Malin

En blogg om mig

Awesome helg!

Publicerad 2012-08-30 08:02:22 i allmänt,

Idag åker jag till vår huvudstad för att göra massa roligt. Ikväll blir det nämligen COLDPLAY (!!!) live på Stockholm Stadion. Det ska bli så jäkla fränt att se ett av sina favoritband live. Kommer vara en känsla jag aldrig glömmer. Sedan får jag en heldag på stan och på lördag smäller det till igen. Då är det Super Saturday, ett jäkla träningsevent som Les Mills anordnar. Då blir det minst fem pass på en dag, kommer dö. Men det kommer vara himla roligt också.
 
Nu ska jag packa vidare och förbereda mig mentalt för en jäkla bra helg!

29 augusti 2012

Publicerad 2012-08-29 11:39:42 i allmänt, bilder,

Vet ni vad? Imorgon åker jag till storstaden för att för det första se Coldplay live. Herregud, jag kommer dö. Vilken känsla det kommer vara, att få se ett av sina favoritband uppträda. Vilken känsla. Sen ska jag stanna i Stockholm fram tills på söndag, då får jag åka hem. På lördag ska jag vara med på Super Saturday, ett megastort träningsevent som hålls av Les Mills. Alltså, en heldag med alla träningspass som jag älskar. Kommer ha en go träningsvärk på söndag. Så idag ska jag packa massa grejer igen. Tur att jag har packat undan sen Cypern. En resa som var fantastisk. 35 grader i skuggan, varje dag. Mådde himla bra där.
 







Imorgon

Publicerad 2012-08-19 21:09:07 i allmänt,

Åker jag, Jonna och Sofie till CYPERN! Fig Tree Bay är stället vi ska vara på i en veckas tid. Ska bli otroligt skönt att slippa allt vad vardag heter och bara åka dit och må underbart. Har sett att här hemma ska det regna heeeela veckan, på Cypern är det sol varje dag och i snitt 35 grader. Och när jag kommer hem, ja då får jag vara hemma i två dagar sen ska jag iväg igen! Då bär det iväg till Stockholm för att först gå på Coldplay (!!!!) och sedan två dagar senare köra hårt som fasen på Super Saturday, ett Les Mills träningsevent. Ska bli så jäkla kul och jag är taggad till tusen!
 
Nu ska jag nog försöka göra av med min energi på ett sätt eller annat.
 
 
 
 
 

17 augusti 2012

Publicerad 2012-08-17 19:21:14 i allmänt,

Polis kan jag inte bli på många år heller. Ser 0.05 utan korrigering, på båda ögonen. Man måste se 0.1.... Det var ingen idé att söka, jag mailade och frågade. Så nu måste jag jobba rava av mig och spara ihop massa pengar för att göra en ögonlaseroperation. Kostar allt mellan 18 och 50 tusen, så jag får nog jobba ett tag. Ska prata med dem hos optikern när jag kommer hem från Cypern om vart de tycker att det är bäst och sådär. Hoppas att mitt pris kommer vara i underkant!
 
Har iallafall varit på träning nu, BodyAttack! Jäklar vad det känns att man inte är i samma form som man har varit, för det var jobbigt idag. Sämst att knät krånglade också, men det gör det ju alltid.
 
Nu hoppas jag på att Jonna inte blir så sen, vill ha godis!

16 augusti 2012

Publicerad 2012-08-16 15:58:50 i allmänt,

Klockan sex ska jag vara iväg igen. Då ska jag vara hos Matilda för att äta mat innan hon ska flytta till Linköping och plugga. Kommer vara tråkigt att hon flyttar, men hon måste få göra det som är bässt för henne! Synd för oss som är kvar!
 
Annars idag har vi haft Nilla (min moster) på besök. Vi har fikat och sen har vi varit på stan en sväng. Imorgon måste jag iväg igen för att göra synundersökning. Dret säger jag än så länge. Vi får se vad jag tycker imorgon. Hoppas det löser sig!
 
Nu ska jag nog börja fundera på att göra mig i ordning.

hej

Publicerad 2012-08-14 13:50:40 i allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14 augusti 2012

Publicerad 2012-08-14 09:48:05 i allmänt,

Idag ska jag göra flera roliga saker. För det första ska jag fika med mina allra finaste vänner, Matilda, Sofie och Ida! Ska bli så jäkla kul och vi fyra har inte setts tillsammans på hela sommaren, så jag tror vi kommer ha en hel del att prata om! Detta ska jag inte göra förrän tre, så jag har lite tid på mig att bli klar. Efter detta ska jag träna, först SH'BAM och efter det CXWORX, ska också bli jättekul!
 
Såg nu att jag har blåmärken på hela benen. Ser absurt ut, men det är bara lite jobbskador. Ett på smalbenet är fasen 5cm långt, där rev jag mig på en stol. Hur man nu lyckas med det...

jag går vidare...

Publicerad 2012-08-12 20:11:02 i allmänt,

Säger mamma. Jaha? Ska du dö nu? Tänkte båda. Men så är det ju självklart inte! Hon skulle bara till köket och fixa med något, haha. Men det lät lite fel.
 
Idag har jag jobbat och tränat. Himla skönt att få dansa lite! Känns så jobbigt att det är en hel vecka mellan passet jag älskar mest, BodyJam. En vecka tills nästa gång, sen får jag vänta två veckor. Men då blir det på Super Saturday, och då jääääklar kommer det vara drag och energi. Det kommer jag leva på i flera veckor! Ska försöka ta med mig kameran och ta massa bilder så alla får se  hur mycket folk det är. Tror inte jag kommer fatta det förrän flera dagar efter. Det kommer vara så coolt. Men innan dess ska jag vara en vecka på Cypern, samt se Coldplay live. JÄVLA FRÄNA TVÅ VECKOR DET KOMMER VARA! Tjej i extas, joooooode!
 
Nu ska jag äta något och lugna ner mig.

11 augusti 2012

Publicerad 2012-08-11 09:11:48 i allmänt,

Redo för ännu en arbetsdag! Jobbar fram till och med måndag, sen får jag vara lite ledig. Idag hoppas jag på att jag inte behöver stå i kassan hela dagen, vill ha lite variation idag. Men ja får väl ta det som det kommer.
 
Nu måste jag iväg och tanka innan jag drar vidare mot Charlottenberg!
 

hemmakväll

Publicerad 2012-08-10 20:16:43 i allmänt,

Det är många av dem nu, hemmakvällarna. Men det är så skönt att sitta hemma, med Pringlesen (ja, jag köpte med det hem) och kika på OS efter en arbetsdag! Ska även jobba lör, sön och mån, och då kan det vara skönt att vila upp sit såhär på kvällen. Såg på sista delen av handbollen förut, vilket var jättespännande och det var superkul att Sverige gick till final!! Himla roligt! Nu är det friidrott, min favoritsport alla gånger.
 

GLAD

Publicerad 2012-08-09 21:06:16 i allmänt,

Har tränat totalt tre timmar idag, en timmas promenad, en timmas spinning-terräng och 45minuter SH'BAM. Superhärligt var det, dock var det jobbigt på spinningen eftersom pulsklockan inte fungerade, men jag körde på tills mjölksyran kom, då tog jag i lite till. Hahaha, det är väl så man ska göra?
 
Har även sett att jag fått mer timmar på jobbet! Inte bara varannan lördag och söndag, som jag hade fått bett om, utan även två dagar till i veckan i snitt! Så jag är jättenöjd, känns bra att jag får lite mer tid och har lite mer jobb att göra! Då blir det inte så långsamma veckor. Sen att vara ledig varannan lördag söndag är ju också helt underbart!
 
Är så glad idag att jag kommer somna så himla härligt och vara redo för jobb 10-18 imorgon!

9 augusti 2012

Publicerad 2012-08-09 15:19:00 i allmänt,

Idag har jag gjort följande, ätit frukost, ätit knäckebröd, spelat Sims, bakat kletkaka. Tror inte jag gjort något mer faktiskt, sett på OS då, men det gör jag hela tiden ändå. Och appropå kletkakan, den har vi nog tappat bort receptet på, så jag gjorde den på känn, har ju ändå kunnat receptet utantill, så jag hade väl ett hum om vad som skulle va med och hur mycket av allt. Men den blev god iallafall, så måste ha gjort något rätt!
 
Ikväll ska jag träna, först Spinning-terräng och sen SH'BAM, dubbelpass alltså. Men det är en halvtimma mellan, så då hinner jag byta om och äta en banan. Ska bli jäkligt skönt faktiskt!

Barbord

Publicerad 2012-08-08 17:19:03 i allmänt,

Är färdig för att gå till Barbord, men när ska jag vara där? Om en timma och en kvart, så jag får väl sitta här och vara hungrig och redo att gå. Trodde det skulle ta längre tid att göra mig i ordning, men jag var jäkla snabb alltså! Hann till och med stå och välja nagellack i fleeeera minuter innan jag kunde bestämma mig.
 
Det blev inget gym idag, så jag laddade ner en träningsapp och körde 20 övningar á 1 minut hemma istället, perfekt! Det var för hela kroppen, så jag fick en genomkörare. Dock hade jag inga hantlar, så det blev lite lättare åt biceps och triceps, men det blir nog bra ändå.
 

8 augusti 2012

Publicerad 2012-08-08 09:56:14 i allmänt, träning,

Regn. Jäkla typiskt. Det är inte så himla roligt att behövs cykla till gymmet då. Så jag inväntar nog lite bättre väder. Jag har ju tid på mig idag. Sofie kanske inte blir med, så då har jag ingen annan att tänka på heller. Har redan förskjutit gymmet med en timma, pga regnet. Men jag ska träna idag, kanske blir en löprunda om det inte blir mycket bättre väder.
 
Ikväll blir det hur som helst Barbord med friidrotten! Ska bli kul och jag ser fram emot och se vilka som är med. Är väl jag och alla gubbar, hahaha. Men det ska bli kul!
 

7 augusti 2012

Publicerad 2012-08-07 19:48:15 i allmänt,

Hemkommen efter jobbet! Idag var det 9-18 som gällde och jäklar vad fort det gick! Kändes inte som att vi gjorde så mycket, jag och Sofia, men vi vet hur mycket vi gjorde, ändå gick tiden supersnabbt. Men det är skönt, effektiva tjejer! Så nu är jag hemma och har precis ätit mat.
 
Imorgon ska jag gymma med Sofie på morgonen och äta med friidrottskompanjonerna på Barbord på kvällen, kul!
 
 

BodyJam och temys

Publicerad 2012-08-05 19:05:04 i allmänt,

Har kommit hem efter ett jätteroligt BodyJam-pass, kan verkligen säga att jag tror detta är min favoritrelease någonsin! Har gått sen februari ifjol, och jag kan inte komma ihåg någon bättre release! Brukar säga att jag gillar alla nya, men detta är fantastiskt. Så nu sitter jag här, hög på dansendorfiner och ser på prisutdelningen av seglingen, där den svenska duon tog GULD! Jäklar vad spännande det var, kollade på hela loppet och bet på naglarna, såååå spännande!
 
Sofie kommer runt åtta också, då ska vi ha temys och se på OS, friidrottens kvällspass är på gång. Med både semi och final på 100 meter för herrar. DET kommer vara jäkla spännande om något! Ett ganska öppet lopp, men jag tror ändå Bolt tar det, han är i en jäkla form!
 
Nu, duschen!
 
Silvernaglar, borde fasen haft guldnaglar!

5 augusti 2012

Publicerad 2012-08-05 13:38:29 i allmänt,

Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt alls. Var aldrig ute igår så kunde väckas av jobbet utan att ha fått för lite sömn, haha. Har inte ens kommit ur pyjamasen, men det får det nog bli ändring på. Ska göra mig i ordning så det bara är att cykla iväg till träningen sen vid fem! Idag ska det bli BodyJam 61 för hela slanten, DMFAO. Så jäkla roligt. Ser på ridsport nu annars, ska knäppa över till maratonet och se hur det går för svenskan.

jaaani

Publicerad 2012-08-04 20:54:50 i allmänt,

Sitter här hemma och kanske ska ut ikväll, det beror på Thea. Hon kanske kommer in med sin mamma och pappa, annars blir det nog inget för mig heller. Så nu sitter jag här, helt i ordning och dricker mousserande vin. Gott är det iallafall!
 

spännande

Publicerad 2012-08-01 19:29:00 i allmänt,

Håller på att göra en spännande sak! Säger inte vad det är, för vill inte ge någon falsk förhoppning på något sätt. Men spännande är det! Hoppas att det går vägen, tillslut iallafall. Allt kommer lösa sig ändå.
 
Karlstad med Ida var huuuur kul som helst! Vi var inne överallt och prövade hattar! Hahaha, så himla roligt. Det jag köpte med mig hem var en tröja, Ida köpte ett iPad-fodral. Sen har vi ätit mat och fikat. Vi åkte även ut till Bergvik, för vi hade så mycket tid över. 09.40 åkte vi från Arvika och var hemma strax innan fem. En heldag helt enkelt! Grymt rolligt iallafall!
 

1 augusti 2012

Publicerad 2012-08-01 09:00:22 i allmänt,

Måste verkligen slita mig från datorn, måste bli klar till tjugo över, då ska jag gå iväg till tåget. Jag och Ida ska nämligen åka till Karlstad idag och kika! Vi åker 09.40, så måste nog börja göra mig klar nu. Haha, sent ute som vanligt! Men jag hinner nog, det brukar lösa sig på något sätt.
 
Får hoppas att jag inte handlar för mycket!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela