Malin

En blogg om mig

hemma.

Publicerad 2009-05-29 18:52:53 i ,

nu har jag kommit hem. ska börja skriva på svenskan snart också!
det blev ett par skor och ett par örhängen i charlottenberg! älskar skorna, blev kär så fort jag fick dem på foten! var lite skeptisk till en början när jag såg den, då jag inte gillar mina fötter och vill ha dem så osynliga som möjligt. men när jag fick skorna på foten blev jag kär. skulle verkligen ha dessa skor! så jag köpte och är väldigt nöjd!
örhängena gillar jag också, de kostade bara 10(!)kr, hade kostat 50! och det var också ett bra köp enligt mig!


de sitter jätteskönt på foten och klacken är 9cm


örhängena!

090529

Publicerad 2009-05-29 16:18:18 i allmänt,

nu ska jag och mamma åka till charlottenberg! jag ska leta skor till mig skolavslutningsklänning.! pusspåt!

skriver mer sen när jag kommer hem.

090528

Publicerad 2009-05-28 15:57:13 i ,

tråkigt väder, ingen sol, massa moln på himlen, fast det är uppehåll och det gillar vi!

skolan idag var rätt kul. hade teknik, vi gör ju en friggebod i miniatyr. vi har skala 1:20, och det fick inte vara större än 15kvm i verkligheten, våran är 3x5 på riktigt. men sen har vi gjort alla mått i skala. vi inrede och möblerar, har tapeter och ska göra en skorsten! kul är det iallafall.
sen har det varit kör, också kul. ska köra stämman på nu grönskar det, inte för att jag gillar att sjunga mörkt, utan jag gillar stämman! mohaha.
jag har skrivit lite på mitt arbete, gjort vykortet i tyskan, och lite sådär

nu har jag och mamma varit och handlat. och nu skriver jag uppsatsen i svenskan, eller specialarbete är det mer. men ändå. jag skriver om ätstörningar och kommer rikta in mig på anorexia och bulimi. jag tycker att det är sjukt intressant och jag gillar att skriva!

nej, nu får jag återgå till arbetet
(louise, bild-inlägget kommer senare, jag lovar! fast du får en bild nu så länge!)

coldplay - lost!

Publicerad 2009-05-27 20:01:14 i allmänt,

snart, om en timma, är det grey's anatomy!
jag gillar det, har inte följt det så länge. men jag har blivit helt fast!



annars har jag lagt ut bilder från när vi grillade hos matilda (elefanter @ bilddagboken)
sen har jag slappat en hel del. jag hörde på vädret att det skulle bli väldigt fint till helgen! då blir det sola hos pappa! och kanske ut och gå/springa runt tömte, det gillar vi!


nej, nu återgår jag till soffan med mamma!

090527

Publicerad 2009-05-27 15:25:07 i ,

det blåser jättemycket ute! man blåser nästan bort och man får en massa hår i ögonen och ser ingenting och allt är allmänt jobbigt när det blåser!

(det ringde precis, men jag svarade inte)

skolan idag var rätt lugn. hade musik, sen kör, sen matte, sen hål i typ över tre timmar. sen en biologilektion på en halvtimma! yes vilken skön dag!
jag var med ida på hålet, vi var här hemma hos mig. vi åt mat och sen spelade vi kort. spelade hej knekt, sjuan, finns i sjön, skitgubben, knack, ägget (har jag glömt något) och ja, vi spelade finns i sjön på TVÅ personer. det var jättekul, för vi gjorde ljud också! då blev det mycket roligare.
sen på biologin var vi väldigt övertrötta! vi kastade sudd, jag skulle försöka träffa idas mun med en liten suddbit, TROR NI INTE ATT JAG TRÄFFADE OCKSÅ!?! bäst är jag iallafall! vi hade vikarie, hon kollade väldigt mycket på oss. MEN VI GJORDE FRÅGORNA IALLAFALL! vi var nog de enda typ som gjorde dem. men vi skrev ''kan jag'' på endel också. men sen sa vi ju till henne vad svaret var, och då godkände hon det! MOAHAHA!

annars idag ska jag slappa, ida ska träna små-små-SMÅ-barnen! hihi, jag har ingen mer sån träning förrens i augusti. så det är lugna puckar nu iallafall!

nu ska jag läsa bloggar + gå in på facebook.
pösssss


gammal bild, från när jag var hos ida en gång och vi åt hamburgare. efter det la vi i massa saker i mitt glas! hihi

gina tricot och h&m

Publicerad 2009-05-26 19:50:16 i ,

nu kommer kläder som jag inte skulle tacka nej till.
(det kanske är små bilder, men jaja)
först gina tricot, sen h&m




090526

Publicerad 2009-05-26 17:31:31 i ,

hihi, matilda var sötast idag på hemkunskapen. (läs mer på elefanter @ bilddagboken) orkar inte dra det en gång till.

men ja, skola då. hade sista provet för nian! så skönt att ha det överstökat. jag skrev nog fel lite här och där, men det går nog bra ändå.
fick även tillbaka läsförståelsen på tyskan, men den var skitsvår och det gick jättedåligt! men vi skulle få göra den som åttan hade haft, och flera också. men det kommer inte räknas som något. på fredag ska vi göra ''oförberedd'' skrivövning. ska typ skriva ett brev/vykort till astrid om någonting. det ska bli kul faktiskt. få visa mitt ordförråd. mohaha

sen hade vi rep idag också. det gick jättebra! det börjar likna något nu iallafall och vi kommer lätt få ihop det till skolavslutningen. fast, det kommer se sjukt kul ut med skolavslutningsklänningarna och nr vi spelar instrument och beter oss alldeles flummig! men vi gillar och man får bjuda på sig.

nej, nu ska jag kanske göra mer på kemi-arbetet? måste ge det till christer nästa vecka. eller så fort jag kan få det utskrivet. hmm.
sen måste jag göra svenka-arbetet också
PUSS

090525

Publicerad 2009-05-25 17:09:43 i ,

okej, skolan idag var okej. ska inte säga så mycket om den förutom att datorerna hade pajat, så jag kunde inte skriva ut mitt kemi-arbete! men han får det nästa vecka, hinner inte innan dess!

sen övade vi för skolavslutningen! kulkul! jag ska då spela gitarr och det kommer gå åt helvete, haha. men jag får ävl göra det bästa av saken. jag spelar lite nu innan jag ska plugga inför det sista provet på central! nämligen kemi-provet om miljö! men det var som solvej sa, att man kan endel om miljön, även utan att plugga. man hör något om det varje dag. så man har lite i bagaget! mohaha

nej, ha en fortsatt fin dag och jag hoppas att vädret är lika fint hos er som hos mig!

filip och fredrik är för bra!

Publicerad 2009-05-24 21:44:30 i allmänt,


ser på söndagsparty nu. mamma tittar också
och jag måste säga att filip och fredrik är sjukt bra! otroligt rolia, deras gäster är super och allt! tycker det är bäst och jag väntar på att morgondagen ska komma och klockan blir 21.55 då det är Boston ter party! UNDERBART säger jag bara!

plugg - kemi

Publicerad 2009-05-24 17:54:29 i ,

jobbigt, sista provet för nian på tisdag. och det är i kemi, om våran miljö typ! jobbigt, men samtidigt skönt att det är sista provet! i löööööve it! och jag tror inte det är världens svåraste heller, för man kan endel om miljön, utan att läsa så mycket om det. eftersom det är på nyheter hela tiden, alla pratar om det osv. men dethär ska nog gå bra.
för en gångs skull är jag faktiskt positiv till ett prov som inte är tyska! mohaha.

men nu ska jag jobba lite. ska sitta i timman innan gossip girl nu och skriva resten! om jag är klar innan en timma har gått, går jag till datorn för att jobba på specialarbetet! funni värre! massa plugg

HEJDÅ!

090524

Publicerad 2009-05-24 10:47:28 i allmänt,



ser ut att bli tråkigt väder idag. och det gillas inte. även fast jag måste plugga massa, innan sex ska jag vara klar. för det är väl då allt bra börjar på tv:n, och det vill jag inte missa. så jag får väl sätta igång med pluggandet snart. så jag hinner, menar jag. hihi

igår satt jag och jonna och kollade på dyra hus på lidingö. sjukt kul och jag sa att husen kostade 17tusen istället för miljoner. det skrattade vi åt (märk väl att klockan var halv ett-ett). sen kollade vi på fina hästar också, gulligt!
jag har kollat på hus idag också, haha dyra i danderyd blev det. haha, jag älskar att kolla på dyra hus. för de är sjukt fina!

nej, nu ska jag göra något vettigare (lycka till)

jössefröjda

Publicerad 2009-05-23 17:11:19 i allmänt,

matilda vann inte, men hon var jättesöt i sin fotlånga kjol och vita bjus/t-shirt vadmannuvillkalladen. anna liljestrand vann och det var kul för henne! hihi

nu ska jag, mamma och jonna åka och köpa godis. jag vill ha från ica, men vi får se varifrån det blir! (hoppas ica, hoppas ica, hoppas ica)

när jag kommer hem ska jag plugga kemi en stund, sen ska jag läsa blogginlägg. trevligt trevligt.
puss

090523

Publicerad 2009-05-23 10:11:14 i allmänt,

godmorgon

JÖSSEFRÖJDA!
ska ner på stan med bella sen, först ska vi kolla på skor, sen ska vi se kröningen vid tre. vi hoppas såklart på att matilda vinner! hon ska ha en snygg kjol. hög i midjan och lång ner till fötterna! det gillar vi. sen en stråhatt och en vit blus! hihi, snyggt kommer det nog vara.
HEJA MATILDA!

annars idag ska jag plugga. har kemi-prov på tisdag, vilket jag tillochmed tror är vårat sista prov i nian! sjukt skönt. sen måste jag skriva på två uppsatser, men kemin i första hand, ska vara inne på tisdag. som tur är, så har jag gjort endel på det och har inte jättemycket kvar. ska fixa en framsida och skriva mer på innehållet, så det går nog bra!
sen fixar jag svenskan lite under dagen också. om jag hinner eller orkar. den ska ju inte vara inne förrens nästa vecka, veckan 23 med andra ord. så jag har lite tid på mig!

nu ska jag äta frukost, eller snart.!
puss

jonna...

Publicerad 2009-05-22 19:56:55 i allmänt,

..färgade mitt hår förut! det var någon blondare färg, eftersom jag vill ha ljusare hår (dock inte blont, men om jag inte köper blond färg blir det inte ljusare). och det blev bra, bara att det var lite kul faktiskt. för vi färgade, och när jag hade tävttat ur det och torkat det, så var utväxten fortfarande kvar... haha, men då tänkte vi att istället för att gå ner för att köpa ny mörkare färg (utväxten var mörk..) så tänkte vi ta av färgen som fanns kvar och lägga på utväxten.
sagt och gjort, vi kletade i och väntade. vi förberedde oss på att gå ner till affären och köpa nytt. men när jag hade torkat det, så syntes inte utväxten och mitt andra hår hade inte blivit ännu ljusare av andra omgången färg! så det blev lyckat tillslut och jag behövde inte lägga ut mer pengar på färg!

nu ska jag ta kladdkaka och se vidare på postkodsmillionären!
hade!


en hoppaden syster som färgade mitt hår!

090522 - grillkvällen

Publicerad 2009-05-22 14:29:29 i ,

det var så himla kul! skrattade så jag fick värk i magen, ramla ner från sängen, skicka massa kul sms! underbart.
åkte kvart i fyra för att hämta upp ida, sofie och bella. sen åkte vi ut mot buschen! där väntade matilda, louise kom inte långt efter. sen kom tilda och alex på sona mopeder och vi började grilla ganska snart. gjorde i ordning spett och kött och allt vi skulle ha.
efter maten kom godiset ut, och vi grillade bilar, marsmallows, gott och blandat, dumle, nappar och allt man hittade i våra påsar, på ett ungefär.
sen körde vi toalettkull! roligt som as, tills jag blev den enda kvar, men vi klarade oss, såklart. vi är ju bäst! sen skrev vi lappar och la i en kopp. det var frågor, man drog en, sen skulle alla svara på den ärligt. typiskt oss att komma på något sånt. hihi.
sen var vi vid vattnet, bella, tilda, alex och louise doppade sig. vi andra stod och skrattade ch tog kort och allt. hihi. sen har vi pratat massa.
när vi skulle sova låg och mellan louise och tilda. de bråkade över mig och buttade mig hit och dit. men haha,. det var kul. somnade efter två någon gång.

sen vaknade vi vad tio, de flesta. gick upp efter elva och åt frukost. sen städade vi och packade och sådär.

har hunnit vara och handlat med mamma och jonna nu när jag kom hem. äter päronsplitt nu, gott!



snyggt kan det bli när man tar färgpennor och sätter sig och målar något som jonna säger till mig. hihi

det jag ska äta.

Publicerad 2009-05-21 15:13:04 i ,

haha, okej. tänkte att alla ville veta vad jag ska äta hos matilda. eller, vad jag ska grilla. det är lite udda, men det funkar.!
jag ska göra grillspett med vanlig grillkorv, gurka(haha, vi får se hur jag lyckas!), paprika, äpplen och tomater. får se hur den blandningen blir.
sen har jag med mig en gott och blandat påse och en bil-påse. ska bli sjukt kul! åker om en halvtimma för att hämta upp mina kära vänner!
sedan bär det iväg till buschen, bålgård, smedhallet! KUL!

090521

Publicerad 2009-05-21 12:41:19 i ,

inte varje dag james blunt rullar på våran dator. idag för att mamma städar och jonna vägrade dansband!

ska ut till bushen idag! till bålgård för att vara mer konkret. vi flickor ska vara där och grilla, sola (om solen tittar fram), bada (om det inte är alltför kallt och vi vågar), och prata massa! det ska bli sjukt kul och det kommer säkert massa bilder. vilket påminner mig om att jag måste ta död på mitt kamerabatteri, lägga över alla bilder in på datorn och sånt.
detta kommer lätt vara en av de bättre dagarna i mitt liv. eller, dagarna, ska sova över där också! sjukt kul
ska åka runt fyra.

innan dess måste jag duscha, fixa mig, städa mitt rum, packa, fixa kameran. åh, orkar inte. hehe


jag och gabriella under centralshow <3

rent hus

Publicerad 2009-05-20 20:51:56 i ,

så äckligt tycker jag att det är. massa damm, massa bakterier, massa lort, massa saker överallt! jag gillar det inte, hoppas aldrig att jag råkar ut för något sånt. tycker det är hemskt.

har varit och hjälpt till med småbarnsträningen! sjukt kul, men rätt jobbigt, alla vill vara först, de lyssnar inte osv. jag hade hand om en spjutstation, det var kul och jag tror att barnen tyckte det också. de kastade hela tiden iallafall och sa inte att de var trötta och dylikt. så det var bra.
sen var jag med och sprang stafett med några också, för de var en mindre. det var också väldigt kul.
jag kunde inte träna innan heller. kan knappt andas ur näsan, så tätt är den. ganska så jobbigt då man knappt kan röra sig utan att bli anfådd och få dåligt med luft. men jaja, jag överlever.

idrottsprovet idag tror jag gick rätt så bra. svarade på allt och tror det mesta var rätt. en fråga som jag var lite osäker på. men det går allt.

grey's anatomy om 9 minuter! kul!

090520

Publicerad 2009-05-20 11:48:53 i ,

sitter i datasalen!
sofie sitter brevid, vi jobbar med svenska-arbetet! ska även göra lite biologi sen tror jag.
slutar tjugo i tre idag, hihi.
har hand om småtteträningen också!  kul skadet bli iallafall! hihihihiih
nu ska jag jobba lite

klänningen!

Publicerad 2009-05-19 20:36:32 i ,

åh, det var min skolavslutningsklänning som kom från H&M! den var sjukt snygg, bara lite slapp i urringningen, men det går nog bra ändå! (mest slapp när man böjer sig ner och alla kan kolla in.. hehe) men jag ska lägga ut bild när jag orkar, vilket inte lär bli så snart. moaha, men jag gillar den och färgerna passade sjukt bra. gillade den väldigt mycket
men nu blev det såhär, att mina bruna skor passade inte, så jag måste hitta ett par andra. mend et finns väl på fn eller så åker jag väl till karlstad eller charlottenberg eller något i den stilen! det fixar sig med skor. minsta probelemet jag har iallafall!

mamma förhörde mig på idrotten, prov imorgon, och jag kunde det! så sjukt glad för jag måste få bra på provet för att behålla mitt betyg (jag kan aldrig höja mig i idrott..)

090519

Publicerad 2009-05-19 16:55:03 i ,

okej, skolan idag har varit helt okej faktiskt. har kännts lite stressigt för vi skulle vra här och där och sen gick jag som fan i trapporna!
hade kemi-labben idag (vilket gav ett resultat i att jag och louise gjorde bort oss lite på tyskan! mohaha) den gick åt helvete, tror jag. men fick inte göra min egna, men det hade jag inte räknat med heller. men den som fanns var jobbig i sig!
sen hade vi fysik-läxförhör som nog gick bra. gjorde båda g, vg och mvg delen på tjugo minuter!
sen har vi suttit och stekt i solen och massa skoj!

och nu, efter skolan hade slutat, tänkte vi att ''vi övar inför skolavslutningen!'' sagt och gjort vi fixar det och när vi sen plarerar att gå hemmåt så kommer vi inte ut! vanliga ingången är låst, dörren till skolsköterskan är låst så där kan vi inte ta oss ut genom branddörren. så vi sitter där i tjugo minuter och sen kommer en som kan låsa efter oss! haha, failat!

nu ska jag och mamma till nöjesbutiken, det har kommit något från H&M och jag antar att det är min skolavslutningsklänning!
HEIDO!

bilder

Publicerad 2009-05-18 20:37:42 i allmänt,







1. egopic från centralshow veckan
2. utsikt över tömte <3
3. min centralshow vägg!
4. klasströjan ''om du skall slô, slô först och jävligt hårt''
5. friidrotten (inte alla) i likenäs, jag, ida viktor, evelina, oskar, bea, felicia och klara
6. päron

russin

Publicerad 2009-05-18 19:18:11 i allmänt,

mm, så gott! sitter och äter det + pluggar fysik! har pluggat i stort sett hela dagen sen ett idag. men det gillar vi! inte mycket kvar av veckan och inte mycket kvar av nian! då blir det välförtjänt sommarlov!
imorgon ska vi göra nationella prov labben i kemi. haha, kommer ju inte få göra min labb iallafall! värdelös varen!

fysik, idrott, kemi, svenska, biologi

Publicerad 2009-05-18 15:42:45 i ,

= massa pluggande!
kemi= skriva arbete om något, jag har valt vattenförorening
svenska= skriva arbete om något, jag har om ätstörningar
idrott= prov på onsdag inom träning
fysik= läxförhör på en massa frågor imorgon om universum
biologi= göra uppgifter eftersom vi fick läxa.

så jag har endel att göra idag med andra ord.

090518

Publicerad 2009-05-18 13:17:17 i ,

SLUTAT!
så himla skönt när man får sluta tidigt. vi skulle inte ha någon tyska, för de som hade kvar att göra på provet eller de som skulle göra provet var de enda som behövde gå. så det slapp jag.
sen behöver vi inte vara på svenskan då vi kan jobba hemma, vi gör ett specialarbete. som jag ska jobba på lite senare idag.
ska även göra kemi-arbetet och fysik och idrott. kommer bli en plugga-dag, men det går bra!

nu äter jag hönökaka med smör och gurka, sjukt gott.!

one tree hill

Publicerad 2009-05-17 18:03:27 i allmänt,

BÖRJAR NU!
så det får bli en megakort blogg nu.

helgen hos pappa har varit bra. inte gjort så mycket.
sett på eurovision! norge vann, jag hejade inte på dem. hejade på turkiet, DUN TEK TEK! och sen tyckte ajg att island var bra, och de kom ju tvåa, såatte...

imorgon är det skola och massa plugg. fysik-läxförhör på tisdag och idrottsprov på onsdag. jag kommer dö, men jaja.

CRIMINAL MINDS

Publicerad 2009-05-14 20:56:27 i allmänt,



oooooooh-ooooh- i like it- baraba ba ba!
det börjar om fem minuter, alltså 21.00 på kanal 5. jag och mamma följer det varje vecka och jag älskar det!
får se vad det handlar om idag. hoppas på något spännande!

haha, ont i benen.

Publicerad 2009-05-14 17:30:33 i ,

mm, jag och sofie var ute och gick förut. det var inte sådär jobbigt, men ändå känner jag lite värk i benan alltid! inte så kul, men det får jag leva med.

har fått showbilderna idag. jag har kollat igenom alla och jag måste säga en sak. alla är sjukt snygga och jag var med på massa bilder, våldgästade massa kort och drog sexiga poser! JAG GILLAR DOM! jag kommer såklart spara massa bilder och lägga ut på bilddagboken (elefanter heter jag där, men ni måste vara inloggade..)
såklart.

nu ska jag plugga tyska (prov imorgon) och äta choklad, mamma har köpt. söt!
imorgon är det möte inför skolavslutningen också! KUL!


therese, jonna och jag när vi var små

svenska-arbete

Publicerad 2009-05-14 10:11:12 i ,

sitter i datasalen brevid sofie och ida nu, ida vinkar såklart. hihi tänk bajs skriker hon också!

ska skriva på svenska-arbetet, om jag orkar. annars blilre väl något annat kul. hehe

bella sitter här och glor också, hon tyckte jag kunde tillägga det

friidrotten

Publicerad 2009-05-13 19:53:52 i ,

det måste verkligen ha varit över tvåhundra barn + föräldrar där idag! det var sjukt mycket och det är alltid lika kul.
jag stod vid kast med liten boll och hjälpte till. jobbigt att kasta tillbaka och springa efter bollar och säga åt alla barn att stå i leden och backa och allt. men verkligen värt det, för alla var jätteduktiga och sådär. sen fick vi kôrv också! aldrig fel med det.

nu ska jag läsa tyska, prov på fredag.
sen ska jag göra på svenska arbetet och kemi arbetet. jobbigt, men sant. måste bli klar med det, för till helgen går det inte då jag är hos pappa. såatte. det får bli idag och imorgon och fredag och sådär.

STACKARS PORSLINDOCKA!

Publicerad 2009-05-13 14:30:15 i allmänt,

mm, den ramlar hela tiden.
jag skvatt jättemycket nu när jag bara hör en duns och ser dockan ramlar ner i golvet. klart man blir rädd. och inte nog med det. det flyger bitar också! inte från dockan (den klarade sig utan skador) utan ''foten'' som den står på. den gick lite sönder i kanten, annars gick det bra.
fast man blir ju lite rädd att hela dockan ska gå sönder. för jag gillar porslinsdockor. vi har ''en varsin'' här hos mamma. vi döpte dem till samma namn som vi har när vi var små. så en är mammas, en jonnas, en thereses och en min. för vi tyckte att de liknade oss själva. (kan ju säga att typ det stämmer utom mammas, mammas är mins likt.. hehe)
det är jonnas som ramlar hela tiden också för den delen.



   
1. dockan som trillar (jonnas)
2. min
3. mammas
4. thereses

090513

Publicerad 2009-05-13 11:53:39 i ,

hade nationellt i kemi idag. och det gick verkligen uruselt!
man skulle beskriva hur man skulle genomföra en labb, gick den inte igenom så fick man en förberedd lapp. (labbas ska det göras nästa vecka tror jag.) och jag kommer nog få en förberedd. för jag kom verkligen inte på hur jag skulle göra, och jag kunde inte lista ut något smart heller. så det gick åt helvete. men jaja, jag kan få G när labben väl gäller bara. det är allt.
sen frågorna gick också piss, tror man skulle ha 10 vita prickar. hmm, vi får väl se hur många jag får.. usch, hoppas inte dethär påverkar mitt betyg allt för mycket! för jag behöver alla poäng jag kan knapra ihop.

annars idag är det småbarnsträningens första gång! kul ska det bli, men rätt jobbigt. det kommer komma en miljard barn ungefär (det känns så iallafall när man väl är där) och det är jobbigt. men kul också. jag ska vara på kast, visa lite där. EHM... undrar hur det kommer gå. men jag får väl ta allt med en klckspark.
annars sitter jag och pluggar tyska nu, prov på fredag.


dessa skor köpte jag igår
använde dem idag och jag måste säga att de var väldigt sköna att gå i, även fast jag inte hade gått in dem eller något. underbara!

ladies night!

Publicerad 2009-05-12 22:33:28 i ,

mm, var med tjejerna förut. med tjejerna menar jag matilda, sofie, ida och bella.
vid kvart i åtta hade bella inte kommit, vi ringde och hon sa att hon kom om åtta minuter. 45minuter senare ringde det på dörren och bella kom. då hade inte vi haft lusten att vänta på henne, utan hade redan sett endel av twilight.
men de åkte runt tio, lite innan. efter att filmen var slut. vi kunde inte vara så länge eftersom vi har skola imorgon klockan åtta.. jobbigt. men vi har bara nationellprov i kemi, sen slutar vi! men det pågår i 150 minuter, rätt så jobbigt.

annars imorgon är det första småbarnsträningen för iår. kul, men jobbigt

stan med mamma

Publicerad 2009-05-12 12:45:59 i ,

ska snart gå till mammas jobb. för vi ska ner på stan och köpa skor till mig, tygskor/vårskor jaja.
det är ett par vans som jag vill ha iallafall! de är vita med orangea detaljer på. annars blir det nog ett par kawasakis i någon schnögg färg. sen ska jag kolla på skor till avslutningen. ifall de bruna inte passar till den klänningen som jag ska ha. men det kommer i andra hand. tygskorna först!


här har vi ju en bild på de vita vansen! jag gillar dem skarpt!
kollar runt på http://www.vansproducts.eu/ och ser att dessa finns i flera olika färger!

markoolio

Publicerad 2009-05-12 11:54:35 i ,

http://www.youtube.com/watch?v=AUIAc1lFy6E&feature=related

Ååhh åka pendeltåg
jag är en loser babe
jag har inget körkort

<3

okej, sen en liten del ur sommar och sol (även den med markoolio)
''tack ska du ha men vet du vad, du är ful och äcklig så du kan dra''

markoolio gillar vi idag!

ledig!

Publicerad 2009-05-12 09:37:53 i allmänt,

så skönt att vara ledig idag! jag älskar det. även om jag vaknade tjugo över sju för att mamma ringde sin chef och sa att hon hade försovit sig! mohaha. sen vaknade jag tjugo över åtta, när mamma gick, sen gick jag upp kvart i nio. jag kunde inte somna om igen då.

men idag ska jag ut och springa någon gång. innan mamma kommer hem blir det nog.
sen ska jag träna någon gång också. jag måste höra mig med ida när hon ska dit idag.
sen ska jag läsa kemi, inte kul. men jag måste, då vi har nationelltprov i det imorgon. två och en halv timma, sen slutar jag den skoldagen också! guttans värre äre iallafall!sen ska jag göra två specialarbeten, ett i kemi och ett i svenska! i kemin skriver jag om vattenföroreningar, och i svenskan om ätstörningar med fördjupning på anorexia och bulimi.

nu ska nog jag äta frukost tror jag. hihi


liseberg ifjol, tror att vi skulle åka slänggungan!
överst: kriss och nils
underst: ida och elin
<3

promenad.

Publicerad 2009-05-11 20:18:19 i ,

det var mycket skönt. jag började gå runt tjugo i sju, var hemma tjugo över. på ett ungefär. gick ut till donken/meckan, där jag senare fick ett sms ifrån cissi ''jag ser dig'' då satt hon med bella + en massa andra söta barn och hade fettodag (jag hade tidigare, innan jag gick, frågat om bella ville med mig ut och springa. när hon inte kunde så tog jag en promenad istället) och det måste ha sett lite kul ut, att jag gick istället för att springa.
sen vidare mot stallet, upp förbi vik, volvo, parkgatan, nedförbacken uppför backen och hemma. det tog runt 40 minuter, med tre stopp, två för pulsen ett för att prata med gunilla som var ute med hundrarna.

jag gjorde detta för att vi har träningsvecka i skolan där vi ska träna minst 30minuter varje dag. egentligen skulle jag göra två pass imorgon, men jag fick sånt dåligt samvete så jag tog mig en promenad idag också. även fast det inte är den jag kommer skriva upp.
men jag kände ändå att jag behövde ut och röra på mig, och det var mycket skönt! ångrar det inte en sekund.

bara att gå ute i solen och få endorfiner så att jag blir hur glad som helst är livet!
tog inte med mig kameran, vilket jag ångrar lite nu. för det var verkligen hur fint som helst!


bilden är lite sne, men jag gillar den.
tagen i tömte, hos pappa, stället jag älskar mest på hela jorden!
det är sjukt fint där och jag vill aldrig flytta därifrån, eller jag vill kunna åka dit när jag vill.
jag ska dit till helgen, då hoppas vi på mycket ifnt väder så det bllir många fina kort! (och löpturer!)

svenska

Publicerad 2009-05-11 13:53:01 i ,

sitter i datasalen nu. har svenska och ska skriva specialarbete!
får skriva om vad jag vill, men jag vet inte riktigt än, så jag får se vad det blir

sofie sitter här brevid,hon ville att jag skulle skriva det. hon är glad också! kul information.

nu börjar träningsveckan också!

idrott, kemi...

Publicerad 2009-05-10 16:46:02 i ,

mm, ska fixa lite med det nu.
idrott ska vi göra ett träningsschema för veckan. vi ska träna minst en timma (ungefär) varje dag mån-fred. så ska vi skriva vad vi ska göra, hur länge, vad det är bra för, och sådär. sen två gånger under passet ska vi ta puls, den ska ligga runt 140-160, om jag inte tar fel. så det blir väl friidrott, styrka, promenad och springa för min del. lite av varje sådär. det jobbigaste kommer vara att jag inte orkar göra schemat. träningen kommer funka för mig.
och sen i kemin ska jag läsa lite, vi har nationelltprov i det på onsdag. så jag måste läsa lite så att jag kan endel iallafall. men det kommer nog gå bra, det brukar göra det. hihi.

vädret idag har varit väldigt mysko! ena stunden har det varit fullt solsken, andra har det ösregnat, sen blir det sol igen! så knepigt.

stolthet och fördom

Publicerad 2009-05-10 11:46:42 i allmänt,

filmen var jättebra, den nyare varianten, den med keira knightley.
den var jättebra och nu måste jag läsa boken någon dagen. (jag har en massa andra böcker jag måste läsa ut före)
men självklart tycker jag att ni ska se filmen också, den är verkligen värd 2timmar och 2minuter. jag lovar, verkligen värd det!

Mr Darsy och Elizabeth (Lizzie)

boktips

Publicerad 2009-05-09 16:55:31 i allmänt,

Människohamn av John Ajvide Lindqvist


jag har inte läst ut den, men av det jag har läst så är den mycket bra.
läs den

mycket vackert

Publicerad 2009-05-09 12:46:00 i allmänt,

mm, vi gillar vårvädret idag! soligt som bara den.

kanske ska till ida ikväll, måste prata med henne om det. får skicka lite smsssssssssssssssssssss, ska börja med ''tänk bajs..'' som vanligt.

annars idag tänkte jag slappa, också som vanligt. men det gillar vi. ska väl göra mitt träningsschema för nästa vecka som vi skulle ha.
blir friidrott någon dag, ute i skogen, styrka, raskpromenad och sådär. men det blir nog bra det sörru.
sen ska jag komma på ett ämne som jag kan skriva ett specialarbete om. jag tänkte innefatta något so-ämne, och allt lämnas in i svenskan. men jag ska fråga bengt om jag måste rädda upp något betyg eller om det inte behövs. hihi

nej, nu borde jag duscha, mamma och jonna är på granngården.

nattinatti

Publicerad 2009-05-08 23:05:41 i allmänt,

hihi, nu är jag övertrött. och det märks.
men jag ska nog sova nu, tror jag. eller, jo det ska jag.
pussnattiiiiiiiiiiiii

insåg precis en sak..

Publicerad 2009-05-08 18:10:20 i ,

att jag måste lägga ut en snygg bild på mig och matilda från konfirmationsresan till uppsala/stockholm ifjol!
matilda hade köpt sig höga jeansshorts och en blå blus.
jag hade köpt mig röda leggins och lånade matildas klänning!
så sjukt snygg bild är det!

röda ögon, ful lugg, THATS THE SHIT!
måste ha lite fler bilder därifrån <3

två konfirmationsgrupper. i like it

HAN I DEN GRÅA DRESSEN! we lööööved him

snygga tjejer!

gula naglar...

Publicerad 2009-05-08 18:04:36 i ,

...lila strumpor, rosa hårsnodd.
idag har jag inte matchat med färger alls. vilket jag nästan aldrig brukar göra. men alla vet det och kommenterar det. då får man la skoja till det lite. hehe

så ska det låta sen då! i like it! synd att inte jonna är hemma så att vi kan ha intern-kamp i vem som är bäst, jag brukar ju vinna dårå! men hon kommer senare.

dethär är nog den snyggaste bilden ni någonsin kommer få se på mig och jonna!

it's raining

Publicerad 2009-05-08 15:37:05 i ,

usch, vilket dretväder det är. regnar och blåser och allmänt grått. inte kul

provet idag gick nog bra. det kändes jättebra och jag kunde blindkartan/orna. tyskan gick också bra, tror jag kunde de flesta orden iallafall.
sen hade vi en timmas hål, då var jag emd bella. vi köpte choklad och sen till biblan och sen drog vi runt på stan. jag måste nog nästan köpa dedär skorna på fn, för jag äääääälskar dem! sen har jag hittat ett par snygga klacskor med, men de är så lika mina bruna. och jag har inte råd att köpa nya skor. så det får vänta.
det var något jag skulle skriva om skolan, men jag minns inte.
ELLER JO! jag minns nu.
på engelskan, så behövde vi läsa upp våra uppsatser. så jobbigt. jag som hatar att stå inför klassen och prata. men det gick nog bra, jag läste inte allt som stod, det skulle ju ta år och dar ju. så det gjorde jag inte. men läste upp endel iallafall..

sen kommer jonna. hon skulle hjälpa till på en tävling som de skulle ha där hon praoar. så mamma skulle hämta henne i forshaga runt halv nio tror jag. så blir jag ensam! guttans

sunshine in the rain

Publicerad 2009-05-07 18:54:08 i ,

åh, varför tänkte jag på BWO och då blev det den rubriken?
(jag gillar inte BWO, men de är söta!)

ja, idag har det varit en kul dag.
hade spexfoto (jag ska fixa så att ni får se vad jag hade på mig...) och det var kul, vi hade ''fri klädsel'' så det blev väldigt blandad kompott. så vi får se hur kortet blir när det kommer. jag ska bara ha katalogen, kul och se friskolan och kyrkebyns kort också.

sen efter skolan gick jag med sofie och matilda hem till sofie. där pluggade vi lite och fick goda smörgåsar av sofies mamma.
sen gick vi tillbaka till skolan för att ha möte på musiken inför skolavslutningen! det kommer bli superbra dethär ni. men det blir lite hemlis, än så länge.
och nu ska jag hitta lite låtar, eller ja. kolla runt lite sådär och grejsa! kuligt värre.

pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

finished!

Publicerad 2009-05-07 13:02:14 i ,

nu är jag klar med engelskauppsatsen!
ska lämna in till cecilia snart. behöver bara mitt namn, senäre klart!
härligt iallafall, behöver inte tänka mer på det!

sen ska jag plugga med matilda och sofie! kulkul, senska  vi till musiken inför skolavslutningen!
puss

skolavslutningsklänningen

Publicerad 2009-05-06 21:41:02 i ,

jag glömde lägga upp en bild på den.
men jag ska iallafall ha denna! den kommer i början av juni, hoppas bara på att den hinner komma innan den 12:e, annars har jag inget att ha på mig på avslutningen! haha, det skulle vara lite kul ändå, om jag inte fick något att ha på mig. mohahaha
   
vad tycks?

spexfoto

Publicerad 2009-05-06 21:18:04 i ,

hihihihihi, imorgon har vi spexfoto/avslutningsfoto med klassen.
vi ville ju ha ett tema, men när vi röstade blev det ''fri klädsel'' och det kan ju bli hur det blir. och det är nog vad det kommer bli också, för jag ska ha en gul klänning och tiara, några kommer väl vara arbetare eller möjligtvis raggare (skräll, när våran klass kallas raggarklassen!) och turister och allt möjligt kommer vi ha.
men det blir kul ändå. bengt ska vara med, han ska ha klasströjan och ha keps och luvan över! haha, bäst lärare iallafall.
nu ser jag på efterlyst, eller ''kollar'' mer på det.
och jag har pluggat, nästan klar med engelskan och gjort so, vilket påminner mig om att jag måste ta endel blindkartor imorgon, mina tog slut nu.. men jag får kolla på en som jag fyllt i, man kan lära sig av det med.!

ska vara på skolan halv nio imorgon, då ska vi ta på oss kläder och sådär inför kortet!
puss

hejsna!

Publicerad 2009-05-06 15:17:30 i ,

idag har varit bra, förutom min huvudvärk som kom när vi satt och stekte i solen.
började nio med idrott. vi hade kondition, och jag kunde inte springa den sista 400metern, då jag sträckte min vad i må¨ndags och det gör ont än.. kunde knappt gå efteråt... jobbigt, men jag överlever.
sen efter so:n satt vi i solen och stekte med varsin glass! mycket gott vare.
fick reda på biologin också, det gick jättebra och tomas sa att det fanns en risk (som han uttryckte det) att han höjer mig!!! glatt besked iallafall.

ska plugga idag, so, skriva på engelskan, göra engelska-lappen, träna tyska-glosorna. jobbigt, men sant. sen hinner jag typ inget mer idag. det blir väl tv och sitta här och sådär. men det duger. hehe

imorgon har vi spexkort! jag ska ha en gul klänning, hudfärgade strumpbyxor (jag kommer inte på vad de heter just nu..), mina klckaskor och en neonrosa tiara. mohaha, snyggaste.


okej, det är en suddig bild, jag vet. men här är klänningen


här ser man tiaran lite, iallafall..


skorna, i like them!

sms, med varandra.

Publicerad 2009-05-05 18:20:12 i ,

okej, när vi har gratis sms, då brukar man få sånahär kuliga sms
''tänk bajs''
det är då man svarar
''tänker''
och sen när man ser personen nästa gång gör man ett fint uttryck där det ser ut som att man bajsar.

okej, det ska alla pröva med sina kompisar...... NU!

skakar

Publicerad 2009-05-04 19:59:10 i ,

uschdå, jag sitter här och skakar. inte av att jag fryser, utan jag vet inte varför faktiskt... måste vara av träningen.
där jag dessutom sträckte vaden... gjorde ont som bara den och den var stenhård även när jag slappnade av. som tur var, var det i slutet av träningen, så jag hann göra allt.
sprang idag. härligt. har inte gjort det på ett tag. det var jag, ida, malin, sandra och en ny malin från årjäng. hon hade tränat med den yngre gruppen, men hon kanske ska börja i våran. kulkul!
jag skadade mig på en spik till min spiksko också, det gjorde ong och det blödde. men jag tog det som en man (ojoj, vilken man jag var..)

söndagsparty igår var bäst, som vanligt! alla måste se på det, för filip och fredrik är bäääst!
igår hade de två små svartbjörnsungar och ett lejonbarn i studion, underbart!

det blir ingen veckoplanering, då jag inte orkar göra en. PUSS PÅ MIG...

21.00 CSI, jag älskar det.
innan det ska jag nu göra lite på min engelskauppsats. skriver om Nelson Mandela. jag gillar det.
måste bli klar med det snart. ska vara inne på fredag.

söndagsparty med filip och fredrik!

Publicerad 2009-05-03 21:03:10 i allmänt,

VI GILLART!
blir en jättesnabb och jättekort blogg idag. får bli mer imorgon, det är filip och fredrik vafan!

helgen hos pappa var bra. träffade gunnar som jag inte sett på ett tag (min fille-farfar det!). sen har vi grillat, skulle egentligen åkt till glava, men gunnar kom så det blev inget av det. tittat på hockey, spelat kubb, spelat plump (jag är bäst!!!) och allmänt sådär!

imorgon är det skola. veckoplaneringen kommer imorgon med. hinner inte det ikväll.

nu ska alla kolla på filip och fredik för dem är bäst!
PUSS

pappahelg

Publicerad 2009-05-01 12:47:45 i allmänt,

ska åka till pappa snart. vi skulle åkt vid halv egentligen, men jag måste också få sitta här som jonna gjort och hitta göra mig i ordning och allt. alla bara tjatar....

igår var det valborg. matilda, bella, louise och albin stod för sällskapet!
först kollade vi när matilda drillade och sofie spelade ute på sågudden. sen gick vi hem till matilda, hon ville ju byta om. hehe, sen drog vi runt på stan och sådär.
hände inte så mycket, med andra ord.

vi ses på söndag igen

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela