Malin

En blogg om mig

27 november 2012

Publicerad 2012-11-27 08:51:31 i allmänt,

Frukost! Fasen vad gott det är. Skönt att jag även fick sova till halv nio, som jag bestämde mig för igår. Igår gick jag ju upp kvart över fem, så jag var väldigt trött där vid tio-tiden. Så tog igen all förlorad sömn, det behövdes.
 
Idag ska jag jobba 11-16, efter det ska jag snabbt hem (egentligen borde jag kolla runt på centret, men det är så förbannat tråkigt) och iväg på spinning klockan sju. Ska först höra med Ida om hon ska dit, annars kanske jag byter pass till Pump, för det var ett tag sen jag gick på det. Måste ju hålla musklerna i trim!
 
Får busskompis till jobbet idag, Sofie skulle åka med! Skönttttttttt.

bildbomb

Publicerad 2012-11-19 14:50:50 i allmänt, bilder,

Det är inte ofta det kommer bilder här på bloggen. Därför tänkte jag kolla på hur livet har sett ut i min telefon den senaste tiden. Från idag och bakåt kör vi, orkar inte tänka annars! Och bilderna är inte lika stora, skit samma
 
1. Dagen idag började med att jag kollade in våran nya tavla, blir lika glad varje gång jag ser den. Tänkte på mig själv och får en liten egoboost.
2. Lördagkväll, 25-års fest på Sjövinden!
3. I onsdags, var med på scenen och körde BODYJAM bakom Niklas. Endorfinkick deluxe!
4. Skumbad efter mördarspinning i tisdags.
5. Boken jag läser för tillfället
6. Flytten ner till Skara förra helgen.

19 novermber 2012

Publicerad 2012-11-19 13:43:28 i allmänt,

Herregud vad tiden rullar förbi! Snart är det dags för utbildning i BodyJam, det är minre än en månad kvar. 25 dagar tror jag det var för att vara exakt. Är lite nervös inför vad som komma skall. Men det kommer nog gå bra. Måste boka någonstans att bo också, hehe.
 
Under helgen har jag jobbat fyra dagar (tor-sön) samt varit på en asrolig 25-års fest! Lite synd att jag var tvungen jobba på söndag så att jag inte kunde stanna så länge. Men den tiden jag var där var superkul och jag är så glad för att jag fick vara med!
 
Annars händer det inte så mycket. Jobbar och tränar.

13 november 2012

Publicerad 2012-11-13 21:24:41 i allmänt, träning,

HERREJESUS! Jag är så himla mör i kroppen... Har tränat och därefter badat, men mjölksyran eller tröttheten har inte lagt sig. Det började med lite skivstång tillsammans med Ida. Vi körde frivändningar och benböj = döden. Det var vi två och alla hunk/biff-killar. Kände mig otroligt stark med stången som enda redskap på frivändningarna. Haha. Men vi tog oss mod till och körde ändå!
 
Sedan gick vi vidare till spinningsalen och valde varsin cykel, på med pulsband och invänta ett terrängpass. Det var döden. Jag skojar inte. 85-90% av maxpulsen, i 17 minuter. Därefter en vilolåt på tre minuter. Därefter samma sak som innan, fast i 18 minuter. När vi sen fick gå ner till avslappningslåten ville man bara D-Ö, på riktigt. Men det var så jäkla skönt att gå ut därifrån, eller nej för benen höll knappt, men att veta att man tog i som fasen. vilken känsla!
 
Så nu har jag badat och duschat och är redo för en avslippning i soffan.
 
Innan träning
 
I badet, fick liiiiiiiiite för mycket skum. Men gött var det!

12 november 2012

Publicerad 2012-11-12 20:08:41 i allmänt,

Slitna ögon, javisst! Har jobbat idag och ansträngt mig, det blir lätt så då. Samt att det har varit mycket skarpa ljus runt omkring mig, och då blir det lite jobbigare för ögonen. Men man vänjer sig mer för var dag som går. Ska berätta hur det känns nästa vecka då jag ska tillbaka till Memira. Då kommer det ha gått tre veckor sen jag opererades. Herregud vad snabbt tiden går!
 
Imorgon ska jag fika lite med fina tjejer! Dock kan jag inte vara med så länge, men en liten stund är alltid något! Sen ska jag hem och hjälpa mamma med Felicia och därefter blir det träning med Ida. En sjukt bra dag kommer det vara imorgon med andra ord.
 
Boken jag läser för tillfället också!

10 november 2012 - i Skara

Publicerad 2012-11-10 21:08:14 i

Herrejesus! Vi har flyttat verkligen hela dagen! Gick upp halv sju imorse, så nu går jag på övertid här hos Jonna i Skara! Haha. Vi (jag, mamma och Jonna, även Nika) sitter utslagna i soffan och ser på Så mycket bättre. Helt utdöda! Huvudvärk har jag haft hela dagen också, men det är från ögonen. Försöker att inte bry mig, men de har varit så mycket ljud och grejs omkring! Uschääääää.

Men nu får det va nog med detta. Umgås med la familia!

9 november 2012

Publicerad 2012-11-09 17:23:10 i allmänt,

Fredag, hur skönt som helst! Speciellt när man vet att man är ledig under helgen för en gångs skull. Dock ska Jonna flytta ner till Skara igen, så det blir "jobb" hela helgen ändå. Men det blir gött det också. Får vara ledig från starka lampor och byggdamm iallafall! De hade kommit rätt långt på jobbet, nu har en disk kommit upp och kyldiskarna är framme. Detta kanske blir klart på utsatt tid ändå. Peppar peppar. Haha.
 
Ska snart iväg till RITZ också, eller om en timma. Ska bli estetshow för hela slanten. Ska gå med finaste Ida och Sofie! Längesen vi sågs tillsammans, ska bli skitkul!
 
Nya nagellack har jag köpt idag också!
 

8 november 2012

Publicerad 2012-11-08 18:21:08 i allmänt,

Vet ni? Idag ska jag få träna igen! Efter en veckas uppehåll ska jag äntligen få dra igång! Ska bli huuuur kul som helst! som jag saknat detta. Idag blir det SH'BAM och sen blir det nog inget mer förrän på tisdag. Möjligen att jag kör lite Jam imorgon. Men det beror på om det finns någon ledig sal som jag får vara i. Men det ska jag kika på ikväll. Hoppas att det finns iallafall. Måste få öva lite!
 
Har precis nu kommit hem från Therese och Felicia! Vi har lekt med Lego, eller mest jag och Tes, Felicia nöjde sig med att dra isär det vi byggde! Var där i ungefär tre timmar innan jag gick hem till hunden så hon fick lite sällskap också. Men snart ska jag ju iväg igen. Men mamma och Jonna kommer hem efter sin IKEA-tur som de varit på idag. Så hon behöver inte vara ensam så länge till.

shop online

Publicerad 2012-11-06 17:18:13 i allmänt, malin tipsar,

Har shoppat två grejer online. Denna gången från Kan Dee Shop, vilket jag aldrig gjort förut. Det är ett eget företag driven av tjejen med samma bloggnamn. Jag har följt henne nu i något år och är så himla imponerad av hennes teckningar och målningar! Det var så hon började, hon skapade sina egna linnen med egna tryck på. Hon säljer numera allt från tavlor till smycket, egengjort till inköpt. Är så himla imponerad av denna tjej och nu fanns det två saker jag verkligen inte kunde motstå (skulle inte tacka nej till något av hennes egengjorda linnen heller).
 
Den första grejen jag köpte är ett halsband, hur fint som helst. Väldigt enkelt, men suuupersnyggt. 50kr kostade det mig!
 
 
Sedan grejen som gjorde att jag var tvungen att beställa. Nämligen en plånbok. Helt jäkla underbart snygg! Lagom storlek också. Det jag har nu är på gränsen till för stor och den är klumpig och går inte att stänga riktigt, kanske får räkna med det när jag köpte den på mârten. Men såhär ser den ut, 129kr, sjukt billigt!
 
 
Såhär hittar ni till Kan Dee!

5 november 2012

Publicerad 2012-11-05 08:49:05 i allmänt,

Har jag ens berättat om min operation? Att allt gick bra och jag nu ser rätt så bra. Ena dagen ser jag bättre än andra. Just idag var en lite suddig dag. Men tror att ögonen är för torra hela tiden. Sen håller mina ögondroppar på att ta slut. Varför? Jo, jag missar ju för tusan detta öga hela tiden. Det gååååår inte att alltid träffa rätt. Blir så frustrerad.
 
Men annars flyter allt på. Jobbat hela helgen, myst hemma hos Ida och inte hunnit med så mycket mer. Får inte göra så mycket mer heller. Får inte träna, ha vatten i ögonen, klia mig i ögonen. Så det gäller att sitta hemma och försöka vänja ögonen vid olika avstånd. Ska iallafall försöka ta mig ut på en promenad, måste få röra på mig!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela