Malin

En blogg om mig

helt slut

Publicerad 2012-12-15 09:11:59 i allmänt,

Efter dag ett på utbildningen har jag världens träningsvärk i vaderna. Man får det av detta passet. Speciellt block ett, herregud vad mina vader gör ont. Kunde knappt ställa mig upp imorse. Bättre blir det inte av att jag presenterar en låt där vaderna gör allt jobb, typ. Men det är gött att känna att man gör rätt.
 
Igår övade jag nästan hela kvällen. Pausade mellan gångerna så jag fick vila. Stack även till Hemköp en sväng. Men det är askul! Jag kan koreografin nu och vet vad jag ska göra. Värre är det med coachingen! Har svårt att skilja på vad man ska säga när. Det finns ju tre olika stadier av koreografin och man ska säga saker som passar in. Skitsvårt. Men det kommer väl tillslut. Ska strax stick iväg till bussen för att åka mot Sats och dagens utmaningar!

men näää

Publicerad 2012-12-13 17:06:58 i allmänt,

DET ÄRJU BARA TORSDAG IDAG! Alltså inget På spåret.... Får se på Criminal Minds då och va livrädd för att dö här på hotellet... Men kul.

13 december 2012

Publicerad 2012-12-13 15:18:46 i allmänt,

Har landatpå hotellrummet här i Stockholm och vet inte riktigt vad jagska göra. Måste tillbakatill Hemköp och köpa kvällsmat iallafall.Tråkigt att behöva gå in dit igen, men kanske tar det lite senare ikväll. Ska mysa till det till På Spåret ikväll iallafall,så måste verkligen dit för att köpa något lite gottigare. Är iallafall ett jättefint hotellrum! Kommer trivas bra här.
 
Imorgon drar allvaret igång klockan åtta, så halv sju (direkt när det öppnar) så går jag ner till frukosten för att ha så mycket tid som möjligt på mig att hitta till Sats Stureplan. Haha, lär bli kul. Tror jag ska åka en tunnelbanestation först så att det blir lite kortare väg att gå. Men vi får se hur jag känner imorgon.
 

10 december 2012

Publicerad 2012-12-10 20:38:46 i allmänt,

Vet ni? Idag har jag namnsdag. På Nobeldagen och allt, tufft.
 
Har idag jobbat, 9-17, blir samma sak imorgon. Sen får jag va ledig i fem dagar. Varför vet ni nog redan. Har även hunnit med ett nytt BodyAttack pass! dock stack jag iväg en låt för Niklas körde ju förtusiken Jam i rummet brevid, så jag smet in. Dock hade han inte tid så länge så var bara med i fem minuter, haha. Får köra järnet till helgen istället! Då ska jag lära mig alla låtar, hehe. Iallafall två kommer jag lära mig helt perfekt!
 
Nu ska jag äta så jag orkar se på CSI och orka med jobbdagen imorgon. Det blir nog bra!

9 december 2012

Publicerad 2012-12-09 19:27:43 i allmänt, bilder, träning,

Massa besökare idag och jag som inte skrivit sen 27e november. HA! Känn på den ni.
 
Idag har jag dansat röven av mig, två gånger. Först körde jag och Niklas lite BodyJam 63, den nya releasen med andra ord! Sen var det ju pass nu på kvällen och jag stod brevid på scenen igen. På lördag kommer det vara min tur att få instruera personer, då på utbildnignen! Är så himla taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Hoppas att det kommer gå bra, nya releasen är ju aaaaasfrän! Instruktören som vi kommer ha är också helcool, så det kommer bli en sjuhelsickes helg med andra ord. Ska försöka skriva lite om jag hinner. Kameran ska med (om jag hittar den vill säga....) och bilder ska tas!
Åker på torsdag vid tjugo i tio, blir en jäkla frän helg som jag kommer minnas resten av livet!
 
Nu ska jag fixa massa mat och vänta på Solsidan.
 
 
Lite bilder från Instagram. Lite blandat och gott sådär.

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela