Malin

En blogg om mig

30 september 2010

Publicerad 2010-09-30 18:20:36 i allmänt,

Hej!

Jonna är en tönt, ville bara säga det innan vi åker till Sulvik och firar Victoria!

HADEGÖÖÖÖÖTT!
Mârten imorgon!

29 september 2010

Publicerad 2010-09-29 17:29:20 i allmänt,

(Om cirka tre timmar kommer Jonna hem! TJOHO!)

Hej!
Ska läsa mer engelska idag. Har ju redovisningen imorgon, så jag måste öva på att prata långsamt och tydligt, så att det drar ut på tiden lite. Jag, Matilda och Sofie övade nämligen förut, och det var 5 och ½ minut, det ska va 10. Dock ska vi spela låten ungefär en minut, så det tar ju lite tid! Men vi sa att vi får prata långsammare och sådär. Det kommer nog gå jättebra!

Slutade 11.10 förut, men kom hem en timma senare efter att ha suttit i matsalen och ätit en lång stund! Underbara tjejer finns det i klassen iallafall! Har fått mycket bättre sammanhållning på bara dom veckorna vi har gått i skolan nu. Det var ju lite hipp och happ i ettan, men nu i tvåan är vi som en enda familj! Alla pratar med alla verkligen. Känns superbra!


Den andra lagbilden från Solif! Matchen slutade med storstryk, men vi kämpade väl! (torsdag)

28 september 2010

Publicerad 2010-09-28 15:40:14 i allmänt,

Tja!
(jag har fortfarande problem med att skriva september...)

Ikväll ska jag på Wermlands Salonger på Ritz! Ska bli jättekul, eller det är ju genrepet. Men allt sitter typ perfekt då ändå! Ska blir riktigt kul. Ska ses med fina vänner innan och fika/äta mat om man vill! Ska bli redigt roligt.

Men innan dess ska jag äta fiskbullar! MUMS! Har väntat på det ändå sen att jag såg att vi hade en burk i kylskåpet här hemma. Och nu idag är min väntan över! Gott ska det bli iallafall.
Sen ska jag nog hinna med lite engelska, fick göra redovisningen på torsdag istället för idag, vi hann inte. Och lite tur för oss var det ändå, för imorgon ska vi gå igenom hela PowerPointen och hur vi ska prata och sådär. Kanske ta tid på oss också, vi får se!

Idol och engelska

Publicerad 2010-09-27 20:35:11 i allmänt,

Ser på TV, Idol kvalvecka är ju i full gång! Heja på Olle, men han var ju inte med idag. Så idag hejar jag inte på en enda en! MOHAHA!

Samtidigt sitter jag och övar på engelskan. Ska ju (kanske, beror ju på) läsa upp mitt, Matildas och Sofies arbete om Regina Spektor. Men det kommer nog gå jättebra! Annars ska jag börja läsa i min engelskabok, det blev Marian Keyes - Anybody Out There. Jonna sa att den var bra, så jag valde den!

Men nu började Idol igen!
HEJS

27 september 2010

Publicerad 2010-09-27 17:20:26 i allmänt,

Tja!

Det skulle engentligen varit Solif idag, vi kom dit var ombytta (dock var det bara fyra pers där..) och sen får vi veta att det andra laget inte fått reda på att det var, så det blev ingen match. Man tycker att vi borde vunnit på "walk over" men det gjorde vi inte. Matchen flyttades fram till någon annan dag!

Annars ska jag plugga på engelska, plus hitta något om John Dowland till ensemblen! Får väl ta och göra det nu kanske..

Övningskör

Publicerad 2010-09-26 15:10:20 i allmänt,

Har varit ute en tur med mamma. Blev en tripp runt Gunnarskog och lite backa runt gathörn! Var ute en timma sammanlagt. Så nu ska vi snart ringa till körskoleläraren och beställa min första körlektion. Spännande spännande! Om fyra månade får jag nämligen börja ta körkortet på allvar! Så det gäller att ligga i nu innan dess.

Annars så slappar jag och hatar mina linser!


Bjussar på en regnbåge som var utanför hos pappa förra helgen!

26 september 2010

Publicerad 2010-09-26 11:28:30 i allmänt,

Halloj!

Igår var en riktigt fin kväll med två supertjejer! Vi spelade blockflöjt, lyssnade på nationalsånger (Sofie skulle gissa vilken det var), planerade för mârten med mat och så! Så vi hade en trevlig kväll från sex till halv ett typ!

Idag ska jag plugga, massa. Sen ska jag köra bil också. Annars ska jag slappa den lediga tid jag har på dygnet!

OM FYRA DAGAR KOMMER JONNA (idag inräknat)

25 september 2010

Publicerad 2010-09-25 10:55:09 i allmänt,

Halloj!
Grattis till Thea och Elin idag!

Ikväll kommer mina favorittjejer hit! Matilda och Sofie kommer för lite tjejmys! Då ska vi prata om allt mellan himmel och jord, så som vi brukar göra. Det ska bli mycket trevligt.

Innan dess måste jag plocka ihop på mitt rum, göra mig i ordning och lite sådär. Har inte ens ätit frukost än och jag gick upp för en timma sen. Jag brukar alltid äta det första jag gör på morgonen! Jag har ätit lite godis som blev kvar från igår istället! Haha

Nej, nu går jag

Publicerad 2010-09-24 15:47:51 i allmänt,

Till pianot och försöker klura ut en fin kombination av ackord som jag kanske någon gång lägger fin melodi plus text till!

Förtydligande: jag går och försöker skriva en fin låt!


TJOLLAHOPP!

24 september 2010

Publicerad 2010-09-24 15:05:23 i allmänt,

Halloj!
Toby Lightman - My Sweet Song, gillar den skarpt!

Idag ska jag slappa hemma med mamma och en stor godispåse! För imorgon kommer de två bästa i hela världen hit! Då ska vi skratta och ha kul och prata om allt och inget! Det kommer bli galet kul, iallafall om man tänker hur det var förut när vi skulle plugga historia, det gick helt enkelt inte!

Men ja, om fem dagar kommer Jonna hem! LÄNGTAR IHJÄL MIG! Sen åker jag dit vecka 44 någon gång, då jag har lov! Så det ska bli hur gött som helst!

23 september 2010

Publicerad 2010-09-23 19:18:51 i allmänt,

Tjääää!

Idag har vi spelat Solif igen, denna gången förlorade vi med 7-0, vi skyller på att det var idrottstreor vi mötte! (och det får vi lov att göra) Men vi vågade iallafall gå på dom och ta närstrider! Man fick några bollar på sig, men helt klart värt!

Så nu pluggar jag in i det sista för KuHi-provet som är imorgon! Det känns ganska bra just nu, men när jag väl sitter där kommer jag få lite smått panik känns det som. Men jaja, jag klarar mig väl.


Och just det! Såhär kan det gå när man är stark! Bröt av kniven när jag skulle skära i en pannkaka! Lyckat värre!

22 september 2010

Publicerad 2010-09-22 11:55:16 i allmänt,

Halloj!
Först vill jag bara påpeka att jag tycker det är krångligt att stava till september på datorn, jag vet inte varför. Men jag tycker det.

Ska åka till Norge med mamma och hämta ut mina sista pengar från Nortura, semesterersättningen! Så då får jag några kronor extra, härligt!

Annars pluggar jag för fullt! Har fina spellistor på Spotify, hela tre stycken att välja mellan! Min egna "Plugg" sen Sony Norway och Sony Sweden "Soft" något. Jaja, min egna är ju ändå bäst, musiken som jag gillar!

Men nu måste jag gå och göra mig i ordning, förresten har det kommit upp ett album på Facebook "Solif - vi kom, vi såg, vi förlorade"

TJA!


Some Serious Shit - Kicki, Sofie, Matilda, Malaika, Emelie, Amanda, jag (saknades gjorde Edith, Thea och Judith)

21 september 2010

Publicerad 2010-09-21 15:45:33 i allmänt,

Halloj!

Idag skiner solen, och vad gör jag? Jo, pluggar livet av mig! Ska gå vidare till Historiaboken snart. Men ska inte råplugga det, utan bättre att göra Kulturhistoria som jag har prov på.

Men skolan har varit helt fantastisk! Dubbeltimma matte med Sofie = massa skrattanfall. Sen var det engelska, göra powerpointen, sen historia, gå till musikskolan, ensemble och sen hem! Så slutade lite tidigare idag. Så har pluggat historia i en halvtimma innan maten, sen hamnade jag här. Men nu blir det skolbäckerna igen!

Imorgon kan jag plugga hur mycket jag vill, är nämligen ledig! Känns ganska underbart. Så då blir det Kulturhistoria och ensemble för hela slanten!

Solif!

Publicerad 2010-09-20 22:54:00 i allmänt,

Ja, det var ju fotboll idag! Vi klädde ut oss till fullo! Fina frisyrer och 80-tals kläder! Vi körde iallafall! Dock var det ju inte så mycket så vi behövde inte skämma ut oss direkt! Och härligt var väl det! Annars hade jag nog inte vågat. Moha.

Men alla andra fick mig (efter jävligt mycket tjat, orkade inte höra mer på det) att stå i mål. Men jag sa "jag skyller på erom jag släpper in mål" och två mål släppte jag in. Sen började jag nästan gråta (ja, töntigt) för jag ville ju verkligen inte stå, vilket jag hade gjort helt klart! Så då bytte jag med Kicki. Men nu tänker jag inte stå mer på Solif iallafall! Ska "tvinga" de andra att stå i mål också! Som de gjorde med mig, så ska de få se hur kul det är...

Men vi förlorade med 3-0, på torsdag är det nya tag! Ska lägga upp bilder imorgon eller på onsdag!

20 september 2010

Publicerad 2010-09-20 19:03:13 i allmänt,

Tja!

Idag mår jag inge bra, alls. Är psykist utmattad tror jag. Måste vila upp mig, och det bästa är ju INTE att jag har Ku(k)Hi prov på fredag. MASSA plugg blir det. Orkar inte. Härligt att jag är ledig på onsdag så jag kan plugga ordentligt då!

Nu framöver gäller, Ku(k)Hi - prov, Historia - inlämningsuppgift om hur byar såg ut förr(........), Tyska - verb, Engelska - låna engelska roman! (måste till bibblan alltså!), Piano - alltid, Sång - alltid, Ensemble - alltid, GeMu - göra två egna treklanger - egna låten skriva noter och da-ba!

Har endel att göra framöver iallafall! Efter fredag då provet är lugnar det ner sig en aning iallafall! Men på onsdag blir det råplugg av KuHi och historia!

Men nu ska jag se på tv och äta.

VALVAKA!

Publicerad 2010-09-19 22:18:15 i allmänt,

Sitter här, vet inte hur länge till jag orkar kolla på valvakan!

Men säger bara: GO RÖDGRÖNT!

19 september 2010

Publicerad 2010-09-19 10:11:25 i allmänt,

Tjatja!

Ska äta frukost med pappa nu! Sen åker vi till Årjäng någongång och kikar på mârten och hälsar på trevligt folk!


Kladdikladdtröjan är på! (=pyjamas)

18 september 2010

Publicerad 2010-09-18 20:52:05 i allmänt,

Halloj!

Sitter hos pappa på hans nya dator som han köpte idag! Jättesnygg är den och bra funkar den också! Kul att han har fixat en!

Idag har vi varit på Bergvik, köpte datorn och jag fick mig en tröja! Jättemysig, från GinaTricot, en stickad. I like it!

Imorgon åker vi till Årjäng och mârten, hälsar på Gunnar och Tes och Alen! Sen blir det nog lite firande här hemma och pappa, Remy och Victoria!

På måndag blir det Solif-fotboll och 80-talskläder! Då tar jag massa kort också, som jag nog gör ett album som heter "Solif" på Facebook!

BYE!

den 16 september 2010

Publicerad 2010-09-16 13:48:47 i allmänt,

Tja!

Idag har jag sprungit runt i skogen = ORIENTERING! Edith som startade tre minuter innan mig väntade vid ett krön så vi kunde springa tillsammans! Sen mötte vi massa andra folk i skogen och vid nian (det var tio kontroller) så var vi nog tjugo personer som sprang tillsammans och letade! Haha, kul var det iallafall. Och blöt blev man, trampade ner sig här och där, men tillslut brydde man sig inte om att man blev blöt, man tog de närmsta vägarna hela tiden!

Men nu är jag hemma och väldigt nöjd! Vi tog alla kontroller på en timma och fyrtiofem minuter ungefär! Så är helt klart supernöjd verkligen! Nu vet jag att jag kan orientera också!

(blåsor på fötterna hör till, även om det gör väldigt ont)

den 15 september 2010

Publicerad 2010-09-15 14:22:27 i allmänt,

Halloj!
IDAG FYLLER MIN PAPPA ÅR! congratz! Ringde honom imorse och sjöng lite fint för honom!

Annars har dagen varit bra, vi anmälde ett lag till Solif-fotbollen "some serious shit" döpte vi laget till! Nu kommer vi nog va de mest oseriösa på hela planen, men vi bjuder på oss! Haha. Tror inte vi ska klä ut oss, inte iår iallafall, kanske såfall blir när vi går i trean och kan skämma ut oss jättemycket! Det kommer bli kul iallafall!

Ska lata mig resten av dagen, plus göra massa läxor!

Vi hörs och syns!

den 14 september 2010

Publicerad 2010-09-14 21:22:51 i allmänt,

Tjatjaaa!
Idag fyller min låtsasbror 17 år! Congratz! (Imorgon fyller pappa år!)

Skolan idag har varit bra, förutom att det har varit ganska segt. Men det går. Imorgon blir det nog lite roligare skulle jag tro? På torsdag är det orientering, jag kommer dö. Ska köra tävlingsbanan. Men hellre det än att bara kunna få G eller G+. Så vad gör man inte för sitt betyg!

Träningen var seg, fick ta hand om kula, eller jag sa att jag kunde det. Dock stötte jag ganska långt själv (med tanke på att jag inte stött på några år) så någon gång ska jag ta och mäta en stöt med 2 respektive 3kg kulan!

Men nu måste jag öva tyskan.. Damn

den 13 september 2010

Publicerad 2010-09-13 15:45:55 i allmänt,

Halloj!
Idag har varit en dag fylld med skratt, allt ifrån skratt åt nyheterna på tyska, under mattelektionen och efter skolan! Det är underbart, älskar mina vänner!

Annars har jag fått tre filmer! "P.S. I Love You", "Australia" och "A good year" från CDON. Så ikväll ska jag försöka ta mig igenom någon kanske, eller om jag tar det någon annan dag! Får ju se om jag ska åka och träna sen!

 De tre filmerna jag fick igenom brevlådan idag!

Övningsköra!

Publicerad 2010-09-12 17:42:47 i allmänt,

Slagsmålsklubben – Ovningskora 
(Var bara tvungen med tanke på rubriken)

Har nämligen varit ute och kört bil med mamma. Och det gick riktigt bra faktiskt! Backade runt gathörn, började köra direkt från våran parkeringsplats, vilket inte är det lättaste. Sen har jag fått stå mycket i dragläge, kört i rondeller och parkerat! Så idag är jag väldigt nöjd över att jag har kört! Nu får det bara bli några fler gånger i veckan plus att jag får köra med pappa under helgerna jag är där! Sen skulle mamma ringa och beställa en tid hos Körskoleläraren, så jag får ta lite såna lektioner också! GÖTTÄ!

Men funderar på att ta med mig kameran ut på en höstfotografering! Känns att det skulle va skönt med lite frisk luft också!

den 12 september 2010

Publicerad 2010-09-12 09:39:35 i allmänt,

Hej!
Hade en härlig dröm inatt, vi (jag, mamma, Therese och Jonna) skulle åka till Kreta. Önskar verkligen att det vore sant! Om det hade varit sant skulle vi åkt idag, 11.30. Så tydlig var drömmen, att jag minns dag och tid. Det enda som inte stämde var att jag var hos pappa innan i en lägenhet. Det stämde lite dåligt, annars var det nästan så att jag trodde på den!

Annars idag ska jag enbart plugga. GeMu - egen siffersång, Tyska - glosor, Piano - öva på "Leende guldbruna ögon" och så har jag Ensemble - öva på Renässansenlåtarna. Ja, jag har endel att göra, bäst att sätta igång!

Vi hörs!

den 11 september 2010

Publicerad 2010-09-11 10:22:25 i allmänt,

Halloj!

Idag ska jag köra bil med mamma. Så se upp på vägarna om ni inte vill bli överkörda. Haha!

Men ja, jag har haft endel att göra under veckan som gått, därför jag inte uppdaterat. Vilket kommer bli under veckan också troligtvis. Förstår mig inte på folk som uppdaterar 5-6 gånger om dagen, gör dom inget annat än skriver inlägg då måntro? Jag gör ju inget annat än äter, sover, spelar piano, sitter framför tv'n, spelar lite piano, sjunger lite, äter lite, sover.

Träningsvärk till tusen

Publicerad 2010-09-07 21:26:38 i allmänt,

Jag hatar det, träningsvärk alltså! Förstår inte vad det ska vara bra för. Okej, kom på en sak: Man vet iallafall att man HAR tränat. Men ingen annan anledning. Det hemskaste är att ha ont i låren och man sitter i soffan och ska ta sig upp.. Det är ett himla liv då, bara värker hela tiden.

Micke, Bengt och Stefan skrattade åt mig på träningen förut. Taskiga människor jag har att göra med där! Haha, men galet roliga är dom också! Menmen, barnen skrattade väl lite åt mig också. Sen tyckte alla att jag såg otroligt trött ut. Stefan trodde jag var skoltrött, sen kom det ju fram att jag hade träningsvärk sen igår. Då tyckte Bengt att det var jättekul att trycka på låren och ryggen där det är som värst! Haha, så då fick man ju inte en lugn stund där inte!

Sen när barnen körde styrka sa Maja att jag såg trött ut. Måste ha varit något enormt stort fel på mig idag under träningen.


Fina tjejor på Arvikafestivalen

den 7 september 2010

Publicerad 2010-09-07 16:36:24 i allmänt,

Halloj.

Jag har så fruktansvärt ont i magen, och jag har ingen aning om varför. Det bara kom under skoldagen och jag visste inte vad jag skulle göra. Får hoppas att det går över snart iallafall, vill ju inte gå runt och ha svinont i magen att man knappt kan stå/gå/sitta/ligga, inte röra sig löver huvud taget. Inte ens finnas till, så ont gör det.

Men ska till Vik halv sex. Tänkte gå tidigare och springa, men orkar ju inte för magens skull. Så det får bara bli att hjälpa till. Ska klä mig supervarmt så att jag inte fryser ihjäl, dock är det ju sol, men hur varmt det är vet jag inte!

mat och bibliotek

Publicerad 2010-09-06 15:47:03 i allmänt,

Ja, nu har jag alltså ätit, plus varit på bibblan med mamma! Lånade ingen bok, men jag har två hemma plus den jag läser nu, så jag klarar mig ett tag. Är bara ute efter alla delar utav "En prinsessas dagbok" (eftersom jag inte har läst dem någon gång) och det fanns ingen inne, förutom nummer 9 och jag är på 2.. Haha, så det blir ju lite fel såfall.

Men ska snart (eller ja, halv sex) åka och träna ute på Vik. Ska bli gött, funderar på att köra intervaller så blir det styrka imorgon!

den 6 september 2010

Publicerad 2010-09-06 15:02:32 i allmänt,

Hej!

Är relativt nykommen hem från skolan, så nu sitter jag här och väntar på mat, som det blev nu! Haha.

Skriver mer sen med andra ord!


Det är sånahär stunder man saknar! Enormt

den 5 september 2010

Publicerad 2010-09-05 15:53:53 i allmänt,

Halloj!

Sitter hemma och har inget vettigt att göra. Inget ovettigt heller för den delen.

Men jag har varit hos Amanda! Åkte dit igår vid sju-tiden och kom hem typ halv två idag! Vi hade verkligen superkul och var vakna till fyra ungefär. Underbart! Massa tjejsnack och sådär, väldigt fint vare! Måste göras om iallafall, snart dessutom.

Imorgon är det skola, med håltimma från 08.40 till 12.15. Känns väldigt ovärt. Men jaja, slipper tyska iallafall! MOHAHAHA

den 3 september 2010

Publicerad 2010-09-03 15:57:00 i allmänt,

Tja!

Idag har jag cyklat. Vi var långt bort (kändes som en evighet att ta sig dit) typ vid Rackstad och kollade på någon kvarn eller ja. Det var väl spännande, bara att det var väldigt geggigt på sina måll och man fick grenar i ansiktet. Men annars var det fint att sitta vid vattenfallet och skratta när Agnelica (ja, ''gn'' inte ''ng'') kastade pinnar på Eva som inte förstod vart de kom ifrån! Es2Mu säger jag bara!

Men ska åka till pappa snart, eller sen. Vet inte riktigt när! Men det spörs!

it's just tears and rain

Publicerad 2010-09-02 19:57:25 i allmänt,

Lyssnar på Muse och sjunger! Samtidigt som jag ser på Biggest Looser, men det är ju slut nu, så då kommer Losing it with Jillian! Haha. Love it! Efter det äre CSI!

Tränade inget själv idag, mina ben tillät mig inte att göra det! Insidan av låren är helt förstörda, eller ja. Jag har träningsvärk. Men fick sålt hoppskorna! Göttä! Behövde ju inte dem själv, men ändå kommer det kännas konstigt utan dem! Men bättre att de får användas än vara instägda!

den 2 september 2010

Publicerad 2010-09-02 12:53:41 i allmänt,

Halloj!

Slutade extremt tidigt idag, rätt så skönt iallafall! Men jag var nere på Bokia och köpte mig en bok! Ska börja med en varje månad ungefär! Men det kommer nog bli en till under september vad jag känner nu! Men det var en deckare iallafall, minns varmen namn på boken eller på författaren. Men jaja, haha.

Ska åka till Vik vid fyra sen, träna själv och sen träna andra. Haha. Bella kunde dock inte bli med, men jag kör själv såfall. Går ju lika bra det! Får köra med musik i öronen så går det finemang!

den 1 september 2010

Publicerad 2010-09-01 19:19:47 i allmänt,

Halloj!

Idag har jag köpt elpianot och installetart det! Så nu står det så fint inne i Jonnas rum (mitt i rummet var enda platsen) och jag har provat lite. Ska köra mer sen, ta upp någon gammal sångläxa och pröva lite mera! Men det blir efter "Fångarna på fortet"-finalen!

Annars har jag tränat med Bella, imorgon ska vi köra intervaller på Vik innan min andra träning. Göttäää! Får se hur länge vi kommer springa, annars får jag väl göra något mer tills den andra börjar! Men det kommer va gött. Körde ben på gymmet så kommer nog va lite mör i benen, men träning är bästa medicinen mot träningsvärk! SåDeSå!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela