Malin

En blogg om mig

31 oktober 2012

Publicerad 2012-10-31 08:40:58 i allmänt,

Idag är dagen med stort D, domedagen, whatever. Idag ska jag operara mina ögon och bli av med synfelet. Inget fattar hur otroligt skönt det ska bli!Tänk att få kunna vakna på morgonen och SE! Dock kommer jag nu i några nätter få sova med lappar över ögonen så jag inte ska vara där och peta, så kommer ju inte se något just nu när jag vaknar. Men sen, när jag slipper dem, helt fantastiskt.
 
Annars hade jag tänkt traska iväg till HK och se om det fanns ett ledigt rum så jag kan dansa lite. Men vädret tillåter ingen cykel just nu (massa snö) och jag känner inte för att gå dit med massa packning. Kommer väl ramla och dö eller nåt. Så jag tar det nog en annan dag. Det hinns med. Får köra lite hemma annars! Hahaha.
 
Nu ska jag äta en rejäl frukost (kommer sluta med flingor och fil)

29 oktober 2012

Publicerad 2012-10-29 09:12:12 i allmänt,

Snart är oktober slut och vi går in i en ny hemsk månad. November. Vet inte varför den finns ens. Inte riktig vinter, men verkligen inte höst. Helt totalt värdelös månad. Men den kommer nog gå fort förbi den också. Och snart är det jul, snart nyår, snart polissökning, snart födelsedag, snart vår, snart sommar. Ni fattar grejen.
 
Nu är det bara två dagar kvar med dessa glasögon också! På onsdag är domedagen och jag är rätt så nervös. Mest nervös för att maskinen inte ska få grönt ljus eller att ögonläkaren säger nej. Jag tror inte att något kommer hända om jag väl får göra operationen. Tror att allting kommer gå bra. Men nervös, det är jag.
 
Idag ska jag försöka städa lite på mitt rum. Och ikväll blir det träning a la BodyAttack! Ska bli skönt att få träna ur kroppen. Får se vad mitt knä orkar bara. Får köra alternativ om det blir allt för illa. Med detta sagt ska jag nu fixa i ordning en god frukost!

26 oktober 2012

Publicerad 2012-10-26 17:58:45 i allmänt, träning,

Sitter här och inväntar några av mina tjejer som ska komma hit på lite mys! Det är flera som kommer hem från de städer som de nu bor i och då passar vi på att mysa ordentligt! Så efter sex har jag sagt att de får trilla in här hemma. Dock måste vi vara lite tysta när Jonna ska sova. Vi får se hur bra det går, hahaha.
 
Annars idag har jag varit ute på promenad med Tes och Felicia. Sen har jag tränat och lunchat med Ida. En mycket trevlig dag som kommer avslutas på ett väldigt bra sätt!
 
Imorgon kanske det blir träning på förmiddagen. Annars kommer busungen hit så jag får väl leka en hel del med henne också! På söndag är det barnkalas. Det är min helg det!
 
Och just det. Detta var igår också! Så idag är det bara 49 dagar kvar!

Inte länge kvar nu

Publicerad 2012-10-25 18:38:12 i

Tills detta. Som jag längtar!! Ska bli hur kul som helst! Är dock väldigt nervös, men allt släpper nog när man får komma dit och få reda på vad man ska göra.

25 oktober 2012

Publicerad 2012-10-25 13:42:15 i allmänt,

För det första vill jag säga att idag tog vi bort våra kaniner. I snart elva år har vi haft dem hemma hos oss. Men vi visste att vi var tvungna. Ena kaninen har haft ofarliga och icke störande "bölder" som ändå på något sätt verkar ha stört henne. Hon har även varit väldigt blöt om tassarna och runt nosen. Den andre kaninen har mått väldigt bra, aldrig haft några problem. Men nu har de blivit så otroligt gamla och det kändes mest som att vi plågade dem om vi hade dem kvar. Därför beslutade vi att ta bort dem. Oerhört sorgligt, men något som behövdes.
 
Annars idag så fyller lillskruttan (aka. Felicia) ett år! Så jag ska snart pallra mig iväg för att äta glass med henne och Therese. Något litet firande måste hon ju ha med Moster Malin på födelsedagen. Kalaset är inte förrän på söndag, men vi tyckte att vi kunde hitta på något idag med.
 
Och sist med inte minst ska jag på SH'BAM ikväll. Ska bli gött att dansa ur sig alla dessa blandade känslor man har inom sig just idag. Ska bli skönt att få träna också! Haha
 
Malins älsklingar <3 Vila i frid i kaninhimlen!

nails

Publicerad 2012-10-22 16:47:49 i allmänt,

Kände för att göra något roligare med naglarna än att bara ha en och samma färg. Därför fick det bli olika färger samt mönster. Tog ett tag. Men jag blev nöjd! Måste bli bättre på att måla med vänsterhanden dock, haha. Ett topplack sen är allt bra!
 

22 oktober 2012

Publicerad 2012-10-22 12:44:05 i allmänt,

Måste nog äta lite frukost känner jag. Magen knorrar och bullrar men jag orkar inte riktigt göra i ordning någonting. Det är ju så extremt ansträngande.. Haha. Nä, får ta mig i kragen och fixa lite frukost tror jag. 
 
Har hunnit vara ute på promenad med Tes och Felicia iallafall. Skönt med lite luft idag också. Är ledig idag och imorgon sen jobbar jag onsdag och är ledig fram tills nästa tisdag. Haha. Slappt schema just nu, men det finns väl inte så mycket att göra.
 
Ikväll blir det BodyAttack! Inte gått på det på en månad nu tror jag. Kroppen ska få kämpa hårt idag. Känna att den finns. Haha.
 

På jobbet

Publicerad 2012-10-21 10:36:25 i

Sitter i lunchrummet och väntar på att jag ska få börja. Om en halvtimma ska jag in och jobba hårt fram tills klockan sex ikväll. Då får jag åka hem igen. Vet inte om det finns så mycket att göra på jobbet dock. Allt från kassan ska rensas ut eftersom vi ska göra om, men det håller de andra på med nu så vet inte vad jag ska göra när jag börjar. De andra får hitta på något, haha.

Har jobbat hela helgen, så det ska bli skönt att få vara ledig två dagar nu. Sen jobbar jag onsdag och är ledig resten av veckan, haha. Och på onsdag är det en vecka kvar tills ögonoperationen! Ska bli skönt att slippa glasögon och linser efter den!

17 oktober 2012

Publicerad 2012-10-17 09:36:07 i allmänt, träning,

Tänkte att jag skulle sova länge idag. Det gick ju bra. Sov till nio, en timma längre än jag brukar. Det är så när man är mig, man kan inte sova längre. Gick ändå och la mig senare än vanligt, men nejnej. Tio timmar sömn räcker väl då.
 
Ska idag äta thai med finfina vänner! Vet inte exakt vilka vi blir, men det blir bra vilket som. Ska bli skönt att göra någonting också, inte bara sitta hemma och bli fet. Träningsvärk har jag också. Baksidan låter som fick kämpa jäkligt hårt igår. Inte konstigt att jag har sjukt ont där. Satan vad jag tog i på Pumpen. Ikväll blir det att plåga låret lite mer med BodyJamen! ÄNTLIGEN!

Mys

Publicerad 2012-10-16 17:28:29 i

Igår hade jag och Sofie temys förresten! Mackor och te och massa prat blev det! Lite måndagsmys sådär!

16 oktober 2012

Publicerad 2012-10-16 15:58:00 i allmänt,

Snart får jag äntligen ta av mig glasögonen och sätta i linsera igen. Det är jättejobbigt med glasögon ska ni veta. Man kommer åt glaset HELA TIDEN med fingret och får fläckar. Putsar dessa brillor minst tio gånger om dagen. Hoppas verkligen att jag får göra operationen också, så att jag slipper både glasögon och linser. Orkar inte med det längre.
 
Ikväll ska jag äntligen få träna igen. Ska köra lite Pump. Hannis kommer dit också! Alltid roligare med sällskap! Imorgon ska jag äntligen få dansa Jam igen också! Herregud, det var ett tag sen nu. Får se om jag minns några steg iallafall. Får kika på skivan så jag vet. Haha.

13 oktobeer 2012

Publicerad 2012-10-13 22:02:50 i allmänt,

Lever livet hemma i Tömte hos pappa! Jonna kom och hämtade mig efter jobbet så åkte vi hem hit. Det är så himla skönt. Imorgon tror jag att jag ska ta en runda ute (om det inte regnar då) och försöka ta lite bilder. Blir väl med pappas kamera då. Jonna kanske blir med tillsammans med Nika så vi kan få lite bilder. Vill iallafall ut och röra på mig! Har träningsabstinens...
 
Annars är det rätt lugnt. Hade sån jäkla huvudvärk på jobbet dock. Tillsätt sega kunder, även arga, och dagen förstördes rätt snabbt. Men när jag fick gå hem och komma till pappa blev allt bättre. Som vanligt när man kommer ut till buschen. Världens finaste plats.
 

12 oktober 2012

Publicerad 2012-10-12 08:48:21 i allmänt,

Tidig morgon idag. Vet inte exakt varför. Jag tror jag var lite lat när jag skulle ställa alarm, så jag tog det som fanns, 08.02. Så då klev jag upp. Ska inte gå hemifrån förrän tjugo i tolv. Men då hinner jag verkligen med allt som ska hinnas nu på morgonen.
 
Jobb idag alltså. 13-18 på Godisfabriken. Inte där jag är van med andra ord. Men det är roligt att de hör av sig ibland så man får lite extratimmar! Jag har varit där någongång förut, så jag vet liiiite hur det fungerar. Jag får väl fråga i värsta fall.
 
Nu får det nog bli frukost, hörde hur magen skrek efter det!
 

fika

Publicerad 2012-10-11 15:21:45 i allmänt,

Det blev något mer av dagen än att sitta hemma. Ska iväg på en fika med min finaste Ida! (oo) (ett gristryne om ni inte ser det) Det visar vilken relation jag och Ida har just nu. I slutet, eller i början eller mitt i eller varför inte på alla tre ställena, i ett sms skriver vi gristrynen till varandra. Så mogna är vi. Den nivån är det på vår vänskap. Haha, så jäkla roligt är det. Hela konversationsfältena är rosa av alla trynen!
 
 
Ja jäklar vilken närbild det blev!

11 oktober 2012

Publicerad 2012-10-11 08:42:50 i allmänt,

Nika kom in och väckte mig idag. Så jag har varit vaken i snart en timma! Haha. Känns bra när man planerar att sova ut såhär på sin lediga dag. Men det var bara att gå upp. Får se till att göra något av denna dagen.
 
Det jag har planerat är iallafall att dansa sh'bam. Mer vet jag inte just nu. Det lär väl komma upp något. Drar mig iallafall från att gå ut. Det ser skitkallt ut. Säkert runt nollan. Så får försöka att stanna inne eller om jag måste ut så blir det vinterjacka och massa varma kläder! Haha. Frusen tjej.
 
Men nu ska det bli frukost. Ska slå på stort och göra i ordning en tekopp!

10 oktober 2012

Publicerad 2012-10-10 09:57:36 i allmänt,

Det är 65 dagar kvar idag tills BodyJam-utbildningen börjar. Jag längtar så otroligt mycket! Ska bli hur skoj som helst men samtidigt väldigt svårt. Jag har ingen aning om hur det går till eller vad som förväntas av en. Det får man se när man kommer dit helt enkelt. Det blir väl en ny release också, något som känns sådär. Ännu mer att plugga in på bara några få dagar. Men man får göra det bästa av situationen helt enkelt!
 
Nästa torsdag ska jag iväg till Karlstad också. Då ska jag göra en undersökning som säger om jag får göra laseroperationen eller inte. Läskigt. Hela undersökningen tog totalt en timma. Då är det massa prat också. Det blir nog bra detta tillslut. Även om det säkert kommer ta flera år innan jag får göra den. Det känner jag på mig.
 
Nu ska jag bli klar för idag ska jag jobba! Börjar inte förrän två, men måste åka vid tolv. Så får kika runt eller äta eller göra vad som helst. Haha.

9 september 2012

Publicerad 2012-10-09 10:58:43 i allmänt,

Idag ska det hända många saker! Först ska jag ha sånglektion med Rebecca igen! Ska bli superkul och jag är megataggad. Har inte sjungit ordentligt sen innan studenten. Så nu är det på tiden tycker jag! Får se vad vi hittar på under dagens lektion.
 
Efter det ska jag kika runt på stan ett tag innan det är dags för ett besök hos tandläkaren! Sista gången som jag får gå dit utan att betala. Sen kommer det nog ta ett bra tag innan jag går dit igen, eftersom det är såpass dyrt. Och sist ikväll ska jag på informationsmöte med Memira. Angående laseroperationen. Vilken timing att det skulle va ett möte här i Arvika när jag går runt och funderar på detta! Sicken tur man ska ha. Så Sofie ska bli med mig, vill ju inte gå själv. Haha.
 
Så det är full rulle idag. Hade ju änkt att träna också. Men det hinner jag inte. Får ta det imorgon istället!

8 oktober 2012

Publicerad 2012-10-08 17:58:55 i allmänt,

Herregud vilken helg det har varit. Först och främst har det varit mârten här hemma i lilla Arvika. Karuseller, marknadsstånd och massor av folk i tre dagar. Jag jobbade alla dagarna, men kunde ändå njuta av att ha kompisarna hemma under lördagskvällen. Kände inget behov av att gå runt på stan och trängas med alla andra heller. Så jobb satt rätt fint! Åtta, nio timmar varje dag. Så det blev en hel del pengar. De behövs kan jag säga!
 
Lyssnar sönder Maroon 5's nya album också. Tur att man inte kan låtarna än så man tröttnar. Hahaha. Får bryta av med något annat, men jag vet inte vad det skulle kunna va. Förslag?

4 oktober 2012

Publicerad 2012-10-04 21:41:51 i

Har idag dansat två gånger. Först körde jag och Matilda lite BodyJam på förmiddagen och nu ikväll har jag dansat sh'bam! Har även hunnit med att fika med Matilda samt kikat runt på stan. En rätt effektiv dag med andra ord!

Imorgon ska jag jobba plus dricka vin hos Sofie. En bra start på martenshelgen med andra ord!

Maroon 5

Publicerad 2012-10-04 09:47:10 i allmänt,

Nya albumet Overexposed är ju helt fantastiskt. Sitter och lyssnar igenom det nu igen och kan inte annat än älska det. Payphone, One more night, Sad, The man who never lied. Alla låtar är helt underbara.
 
Så, nu vet ni
 
Maroon 5 – Overexposed
 

3 oktober 2012

Publicerad 2012-10-03 13:09:02 i allmänt,

Sitter här och äter lite choklad. Perfekt uppladdning inför dagens fika med Ida! Ska iväg om cirkus en timma och vi kommer nog sitta där ett tag. Om jag känner oss rätt så blir det minst en och en halv timma. Om ingen av oss måste sticka iväg då. Men det tror jag inte. Vi har en hel del att prata om. Hemlisar hemlisar!
 
Ikväll ska jag få dansa BodyJam 62 igen! Ska bli sjukt kul. Sofie ska vara med också. Ska även köra imorgon, jag och Matilda ska rocka loss i lilla salen. Måste lära mig detta passet nu, haha. Får se när jag gör entré på scenen tillsammans med Niklas.
 
 

Mando Diao

Publicerad 2012-10-02 10:45:48 i allmänt,

Mitt favoritband alla gånger. ALLA gånger.
 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4283&artikel=5290868
 
Jag vet inte hur bra den där länken funkar. Men det är en länk till när de gästade PP3 och pratade om massa saker. De spelade två låtar live, Strövtåg i hembygden samt En ung mor. Himlans fina båda två. Längtar tills 31 oktober då deras nya album ska släppas. Allt på svenska. Svenska är ett väldigt fint språk, så jag ser verkligen fram emot det! 
 
 

1 oktober 2012

Publicerad 2012-10-01 09:30:21 i allmänt,

Herregud, nu är det verkligen höst på riktigt. OKTOBER! Snart är det mârten och snart är det jul. Så är det bara.
 
Helgen har varit jättefin och jätterolig! Har varit på äventyr i Skövde. Kom hem igårkväll och var superglad.
 
Snart ska jag knalla iväg till bussen för att åka och jobba. 11-20 står på schemat idag och det kommer nog vara väldigt lugnt. En måndag. Alltid lika lugnt.
 

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela