Malin

En blogg om mig

Oslo

Publicerad 2013-01-31 21:57:23 i

Har idag åkt tåget till Oslo för att hänga med Thea och Hanna! Har fikat på Theas jobb, United Bakeries samt lagat tacos! Sen har vi dansat och fjantat oss och nu blir det te innan läggdags. Upp tidigt imorgon för att åka hem 07.32! En helt bra dag!!

31 januari 2013

Publicerad 2013-01-31 08:52:13 i allmänt,

Tiden går fort, hela januari har redan passerat. Men det gör ingenting alls. Ge mig gärna mars-april och flera plusgrader, sol och fågelkvitter!
 
Måste hoppa in i duschen, idag har jag många to do things innan tåget till Oslo går! Ska göra mig själv klar, packa, gå på banken samt hinna med affären. Det kommer nog bli rätt stressigt, men jag har ungefärtvå timmar på mig att fixa allt. Men jag brukar vara effektiv när jag väl börjat. Som tur är behöver jag inte ha med mig så mycket packning eftersom jag åker hem tidigt imorgon. Så behöver inte ens ha med andra kläder (förutom underkläder då). Så det känns bra.
 
Ska nog sätta igång nu om jag ska hinna!
 
Kosebild från BodyJam-utbildningen i Stockholm!

BODYJAM 63

Publicerad 2013-01-30 17:55:28 i allmänt,

Getting ready for some dancing! Sista gången som vi teamar innan jag ska stå själv på söndag. (Sen kör vi nog ihop någon mer gång efteråt) Så snart ska stödhjulen av och jag ska få kämpa på riktigt! Är inte jättetaggad just nu, nervositeten har övertaget. Men när jag väl kommer dit och får prata lite innan allt börjar och vi väl får köra igång, då kommer jag nog bli mer taggad och mindre nervös. Ska ha fem låtar ikväll, det sista koreografiblocket, så har lite tid att smälta nervositeten och göra det jag älskar. Tror att det kommer gå bra, det MÅSTE gå bra. Ska peppa deltagarna, ska ge massvis med beröm och skicka ut så mycket energi jag bara kan. Idag ska bli ett askul BodyJam 63-pass!
 
Well, min bakgrund på telefonen säger allt.

30 januari 2013

Publicerad 2013-01-30 09:19:05 i allmänt,

Dagen igår var jättebra. Mamma kom in och väckte mig sådär vid tjugo över sex med presenter på sängen (ingen frukost eftersom då hade jag behövt äta aaaastidigt, inte så pepp på det). Försökte somna om men det var ingen idé.Så gick upp och började dagen med Grey's. Såg totalt fyra avsnitt igår och har ett avsnitt kvar på säsong två innan jag måste byta säsong. Igår passade jag även Felicia sen hade vi fika allihopa (jag, mamma, Tes, Alen och Felicia). Avslutade dagen med BodyPump, asgött! Så hade en riktigt bra dag igår!
 
Idag ska jag nog ha sång, eller jag vet inte. Haha. Minns inte om vi sa att vi skulle ha samma tid denna veckan som förra, men jag tror det. Så tänker gå dit iallafall och se. Det dödar ju ingen. Annars ikväll är det såklart BodyJam 63 för hela slanten! På söndag är det min tur att stå där heeeeeeeeeeeeelt ensam och köra hela passet. Det kommer va extremt pirrigt, blir nervös bara jag tänker på det. Haha. Men det kommer nog gå bra, jag hoppas det. Jag kan ju koreografin iallafall, så det är bara coachingen som behövs jobbas på!
 
Nu ska det blir frukost och ett avsnitt Grey's
 
Så ser det ut inför sönda, 17:30 Malin Nilsson BODYJAM, AWESOME!

29 januari 2013

Publicerad 2013-01-29 07:36:20 i allmänt,

Nä vet ni. Idag blir jag hela 20 år. Detta firas med en Instagrambild på mig. Här hemma blir det Grey's Anatomy för heeeeela slanten!
 

Ändrade planer

Publicerad 2013-01-28 09:55:51 i

Det som skulle blivit en dag i Karlstad med Ida ändrades snabbt och blev en jobbdag 11-20 på Godisfabriken! Extrapengar - check! Jag och Ida ska nog ses på onsdag istället!

28 januari 2013

Publicerad 2013-01-28 09:26:07 i allmänt,

Idag ska jag åka till den stora staden för att umgås med finaste Ida! Det var ett bra tag sen vi sågs och nu är det äntligen dags igen! Vi ska kika lite på stan sen ska vi åka hem till henne och laga mat, ska bli superkul att få se hur hon bor där i storstaden, haha. Ska även bli superkul att få träffa henne igen! Synd bara att det ska ta så lång tid mellan gångerna.
 
Annars idag lär jag inte hinna så mycket. När jag kommit hem ska jag kanske gå och gymma, får se vad klockan blir och hur jag känner mig. Imorgon är ju dagen med stort D, haha.
 
Rågammal bild på oss iallafall!

27 januari 2013

Publicerad 2013-01-27 09:13:41 i allmänt,

Vet ni, idag skulle våra kaniner fyllt en herrans massa år <3
 
Ska alldeles strax ta bilen, åka och tanka och sedan dra vidare mot Charlottenberg. Idag står jobb på schemat, mellan tio och nitton ska jag slita och sälja. Dubbelt betalt för att det är söndag, inget att klaga på. Jo, att jag missar BodyJamen! Lite tight om tid för om en vecka ska jag stå där helt själv och peppa och instruera! Ska öva ensam på tisdag, onsdag, fredag och söndag. MÅSTE verkligen kunna detta. Ska ta med mig musiken i bilen nu och lyssna på den koreografin som jag ska presentera på onsdag.
 
Så det kommer inte hända så mycket annars idag. Veckan kommer dock vara fullsmockad! Kulkul!
 
Finaste Pia igårkväll!

26 januari 2013

Publicerad 2013-01-26 14:50:27 i allmänt,

Vaknade imorse och kände mig utvilad. Ändå var klockan bara åtta och jag vaknade helt av mig själv. Gick upp och åt frukost och laddade inför gympasset med Hanna! Sista gången vi sågs nu, för imorgon flyttar hon till Norge. Sista gången, lät som att vi aldrig mer skulle ses, men så är inte fallet! Ska åka till Oslo på torsdag faktiskt! Där ska jag och Hanna träffa upp Thea och kanske Judith och Eva! Så ska vi fika och mysa och må bra. Sen åker jag hem igen på fredag.
 
Om en timma ska jag tillbaka till Hälsokompaniet, för idag är det kick off! Först vet jag inte vad som händer med sen ska vi bowla! Efteråt kunde jag ha stannat kvar och ätit, men ska upp tidigt imorgon och jobba så känner att jag bara vill hem och ha en myskväll. Mamma och Bengt samt Pia (Bengans hund) kommer vara hemma så får mysa till det ordentligt med dem istället. Jobb imorgon 10-19 alltså.
 
På tisdag försvinner jag ut ur tonårslivet och blir vuxen på riktigt. Känns väl sådär asbra, eller nåt. Haha
 
Senaste Instabilden med texten #oh#happy#day#!!

23 januari 2013

Publicerad 2013-01-23 11:55:57 i allmänt,

Just det! Igår kom min efterlängtade iPhone 4s! Hämtade ut den och kom på, när jag skulle sätta i sim-kortet, att fasen jag behöver ju ett micro-sim! Så jag väntade tills jag och Ida skulle ses så stack vi in på Telia. Där fick jag ett micro-sim hur enkelt som helst! Kostade ingenting och det gick snabbt som attan. Kom hem och satte igång direkt, Ida fick va min app-specialist. Hahaha. Kom inte ihåg alla appar jag hade på min 3:a, men har de jag behöver just nu. Orkade inte heller lägga in alla nummer, så har fem stycker nu eller något i den stilen. Har de viktigaste sakerna just nu. Allt annat får komma sen, haha.
 
Idag ska jag sjunga, fika och dansa! Kommer bli en jäkla bra dag helt enkelt!
 
Sångläxa

22 januari 2013

Publicerad 2013-01-22 09:22:03 i allmänt,

Jag hatar att drömma att jag blir förföljd. Det var precis en sån dröm jag tvingade mig att vakna ifrån imorse. Det var sjukt jobbigt och jag vaknade helt kallsvettig och trodde verkligena tt jag hade skrikit och sprungit i sömnen. Sen orkade jag såklart inte somna om, så kvart i åtta gick jag upp idag.
 
Hade tänkt att ta mig ner till HK för att öva lite BJ inför imorgon. Men jag övar här hemma istället, kan stå här och säga det som sägas ska. Det går lika bra det. Vill inte gå utanför dörren i onödan idag. Så får se lite extra Grey's-avsnitt innan jag ska passa Felicia en halvtimma och sen avslutar jag dagen med BODYPUMP! Yes vad skönt det ska bli! Ska ta i som tusan idag.
 
Senaste Instagram-bilden. En sovandes Pia i söndagskväll. Kosehund!

20 januari 2013

Publicerad 2013-01-20 19:29:01 i allmänt,

Om nio dagar försvinner jag ut ur tonårslivet och blir vuxen på riktigt. Då fyller jag nämligen tjugo år och får gå in på systemet och handla lagligt. Jag måste även betala mer när jag åker buss och tåg. DET suger... Önskar just därför att jag kunde stanna som nittonåring resten av livet. Eller iallafall betala som en nittonåring. Det önskar jag mig i födelsedagspresent, tack.
 
Äter mat nu efter BodyJam-passet. Skulle ju haft en koreografi idag, men mikrofonen fungerade inte............... Så Niklas fick skrika. Han frågade om jag ville skrika eller om han skulle köra hela. Han fick köra hela. Hoppas inte hans röst är kaputt imorgon. Hehehe. Men det var kul och det var bra energi i salen. På onsdag får vi köra igen, dock med mic.
 
Imorgon ska jag fixa på rummet och BodyAttacka på kvällen. Sådeså!

18 januari 2013

Publicerad 2013-01-18 19:17:14 i allmänt,

Okej, kanske ska börja skriva lite smått igen. Måste få ha någonstans där jag kan skriva om allt jag gjort på en dag. Massa onödig text som ingen egentligen behöver läsa. Hehe
 
Idag blev jag väckt av Paulina "kan du jobba idag?" följt av ett "sov du?" "ja" "hahahahhaha" Jättesnäll sådär halv nio på morgonen... Men jag gjorde mig i ordning och stack till jobbet. Halv elva till fem fick det bli idag. Aldrig fel med extratimmar! Tackar ja så fort jag inte har något superviktigt att göra! Så idag har det blivit upplock av varor och kassaarbete hela dagen lång. Har landat hemma (för ett tag sen då) och sitter nu inrullad i täcket! Hur skönt som helst.
 
Imorgon ska jag öva lite BJ eftersom jag ska presentera en koreografi-del för första gången nu på söndag! Måste få in hela koreografin i huvudet, det har jag iofs redan, men inte med prat till. Så ska försöka att coacha samtidigt imorgon. Så att jag vet på ett ungefär vad jag ska säga. Ska nog scripta lite, alltså skriva ner det jag tänkt att säga. Felicia är här imorgon också, så får väl vara med och passa henne!
 
Omotiverad Instagram-bild

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela