Malin

En blogg om mig

Skara

Publicerad 2010-10-31 11:29:29 i allmänt,

Hoj!

Idag ska jag och Jonna spela Bingolotto! Så vi ska gå iväg till Ica (tredje dagen i rad) för att köpa en lott. Så innan dess måste jag duscha och sådär.
Sen ska vi äta pizza och skratta lika mycket som vi gjorde igår!

31 oktober 2010

Publicerad 2010-10-31 00:32:36 i allmänt,

Jonna borstar tänderna, vilket jag ska göra imon några minuter!


En helg med oss två är inget annat än helt fantastiskt! Massa skratt, fula (as hell) bilder med Klas. Massa fail med mat. Massa prat om allt mellan himmel och jord. Jag diggar min syster till 100

30 oktober 2010

Publicerad 2010-10-30 16:13:42 i allmänt,

HOJ!

Sitter hos Jonna, vi lagar mat. Potatis och fiskbullar! MÖMMA!!!!

Åker hem på måndag, på tisdag får jag mina glasögon! JEJ

28 oktober 2010

Publicerad 2010-10-28 15:59:45 i allmänt,

Halloj!

Idag, eller sen, ska jag på treornas show! Ska bli riktigt kul faktiskt, ser fram emot att se vad de har gjort! Går med Edith och Judith iallafall!

Skolan har varit bra, har druckit julmust och det var jättegott!

27 oktober 2010

Publicerad 2010-10-27 14:51:41 i allmänt,

Hej!

Alison Krauss - A Living Prayer, galet fin låt iallafall! Vi har med den i läxan, countrylyssning. Inte ofta jag faller för den typen av musik, men hennes röst är fantastisk!

Har klippt mig idag, blev en hellugg och bara det slitna på topparna. Tycker själv att jag ser ut som en treåring, men jaja. Kanske känns bättre imorgon, har ju inte haft lugg på ett½-två år, så är väl inte van det.

Simon kommer hit snart, sista gången vi kan ses innan han åker till Spanien, vilket jag tycker är jättefuskigt! Vill också åka iväg utomlands och sola mig bruuuun!

Ensembleuppspel

Publicerad 2010-10-26 20:37:08 i allmänt,

Ohyes vad det gick bra! Känner mig jättenöjd, vet inte hur alla andra tyckte, men jag är nöjd och då är allt bra! Kändes bra med sång och tempo och låtar och sådär. Alla andra var också jättebra. Elisabeth's ensemble och ettorna! Var inte så nervös heller, trodde det skulle va värre faktiskt. Men när man väl började så vare helcooooooooolt! Haha.

Men nu taggar vi inför nya ensemblegrupper och nytt projekt! Ska bli riktigt kul, känns bra nu.

26 oktober 2010

Publicerad 2010-10-26 15:30:52 i allmänt,

Hoj!

Sitter och diggar Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray innan jag ska byta om inöfr träningen, eller ja. Inför ensembleuppspelet blir det väl. Får köra på de kläderna som jag ska ha då, vilket blir de jag har på mig nu. Orkar inte byta om faktiskt. Även om några i min grupp sa att vi skulle ha dresscode rött-svart-vitt. Men jag orkar inte bry mig eftersom jag fick reda på det idag och uppspelet är IDAG! Hade jag vetat det igår hade jag gått med på det.

Men har kollat igenom filmerna från spökhuset när vi spelade spel! Underbara var ordet iallafall! Slänger upp lite bilder därifrån, på huset.


"dödsbädden" på ovanvåningen




Rummet där de flesta av oss sov!


"dödsbädden" på nedervåningen, där sov Annki helt ensam


Old pictures!




Gunnar, spökbordet!

25 oktober 2010

Publicerad 2010-10-25 15:30:22 i allmänt,

Halloj!

Idag är en fin dag! Solen skiner och country är trevligt att lyssna på. Imorgon är det ensembleuppspel och jag och mamma ska baka. Helt fantastiskt

Snart är det Estetshow också! Torsdag för att vara exakt, jag längtar. Ska bli kul att se vad de har hittat på faktiskt, sen hur mina kära klasskamrater sköter ljudet också!

Mamma är tjatidiot

24 oktober 2010

Publicerad 2010-10-24 20:20:03 i allmänt,

Hoj!

Har varit toffel sen i torsdags! Därav det urusla uppdateringen. Men tofflar är ju fina såatteeee...

På onsdag blir det klippning! Gör nog en hellugg och klipper det slitna, vilket nog kommer vara endel av mitt kära hår. Ska lära mig att klippa mig oftare, så jag inte behöver ta så mycket varje gång. Minst tre gånger om året iallafall! Så hinner inte håret bli lika slitet som annars.

Men veckan är helt full iallafall! Tisdag ensembleuppspel, onsdag klippning och toffel (sista gången vi hinner ses innan han åker till Spanien) torsdag träning och treornas show, fredag åka till Skara!

22 oktober 2010

Publicerad 2010-10-22 15:54:00 i allmänt,

Halloj!

Dagen har varit relativt bra, förutom att jag har haft så galet ont i magen att jag knappt velat andas. Men idrottsprovet kändes ganska okej, jag skrev något på allt som nog lät ganska vettigt!

Vinkade av Jonna nygg, eller ja, vid halv. Hon skulle till Degerfors och sen vidare till Kristinehamn för att fira Sara! Så nu kommer jag inte se henne på en hel vecka! Haha. Men då åker jag och mamma ner till henne och är där hela helgen. Ska bli otroligt kul, eftersom jag inte sett hur lägenheten har blivit efter allt myspys som är iordninggjort!

Men nu väntar jag på Simon inför våran toffel-helg!

20 oktober 2010

Publicerad 2010-10-20 20:14:17 i allmänt,

Hoj!

Har pluggat galet mycket idag. Massa idrott, sen insåg jag att jag hade engelskaglosor tills imorgon, dock glömde jag boken. Så jag råpluggar 07.40 imorgon! Sen kom jag på "FASEN, ensemblen" så jag plinkade lite på det. Men sen orkade jag inte mer!
(ja, min blogg handlar extremt mycket om plugg nu på dagarna märker jag, men det är ju det enda jag gör)

Imorgon blir det en heldag med Simon. På fredag, lördag och söndag blir det heldagar med Simon! LOVE IT! På lördag ska jag göra synkoll, för jag ska köpa glasögon! Två par för att vara bestämt. var och kollade med mamma idag och hittade två par snygga på Specsavers. Så dom blir det fast jag vet ju inte när jag får dom eftersom jag gör synkoll på lördag, sen tar det väl lite tid innan dom kommer och sådär!


Hittade en bild på mig och fina Sofie!

19 oktober 2010

Publicerad 2010-10-19 15:05:26 i allmänt,

Tjöpp!

Regn, regn, regn och åter regn kan nog beskriva dagens väder. Om någon är intresserad alltså.

Ska på träning sen, men innan dess ska jag öva på Star Wars på pianot! Tjiiiihiii! Efter blir det plugg av idrott och läsa i min bok kanske. Så jag kommer någon vart med den, så jag kan börja skriva på rev/wiev/wen (hur nu det stavas, därav alla snedstreck)

18 oktober 2010

Publicerad 2010-10-18 22:25:18 i allmänt,

HOJ!

Idag har jag gjort en massa saker! Eller ja, relativt mycket för att vara mig.

Jag har gått i skolan, pluggat, varit på affärn, pluggat, sett på fina tv-program. Okej, det var väl inte så mycket som jag trodde. Men imorgon blir en mer händelserik dag iallafall! Skolan, plugga, träning, träffa Simon perhaps! Sen massa plugg till idrottsprovet som är på fredag. Ska plugga röven av mig till det iallafall!

Påtal om prov, fick tillbaka matteprovet. Hade ett slarvfel, hade glömt ändra tecken när jag flyttade över ett tal. ganska jobbigt eftersom det var det enda som jag missade. Annars hade jag haft full pott, vilket skulle kännt galet bra! Men MVG och Matte B känns som att det kommer gå galant!

Men nu ska jag sova och fundera på om jag ska måla mina naglar imorgon, och boka klipptid, och köra bh. Jag vet inte! Imorgon får vi se vad jag bestämmer mig för!

Dum av dig

Publicerad 2010-10-17 12:07:46 i allmänt,

Daniel Adams-Ray säger jag bara! Sicken man!

Ska ta fram tyskaboken nu, efter att jag tagit fram idrottsboken, sådeså!

17 oktober 2010

Publicerad 2010-10-17 10:11:24 i allmänt,

Haj!
Sill!
Delfin!
Späckhuggare!
(kan hålla på en evighet, mn det gör jag inte)

Idag ska jag till Ingesunds aula och lyssna på symfoniorkestern! Massa folk från min klass är med, ska bli väldigt roligt att lyssna på faktiskt! Så det är väl det som blir idag. Ska väl även fortsätta med pluggandet, tyska måste göras idag eftersom jag har glosförhör imorgon!


Seriösa på morgonen gillar vi!

Finaste

Publicerad 2010-10-16 16:07:50 i allmänt,


Lite medveten om kameran!

Detta är världens finaste katt, Kickan. Bara så att alla vet

16 oktober 2010

Publicerad 2010-10-16 10:56:30 i allmänt,

= PLUGGDAG!

Pappa är i slaktboa efter älgjakten, så jag är ensam hemma. Då passar jag på att sitte och plugga. Har idrottsprov på fredag, och vi har instuderingsfrågor som jag tänkte kunde va bra att göra direkt, så jag hinner med det i lugn och ro. Så jag har kommit till fråga 6 på pappret, av 31. Så jag har endel kvar att göra alltså! Tänkte skricka det med min mail, så jag kan skrva ut svaren hemma hos mamma sen.
Sen har jag svenska, ska göra en intervju med William Shakespear! Typ tänka att vi sitter hos honom och intervjuar om hans liv och sådär. Ska bli lite kul. det ska inte vara klart förrän 29:onde, men jag vill arbeta med det i helt lugn ro, så jag inte behöver stressa när det är några dagar kvar bara.

Sen har jag mer att plugga, men det får komma senare, för det behöver jag inte datorn till!


Idrottsfrågorna plus boken


Svenskaboken som vi ska få information ifrån, bla.

13 oktober 2010

Publicerad 2010-10-13 15:03:53 i allmänt,

Tjöpp!

Ska snart åka iväg till Skillingsfors med klassen för en natt i spökhuset där! Ska bli väldigt roligt, för jag har bestämt mig för att ha ett öppet sinne för allt som händer, eller allt som inte händer. Jag vet inte om jag tror på spöken förrän jag sett ett. Sådeså! Men har gjort mat och packat klart, tror jag iallafall. Är galet osäker på vad jag måste ha med mig, men det spelar väl ingen större roll, det går väl bra ändå får vi hoppas! Kläder tills imorgon på skolan har jag iallafall, då klarar jag mig!

Nästa vecka kommer Jonna hem! JAG LÄNGTAR SÅ JAG DÖR! Då ska vi se på massa film iallafall!

12 oktober 2010

Publicerad 2010-10-12 15:10:02 i allmänt,

Hoj!
Maskinen <3

Sitter här och funderar. Jag har ju "bestämt" mig för att köpa minst en bok i månaden. Så nu funderar jag, ska jag köpa en denna månaden FASTÄN jag har en engelskabok, en svenskabok, två prinsessas dagbok, en deckare och en till bok? Hmm.. Det är ju kul att ha, funderar på att jag ska köpa en självbiografi av någon känd människa! Kan va lite kul att ha. Lyssnade nämligen på Vakna med the Voice imorse och då pratade de om Bingo Rimér, att han skrivit en bok. Men jag vet inte. Frågan är om jag behöver någon bok i dagens läge, med alla de ovanstående böckerna jag har att läsa!

 
Boken som läses just nu

Nästa bok i ordningen

10 oktober 2010

Publicerad 2010-10-10 16:22:40 i allmänt,

10/10/10 idag då!

Helgen har varit superduperbra! För nu har jag fått mitt godis! Mohaha, men den var bra innan också!

Imorgon blir det skola och Solif! Sista matchen tror jag det är, så då hoppas vi ju på att vi vinner! Eller gör ett mål iallafall... Men tror att de flesta kan va med, kvart i fyra, en superbra tid också. Hoppas vi får ihop till ett lag, vilket vi inte fick i torsdag, därför match imorgon. Men det blir nog jättebra dethär!

På tisdag ska vi (jag, Matilda, Sofie) handla det vi vill äta när vi åker till spökhuset i Skillingmark (fors hette det egentligen, men det låter så fel) med klassen. Det ska bli galet kul om något! Längtar jättemycket, ska ha superkul och ta massa kul bilder! Undrar hur trötta vi kommer va på kören på torsdag..... Haha. Det får Elisabeth ta!

9 oktober 2010

Publicerad 2010-10-09 20:57:40 i allmänt,

Tja!

Har haft världens finaste fredag och lördag med världens finaste! Sådeså!

Nu ska jag invänta P.S. I Love You som börjar om fyra minuter! Ska se den med mamma, tar mig en skål med yoghurt också! Kommer nog inte få i mig mycket mer eftersom magen har krånglat hela dagen. Måste kolla upp om det är något allvarligt, eftersom det varit så sen tisdags... Får hoppas på det bästa, dvs att det inte är något farligt alls

7 oktober 2010

Publicerad 2010-10-07 15:42:27 i allmänt,

Halloj!
Sitter här och lyssnar på ett fantastiskt band egentligen. Nic & the Family, lyssna på texterna i låtarna, dom är helt underbara!

Annars flyter livet på. Har haft ganska fullt upp med historia, piano, sång, kör, ensemble, tyska och allt vad det heter! Nu ska vi läsa bok både i svenskan och engelskan. Engelskan ska vara klarläst en vecka innan svenskan, så idag börjar jag läsa engelskan! Den ska jag göra klar till lovet börjar med muntligt och skriftligt. Sen tar jag fram svenskaboken och kör den stenhårt på lovet och veckan efter det!

Blev ingen Solif idag heller, vi får inte ihop ett lag... Ingen som kan, utom jag, Matilda och Sofie. Vi kan inte spela med två utespelar och en målvakt när man ska va fyra utespelare och en målvakt... Hmm. Men vi får hoppas att matchen kan bli framflyttad tills någon annan dag!

5 oktober 2010

Publicerad 2010-10-05 18:11:56 i allmänt,

Halloj!
(Idag är jag minst lika glad som igår)

Ska gå på en promenad med Bella sen! Det var så galet längesen. Så vi skja prata om allt mellan himmel och jord, som vanligt. Hon ska få tillbaka sin bok också, som Matilda lånade för ett himla bra tag sen. Så jag måste läsa på tyskan innan. Och skriva ännu mer historia, ska ju vara klar på fredag. Visst, jag hinner nog, hoppas jag!

Solif igår, det gick väl som det gick. Men vi släppte inte in mål förrens det var 2.30 minuter kvar! Men då blev det två snabba mål också.. Idag på kommentarerna stod det "Some Serious Shit spelade klassisk norsk fotboll, långa bollar till tjejen på topp. Bara det att där stod det ingen" Haha, gissa om vi skrattade åt det när vi fick se det då! Galet roligt, och vi bjuder på oss själva iallafall. Vi var inte helt totalt dåliga, vi sköt faktiskt på mål denna gången!

4 oktober 2010

Publicerad 2010-10-04 19:45:06 i allmänt,

Malin är en glad tjej! Behöver kanske inte säga så mycket mer! Dom som vet, vet. Dom som inte vet, vet inte.

Ska se på Top Model 14 (!!!!) sen. Helt fantastiskt att det börjar igen! Älskar det, kul att kolla i början också, eller hela säsongerna brukar va helt fantastiska. Hoppas på en favorit direkt!

3 oktober 2010

Publicerad 2010-10-03 16:47:39 i allmänt,

Halloj!
Glad att jag slipper skriva september mer iallafall! Haha

Mârten har varit underbart bra! I fredags var vi, jag och Matilda, hemma hos Sofie! Sen kollade vi runt på stan, träffade lite folk och sådär. Igår var vi jättemånga hemma hos Emelie och det var bland det mest fantastiska jag gjort! Så galet kul hade jag! Och alla andra också hoppas jag på!

Men jag borde göra historia nu, eller sångläxan! Haha, vi får se vad det blir. Mitt tips är: inget av dem. HAHA

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela