Malin

En blogg om mig

shopping!

Publicerad 2011-02-28 14:24:01 i allmänt,

Eller, shopping och shopping. Det blev tre böcker "100% choklad", "sju sorters kakor" och en pocket på engelska. Det blev en ny mascara och ett nytt nagellack (ajsinbajsin!). Sen var jag en sväng med Sofie också, köpte present till Matilda! Vi blir ju firade idag på våran tjockismåndag.

Edith kommer hit halv fyra, eller hon står utanför körskolan då eftersom min körlektion slutar precis då. Sen går vi ner till Konsum vid fyra och möter upp de andra! Trevlig kväll kommer det bli, det kan inte bli fel, hur vi än gör!

28 februari 2011

Publicerad 2011-02-28 09:25:22 i allmänt,

Godmorgon!

Idag skulle jag vakna sent. Så blev det med det. Vaknade första gången tio över åtta, då hörde jag mamma låsa dörren för att gå till jobbet. Jag tänkte, äh jag måste ju somna om. Det gjorde jag, och när jag vaknade igen efter att ha sovit flera timmar, trodde jag. Så kollar jag på klockan, 08.52. Hade bara sovit 40 (!) minuter till! Men då var jag så pigga tt jag gick upp. Får ta igen detta imorgon.

Stan med Edith sen vid tolv ungefär! Jag ska kolla på böcker och hon vill kolla på kläder! Trevligt trevligt!

Längtar till mina flickor kommer också!

Men nu blir det frulle!

Dagens schema

Publicerad 2011-02-28 08:00:00 i Dagens schema,

Ja, även fast det inte blir någon skoldag, eftersom det är lov (!!!), så kommer ändå dagens schema. Det blir ju lite annorlunda, men det kommer ändå hända lite saker.

  • Sova länge och vara helt utvilad.
  • Duscha, göra mig i ordning, äta frulle
  • Bokrean och leta kokböcker
  • Plugga bilteori kanske..?
  • Köra bil
  • Träffa vännerna
  • Handla
  • Baka, göra mackor
  • Prata och skratta tills klockan blir mycket
  • Sova

Ja, endel saker blev det ändå. En trevlig måndag kommer det bli iallafall. Tjockismåndagen är den officiellt döpt till, härligt!

Tjockismåndag

Publicerad 2011-02-27 22:29:26 i allmänt,

Det blev ingen Jam idag. Fick ett sms från hk där det stod att det var bytt pass. Till Zumba! Cina var nämligen sjuk och kunde därför inte ha ett Jam-pass. Det förstår man ju. Men jag och Edith gick dit ändå, även fast vi inte tyckte att Zumba var så kul. Men vi gjorde det bästa av situationen och det var mycket roligare och jobbigare denna gången iallafall. Men Jam blir det igen på tisdag, då är jag taggad till tusen!

Imorgon blir det fetmåndag med de bästa! <3 Dom kommer vid fyra ungefär då ska vi handla och baka och göra mackor och allt kul. Ska bli himla underbart faktiskt. Vi kommer prata tills våra käkmuskler värker! Och vi kommer skratta tills våra magar krampar.

Ska nog försöka läsa lite mer i Ego Woman, Gynnings andra biografi. Köpte den på bokrean faktiskt. Dit tar jag mig en sväng imorgon också, då för att inhandla någon kokbok! Trevligt värre, böcker behövs alltid. Inte minst kokböcker, iallafall för mig. Eftersom jag är värdelös på att laga mat.

27 februari 2011

Publicerad 2011-02-27 10:39:42 i allmänt,

Godmorgon!

Sitter och väntar på att klockan ska bli tolv, för då är det nämligen dubbeljakten för herrarna. Jag älskar att kolla på skidor, längdskridor som skidskytte. Dock är inte alpint så kul, för där har jag inte hängt med, så jag vet inte vad folk heter. Men det är väl dagens tv-höjdpunkt ändå.

Kunde boka in mig på Jamen igår, så nu är jag iallafall inbokad! Känns skönt, så behöver jag inte vara där så himla tidigt, utan kan va där lagomt innan.

knak i ryggen

Publicerad 2011-02-26 14:12:53 i allmänt,

Usch, min rygg mår nog inte jättebra egentligen. Den knakar jätteofta, men jag klagar inte, det är rätt gött faktiskt! Inte när det gör ont, men alltid när den knakar. Låter så härligt. Okej, det är nog jag som inte mår så bra egentligen! Hahaha.

26 februari 2011

Publicerad 2011-02-26 10:10:41 i allmänt,

Godmorgon!
Har vaknat upp till en dag i Tömte som kommer bjuda på plump, god mat, mycket folk!

Vaknade faktiskt 09.10 och kunde inte somna om, så jag gick ner och möttes av en gosig katt i trappan. Sen gick jag och duschade direkt, så nu har jag inget mer jag behöver göra idag, typ. Har inte ätit något frulle än då Jonna sover till tolv varje morgon. Hatar när folk sover så länge. Halva dagen blir ju borta! När jag sa till Jonna igår "jag har ställt klockan på halv tio" undrade hon varför. Jag svarade att jag inte ville att hela dagen skulle gå åt till att sova. Visserligen vaknade jag innan klockan hann ringa, och det var väl tur, annars hade nog Jonna dödat mig i morse. Precis som det lät som hon ville under natten. Vaknade av ett "MALIN...!!!" ungefär, jag tror nog att jag gnisslade tänder.. Hehehe, rätt åt henne.

Om inte Jonna har kommit ner SENAST elva, då går jag upp och väcker henne.

25 februari 2011

Publicerad 2011-02-25 23:23:10 i allmänt,

Godkväll, eller natt!

Det har inte blivit något inlägg idag, har haft fullt upp ända tills nu.

Efter skolan åkte vi direkt jag hade packat. Då åkte vi till olika ställen så jag kunde lämna in sommarjobbsansökan, dock kunde jag inte lämna på alla ställen. Så jag får ta lite till veckan också. Sen åkte vi till Årjäng och åt mat med Tes och Alen, sen spelade vi två plumpomgångar. Trevligt var det iallafall! Vi kollade på tapeter och sådär, för mamma har hämtat två kartor till. Så nu vet jag hur det ska se ut i mitt rum, vi planerar tillochmed hur möblerna ska se ut! Ska bli rätt så skönt att flytta nu när man har lite planer!

Och nu sitter jag hos pappa med katten i fönstret. Ska vara här till på söndag, då åker jag hem och sen blir det Jam!

Det blir nog något inlägg imorgon, håll utkik!

Dagens schema

Publicerad 2011-02-25 08:00:00 i allmänt,

Fredag, sista dagen innan lovet! Skönt värre!

  • Dubbeltimma svenska, redovisa vårat arbete!
  • Håltimma eftersom vi inte har idrott
  • Lunch
  • Engelska
  • Dubbeltimma samhällskunskap
  • Åka och lämna sommarjobbspapper
  • Åka till Tes och Alen och spöa dem i plump!
  • Hem till pappa!!!!!!

Det blir en bra första dag på lovet. Kommer bli superbra. Sen är jag hos pappa hela helgen och åker hem på söndag igen, då blir det Jam för hela slanten (om jag nu får plats, men det tror jag nog!)

24 februari 2011

Publicerad 2011-02-24 17:07:58 i allmänt,

Hej!

Precis just nu är det en man här och kollar på våran lägenhet. Det ska komma en till, vid fem skulle den komma. Får se när han/hon dyker upp.

Ska på träning sen, så hoppas att alla är borta när jag ska byta om! haha. Annars får jag väl byta om på toan eller på något smidigt sätt. Jaja.

Skolan var ju bra, spelade in två låtar. Vet inte hur det blev, hoppas det inte lät helt förjävligt. Men det skulle jag nog inte tippa på. Men det spörs..

Imorgon blir det skola igen, efter det ska jag söka sommarjobb och sen åker vi till Tes och Alen!

Dagens schema

Publicerad 2011-02-24 08:00:00 i allmänt,

Torsdag, två dagar kvar innan lov! (torsdagen inräknad då)

  • Engelska
  • GeMu
  • Kör, spela in låtarna!!!
  • Lunch
  • KuHi, hoppas vi får tillbaka musikprovet. Det blir börja på fördjupning annars tror jag
  • Hem och vila innan träning 18.00
  • Slappa med mamma och Jonna!

En rätt lugn dag, kören kommer vara otroligt rolig, dock kommer det bli slitsamt för rösten.

Afro, sill å potäter

Publicerad 2011-02-23 19:45:00 i allmänt,

Det var ett nytt pass på Afron idag! Det var roligt, men jag kände att det förra passet var lite jobbigare. Men detta var inte enkelt, man blev att slutkört. Härlig känsla det där!

Har ätit mat nu, klämde i oss rester från tacosen. Sen köpte jag även godis efter Afron (mamma sa "du kan ju säga att du är värd det efter att ha tränat") så det håller jag mig till!

Jonna kommer prick klockan 23.00! Då ska jag vara jättedissig mot henne! HAHAHAHAH! Är en mordisk syster idag. Nejdå, ska vara hur snäll som helst = sova så fort vi hämtat henne. Vissa ska ändå upp till skolan imorgon...

23 februari 2011

Publicerad 2011-02-23 16:13:48 i allmänt,

Hallå!

Satt nyss och kollade på balklänningar, det är ju visserligen ett år innan jag tar studenten, men det är ändå roligt! Har sparat massa bilder i en mapp. Tänkte visa min kära syster imorgon!

Annars blev jag, Matilda och Sofie klara med svenskan. Dock tog det en och en halv timma för vi fattade inte hur vi gjorde med diagramet.. Så tillslut ändrade vi allt och gjorde ett annat diagram! Haha. Men det blir nog bra, kommer nog bli ganska kul också. Ska sätta mig och skriva ner lite punkter som jag ska ha för att veta vad jag ska säga. Detta blir nog prima det!

Ska gå och Afrodansa mig sen, härligt. Ska kolla på de andra som kör Vive innan. Haha. Sen drar jag och Edith igång! Härligt.

Dagens schema

Publicerad 2011-02-23 08:00:00 i allmänt,

Onsdagar är rätt så härliga dagar. Kortdag och relativt roliga lektioner. Imorgon blir ett extra plus eftersom att Jonna kommer hem!

  • GeMu
  • Piano
  • Ensemble, prata om turnén!
  • Lunch
  • Tyska, läsa i boken
  • Hem och vila
  • Göra klart svenskaredovisningen halv tre
  • Hem och äta och vila eller nåt
  • AFRO!!!! 18.00
  • Tv, läsa teori
  • Jonna kommer hem!!!!! 23.00

Ja, det händer inte sådär jättemycket roliga saker. Eller jo, JÄTTEROLIGA SAKER! Mest att Jonna kommer hem såklart!

dance dance like it's your last last night of your life

Publicerad 2011-02-22 21:09:04 i allmänt,

åååååååh, jam-låten deluxe iallafall! Det eda jag går och sjunger på dagen efter ett Jam-pass är Usher - DJ got us fallin' in love, och kör movesen och allting! Eddan, Matilda och Sofie är också såklart på. Det var vi fyra som var där, plus massa andra såklart. Men idag körde jag så hårt att jag knappt orkade hela! Så nu gäller det att köra lika hårt på vartenda jam-pass. För det är så galet skönt!

Imorgon står Afro på schemat, var två veckor sen jag gjorde det nu! Får se om jag kommer ihåg alla steg och sådär. Ska bli riktigt skönt iallafall. Eddan är med mig! Wunderbar.

22 februari 2011

Publicerad 2011-02-22 15:11:37 i allmänt,

Hallå!
Ännu en dag med sol, vintern har sina stunder ibland!

Eddan kommer hit sen, eller jag måste gå och möta henne eftersom hon inte minns vilken trappuppgång det var! Men hon slutar om en kvart, sen så möts vi på halva vägen! Hon ska va här innan Jamen och umgås, plugga, äta mat osv. Sen går vi och möter Sofie och Matilda innan det blir Jam. Ska bli jättekul och jag ska ta ut mig så himla mycket.

Matteprovet gick på en halvtimma, så snabbt har jag aldrib gjort ett prov förut. Och jag tror att det gick jättebra också, så det kändes bra.

Insåg nu att det inte blev något schema för idag. Det kommer för imorgon istället!


Här är hon, min fina vän Eddan. Här är hon rädd - fullständigt uttryck, skulle jag tro.

hatälskade attack

Publicerad 2011-02-21 19:52:45 i allmänt,

ÅÅÅÅH! Det är så jäkla jobbigt! Man får maten upp i halsen (påminn mig om att inte äta två stora potioner tacos innan....) och vill bara dö. Men när man kör de sista stretchningarna så älskar man att man orkade hela passet igenom. Nu gäller det att köra det en gång i veckan kanske, och verkligen köra tills man dör! För man älskar det efterråt.

Nu ska jag nog tvinga i mig lite müsli ändå, måste få upp energin i matväg efter detta passet iallafall. Är inte sugen på mat för fem öre, men det behövs! Så nu tar jag mig en lagomt stor portion med müsli och fil innan Top Model!

Och Bella, ska flytta till det gula höghuset precis bredvid Polishuset! :)

illa

Publicerad 2011-02-21 15:54:42 i allmänt,

Det blev ingen bilkörning, mådde så himla illa efter skolan så jag orkade inte köra. Så skrev till Tom och berättade hur det var. Så bokade samma tid nästa vecka istället! Får köra med mamma hemma så länge, det går lika bra det. Tar småturer hit och dit. Detta fixar sig.

Nu har vi precis ätit och väntar på en lägenhetskollare. Anmälan till visning gick ut i fredags och en kommer redan idag för att kolla. Känns konstigt att någon ska kolla hur våran lägenhet ser ut, känns så fel på något sätt. Men jaja, det är ju så det blir om man vill flytte. (vill egentligen inte flytta härifrån. menmen)

Det blir nog Attack sen iallafall! Skönt.

21 februari 2011

Publicerad 2011-02-21 09:32:31 i allmänt,

Godmorgon!
Solen skiner i Arvika och det känns fantastiskt.

Börjar som sagt 10.15, så jag har lite tid över. Är dock inte klar med allt, men det går fort när jag väl lägger manken till.

Det blir en kort dag i lektionsväg, sen blir det bilkörning och sådär. Tänkte köra som en gud idag, så jag får massa beröm! Haha, lycka till. Eller, det gäller ju bara att vara uppmärksam så fixar allt sig.

Nej, nu måste jag bli klar, vi hörs kanske mer sen!

Dagens schema

Publicerad 2011-02-21 08:00:00 i allmänt,

En ny vecka, sista innan sportlovet! Det kommer spenderas med alla fina vänner! Underbart.

  • Börjar 10.15 med tyska
  • Lunch (oj, vad värt...)
  • Matte, sista innan provet!
  • GeMu
  • Hem
  • Körlektion
  • Äta tacos, plugga lite
  • Attack 18.30 (har jag för mig, får kolla upp det imorgon)
  • Hem, vila järnet!

Jaa, relativt lugn dag, ska prata med Tom (körlärare) om uppkärning lite mer, och om han tror att jag klarar det om en månad ungefär. Ska även prata om fickparkering!

jam, solsidan, time out, big brother

Publicerad 2011-02-20 22:42:41 i allmänt,

Ja, resten av dagen spenderades framför tv'n. Massa program att titta på, inte bra egentligen. Mina söndagar går åt till Jam och massa tv. Jaja, en bra grej iallafall!

Ska nog sova nu också, sovmorgon imorgon. Skönt, går upp kvart i nio.

20 februari 2011

Publicerad 2011-02-20 16:16:49 i allmänt,

Hej! 
Sitter här i Tömte med Marcus!

Ska snart åka in till Arvika för lite Jam, ska bli skönt. Eddan är med så det kommer bli awesome! Ska boka in det till nästa vecka också.

Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt alls, bara slappat. Gjorde förvisso GeMu-läxan, men den var ju inte så svår. Men skönt att ha den gjord iallafall, så jag slipper sptressa med det imorgon.

Godnatt

Publicerad 2011-02-20 01:08:39 i allmänt,

Jag tror faktiskt att jag ska sova nu. Det är ju ändå en dag imorgon, och jag vill vara lite pigg iallafall! Klockan ställs på nio, så att jag inte sover bort hela dagen. Måste ändå dusch och sådär innan det bär av till Jamen.

Så, godnatt och sov så gott

Tömte - världens finaste <3

Publicerad 2011-02-19 22:35:05 i allmänt,

Här kommer bilderna jag tog förut när jag var ute en stund. Mest på laggårn och sådär, eftersom den ska rivas så vill vi ha lite minnen kvar av den ändå!




Nästan raserad laggård




Garage






Ett träd med alla löven kvar!








Okej, det får bli alla bilder. Det blev en del, men nu har ni något att kolla på!

19 februari 2011

Publicerad 2011-02-19 22:15:03 i allmänt,

Hej!

Det har inte blivit någon uppdatering alls. Då internet inte har funkat, troligen över att virusskydd som jag tog hem igår. Efter det gick det inte att komma åt internet.. Sugigt. Så vi tog bort det nu, jag och pappa. Och tadaaa, då funkar det igen! Måste ha varit något knäppt.

Idag vill jag iallafall säga GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MATILDA <3 hoppas du äter mycket tårta!
(har ingen bild på henne, så länkar hennes blogg www.imittlillaetui.blogg.se)

Var ute och tog kort på fina Tömte förut, kommer ett bildbombsinlägg om det snart!

Imorgon ska jag ta mer kort, om det är sol. Då blir det nog en promenad runt Tömte istället och ta kort på allt fint runtikring! Älskar att pappa har en systemkamera också, blir mycket roligare att ta kort då, blir mycket bättre bilder! Måste köpa mig en egen någon gång, när jag har råd. Det kostar ju en del!

18 februari 2011

Publicerad 2011-02-18 14:33:12 i allmänt,

Hej!

Tror att provet gick riktigt bra faktiskt. Svarade på allt och skrev så utförligt jag kunde. Känns bra och hoppas att det blev bra också. Fick tillbaka engelskan också, VG/MVG, är nöjd. Och jag fattade alla fel jag gjorde också. Nu gäller det bara att ta det till sig! Svenskan förut blev nog helt okej ändå, han sa att han bara ville ha in det man hade hunnit med också. Så det var inte blodigt allvar, och det känns jätteskönt. Veta att man kan finslipa ännu mer! Nu är det redovisningen som gäller då.

Åker till pappa sen, blir där hela helgen. Vi kände inget sug efter att gå ut imorgon Matilda och jag. Så vi skippar det. Innebär en långhelg hos pappa, skönt! Ska gosa jättemycket med katten och köra bil som en gud! Ska ta med en bok så att jag har något att göra också, måste komma igång med läsningen nu. Eller om jag tar med teoriboken, så jag kan börja ta körkort på riktigt någon gång.

På söndag blir det Jam, härligt!

Dagens schema

Publicerad 2011-02-18 08:00:00 i Dagens schema,

Fredag innebär: HELG!

  • Dubbeltimma svenska, skriva tills fingrarna blöder
  • Idrott, racketspel om jag inte minns fel.?
  • Lunch
  • Engelska
  • Dubbeltimma Samhäll, göra prooov!
  • Hem, packa
  • Åka till pappa <3

Sådär, min fredag. Kommer troligen sluta rätt tidigt då provet nog inte tar speciellt lång tid, hoppas jag. Då bär det av till pappa, jättekul! Åker hem igen på lördag för då fyller ju Matilda och då ska vi på TIKI! Hahahaha, detta kommer inte va bra. Hahahah. Sen bjuder söndagen på Jam 17.30! YES!

Carl Norén

Publicerad 2011-02-17 20:53:04 i allmänt,


I love this man, I really do!

Ja, dagens musiktips blir iallafall denne man, Carl Norén. Han har visserligen bara gett ut två sololåtar, vill man höra mer så är han med i bandet Sugarplum Fairy, där han sjunger med sin bror, Viktor (Viktorious). Dessa två är även bröder till den finfine Gustaf Norén, sångaren i Mando Diao. Skräll att jag avgudar alla tre. Fina bröder detta!
Carl Norén – The Anger 
Carl Norén – Going Out Tonight (Acoustic Version) 

Bådda betera finns i en akustisk och en icke-akustisk variant. De jag har länkat till var de varianterna jag hörde först och som jag nog ändå gillar bäst. Men en fin man, fina låtar, fint helt enkelt.

Har hört att han släpper eget album, Owl har jag för mig att det skulle heta! Längtar tills den kommer ut.

17 februari 2011

Publicerad 2011-02-17 15:28:00 i allmänt,

Hej!
Väntar på pannkakor, mumma!

Skolan idag har varit väldigt rolig. Vi har pratat och skrattat så himla mycket. Sen har vi även pratat seriösa grejer, viktiga grejer. Men det har varit helt okej faktiskt. Lunchade på Sunday med finaste tjejerna i världen! Bäst är dom. Längtar till våran fetisdag, ungefär till tusen!

Ska på träningen sen och resten av dagen blir det samhäll- och pianoplugg. Fick lite mer motivation till pianospel efter lektionen igår faktiskt. Så det är skönt, veta att man har lite mer motivation att gå på lektionerna och att öva på läxan! Spelar nu Hold the line - Toto och Oh happy day! Gillert väldigt mycket.


Ma sistah loves tha summah!

Dagens schema

Publicerad 2011-02-17 08:00:00 i allmänt,

Torsdagar bjuder på en ganska lugn dag faktiskt. Tro det eller ej!

  • Engelska
  • GeMu
  • Kör, hoppas på att vi ska sjunga Davidlåtarna!
  • Lunch
  • KuHi, gå igenom Beethovens liv, jippie...
  • Hem och plugga och äta
  • Träning 18.00
  • Mera plugg
  • Sova

Det tråkigaste är nog Kuhi och kör, om vi inte har roliga låtar. Och just nu har vi några roliga och några helt otroligt, fantastiskt urtråkiga. Så det beror helt på vilka låtar vi sjunger.

studentkonsert, plugg

Publicerad 2011-02-16 20:53:55 i allmänt,

Ja, då var jag hemma igen. Eller, har varit det en stund, men har pluggat och ätit lite. Konserten var iallafall jättebra! Fin musik och härliga låtval faktiskt. Måste säga det till Sanna imorgon!

Mamma förhörde mig på Samhällskunskapen förut också. Kunde det mesta, var typ en grej jag sa fel på. Nejdå, men kunde mycket. Så det känns bra inför fredag. Ska läsa på lite mer imorgon så får det va sen. Är bara att läsa igenom vid frullen, mellan alla grejer på kvällen, så blir det jämt gööörbra detta!

Glass...

Publicerad 2011-02-16 17:22:57 i allmänt,

...i stora lass! (tänkte, kan man göra ett inlägg om godis, varför kan man inte göra om glass?)

Sagt och gjort, här kommer det. Ett inlägg om mina favoritglassar!


För några kanske detta ser ut som vanlig snickers, men nej. Den finns faktiskt i glassform också, och det är nog bland det godaste jag ätit. Eftersom jag äääääääälskar Snickers godisvarianten, så äääälskar jag därmed glassen också. Smakar som godiset, fast glass. Äh, ni måste prova för att känna denna awesoma smak! Nummer ett alltså, SNICKERSGLASS!


Här är då nummer två, daimglassen. (varför gillar jag bara glassar som finns som godis också?) Smakar minst lika gott som snickersglassen, men hamnar ändå på en andraplats då denna är mindre godis, mer glass. (inte för att glass är äckligt, men godis är ju ändå godare). Men en värdefull andraplats!


Nummer tre fick en väldigt liten bild. Men äh, ni ser ändå hoppas jag! Vienetta choklad (i stundens hetta äter jag Vienetta vanilj, därifrån idén till inlägget kom). Passar perfekt till kalaset såväl som till eget mys hemma. Fantastiskt.


Det fick bli en fyra också. Denna äter jag verkligen inte ofta, men när jag äter den njuter jag av varje sekund. Kitkat-glassen! Underbar glass, och jag älskar kitkatbiten som är i toppen.

Sådär, nu har jag delat med mig av mina favoritglassar (eller, mer. glass som jag äter mest) På sommaren toppas ju denna listan av Piggelin eller Igloo, men det är vinter nu. Sådeså!

16 februari 2011

Publicerad 2011-02-16 15:36:08 i allmänt,

Hej!

Skolan idag har varit bra faktiskt. Började med gemu och läxan gick jättebra, sen hade vi klassråd, pratade jättemycket, hann inte ens ta upp om lunchspelning eller olle-dagen. Härligt ändå att man kan prata massa som klass och ha synpunkter på saker och ting! Sen spelade jag piano, det gick också superbra, så nu har jag fått lite mer motivation att spela iallafall! David sa att det svängde när jag spelade, och det ska det göra! Sen var det lång håltimma, gjorde Österlensvisan, så nu är den klar. Ska lämna in den till Anna. Och tyskan gick fort. Såg klart på Türkisch für Anfänger. Kul serie, så synd att det inte finns fler avsnitt för oss att se (det finns fler bara att vi inte har dom).

Så nu övar jag lite Samhällskunskap och väntar på att klockan ska bli halv sju, då ska jag möta Edith och sen går vi på studentkonsert! Årets första, härligt.


Såhär såg min senaste kletkaka ut, mumsigt!

Dagens schema

Publicerad 2011-02-16 08:00:00 i Dagens schema,

Ytterligare en dag är här, nu är det onsdag! Mitten av skolveckan, men en ganska soft dag.

  • GeMu, spela upp läxan
  • Klassråd
  • Piano, läxan där också ja...
  • Lunch
  • Tyska
  • Träna med mamma
  • Hem och äta och plugga
  • Studentkonsert 19 på Svea
  • Plugga

En soft dag, tyvärr hinner jag inget Hälsokompanietpass, men kör ett gympass på badhuset med mamma! Skönt, funderar på att köra ett program sådär igen. Fast ett annat, ska bli gött!

opepp?

Publicerad 2011-02-15 21:49:20 i allmänt,

Det kanske är det man ska va, opepp. Inför ett ensemble eller terminsuppspel. Det gick jättebra och jag är jättenöjd! Det kändes fantastiskt bra och jag fick med mig känslan som jag och Rebecka övade på, underbart.

Den inställningen ska jag ha varje gång, att detta är världens tråkigaste grej och jag hatar detta, då kommer det troligen bli bra också.

Nu väntar klassrådet imorgon då jag ska ta upp två saker, Fråga-Olle-dagen och Lunchkonsert, om vi nu vill ha det. Och det vill jag iallafall! Så ska prata med mina kära klasskamrater om hur de tycker, sen kanske det blir tapetsera skolan med affischer och dylikt. Skulle vara hur kul som helst faktiskt!

Nu borde jag öva mer piano, jag satte allt ganska bra förut tyckte jag, bara D7(#5) som jag inte fattar, får ta det med David imorgon...

15 februari 2011

Publicerad 2011-02-15 14:42:43 i allmänt,

Hej.
Snöoväder, trodde det var slut nu?

Är hemma en sväng för plugg och mat innan jag åker till AKM igen för rep innan Jazzkvällen. Måste göra klart massa Samhällskunskap nu, ska få bra på detta provet iallafall.

Skolan har varit bra, fick hjälp med lite uttryck på sånglektionen och sådär. Så nu känns det bättre inför ikväll faktiskt. Kommer inte va helt borta och neutral. Det känns bra. Får hoppas att det låter så också då!

Bildbomb på mig och Stefan

Publicerad 2011-02-15 12:43:00 i allmänt,

Eftersom det inte är så kul med bara skrivinlägg får ni nu ett bildbomb från min och Stefans första fotosession. Han är bäst och är en stor röd orm från IKEA, älskar Jonna för att hon köpte honom i födelsedagspresent!


Här ser ni Stefans ansikte, mycket fint




Tyckte att Stefan var bättre som halsduk. Han kan aldrig bli modell då han har samma ansiktsuttryck hela tiden





Sådär, fem bilder. Dom var väl fina? Och Stefan är jättegullig, tror att han sover nu faktiskt.

Dagens schema

Publicerad 2011-02-15 08:00:00 i Dagens schema,

Ännu en ny dag, tisdag. Såhär ser min dag ut:

  • Dubbeltimma matte, jobba hårt inför prov och nationella
  • Sång, prata om Måndagsbarn
  • Lunch
  • Samhällskunskap, sista innan provet
  • Håltimma eftersom vi inte har något idrott
  • Ensemble, får öva på låtarna.
  • Hem och vila + plugg innan rep inför Jazzkvällen
  • Repa 17.30
  • Jazzkväll 19.00
  • Vila som bara den!

Ja, stressigt som vanligt. Denna veckan kommer vara rätt så hemsk. Eller, några dagar iallafall. Men det kommer nog gå bra, brukar hantera sånhär stress relativt bra iallafall. Så det funkar.

14 februari 2011

Publicerad 2011-02-14 21:55:01 i allmänt,

Oj, hej!
Kan med gott samvete säga att jag inte har haft en ledig sekund idag.

Har varit på skolan, kört bil, repat, tränat, ätit, pluggat. Allt har gått i ett. Samtidigt som jag sett på Top Model och CSI Miami. Det var mycket idag, men det är skönt! Älskar att vara igång. Imorgon blir inte en sämre dag.

Zumban var nog inget för mig, tyckte inte att det var så roligt faktiskt. Trodde det skulle vara ännu mer dans och ännu mer träning. Men då kör jag mycket helre Jam och Afro. Men jaja, det är bra att prova på allt så att man får välja och vraka!


Har inte visat er Click Candy-burken! Detta är dock Jonnas, men den ser ju likadan ut för det.

Dagens schema

Publicerad 2011-02-14 08:00:00 i allmänt,

Har sovmorgon idag. Börjar 10.15, har bytt sångtid, så då får jag sova lite extra. SKÖNT!  På tapeten idag står iallafall:

  • Tyska
  • Lunch, känns lite ovärt med tanke på sovmorgonen
  • Matte
  • GeMu
  • Hem och vila
  • Körlektion 14.55
  • Repa inför Jazzkvällen 15.30
  • Träna Zumba 17.30
  • Hem och äta och vila jättemycket

Det blir lite stressigt där runt tre, när jag först ska köra, sen ska jag repa sen ska jag träna. Kommer gp i ett då. Men jag får göra det bästa av situationen. Jag får ju ändå umgås med fint folk!

skön träning

Publicerad 2011-02-13 21:09:15 i allmänt,

Det var jättehärligt att dansa! Både Line och Anna höll i passet, som var superhärligt. Man blir verkligen peppad av dem, snjuger med och räknar och skriker. Det är helt fantastiskt. Jag älskar det. Brinner för träningen, gör verkligen det. Synd att denna veckan är så smockfull att jag verkligen inte har tid för pass. Är inbokad på Zumba imorgon, och Jam på söndag. Det är typ allt jag hinner. Annars är det fullt upp. Synd.

Nu ska jag se lite mer på tv innan jag sover. Sovmorgon till 10.15!

BodyJam

Publicerad 2011-02-13 17:00:00 i allmänt,

Är iväg och dansar lite! Hoppas att det är superroligt, för jag har även anmält mig till nästa söndag också, skönt. Älskar Jamen, nästan lika mycket som jag äslakr afron. Men den är svårslagen alltså!


http://www.lesmills.com/global/bodyjam/learn-the-moves.aspx Får hoppas att denna länken funkar, iallafall så är det BodyJam movsen! Hoppas det funkar, dock är det nog inte exakt samma moves som vi kör just nu. För jag tror att det finns en herrans massa olika jam-pass. Men iallafall, det är superroligt!

13 februari 2011

Publicerad 2011-02-13 13:43:23 i allmänt,

Hej!

Det har inte blivit mycket av uppdatering under helgen. Men jag orkar inte. Härligare att bara sitta i soffan och dega.

Idag ska jag iallafall på Jamen! Ska bli riktigt kul, får hoppas att jag är lite bättre än vad jag var förra gången. Haha. Imorgon blir det massa andra saker. Kommer bli en hektisk vecka detta, får hoppas att allt kommer gå bra.


Dålig parkering nummer två.

Har spelat lite tv-spel idag också. Var bäst på Mario Kart, är så tråkigt att spela ensam bara..

12 februari 2011

Publicerad 2011-02-12 10:46:57 i allmänt,

Godmorgon solstrålar!
Solen skiner jättefint här och jag är så sugen på en promenad, får se om jag orkar ut på en.

Det var trevligt igår hos Savve, jag åkte hem med Edith och Emma runt halv två. Men det var supertrevligt och Emma och Edith hade köpt present til mig. Fina flickor! Vi dansade och pratade massa. Blåste upp alla ballonger, dock var det hål på en, så den skruttnade.

Vet inte om jag ska på Afron sen, ska prata med Edith om det, det skulle va jättekul. Men vet inte om jag orkar. Kanske går på en långpromenad istället, få lite frisk luft.

Ikväll blir jag ensam då mamma åker på dans, men jag ska ladda upp med Click Candy och dylikt, så jag kommer klara mig galant!

Ha en trevlig dag, och om ni har sol.... Gå ut!

I Öjerud

Publicerad 2011-02-11 20:17:00 i allmänt,

Ja, då är vi nog igång! Fina människor kommer ha en fantastisk kväll tillsammans. Kanske är enda inlägget förutom "Dagens schema" som ni kommer få idag. Ni får därför lite bilder, jag vet inte på vad. Det kommer bli en salig blandning igen, men det är fint.

Och jag har nog jättekul ute i buschen, så ni behöver inte vara oroliga!


Snyggare bild är svårt att hitta!


Egopics får man aldrig för många av!


Denna bilden är också väldigt rolig, om man inte var med så fattar man inte. Och Matilda hade koooooort hår!

Dagens schema

Publicerad 2011-02-11 08:00:00 i Dagens schema,

Ja, idag blir nog en lika hektisk dag som vanligt.

  • Dubbeltimma svenska, göra jättemycket på arbetet
  • Idrott, hjärt- och lungräddning
  • Lunch
  • Engelska, redovisa om klassikerna
  • Dubbeltimma samhäll, nutidskryss och lite sånt.
  • Hem, packa massa fina kläder till träning och mitt "kalas"
  • Träna BodyAttack 17-18
  • Göra mig i ordning med Sofie
  • Åka till Öjerud
  • Parta hela natten lång!

Sen kommer jag nog vara ganska död innan jag somnar. På lördag ska jag bara vara hemma och slappa, på söndag blir det BodyJam igen!

Dubbelavsnitt CSI Miami

Publicerad 2011-02-10 22:19:46 i allmänt,

Åh, när jag ser det programmet förstår jag verkligen varför jag vill bli kriminaltekniker! Det verkar så kul, eller jag och mamma kom fram till att kul inte var rätt ord. Men intressant, att få utreda på brottsplatser och leta efter DNA och andra bevis. Ska verkligen satsa på att få min dröm igenom. Ska jobba stenhårt för att bli bra, för att få mitt drömjobb.

Ska verkligen kämpa!

10 februari 2011

Publicerad 2011-02-10 16:14:01 i allmänt,

Hej!

Det är nästan snöoväder här, har varit det hela dagen. Tror inte ens det har varit ett litet uppehåll. Och inga plogbilar har varit ute på trottoarerna, så man blir ganska blöt om fötterna. Det är jobbigt, speciellt då man måste pulsa samtidigt som man halkar på snön.

Skolan idag har varit fin, Matilda namnsatte alla bilder vi fick se på KuHi'n, sen skrattade vi bort hela den lektionen ungefär. Det var kul iallafall. Sen på kören var det enda jag och Edith sa "jag är så hungrig att det gör ont i magen". Efter det fick vi våran efterlängtade lunch, mumma!

Så nu väntar jag på att klockan ska bli halv sen typ, då åker jag till Taserud och ska träna med barnen. Undrar vad jag låter dem göra idag, något jobbigt kanske? Jaja, vi får se.

Innan dess ska jag nog göra mig lite nudlar. Så vi hörs kanske sen.

Imorgon kommer bli en fin dag


Fågeln passar nog rätt så bra in idag.

BILDBOMB!

Publicerad 2011-02-10 13:37:00 i allmänt,

Bilder kommer på det fantastiskt klockslaget 13.37, är nog lite tuff ändå!
Det kommer bli en salig blandning, då jag tar en från olika album, men det är också fint!


En fantastisk låt av ett awesome band!


Världens finaste kissekatt!


Centralshow 2009, saknar det! Matilda med sin kazoo, det var tider det.


Samma show, jag och Theagull!


Sofie med en glass, tror vi var på Live at the Ritz?


Grillning ute hos Matilda i Bålgård!


Arvikafestivalen 2009, slush!


Fin sommardag!


Gegga med älgjaktens skörd! 2009


Denna sistabild säger mer än tusen ord. Jag och Sofie var efter julavslutningen i ettan väldigt trötta, dock orkade jag inte gå hem till mig, så det slutade med att jag och Sofie tog massa övertrötthetskort. Detta resultatet var nog det snyggaste jag sett på länge. FANTASTISKT! Eller, om det var sommaravslutningen... Hmmmmm

Dagens schema

Publicerad 2011-02-10 08:00:00 i Dagens schema,

Ja, den återkommande punkten blir alltså 'Dagens schema'. Inte för att jag tror att någon är intresserad, men kanske hjälper det mig att komma ihåg. Nejdå.

  • Engelska, göra klart arbetet
  • GeMu
  • Kör, säkert öva på Davids låt!
  • Lunch
  • KuHi, dubbeltimma. Hoppas att vi får tillbaka musikdelen av provet
  • Hem och äta och slappa
  • Träning 18.00, friidrott
  • Ännu mer slappa!

Ganska skön dag ändå, har en lektion på "vanliga" skolan, resten på AKM, känns bra det. Behöver inte springa så mycket, kanske bli lite Click Candy om jag har tur, haha!

mannen, myten, legenden

Publicerad 2011-02-09 20:40:19 i allmänt,

Håkan Hellström – Zigenarliv Dreamin 

Håkan rullar som allt vanligare i mina öron. Pluggmusiken står han för idag. Skriver som sagt engelska, och det går iallafall framåt, förutom ett litet avbrott på några minuter med lite irritation. Men den är över och kommer inte förrän imorgon igen, då jag och Sofie ska prata om det (vi är inte irriterade på varandra, utan på en gemensam grej)

Och snart ska jag återgå till plugget, men tänkte dra mig mot mitt klaviatur, aka elpianot och öva på läxan. Får se om jag får någon inspiration, just nu känner jag inte som helst. Inget svårt bara, inget svårt. Har en tendens ibland att göra saker krångligare än de är, tyvärr. Men nu ska det bli enkelt. Och inspirerat. Så det så.

BodyVive och Afro Power Dance

Publicerad 2011-02-09 19:31:39 i allmänt,

Åååååååh, vad jag fullkomligt älskar Afron! Det är jättekul och jag lever mig verkligen in i min egna värld. Det är så skönt, kan bara släppa alla känslor och dansa för hela glatta livet.

Dock vr nog inte viven min grej. Gummiboll och elastiska band? Nej tack. Då går jag hellre på Pumpen faktiskt. Där kändes det mycket bättre för min del.

Så nu ska jag göra ännu mer engelska, men först. En skål müsli!

9 februari 2011

Publicerad 2011-02-09 13:23:55 i allmänt,

Hej!

Det var en kort dag idag i skolan. Och den gick väldigt fort också. Förutom tyskalektionen, men jag och Thea satt mest jag skrattade. Så det var kul ändååå!

Så nu ska jag laga mig lite mat, sen drar jag ner en sväng på stan innan jag går till AKM där Edith och Matilda skulle vara, och sen blir det träning. Ska bli kul med ett nytt pass, och sen såklart med Afron. Älskar det!

Ska även göra klart så mycket som möjligt av engelskan, måste bli klar. Det får inte bildas på hög tills lektionen imorgon, då jag kommer få panik.

Daniel Adams-Ray – Medan vi faller <3

Dagens schema

Publicerad 2011-02-09 08:00:00 i Dagens schema,

Såhär ser min dag ut idag:

  • GeMu, spela upp läxan (ajdå...)
  • Klassråd, ta upp om Jazzkvällen
  • Ensemble, sjunga Måndagsbarn och Think
  • Lunch
  • Tyska, seegaste
  • Hemma och plugga massor
  • BodyVive 17.00
  • Afro Power Dance 18.00

Sådär, detta kommer vara min dag imorgon och den kommer nog kännas fantastisk! Slutar 13.10, så jag har ganska mycket tid på mig att plugga innan det blir träning med flickorna. Ska bli kul att köra ett nytt pass också, får se om det är något att hänga i julgranen.

8 februari 2010

Publicerad 2011-02-08 21:18:57 i allmänt,

Hej, eller godkväll, ni väljer.

Det blev ett sent första och sista inlägg idag. Men jag har haft mina skäl.
Först var det skolan, efter det blev Edith med mig hem innan BodyJamen, som för övrigt var superkul men jag hängde knappt med för fem öre. Hoppas jag är lite bättre på söndag då det också blir ett pass!

Men jag och edith kollade igenom min kokbok, mina bilder och sen såg vi på tv. Halv åtta hos mig, På spåret, Glee, Bachelor. Haha, det var jättekul och vi skrattade åt alla fina människor. Sen gick vi och hämtade upp Sofie, sen Matilda sen gick vi till Hälsokompaniet. Där mötte vi Emelie, och vi mötte Eva, Karin, Michaela, Frida. Och en massa fler. Det är fantastiskt där, längtar redan till Afron och BodyViven imorgon. På Afron kan jag lite iallafall! Kommer inte va helt borta. Ska bli skönt.

Så nu är jag mätt i magen, müsli, två varianter, fil, russin och lite socker. Mumma! Ska nog pallra mig ner på affärn imorgon och köpa mig någon form av bar eller sådär, att ta direkt efter träningen. Sen ska jag gå till InterSport och hitta ett luftigt linne. Det behövs.

Nu ska jag gå och öva på pianoläxan, har inte övat något och jag måste visa att jag kan imorgon känns det som! Nu kör vi!

imorgon

Publicerad 2011-02-07 21:38:02 i allmänt,

Ska nog bli en bra dag ändå! Ska hänga med finfina Edith efter skolan fram tills det att det blir BodyJam. Får se hur det passet blir, hoppas på att det är rolig, då kommer jag gå på det hur mycket som helst.

Skolan bjuder på:

  • Dubbeltimma matte
  • Lunch (ja, ganska ovärt så tidigt)
  • Samhällskunskap
  • Idrott - livräddning
  • Ensemble

Så jag hoppas att det blir bra. Det jag är mest nervös över är ju livräddningen, ska göra prov på det. Får hoppas på att det går bra, men det tror jag nog.

Nej, nu börjar CSI igen. Vi hörs!

misslyckande

Publicerad 2011-02-07 17:34:05 i allmänt,

Well, det gick inte så bra för mig när jag skulle göra stuvade makaroner och falukorv. Det resulterade i att hälften av mjölken låg utspridd på hela spisen. Jaa, så bra är jag på att laga mat. Mamma kom till undsättning och hjälpte mig. Tillslut fick vi våran mat och nu är vi mätta och belåtna.

Jag har också varit duktig och gett uppgifter till rektyreringsmyndigheten. Får se om de kallar in mig ifall det blir en plikt igen. Tror jag ligger i zonen för att bli inkallad faktiskt. Men det skulle bara vara roligt, så jaa. Det gör mig inte så mycket.

Ska vara ännu mer duktig och göra ensembleläxan. Planka stämmor, hur nu det kommer gå. Inge bra alls skulle jag tippa på. Men vi får se, ska försöka göra mitt bästa. Sen om det inte går så får väl någon annan göra det. Ska väl inte ha krav på oss att vi ska fixa att planka. Herregud.

Mamma och jag tränade förut, spran 20min på Crosstrainern, på ett relativt hårt program. Blev närpå 5km, är jättenöjd över det! Så nu är jag fit inför BodyJamen imorgon, och alla andra pass som jag har under veckan som kommer. Känns skönt. Imorgon ska jag prata med någon i receptionen om ett möte med Maria, min medlemstränare. Ska se hur det är och sådär!



Ha en fortsatt trevlig kväll!

7 februari 2011

Publicerad 2011-02-07 08:10:53 i allmänt,

Godmorgon!
-6 vaknade jag upp till idag. Trodde våren var påväg?

Skolan idag, sen blir det träning med mamma. Vi ska köra ett pass på gymmet, hoppas att det inte blir mycket folk, det orkar jag inte med. Ska nog inte köra det allra hårdaste jag har, för jag ska träna imorgon, på onsdag, och resten av veckan ut... Hmmm, får se hur min kropp kommer må efter det. Men det fixar den nog, hoppas jag.

Ska nog gå och äta lite, eller göra något annat vettigt innan skoldagen som ser ut såhär:

  • Gå tidigare för att öva tyskaglosorna
  • Sång
  • Tyska
  • Lunch
  • Matte
  • Gemu

En kortisdag med andra ord alltså, skönt.

 

inbrott

Publicerad 2011-02-06 20:24:13 i allmänt,

Ja, idag var det inbrott i vårat källarförråd. Alla som har förråd där vi har hade haft det också. Inget tydde på att det var uppbrutet, så det måste varit någon som haft nyckel in till rummet. Sen var alla hänglås bortknippsade. Ur vårt förråd hade de tagit en trätomte med en ljuslykta. Inget av pengavärde, men av personligt värde för oss. Konstigt att de inte hade rotat fram datorn som ligger där, eller sommardäcken. Nej, de hade tagit en tomte, allt de tog.

Ur ett annat förråd hade de tagit en tjock-tv, fast där fanns det borrverktyg i smidiga boxar. Förstår inte hur de tänkte. Vi har misstankar om vilka det kan va, men sånt ska man inte läcka ut. Och då får allt en helt annan innebörd.

Så nu har vi köpt ett nytt hänglås och vi har polisanmält händelsen. Så nu får vi se om det kommer fram något. Det fanns en jacka kvar, så de lär ju hitta något iallafall.

Så himla onödigt att göra något sånthär.

Jane Austen och Daniel Defoe

Publicerad 2011-02-06 13:34:48 i allmänt,

Varför har ni inga intressanta liv? Eller mer, varför kan inte våran lärare fråga om intressanta saker? Engelska klassiker, nja. Det var nog inget för mig ändå. Dock gillar jag Jane Austen, hon är mysig. Men när man inte får bestämma själv, då blir det tråkigt, automatiskt. Varför? Jo, för att man vill ha fria tyglar, man vill inte styras av lärare.

Nu ska jag gå och bättra på nagellacket och äta godis. Baraförattjagkan!

6 februari 2011

Publicerad 2011-02-06 10:55:17 i allmänt,

Godmorgon!

Igår blev en rolig kväll, plus en mindre rolig kväll. Det var trevligt att ha mormor, morfar, Tes och Alen hemma. Fick pengar och ett påslakanset av mormor och morfar, och ett Wii av Tes och Alen. Så nu vet alla vart de kommer hitta mig framöver! Vi åt mat, tårta och spelade plump.
Dock spydde jag upp allt när jag skulle sova, är nog väldigt överkänslig mot att äta för mycket på en dag. Måste bli mer försiktig med det. Men det är ingen magsjuka iallafall, så man behöver inte vara rädd för att träffa mig.

Imorgon är det skola igen, måste gå tidigare så jag hinner öva på tyskaglosorna som jag lyckades glömma i skåpet i fredags. Får hoppas att de är lätt så att man inte behöver öva så mycket. På eftermiddagen/kvällen har jag ingen inplanerat, så det är bara hojta till om ni vill hitta på något.

Nu borde jag försöka få i mig något att äta, tex fil.

5 februari 2011

Publicerad 2011-02-05 12:31:46 i allmänt,

Hej!
Idag skiner solen i Arvika, och det är hur mysigt som helst.

Skulle egentligen sprungit ner en sväng på stan, men det blev inget av det. Orkar helt enkelt inte, så lat är jag. Dock har jag ingen träningsvärk från igår, och det är ju supermegaskönt! Slippa ha värk i armar, ben, mage, rygg, axlar. Det är helt fantastiskt. Kom upp ur sängen och kände ingenting, brabra.

Sen kommer det lite folk till oss, vi ska äta mat och efterrätt och sen spela massa plumpomgångar. Ska bli jättekul att träffa Tes och Alen igen, känns som att det var jättelängesen. Detsamma gäller mormor och morfar! Så nu laddar jag upp med Håkan, fantastiskt.


Snygg, adlig chey!

livet är fint du är fager

Publicerad 2011-02-04 22:08:13 i allmänt,

Ska antagligen sova snart. Imorgon bär det ner på stan en sväng och se vad affärerna har att erbjuda. Sen efter det kommer mormor, morfar, Tes och Alen hemså ska vi ha lite kalas för mig och Jonna. Ska bli kul och vi lär ju spela en del plumpomgångar. Jag lär såklart vinna också. Om alla känner mig rätt, och det gör dom ju! Haha.

Ska nog dra mig mot sängen nu. Natti!


Snodd bild från Jonna.

4 februari 2011

Publicerad 2011-02-04 18:16:43 i allmänt,

Halloj!

Imorgon kommer jag ha världens skönaste träningsväkr. Körde nämligen BodyPump idag klockan fyra till fem. Det var väldigt jobbigt, men ändå skönt. Skönt att ta ut sig på riktigt. Men nästa gång jag kör det ska vara efter att jag har övat upp min styrka och kondition lite, så att det inte failar så hårt som idag. Eller, jag failade inte, det var bara otroligt jobbigt. Men det går.

Har ett fullsmockat schema nästa vecka med träning, men det är bra, har något att göra iallafall. Tisdag, onsdag (dubbelpass), fredag och lördag. Skönt värre ska det bli. Massssssa träning, skönt att alla vill va med på passen också. Vi är ett gäng som håller igång.

Har fått present av Jonna nu, fick STEFAN (lillebror till KLASSÄÄÄ) och två nagellack, så nu Matilda har jag 22! Hahaha, kul att vi precis pratade på det efter träningen. Fick ett mörkblått och ett mörklila/brunt, skitsnygga! Ska inviga dem någon dag.

Ha det gött, så hörs vi

med musiken i öronen

Publicerad 2011-02-03 20:20:11 i allmänt,

Har varit på träningen, det var tre glada flickor där, plus mig. Så vi körde lite hinderbana, eftersom Bea har tjajat på det i flera veckor nu, och eftersom att de inte var fler så tänkte jag "äh, vi kör". Men sen körde vi lite styrka i armarna med medicinbololen och styrka i benen. Så lite träning fick de sig också.

Och nu har jag bokat två pass på Hälsokompaniet! Bodyvive på onsdag (då ska jag även anmäla mig till Afron eftersom platserna är slut nu, men då hinner jag lätt) och BodyAttacken på fredag. Ska bli skönt nästa vecka när jag kommer igång. Ska fråga Edith vad hon skulle köra på tisdagen och se om jag kan hänga på då. Skulle vara riktigt skönt faktiskt. Ska komma upp i 18 träningar och få min överraskning, haha. Men det är kul och bra. Suveränt!

Nu ska jag fixa mig någon mat och invänta mina andra familjemedlemmar som idag består av Jonna och mamma.

Ha det gött så hörs vi!

3 februari 2011

Publicerad 2011-02-03 14:45:58 i allmänt,

Hej!

Igår blev jag medlem på Hälsokompaniet, har teckat det för ett år och det känns som att det kommer vara väldigt värt det. Jag körde även ett pass, hade med mig Matilda, Edith, Eva och Emelie, sen kände man några andra som var där också. Men iallafall, det var Afro Power Dance och det var sjukt kul! Ska gå på det på onsdag också, dock är alla platser bokade, men vi var där en timma innan igår och fyra fick plats, så det kanske går på onsdag också. Man skakade iallafall mycket på rumpan och vevade med armar. Men det var så himla roligt och det var jobbigt på ett skönt sätt. Dock har jag fått ont i ryggen efteråt, men det var värt det.

Så nu ska det bli träning på fullaste allvar, ska träna minst tre pass i veckan har jag tänkt mig, för att få ut det mesta av medlemsskapet. Så det känns bra. På onsdag lär det bli BodyVive och Afro, plus ett pass på gymmet med mamma efter skolan. Så jag kommer träna väldigt mycket den dagen, men det ska bli härligt ändå, älskar ju att träna.

Skolan idag har varit bra, skrattat och pratat mycket, så som det ska va. Fick reda på KuHi-provet, Lena hade missat att ge mig poäng på en fråga, plus att hon hade räknat fel... Så jag fick fem poäng till på provet, landade på ett VG, vilket jag är nöjd med. Fick även tillbaka det jag skrev om en konstnär, hade VG++ där sa hon. Haha, underbart roligt betyg. Undrar vad som krävdes för att trilla över till MVG... Man vet aldrig. Men det är jag också nöjd med. Nu spörs det för att se hur det gick på musikdelen bara. Hoppas på bra där också såklart.

Sen ska jag köra bil och efter det blir det träning, kommer troligen vara själv tränare där idag. Men ska nog fortsätta på spåret, vristhopp. Hoppas att någon mer kommer iallafall. Så jag slipper vara helt själv.

Det blev ett långt inlägg, men hoppas ni orkade läsa allt!

2 februari 2011

Publicerad 2011-02-02 14:46:59 i allmänt,

Hej.
Har precis ätit en stor skål med müsli, russin, banan och fil. Mums vad gott. Det är nog den mesta maten jag får i mig idag.

Ska snart gå iväg för att gå på möte, ska bli spännande. Får hoppas att det känns bra, för jag tror jag skulle älska träningspassen där. Massa olika träningstyper och sådär, tror det skulle passa mig. Blir oftast trött på att enbart gymma eller springa, jag behöver variation. Så ja, det måste kännas bra. Annars blir jag lite besviken faktiskt.

Ikväll kommer Jonna hem också! Då kommer det bli dampa-loss, dissa mamma och se på film. Vi gillert väldigt mycket. Har saknat henne, även fast hon var hemma för typ en månad sen. Men det känns tom faktiskt. Så därför är det skönt att hon kommer hem snart. 19.07 för att vara exakt, och det ska man ju va. Om inte SJ (ab) är sega igen. Det brukar dom ha en tendens till att vara.


Alltid dessa sippaaah-bilder.

hälsokompaniet

Publicerad 2011-02-01 22:35:28 i allmänt,

Imorgon kommer bli en dag med massa saker på min "to-do-list". Först blir det skolan, sen direkt när den är slut ska jag möta mamma nere i gymmet på simhallen så ska vi träna. Sen har jag väl en timma på mig innan jag ska ner till Hälsokompaniet för att gå på möte med en Ola. Ska prata lite med honom och kolla runt i lokalerna. Sen kanske jag förhoppningsvis blir medlem och då kommer det bli träna av! Dock blir jag inte medlem direkt imorgon, kommer nog grunna på det ett tag.

Sen efter det kanske jag får något prova-på-pass, och då kanske det blir ett på kvällen, afrodans med Matilda och Edith. Vi får se hur det blir. Skulle vara redigt roligt, men vet inte om jag får prova då.

Och sist på kvällen kommer ju Jonna hem. Då ska vi se på film och sådär.

Det kommer alltså gå i ett imorgon. Men jag gillar det, hjärnan får arbete mycket då. Och det är bra, superbra.


Gammal och fin egopic, det gillas

djungelvrål och salta nappar

Publicerad 2011-02-01 18:09:55 i allmänt,

Sitter och äter godis faktiskt. Dock inte det som står i rubriken. Men godis är bra för själen. Därför tänkte jag tillägna detta inlägg åt godis.

Godis är gott, godis är gott, godis är gott, är något som jag brukar tänka ofta för mig själv. Av godis blir jag glad. Det livar upp vilken tråkig dag som helst. Man kan äta godis på regninga, soliga, molniga, klara, ja. Vilka dagar som helst. Vilken tid på dygnet som helst också. DET ÄR BARA ATT VRÄKA I SIG!

Och nu kommer det roliga. På fredag, i Ica-butiken kommer det komma en ny variant av godisbehållare! Det heter "Candy Click" eller något i den stilen och man får alltså en plastburk som man sen håller under ett hål, trycker på en knapp, så kommer godiset ut. Detta ska självklart invigas av oss till det obligatoriska fredagsgodiset. MUMMA! Vi gjorde upp detta idag då vi pratade om det. Vi vet dock inte hur många godisbitar som kommer trilla ur hålet, men det spörs. Det kommer vara nytt och häftigt i vilket fall som helst.

Detta var mitt godisinlägg, hoppas att ni gillade det.

1 februari 2011

Publicerad 2011-02-01 15:45:11 i allmänt,

Hej!
Tänkte slänga iväg ett snabbt inlägg innan jag åker till träningen.

Ska plugga hela tiden efter det att jag har kommit hem. Har lite att stå i innan imorgon. Varför i hela friden skjuter jag upp läxorna till kvällen innan. Så jag får sitta jättelänge och nöta, nöta och nöta. Inte bra detta. Måste bli bättre på att planera.

Jag har iallafall varit duktig och köpt mig en mapp till alla papper vi får i samhällskunskapen och svenskan. Så nu ska det bli lite mer ordning på det iallafall. Slippa ha alla papper i kollegieblocken.

Men nu ska jag åka. Skriver nog mer sen!

Ha det gött!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela