Malin

En blogg om mig

090630

Publicerad 2009-06-30 08:30:18 i allmänt,

ida kommer med tåget kl 10.00 (eller runt då iallafall, får skicka sms om exakt tid!) och därför måste jag vara uppe nu för att kunna göra mig i ordning!
idag ska vi slappa, tvinga med ida på en promenad genom sågudden (och kanske längst hamnen?) annars blir det nog rätt lugnt. vi får självklart fixa på rummet med säng och sådär. sen kommer det bli en massa kort! så jag måste ladda in bilder på datorn, PLUS ladda min kamera. men det är ju inte så jobbigt.

nu måste jag nog äta frukost, annars hinner jag aldrig!
PUSS


tror ni inte att jag blev helt nyförälskad igår när jag fick se denna bilden!?
ärligt, detta måste verkligen vara världens snyggaste man.
även denna man är vääääldigt snygg:

edward (robert pattinson) högst upp
jasper (jackson rathbone) längst ner
<3

stan + flagning

Publicerad 2009-06-29 17:52:14 i allmänt,

nu har jag och mamma varit en tur på stan. hittade present till ida (det är jättefint, oroa dig inte!) så nu är det ur vägen.
sen fick jag veta att ida kommer tidigt imorgon, hon kommer vid tio, med tåg. jag får väl gå ner och möta henne. hihi, sen vet jag inte vad vi kommer göra, jag ska dra med henne runt på en promenad och sen på kvällen ska vi lösa banden till festivalen!

sen på onsdag åker vi till karlstad där prio ett för mig är skor, sommarskor med andra ord. sen även de shortsen som jag pratade om, som jag hittade på bikbok, annars ska jag spara mina pengar till festivalen!

och jag har börjat flagna, på axlarna, så nu gäller det att smörja dom som bara den! har gjort en gång, innan vi gick på stan, men ska nog smörja snart igen. vill inte flagna, så fult. och jobbigt!


fin, gammal bild på mig och jonna

soligt väder, ner på stan, rosa naglar

Publicerad 2009-06-29 14:48:49 i allmänt,

älskar vädret, fast man blir lite galen på att bara sitta inne. men jag ska ju ner på stan snart, eller någongång idag iallafall. ida thörngren måste ju få sin present imorgon! MOHAHA, jag lovar att köpa något fint, såklart. du får ju alltid fina saker ifrån mig, eller hur? hehe

rosa naglar har jag också. knallrosa, det är inte fint och det passar inte mina kläder just nu, men det skiter jag i. för jag tog något som jag inte haft på länge (jag kunde lika gärna ha tagit vilket annat som helst.) och det blev ett rosa. punkt slut.


PUSS

090629

Publicerad 2009-06-29 10:59:04 i allmänt,

varmt idag, orkar inte ens gå runt här hemma för att det är så varmt. dör av värmen snart.

ska köpa present till ida thörngren idag. det enda jag orkar göra tror jag. sen blir det inte mycket annat.

sitter och nynnar lite på muse, dock låter det färjävligt då jag har gråt i hela halsen pga "breaking dawn". jag läste nämligen ut den nu, och den är det finaste som finns. jag älskar den, jag avgudar den, det finns inget bättre än att läsa den.
jag gråter mest åt de sista sidorna (ni som läst kanske vet varför.) och sen innan Volturi kommer. när bella packar väskorna och skriver lapp och detdär. så fint.






påtal om inget nudå, så tänkte jag äta frukost.
HEJS
(imorgon kommer ida hit)

brasilien - USA

Publicerad 2009-06-28 20:57:49 i allmänt,

matchen pågår, 0 - 1 är ställningen! eller, jag tror det iallafall. för jag kollar inte så mycket, om jag ska vara ärlig. ska sätta mig och joina mamma snart, när jag har läst alla bloggar som har uppdaterat! haha.

är hos mamma nu, som alla säkert fattade. märks inte att vi har massa fönster + balkongdörren öppen. ingen luft strömmar in ändå, lika äcklig luft och allt. nej, nu hoppas vi på att det blåser imorgon, så man får lite svalka iallafall!

imån ska jag köpa present till ida. MOHAHAHA, sen ska jag inte göra så mycket mer. tror jag. på tisdag kommer fetis, onsdag blir det karlstad, torsdag-lördag festival, sön vet ej. mån, ida åker hem.....
sen under veckan annars blir det träning och sådär! göttans!

nej, nu läser jag bloggar
GLÖM INTE SOLKRÄMEN! (om ni inte vill se ut som jonna.)

090628

Publicerad 2009-06-28 17:16:24 i allmänt,

nu ser jag på spanien-sydafrika. just nu är det förlängning, det står 2-2 ordinarie. domaren missade att blåsa straff precis.

ska väl äta snart, luktar mat i hela huset, gött!
igår var vi på stranden vid sulvik. jag, jonna och remy åkte. för schützer var där också! så vi var där i fem timmar drygt? blev ganska så brun iallafall! så jag är nöjd.
men idag har jag inte varit ute något, solen har varit för varm, och luften helt äcklig. så jag har suttit inne ioch läst "breaking dawn". den är snart slut, har tre kapitel kvar. men jag ska vänta med dem till ikväll, hos mamma. eller om jag läser imorgon istället!


åh, så sexig!
jag har gjort denna till jonna, sitter på hennes dator, faktiskt.

pappa-helg

Publicerad 2009-06-26 17:00:06 i allmänt,

drar till pappa snart. när han kommer såklart. haha, han skulle vara här runt fem sen åker vi dit!
blir väl något inlägg under helgen, han har ju skaffat mobilt bredband! men inte så mycket, för jag ska jobba på brännan! juste, det påminner mig om att jag måste lägga i bikinin! MOHAHAHAHA

nej, men vi hörs och syns!


tömte måste vara världens finaste plats <3

design

Publicerad 2009-06-26 13:41:15 i allmänt,

okej, jag orkar inte fixa mer idag.
har bytt header och färger, eller endel färger. det får komma mer någon annan dag. jag orkar inte mer nu.

ska hoppa in i duschen tänkte jag
sitter här annars och lyssnar på mando, högt. i love it!

charlottenberg

Publicerad 2009-06-26 12:09:05 i allmänt,

jag och jonna tog en tur till charlottenberg igår! efter maten drog vi. och kom hem efter åtta någon gång.
det blev ett köp för mig, en lila stor t-shirt som man kan ha! så skön. ni vet den blå/vita jag köpte för några månader sen i karlstad? det är en likadan, ungefär. fast lila och inte från gina, utan från h&m, 98kr. mycket billigt.
sen hittade jag ett par superfina shorts på bikbok. prövade dem, men tyckte jag behövde en större storlek (de jag provade passade jättebra, men ville se om en storlek större fanns). så jag hände tillbaka, men det fanns ingen större. men jag letade efter andra shorts samtidigt. och sen såg jag att en annan tjej tog de jag hade provat.. så jag sket i det. men fick sån ångest sen. så jag och jonna gick tillbaka för att se om hon hade lämnat tillbaka dom. men hon hade inte gjort det, utan köpt dem, men sånt är livet.
så det blev inga jeansshorts för mig
men som tur var, så åker jag och ida till karlstad på onsdag för att leta lite extra! där ska jag även leta upp ett par sommarskor, jag har inga. verkligen inga alls! hahaha

bild på tröjan kommer under dagen någon gång.

090626

Publicerad 2009-06-26 09:23:02 i allmänt,

vaknade för inte jättelängesen. skönt att få slippa gå upp och tänka på att cykla iväg till vik för att vara med massa barn. FÖR NU ÄR FRIIDROTTSSKOLAN SLUT! lite tråkigt är det ju ändå, att inte få hålla på med det jag älskar varje morgon, men ändå skönt, då jag slipper en massa barn. haha

idag ska jag inte göra så mycket, ska åka till pappa och vara där under helgen. där blir det sola, sola och.... SOLA! gött, ska få bort linne/sportbh-brännan. för det är jättefult, och jag har två olika brännor med. så nej, nu ska det solas bort!

skriver mer sen, tror jag.
idag ska jag nog sätta mig med designen, för jag är helt totalt ledig!

HEJS

jag älskar den, jag älskar den, jag älskar den, jag älskar den, jag älskar den

090625

Publicerad 2009-06-25 15:26:36 i allmänt,

jävla dret. visste det. fan också


sista dagen på friidrottsskolan idag då! så skönt. men idag har barnen varit jäkligt jobbiga. har velat slita av en massa huvuden, minst mitt eget! för då skulle jag slippa allt tjat och bråk och ungar som inte lyssnar! men jag överlevde!

nu har jag och mamma varit på stan, köpte kaninmat och glass. sen kollade jag på skor med, för jag har inga sommarskor.... hahahaha, bara högklackade, och det vill jag ju inte gå i hela tiden heller. men jag ska fråga jonna om hon vill med till charlottenberg efter maten sen. annars får det bli en annan dag!


om en vecka, då står jag framför vintergatan och sjunger med i alla låtar, skriker och hoppar!
sen fjäskar jag och försöker få mig en spelningslista! PUSS MANDO!

090624

Publicerad 2009-06-24 15:35:09 i allmänt,

näst sista dagen på friidrottsskolan idag då! gött, men samtidigt tråkigt. att kanske aldrig se endel av barnen idag. jobbigt. men så äre. det har varit riktigt kul iallafall!
och lite färg har jag fått på köpet också, det tackar vi inte nej till!

titanic hade kommit hem också! funderar på att se den, men vet inte om jag orkar det. haha, kommer grina som en liten bebis. men det skiter jag i, för det är en sån underbar film!

nej, nu skrek mamma att maten var klar!
PUSS

bil-kurs

Publicerad 2009-06-23 17:24:53 i allmänt,

jag vet inte vad det kallas. men bil-kurs, övningskörnings-kurs, kurs-för-att-få-köra-bil, är några av mina namn som jag sätter på det.
börjar klockan sex på rudolfssons, tar typ inte ens en minut att gå dit. kan se det om jag kollar ut genom fönstret! så ja, nära och bra. hoppas bara på att det är något att hänga i julgranen, så att det inte är förjäves menar jag.

arvikafestivalen 2009

Publicerad 2009-06-23 14:27:29 i ,

Som ni säkert har förstått ska jag gå på arvikafestivalen iår, igen. Jag har varit där tre år tidigare, 05, 07 och 08. (05 gick jag in gratis med pappa) och iår tror jag kommer bli en av de bättre festivalerna! Inte bara pga artisterna som kommer, utan även Ida kommer hit och bor här i flera dagar! och sen kommer Elin från hagfors och ska bo hos Ida. Sen blir väl Matilda, Sofie och Bella med, antar jag! Det kommer bli så himla kul och jag ska försöka hitta massa ny brabrabraaa musik att kunna lyssna på!

Jag tänkte skriva upp vilka som spelar vilken dag.
Det finns även ett spelschema uppe på http://www.arvikafestivalen.se/ om ni vill ha bättre koll!

De klara artisterna för torsdagen är:
Adiam Dymott, Bullet, Casiokids, Detektivbyrån, Elegant Machinery, Florence Valentin, James Yuill, Karl-Johan, Kite (to-fr), La Fleur, Little Boots, Lorentz & M Sakarias, Mando Diao, Moulinex, Nine Inch Nails (to-fr), Nordpolen, Opeth, Palpitation, Parken, Röyksopp, Satigold, The Mars Volta, The Sounds, Yuksek

De klara artisterna för fredagen är:
Adrian Lux, Andreas Tilliander, bob hund, Burst, De/Vision, Depeche Mode, Eagels of Death Metal, Fever Ray, Frida Hyvönen, Jonna Lee, Lillasyster, Motor, Style of Eye, The Mobile Homes, VETO (fr-lö), Welle:Erdball

De klara artisterna för lördagen är:
Aesthetic Perfection, Alice in Videoland, Anna Ternheim, Arvid, Burger/Voigt, Coma, DAF, Diary of Dreams, Elenette, Emmon, Engel, First Aid Kit, Fleet Foxes, I Are Driod, Jenny Wilson, Jo Saurbier (lö-sö), Joel Alme, KoRn (lö-sö), Lowood (lö-sö), Mind.In.A.Box, Mustasch, Swedish For Beginners, Thåström, The Field, Thermostatic, Tiger Lou, Tobias Becker

Det kommer bli jättekul dethär tror jag! Ska lyssna på så mycket jag hinner, och hinna köpa ett par gummistövlar innan, om det nu blir regn. Men det hoppas vi inte på.

Ses vi på arvikafestivalen 09?


090623

Publicerad 2009-06-23 13:41:57 i allmänt,

ida: kul! då löser vi nog in bandel också, eller tidigt på onsdag
och såklart att du ska få något fint, vi ska se vad jag kokar ihop! hehe

har brännt mig på axlarna, IT HURTS! men jag har smörjt in mig med "after sun", så det svalkar lite gött nu.
men idag var en del ungar FÖR JOBBIGA! de lyssnade inte, de var uppkäftiga och de brydde sig inte om vad man sa. hade så stor lust att slå till några idag. men jag tog mig i skinnet och gav inte efter.

ska på handledarkurs sen, eller vad det nu heter. om att få börja övningsköra iallafall! det ska bli kul om inte annat! men får se när jag väl börjar köra, eftersom friidrottsskolan tar rätt mycket tid nu och jag tränar på eftermiddagarna. får väl bli någon helg eller sådär. men skönt att gå kursen så jag har den gjord!

nu ska jag göra ett fint inlägg om arvikafestivalen. PUSS!


HAHAHAHA, ida, detta måste nog vara en av de snyggaste bilderna någonsin! MOHAHAHAHAHA!

090622

Publicerad 2009-06-22 14:35:23 i allmänt,

28 deltagare på friidrottsskolan! rätt så många ändå tycker jag. endel var med från förra veckan, och sen har det kommit en del nya. kul.
idag var det sjukt fint väder också, så det var skönt. inte massa regn och moln. men solen har varit framme och jag har fått färg! det gillar vi mycket! ska bli fint hela veckan också

OCH VET NI VAD JAG HAR KOMMIT PÅ! det är inte länge till festivalen nu heller, vilket innebär IDA MARI THÖRNGREN! underbart! ska köpa present till dig snart! vad önskas? hihi

jag måste ner på affären och köpa lypsyl!

090621

Publicerad 2009-06-21 22:10:42 i allmänt,

hemma från en midsommarhelg hos pappa.
vi har inte gjort så mycket faktiskt. utan var mest hemma. men igår kom solvej, olle, adam och paul på besök. har inte sett dem på jättelänge. fick veta att jag och adam lär bli klasskamrater till hösten också. kulkul. sen var vi i glava också. träffade victoria och marcus. så var där ett tag. sen idag kom gunnar på besök och så har vi kollat när remy spelade fotboll.

imorgon blir det mer friidrottsskola med barnen! får se om det kommer några nya och hur många av de som var med förra veckan som är kvar! ska bli riktigt kul faktiskt! hoppas på fint väder hela veckan. tror att det skulle bli det iallafall!

på tisdag ska jag gå kurs för att få börja övningsköra! HJÄLP!

090618

Publicerad 2009-06-18 13:48:27 i ,

idag är jag helt slut!
vi fick vara inne i gräshallen idag, för det regnade så mycket och det var ändå ingen där. så vi tog oss friheten att vara där, efter vi hade frågat, förståss. barnen klagade INTE på det.
där körde vi kull-lekar, stafett, kungens krona och lite lekar. det är ju svårt att göra någon riktig friidrottsgren där. sen körde vi evighetsstafett. vi körde limbo med, jag hörde hur det knakade i flera ryggkotor! men det hindrade inte mig. oliver vann visserligen, men ändå. det var jättekul!
imorgon ska vi äta pizza och köra de grenar som barnen tyckte var roligast! får hoppas på att det ine blir regn då iallafall.

annars idag ska jag slappa vidare. läsa ur ''ljudet av ditt hjärta'' och får hoppas på att jonna äser ut ''breaking dawn'' så jag kan börja i den också!

090617

Publicerad 2009-06-17 21:14:18 i ,

friidrottsskolan idag gick bra! alla ville ha vattenkrig, men vi fick avbryta det då det inte var bestämt och sådär. får ta det någon annan dag istället! guttans.
på fredag ska vi äta pizza, så vi tog beställningar idag. det är inte alla som kunde komma, då det är midsommar, men de som kommer skrev vi upp!

sen tränade vi direkt efter också. sprang med dunkar och min vad gjorde ont som bara den. men inte när jag sprang, utan när jag gick eller stod stilla, så jag fortsatte. orkade inte tjata om att det gjorde ont. haha.

nu ska jag ta mig något till kvällsmat!
imorgon blir det mer friidrottsskola och barn! KUL!

skorpor och mjölk

Publicerad 2009-06-16 19:24:29 i ,

vilken återhämtning! haha

tränade. (19.19!) blev en liten parantes där.
hoppade längd idag. det gick skitbra faktiskt! bengt berömde mig jättemycket och det gick bra och jag är sjukt nöjd med mig själv.! jag tror att jag behövde det uppehållet som jag hade för att kunna komma tillbaka! men jag ska korta min ansats i längd enormt! märkte att jag hoppar lika långt med kortare ansats, som jag gör med lång. om jag inte hoppade längre nu nästan! så det blir kortare med den!
sen måste jag kasta spjut och diskus någon dagen. men vi får se när det blir!

imorgon blir det träning direkt efter nordea friidrottsskola! GUTT!


okej, höjdhoppsbild kanske inte är den bästa för texten! MEN, jag gillar bilden enormt. den får mig att tänka på svealands (eftersom det var svealands kanske..) och det gör mig så glad!

090616

Publicerad 2009-06-16 15:31:51 i allmänt,

ganska trött i benen idag! för jag var ju på friidrottsskolan igår, plus en cykeltur med mamma. sen friidrottsskolan idag, cyklade hem. och backarna jag måste ta mig upp för att komma hem är INTE trevliga. men jag överlever.

friidrottsskolan är UNDERBAR! idag har alla barnen vågat prata mer och busat ÄNNU mer. undrar hur det kommer vara i slutet på veckan, jag vill inte ens tänka på det.
och vi fick bra väder idag, solen har stekt på oss och det har varit fruktansvärt varmt. men vi klagar inte. det kanske är den enda solen vi får under två veckor. så vi får ta vara på den.

om två timmar är det träning. funderar på att gå dit och kasta lite spjut faktiskt. eftersom jag går upp i vikt iår, borde jag öva in med det tyngre spjutet ockå!
göttans


jag läser om denna mannen, igen. nu är det ljudet av ditt hjärta.
där finns mitt favoritcitat, ALLA GÅNGER
"jag kommer tillbaka innan du hinner börja sakna mig
ta hand om mitt hjärta - jag har lämnat kvar det hos dig"

sleten

Publicerad 2009-06-15 20:38:21 i allmänt,

det blev ingen träning, blev med mamma när hon gick istället. jag syklade då, såklart. har rätt ont i rumpan nu efter det! haha, och nacken. då man sitter sjukt jobbigt på cyklar!

FETTO! skickar sms snart. men du svarar inte på msn, blir lite lessen över det faktiskt! (haha)

imorgon blir det nordea igen! gött.
sen blir det väl något mer kul. måste ha tag på mina snygga kompisar och höra om de vill göra något, någon gång

om en stund, CSI! love it

cykeln

Publicerad 2009-06-15 15:04:31 i allmänt,

det är inget fel på den, förutom att ventilerna är väldigt korta så att pumpen fäster inte. men vi har fått för oss att vi ska ha någon ventil här sen ifjol, när vi skulle byta. men vi får se om vi hittar några. men vi skla byta dem iallafall.

men nu kan jag cykla till träningen framöver! sen imorgon på morgonen till nordea också! KUL! och väldigt skönt.

090615

Publicerad 2009-06-15 14:10:29 i ,

det var jättekul ute på vik idag!
det kom runt 25-26 barn, och alla var jätteduktiga. vi körde namnlekar, kullar, sprint, längd och lite sådär. alla gav allt och det var grymt kul att få hjälpa till! tror att jag lärde mig de flesta namnen, även om man sa fel ibland, men det går ändå.

ska vara där nu i två veckor framåt! ska bli kul och vi hoppas att vi får sol MINST en dag av alla 10 som det kommer vara.

ska tillbaka för att träna sen. för första gången på ett tag. men två veckor friidrott, varje dag. är det inte underbart?!

nu ska jag och mamma gå och se ifall vi kan fixa min cykel, eller lättare sagt, vad som felet är. tror bara att den behöver pumpas. men våran pump funkar inte till mina ventiler. tyvärr, så det går inte att göra något åt det själv. men som tur var, så är det inte långt till cykelaffären!

bilder från balen!

Publicerad 2009-06-14 22:23:55 i ,


jag och gabriella


gabriella (har en känsla av att hon kommer vara med på endel bilder)


ida och matildas rygg


redo inför balen! :D


klass 9C <3 (inte alla)


alex, sofie och tilda!


JÄTTETREVLIGT VAR DET!

090614

Publicerad 2009-06-14 21:50:09 i allmänt,

kommit hem från pappa-helgen! det var kul där. jag läste bland annat ut "när jag hör din röst" för andra gången. ska snart börja läsa i "ljudet av ditt hjärta". sen har vi grillat, victoria och marcus var där jättelite, men fick träffa dem iallafall. spelade fotboll då. sen har vi sett på tv. mestadels igår, då vädret var urkasst!
sen har vi fixat med det mobila bredbandet! skönt att ha tillgång till internet även hos pappa.

det kommer snart bilder från balen och några ynka från skolavslutningen upp på 'elefanter' på bilddagboken. kanske slänger upp någon här också. får se, en klassbild blir det i vilket fall som helst!

imorgon börjar 'jobbet'. TVÅ VECKOR PÅ NORDEA FRIIDROTTSSKOLA MED MASSA UNGAR OCH ANDRA UNDERBARA MÄNNISKOR! sjukt kul kommer det vara iallafall! och två veckor, fyra timmar om dagen, det är inte mycket. och det kommer vara sjukt kul iallafall

sen under festivalen kommer ju ida hit! måste prata med henne om det, redan nu. så vi fixar allt!

090613

Publicerad 2009-06-13 11:47:01 i ,

idag ska jag till pappa. det ska bli kul faktiskt! ska dit nästa helg också, eller är det då det är midsommar? för det är då jag ska dit. hehe, bra koll på helger här känner jag.
men jag ska ta det rätt lugnt hos pappa idag och imorgon. orkar inte göra nåt alls.

igår var det trevligt med bella på stan. träffade ida, matilda, sofie, elin, kicki, emma, thea. kollade när isabel sjöng, jätteduktig var hon! sen drog vi runt med matilda, sofie och isak en stund. träffade massa ur klassen som pratade som aldrig förr! haha, ganska så kul att kolla på alla som man känner när de är lite dragna. roligt var det iallafall!

nöjd med mina betyg också.


cheeseballs är jättegott + att man ska äta dem med GAFFEL!

torget

Publicerad 2009-06-12 20:23:04 i ,

torget 21.45 med bella
ska möta henne om några minuter!

borde gå snart!

var och tittade på studenterna. tomas var ju med.
grattis alla studenter! jättefina var allihopa!

fifan

Publicerad 2009-06-12 16:32:55 i allmänt,

jag kommer nog inte ut något alls ikväll.









därför ska jag sätta mig med designen!

SOMMARLOV!

Publicerad 2009-06-12 11:56:23 i ,

SOMMARLOV SOLEN LYSER INTE SKÖNT
SOMMARLOV GRÄSET ÄR FAKTISKT GRÖNT
HIMLEN BLÅ GÅR EJ ATT NÅ
OCH DET FINNS INGEN VIND HÄR
SOMMARLOV SKÖNA SOMMARLOV!

var vid skolan kvart i åtta, bärde en trumma till kyrkan där vi sjöng upp, övade låtarna och sådär.
sen släpptes alla klasser in och vi i kören gick upp i trapporna. sen gick vi in till nu grönskar det och sen körde vi en psalm, sen in the summertima, meggan blev glad iallafall!
sen pratade bengt larne (präst) och sen körde vi styrman karlsson! sen blev deet stipendieutdelning och diplom och massa! grattis till alla som fick stipendier! sen sjönj vi psalm och sen celebration!

efter det bar jag en gitarr tillbaka och sen blev det iväg till klassrummet. där fick vi glass och delade ut presenterna till karin och bengt! sen hade martin och några till dekorerat bengts bil med en skylt som det stod 9C på! sjukt snyggt var det iallafall!
sen fick vi betyg, 14mvg 3 vg! är väldigt nöjd! sen SPRANG VI UT UR KLASSRUMMET OCH NER PÅ LÄRARRUMMET! sa hejdå till någtra lärare och sen letade vi mycket efter christer, men vi kunde inte hitta honom. så det fick inte bli något hejdå till honom.

sen gick jag till mammas jobb, ringde pappa också!

jag och bella ska ses sen, innan paraden, eller vad man nu kalalr det. sen drar vi väl runt på stan också!

puss

skolavslutning!

Publicerad 2009-06-11 22:36:08 i ,

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! underbart! imorgon smäller det, klockan kvart i åtta ska jag vara i musiksalen för förflyttning av instrument! och övning och uppsjungning! underbaaaaaaaaaaaaaaaart! sjöman karlsson och celebrate är våra låtar med kören.
in the summertime är niornas låt! tillägnad maggan! jag gillar hur det låter och jag hoppas det kommer låta ÄNNU bättre!
sen blir det väl den blomstertid eller något också. och stipendier, rektorn + präst som pratar! mohaha. men det är kul ändå!

sen efter det, går vi till 419 (eller 416) och pratar med klassen, får betyg och säger adjö till mentorerna och klasskamraterna! lessamt, men ändå skönt på ett sätt!
SEN SKA JAG OCH IDA SPRINGA I VARENDA KORRIDOR OCH KANSKE TILLOCHMED VRÄNGA UPP EN DÖRR FÖR ATT VI ALLTID HAR VELAT GÖRA DET OCH VI VILL VETA HUR DET KÄNNS! PUSS PÅ DIG IDA!

på kvällen ska jag ut med bella. säkert blir de andra med!

nej, nu har det blivit tre inlägg!

dagen på vik

Publicerad 2009-06-11 22:30:45 i ,

såklart måste jag även berätta om dagen idag ute på vik. 

jag mötte bella och ida utanför donken klockan nio. halv tio var det samling på läktaren. det kom 12 (!) personer från min klass. (vi är 28st allt som allt........) och hade det funnits pris för MINST ANTAL DELTAGARE hade min klass vunnit med hästlängder! tyvärr fanns inte det priset, inget pris fanns tror jag. men ändå
vi började med längdhopp, jag var med där. och det gick åt skogen. haha, sen sprang vi 100m. jag och alex vann över elin och bella. vi höll varandra i handen och lattjade runt! kul var det, men ganska svårt, efetrsom det blev fel med händer ibland. men kul!
sen sprang vi 400m. där sprang jag och bella med varandra! småjoggade hela vägen och körde slowmotion på slutet. cecilia bara skrattade åt oss. hahaha! sen var det stövelkast, ENDA GRENEN JAG INTE VAR MED PÅ! haha. men det gick bra för alla faktiskt. 

sen var det HAMBURGAREEEEEEE!!! stod i kö jättelänge och jag plus ida blev väldigt arga på dem som gick före i kön. så vi pratade om att vi skulle slå ner dem med våra paraplyer! hahahaha, det var rätt kul. för alla sjuor kollade vääääldigt noga på oss och undrade hur seriösa vi var! 

efter maten var det backförflyttning. där fumlade johan och sebbe med en back och vi miste väldigt mycket tid. men vi kom i mål iallafall! efter f, men vafan. det skiter jag i. för vi körde vårat eget race, och vi tog ingen gren seriöst! som f gjorde.
sist var det säckhoppsstafett! jag började och jag ramlade inte! det är jag sjukt nöjd med. men vi kom sista av alla nior. vi var bara före fyra stycken sjuor typ. hahahaha. men jag skiter i det, för våran klass hade nog bland de roligaste humören idag. och det är jag sjukt stolt över!

nu kommer ett inlägg om morgondagen! tihi

ALLT OM BALEN!

Publicerad 2009-06-11 22:21:13 i ,

okej, nu kommer balen i stora drag. allt vi gjorde och hur det var och sådär!
(innan också såklart)

hemma gjorde jag det största, duschade, målade naglarna, och sådär. jag hann inte sminka mig, utan jag tog med mig smink och kläder till sofie. där sminkade jag mig, matilda fixade håret och bytte om! det blev mycket bilder (som kommer både hit och på bilddagboken).
sen runt tio över fem gick vi till solberga trappan. matildas pappa skulle ta kort på oss, det blev både seriösa, enskilda, grupp och flumkort! men det gillar vi och det blev många kort. matilda har lovat att skicka också! hihi. sen stod vi där under ett tag, för det småregnade och vi skulle inte vara på skolan förrens kvart i.
men halv gick vi mot skolan och där togs det ännu mer kort, massa kramkalas med fina ungdomar. tog klasskort, som jag också har. det kommer ut, lovar!
sen blev det dags att gå in mot matsalen! gick in klassvis, så vi gick in som trea. min klass tog bara upp ett bord, alla elever fick plats, men inte lärarna.! sen kom åttorna in, de som serverade! amanda serverade mig, jättesöt var hon!
till förrätt fick vi bröd med skagenröra (okej, inte världens lyxigaste, men vafan. vi fick NÅGOT iallafall..) och det var väl sådär gott. sen till huvudrätt fick vi potatisgratäng, grönsaker och kalkon! mycket gott var det. sen efterätten var rulltårta med en gräddklick på. vi drack cider till allt.

sen blev det dags att gå ut, det skulle nu röjas bord så vi kunde dansa! och OM vi dansade! alla var sköblöta, speciellt killarna. man blev dränkt bara man nuddade dem! ganska äckligt, men man fick stå ut. mohaha. det blev vals, macarena, ringdansen, fågeldansen, tryckare, "fritt" och massa annat kul! har inte dansat såhär mycket på lång tid! och skorna tog livet av mig, men jag tog av mig dem tillslut och dansade i strumpbyxorna, som gick sönder efter många danser! men det syntes inte och det kunde jag leva med!

men det var jättekul och nu laddar jag inför avslutningen imorgon! KVART I ÅTTA I MUSIKSALEN!

puss

naglar

Publicerad 2009-06-10 14:58:28 i allmänt,

sitter här och väntar på att nagellacket på fingrarna ska torka! fötterna är klara, bara ena handen kvar att måla!
sen blir det sminket! får se om jag gör allt hemma eller gör lite hos sofie också! men funderar på sotiga ögon? sen vet jag inte. jag äger inget löpttgland, varför? haha, jag kan gå ner när vi är hos sofie och köpa ett kanske. funderar på det ett tag till!

ni måste jag svänga på handen
samtidigt som linsen börjar krångla! jobbigt!

puss

BALEN!

Publicerad 2009-06-10 12:35:02 i ,

BAL IKVÄLL! ses på skolgården kvart i sex alla nior!

ska gå till sofie vid fyra, där ska matilda fixa mitt hår. ska inte ha något speciellt faktiskt, liten enkel uppsättning. sen ska matilda pappa ta kort på oss, kul! sen bär det iväg till skolgården och fler klasskort, klänningskort, kompiskort, alla kort man kan förväntas ta!
det kommer bli grymt kul, det känner jag på mig och vi kommer dansa hela dagen! kvällen, menade jag. till elva iallafall.
vet inte om jag ska ha de bruna eller svarta skorna, jag tar med båda till matilda iallafall! sen kommer jag ha med mig ett par lägre, och mina kawasaki! SKOR FÖR HELA KVÄLLEN! även fast det kommer sluta utan skor alls.


min klänning, den är mörkgrön!

skriver imorgon, då kommer kanske en och en annan bild från kvällen!
puss

090609

Publicerad 2009-06-09 15:18:02 i ,

SISTA DAGEN I SKOLAN IDAG!
så himla skönt. eller, sista riktiga dagen med lektioner och sådär.

det var väldigt slappt. sovmorgon, matte (fick se nationella bara), fysik, kemi, hk, tyska. gjorde inget seriöst idag. tjatade på alla lärare om att vi skulle få glass bara! fast vi fick bara av karin. de andra var snåla!
sen hade vi två timmars luch! eller, blev typ det. jag vet inte riktigt. en och en halv kanske. då var jag med ida, vi gick på stan och sådär. sen hände inget mer

imorgon ska vi vara på olika stationer, först ska vi städa ur skåpen, very funny. sen ska vi bygga solcellsbilar (det kommer inte va någon sol), vara på musiken och gå en tipspromenad! haha, skojigt....
sen är det bal på kvällen, har prövat min outfit OCH JAG GILLAR DET! (bild kommer såklart någon gång)

på torsdag ska vi vara ute på vik (då hoppas vi på sol, även fast det inte kommer bli någon). har olika ''grenar''. jag ska då vara med på 100m, backförflyttning och längdhopp. haha, kommer skämma ut mig mest! som tur var, så kommer alexandra och jag hålla varandra i handen på 100meter då ingen vill springa det egentligen!

på fredag slutar vi! GÖTTANS! då blir det väl ut med tjejerna! ser på balklänningarna från solberga och sen blir det väl något kul!

PUSS

det blev en hoppande bild på jonna, för att idag är jag glad!

bella, matilda

Publicerad 2009-06-08 20:15:16 i ,

okej, förra inlägget skrevs vid halv fyra. men det hade inte publicerats, så jag gjorde det nu istället!

det var sjukt kul idag! mötte bella lite efter fyra och vi köpte strumpbyxor och nagellack. sen vid fem kom matilda också. hon skulle såklart ha nagellack hon med. så vi köpte det, sen drog vi till ica "mums"! hahaha. där köpte vi mineralvatten och vindruvar och gick sen till hamnen. där satt vi ett tag, det spårade ut och vi blrjade kasta vindruvor på varandra! MOHAHA, sen spottade bella ut mineralvatten TVÅ gånger.
vi kastade vindruvor till "ankorna" också. sen satt vi på asfalten och målade naglarna, det var många som kollade konstigt på oss. haha, sen gick vi tillbaka vid tjugo över sju typ (jag kollade på klockan innan vi gick) sen stod vi utanför musikskolan och då började det regna! alla börjar springa åt sitt eget håll och vi skiljs åt.
jag kom hem genomblöt men mycket glad efter en trevlig dag!

090608

Publicerad 2009-06-08 20:10:37 i ,

solen skiner, till min förvåning faktiskt!

skolan idag var faktiskt ganska slapp. matilda och jag gjorde klart våran ''bröloppsbild'' och sen har det flutit på. strök min "bal"klänning, gjorde två rosetter (bild kommer) och hade kör i kyrkan.
ska vara med på 100meter, backförflyttning och längdhopp på torsdag på friluftsdagen! OHMY! det var inte ens jag som skrev upp mig på 100meter, de bara skrev upp för att jag tränar friidrott och då tror alla att man springer. FYFAN! men jag får väl ställa upp, jag och alexandra ska springa hand i hand! PUSS PÅ DET!

när jag gick hem från skolan idag, och kom till församlingshemmet. så ser jag en ganska stor tussboll på marken, jag tänkte inte mer på det. men när den började röra sig undrade jag vad det var. då såg jag att det var en liten fågenunge, troligen var det fiskmåsarnas (skrattmås? någon mås iallafall!) barn, de som flög över huvudet på mig. sen så flyger dem typ en meter över mitt huvud. jag visste inte vad jag skulle göra! kunde inte bra springa och skrika för livet.
så jag tog det lite diskret och gick skitsnabbt över vägen. och kom undan.
blev jätterädd och trodde jag skulle dö! haha



ska va med bella sen när båda har ätit! vi får se vad vi hittar på för skoj!
PUSS

mycket duktig kille!

Publicerad 2009-06-07 18:20:10 i ,

okej, sjukt duktig kille!
och jag testar att lägga in ett videoklipp för första gången. får se hur det går..

090607

Publicerad 2009-06-07 11:52:39 i allmänt,

solen skiner, jag är glad. det kan inte bli bättre

igår satt jag och jonna och kollade på fotbollen, ni har säkert redan sett vad jag tyckte om den matchen. sverige spelade klart bäst, men pga ett ruttet mål vann danmark. haha

idag ska jag se på säsongsavslutningen av "söndagsparty med filip och fredrik". håkan hellström är med idag, så jag KAN inte missa det. sen måste jag se gossip girl också, missade förra veckan, så jag lär ju inte förstår nånting.. men jaja, jag förstår väl lite mer efter idag.

nu BORDE jag gå och göra mig i ordning, men jag orkar inte.
puss


jag saknar dig idamarithörngren <3

haha

Publicerad 2009-06-06 21:58:20 i ,

misslyckat av sverige, misslyckat!
(nummer 2, backen syftar jag på. misslyckat!)

090606

Publicerad 2009-06-06 11:52:56 i ,

sveriges nationaldag, inte för att jag ska fira den speciellt.


detta är den klänningen jag fick hem igår! den är som ett tält, men med ett skärp i midjan kommer den vara hur snygg som helst! nu är det bara att hoppas på riktigt fina dagar under veckan så man hinner använda den i skolan innan avslutningen!

the butterfly effect!

Publicerad 2009-06-05 22:31:26 i allmänt,

en mycket bra film, dock orkar jag inte se klart hela. jonna sitter uppe och kollar på den.
måste säga, att ashton kutcher är förjäkla snygg!

mtv movie awards

Publicerad 2009-06-05 15:59:05 i ,


okej, kristen var sötast när hon fick pris nu! hon fumlade med priset, tills hon tappade det! haha,
det var som hon sa ''jag är nog lika klumpig som ni trodde att jag skulle vara''

okej, slut

090605

Publicerad 2009-06-05 15:45:45 i ,

just nu lyser solen, jag sitter här och ser på mtv movie awards. härligt, nu gick solen i moln.

skolan idag flöt på. även fast jag var sjukt trött! hade tre lektioner och ett kör-rep. bild, engelska, idrott. sen slutade jag. bella och sofie blev med mig på biblioteket. jag lånade tre böcker. ska nog börja läsa i dem idag, tror jag. så det har inte hänt så mycket, förutom att bella blev mobboffret på idrotten! alla dängde henne, jag, johan och martin! haha, tomas sa inte åt oss heller. han sa bara ''vad gör du där på gräset?'' och återgick till spelet! haha

ska äta tAcos ikväll, jonna kommer. therese och alen skulle inte stanna här, utan bara hämta bilen. men får se dem en liten stund iallafall. hihi, sen imorgon ska jag se på film, hela dagen! nej, men nästan faktiskt. känner för att göra det. twilight, stolthet och fördoom, the butterfly effect, sleepy hollow! like it!

nej, nu ska jag göra något annat.
puss

jackson rathbone

Publicerad 2009-06-04 22:06:24 i allmänt,


nu är det såhär.
jag har precis sett på criminal minds, och direkt när vi fick se vem adam jackson var, så kände jag igen honom. jag kunde inte exakt sätta fingret på att det var han, jackson rathbone som jag trodde. utan jag var tvungen kolla upp det. det tog en stund, men tillslut hittade jag att han var med i criminal minds som adam jackson!
han spelade en hotellantälld som hade två personligheter, adam och amanda. han dödade män under tiden som han var amanda. det var ett bra program, som alltid, och att jackson var med gjorde det inte sämre!

nu ska jag sova snart, godnatt!

syskonkärlek

Publicerad 2009-06-04 20:04:13 i allmänt,


Syskonkärlek av Katarina von Bredow
En MYCKET bra bok, mycket läsvärd. Jag satt och grinade igenom halva boken, men jag fick koncentrera mig väldigt mycket på att läsa för att kunna se sidorna.
Men jag ångrar inte att jag lånade den, TACK BELLA! Började läsa vid fyra, eller halv fem, blev kvar kvart i åtta. Det blev en heldag läsning, med en GRYMT, GRYMT, GRYMT bra bok i handen. Hade ändå inget bättre för mig, boken ska lämnas in imorgon, så jag tänkte att jag lika gärna kunde ta tag i och läsa den.
Det gjorde jag rätt i iallafall, nu blir det att köpa boken, även om jag inte vill ha det omslaget som är nu, utan det äldre, som det är på boken jag har lånat. Men det får gå med vilket som helst, boken är ändå lika i innehållet.

Jag kommer leva på denhär boken ett bra tag.

090604

Publicerad 2009-06-04 15:41:04 i ,

jag är grymt trött, höll på att somna när vi såg på film på tyska-lektionen. men jag höll mig vaken!

lämnade in svenska-arbetet om ätstörningar idag då. är rätt nöjd faktiskt! fast, jag vet endel saker jag kunnat förbättra.
sen har vi dansat idag! tre timmar 08.00-11.00! med yngves danskurser! fy så roligt det var! men rätt jobbigt, är säkert därför jag är trött! vi dansade, jenka, macarena, agadoo, vals (till balen!), någon ringdans, dansade fritt (då röjde vi iallafall!). det var sjukt kul. FÅGELDANSEN gjorde vi också såklart. men när vi stod i klasserna och dansade tyckte yngve att vi var väldigt bra, han sa till alla andra att kolla på oss. hehe, då kände man sig bäst iallafall! men det var kul och jag längtar ihjäl mig till onsdag kväll, 19-23!

dagen har flutit på bra annars. imorgon slutar jag 12.10! GÖTT! då ska jag ner till bibblan med böcker, sen ska jag hem. therese och alen kommer för att hämta sin bil, jonna kommer hem från lillerud, så det blir tacos med hela familjen! kul, för det är inte ofta alla är samlade! men nu blir det! trevligt värre!

PUSS

mysig bild

090603

Publicerad 2009-06-03 14:45:04 i ,

gud vad jag är seg på att uppdatera, ska bättra mig.

skolan idag var okej. sovmorgon till nio, började med idrott. vi flummade runt med moves från "stampa med leroy". exempel var, pingis, cykelpumpen, cykelpumpen intensiv, kossan och tjuren och tjernobylbarnet! underbara danssteg som vi ska ha med på våran avslutningsmiddag/bal med alla nior! underbart!
sen har det rullat på, blev klar med uppsatsen, men kommer lämna in den imorgon. på biologin fick vi godis av tomas! hihi, för vi sa att vi tyckte vi kunde få glass, men vi fick godis istället och det är inte fy skam! sen slutade vi lite innan två. fick veta mina betyg i idrott och biologi också! NÖJD faktiskt!

så nu sitter jag här, har ätit ett äpple. mamma är inte hemma, hon kommer efter tre. hon är med maria på stan och köper saker till möhippan som hon ska gå på till helgen!
och jag vet inte vad jag ska göra idag heller. louise ska väl få sitt längtande bild-inlägg. får ta och fixa det nu!

puss

090601

Publicerad 2009-06-01 16:01:02 i ,

solen skiner, varmt ute, sååååå underbart!
har suttit ute mellan lektionerna och steeeeekt, tills det blev FÖR varmt. eftersom jag hade leggins blev det varmt gnaska så snabbt. jobbigt, men skänt så länge det varade.

skolan idag har varit hellugn. inte hänt alls mycket. min "bal"klänning blev klar, ska bara stryka alla sömmar och dylikt, sen är det bara att middagen med alla nior kommer! det ska bli kul faktiskt. jag ska gå med bella (eh, vill inte gå med någon kille i min klass.) och där kommer vi få äta, dansa, äta mer, äta lite till, sen pratar man och umgås med alla nior! underbart.

ska försöka göra klart mitt specialarbete idag. har en 100minuterspass på onsdag då jag kan skriva endel också. men på fredag ska det vara inlämnat!
kemi-arbetet ska vara inne imorgon, skrev ut det idag på skolan. två sidor fakta, och en framsida och en sida med egna tankar! det borde han bli nöjd med. eftersom det ändå var frivilligt, så jag hade ju kunna skitit i det. men jag gjorde det, vill försäkra mig om mitt betyg också!

nej, nu ska jag göra ett sött inlägg enbart för födelsedagsbarnet ida thörngren!
pusshej

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela