen, för det är vad jag orkar med just nu. Ska skriva syfte, metod och sånt också. Själva "faktadelen" väntar jag nog med tills ikväll. För jag har en del saker att göra nu på morgonen, och jag har inte ens hoppat ur pyjamasen än. Ska hinna göra mig klar, till affären och plocka ihop på rummet innan 13.42, för då ska jag hämta Ida vid tåget. Sen ska vi hem till henne för att äta oss feta på cheesecake! Ska bli himla mysigt faktiskt.

20%

Publicerad 2012-04-10 21:57:01 i allmänt,

Så bra ser jag på mitt vänstra öga. Har blivit väldigt mycket värre alltså. Trodde inte det var så illa! Fick även höra att "enda anledningen till att du sett så bra som du gjort, är för att du ser såpass bra på högerögat". Känns superbra verkligen. Inte konstigt att kompisarna fått berätta vad det står på tavlan! Haha. Ska iallafall få en provlins nu och se om jag gillar den, eftersom det blir så stor skillnad.

Synkoll

Publicerad 2012-04-10 15:29:04 i allmänt,

Hej!

Det gick bra med klänningen. Fixade lite hos sömmerskan med min balklänning, hon skulle ringa när hon var klar! Hoppas det blir bra nu, så inget behöver göras om. Nu ska jag bara fixa mig ett par skor!

Snart ska jag iväg för andra gången idag. Nämligen till synsam för en synundersökning. Måste ha nya linser och den styrkan jag har nu funkar inte alls, ser skitdåligt med dem, så behöver starkare och gäller det att gå till synsam. Det blir nog bra, måste se så jag har pengar till det bara, fördel!

klyschig

Publicerad 2012-04-09 23:28:56 i allmänt,

Gudars, känner att jag drar många klichéer. Herregud. Hoppas jag inte faller på det?

Skogen

Publicerad 2012-04-09 13:16:47 i allmänt,

Var ute med Jonna och Nika förut. Vi skulle träna Nika på att gå personspår, något som hon gjort några gånger innan. Hon var iallafall superduktig! Tog en gång innan hon riktigt förstod vad vi skulle göra, men sen snappade hon upp det riktigt bra! Så himla snabbt hon lär sig den tjejen alltså.

Måndag

Publicerad 2012-04-09 09:56:22 i allmänt,

Det känns inte som måndag idag, jag har söndag. Kanske beror på att jag nu har lov och inte behöver gå upp till skolan. Men jag klagar inte, kommer få så mycket gjort under lovet! Ska skriva ett schema för hur jag ska plugga, då blir det gjort iallafall.

Bilden är på nikis, som sov så sött igår!

Party!

Publicerad 2012-04-08 15:42:33 i allmänt,

Är så sliten efter en helg med dans, jobb och dans. I fredags var vi hos Emelie och sen dansade vi på tiki, gick dock hem tidigt för det var så dött, plus att jag skulle jobba dagen efter. På jobbet var det mycket att göra iallafall. Fast ändå var det mindre folk än vad jag trodde, mem det fanns att göra iallafall! På kvällen kom Hanna till mig och tillsammans förfestade vi innan tiki. En jäkla kul och flummig kväll hade vi iallafall! Sjukt kul hade jag igår, mår som jag förtjänar idag, men det är det värt! Ska dansa jam sen, får se hur det kommer gå ;)

Fikat

Publicerad 2012-04-05 19:50:09 i allmänt,

Har haft fina flickor hemma hos mig idag. Vi har fikat lite och pratat massvis! Så jäkla kul har vi haft, gillar tjejerna jättemycket! Trevligt värre var det! Imorgon ska vi ut och dansa, på lördag likaså, wiho!

Nu ser jag film med Jonna och Karin, trevligt värre det också!

Världens bästa

Publicerad 2012-04-04 20:24:15 i allmänt,

Har dansat BodyJam! Så jäkla roligt är det, även fast det bara är gång nummer två av nya passet. Känner redan att jag börjar lära mig mer och mer, om några gånger till så sitter det! Måste få tummen ur också med en grej, det tar vi till söndagen.

Nu ser jag på tv och käkar gotteri (lite norska där). Snart börjar greys också, världens bästa program.

Mycket världens bästa detta! Haha

Shoppat i arvika

Publicerad 2012-04-03 16:51:29 i allmänt,

Well, jag och Jonna har farit runt på stan och handlat lite. Jag har köpt massa nagellack, mascara, träningsskor och sen tror jag det var allt, haha. Så nu ska vi åka hem medans ni får titta på mina snygga skor ;)

Äschdå

Publicerad 2012-04-01 16:03:13 i allmänt,

Det gick inte så bra i turneringen. Kom käpprätt sist, skyller på att jag inte skulle hinna spela finalen ändå, så då spelar det ju ingen roll hur det skulle gå. Haha. Nu är finalen igång iallafall och det lär bli en hård kamp!

Plumpturnering

Publicerad 2012-04-01 11:58:03 i allmänt,

Först och främst måste jag berätta, har köpt Tesans iPhone! Så nu håller jag på att ladda ner de appar jag vill ha och behöver.

Annars idag är det plumpturnering hemma hos oss! En del av släkten kommer hit för att äta och spela kort, ska bli så jäkla kul! Dock måste jag gå tidigare för att gå på bodyjam-releasen!! DET om något ska bli kul! Kanske ska köra attack med Thea innan, beroende på hur långt vi kommit i kortspelandet.

Men nu ska jag nog rita lite på draw something

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela