Malin

En blogg om mig

Banken, träning, Håkan Hellström

Publicerad 2011-01-31 18:46:22 i allmänt,

Ja, då är nästan dagen slut. Och jag har inte kommit hem på riktigt förrän nu. Det har gått i ett idag, verkligen.

Var med mamma på banken för att fixa internetbanken till mig. Kan inte hålla koll på min ekonomi annars. Haha, nejdå. Men det är väldigt lättvindigt med bank på internet faktiskt. Känns som att jag har lite mer rörelse då. Så jag fick det, plus en pärm att sätta in alla papprena i, plus ett usb-minne av någon anledning! Sen beställde vi även hem ett riktigt VISA-kort till mig. Så nu börjar livet som 18-åring! Ska bli så vuxen nu att ingen känner igen mig. Haha.

Sen drog vi vidare till badhuset för att träna. Det var knökat med folk, så det var lite jobbigt. Fick vänta på maskiner och sådär. Så vi var inte där i mer än en timma, det gick så segt. Men lite blev det iallafall. Nu tar vi nya tag på onsdag!

Så nu sitter jag här och ska nog bege mig vidare till pianot. Men först, Håkan Hellström!


Kände för att lägga ut en bild på mina släktingar på mammas sida! Detta är från i somras när vi firade morfar (det kan vara två somrar sen, men det tror jag inte)

31 januari 2011

Publicerad 2011-01-31 16:05:56 i allmänt,

Hej!
Är nu hemma efter några saker som jag har tagit itu med.

Det första var såklart skolan, hade sång, tyska, matte och gemu. Ändå blev dagen mellan 09.10 och 14.20. Så det var utrdraget. Massa hål här och där och lunch. Men det är en slapp dag, så det är skönt. Sen körde jag bil när jag kom hem, det gick jättedåligt. Vet dock inte hur många felr lektioner jag kommer behöva. Känns inte som att det kommer bli 10 till iallafall, och det är ju skönt.

Ska iväg med mamma på lite uppdrag. Hon tjatar på mig som vanligt. MEN JAG HAR PRECIS ÄTIT, LÅT MATEN SMÄLTA LITE! Okej, lite aggression är fint.

Charlottenberg, promenad och varm choklad på Donken

Publicerad 2011-01-30 18:53:41 i allmänt,

Idag har jag gjort väldigt lite. Har visserligen pluggat lite. På tyskaglosorna som är tills imorgon. Men jag tror att de sitter. Ska läsa lite senare också. Ska ju även hitta på dessa känslorna. Men jag tror jag har en, om den gills. "duschsjungaren" ska jag kalla den. Ta i från tårna på de högsta tonerna, och göra grimaser. Annars får jag komma på något annat fint. Kanske typ "bakgrundsmusik" alltså, min tanke blev. Väligt tyst och lugnt, inte ta i så mycket. Hmm... Det kanske man kan köra på.

Var ute i två timmar med Matilda förut! Var så himla skönt. Vi gick i en timma. Sen hamnade vi på Donken med en varsin varm choklad och ett chokladmuffins. Var skönt att prata om allt verkligen. Vet inte allt vi sa, men det var om allt mellan himmel och jord. Så jag sa till henne att jag tycker vi ska ha det sopm tradition, en gång i veckan, en promenad. Fantastiskt!

Imorgon är det skola igen. Jag ska ta nya tag och jobba stenhårt med engelskan, så den blir klar! Sen ska jag ta nya tag med träning och bilkörning. Ska anstränga mig denna veckan och sen slappna av till helgen och fira mig jättemycket!

Ha en fortsatt bra kväll!


En trevlig dag för två vintrar sen. Ute och tränade i kylan!

30 januari 2011

Publicerad 2011-01-30 00:12:50 i allmänt,

Hej, eller godnatt, eller vad ni nu föredrar!

Klockan har slagit över tolv, alltså är det söndag. Men jag ska nog lägga mig ganska så snart så att jag kan gå upp imorgon och göra läxor. Den jobbigaste läxan kommer vara sången. Kommer aldrig kunna hitta på två olika varianter till uttryck. Ajdå, borde ha funderat på detta mycket tidigare. Men så är det när man skjuter upp läxorna till sista timman! Samma med tyska-glosorna. Kommer aldrig lära mig dem. Jaja, det får bära eller brista detta.

Så nu gör vi ett sista ryck med tandborstning och ansiktstvätt innan vi sover!

Godnatt

GRATTIS TILL MIG

Publicerad 2011-01-29 19:37:00 i allmänt,

Precis i denna minut blir jag 18år! För 18år sen föddes jag.

Så säg grattis nu!


I höstas


Längesen, i åttan tor jag


I nian

Tre egopics på mig i samma inlägg, vet att ni gillar det!

tråkigt

Publicerad 2011-01-29 12:51:34 i allmänt,

Jaa, då blir det inget firande av min födelsedag då... Tråkigt! Kommer få sitta hemma hela kvällen och göra... ingenting. Så himla synd. Får hoppas att det går att fixa till någon annan helg. Men jag som var så himla pepp just idag! Åh, vad tråkigt.

Får väl gå och köpa mig massa godis och tröstäta lite.

29 januari 2011

Publicerad 2011-01-29 09:49:46 i allmänt,

Godermooooorgooooon!
Ser ut att bli en fin dag idag, ser solen lysa igenom lite smått. Härligt. Den valde en bra dag!

Ska ut till Savve sen med massa fina kompisar och fira mig. Ska bli redigt kul och jag längtar.

Sofie var här igår och vi kollade på handbollen, jag blev nog lite väl inne i matchen då jag råkade skrika i Sofies öra, SORRY! Men det var bara för att mamma var i köket och jag skulle säga att Andersson räddade ett skott. Haha. Synd att Sverige förlorade tillslut med 3mål. Så nu väntar Spanien i matchen om tredjepriset. Men jag tycker ändå att Sverige har spelat bra under VM'ets gång, över all förväntan hos mig iallafall. Men jag och Sofie skrattade massa, sen blev vi så trötta, så hon var tvungen att gå hem. Annars skulle nog båda somnat i soffan.

Idag blev jag väckt med frulle och paket på sängen, min mamma är för bäst <3 Varje år jag fyllt har hon kommit in så. Helt bäst är hon!

Klockan 19.37 kommer det viktigaste inlägget i min bloggs historia. Så ni vet.

HANDBOLL!

Publicerad 2011-01-28 18:00:00 i allmänt,

Nu är det dags för semifinal för herrarna. Självklart hejar vi på Sverige. Och med Sjöstrand i mål känns det rätt säkert. Han har varit helt fenomenal under VM:ets gång och räddat mer än någon annan. Det "roligaste" är att det inte var säkert att han skulle bli med. Det stod mellan honom och en till. Men nu under matcherna har han verkligen visat att han hörde hemma i truppen. Om möjligen som första målvakt. Han kommer hjälpa Sverige något enormt idag. Och de får hårt motstånd, Frankrike.

Men bara de spelar som de gjorde mot exempelvis Polen så kommer denna matchen gå mycket bra.

HEJA SVERIGE!

28 januari 2011

Publicerad 2011-01-28 16:53:27 i allmänt,

Hej!

Idag kommer Sofie hit. Vi ska mysa med pizza och godis. Sen peppar vi inför imorgon. Måste peppa som bara den, jättejättejättemycket. Ska bli hur kul som helst iallafall. Fira födelsedagen med de bästa vännerna, plus massa annat folk då men.

Skolan har varit rätt seg. Iallafall Shawe, dubbeltimma sista lektionen. Jobbigt, vet inte hur många som nästan somnade på rasten. Jag, Judith och Edith gik ett varv i korridoren. Haha, men det var kul. Vi gick sakta och pratade och skrattade. Så som det ska va! Men annars har det varit rätt lugnt hela dagen. Idrotten fick vi välja lite själva vad vi ville göra. Vi spelade först dodgeball och sen fotboll. Då hade jag, Sofie, Edith och Judith finaste målgesten! Åh, vilka underbara flickor.

Träning, Gavin DeGraw, Tv

Publicerad 2011-01-27 20:06:23 i allmänt,

Dagen som är kvar ska spenderas framför datorn tv'n med fin musik och bra program. Ska slappa, dvs.

Just nu rullar Gavin DeGraw, Dancing shoes. Älskar den, så snyggt med allt. Gillar Gavin så mycket att jag lyssnar på honom så galet mycket. Så, nu vet ni om det också.

21.00 - CSI Miami (har fått för mig att det är Miami)

brev på posten

Publicerad 2011-01-27 14:28:55 i allmänt,

Det är inte varje dag som man får ett brev av sin mormor och morfar på posten. I där låg ett födelsedagskuvert med fåglar som dansade runt på och det stod "hipp hipp hurra på din födelsedag". Jag öppnade och där låg fyra trisslotter och texten "Nu nalkas din myndighetsdag och då får du göra precis som du vill eller?" SKRATTADE jättemycket, jag och mamma skrattade lika mycket. Världens bästa mormor och morfar iallafall <3

(vann på en trisslott, 25kr)

27 januari 2011

Publicerad 2011-01-27 07:29:58 i allmänt,

Godmorgon.

Vaknar upp till ännu en skoldag. Har några roliga lektioner iallafall. Har engelska, gemu, klassråd, kör, kuhi-prov. Så jag kommer nog överleva idag ändå. Skönt och bra att veta!

Ska nog fortsätta göra mig klar. Så att jag hinner.

Halkbanan

Publicerad 2011-01-26 17:56:06 i allmänt,

Jani, har nästan precis kommit hem efter en heldag i Karlstad och Grums. Kört bil har jag gjort jättemycket. Suttit ner har jag nog gjort ännu mer. Ska somna tidigt ikväll. Somnade i bilen påväg hem också! Haha, det var nog dagens fail. Men mina ögon gjorde så ont och jag somnar så lätt i bilar. Men jaja. Alla fick se hur jag ser ut när jag sover iallafall. Ett gott skratt!

Men det gick relativt bra. Kunde verkligen inte svänga på halt underlag.. Det gick åt helvete. Hamnade på andra sidan vägen. Och ÖVER den och i en snövall. Haha, Tom borde ha skrattat rätt skönt åt mig. Men jag gav iallafall inte upp, även fast jag blev fly förbannad på migsjälv för att jag inte fixade det. Sen försökte jag intala mig själv "det är bara övning, det gör inget att åka in i snön", men det gick ju som det gick. Dvs inte alls.

Men nu är det gjort, och jag hade kul när jag körde iallafall!

Nu taggar vi med KuHi ända tills jag somnar!

26 januari 2011

Publicerad 2011-01-26 09:24:42 i allmänt,

Godmorgon! Blir det nog för några av er. Men inte för mig.

Har varit på skolan en sväng, hade GeMu. Och jag gjorde klart allt så nu slapp jag läxa. Skönt! Så nu är jag hemma igen, ska köra halkbanan, tio åker vi. Ska bli jätteläskigt. Och jag kommer säkert köra som en kratta. Äsch, det skiter jag i. Jag får väl va dålig då.

Laddar upp med Vampire Weekend, gillert skarpt!



Vampire Weekend – Mansard Roof Denna låten rullar just nu!

För jag vet vilken dy hon varit i

Publicerad 2011-01-25 17:51:38 i allmänt,

Fortfarande Håkan Hellström som lyssnas på till jag ska gå och lägga mig. Hela dagarna sitter jag och nötar hans låtar. Man tycker att jag borde tröttna, men nej. Det är för fantastiskt!


Detta är nog en av de snyggaste männen som finns i hela världen.

25 januari 2011

Publicerad 2011-01-25 14:51:46 i allmänt,

Hej!

Skolan idag har varit bra. Har haft roliga lektioner och på matten skrattade jag jättemycket med Edith och Sofie. Helt awesome var det. Så resten av dagen ska jag göra GeMu och KuHi plus ladda upp inför imorgon. GeMu på morgonen och sen klockan 10 bär det av mor Karlstad och Grums för halkbana. Jag kommer va så trött imorgon kväll så att jag kommer dö. Bara så att ni vet om jag inte dyker upp på torsdag på skolan.

Ska nog återgå till KuHi nu. Tyvärr.

GRATTIS JONNA OCH AMANDA!

Publicerad 2011-01-25 00:00:00 i allmänt,

Idag fyller två väldigt fina människor år. Min syster Jonna och min kompis Amanda!

Ville bara gratta dessa fantastiska människor så mycket!


Jonna


Amanda

Örhängen

Publicerad 2011-01-24 23:25:00 i Favoriter hemifrån,

Nu kommer andra delen. Eller ja. Äsch, ni fattar.

Denna gången handlar det om örhängen! Mina favoriter och kanske lite även varför jag gillar dem mest av alla mina som ligger fint uppradade, eller så gör dom inte det.


Det senaste paret jag köpte. Från h&m, lite större än vad jag trodde. Men jag gillar dem ändå!


Tre olika par pärlor. Två mellanstora med mönster och ett par helvita lite större! Används mest flitigt! De mindre fick jag i present, tror att de är från Kappahl eller Lindex. Det stora paret är från en blandning av flera örhängen från h&m.


Ett par relativt stora ros-örhängen. Tre rosor på varje, från Kappahl. Sen papegoja-örhängena! Tror de kostade 20kr på Glitter för ett tag sen.

CSI, KuHu och Håkan Hellström

Publicerad 2011-01-24 21:29:00 i allmänt,

Efter att ha pluggat kulturhistorian och lyssnat på Håkan hela dagen ska jag nu se på CSI, har för mig att det är NY som går idag. Men jag är inte säker.

CSI är programmet som har fått mig att vilja bli kriminaltekniker. En sån som håller på att kolla fingeravtryck och DNA på brottsplatser. En brottsutredare med andra ord. Helst skulle jag vilja vara i någon stor stad, som tex NY, men jag vill inte flytta från Sverige, av någon himla konstig anledning. Så jag skulle kunna nöja mig med att vara i Göteborg. Sveriges finaste stad enligt mig. Av två anledningar, naturen och Håkan. Så det så.


I GÖteborg för några somrar sen såg jag och Ida en luftballong. Vi var mycket fashinerade och tog ganska många kort av denna. Här är en av bilderna.

24 januari 2011

Publicerad 2011-01-24 19:21:04 i allmänt,

Hej!
Oj, jag har inte skrivit något på hela dagen. Skönt.

Har visserligen pluggat den största delen sen jag kom hem från alla aktiviteter idag. Kultuhistoriaprov på torsdag är ingen större höjdare. Men jag får göra mitt bästa, och av det jag läser just nu så verkar jag förstå en hel del. Så det känns rätt bra just nu.

Har kollat på lägenhet idag, och imorgon säger vi upp den vi har nu. BARA TRE MÅNADER KVAR I VÄRLDENS SNYGGASTE LÄGENHET. Gud vad jag kommer sakna det här. Inflyttning första maj i den nya. Kommer aldrig trivas lika bra där som jag gör här. Så i april kommer jag ha fika på balkongen och mysiga tjejkvällar med de allra bästa vännerna man kan tänka sig. Kommer hata att flytta. Men lägenheten kändes rätt okej ändå, så det kanske blir bra på något sätt.

Har kört bil också, det gick jättedåligt. Och Tom märkte det, sa att jag inte var så koncentrerad som jag brukar. Och på onsdag är det halkbana, undrar om han ångrade sig idag när jag körde. Det blir iallafall jag och två killar till. Dom kommer märka alla fel jag gör, pinsamt. Ska köra INNE i Karlstad, med alla trafikljus, kommer få jävliga stressattacker känner jag, fan också.

Nu blev det ett långt inlägg. Men det får ni ta!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Publicerad 2011-01-23 17:06:20 i allmänt,

Förstår inte hur Håkans låttitlat kan sitta så perfekt. Perfekt för allt. Helt perfekt bara.

Pappa ligger och snarkar i soffan. Ska tvinga honom att vi ska åka till Arvika snart. Måste göra tyskan innan imorgon, och den vill jag inte sitta med HELA kvällen. Så, jag borde ta tjuren vid hornen och säga det till honom. Dock vill jag sno med mig datorn! Haha, det skulle va så skönt. Slippa mammas för ett tag.

Godmorgon

Publicerad 2011-01-23 09:26:34 i allmänt,

Blir väl ett godmorgon inlägg idag också då!

Är ju som sagt i Tömte hos pappa och idag sla vi slappa. Ska plugga och läsa. Ungefär så kommer väl dagen att bli. Ska även åka hem till kära Arvika till mamma igen. Får se om jag får köra den röda Volvon in till stan eller om pappa måste ha bussen. Får hoppas på det förstnämnda, så att jag får köra ännu mer innan halkbanan på onsdag. Är nervös inför det, men enbart för att andra ska sitta i bilen när jag kör. Läskigt.

bildbomb!

Publicerad 2011-01-23 00:10:57 i allmänt,

















Såhär den 23 januari tänkte jag att bilder är ju kul. Därför får ni se massa bilder!

23 januari 2011

Publicerad 2011-01-23 00:02:14 i allmänt,

Klockan har nu slagit mer än tolv och det är officiellt en ny dag. Vad trevligt.

Dagen (efter lite sömn) kommer ägnas åt plugg och läsning. Ska även mobba mina kompisar lite mer. Vi var för övrigt bäst förut. Över 1000 kommentarer på ett logginlägg från Savve till Sofie, fantastiskt faktiskt. Vi gillar varandra!

maroon 5

Publicerad 2011-01-22 21:14:34 i allmänt,

Jonna har skickat massa fina låtar från deras senaste album. Och fy satan vad fina och bra de är! Har alltid gillar Maroon 5, men det senaste albumet tror jag verkligen är något annat. det är speciellt. Jättefint.

Veronica Maggio blev det nu. Ensemblelåten deluxe!

färdiglagad potatisgratäng och kassler

Publicerad 2011-01-22 17:34:28 i allmänt,

Ska äta mat sen, såklart. Vad jag ska äta ser ni på rubriken. Fint och gott tycket jag.

Sitter och lyssnar på Sofia Karlsson – Dina Händer - Göteborg och den är så fin att jag tror jag börjar grina snart. Passar så fantastiskt in på livet just nu. Så lyssna på den för att veta hur mitt liv ser ut. Om ni nu är intresserade av det.

Har varit i Charlottenberg och handlat två saker från h&m, en bh och en tröja. Tar kort på det när jag kommer hem till mamma igen. Så biler kanske kommer upp imorgon. Om jag orkar efter helgen hos pappa som är så hård. haha.

Nu får ni iallafall en bild på vad jag möttes av igår när jag kom hit.


En busande katt!

22 januari 2011

Publicerad 2011-01-22 11:15:46 i allmänt,

Goddag!
Tänkte skriva godmorgon först. Men jag ändrade mig.

Har nu suttit och skrivit ner alla roliga ortsnamn som fanns i en dassbok här hos pappa. Fina namn finns det. Tex "Barkön", "Håmojokk", "Lem", "Horred", "Runkesten", "Sexberget", "Rövattnet", "Rumpsjön" och "Mensträsk". Det kan vara väldigt underhållande, har sett ännu fler fina namn. Undrar hur många det var egentligen.



Alla dom här (det syns väldigt dåligt. men ni ser ändå) plus lika många till på två andra sidor! Så det var en del ortnamn, sjönamn, byar, ställen, naturobjekt, gator. Mycket underhållande ska jag säga er.

Annars idag ska jag inte göra något alls. Ta en övningskörningssväng med pappa bara. Måste bli jättebra nu inför halkbanan på onsdag. Kan inte misslyckas då.

varför...?

Publicerad 2011-01-21 23:21:34 i allmänt,

av någon konstig anledning så kändes det ändå rätt bra att prata. konstig anledning det måste ha varit. det blir lite bättre för varje gång vi pratar om det. inte annars. kommer va ett dött vrak imorgon.

hos pappa!

Publicerad 2011-01-21 19:45:54 i allmänt,

Sitter i Tömte, det är verkligen världens bästa ställe. Trivs som fisken i vattnet.

Pappa sa precis till reklam med Maria Montazami "är det hon där Montatsunami", åh, vilken klockren kommentar. Hahaha. Fantastisk han där min pappa! Vi ska äta godis och se på "på spåret" snart. Härlig fredagskväll det, så som den ska va.


Tjena!

21 januari 2011

Publicerad 2011-01-21 16:31:34 i allmänt,

Hej!
Ska åka till pappa senare idag. Tänkte ta itu med designen en liten bit då.

Fick hem alla bilder jag beställde. De var bra, men det var några som var lite större i storleken än vanliga kort. Så jag vet inte hur det blir när jag ska ha i album. Alla går inte att klippa i, då kommer jag ta bort en del av motivet. Får se hur det blir. Kanske får hitta någon mer bokaktigt som jag kan klistra in bilderna i. Det spörs.

Men skolan idag var ganska kul, skrattade väldigt mycket och har tagit fina kort på folk och har kört viskleken. Dock slog den inte omgången igår. Igår var så bra med viskleken. "Han smeker hennes bröst och snurrar med snorren" blev till "Han slänger en struts runt snurren" igår. Underbart! Eller varför inte "Tomtenissen står i snön och moonar" blev till "De dricker inte rom tyskarna, de ålar". Så fantastiskt får vi till det. Underbart.


Tar lite random bilder från de 100 jag fick hem. Bild från nollningen av ettorna. Indianer deluxe!


Jag och Sofie på festivalen 2009


Ida och jag 2008 eller 2009, minns inte riktigt.

ajaj i magen

Publicerad 2011-01-20 22:20:44 i allmänt,

inte bra inte bra. Orkar inte. Tänker ta massa tabletter (ingen överdos, var inte rädda) och gå och sova. Imorgon väntar en ny dag med spännande lektioner.

Eller så var det inte så.

Förstår verkligen inte.

Publicerad 2011-01-20 19:03:00 i allmänt,

Hur man kan va så himla dum i huvudet. Förstår inte hur du kan gå och säga såna saker? Är du helt puntad? Ja, jag tror faktiskt det. Så himla idiotiskt. Dig vill verkligen inte jag ha något mer med att göra. Fy.




(ni som inte vet, berättar för er)

20 januari 2011

Publicerad 2011-01-20 14:15:12 i allmänt,

Hej!
Idag har "vi" (det var inte ens alla...) visat några nior hur det är med estetlektioner. Det var lite drygt, var tvungen va kvar utan att jag skulle göra något. Drygt, men vi körde viskleken, det förgyllde min dag!

Nu ska jag sätta mig och tänka efter vad vi kan köra på friidrotten idag. Blir troligen ensam tränare då Stefan skulle på något inför sjuan med sitt barn. Men det spelar ingen roll, jag kan ju dethär. Borde klara av det ensam. Tänkte att de ska få springa kanske. Eftersom några ska tävla i helgen, tror jag, så borde de inte köra så hårt. Vill ju inte att de ska få träningsvärk såhär innan tävling. Skulle ju sitta fint.

Imorgon åker jag till pappa, ska bli jätteskönt! Om han får i ordning på vattnet dvs... Utan vatten dör jag nog tyvärr.


En till bild från de 100 jag beställde!

Godnatt

Publicerad 2011-01-19 21:15:40 i allmänt,

Nu tänker jag gå och lägga mig, ta med mig "Du och jag i trafiken" och läsa lite. Min favoritbok med hästlängder.


Eller så är den inte det.

någon som vill med?

Publicerad 2011-01-19 19:46:58 i allmänt,

På Håkan "Tha Man" Hellström i karlstad den 22april?! Biljetterna kostar 365, exklusive någon avgift, minns inte vad den hette. Frågade mamma och hon sa att den var på 30kr typ. SÅ 400 FÖR THA MAN! Ååååååååååååååh, vad jag vill dit!

Måste få med mig någon. VEM VILL MED?! Säg inte nej nu, då får ni smisk!


MANNEN 2008 på Arvikafestivalen! Andra gången jag såg honom, första var 2005 på samma festival, då 12 år gammal (jag då, inte festivalen eller mannen!)

Morgonrock och tofflor

Publicerad 2011-01-19 16:51:09 i allmänt,

Sitter och myser! Har precis beställt 100st foton! De ska dimpa ner i brevlådan, om de inte är för feta, om 2-5 vardagar. Så jag lär få dem i början av nästa vecka. Ska bli så kul att ha riktiga foton i handen igen, och inte bara se alla bilder på datorn. Så imorgon ger jag mig ut på fotoalbumsjakt! Ska hitta något snyggt album som jag kan förvara minnena i.

Ni ska självklart få ta del av några bilder jag skickade efter.




ÅÅÅÅÅÅÅH, der ni hur söt bild!?


Alltså, Matilda kan konsten med fina bilder!


FUNKY TOOOOOOWN! Saknart!

Det var fyra av 100 bilder, tror ni inte vill se alla

19 januari 2011

Publicerad 2011-01-19 12:23:57 i allmänt,

Hej!

Slutade väldigt tidigt idag, då jag inte har någon sånglektion, fick en ny tid som startar nästa vecka. Tyvärr ligger den tidigt på måndag morgon, som alltid. Tycker det är lite jobbigt faktiskt, min enda sovmorgon. Nej, då ska jag ha sång. Jaja, man får ta det som det är. Kommer ändå flyttas sen, eller nej. Det gör den inte, nu när jag tänker efter.

Dagen har varit bra, sjungit ensemble, haft piano och GeMu. Tre lektioner har jag haft. Skönt med lite frischema. Andra dagar är så stressiga! Imorgon kommer det nior till oss, har inga vanliga lektioner alls då, utan lite "hej, såhär ser det ut på estet". Jag och Johannes ska hämta alla på morgonen också, får va morgonpigg med andra ord. Men det är jag ju alltid! Såatteeeee.

(Dockan från igår hette inte alls Klas, utan Kurt. Så ni inte undrar)

foton

Publicerad 2011-01-18 22:14:20 i allmänt,

Imorgon ska jag beställa hem lite foton. Har valt ut 100st (dock kollade jag INTE igenom alla bilder jag har, skulle tagit tusen år.) Det tog mig en och en halv timma ungefär.... Endel bilder att gå igenom alltså. Men när jag hade hittat 100st som jag ville ha, orkade jag inte kolla efter fler. Det kommer ju mer tillfällen då man kan beställa bilden. Så nu har jag gjort en ny mapp på skrivbordet "100 bilder gratis" heter den, där samlar jag alla bilder jag ska beställa.

Måste ha kvar den så att jag alltid vet vilka bilder jag har beställt hem, så jag inte får dubletter av dem. lite jobbigt kanske. Men mamma får hjälpa mig med det imorgon! För nu ska jag sova.

Godnatt!

18 januari 2011

Publicerad 2011-01-18 19:28:35 i allmänt,

God kväll, blir väl ordet för idag.

Har inte haft något tid alls till att skriva idag. Har gått i ett känns det som. Skola, träning, läxor, bakning. Men det är bra för mig att vara sysselsatt, blir väldigt lätt rastlös.

Ja, allt har gått bra idag med skola och sådär. Hade bad på idrotten, skulle ha livräddning, dock gjorde jag inte själva testet, utan övade bara. Slängde dock upp Klas (dockan vi skulle hämta på botten, jag döpte honom) i magen... Så det gjorde väldigt ont och jag trodde jag skulle dö. Ungefär så. Men annars gick det bra, att bogsera Anna!

Försöker verkligen att göra pianoläxan, men jag tror inte jag fattar till etthundra procent, så jag måste fråga David imorgon. Säga att jag tror mig ha kommit underfund med lite iallafall. Men inte kommer så mycket längre. Känns som att jag står och trampar på samma ställe bara. Men det fixar sig, som alltid.

hatade kvällar

Publicerad 2011-01-17 22:15:54 i allmänt,

Igår grät jag för att jag saknade dig. Hur patetisk får man bli?

Kvällsdeppen kommer varje kväll. Jag vet inte varför. Har varit på ett strålande humör hela dagen. Har pratat och skrattat (så jag nästan kissat på mig) och allt. Men nu kommer den, smygandes över mig, kvällsdeppen. Tror jag lider av stora hormonsrubbningar. Men så är det ibland. Får väl lära mig hantera det på annat sätt än att se CSI och folk som dör och är ledsna. Det lär ju inte jag må bättre av.

Imorgon är iallafall en ny dag, jag hoppas inte kvällsdeppen kommer över mig då också. En kväll utan depp är väl inte för mycket begärt? Eller?

Signed, sealed, delivered

Publicerad 2011-01-17 18:48:20 i allmänt,


Sitter och knåpar och tänker "vilka låtar kan man spela bra?" till våran turné. Jag måste komma på några förslag, vill bidra med massa låtar. Sen ska låtarna passa oss som musiker och allt. Svårt det här!

Körlektionen idag gick så bra! Var jättenöjd när jag kom hem. Tom berömde massa, sa att jag hanterar bilen väldigt bra och massa. Blev jätteglad. Hade nog en väldigt bra dag överlag, hade jättebra inställning innan jag satte mig i bilen, och jag tror att det märktes på min körning också. Så nu gäller det att ligga i med lektioner och teori, så att jag får körkortet när jag väl vill ha det. Svårt kommer det bli, men jag kämpar vidare.

Top Model sen, och jag har för mig att det även är CSI? Hoppas på det iallafall.

Leverpastej och varm choklad

Publicerad 2011-01-17 14:07:47 i allmänt,

Idag blev första halvan (alltså innan lunch) inte direkt som vi tänkt oss tror jag. Alla pratade i mun på varandra och vi kom inte fram till rätt saker. Vi tänkte för mycket på lokaler och skolor, istället för tema och upplägg. Men det ändrades efter en fin lunch på City med fina flickor! Då började vi samarbeta lite mer, och verkligen ha så kul som dagen nog var menad till att ha! Så vi spånade idéer till teman och låtförslag kom vi på också. Nu gäller det bara att hitta på egna låtförslag, sitta och lyssna på massa musik på Spotify för att hitta gobitarna som man gärna vill spela och sjunga!

Jag tror det kommer bli bra i slutändan.


Min kära klass! Ett och ett halvt år kvar, sen försvinner alla åt olika håll.

17 januari 2011

Publicerad 2011-01-17 09:28:37 i allmänt,

Godmorgon! Ännu en fin dag ligger över Arvika..... Eller neh. Det gör det inte alls.

Idag ska bli en fin dag! Med fina klassen och spåna över idéer till turnén! Ska bli jättekul iallafall, och jag borde göra mig klar för att gå. Men känner att jag inte orkar riktigt än. Några minuter till bara (kommer bli tio minuter.....)

Igår grät jag igen. Fysatan

Födelsedagsönskelistan!

Publicerad 2011-01-16 22:30:00 i allmänt,

Nu är det såhär, jag fyller år snart. Och då gör man en önskelista. Min just nu ser ut såhär:

  • Håkan Hellström - 2 steg från paradise
  • Pengar till jeans
  • Skor från h&m
  • Väska från h&m
  • Shorts från h&m

Så, det är vad jag har kommit på än så länge. Det finns säkert jättemånga fler saker som jag kan önska mig. Men detta får räcka för nu.


and i will try, to fix you

Publicerad 2011-01-16 19:44:21 i allmänt,

Jonna är dum och säger att hon har gjort en klet/smet/deg av chokladbollar, VILL OCKSÅ HA! Blir som ett litet barn igen. Orättvist att hon har och inte jag. Dock kan jag bara göra mig själv, men jag orkar inte. Latmasken som kommer fram. Dessutom borde man inte äta något så onyttigt så sent på kvällen. Ha, dagens lögn. MAN BORDE ALLTID ÄTA CHOKLADBOLLSSMET/DEG/KLET! Så det så.

dumma dator

Publicerad 2011-01-16 17:35:17 i allmänt,

Ja, idrotten blev klar på mindre än en timma! Och jag blev relativt nöjd med den också. Mamma och Jonna har läst igenom den och tyckte det var bra. Så jag kör på den! Tror inte jag kan skriva den mycket bättre ändå.

Dock har jag insett en sak ännu MER (jag har insett detta för galet längesen, men inser det mer för varje dag som går). Jo, det är såhär. Jag fullkomligt HATAR våran dator. Det tog mig en halvtimma att komma in på min mail. Dock gick det inte, så jag fick köra en "stänga av alla program"-variant och dra upp en ny internetsida innan det gick. Ska nog försöka spara massssssa pengar och köpa mig en egen dator. Går det så illa får jag väl låna eller så. Klarar snart inte av denhär datorn mer. Tror jag kommer kasta ut den genom fönstret en dag.

Så, aggressioner är bra att få ta ut ibland!

Illa Malin, illa

Publicerad 2011-01-16 15:53:41 i allmänt,

Har inte gjort något av det jag skrev förut! Har inte ens börjat med idrotten, dock ska jag göra det nu. Pianot, sången och allt det andra har legat framför mig, men jag har inte plockat upp det. Har sett på tv istället, massa skridor. Inte bra, inte bra! Ska ta mig i kragen och få ihop en sjuhelsicke idrottsuppgift nu!

Hurts – Sunday 
Tills dess att vi hörs igen får ni hålla tillgodo med en låt av Hurts!

16 januari 2011

Publicerad 2011-01-16 10:03:35 i allmänt,

Godmorgon!

Slappdag idag, som alltid på söndagar. Dock känns det inte jobbigt att gå till skolan imorgon, för vi har inte skola på riktigt. Vi ska sitta och göra uppgifter inför den kommande kursen SeMu som börjar efter sportlovet egentligen. Men det var vissa saker som tog tid, därför skulle vi få en dag till det imorgon. Ska bli jättekul. umgås med hela musikerklassen en hel dag, FUN!

Så nu ska jag sätta mig med min trave läxor. Låter inte så kul, och det är det inte heller. Måste få till en bra idrottsuppgift idag känner jag. Den måste bli helt felfri! Den ska jag satsa på mest faktiskt, och pianoläxan och sångläxan. Enda som får vänta lite blir tyskan, klarar nog att göra den nästa helg också. Eftersom vi inte har tyska alls nu till veckan! Härligt värre.

Nu ska jag se om vi har någon mat så jag får mig frukost!

kvällsdepp

Publicerad 2011-01-15 22:26:19 i allmänt,

Usch, på kvällen tänker jag för mycket. Speciellt om jag inte gör något. Och mamma sover, blir inte bättre av det. Plus att det går någon romantisk-komedi på tv'n. Usch, dagen kunde inte ha slutat värre. Fy. Blä. Jobbigt faktiskt.

Imorgon ska jag träna, dock hemma eftersom gymmet är stängt.... Ska rensa hjärnan lite känner jag. Behövs verkligen, orkar inte tänka mer. Orkar inte alls.

Måste jag tillägga att jag har varit glad under hela dagen?

Handboll

Publicerad 2011-01-15 19:14:14 i allmänt,

Såg på första halvleken av matchen mot Slovakien (Sverige som spelar då.) Sen hamnade jag framför röj, och det är aldrig bra för mig. Fastnar så himla lätt. Men jag hör iallafall matchen, och det verkar som att det går bra för Sverige. Så, HEJA HEJA HEJA!

Har raderat idrotten två gånger idag..... Ajdå

Nagellack

Publicerad 2011-01-15 12:44:31 i Favoriter hemifrån,

Nu kommer en ny kategori! Nämligen "Favoriter hemifrån", där samlar jag mina favoritsaker jag har hemma, exempelvis nagellack eller böcker. Just idag handlar det om nagellack. Eftersom jag har 20 olika får man några favoriter. Här kommer bilder på mina tre favoritnagellack jag har hemma! Varsågod.


Mitt nyaste, inköpt idag faktiskt. Såklart gör inte bilden färgen rättvisa (eftersom min kamera aldrig gör som jag vill) men det är svart med glitter i.


Bilden med blixt gav denna färgen mest rättvisa. Det är iallafall klarblått, men mot det turkosa hållet.


Det här är militärgrönt..... Ni kan ju tänka själva hur det ser ut, för bilden är inte bra. Varken med blixt (då såg den ännu mer grå/brunDASSIG ut)

Så, jag vet inte när nästa inlägg från denna kategori kommer upp. Dä spörs (som vi säger i Värmland)

15 januari 2011

Publicerad 2011-01-15 08:53:04 i allmänt,

Godmorgon!

Vaknade för några minuter sen, pigg som en lärka var jag då! Fröstår inte vad jag ska göra för att sova längre. Dock kan det bero på att jag somnade tidigt igår, redan innan tio i soffan, haha! Sen gick jag och la mig i sängen, och somnade direkt, och somnade ifrån Let's Dance utröstningen! Haha, bra där. Men jag fick reda på vem som åkte ut av mamma, så det gjorde inte så mycket.

Igår gjorde jag en "To do list" som jag ska använda mig utav idag. Den består av, massa plugg och städning. Ungefär sådär ser min dag ut. Måste orka ner på stan också, för att köpa kaninmat och hö. Lovade mamma det igår, eftersom jag ändå ska ner. Får väl ta mig en vända neråt sen!

14 januari 2011

Publicerad 2011-01-14 15:39:30 i allmänt,

Hej!

Är nyss hemkommen från skolan. Samhällskunskapen idag var riktigt intressant! Pratade om lagar som gäller massmedia, grundlagar och några etiska lagar (som man inte behöver följa). Det kändes verkligen inte som att vi satt där i två timmar, det gick så otroligt fort.

Idag blir det annars en slappdag framför tv'n skulle jag tro. Om jag inte måste göra tyskauppgifterna, så att jag slipper dem under helgen. Ska bara slappa järnet då! Skönt.

På måndag blir det musik för hela slanten! Kul ska det bli iallafall, och börja fundera på turnén och sådär!

träning, tv, idrott, csi

Publicerad 2011-01-13 20:35:09 i allmänt,

Nu är det mycket pågång! Eller det har varit också. Har varit på träning, fem energiska utövare, två sega tränare och en ÖVER(!)energisk åskådare! Haha, det slutade som vanligt, mycket skratt, mycket tillsägningar och lite träning. Men det är så det får va ibland. 

Efter att jag hade kommit hem (läs: efter en lång vandring hem, det tog 11 minuter) så gick jag direkt till kylskåpet och hämtade snickerskakorna, eller det som var kvar av dem. Och nu har jag ätit upp alla (mamma fick en för att hon är sjuk) GOTT VARÄÄÄÄÄÄ!

Har även börjat på idrottsuppsatsen, har skrivit en halv sida redan, det tog ungefär 20minuter.. Känner att jag ska lägga ner mig i dethär! Ska satsa, måste göra bra ifrån mig nu. Måste få ett MVG i idrott! Skulle va ganska skönt. Måste dock bli bättre på orientering, och det känns som en omöjlighet, eftersom jag inte KAN orientera. Dessutom ska vi övernatta i skogen dagen före eller dagen efter orienteringen.... SUCK!

Snart blir det CSI miamiiiiii, eller om 32 minuter.

Ha det gött alla goa å gla-a!


En bild på mig och Sofie från nyår!

h&m kläderna

Publicerad 2011-01-13 19:00:00 i allmänt,

Jag lovade att jag skulle ge bilder på kläderna jag fick hem igår! Dock blir det de från hemsidan, eftersom jag inte orkar ta egna kort.

Leggins, 129:-


Linne, 69,50:-


Örhängena, 29,50:-

Så, bilderna blev inte de bästa, men det får duga. Ni ser ju hur det ser ut ändå

13 januari 2011

Publicerad 2011-01-13 16:04:45 i allmänt,

Hej!

Idag har allt varit bra! Eller ja, skapligt. Som det brukar ungefär..

Men iallafall, fick tillbaka historian, endel saker är jag lite irriterad över faktiskt.. Men ska prata med henne imorgon om det. Sen på kören blev jag arg för att hon skrek på oss att vi börjat fast vi har klassråd... Sen var det folk från Ingesund där och pratade om att man ska söka dit. VI GÅR I TVÅAN OCH HAR ETT ÅR PÅ GYMNASIET KVAR INNAN VI ENS KAN SÖKA DIT! Åh, och detta jagade hon upp oss för... Onödigt.se tycker jag.

Ska på träning sen iallafall, ska bli härligt!

bakgator, jag mötte dig på bakgator

Publicerad 2011-01-12 20:45:57 i allmänt,

Åh, Håkan Hellström, jag älskar honom!

Kläderna från h&m var jättebra och fina! Blir nog kort på det imorgon, om jag orkar. Annars snor jag bara bilderna från hemsidan. Ja, så lat är jag, och ja, så lat får man va!

Jag och mamma ser på "föräldrafritt", detdär programmet från Storbritannien när barn ska leva ensamma i två veckor, utan vuxna som säger åt dem vad de ska göra. Näst sista delen idag, har sett alla. Gillar vekrligen serien!
Okej, kan inte sluta ett inlägg med ett till utropstecken. Har slutat varje stycke med det, men inte nu.

12 januari 2011

Publicerad 2011-01-12 16:25:42 i allmänt,

Halloj!

Idag har varit en fin dag! Har skrattat jättemycket på Gemu'n med finaste flickorn! Tror vi hade blivit höga av något, så som vi höll på! Haha. Men det var jättekul iallafall! Sen hade jag min första sånglektion för i år, det var hur kul som helst! Som vanligt. Ska öva jättemycket på uttryck och känsla nu, det behövs nog mycket tror jag.

Ska hämta mina kläder från h&m sen också! Spännande att se hur det passar!

svenskt

Publicerad 2011-01-11 19:45:06 i allmänt,

är alltid bäst i musikväg! Varför tar det så lång tid innan jag inser det! KENT, MANDO DIAO, HÅKAN HELLSTRÖM! Det är ju något helt fantastiskt! Familjen, Maskinen, Robyn. DET är bra det.

Så, nu vet ni det.





Hur mycket och länge får man gråta? Jag tänker göra det länge

11 januari 2011

Publicerad 2011-01-11 18:33:49 i allmänt,

Hej!

Idag var det första skoldagen efter lovet. Det kändes bra att få tillbaka en dagsrutin. Har inte haft någon alls nu på ett tag. Började med samhällskunskap också, det var riktigt roligt! Precis innan hade jag sagt "ogillade samhällskunskap mest av alla so-ämnen under högstadiet" tror jag får äta upp det faktiskt... Men läraren var jättebra, fick äta upp mina fördomar där också! Men det tror jag blir bra.

Annars var det jobbigt. Höll på att börja gråta i kafeterian, det var hemskt. Ville bara springa ut därifrån, men det hade nog varit ännu jobbigare. Så jag ställde mig och pratade med Emelie och Hanna, jobbigt ändå. Vände ryggen åt, stod så långt bort jag kunde utan att det skulle se dumt ut. Ett miffo som står i kafeterian helt ensam... Galet.

Det blir väl bättre med tiden, som jag så fint sa till Jonna!

imorgon...

Publicerad 2011-01-10 21:34:12 i allmänt,

...kommer jag behöva jättemycket stöd. Som bara den. Hoppas det inte bli allt för jobbigt bara...

Har även fått Jonna att gilla Håkan Hellströms låt "Vid protesfabrikens stängsel" (vilken jag har lagt som etta på min förgående lista). Hade inte lyssnat igenom hela albumet innan jag fastställde förra listan. Men ny etta alltså. Ska lyssna mer på honom imorgon efter träningen! Älskar Håkan. Kan berätta att hans bästa låt NÅGONSIN heter "Gårdakvarnar och skit", så nu vet ni det också!

Ha en bra kväll, gå till skolan imorgon och sköt er!

Håkan Hellström

Publicerad 2011-01-10 15:00:30 i allmänt,

Åh. Herre. Gud.

Vilken man det är! Har inte lyssnat på hans nya album alls, men tänkte "nu är det nog dags". OCH VILKEN LYCKA! Albumet är ju fantastiskt, VARFÖR har ingen sagt till mig innan att det är helt awesome!? Har verkligen förälskat mig i honom på nytt igen.

Mina topp tre från albumet just nu:
Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i
Håkan Hellström – Saknade te havs
Håkan Hellström – 2 steg från paradise

Sådär, albumet heter "2 steg från paradise" om ni också skulle ha missat det!

10 januari 2011

Publicerad 2011-01-10 09:22:39 i allmänt,

Hej!

Idag ska jag köra bil i ishalkan... Undrar hur det kommer sluta. Bra hoppas jag iallafall!

Annars är det sista dagen innan skolan igen. Ska bli skönt att komma tillbaka, få tillbaka alla rutiner man tappar så extremt på lovet. Gillar inte såhär långa lov, eller medellånga är nog ett bättre ord. Sommarlovet går bra de första veckorna, om man inte har jobb hela tiden. Lov är utdraget och överskattat. Sådär, nu vet ni vad jag tycket om lov.

Dagen kommer ägnas åt körkortet, bilen, kuhi'n och träning.

Bowling-kavalkad!

Publicerad 2011-01-10 01:00:00 i allmänt,

Nu kommer bilder från bowlingen i tisdags med mina fina vänner Matilda och Sofie! Tack för att ni bjöd med mig, behövdes så det bara skrek om det!


Sofie bjöd på dagens stil!


Matilda bjöd på kvällens bästa serie!


Jag bjöd på kvällens sämsta spel, helt klart!


Matilda tyckte att det var väldigt nöjdvändigt att visa hur bra det gick för oss i första serien.... Även om jag var totalt sämst, så hämtade jag mig lite mer mot slutet av våran timmesspelning iallafall!

Kate & Leopold

Publicerad 2011-01-09 22:58:30 i allmänt,

Åh, sitter och ser på en gullig film, Kate & Leopold. Har inte sett den innan, kanske är en lite mindre skandal... Men nu gör jag det iallafall! Och jag gillar den, mysig liten film. Vet dock inte när den slutar, och jag som tänkte gå upp tidigt imorgon för att få tillbaka den rätta dygnsrytmen! Ajaj, får se hur det blir med det!

Sofie var här förut. Vi såg på Upp, eftersom hon inte sett den. Vi skrattade och "aaaw"ade och allt som hör till den filmen! Trevligt att hon var här tycker jag! Har inte setts så mycket under lovet, så det var skönt att få träffa henne lite iallafall!

Okej, grät nästan till Kate & Leopold. När hon bad honom sova över. Insåg att jag lär inte få ha en man bredvid mig på länge. FAN

Skid-dag

Publicerad 2011-01-09 15:30:07 i allmänt,

Det är skidor på tv'n hela dagen idag tror jag! Jag och mamma har sett på finaletappen i Tour de Ski för både herrar och damer. Nu snart börjar skidskytte, minns inte om det var herrarna eller damerna först, men det går senare ikväll också. Men det vet jag ju inte om jag hinner se! Men jag gillar skidor, allt utom alpint. Vet inte varför jag tycker att det är så tråkigt. Har nog aldrig fattat grejen med utförsåkning. Kan bero på att jag är totalt värdelös på det själv!

Nu börjar det, var visst herrarna. HEJA BJÖRNDALEN! (nej, jag hejar inte på svenskarna...)

9 januari 2011

Publicerad 2011-01-09 10:27:54 i allmänt,

Hej!
Sitter här, som vanligt, och spelar röj. Dock går det inte lika bra som jag hade hoppats på...

Idag ska jag va med finaste Pröppa! Vi ska se på film och allt annat som jag skrev i ett annat inlägg. Det ska bli jättekul iallafall!

Det är väl det enda som jag har inplanerat idag. Därför ska jag även ta tag i KuHi uppgiften och kanske även lite körkortsteori. Det är inte det roligaste, men jag överlever! Måste ju börja på riktigt någongång. Och om jag gör det nu, blir det mindre att göra senare! Vilken bra filosofi!

Film istället

Publicerad 2011-01-08 22:35:38 i allmänt,

Det blev ingen läsning av boken, det blev framför tv'n istället och filmen John Tucker must die. Har faktiskt inte sett den. Men av det jag har sett så länge så känns den som en riktig chick-movie! Så därför gillar jag den. Tycker om helt ointressanta, dåliga, ingen handling-filmer som denna! Eller, handling har den ju, men typisk tjejfilm är det! Och enligt mig brukar inte de ha speciella handlingar. Handlar oftast om en tjej och en kille, och kärlek såklart.

Så, nu har jag förstört varenda tjejfilm för er! Mohaha

Det gick för fort vi vände blad

Publicerad 2011-01-08 21:28:16 i allmänt,

Tre månader skulle det ha varit idag. Men så blev det inte.

Och jag är glad nu, det känner så galet mycket bättre! Sämre kommer det inte bli imorgon när jag får träffa Pröppa igen! Det vill säga, Sofie. Underbara unge! Vi ska se på film och prata och skratta och säkert ta fula posebilder! Mohaha.

Ska gå och läsa lite mer i Blondinbellas bok nu, jag gillar den. Den får mig att tänka på ett såntdär bra sätt! Saker jag egentligen vet om, men som jag inte vill inse. Men nu tänker jag mer på allt hon skriver. (Känns kanske lite jobbigt egentligen att erkänna att jag läser hennes bok, men jag önskade mig den faktiskt i julklapp!)


Lägger väl ut en fin bild på en superfin parkering som mamma upptäckte förut! Satan i gatan vad vi skrattade!

8 januari 2011

Publicerad 2011-01-08 15:57:50 i allmänt,

Hej!

Har åkt hem från Jonna och Skara idag. Sov på vägen hem, precis som jag gjorde på ditvägen igår! Ganska så otroligt skönt iallafall! Så nu sitter (satt) jag och mamma och kollar på skidor, fast det går inge bra för svenskorna, så då skiter jag i att kolla. Inge kul då. Haha. Baserar mitt skidkollande på placeringar, javisst.

Idag är en bra dag. Känns mycket bättre nu. Ska sluta tänka helt, tror jag.

I Skara

Publicerad 2011-01-07 19:01:01 i allmänt,

Hoj!

Sitter med mamma och Jonna i Skara och ser på tv, samtidigt som vi jobbar på tvättmaskinen, istället för tvättbrädan! Helt fantastiskt. Sen visade Jonna en rolig hemsda, minns såklart inte vad den hette bara för det.. men något med black typ! Hahaha, fail på mig.

7 januari 2011

Publicerad 2011-01-07 07:47:59 i allmänt,

Hej!
Idag får vi se hur humöret är.

Ska iväg och träna med mamma ganska snart. De öpnnar åtta, och vi tänkte va där ganska när det öppnar iallafall. Därför att vi ska köra Jonna till Skara sen och sova där i en natt. Ska bli skönt att åka iväg, även om det inte är långt eller länge jag är borta. Bara slippa allt.

Imorgon kommer va en hemskt jobbig dag.

har insett en sak

Publicerad 2011-01-06 22:14:20 i allmänt,

Jo, det är nämligen såhär, att jag har insett vad mitt hjärta bankar för. Eller, vad mitt hjärta har plats för!

Det är, röj, harpan och Vampire Weekend, säger jag något annat så ljuger jag!


Nu borde jag sova för att få min skönhetssömn innan jag och mamma ska upp med tuppen och träna klockan åtta innan det bär iväg till Skara och vinka hejdå till Jonna!

Vampire Weekend

Publicerad 2011-01-06 19:45:48 i allmänt,

Åh, jag vet inte vad som fått mig att bli helt upp över öronen förälskad i detta band! Det är så fantastiskt. Min favoritlåt just nu är nog från albumet "Contra" och låten "Diplomat's son", fått en mindre förälskelse i den! Så fantastisk!

Förut var ju Tes, Alen, mormor och morfar här, var jättekul! Vi skrattade som vanligt och spelade plump. Det var så synd om morfar, för han fick hela tiden alla skitstick som ingen ville ha! Men det var kul att han var med idag, han brukar nämligen stå över hela tiden. Men idag var han med! Jag var bara med en gång, för vi blev så många att vi skulle fått börja så långt ner. Men då var jag bara en plump bakom Alen (FAN) så jag ger betyget godkänd, hade Alen varit efter mig hade det blivit bättre! Haha

6 januari 2011

Publicerad 2011-01-06 10:16:54 i allmänt,

Hej!

Idag kommer Therese, Alem, mormor och morfar hit och äter mat! Ska bli otroligt skönt. Det blir nog några omgångar av plump också, ska vinna det så oftantligt stort! Alla andra ska bli utklassade! Mohaha

en jobbig dag

Publicerad 2011-01-06 01:22:21 i allmänt,

Idag har inte varit bra. Det blir alltid jobbigare framåt kvällen. Då bryter helvetet lös. Då kan jag knappt sluta gråta, och alla småsaker påminner om dig. Det är illa, riktigt illa. Jag hatar det.. Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt.

Ska försöka sova nu och krama om gosedjuret, dock inte det jag fick. Ska be mamma gömma det.

Gavin, Justin, Beyoncé

Publicerad 2011-01-05 19:12:35 i allmänt,

Tre artister, lika bra. Förgyller min vardag.

Hur blev det nu med min pluggdag tänker ni? Jo, den gick åt helvete. Gjorde lite vägmärkestester, det gick som det gick. Och om femtio minuter ungefär ska jag se på Filip och Fredriks nyårskrönika! Ska bli fantastiskt kul!

5 januari 2011

Publicerad 2011-01-05 14:13:38 i allmänt,

Justin Timberlake – Cry Me A River 
Denhär låten passar perfekt just nu. Har lyssnat på den hur många gånger som helst sen i måndags. Justin Timberlake överhuvudtaget går in i mina öron nu, det är Justin och Beyoncé. Jag vet inte varför, känner bara att de passar in just nu.
Beyoncé – Broken-Hearted Girl Typ denhär, perfekt.

Idag ska jag plugga körkortsteori. Har gjort ett avsnitt på Road Quizen, 144 frågor, om jag hade fel lyssnade jag på varför det blev som det blev, om jag inte fattade själv. Känns ganska bra med körkortet nu. Mitt krut i några veckor framöver kommer ligga där, lätt. Lite på kulturhistorian också, det får jag ta när jag pausar från körkortet.

Nu blir det vägmärken för hela slanten!

Kul dag.

Publicerad 2011-01-04 22:21:24 i allmänt,

Idag har varit jättebra, trots deppen nu.. Det går som det går, tänker gråta hur mycket jag vill och orkar. Ända tlls jag somnar.

Bowlade och åt med Matilda och Sofie förut, var nog det roligaste och bästa jag gjort på väldigt länge! Älskar dem verkligen, lyser upp varje stund jag ser dem! Så fantastiska! Bilder från våra bowlingposer lär ju komma upp! Kommer va fantastiskt, som vanligt.
Vi var på Rajjens såklart. Det var jättekul och god mat! Vi fick förlora en serie var, haha. Vi sög nog ganska hårt egentligen! Matilda fick högsta serien på 144, sen var vi inte i närheten av den såklart... Haha. Men kul hade vi, och jag tänkte på annat för en gångs skull..


(ändå sitter jag här och väntar på ett sms som förklarar allt.... jag lär få sitta länge)

gick inte

Publicerad 2011-01-04 19:30:50 i allmänt,

Jag trodde det skulle gå bra. Jag förstod ju att jag skulle se dina uppdateringar och sådär. Att jag skulle fixa det. Men nej, det gick inte. Orkar inte se att du verkar glad, nästan oberörd av det. Det gör ont i mig, trodde jag skulle fixa det. Men det låg långt inne.

Fan också.

4 januari 2011

Publicerad 2011-01-04 09:45:06 i allmänt,

Hej!

Idag kommer Matilda hit! Det behövs! Sofie var här igår så vi pratade gånger tusen! Och nu snart kommer Matilda, då blir det också prata till tusen.

Så nu gäller frukost och dusch!

3 januari 2011

Publicerad 2011-01-03 10:25:47 i allmänt,

Hallå!

Idag ska jag med mamma och träna! Fick ett årskort i julklapp som jag inte har "öppnat" än, så idag blir första dagen. Sen gäller det att gå dit ofta!

Resten av dagen ska jag plugga körkortsteori, måste börja göra det innan mamma tjatar ihjäl mig!


Jag, Karin och Klassäää

2 januari 2011

Publicerad 2011-01-02 14:31:13 i allmänt,

Hej!

Sitter hos pappa och väntar på att han och Gunnar ska komma tillbaka så att det blir mat någongång! Blev nämligen hitbjudna av pappa idag för att Gunnar skulle komma, han kunde inte va med på våran julafton tyvärr. Syndsynd, så vi tar en middag nu istället! Ska bli jättekul

Jag och Jonna har dampat loss med pappas kamera, vi gjorde så att batteriet tog slut.... HAHA! Men nu har vi satt det på laddning. Över 20 bilder på oss tog vi, ooooops! Men de kommer ut i albumet "Jonna och Malin" på facebook senare idag!

1 januari 2011

Publicerad 2011-01-01 10:15:24 i allmänt,

Hej!

Konstigt det känns att säga 2011, eller skriva lättare sagt. Men GOTT NYTT ÅR på er!

Fick hem en liten full kille igår! Haha

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela