Malin

En blogg om mig

28 september 2012

Publicerad 2012-09-28 11:29:48 i allmänt,

Hemkommen efter att ha varit instängd i lilla salen på HK och kört BodyJam 62 i en timma. Fattade inte hur man fick igång tv'n (hehe). Som tur var hade jag med mig min egna dator (ifall detta skulle hända) så fick köra på den. Men det gick lika bra det! Har svårt för låt nummer tre. Steget som lägger grunden för hela låten vill inte sätta sig. Poletten trillar väl ner så småningom. Men det är ett jätteroligt pass! På söndag är det release, dock kan inte jag vara med de nästa två gångerna. Men jag kommer igen om två veckor!
 
Nu ska jag äta och duscha. Ska iväg på jobb sen. Börjar fyra idag nämligen! Och imorgon ska jag ut på äventyr!

27 september 2012

Publicerad 2012-09-27 09:09:31 i allmänt,

Håller på att fixa i ordning min telefon. Det är lättare sagt än gjort. Inget program vill hjälpa mig idag. Varken iTunes eller Picasa. Sen har skärmdumpar från BodyJam DVD'n lagt sig som bilder på datorn också. Blä. Jag och teknik fungerar verkligen inte tillsammans. Får hoppas att detta blir bra tillslut iallafall. Att jag får som jag vill!
 
Idag ska jag på promenad med Tes, Felicia och Nika. Som vanligt. Sen ska jag en sväng på stan med Sofie. Efter det får jag vila tills halv åtta ikväll, för då ska det bli SH'BAM! Yes! Hoppas på färre personer än vad det var i tisdags. Vill kunna dansa iallafall. Ska även höra i receptionen om jag får boka en sal tills imorgon och dansa lite Jam, i en stor lokal.
 
Nu ska jag se om jag hinner äta något innan Tes skickar sms.
 

25 september 2012

Publicerad 2012-09-25 15:55:38 i allmänt,

Idag har jag varit produktiv. Eller inte. Fast jag har varit ute och gått med Therese samt att jag har kört igenom BodyJam 62 en gång. Dock är det väldigt svårt att göra rörelserna i mitt rum med en lampa mitt i som hänger en dm från huvudet = kan inte hoppa eller dra upp armarna över huvudet. Då blir passet väldigt svårt att köra. Får ta deet någon annan gång i något större rum. Kan ju kika på dvd'n iallafall och försöka komma ihåg rörelserna.
 
Snart ska jag iväg på release av Sh'bam! Nummer nio är det som ska börja och jag är taggad! Det var kul att köra det på Super Saturday, även fast det var trångt. Kommer vara trångt idag också. Så ska vara där i bra tid och få en bra plats. Ska tillbaka till HK vid sju för att köra lite pump också.
 
Sen får jag ta det lugnt!

23 september 2012

Publicerad 2012-09-23 09:00:08 i allmänt, träning,

Har precis kollat på uppvärmingslåtarna från BodyJam 62. Tredje låten är fasen svår, måste öva på den en hel del om jag ska sätta det snyggt. Och sätta det över huvud taget. Men det kommer. Lite svårt att öva när man sitter vid datan och har 30cm att röra sig på. Får göra allt på tisdag istället.
 
Nu ska jag göra mig klar för att ta 09.42 tåget upp till Charlottenberg. Lite drygt att jag börjar 12, men det är lite grejer jag ska kika på, så det går nog bra. Jobbar till sju och får åka med Ida hem iallafall! Annars hade jag fått vänta till halv tio, lite sent när allt stänger sju. Haha. Ikväll blir en lugn kväll framför Beck. Jag som inte ens gillar Beck.
 

22 september 2012

Publicerad 2012-09-22 09:00:58 i allmänt, träning,

Håller på att fixa i ordning allt som ska göras innan jobbet. Åker med fem över tio bussen upp och får komma hem vid sex. Då ska jag direkt upp till Therese, Alen och Felicia för att ha spelkväll med la familia! Kul, det var längesen vi gjorde något sånt nu! Så då blir det lite tjöt och gnöt där. Kommer dock vara trött som fasen, för jag vet hur lördagar på Gottebiten är...
 
Träningsvärk har jag också. Körde monsterfredag med Simon på Hälsokompaniet igår. 45min BodyPump, 30min BodyAttack och 30min CXWORX. La på lite extra på pumpen, på vissa låtar, och det kändes. Herre vad jobbigt det var ibland. Speciellt biceps! Där trodde jag att armarna skulle gå av. Haha. Kom hem igår och hade redan börjat få värk...
 
Nu blir det göra sig klar, annars hinner jag inte! Kos å klem!

luncha!

Publicerad 2012-09-21 12:03:31 i allmänt,

Går på lunch med Sofie och Ida, riktigt trevligt ska det bli! Tjejlunch på stan, perry!
 

21 september 2012

Publicerad 2012-09-21 11:02:00 i allmänt, träning,

Herregud vad tiden går fort! Redan slutet av september. Det var hela 20 dagar sen jag var på Hovet och i Annexet och tränade som fasen. Det är 22 dagar sen jag såg Coldplay LIVE på Stockholms Stadio. Det är en månad sen jag låg på stranden på Cypern och hade en hel vecka framför mig där. Galet vad tiden går snabbt. Snart är det december, vill ha den 14e och gå Jamutbildning. Vill ha julafton. Vill ha nyår. Vill ha födelsedag. Vill dock inte flytta upp mig från tonåren, passar mig bra där jag är just nu. Men 20, vilket år att fylla!
 
Jag har mycket att se fram emot under resten av hösten samt den tidiga vintern. Dock vill jag ha kvar solen och de varma timmarna. Det kommer inte bli mycket av dem framöver.
Detta var från igår, då var det 85 dagar kvar tills något av det roligaste jag kommer vara med om i hela mitt liv!

19 september 2012

Publicerad 2012-09-19 10:41:38 i allmänt,

Regn och rusk. Det är vad höstvädret har att bjuda på. Dock klagar jag inte. Gillar hösten, alla dess färger och speciellt alla höstkläder! Varma kosiga tröjor och mörka färger. Det kan inte bli bättre!
 
Fick veta att utbildningen för BodyJam kommer vara mellan den 14e och 16e december, det fanns ingen innan och skulle inte bli någon heller. Lite synd när man vill komma igång så fort som möjligt! Men jag ska få passet iallafall så jag kan lära in det! Jätteroligt!
 
Idag ska jag först dansa lite, DMFAO. Sen ska vi ses några tjejer och laga mat hemma hos Emelie och tjöta som aldrig förr. Ska bli jättekul och jag saknar mina tjejer!
 
Nu ska jag nog äta något litet och sen inte göra  så mycket mer innan det är träning!

11 september 2012

Publicerad 2012-09-11 15:52:44 i allmänt,

Sitter och lyssnar på det senaste från The Killers. Faktiskt väldigt bra! Låter som The Killers helt enkelt. Diggert!
 
Har varit på promenad med Tes, Nika och Felicia idag. Vi ska ta det igen imorgon och i övermorgon! Jätteskönt att gå en lång promenad på morgonen. Motion på ett enkelt sätt. Har varit ute en sväng till med Nika. Helt ensam! Stolt över mig själv. Nu behöver inte mamma tänka på det när hon kommer hem efter dubbla arbetspass!
 
Vid fem ska jag iväg och dansa SH'BAM följt av ett hårt CXWORX-pass. Ska ta i extra mycket idag, speciellt på CXen. Nu ska det bli ordning på denna träningen på riktigt!

7 september 2012

Publicerad 2012-09-07 14:14:32 i allmänt,

Var ute och gick med Therese och Nika imorse. Tredje gången denna vecka som vi är ute! De andra dagarna har även Felicia varit med, men idag fick hon stanna hemma hos pappa. Jätteskönt att vara ute och gå, dock börjar det bli kallare och kallare nu, men idag drog jag på mig vintervästen och drog upp den högt i halsen. Hade halsduk igår till och från träningen. Nu är hösten här på riktigt. Det har jag även fått en höstförkyldning på, riktigt roligt.
 
Jobbar iallafall lördag och söndag nu. Får ta bilen båda dagarna eftersom jag jobbar sämst tider för bussar och tåg. Men det får väl gå. Förhoppningsvis behöver jag inte bilen så ofta annars.

4 augusti 2012

Publicerad 2012-09-04 12:24:38 i allmänt,

Sitter och äter frukost/lunch/middag. Bäst att ta allt på en gång när man ändå äter. Nejdå, men jag har haft fullt upp idag. Var på promenad med Tes, Felicia och Nika imorse och sen var jag och sofie på Busstation och fixade busskort. Så jag har inte hunnit ätit något än. Sen börjar jag jobba klockan fyra, så jag hinner inte äta någon riktig mat innan dess. Så nu äter jag gröt, mums!
 
Helgen har varit den bästa nåonsin. Coldplay i torsdag var det mest fantastiska som jag någonsin gjort. Helt jävla magiskt var det. Neonfärger överallt och en jäkla massa energi. Helt otroligt! Sen ska vi inte tala om endorfinkicken man fick i lördags på Super Saturday. Tusentals människor i träningskläder som luktade svett! Haha, sån energi det var under passen är inte att leka med. Har nog aldrig haft så kul på pass i hela mitt liv.
 
Detta är en helg jag kommer leva på länge iallafall! Helt magisk helg som jag gärna gör om fleeeera gånger! Längtar redan tills nästa års SS!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela