Malin

En blogg om mig

31 december 2010

Publicerad 2010-12-31 10:38:11 i allmänt,

Hej!

Egentligen borde inte jag sitta vid datorn alls idag. Har en del att göra innan jag ska va hos Matilda kvart över två.. Men ändå sitter jag här. Jag tror att jag är beroende...

Så iallafall, nyår hos Edith idag! Ska bli redigt kul, alla goa tjejer som jag har saknat sen skolan slutade! Innan dess ska jag hunnit vara nere på stan, duschat och plockat massa här hemma.. Ajdå, det är nog dags att jag går!

Vi hörs!

Bilder från olika tillfällen!

Publicerad 2010-12-31 00:00:00 i allmänt,


Sofie på lilla jul!


Matilda med julklappar!


Ida med julklappar!


Angelica och Edith vid avslutningen


Folk


Kattan!


Familjen på julafton hos Therese och Alen i Årjäng :)


Ett av många oändliga egopics på Jonna!

Shoppingrundan!

Publicerad 2010-12-30 21:44:32 i allmänt,


Fransböjare och en glassväska!


Billiga örhängen! De lilla är formade som elefanter om det inte syns :)


En kjol i skinnimitation, min nyårskjol!


Skor gånger två! De till vänster använda på nyår!

Så, det var allt jag handlade!

30 december 2010

Publicerad 2010-12-30 12:33:05 i allmänt,

Hej!
Idag är det en glad Malin som kliver upp ur sängen (vilket jag gjorde halv tio, men jag blev först jätteglad nu). För den kavajen hon vill ha från h&m finns nu irätt färg och rätt storlek! GLAD TJEJ!

Annars idag måste jag ner på stan och leta strumpbyxor till imorgon. Sen ska jag tvinga Simon att va med mig en liten stund iallafall, om han inte är för trött sen lanet igår.

Kommer upp en kavalkad av bilder sen, från veckor tillbaka.

29 december 2010

Publicerad 2010-12-29 23:46:25 i allmänt,

Halloj!
Om en månad är jag 18 år och får gå på krogen, tänkte ni ville veta.

Idag har jag och Jonna varit i Charlottenberg på köpcentrat. Jag fick med mig två par skor hem, en kjol, en väska, ett nagellack (det 19e i ordningen) och en fransböjare. Jaja, inte riktigt vad jag var ute efter egentligen kanske, men lite bra grejer. Sen ringde mamma och sa att mina kläder från h&m hade kommit, JIPPIE tänkte jag, eftersom min nyårsklänning fanns med där.

Så vi går (åker) ner till Nöjesbutiken för att hämta ut paketet. Dock är ju inte mamma hemma och jag är inte 18, så jag får inte hämta ut utan henne. Typiskt, men vi tänkte att det går nog på något vänster. Så vi gick in, jag sa till han i kassan att jag skulle hämta ett paket, dock stod inte jag som mottagare eftersom jag inte är 18. Han undrade om jag hade mammas leg, öhm.... Nej? sa jag, för hon är bortrest, men jag har henne i telefonen. Det gick ju inte ändå, så no paket for me.... SATAN!

Vilken galen tur att jag köpte ig dendär spexiga skinnimitationskjolen på h&m, annars hade jag inte haft något att ha på mig på nyår!

(bilder på sakerna jag köpte kommer troligen imorgon när jag rensar kameran inför nyårsaftnonen hos Edith!)

28 december 2010

Publicerad 2010-12-28 08:13:58 i allmänt,

HOJ!
Ska på riskettan idag, Matilda ska också dit så jag blir inte ensam iallafall! Den börjar klockan nio och sen håller den på ett tag. Efter det har jag körlektion 13.35, ska bli härligt att köra igen, har inte gjort det på en vecka! Haha. Får se hur det går då...

Så nu sitter jag här, med min varma oboy framför mig och tycker att kavajen som jag vill ha ska finnas tillgänglig i min storlek i rätt färg!

Ha en bra dag!

Har världens minsta problem

Publicerad 2010-12-27 16:38:13 i allmänt,

H&M har fått in vårkläderna! Jag hittade en miljard saker som jag ville ha. Dock räcker ju aldrig min ekonomi till, så jag får väl fortsätta fönstershoppa! Men jag har lyckats få ner allt till några grejer, dock är det ett klädesplagg, sen är det två par örhängen, ringar, hårband, väska. Så jaaa, får se hur det blir. Ska försöka ta mig till någon affär och kolla runt där lite.

Det blev ingen tripp ner på stan, så jag funderar på att ta det imorgon eller på onsdag, beroende på om jag hinner imorgon eller inte. Vet inte hur lång tid riskettan tar, och sen har jag ju körlektion och träning (eller, jag vet inte. Måste kolla lappen) Så vi får se hur det blir med stan. Annars hinner jag lätt på onsdag, om vi inte ska till pappa då!

Hoppas att det jag beställde från h&m kommer senare idag eller imorgon, annars måste jag och mamma ner till Nöjesbutiken för att prata med dem om hur vi ska göra om paketet kommer när mamma är borta. Jag måste ju kunna få tag på min nyårsklänning! Annars har jag en i reserv. Men det var en vecka sen jag beställde, och h&m brukar ju va ganska snabba på att skicka ut paketen. Vi får hoppas helt enkelt.

27 december 2010

Publicerad 2010-12-27 09:56:48 i allmänt,

Åh herre! Det är bara tre dagar kvar till nyår hos Edith! Ska bli riktigt kul att träffa alla tjejer igen!

Och om en månad och två dagar blir jag 18, det innebär också, KÖRKORT! Så nu gäller det att plugga teori under lovet och imorgon är det riskettan med Matilda! Sen måste jag boka en tid till halkbanan också, så att jag får göra den! Ska bli så skönt när allt är avklarat ändå, slippe tänka så mycket när man kör! Så nu gäller råpluggning!

Annars idag tänkte jag mig en sväng ner på stan, och slåss med alla som är ute efter mellandagsrean. Det är dock inte jag, utan vill se om jag kan hitta lite smått och gott innan nyår bara! Typ örhängen, kanske en fin ögonskugga och sådär. Typ.

26 december 2010

Publicerad 2010-12-26 11:33:30 i allmänt,

HOJ!
Idag ska jag se reprisen av top model, finalen.

Jonna äter upp alla tryfflar, det är nu endast två kvar (om hon inte ätit någon mer) så jag ska gå och sno en till. För hon har ätit 100, jag bara 3... LITE ORÄTTVIST!

Julafton i Tömte!

Publicerad 2010-12-23 20:59:59 i allmänt,

Har firat julafton idag med pappas familj! Fick några böcker, en film, ett presentkort, solglasögon, lott, slåk och en ljuslyktesak! Allt var jättefint och imorgon väntar en annan julafton hemma hos Therese och Alen i Årjäng! Ska bli riktigt kul att se hur dom har fått i ordning med kaminen och tv'n och allt!

Nu väntar Sagan om konungens återkomst!

Malin och Jonna

Publicerad 2010-12-22 21:24:46 i allmänt,


Det började som en helt vanlig kväll hos pappa

Vi insåg snabbt att det skulle spåra ur....

Redan här förstod vi att vi inte är normala.

Sen blev vi ufon!

Kvällen avslutades med en snygg bild, iallafall på mig!

Fräääääscht!

Publicerad 2010-12-22 19:20:44 i allmänt,


(varje bild jag har på bloggen märker jag är hemma hos pappa iförd glasögon! HA!)

Som sagt, hemma hos pappa och drunknar i snor!

22 december 2010

Publicerad 2010-12-22 16:04:18 i allmänt,

Halloj!

Nu är det officiellt jullov! Ganska så skönt. Dessutom har Jonna och pappa startat från Bergvik, så snart är dom här och då åker vi hem till pappa för att fira jul imorgon! Jättekul ska det bli! Massa julstämning har jag i kroppen iallafall! Många kort ska jag ta också, ska försöka leta upp min laddare till kameran bara, så att inte batterierna tar slut!

Men nu ska jag och mamma fästa en knapp på min klänning, den hade galet stora axelband. Tror affärerna att alla kvinnor är 178 långa, samtidigt som de har 32/34..? Alla är inte modellånga, som jag. Är ju bara 160... Jaja, nu får vi se hur det blir med knapparna!

14 år till salu

Publicerad 2010-12-21 21:59:41 i allmänt,


Fick denhär boken hem i brevlådan igår. Har inte hunnit läst mer än 50 sidor, men jag är helt tagen. Så stark bok, redan från första sidan. Kommer aldrig kunna lägga den ifrån mig. Stark bok helt enkelt, jättestark.

Tessan är också stark som har vågat gå ut med allt det hemska som har hänt henne. Kan inte föreställa mig. Inte alls.

21 december 2010

Publicerad 2010-12-21 12:56:37 i allmänt,

Hej!

Imorgon åker jag till pappa och ska va där till på fredag morgon! Firar jul på torsdag med den delen av familjen! Ska bli riktigt skönt att få lov och ha jul!

Julkonserten igår var fantastisk, som vanligt. Jag älskar den! Att stå där medan Nalle och Hannes sjöng O helga natt, det är bara för underbart! Bara en julkonsert kvar för mig, känns jättetråkigt, vill ha julkonsert hela livet ut!

20 december 2010

Publicerad 2010-12-20 14:41:34 i allmänt,

Hej!
Det är bara fyra dagar kvar till julafton, känns ganska härligt!

Idag är det julkonsert, höjdpunkten på året! Älskar den verkligen, all musik, all stämning!

Men nu ska jag sätta mig och leta nyårsklänningar! (hinner man få dom innan nyår om man beställer nu....? haha) Jaja, fin fundering där. Men det borde man få tycker jag ju nästan, annars får jag ha den någon annan gång, om jag bestället vill säga! Haha

18 december 2010

Publicerad 2010-12-18 22:30:12 i allmänt,

Halloj!

Då var våran lilla jul avklarad då! Det blev inte riktigt som vi tänkt oss med julklapparna, men vi löste ju det ändå! Haha, lite kaos hör till julen, eller?

Imorgon åker jag troligen till Simon en sväng, sen får jag åka hem och baka med mamma! Plus att jag ska hitta lite julklappar var det ju tänkt, ute i sista sekund som vanligt. Sen ska jag även skriva historia, för det hann jag inte klart med idag. Men det är inte mycket kvar, så det hinner jag lätt imorgon.

Ska bli kul de sista dagarna i skolan nu, ska ha med mig kameran varje dag och ta massa fina kort på alla! Hahah, det kommer va kul. Sen skapas nog ett kalssalbum också! Fantastiskt!

17 december 2010

Publicerad 2010-12-17 22:18:49 i allmänt,

HajHaaaj!

Imorgon blir en kul och tråkig dag på samma gång. Kul för att det är lilla (h)jul, tråkig för att jag måste skriva historia. Tänker bli klar SENAST på söndag. Så jag har det ur världen sen.

Veckan har varit busy busy busy! Massa inlämningar, två prov, aerobics och träningar på det. Känner att lov ska bli väldigt skönt. Tror jag behöver det väldigt mycket också. Mitt liv kretsar kring skolan och det är inte okej.

På måndag är det julkonsert, ska också bli otroligt skönt, det är min favorituppsjungning med kören, all times! Inte ens kördagen ute på Ingesund med O Fortuna kan slå julkonserten. Faktiskt inte. Julkonserten är världens bästa. Ska tvinga dit Simon!

Nu ska jag sova så jag orkar med allt skratt imorgon!

10 december 2010

Publicerad 2010-12-10 22:12:21 i allmänt,

Hej!
Oj, idag är det 10e december = GRATTIS MIGSJÄLV PÅ NAMNSDAGEN! Så det så!

Sitter hos pappa och latar mig, han sover i soffan. Som det brukar vara då! Katten ligger och sover också!


Såhär fin kan man också va!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela