Malin

En blogg om mig

090831

Publicerad 2009-08-31 18:16:10 i allmänt,

ida: vi ska cykla 6.7mil, fast vi satsar högt istället. för då har vi ingen press på oss! mohaha

jaja, nu har jag tränat. eller, det var ett tag sen. men jag hoppade längd, vilket resulterade i att jag har fått ont i ryggen. ajdåajdå tänker ni, och det gör faktiskt ont. men jag får stå ut, måste ju orka cykla imorgon!
så nu har jag köpt massäck, eller ja. ska göra salladen imorgon. och sen blir det kanske några smörgåsar, lite godis (eller ja, mycket egentligen) och frukt och sen massa att dricka! det kommer bli jättebra dethär.
har även tvättat av mina träningsbyxor, för jag tänkte ha dom imorgon när jag cyklar, så sköna! så nu är dom (förmodligen) inte grusiga längre, och det är skönt!

men snart ska jag och mamma äta lite mat! gött, blir stuvade makaroner och falukorrrrrrv! mums

090830

Publicerad 2009-08-30 19:21:54 i allmänt,

godkväll. haha

öhm, idag har jag inte gjort något. inget alls, suttit och tittat på finnkampen enbart! men ja, det funkar det med, eftersom det är söndag och man inte kan göra något annat typ.

men imorgon blir det skola igen. heldag imorgon, för nu börjar vi med alla musiklektioner också. så imorgon går jag från 8-15.20 eller något i den stilen. men det går det med! tihi. får fråga david om han vet något om min GeMu-grupp och sådär. hur det blir med mitt personliga schema!

sen på tisdag är det första klassikerna, cykling. jag ska cykla med matilda och sofie, och vi ska ha med oss fika så att vi kan äta under tiden. vi satsar på att vara tillbaka inom 10timmar! och det borde vi nog fixa om vi cyklar normalt och det inte blir så många stopp. så vi klarar oss nog.

nej, nu ska jag försöka hitta något att äta. eller inte, HEJS

sagan om de två tornen..

Publicerad 2009-08-29 23:51:23 i allmänt,

..ser jag på nu!
samtidigt som jag pratar med bellfis på msn, eller i pauserna gör jag det. och snart är väl den slut, då springer jag till tv'n igen för att fortsätta se på filmen!

det är den bästa filmen i sagan om ringen-triologin tycker jag nog! gillar träden väldigt mycket! och skuggfaxe såklart, en sjukt fin häst iallafall!

inser att jag måste sänka ljudet på tv'n med, det var ganska högt inser jag då jag sitter vid datorn. haha

090829

Publicerad 2009-08-29 18:26:27 i allmänt,

hejsan!

idag har jag varit på lillerud. det är ju lillerudsdagarna nu i helgen. dock blåste det väldigt mycket, så man kunde knappt röra sig framåt! men vi var där i endel timmar. kollade på linedance, fårvallning, hästuppvisning och sådär. trevligt värre. det var jag, mamma och jonna som var där! så det blev en liten familjeutflykt idag. hehe

nu ser jag på finnkampen, båda 10000m och 1500m loppen för herrarna gick väldigt långsamt! men dom körde enbart på taktik. men så drygt att se på. haha.

blir ensam ikväll. jaja, får se vad jag hittar på!

HEJS!

090828

Publicerad 2009-08-28 14:12:43 i allmänt,

hejsan alla glada barn! och vuxna också för den delen.

idag slutade jag 13.10, hade tre lektioner. dubbeltimma svenska med morgan, som förövrigt var jätterolig och det kommer vara väldigt kul med svenska A och B. sen hade vi engelska med annki, det är ju som det är. haha

men jaja, nu sitter jag här och knaprar Dr. Dryels. gott som gör bra! oj, läste på förpackningen att det stod "gör gott, smakar gott" och jag hade inte sett det innan jag skrev detdär! haha, underbart.

men ikväll ska vi äta pitabröd här hemma! gott som bara den. jonna kommer ju också. och imorgon ska vi på lillerudsdagarna! ska bli kul och vi hoppas på bra väder.

regina spektor

Publicerad 2009-08-27 15:19:59 i malin tipsar,

så underbar tjej, så underbara låtar har hon.
den jag faller för just nu är "laughing with" och jag gillar den mer och mer varenda gång jag hör den. och eftersom jag är så snälla ska jag dela med mig av låten till er.

så här har ni, regina spektor - laughing with, enjoy it very much

090827

Publicerad 2009-08-27 12:29:22 i allmänt,

hejsan!

idag gick jag i skolan från 10.15, tills 12.10. två lektioner hade jag. engelska och matte. göttans värre. det gick väldigt fort och nu sitter jag alltså här hemma framför datorn.

ska träna sen kvart över fyra, annars händer det nog inte så mycket.

äsch, skriver sen kanske.

assassin

Publicerad 2009-08-26 21:14:54 i allmänt,

ska nog gå och se på lyxfällan nu, tror jag. fast nu blev det ju paus, inte så förvånande när jag bestämmer mig för att sätta mig och kolla på programmet...
kollade på extreme makeover home edition förut. jag älskar verkligen det programmet. så sjukt vad ett nytt hus kan göra livet så himla mycket bättre för många människor. man blir verkligen berörd av att kolla på det. man blir det, helt seriöst!

imorgon kan jag gå upp 9 om jag vill. sovmorgon till 10.15, så det är gött. jag vet inte när jag kommer gå upp, men jag kan ställa klockan en tid och sen snoooooza, härligt. (inte för att det kommer funka speciellt bra..) jag gillar nämligen inte att snoza. menmen, vi får se hur det blir imorgon.

nu sätter jag mig framför tv'n ändå, kanske med "hanteringen av odöda"
HEJS

imorgon är det iallafall en ny dag

Publicerad 2009-08-26 18:34:23 i allmänt,

åh, kan inte bara onsdagen ta sluuuuut! jag vill ha torsdag för det innebär sovmorgon till 10.15, sluta 12.10! JAG HAR BARA TVÅ LEKTIONER IMORGON! det är fett nice, HAHA. fult uttryck

jag har sett på scrubs, åh vad jag älskar det programmet, skrattade superdupermycket, ungefär som jag skrattade åt linas kvällsbok igår, den var bara enormt underhållande. haha

090826

Publicerad 2009-08-26 14:02:44 i ,

hejsan alla glada!

idag regnar det, oavbrutet, här i arvika. det började redan sent igår kväll/natt. jag vaknade av det en gång, man hörde ingenting, utom regnet som smattrade mot marken. usch, det var inte så kul.

men iallafall.
idag har vi haft tre lektioner. först Eso - musik (alla Eso lektioner är 1h och 20min). det var kul och vi arbetade med rösten, sjöng i kanon och skulle göra våran egna komposition. jag matilda och erica hade lätt snyggast! haha, skitkul var det.
sen blev det dans med Lisa i katedralen. fick lära oss två olika danser typ, eller koreografier, som det så fint heter. sen hade vi styrka och sådär. jobbigt var det iallafall!
sen var det 55minuter matte med Ingegerd, hon är väldigt bra tycker jag! jobbade på som bara den, och jag känner att matte är ganska så lätt just nu! så det är väldigt skönt att kunna tänka så!

slutade tio över tolv idag, gööööööött!
så nu har jag och mamma varit nere på stan, jag köpte mig jeanstights (ganska sen att hoppa på det tåget) men dom var väldigt sköna, mörkblåa med fickor på rumpan. sen köpte jag mig pennor och så hämtade vi min ellos jacka! gött, den satt jättebra och jag älskar den!

snart ska vi äta panGkakor!
HEJS
(får se om det blir någon promenix med bellfis sen!)


bild från i fredags, efter skolan var slut, därmed också dubbningen till esteter!
det står djävulen i in panna och jag posar med muggen vi fick, där kondomen låg i!

090825

Publicerad 2009-08-25 15:22:35 i ,

Hej alla glada folk!

Idag har allt varit underbart! Vi började med matte, Ingegerd är iallafall söt, lite inuti sin egna bubbla och hänger inte med till 100% på vad som händer. Men det är kul. Sen hade vi håltimma från 8.55-12.15, då var vi (läs jag, Matilda och Sofie) hemma hos Sofie och slappade. Spelade lite piano, sjöng jättefint, lyssnade på fina låtar på datorn, lagade mat, åt muffins och bullar. Sen gick vi till Svea, där skulle vi ha drama.
Det var kul faktisk, vi fick hoppa, skrika, springa så snabbt vi kunde i slowmotion, ha avslappning och sådär. Det var jättekul, vi sjöng "vem kan segla" också, gött!
Sen hade vi bild, då skulle vi måla på fyra olika papper där det stod olika ord och så skulle man måla som man kände typ. Så vi kletade, doppade händer i färg och bara kastade oss in med världens inlevelse! UNDERBART.

Imorgon får vi ha lite musik iallafall! Så det är gött, jag undrar när jag ska göra GeMu-provet. Får prata ännu mer med David, han visste knappt själv än, såatteeeee.

Men nu ska jag snart äta, blir träning sen också!
HEJS


Bella och jag dansar under tjejkvällen hos Sofie i lördags!

tiden!?

Publicerad 2009-08-24 18:15:45 i allmänt,

hallå, hur har klockan hunnit bli såhär mycket?!
vart tar all tid vägen, hela dagen är borta?!

HUR KAN JAG HA MISSAT DETTA! måste vara väldigt bilsen

och imorgon har jag ett hål från 09.05-12.15, KUL! haha. vafan ska man göra då?

090824

Publicerad 2009-08-24 13:57:20 i ,

hallojsan!

idag var riktiga första skoldagen! det var kul, men lite smådrygt när vi var alla esteter. mycket roligare med bara musikklassen!
men idag har vi haft, dubbeltimma engelska, idrott, lunch och klassråd! vi har inga musiklektioner denna veckan, så vi hade ingen GeMu (vilken dag och tid jag kommer få det är ännu oklart) och svenskan var inställd.
men idag tog david kort på oss på klassrådet, det kortet ska ha sedan ha som skrivbordsunderlägg på sin dator, så att han ser oss varje gång han går in! haha, underbart!
blev många skratt med klassen idag iallafall! så underbar klass, jag älskar den. tre år till med detta och det kommer vara så BÄST!

sen blir det kanske träning? jag får se.

men vi hörs och ses och jaja. HEJS

megalomania

Publicerad 2009-08-23 21:11:58 i allmänt,

det fick bli en liten rubrik i form av en muse låt, jag gillar den.

det har inte hänt så mycket idag, jag har knappt varit utanför dörren, så jag har inte bytt till linser, utan idag blev en glasögon-dag, skönt faktisk. så ögonen slipper linserna varenda eviga dag.
påtal om linser, jag kanske ska byta par snart? och då innebär det ögonkoll också, för jag måste köpa nya och då måste jag kolla ögonen och sådär tråkigt. men min syn har blivit sämre, det vet jag då jag gjorde ett syntest hos rudolfsson och då såg jag ganska så dåligt med linserna i, tyvärr. men så äre!

nu ska jag läsa lite i "hanteringen av odöda". jag har inte kommit så långt, så jag har inte fått mig någon uppfattning om hur den är.
när jag läst lite blir det sängen, den lockar just nu.

imorgon blir första 'riktiga' skoldagen med Es1Mu! RIKTIGT KUL!

090823

Publicerad 2009-08-23 13:04:19 i ,

HEJHOPP!
solen skiner här i arvika. och vad ska jag göra idag? jo, sitta inne och se på friidrott från 16.00!

Igår var det så sjukt kul! slog huvudena i taket (bokstavligt talat, ont gjorde det.. haha) och massa skratt, värdelös musik, dans, godis, tacos, kort, partyparty! haha. det var jättekul och jag somnade halv ett - ett, kanske? men jaja, sen vaknade jag sju imorse... haha och vi hade ställt klockan på halv tio. så jag låg vaken ganska länge! men jaja, somnade lite under tiden. sen fick jag skjuts med bellfis hem!

imorgon börjar riktiga skolan! går till ett typ? för vi har inga musiklektioner under veckan, skulle se så att de andra lektionerna funkar! och så är svenskan inställd. och våran sista lektion börjar 12.15, klassråd med david! mycket kul. sen måste jag prata med honom om skåp, GeMu-provet, och massa annat! men det går nog bra.

nu ska jag läsa andra bloggar + lägga in bilder från igår! trevligt!
HEJS

hemma i buschen!

Publicerad 2009-08-21 21:25:13 i allmänt,

jonna: nu är det ändrat, paNNa...

sitter i buschen hos pappis nu. ser på friidrott, favoriten på 800m ramlade, synd, han drog med sig två i fallet också. sen hoppar ju linus törnblad också, det såg riktigt bra ut i kvalet för honom, så vi får se hur det går i finalen. vi hoppas ju på det bästa!
det har inte hänt så mycket nu ikväll, men jaja. skönt att bara vara här faktiskt!

imorgon blir det tjejkväll, mycket göttigt! så vi hörs på söndag.

ha det gött!

090821

Publicerad 2009-08-21 14:55:18 i ,

hejsanhoppsan i regnvädret!

idag har jag varit på skolan faktiskt! var med på solberga en dag för att kunna bestämma mig. så nu kommer jag gå ES1Mu på solberga! klassen verkar jättebra, har ju inte hunnit lära känna någon ny, eller therese från järven! hon är jättetrevlig, och det är alla andra också. så idag var en bra dag. så nu blir jag solberga-elev i tre år framåt!


åker till pappa ikväll, men kommer hem på söndag igen. fast lör-sön är jag hos sofie i buschen med alla fåren, plus matilda, bella och sofie då! trevligt värre äre!

men nu ska nog jag ta bort det som står i min paNNa "djävulen"
vi hörs!

USAIN BOLT!

Publicerad 2009-08-20 20:45:18 i allmänt,

herregud vad han är otrolig! så ofattbart, så osant som 19.19! det är inte sant, han måste skoja!
han har sagt att han inte är i form på 200, och så gör han 19.19!

en stund trodde jag att han skulle springa under 19sekunder, och det var inte långt ifrån. så otrolig, så ofattbart!

usain bolt är verkligen BYGGD för friidrott, för sprinten, för de korta längderna.

det är ofattbart!

det är USAIN BOLT!

val

Publicerad 2009-08-20 20:24:27 i ,

jag orkar inte göra ett val
jag kommer gå in i väggen
jag kommer aldrig kunna bestämma mig

tänk om jag inte duger
tänk om jag är sämst
tänk om jag inte trivs

plus minus allt är lika

hoppas det blir bra det jag gör

090820

Publicerad 2009-08-20 08:41:48 i ,

godmorgon!

idag gick jag upp en timma för tidigt.. jag kollade på klockan när jag vaknade och då visade den 08.10, fast jag trodde den var 09.10. så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå upp, friidrotten börjar ju 09.45. men nu får jag sitta i en timma och vänta. usch då.

men annars idag ska jag träna, helt ensam lär jag bli. förutom mellangruppen, men dom tränar ju inte jag med. men jag ska springa idag, 40, 60, 80, 100 och det två gånger. så det blir nog bra.

nu ska jag fixa med bilderna jag la in sent igårkväll, sen blir det fina kort här på bloggen och på bilddagboken!

HEJS

svar :)

Publicerad 2009-08-19 22:47:55 i allmänt,

idag har jag fått svar från panasonic! och det behövdes kan jag ju säga.

det var inte så svårt, jag var bara tvungen att kopiera bilderna till minneskortet, så det var inte så svårt. så imorgon kommer bilder, orkar inte ikväll! men ni kan väl få en. bara för att jag är så snäll ikväll när jag fick svar från panasonic!


en lurvig larv som fanns hos pappa. jonna och pappa försökte lura i mig att det blev en spindel utav den... YEAH RIGHT!

heldag på vik!

Publicerad 2009-08-19 19:56:54 i ,

lite innan tre kom evelina till mig idag! vi bytte om till träningeskläder och drog direkt iväg till vik faktiskt. där fick vi visserligen vänta en halvtimma innan vi skulle börja träna. men det var gött ändå, för vi pratade, kastade tennisbollar och sådär! haha.

sen vid fyra började vi träna, det var jag, evelina och frida som var där och bengt som tränare då. vi körde olika längdsaker, stillastående längd, tre-steg och splithopp. det gick faktiskt ganska bra idag, så jag är nöjd.

sen när vi hade tränat klart skulle vi hjälpa till med småtteträningen. jag och evelina var med vid längden och hjälpte barnen att hoppa. sen körde vi lekar på slutet. sen cyklade jag hem.

men till hösten nu, eller under hösten kanske man säger. så ska jag och evelina vara med på en ledarutbildning! så vi ska vara med lite mer på onsdagsträningarna med småbarnen och sådär! mycket kul, eftersom jag inte har tänkt mig bli elitidrottare, så är det bra att jag har kunskap i att vara tränare, så kanske jag slutar som det till slut? vem vet!

men nu ska jag äta maten som står på bordet. vi hörs!

mörkhårig!

Publicerad 2009-08-19 12:27:31 i ,

jonna färgade mitt hår förut, så nu är jag mörkbrun i håret! jag gillar det, så denna färgen kanske blir den jag kommer använda mig utav i fortsättningen också! trevligt värre.


darkhaired


och självklart när man tar kort på sig själv så går det inte bara att ta seriösa kort eller?

090819

Publicerad 2009-08-19 09:45:21 i ,

godmorgon och välkommen till ännu en solig dag i lilla arvika.
då man inte kan hitta på något med sina kompisar, varför? JO FÖR DOM GÅR I SKOLAN! åh, jag gillar det inte. jag börjar till tisdagen, troligtvis! vi får se hur det blir och hur jag gör och vad jag gör och allt. jag vet inte, ångest. jag vet inte om jag vill, eller vill jag!? JAG VET FÖR FAN INTE!
men vi kan ju alltid hoppas, eller inte hoppas. välj.

nu måste jag trycka igång dumburken (tv), för om 10 minuter börjar morgonpasset i friidrotts VM, så jag tar mig lite frukost och fastnar där!
HÖRS

home!

Publicerad 2009-08-18 18:51:32 i allmänt,

det blev ingen träning idag, som jag hade tänkt, för jag hann inte. vi fikade i en och en halv timma (fika en halv, pratade resten!) sen gick vi till bokia för att köpa skolsaker, jag fick med mig en plastfickepärm med rum för fem ämnen, en kalender och ett pennskrin! så nu är jag nog ganska redo för skolstarten.
så jag hann inte till träningen, men imorgon blir det! först träning vid fyra, sen småttebarnsträning halv sex! gött ska det bli med massa friidrott!!

nu ska jag gå och kolla vm, snart usain på 200!

friends :D

Publicerad 2009-08-18 13:32:09 i ,

vet ni vad?!
idag ska jag umgås med mina polare. nämligen bella, matilda och sofie! juste, det påminde mig om att jag ska höra med ida om hon har flyttat än! eller om hon också vill med! tihi (det är nu alla hoppas på att hon inte flyttat!)
bella slutade halv tre, så runt då kommer hon hit, matilda och sofie slutade tre, då möter vi dom, eller om dom också kommer hit, det vet jag inte. (bella vill bara hit för hon vill käka upp vårat godis! haha)

men vi går väl och fikar eller något!

hörs mer sen, nu ska jag kolla om jag har fått något mail från panasonic!
(nu får ni bild ETT som togs av min kamera, den som de tog i expert-affären!)

090818

Publicerad 2009-08-18 10:05:20 i allmänt,

HEJ!
idag skiner faktiskt solen här! göttigt värre

men något som inte är lika kul är att alla mina kompisar börjar skolan, så innan halv tre (om inte bella fick sluta tidigare) så har inte jag något att göra alls. eller jo, städa till kaninerna och så ska jonna färga mitt hår! så får gå ner på stan med henne sen, innan halv tre! eller, jag skriver till bella att hon kan möta mig på stan, så köper vi färg och hon färgar innan matilda och sofie slutar kanske?! vilken snilleblixt jag fick där ni!

har inte fått svar av panasonic, men jag antar att jag får vänta en stund!

NEJ, NU SKA JAG KOLLA NYA NEW MOON SCENER SOM KOM UT IGÅR!
PÖSSSSS


här är första bilden JAG tog med min kamera när jag köpte den.

i'm back and fit for fight!

Publicerad 2009-08-17 22:48:39 i allmänt,

just nu är jag lite irriterad. eller, jo. det kan man nog kalla det.
det är nämligen såhär, att när vi var ute och fiskade, jag jonna och pappa så tog jag massa kort. efter en stund insåg jag att jag hade inställningen "klippbord" på men tänkte att, 'det borde ju gå och få över dom bilderna på något sätt till datorn' men bytte ändå inställning och tog fler kort.
och nu när jag tänkte lägga in bilderna, så går det inte på något sätt (vilket senare gav resultatet att jag inte lägger in några bilder från kameran alls idag!). jag försökte och försökte, de enda bilderna som ville komma från kameran till datorn var fyra bilder, två som affären hade knäppt för att pröva kameran, plus de två allra första bilderna jag tog med kameran när jag hade köpt den.

så jag gick in på en panasonic-hemsida i hopp om att det skulle finnas någon förklaring, läste igenom delar av instruktionsboken, men hittade na-da! då beslutade jag att skriva ett mail. sagt och gjort, jag skrev ett mail och nu väntar jag på svar, det kommer nog inte förrens imorgon, så jag tänker inte ens kolla min mail innan, för då blir jag bara besviken när jag ser att det har inte kommit in något mail.
på hemsidan stod det att den inställningen var bra för att fota kom-ihåg saker, som tidtabeller och dylikt, därför tror jag inte att man kan föra över bilderna, men man kan alltid hoppas på det bästa.

så nu håller vi tummarna för att jag får ett svar om att det går på 'dethär' sättet! då blir vi glada.
om någon har en likadan kamera som mig (panasonic DMC-TZ5 lumix), och vet hur man gör, om det går, får gärna höra av sig i en kommentar!

USAIN BOLT!

Publicerad 2009-08-17 13:55:06 i allmänt,


ni kommer nog förstå vad detta inlägg handlar om, när ni ser bilden!

Usain Bolt, världens snabbaste man. så underbart duktig, så otroligt snabb, undrar om han kommer kunna förbättra sitt nysatta världsrekord, 9.58, eller om det kommer stå sig år efter år, tills åren blir tiotals, hundratals? kommer någon klara av att springa snabbare?


det är bara att se med egna ögon, hur himla överlägsen han är! alla pratade om "fighten mellan Bolt och Gay", en fight som aldrig blev av. vi ser hur långt borta fighten var. och jag tror inte att jag talar enbart för mig själv när jag säger att Bolt överraskade oss lite genom att TOTALKROSSA hans egna världsrekort med 11 hundradelar. jag tror inte att någon hade förutsett det, visst. världsrekord hade man kanske gissat på, men inte så totalkrossat som det blev.

Jag undrar hur det kommer bli när Usain springer 200 meter senare i veckan, jag läste att han inte trodde på rekord själv, men man vet aldrig med dessa snabba banor som det verkar vara i Berlin och hur Usains form är. Vi får hoppas och kolla när det väl drar igång!

090817 - hemma i arvika!

Publicerad 2009-08-17 13:39:03 i ,

HEJ!

nu är jag hemma efter en lång vecka i tömte, mer än en vecka, från förra fredagen tills idag! så många långa goa dagar i tömte. dock har inte vädret varit så bra som jag hade önskat, men vi har gjort mycket annat kul!
kameran har mest legad still, men lite bilder har jag som jag laddar upp senare idag. (mest ego-pics och bilder från fiskningen).
sen får ni såklart se våra vinster från liseberg, de stora då. TRE stycken lyckades vi nämligen få ihop! så nu har vi massa godis i kylen, och mycket i våra magar! MOHAHA


vi firar att jag är hemma med en egopic! i know you like it

090816

Publicerad 2009-08-16 15:30:33 i allmänt,

hej igen!

idag (och igår) har jag sett på friidrotts-VM. vi hejar på svenskarna som är med, även fast det inte är många. men jaja, vi hejar, och sen ikväll hejar vi på asafa powell när han springer 100m semifinal, och kanske final också! allt detta tjat om bolt vs. gay gör nog att asafa kommer slappna av lite mer och visa framfötterna! så jag tror på honom, även om jag gissar att bolt kommer vinna!
det kommer bli en spännande kamp iallafall, det är ett som är säkert! så det ser jag fram emot.

imorgon åker vi tillbaka till arvika igen, efter en hel vecka ute i busceh, från förra fredagen till imorgon! så lite mer än en vecka är det, men så himla skönt har det varit iallafall. har inte gjort så mycket, men jaja.


det enda jag tycker är synd är att jag inte kunde vara med på tjejkvällen i tisdags? eller när den var. alla var där, verkligen alla, utom jag. fan också

090812

Publicerad 2009-08-12 22:04:24 i ,

nu sitter jag faktiskt hos mamma! tro det eller ej!
men vi åker till liseberg imorgon, och då sover vi här för att mamma inte ska behöva åka runt pappa för att hämta oss. snälla barn är vad vi är! haha.

men idag har jag hjälpt till med småtteträningen! det var jag, frida och evelina som var där. det gick riktigt bra faktiskt. barnen var snälla och dom klagade inte någonting faktiskt! så det är jag nöjd med. sen har jag ätit scones, mamma bakade, sen har vi spelat kort! som vanligt. ingen skillnad där inte! haha.

men åker imorgon, så vi hörs väl någon annan gång! HEJS!

090811 - jag lever iallafall!

Publicerad 2009-08-11 18:42:43 i ,

hej hopp!
nu var det ett tag sen jag skrev, men jag är ute i buschen hos pappa! och det har varit annat att göra än att sitta framför datorn!
kom i fredags, då blev det inte jättemycket gjort, utan vi spelade kort och såg på tv, som vi brukar. inte heller blev det mycket gjort i lördags, men vi har spelat kort varje dag, sett på tv, LÖSER KORSORD! alla tre, jag, jonna och pappa, sitter med varin korsordstidning framför oss och löser, sjukt kul är det iallafall! haha.
sen igår var jag, jonna och robin med therese och alen till bodaborg! det var kul om inte annat. dock har jag fått två blåmärken, ett på vardera knä. men det är smällar man får ta, och boda borg är superkul, så jag överlever!

på torsdag ska vi till göteborg, jag, jonna, mamma, therese och alen! detta är pappaveckan, men vi kommer inte kunne komma iväg annars, och therese ville bjuda oss, så vi ska åka! men det kommer bli väldigt kul faktiskt!

målning av väggen har det inte blivit något av, det har spööööregnat varje dag och åskat och sådär, så det har inte gått att måla alls! men det kanske blir imorgon? om det är uppehåll...

men vi hörs någon annan gång! HA DE GÖTT!
(imorgon ska jag in till stan för att hjälpa till på småtteträningen också!)

bilder

Publicerad 2009-08-07 16:03:05 i ,

okej, nu kommer bilder från allt möjligt. på cupcaksen, som jag lovade. egopics, kort från karlstd. ja, allt verkligen!
ENJOY!


karlstad, en and



klänningen jag köpte


snyggaste egopicet som någonsin kommer finnas!


bellas kalas, carrå, anna, sofie, louise, matilda, emmy, elin, matilda, malin, amanda och bella!


twilight på engelska är UNDERBAR <3 mike-schmike


bättre bild på cupcaksen! :D dom var goda, men väääldigt söta!


sunny och snuttis! <3 mina bäbisar

090807

Publicerad 2009-08-07 13:32:23 i allmänt,

hejsan och välkommen till ännu en SOLIG(!) dag i arvika.

ja, som sagt solen skiner. IGEN! och det är underbart, hoppas det håller i sig hela veckan lång, eftersom jag och jonna tar med oss kaninerna och vårat pick och pack och är ute i buschen hos pappa en hel vecka! det kommer bli jättekul, ska måla huset, tvätta fönstrena, bada, sola, springa och mycket annat kul! såklart. åker idag, vid 4-5 tiden. pappa skulle ringa!
men jag kommer vara ganska frånvarandra, men det spelar ingen roll.

just nu har vi städat till våran kaniner, dom kommer få njuta av en veckas semester i uteburen och med sol och grönt gräs (läs mossa). gött för dom iallafall!

men nu måste jag göra något vettigt. som  att sitta vid datorn i ytterliga en timma eller så. haha

(läste ut twilight på engelska nyss, nu blir new moon med till pappa. jonna läser ju eclipse, såatte. och breaking dawn blir nog med!)
TJING!

090806

Publicerad 2009-08-06 16:29:25 i allmänt,

hellu!
SOLEN SKINER HÄR IDAG! UNDERBAAART!

har legat på stranden med jonna och mamma. åkte vid halv ett, kom hem efter tre någon gång. vi var ju tvungna att äta innan jag skulle träna. eller, träningen är vid halv sex. men man måste ju äta en stund innan man tränar, annars blir det inte gött i magen! haha
men det var skönt på ingestrand idag. tror jag fick endel färg också faktiskt! så det är gött. sen blir det träningen ute på vik och sådär. skitgött det med! haha.

imorgon åker jag till pappa, har ju jonnas dator, men jag känner på mig att vid den kommer inte mycket tid tillbringas!
jag ska måla där, pappa skulle kanske hyra en såndär skylift nivet! haha. läskigt värre kommer det va iallafall. men det var bara en vägg som skulle målas tror jag, men det ska jag göra. jonna skulle tvätta fönstrena. det behövs. haha, får se om kaninerna skulle med också!

vi hörs senare ikväll, eller imorgon!
HEJS


CUPCAKES!

Publicerad 2009-08-05 20:04:02 i ,

hellu!

idag har jag bakat mina första cupcakes NÅGONSIN!
dom blev faktiskt rätt så goda, men lite för söta. men det kan man ju ändra på tills nästa gång. göra en annan frosting kanske? eller något i den stilen!
jag tog iallafall själva muffinsreceptet från matilda, och frostingsreceptet (smörkrämsfrosting) från http://linneasskafferi.se, en mycket bra sida för mat och bak, och dryck!


dålig cambild, men ni får nöja er med den än så länge! det kommer bättre imorgon, eller på fredag!


bakarN^ själv. haha

090805

Publicerad 2009-08-05 11:05:57 i ,

morning!
idag ska jag baka. cupcakes ska det bli. första gången jag bakar det också. haha, vi får se hur dom kommer se ut och smaka. men vi hoppas på det bästa!

annars är det onsdag och jag ska inte göra något alls. sitter och äter frukost just nu faktiskt.

ja, det var allt jag fick ur mig, kände jag. haha
HEJS

090804

Publicerad 2009-08-04 15:49:04 i allmänt,

hejsna!
grått och trist, IGEN! när koller sommarsolen!?

har varit i charlottenberg med jonna idag. jag skulle köpa saker till skolstarten. så det blev pennor, sudd kollegieblock, stift. sen behövde jag en ny mascara också, så det köpte jag. det blev en lumene blueberries, eller vad den nu hette. kände för att pröva något nytt. har ju haft min rosa/gröna ett tag, och jag är trött på den. så nu blev det lumene och vi hoppas på att den är bra!

sen ikväll, kvart i sju, ska jag till matilda och dricka "te". jag gillart inte, men jag får väl dricka annat såfall.. men bella kommer också, det ska bli gött iallafall!

nej, nu ska jag äta.
hejs!

slapp dag idag!

Publicerad 2009-08-03 16:56:11 i allmänt,

har inte gjort något vettigt alls idag! ärligt alltså. jag har suttit med näsan i "syskonkärlek", för jag har ju köpr den och djupt försjunken i den boken var jag iallafall.
grät lika mycket denna gången som när jag läste den första gången. blir arg på boken, eller på amanda, huvudpersonen. jag förstår att hon gör som hon gör, men jag gillar det inte. inte, inte, INTE!

nästa vecka blir det pappaveckan! får fixa någon dag när jag bjuder hem tjejerna. onsdag-torsdag kanske.? eller, jag vet inte. vi får se hur det blir.

090803

Publicerad 2009-08-03 12:09:15 i ,

godmorgon!
ännu en dag i arvika med trist väder.. är jag förvånad? nej..

kalaset igår hos bella var überkul! diskussioner som "italienska, engelska, tyska, irländska, amerikanska-män", "våran film, som först ska bli en bok" och om "svininfluensan är bra. för då kan man ha två som delar på ett jobb och då blir folk mindre arbetslösa". jag gillart! ni skulle hört oss.
iallafall, vi var 12 stycken där. jag, bella (födelsedagsbarnet herself!), sofie, matilda, emmy, matilda, malin, anna, carrå, amanda, louise och elin. det var mycket trevligt att träffa alla igen! har inte sett någon på hela lovet typ! lite fail iallafall. men det var mycket trevligt som sagt, och man fick många skratt och mycket goa pratstunder!

och nu blir det väl pappa i en vecka snart? eller nästa vecka. jag vet faktiskt inte ärligt talat. får prata med min kära syster om det!
HEJS


naglarna som jag fixade igår. det syns inte så mycket, men ljust rosa är dem iallafall

nymålade naglar

Publicerad 2009-08-02 15:05:34 i ,

japps, tre lager av en ljusrosa-aktig färg blev det! tre lager för att annars täckte det inte. så snart är väl färgen slut också. haha, för depend-nagellacken har inte så mycket innehåll, men dom är inte så dyra, så det är ju bara köpa nytt såfall! tihi.
men nu är naglarna iordning inför bellas kalas. jag har även duschat och klätt på mig, varför så tidigt vet jag inte. för att jag inte ska behöva stressa sen antar jag?.
nu är det smink och hår kvar, sen är jag redy to go!

ser fortfarande på DN-galan youth! KÄNN PÅ DEN NI!


090802

Publicerad 2009-08-02 11:31:59 i allmänt,

god morgon!
solen skiner här i arvika, hur är vädret hos er?

sitter och ser på DN-galan youth idag också. måste ju heja fram alla goa friidrottare! än har det inte varit någon från arvika. men det kommer senare.

annars idag ska jag till bella! hon har ju sitt barnkalas idag. 13st tror jag att vi skulle bli. och det är väldigt många, haha. men det kommer bli sjukt kul iallafall och det börjar klockan sex!
så snart ska jag gå in i duschen, jonna är där nu. så jag får att vänta lite. men sen ska jag fixa mig och allt sånt vi tjejer gör! haha.

men ha det gött idag, och njut av solen!

DN-galan youth!

Publicerad 2009-08-01 20:59:04 i allmänt,

har sett på det hela dagen. förutom under toalettbesök och tillfällen då jag har ätit! annars har det varit dagen framför datorn och sett på alla duktiga!
frida var med i längd, dock vet jag inget resultat, men man fick se ett hopp fast jag fick aldrig veta hur långt det blev. simon har också tävlat i kula har jag hört. men vet inget resultat. axel hoppade stav, ida har sprungit 200 och hon vann! så duktig var hon, ett jättefint lopp var det också!
sen har andra från värmland också varit med, som jag känner. och sen folk från alla möjliga ställen.

det blir en heldag framför datorn imorgon också med DN-galan youth!
HEJA HEJA!

090801

Publicerad 2009-08-01 09:26:40 i ,

god morgon!
första augusti idag då. snart börjar skolan och allt såntdär också. får se vart jag hamnar...

idag ska jag sitta inne, för jag ska se på DN-galan youth! det börjar 10.30, så jag har lite tid på mig innan den börjar.! sen ska jag sitta och heja på alla jag känner så att det går bra för dem! jag såg på tidsprogrammet att F16 (min egen åålder) börjar med längd direkt, så då får jag heja. jag har ingen koll på vilka som är med, men det lär ju märkas!
jag vill också vara med, faktiskt. men det blev inget av det. för jag är så dålig på att träna, så det är inget mer. men jaja, mer träning nu till veckan kommer det bli iallafall! så det ser jag fram emot.

har fortfarande världens träningsvärk i låren. men det får gå över snart tycker jag!

HÖRS!

sånahär bilder är det bästa som finns! eller hur ida? hihi

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela