Malin

En blogg om mig

090930

Publicerad 2009-09-30 15:26:08 i allmänt,

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
(inte alls anfall)

Jaja, lyssnar på M.I.A. - Paper Planes, jag gillar den. Ska se om deras andra låtar är något att ha också. Annars är det Anna Ternheim som gäller för dagen!

Skolan idag var bra, förutom att jag hade lite ont i huvudet. Slutade 12.10, men gjorde drama med Anna och Angelica, så det blev komma hem två timmar senare! För vi jobbade inte så mycket, satt mest och pratade, men det är skönt ibland också! På musik-eso'n idag fick vi göra ett eget partitur! Det var sjukt skoj, det var jag, Kicki och Matilda, vårat partitur handlar om 'Klassrummet' och är en lärare, en fjäsk-elev och en stör-elev! Så kul var det när vi satt och övade. Gillar det verkligen!

Och idag stavade jag 'bröllop' som 'börollp'
BRA JOBBAT!

Nu ska jag äta hamburgare!

090929

Publicerad 2009-09-29 16:05:34 i allmänt,

Okej, hej.

Idag var draman bäst! Haha, jag tyckte det var jättekul att skriva en egen 'pjäs' som vi sen spelade upp. Man skrev en dialogsfras var, och sen vek man och sen gjorde nästa samma sak osv. Sen skulle vi göra om lite, så att det blev bra, sen skulle vi spela upp! Det var jättekul, jag var med Anna och Angelica!
Annars har dagen bara gått brabra, fick reda på att jag inte kommer byta GeMu-grupp, inte förrens Angelica och Tobias är klara med Sångintroduktionen, eftersom jag inte skulle ha GeMu ensam. Hehe, så jag fortsätter i den gruppen jag är.

Sen ska jag och mamma ner på stan, lite på tjejkvällen. Måste ha en ny foundation serni! Men annars blir det inget!

Sen skulle jag ha tränat idag, men jag orkar verkligen inte när det är 4.. Man hinner knappt hem, hinner inte äta något innan. SÅ JÄVLA KASST!

090928

Publicerad 2009-09-28 19:25:35 i allmänt,

Hejsan!

Sitter och kollar på Vem vet mest nu, med mamma. Klockan åtta blir det Idol. Annars borde jag sitta och 'da-ba', läxorna tills imorgon. Då ska jag även prata med Anna, om att jag ska byta GeMu-grupp. Säga att jag gör det till veckan, ska ju prata med Åke om det också. Men det kanske Anna berättar, jag vet inte.

Idag har jag hunnit med mycket. Skola, ögonkoll (hade lite mer fel på mina ögon nu än förra gången), handlat med mamma, ringt mormor och morfar! Så fullt upp hela dagen, men det är gött det med. Imorgon blir det träning, får se vilken tid det är. Får höra med Evelina om hon ska träna och sådär!

Nej, nu blir det läsa bloggar!

090927

Publicerad 2009-09-27 21:09:43 i allmänt,

Hej, eller god kväll kanske?

Har varit hos pappa under helgen, så underbart är det ute i Tömte! Jag har jonglerat, och det har gått riktigt bra faktiskt, mycket lättare hemma hos honom, eftersom där kan man stå ute, utan att någon ser! haha. Så fint!
Annars har vi inte gjort så mycket, degat framför tv'n som vanligt! Spelat piano har jag gjort också, men det låter ju förjävligt alltså!

Nu ska jag vara social mot mina vänner på msn. Imorgon blir det skola!

Hejs

train on fire

Publicerad 2009-09-25 16:42:09 i allmänt,

åh, vad jag älskar spotify <3
mando diao - train on fire, spelas just nu.

laddat upp nya bilder på 'fejjan', kategori "vi har bara varandra". vilket påminner mig om tomas di leva, denna underbara man! hehe.
men ja, snygga bilder från tre veckor sen och framåt! vet att ni gillart!



090925

Publicerad 2009-09-25 10:48:39 i allmänt,

Grattis till Thea och Elin som fyller år idag!

Annars idag är jag ledig, studiedagar gillar vi! Ska åka till pappa, men det blir inte förrens runt fyra-fem någon gång. Så jag har massa ledig tid innan dess!

Sitter och lyssnar på Muse, via Spotify som Therese fixade till mig igår, tack ÄNNU en gång!
Älskar Muse, hela deras senaste album är guld värt! The Resistance, helt sjukt underbart är det! Jonna har skivan, men den är ju på Lillerud, men jag får icke glömma att lägga in låtarna på min iPod, måste ha dom. Måste ha någon på mobilen också, FÅR ICKE GLÖMMA MALIN!

Och jag gillar inte att arvikaskvaller inte funkar längre. FAN

090924

Publicerad 2009-09-24 19:37:52 i allmänt,

Hej!

Sitter och lyssnar på Muse - Easily, just nu. Är på blandat, så man vet aldrig vad som kommer!

Ska snart sätta mig och äta baguetter med marmelad och ost på, till det dricker jag kaffe, ANDRA KOPPEN FÖR IDAG! (Matilda och Sofie tar åt sig äran, självklart)

PÖSSSS

090923

Publicerad 2009-09-23 14:06:44 i allmänt,

SOOOOOOOOOOOOOOL!
(fast det blåser, men det låssas vi inte om!)

Slutade 12.10 idag, så gött. Men jag vet inte vad jag ska göra med resten av dagen. Förslag?
Visst, jag måste plugga, men annat än det. Och det blir ingen träning för mig idag, orkar inte gå dit verkligen, har noll lust! Så det blir hemmakväll med Idol!

Satt och kollade på http://arvikaskvaller.blogg.se förut, jag måste säga. DAGENS SKRATT! Så sjukt kul, hoppas den/dom uppdaterar ofta och med nya roliga saker om folket i Arvika. Så man får sig några skratt på dagen.

Men nu ska jag gå och öva GeMu, alla ramsor vi fick av Anna! Haha

090922

Publicerad 2009-09-22 19:07:15 i allmänt,

Hej.

Jag orkar inte göra något idag. Har varit i skolan, har tränat. Nu ska jag plugga innan Idol.

Hejdå.

090921

Publicerad 2009-09-21 20:00:47 i allmänt,

Hej. Sämst uppdatering, som vanligt. Men jag orkar inte.

Skolan idag var bra, yada-yada!

JAG ÄLSKAR H&M! har kollat igenom, och det finns så mycket fint, just nu orkar jag inte fixa bilder eller sådär. Men jag gillart. Dock har jag inte pengar till att köpa kläder just nu, fast något enstaka plagg kan jag nog ha råd med!
Och mina mârtensstrupor är underbara, JAG HAR MÄRKT MINA NU JONNA, SÅ MAMMA LÄR INTE TA FEL! Dom är typ räfflade, RIBBADE!? Jag minns inte var det hetter nu bara för det, och liiiite för stor, men jag gillart. Påtal om räfflade/ribbade, jag vill ha ett par vita räff/ribbade strumpbyxor, gärna lite tjockare att ha på vintern, jag tycker det är så himla fint.!

Nu borde jag göra gemu-läxan! Får sitta och 'da-ba' lite! MOHAHA!

090919

Publicerad 2009-09-19 09:45:41 i allmänt,

Godmorgon!

Idag ska jag 'tävla', resultattävling ute på vik blir det. Ska hoppa längd, får se hur det går. Jag drömde inatt att jag hoppade över 5m, och jag kunde inte tro mina ögon. Då kom Frida dit och sa "Det stämmer inte, måttbandet är fel" och så var det med det. Haha, så fult.

Igår hos Elin var det jättekul. Åt tacopaj (+kantarellpaj) och glass med hemmagjord chokladsås! Det var riktigt gott. Sen åt vi chips och godis och sådär. Elin öppnade presenter och det var jättekul! Det var jag, Elin, Louise, Matilda, Sofie, Ida, Bella, Matilda, Alex, Sofie och Emmy där! Jättekul att träffa alla igen! Speciellt Ida, eftersom vi inte har setts på 100000000år typ! Men vi får ses igen idag, på tävlingen! Så kul. HIhi

Men nu ska jag duscha, och sen göra mig i ordning, ska cykla iväg typ fem i halv elva!

Hörs sen, kanske! Ska till pappa ikväll.

090917

Publicerad 2009-09-17 16:33:58 i allmänt,

Hejhej!

Sitter och ser på Top Model, gamla program, jag vet. Men jag gillart! Finns inget annat att se på ändå.
Men jag ska träna om en timma, ska cykla idag, så jag åker väl vid fem ungefär. Vet inte vad det blir idag, vi får se. Evelina skulle kanske komma, Malin också. Annars blir det jag och Frida, plus alla i mindre gruppen!

Nej, nu går jag tillbaka till tv'n

en fundering...

Publicerad 2009-09-16 21:31:12 i allmänt,

.... om man är jättepigg (och då menar jag verkligen JÄTTEPIGG), är man då undertrött?

Eftersom man kan vara övertrött, borde man kunna vara undertrött.

090916

Publicerad 2009-09-16 13:49:16 i allmänt,

Hejsan världen. (haha)

Idag har allt gått finfint (oh yes, vilket fint ord.). Har musicerat, dansat och haft matte. Slutade 12.10 idag, så det var gött! Och på dansen hade vi längtat efter att Colombianerna skulle vara med och titta, var dom det då? NEJ! Åh, jag hade velat att dom skulle dansat lite för oss ju.. Menmen, så äre.

Annars idag ska jag slaappaaaa! Ska bli riktigt skönt faktiskt. Så det blir vl Idol + datasittande! Haha, som vanligt.

090915

Publicerad 2009-09-15 15:52:33 i allmänt,

Hejsan! Idag skiner solen och det är superbra!

Skolan har gått bra, det var kul på Ensemblen, vi fick spela upp texter som vi skulle ha attityd med i rösten och leva oss in i situationen och bli agressiva som det behövdes och sådär! Det var kul, sen har vi haft GeMu och drama och bild, mycket roligt.

Ska träna halv sex idag, för Bengt och Simon kommer inte träna på hela veckan, för det hade gått bra på Skol-SM. Så vi blir utan tränare denna veckan. Känns ju sådär, men jaja.

Det har kommit en H&M katalog också! (happyface!) Och det finns endel snyggt i den, men jag måste spara på mina pengar, såatte.. Det blir nog inget, och det är ju lite synd.

090914

Publicerad 2009-09-14 19:27:12 i allmänt,

Hejsan!
Imorgon fyller min pappa år, jag måste ringa och sjunga för honom!

Tränade förut, det var bara jag och Frida där. Ingen tränare alls. Så vi körde lite i trappan och sprang några 60meters lopp. Hoppas att det kommer någon tränare imorgon, annars måste jag ringa hem till Bengt angående resultattävlingen på lördag, vilket jag inte vill. Vill inte ringa hem till honom. Haha

Klockan 21.00 blir det CSI, innan dess kommer jag nog sitta här hela kvällen, men det är gött det också! Haha, får se vad jag hittar på för kul! Eller okul, kan man säga så?

090913

Publicerad 2009-09-13 20:32:23 i allmänt,

Godkväll!

Sitter här, har varit i Tömte och firat pappa idag! Han fyller ju på tisdag, men då har vi ingen möjlighet att fira honom samtidigt, jag, Jonna, Therese och Alen, så vi åkte dit idag istället! Han vann på 3/4 trisslotter! Inte mycket, men alltid något! Så det var kul. Sen åt vi mat och spelade Plump också, jag vann aldrig, men kom inte sist hela tiden heller, så jag är stolt över mig själv! Haha.

Klockan 21.00 börjar Notting Hill, jag minns knappt vad den handlar om, men jag vet att jag har sett den ganska många gånger, och jag minns att den var bra, så det blir gött att se den!

Imorgon är det skola, och jag längtar helt utan anledning! GÖTT!

Hejs

090912

Publicerad 2009-09-12 10:58:07 i allmänt,

Godmorgon.

Igår var det jättekul, dock var det inte så mycket folk som jag trodde och hade hoppats på. Men vi som var där hade kul, det bestod typ enbart av folk från min klass. Eller tvåor och treor musikesteter! Haha, men det var kul faktiskt.
Fast efter det första bandet hade spelat klart gick vi (jag, Matilda och Sofie) hem till Sofie och var där. Då hade vi jäkligt kul ska jag säga! Kass musik på datorn tillsammans med vindruvor, chips och choklad! Haha, underbart var det.

Idag borde jag gå ner på stan, om jag orkar dvs. Jag lär ju inte komma iväg, om jag känner migsjälv rätt.

Nej, måste få i mig något gott att äta, bilder kommer väl förr eller senare!

klubb boom!

Publicerad 2009-09-11 18:53:45 i allmänt,

Snart ska jag gå till Sofie, gosh. KOMMER JAG HITTA DIT NÄR JAG INTE KAN GÅ IN PÅ SIDAN! Haha, vilket problem. Men jag får väl leta, undrar om lägenheten står med hennes namn, eller hennes mamma..... Hmmm, jag lär inte hitta rätt dörr.. PINIIGT!
Men nu måste jag fixa mig lite till, kommer hem vid ett-halv två, ugefär.! Ska dansa skorna av mig, nästan.

090911

Publicerad 2009-09-11 15:29:38 i allmänt,

Hejsan!
Sitter här hemma, har precis kommit hem efter att ha haft gemensam sång med tvåor och treor! Idag pratade vi bara lite om vad vi skulle göra under hösten, typ att nästa vecka ska vi ha scenteknik och micteknik med Tobbe. Och sen att vi ska sjunga för varandra, så dom får ge kritik och sådär. Jag tror det blir jättebra!

Jag har fått min sångtid nu också, 16.10 på fredagar. Jag skiter i att det är efter skolan, för jag bor ändå så nära och jag vill ju ha en tid som funkar för båda. Så jag tror det blir bra. Jag sa till Maja att jag inte kunde idag, men det kan jag ju. Så jag skickade ett sms, men hon har inte svarat på det. Men jag går dit då och är hon inte där så går det inte. Men jag kan inte nästa vecka, för då ska ju jag till Elin, så jaja.

Ska till Ritz ikväll (21-01) Club Boom, om jag inte minns fel. Det är för 16-åringar, så vi också får något att göra på kvällen. en gång i månaden var det. Typ hälften av alla i min klass skulle dit, jag ska gå med Matilda och Sofie, men vi lär hamna med alla andra också! Mycket kul, ett Arvika-band skulle spela, just nu har jag glömt bort namnet, men det blir nog perrymos!

Criminal Minds

Publicerad 2009-09-10 21:48:45 i allmänt,

Sitter och ser på det nu! Tillsammans med meine Mutti! Hennes favoritprogram typ! Hehe.

Nej, men efter det lockar sängen väldigt mycket! Sova ut inför imorgon och gemensam sång och allt detdär! Engelska-glosorna och dubbeltimman i svenska! (Plus utelekar på idrotten!) Imorgon kommer bli en kul dag, det känner jag på mig! Slipper iallafall matte.......

090910

Publicerad 2009-09-10 16:02:28 i ,

Tiger Lou - Sell Out <3

Sitter här och lyssnar på Tiger Lou, Jonnas 'fel'.

Skolan idag var helt okej, hade Vokal-Ensemble, GeMu, SKOLKORT, Matte, Kör. Så ja, massa musik hela långa dagen! Med lite håltimmar här och där. Men ändå, massa musik har det varit och det är underbart. Tyvärr höll inte min röst till Värmlandsvisan på kören, så det lät helt åt tjottahejti! Men jaja, kan inte ligga på topp varje dag!

Annars idag ska jag inte göra något alls, orkar inte gå och träna, orkar knappt laga mat åt mig själv. Men jag måste! Haha, göra mat iallafall. Träna skippar jag.

Ah, nej. Nu får jag göra något annat. Hörs

090909

Publicerad 2009-09-09 13:10:50 i ,

sol, sol, SOL!
VI ÄLSKAR DET! och det har inte varit sol på flera veckor, bara regn och grått trist väder. Men nu är den här igen, våran kära sol, och vi gillart!

Skolan idag var bra, tre lektioner sen slutade jag, 12.10. Så nu sitter jag här, är ensam då mamma är på kurs. Men jag åker till pappa ikväll efter småttebarnsavslutningen! Ska träna själv vid fyra, laga mat vid två, ojoj vad jag planerar! Men det är jag och Matilda det, planererskor! (Fint ord, finns det ens?)

Så jaja, jag borde kolla kaninerna med, så att dom inte lortar ner hela golvet. Sen öva på engelska och gemu-läxorna! Usch, jag gillart inte, eller gemu'n är kul. För vi dirigerar och säger ramsor! Haha, lättare får man leta efter!

Hörs!

090908

Publicerad 2009-09-08 19:30:38 i allmänt,

Hellu!
Det blir så sena uppdateringar varje dag. Varför? Jo, jag tränar direkt efter skolan, slutar 15.20, tränar 16.00. Så jag hinner inte sitta vid datorn innan, men skit samma.

Om 32 minuter börjar Idol igen! Åh, jag älskar auditionsen! Det är det bästa med hela Idol, sen tittar jag på det för det finns så många underbara sångröster! Men jaja, ikväll blir det väl skratt åt flera (skadeglädjen är ju enda samma glädjen vetni!) stycken!

Träningen idag gick bra, vi hoppade lite, 2.20 i stående längd, bland de bättre resultaten jag gjort nu på ett tag. Sen körde vi lite splithopp och skulle tänka på de sista stegen, Bengt var nöjd iallafall! Haha, det var jag, Frida och Simon som tränade! Tre starka individer, haha.

Men nej, jag sitter här, en millimeter från min telefon och väntar på samtal! Från Maja, min sånglärare. Hon skulle ringa upp mig, jag tog modet till mig och ringde henne förut! Starkt jobbat!

14 MINUTER!

Publicerad 2009-09-07 20:46:23 i allmänt,


INTE LÄNGE KVAR NU!
Åh, jag verkligen äääälskar Pirates of the Caribbean-filmerna! Så sjukt roliga och jag sitter och skrattar i flera minuter efter varje rolig sak, vilket innebär att jag skrattar mig igenom hela filmen!

Så, vilka ska se på filmen ikväll?
(Klockan 21.00 i Kanal 9)

090907

Publicerad 2009-09-07 19:14:22 i ,

Hejsan!
Åh, jag är så värdelös på att uppdatera, men jag orkar knappt.

Idag har dagen varit bra, jag har varit rätt så tyst? Och det är ju inte så vanligt för att vara mig. Måste ha vaknat på någon knäpp sida! Haha.

Men annars har dagen varit bra, skolan flöt på, även fast det var en långdag så gick den fort. Svenska är så himla kul! Våran lärare, Morgan Carlsson, är bäst! Skämtar och skojar hela tiden, underbart! Vill ha mer, mer, meeeer svenska under veckan!
Men jaja, sen har jag tränat. Det gick ju som det gick, men jaja. Spänst är något som jag inte har, även fast det är väldigt kul att träna!

Imorgon blir det skola, med drama och bild! YAAAY, sen träna!

Hörs


Jag måste visa denhär bilden, för den är verkligen det FULASTE jag någinsin sett! HAHA, jag fick mig ett mycket gott skratt när jag såg den! Och denna vill jag spara, haha

090906

Publicerad 2009-09-06 16:09:52 i allmänt,

Hejsan!
Solen skiner i Tömte nu, underbart. Har knappt sett solen på flera veckor!

Sista dagen i Tömte nu, och jag gör ingenting, som vanligt. Men vi åker vid sju, ska försöka komma iväg tidigare, Top Model 12 börjar sju. Så om vi åker halv, blir det perfekt!

Skola imorgon, plus träning, vi hoppas på längd såklart! På onsdag åker jag hem till pappa och sover på torsdag. Sen blir det småtteavslutning på onsdag, skolfoto på torsdag (hjälp...) och sen händer väl inte så mycket mer under veckan, inte något inplanerat iallafall!


Detta är nog en av världens snyggaste bilder. Jag och Marcus på Köla-slaget ifjol!

090904

Publicerad 2009-09-04 14:24:50 i ,

Varför måste det regna! Åh, blir galen på regnet snart verkligen!
Så, dagens lilla utbrott var detdär! Och jag gör utropstecken hela tiden med märker jag..

Idag på skolan var det rätt slappt. Kollade stavning, läsförståelse och ordkunskap på svenskan, det gick som det gick. Sen på idrotten gick vi igenom reglerna för "Stratego", jag orkar inte förklara, men man har kort och så är vissa bättre som tar andra. Lite som "Sten, sax, påse" faktiskt. Jaja, sen lunch och sist engelska. Så det var rätt slappt och sådär, slutade 13.10.

Sen åker jag till pappa, kommer hem på söndag. Får se vad vi ska göra där. Jag vet inte riktigt, vi får se.

090903

Publicerad 2009-09-03 19:12:09 i allmänt,

Hejsan!

Har inte skrivit något idag, men jag har varit kind of busy faktiskt!

Skolan har gått bra, började åtta med Vokal-Ensemble, det var riktigt kul faktiskt! Vi gjorde flera flera flera uppsjungningsövningar, sen kanon och sådär! Sen har dagen rullat på, hade två timmars hål innan kören, men det spenderade jag nere i Pentryt med andra musikestetare, så kul har dagen varit!

Nu sitter jag och funderar över någon låt till Vokal-Ensemblen. Gavin DeGraw - Chariot? Vad tror ni om den? Jag gillar den, men vet inte riktigt. Ska vara med Therese, så hon ska kompa mig på en låt, och jag ska kompa henne på en låt, som vi väljer själva då! Mycket kul faktiskt. Men kom gärna med förslag, är öppen för det mesta!

Har varit med mamma hos mormor och morfar, fast morfar åkte iväg på bingo! Men satt och pratade med dom om skolan, svinis och massa annat! Jag älskar mon mormor och morfar, dom är så underbara. Fick fika också, satt inte helt fel! Haha, skippade träningen idag. Men det regnar ju bara ändå, och någongång får man skippa träningen, hihi!

Men nu ska jag leta vidare efter låtar! HÖRS

övertrötta på msn vare ja!

Publicerad 2009-09-02 22:00:19 i ,

Sitter och pratar med Sofie och Matilda på msn nu! Och jag måste säga, det är SÅ HIMLA KUL! Man sitter och skrattar, och skrattar osv, ni fattar!

Ex på roliga kommentarer/samtalsämnen:

Matilda: Men när man nyser, istället för att säga atjoo säger man naaatcho, med falsett på cho! Och istället för att säga prosit säger man tallrik. Då blir det "NAAATCHO" "TALLRIK" !!!!!!!!!!!

Malin: (till Sofie) öhm.. Nu har vi en klubb som heter "VI SOM GILLAR UTROPSTECKEN"!!!!!!

Sitter och pratar om att 'barten' betyder skägg på norska, och Matilda har då insett att det är likt 'buttom' som betyder bak/rumpa/röv på engelska. Då blir dethär väldigt roligt! Sofie är ju också med på ett hörn här, då hon sa till mig att Matilda skulle berätta detta!
Matilda: "I have to shave my barten/buttom"

Okej, sen var det nog inget mer som var extremt överkul. Det kommer väl imorgon i skolan! Haha

Nu BORDE jag sova, men jag ska försöka se "True Blood" nu!
HEJS

okej, liten kul grej bara

Publicerad 2009-09-02 12:47:43 i allmänt,

Igår när jag skrev meddelande på facebook till jonna. Då failade tiden lite, ville dela med mig av detta. Skrattade i flera minuter!
PUSS haha


Okej, det kanske inte är så kul, men det var kul igår! Haha

090902

Publicerad 2009-09-02 12:45:45 i allmänt,

Det blev ingen uppdatering igår efter cyklingen. Jag var helt död verkligen! Låg i soffan hela dagen faktiskt. Men jag tog mig igenom de 6.7milen utav cykling på 5timmar och 10minuter! Så jag är nöjd. Jag hade ju satsat på 10timmar, och jag kom runt på halva den tiden! Är mest nöjd för att jag orkade cykla runt! Haha.

Men nu har jag hämtat mina gråa converse, vi ska spraya såntdär medel (mamma sa det för fem sekunder sen och jag har redan glömt) innan jag kan använda dom, eller innan jag VILL använda dom. Vill inte att dom ska förstöras redan direkt.

Men ja, träning sen vid fyra, halv sex är det småttebarnsträning som jag ska hjälpa till med. Kulkul, Evelina ska också vara med, så då blir det extra roligt! Hihi.

Lyssnar på Coldplay - Death and all his friend, jag älskar den låten. Så himmelskt bra.!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela