Malin

En blogg om mig

Träning

Publicerad 2010-08-31 21:20:10 i allmänt,

Var och tränade lite själv innan det blev dags för mig att agera tränare. Och det gick bra, båda delarna faktiskt! Körde mest häcker själv, så att jag skulle orka allt. Har ju inte samma kondis som man hade förra året när man tränade mer. Men jag kör på, imorgon blir det gym med Bella, på torsdag kör jag nog själv innan, som idag. Men då springer jag nog, går dit extra tidigt bara för det! För slutar megatidigt då också. Göttä!

Men sen fortsätter jag att köra, MINST två gånger i veckan, bara en power walk eller ett gympass eller något, bara jag rör på mig och är utanför dörren efter skolan!


Svealandsmästerskapen 2007!

den 31 augusti 2010

Publicerad 2010-08-31 15:01:08 i allmänt,

Halloj!

Det får bli ett snabbt inlägg nu, ska alldeles snart äta!

Men skolan har varit bra, flum med Sofie på matten gillar vi! Och rumpnissar! Sen var jag och mamma och kikade ut ett elpiano! Så imorgon är jag med elpiano! Rejält bra pris fick vi också bara för det har stått framme som visning i sex månader ungefär! Men det gillar vi, plus pedal, ställ och sådär! Så jag gillert, bra verkar det också. Kan ju inte så mycket om elpianon, men ändå! Så nu kan jag börja öva jättemycket hela tiden!

Nej, nu ska jag äta och göra tyska! Hejs!

Lägenhet

Publicerad 2010-08-30 17:44:06 i allmänt,

Nu är det såhär! Att förut var jag och mamma och kollade på en lägenhet! Mitt emot gamla folktandvården här i Arvika. Och tro det eller ej, i liked it! Jag är väldigt mot att flytta från den lägenheten vi har. MEN vi har ett rum för mycket, plus en alldeles för stor hyra för mig och lilla mamma! Så det är bara bita ihop och inse fakta! Men jag gillade den ju och kan mycket väl tänka mig att bo där.

Så kul som jag och mamma är så har vi redan planerat lite hur vi skulle möbla om vi får flytta in.... Haha. Men beslut har ju inte fattats än, för imorgon kommer de och kollar hur det ser ut hos oss! Så efter det vet vi! Men då blir det helgen efter mârten såfall. Om drygt 5 veckor! Innan dess ska jag ha tjejkvällar hemma för att ta ''farväl'' av lägenheten!

Jaja, nu ska jag och mamma iväg till mormor och morfar! Ses!

den 30 augusti 2010

Publicerad 2010-08-30 14:45:34 i allmänt,

Tja!

Har fått mitt schema idag och det är lovely! Förutom att jag helst inte vill ha sång klockan åtta på morgonen och sen hål till kvart över tio! Men jag tar det som den man jag är, bättre än att ha efter skoltid som jag hade i fjol! Så jag diggar mitt nya schema, slitar tidigt varje dag utom fredag då jag slutar tjugo över tre! GÖTTÄÄÄ!

Ska snart äta, sen ska jag kolla lite på tyska-glosorna som vi fick idag (måste jag säga att det är första lektionen?). Jaja, sånt är livet!

Hejs!

Kakor är gott!

Publicerad 2010-08-29 13:46:18 i allmänt,

Under helgen har jag inte orkat laga mat, eftersom jag är ensam. Men jag käkar kakor, fruktsallad, godis, panpizza (jag har faktiskt köpt en nu!) och jag orkar leva på det. Juste, flingor också som jag lever på hela tiden!

Men eftersom kakor är godas så ägnar jag ett inlägg åt vilka kakor jag köpte förut!

FIRST!

Brago choklad! ÄLSKAROMMMMMM!

SECOND!

Maryland, gillarom också! Fast Brago är bäst!

Så, detta är vad jag lever på in this moment! Senare ska jag äta panpizzan!

den 29 augusti 2010

Publicerad 2010-08-29 11:10:27 i allmänt,

Hejsan!

Sitter här, fortfarande ensam hemma. Men mamma kommer någongång ikväll, jag vet inte exakt tid.

Men innan det ska jag diska, städa, handla godis (för jag är sockersugen) och lite sådär! Så att det är snyggt under veckan. Vill inte skriva något om det än, kommer efteråt såfall! Mohaha

den 28 augusti 2010

Publicerad 2010-08-28 11:32:08 i allmänt,

Tjollahopp!

Regn, regn och.... REGN! Usch, jag hatar det. Jag som hade tänkt mig ut och springa idag. Nejnej, får väl köra fin styrka inomhus då, hur nu det kommer bli!


En bild på mina fina vänner!

den 27 augusti 2010

Publicerad 2010-08-27 16:16:44 i allmänt,

Halloj!

Är ensam hela helgen, vilket innebär att jag måste handla lite. Jag gick alltså ner till Konsum och köpte godis och K-special. Allt jag behöver för ikväll! Imorgon ska jag gå och handla frukt tänkte jag, nektariner iallafall. Galet gott!

Idag har jag gått promenad runt Arvika typ. Istället för att cykla 7mil. Lätt mer värt. Tog bara en och en halv timma, plus att jag fick gå med underbara vänner! Så mer värt än få ont i baken i flera dagar!

Men nu ska jag se klart Top Model.

Bokmal

Publicerad 2010-08-26 20:22:35 i allmänt,

Sitter och har påbörjat en bok jag lånade förut. Lånade fyra stycken, för att kunna ha några dagar iallafall. Men det blir väl inte jättemycket läsning nu när skolan är igång igen, eftersom då försvinner en del timmar på dagarna! Men man måste ju ha lite böcker så man har något att göra på sin lediga tid!

Så nu har jag, vad jag tror iallafall, sista delen i serien "Hemsökt" av Meg Cabot! Jag måste kolla upp detta, om det är sista alltså, annars får jag leta mera! Sen blev det etta och tvåan i "En prinsessas dagbok" av samma författarinna. Jag har inte läst de böckerna än, eller någon har jag läst men ska läsa om dem. Sen blev det "Lina's kvällsbok 1&2" Har inte läst dem heller, kände att det var dags nu!

Men nu får jag göra något vettigare, som att äta en frukt!

den 26 augusti 2010

Publicerad 2010-08-26 14:54:47 i allmänt,

Hallojsan!

Idag har vi varit inne i Slagverkstan på AKM och spelat in våran egna ensemblelåtar som vi gjorde i våras! Det var lite nervöst, eftersom de som inte spelade skulle lyssna och titta. Men det gick bra och alla låtar blev inspelade. På måndag får man antingen ta sitt USB eller komma med en skiva så får man låtarna! Det ska jag lätt göra, himla kul att ha det när man blir äldre. Det första man spelade in tillsammans i grupp. Ett minne för livet helt enkelt!

Annars blir det träning. Pelle frågade om jag kunde idag, och det kan jag ju! Så det blir åka till Vik och träna de små grynen! Men det är galet roligt, alla pratar och skrattar och skämtar hur mycket som helst. Så det gör mig ingenting att åka dit. Igår var ju sista med de yngre barnen (6-8 år) och de var jättegulliga, kramade oss hejdå och allting! UNDERBARA BARN!

Nollningen!

Publicerad 2010-08-25 21:14:30 i allmänt,

Det gick jättebra att va indianer idag! Och ettorna tyckte det inte var så jobbigt. Kanske treorna tyckte det var värre! Mohahaha, de fick det lite jobbigare faktiskt. Kändes som att vi nollade dem också faktiskt.. Men jaja, det gick ju ändå!


Sofie och Therese


Johannes i hamburgarträdet!


ES2-klanen! Med Adam som hövdning!


Treor, det mesta

den 25 augusti 2010

Publicerad 2010-08-25 08:31:45 i allmänt,

Halloj!

Idag ska jag va en indian! Men hur indianig jag är återstår att se. Inte så mycket skulle jag tippa på. Har inga bra kläder och eftersom man fick reda på det igår har man inte haft världens tid att fixa heller! Men en brun tröja med massa garn i midjan! Haha. Sen har vi finfina pannband med fjädrar och dylikt. Tror det kommer bli en bra nollning ändå!

Men måste nog börja bege mig mot skolan snart. Börjar nio, men har lite grejer att packa innan!

Hejs!

Första dagen

Publicerad 2010-08-24 14:11:45 i allmänt,

Det var så himla kul idag! Planerade nollningen för ettorna som är imorgon. Det kommer bli galet roligt iallafall. Har hittat på massa fint och hur vi ska se ut och alla andra och vad som ska göras. Hoppas att det INTE (peppar, peppar, peppar, peppar, PEPPAR) blir regn. För vill verkligen vara uti Körselviken, annars blir det lite trångt tror jag faktiskt. Men jaja, man får göra det bästa av situationen annars! Kameran blir med så jag kommer ta endel kort för att spara minnen!

Men annars idag blir det träning. Sen blir det inget annat, förhoppningsvis! Mohaha

den 24 augusti 2010

Publicerad 2010-08-24 07:17:32 i allmänt,

Halloj!

Idag börjar skolan då igen. Jag är inte jättepepp då jag hade en väldigt dålig natt. Sov nästan ingenting. Hade väl för mycket tankar i huvudet, vad vet jag.

Men nu ska jag iallafall börja. Så får väl gå från datorn och göra något vettigare istället!


Galet bra dag! :)

Publicerad 2010-08-23 21:50:45 i allmänt,

Idag har varit en fantastisk dag! Började med att åka med Jonna och Sofie till Norge och Charlottenberg för hämtning av pengar och köpa lite saker! Det blev stift och en kjol för mig. Sen åkte vi hem och jag och Sofie gick och spionerade på folk i Stadsparken. Sen drog vi och drack kaffe med Savve!

Sen gick jag hem och har haft kortspelskväll med massa fina människor! Så dagen har inte kunnat vara bättre! Och imorgon börjar skolan, så perfekt sista dag iallafall!

Men skolan blir nog bra. Saknar det faktiskt, alla kompisar! Så det blir gött att träffa alla igen tycker jag!

Men nu ser jag på Pirates of the Carribean! (eller hur det nu stavas)

den 23 augusti 2010

Publicerad 2010-08-23 09:21:13 i allmänt,

Halloj!

Jag är så glad över att jag börjar skolan imorgon. Alla som skriver på facebook "Jag är så nervös" eller "Vill inte börja skolan idag" så känner jag mig glad över en dag ledigt till! Men imorgon smäller det, klockan 08.00 i sal 25. ES2 kommer samlas där! Men det känns bra och jag är spänd på att träffa Malaika från Alaska. Får se hur hon är, Therese sa att hon var lite blyg, men bara man pratar med henne så ska ju det gå bra!

Men idag ska jag till Norge, Charlottenberg, Bibblan, kortspelskväll med lite släkt och vänner! Så det blir en fullsmockad dag. Allt detta görs med Sofie också! GÖÖÖÖÖTTTTTT pulvermos iallafall!

Men nu måste jag göra mig i ordning, ska åka vid tio!

HEJS


Bild från Skara, första möbeln - check! Jag och Karin knåpade ihop den!

Årjäng!

Publicerad 2010-08-22 15:36:30 i allmänt,

Ska åka till Årjäng sen. Hämta min check och sen spelar vi nog en omgång plump också! Imorgon blir det ännu mer kort då Tes, Alen, Nilla, mormor och morfar kommer hit och spelar lite Plump! Sen blir det jag, Jonna, mamma och Sofie också! Så vi blir ett gäng som ska spela och ha kul.

Innan det ska jag till Magnor och hämta pengar. Sen borde jag gå ner på stan och köpa mig en bh. Tror jag drar med Sofie på det också! HAHA. Synd om henne, inteeeeeeeeee!

den 22 augusti 2010

Publicerad 2010-08-22 10:18:18 i allmänt,

Halloj!

Igår blev det en heldag i Skara! Åkte strax efter sju på morgonen, kom hem halv tolv på kvällen! Men det var riktigt roligt och tiden gick så otroligt snabbt! Vi fick ihop soffan, tv-bänken, hyllan och byårn. Sen lite smågrejer som hatthylla och skoställ. Sen fixade ju pappa det elektriska! Men jag och Karin fick ihop hyllan, tv-bänken och byrån! VI VAR SÅ JÄKLA BÄST! Haha, fort gick det också, mamma och Jonna hade trott att vi skulle stanna kvar till elva tolv på kvällen! Men det behövdes inte då jag och Karin var med! Mohaha. Sen hade de glömt att köpa soffbordet på IKEA, så mamma och Jonna får ta det till helgen!

Men idag ska jag slappa. Om inte Bella frågar om träning, då kör vi!

Fikat!

Publicerad 2010-08-20 18:57:44 i allmänt,

Det var otroligt skönt att sitta och fika i tre(!) timmar med fina vänner! Pratade om allt möjligt verkligen. Allt från skolan till hårfärg! Haha, men det är sånt som är underbart att diskutera!

Så nu sitter jag här hemma. Efter att ha varit med Matilda och Sofie inna på Lindex och sen köpte jag och Sofie varsin kalender på Bokia. Det blev en snygg med bussar på! Haha, jag gillar den skarpt!

Men mamma och Jonna är fortfarande i Karlstad på IKEA, handlar möbler till Jonnas flytt. Imorgon åker vi till Skara för att ställa i ordning massa. Men sen måste vi flytta på det för de ska måla hos henne. Så jaja, det blir väl ställa allt i mitten typ! Haha

den 20 augusti 2010

Publicerad 2010-08-20 11:43:26 i allmänt,

Halloj!

Idag är en ruggig dag, gråa moln över hela himmlen, lite duggregn tror jag det kommer också!

Vilket blir en perfekt dag för goa-kompisar fikan! Ska vara nere vid City klockan två. Då kommer massa fina vänner så fikar vi i en evighet, nja. Nästan iallafall. Kommer bli underbart kul! Har inte träffat endel på ett tag, så det känns bra att få göra det en gång till innan skolan börjar på tisdag!

Påtal om skolan. Vi ska få en utbytesstudent! Från ALASKA! Jag vet inte hur jag känner för det, men spänd är man ju lite. Hon spelade tydligen massa olika instrument. Ska ändå bli kul att träffa henne. Så på tisdag får vi se vem hon är!

Måste göra mig i ordning nu, funderar på att hinna på bibblan innan faikan? Eller så gör jag det på måndag.

Trött tjej!

Publicerad 2010-08-19 22:15:40 i allmänt,

Är otroligt trött just nu. Borde gå och lägga mig, men jag vet att jag inte skulle somna. För jag har ont i magen. Och tabletter orkar jag inte ta, så jag får väl bita ihop och stå ut.

Har läst ut min bok också, bara en kvar = jag måste gå på biblioteket imorgon, får göra det innan fikan! Så äre bara. Kanske får med mig Matilda dit om jag har tur? Får fråga henne imorgon om det!

den 19 augusti 2010

Publicerad 2010-08-19 11:28:40 i allmänt,

Hej!
Jag hann inte uppdatera något igår, eftersom jag var en heldag på Liseberg!

Där blev jag ganska mycket fattigare, men en kexchoklad rikare, så det lönade sig att va stönig och ta den sista omgången på hjulet! Men annars var det riktigt roligt där också, Kanonen - där man fick höra Robin skrika extremt var ganska kul! Sen alla andra karuseller som åktes och alla spel som spelades. Mycket trevlig dag med trevliga människor! Sen tänkte jag på det med att jag blev fattigare. Hur ofta är jag på Liseberg? Då kan jag unna mig lite när jag väl är där tycker jag. Hehe

Ska nog smsa Bella och höra om det blir någon träning för oss idag, tänkte föreslå powerwalk. Annars blir det ju friidrott ikväll också. Så jag har ju alltid något att göra!

Vik!

Publicerad 2010-08-17 16:18:22 i allmänt,

Snart (eller, om typ 45 minuter) ska jag cykla iväg till Vik för ännu en omgång friidrott. Undrar vad vi ska plåga barnen med idag? Hoppas Micke har något pågång, för jag orkar inte bestämma. OM jag inte frågar barnen vad de vill "satsa" på och köra lite individuellt med någon 'kastare'. Kanske, jag får se.

Träningen med Bellfis gick superbra! Känns att man orkar mer och att man blir lite motiverad till att gymma! Nu blir det ju ingen träning imorgon eftersom jag ska till Liseberg! Men det blir motion av att gå runt där och gå hela dagen! Men galet kul kommer det bli iallafall! Underbara människor, underbar stad! Kanske inte bli bättre!

den 17 augusti 2010

Publicerad 2010-08-17 10:20:35 i allmänt,

Halloj!

Ska snart iväg och gymma med min fina kompis Bella! Funderar på att köra ett program på crosstrainern som mamma hade gjort igår. Får se om jag orkar det.

Annars idag blir det Vik för träning, åka till pappa efter det för att åka vidare till Liseberg imorgon! Så jag har en del att göra!

Just nu blir det nog byta om från pyjamasen!


Vid Tömtestugan för x antal veckor sen!

Bella och Ida!

Publicerad 2010-08-16 19:39:37 i allmänt,

Hej igen!

Idag har jag gjort mycket saker alltså! Först var jag ute och sprang med Bella, gött var det iallafall! Precis när jag kommer hem och har tänkt vila lite innan jag skulle till Vik så kollar jag om jag fått ett sms. Det har jag såklart, från Ida! Där frågade hon vad jag hade för mig idag, inte mycket svarade jag. Så vi bestämde oss för att ses!

Så runt två kom hon till mig, då gick vi och fikade sen fick vi snilleidén "vi går till Vik och kastar slägga, spjut och diskus och tar snygga kort!" Sagt och gjort, vi går hem till mig så jag får byta om, sen drar vi till Ida så hon får göra samma. Sen cyklar vi dit och fjantar oss! Så fina bilder kommer väl upp på Facebook, OCH DE ÄR DRETSNYGGA! För jag har ju redan sett en del! Haha.

Men nu blir det soffläge och utläsning av min bok!

Hejs!

den 16 augusti 2010

Publicerad 2010-08-16 10:40:19 i allmänt,

Halloj!

Sitter här med ett bananskal framför mig. Varför? undrar ni då. Jo, för att jag har ätit en banan kanske?

Men ska iallafall ut och springa med Bella snart, ska vara hos henne runt elva, alltså går jag fem i. Då hinner jag med god marginal!
Annars idag funderar (bara funderar) jag på att gå till Vik och köra lite där, kanske lite styrka, jag vet inte. Smidigast vore om jag gjorde det direkt efter att jag och Bella sprungit, för då har jag ändå träningskläder och allt på mig. Bara hem och hämta skor, nycklar och cykel så kanske jag drar iväg! Vi får se.

Men det var nog allt för nu. Skriver kanske mer sen, om jag orkar.

Spotifylistor!

Publicerad 2010-08-15 14:22:54 i malin tipsar,

Tänkte jag skulle vara lite gullig och dela med mig av olika Spotify-listor! En del är mina, sen kanske jag tar med någon av mina kompisars!

goä låtär - mina favoritlista! Lyssnar på den hela tiden. Så där finns väl musiken som ligger mig varmast om hjärtat just nu!

just Gavin Degraw - of course ska ni ta del av min Gavin DeGraw-lista! Alltid när jag har en Gavinperiod kommer denna listan att dyka upp, vilket den gör ofta!

Best of KENT - NY SINGEL - Okej, Sony Norway har jag "snott" denhär listan ifrån, men den är riktigt bra. Bara Kentlåtar som ni kanske har insett, men också bra för Kentperioder som dyker upp då och då!

party - eftersom jag i förra inlägget skrev att jag lyssnade på Jonna's party så får den vara med. Så detta rullar ur mina högtalare idag!

Här har ni lite av min musiksmak iallafall! Jag blir alltid underbart glad av att lyssna på dessa listor, vissa lyssnar jag mer på än andra. Men alla lyssnas på iallafall!


Markus Krunegård spelas nog mest för tillfället!

den 15 augusti 2010

Publicerad 2010-08-15 14:03:23 i allmänt,

Halloj!

Sitter här och lyssnar på Jonnas party-lista från Spotify. Just nu är det Maskinen som rullar i högtalarna! Jag gillart, inte mina favoriter. But I like it!

Igår var ju Matilda här på besök! Vi hade redigt roligt iallafall! Gjorde varma mackor tio i tio på kvällen, kollade massa bilder från högstadiet, mest åttan och nian då. Men då fick man sig lite härliga skratt iallafall. Så nu kommer album på Facebook med lite äldre bilder, men även från ettan på gymnasiet. För där finns endel kul bilder också! (Ja, jag lägger upp endel här också bara för att det är galet roligt)

Men annars idag funderar jag på opm jag ska ta en tur till Vik och träna, måste kolla så att det inte är någon fotboll först, men det tror jag inte. Eller, jag hoppas inte det iallafall!

På onsdag blir det Liseberg med pappa och co! ROLIGT!


Amandas kalas i januari!


Matilda och Sofie på festivalen i juli!


Jag, Bella och Matilda i nian!


Matilda åker rutschbana under konfirmationsresan, alltså i åttan!


Jag, Matilda och Bella under en tur till Karlstad, i början av nian måste det varit?


Jag i Matildas hippieband under samma Karlstadstur!

den 14 augusti 2010

Publicerad 2010-08-14 14:09:16 i allmänt,

Hej!

Idag lyser solen, känns väldigt skumt med tanke på hur det verkligen ösregnade igår. Flera källare har blivit översvämmade, det har spolats bort grus från alleérna som ligger mitt i vägen. Kaos i Arvika var det.. Men nu är det som bortglömt och folk vågar sig ut igen, eftersom solen skiner rejält! Väldigt varmt och sol = ingen vill sitta inne!

Ikväll, eller någongång jag vet inte när, kommer Matilda! Vi kommer hänga hos mig ikväll, eftersom jag är ensam hemma också. Men det ska bli riktigt kul!

den 13 augusti 2010

Publicerad 2010-08-13 09:43:23 i allmänt,

Halloj!
Idag är det fredag den trettonde. Se upp!

Ska inte göra något vettigt alls idag. Eller jo, jag har sagt att jag ska springa. Men jag drar såfall till Vik och kör friidrott istället, mycket roligare än att springa! Dessutom gick det ganska så bra att kasta diskus igår när jag gjorde det lite, så kanske gör det igen. Eller bara kör massa löpskolning. Kanske hittar på någon egen övning för mina friidrottsbarn! Haha, det skulle jag vilja se iallafall.

Men nu måste nog jag äta innan jag dör av hunger!

den 12 augusti 2010

Publicerad 2010-08-12 09:59:29 i allmänt,

Hej!
Det är lite upp-och-ner med dethär va? Jag orkar ibland, ibland inte. Men man tager vad man haver.

Idag ska jag på banken med mamma, ska sätta in min första lön!!! (Happyface!) Får hoppas att kursen är bättre än vad den var för Jonna iallafall, då är jag nöjd, hehe. Mordisk lillasyster har vi här!

Annars blir det träning ikväll, idag tror jag verkligen att jag åker och utnyttjar min nyckel, kommer nog kännas bra efterråt! (Sen kommer det nog inte vara någon annan än jag där förhoppningsvis, eftersom det är JSM till helgen!)

Men nu blir det frukost innan jag döööör!

den 10 augusti 2010

Publicerad 2010-08-10 10:06:07 i allmänt,

Halloj!

Har gått upp rätt tidigt idag, med vilja! Ska nämligen en snabb sväng till banken och lämna lite grejer, mamma och Jonna skulle göra desto mer, men jag tycker det är otroligt tråkigt där så jag går när jag är klar!

Annars ska jag på träning halv sex, efter det ska vi åka till pappa i buschen! Där är vi kvar över natten och kommer hem imorgon innan min träning igen! Usch, jag tränar hela tiden märker jag. Men om inte Micke har planerat något idag, eller om de inte körde det i torsdags så ska vi springa lite, plåga dessa ungdomar! Skämt åsido, men de får nog springa iallafall!

den 9 augusti 2010

Publicerad 2010-08-09 20:05:13 i allmänt,

Halloj!

Sitter och lyssnar på Lady Gaga, ja. Lite töntigt kanske, men jag gillar det faktiskt!

Har varit på stan förut med Matilda, vi åt på Sunday gick i affärer och pratade om helgen! GÖTT! Jag älskar den kvinnan alltså, så superbra är hon! Köpte mig en bok som handlade om en pedofilhärva i Storbritanninen, den värsta som varit. Det handlar om en liten flicka som var med om det, fast hon har ju varit med och skrivit den i äldre år. Ska bli "kul" och läsa iallafall, intressant. Men jag har ju två böcker jag måste läsa ut först. Sen kanske jag lånar Egoboost av Matilda när hon läst ut den, eller köper den själv, synd att den kostar 199kr bara.. Vill läsa den också!

Sen tog jag och Bella en promenad, för hon mådde inte så bra så hon ville inte träna, imorgon kanske det blir. Jag vet inte. Vi får se!


Bild från helgen!

den 8 augusti 2010

Publicerad 2010-08-08 18:26:09 i allmänt,

HALLOJ!

Var ett tag sen nu, men jag har mina anledningar!

Från onsdagkväll till fredag eftermiddag var jag hos pappa och målade huset! Stod i en skylift dryga sex meter upp i luften och målade, eftersom det blåste så var det lite vingligt men det gick att bra. Vi överlevde iallafall. Pappa har tagit bort alla takplattor från laggårn också, plus massa bräder, så nu är det "bara" att riva, men det skulle han göra till helgen för det behövde han hjälp med!

Sen i fredag, lördag och nu lite idag har jag varit hos Sofie. Det var galet roligt, massa trevliga människor och massa trevliga pratstunder och skratt! Så det var en helt klart lyckad Hamnfest (som vi inte ens var på eftersom vi satt på Sofies balkong i Greven och pratade istället) Men det var så himla roligt, måste göras om snart iallafall!

Men nu har jag varit i Årjäng, vi skulle hämta lite papper hos Tes och sen passade vi på att åka till ÖB för att köpa massa saker till Jonnas flytt, men det var kul. Karin och Suss var med också och dom är supertrevliga! Gillar verkligen Jonnas kompisar alltså, underbara är dom (inte bättre än mina dock! Mohahaha)

Träning, träning och åter... TRÄNING!

Publicerad 2010-08-04 16:39:41 i allmänt,

Ujuj vad jag kör på! När man precis kommit in från springturen/promenaden med Bella, äter man lite sen ska man cykla iväg direkt till Vik för att träna småbarnen! Inget lätt liv jag har dethär iallafall. Men man gör vad man kan, och vad gör man inte för barnen som vill träna!?

Hoppas att det inte är så många bara, det var tydligen 12 stycken förra veckan, så jag hoppas att det inte blir fler idag, för jag har tänkt mig längd och en kastgren, sen får vi väl köra kull som uppvärmning eller något, ska höra med de andra tränarna som är där, för de får också va med och bestämma tycker jag. Jag ska ju inte ha hela ansvaret själv iallafall!

Men nu måste jag få på mig lite andra kläder (man kan inte tro att jag låg ute och solade förut när man kollar ut genom fönstret och möts av spöregn nu..) och sen cyklar jag iväg!

TJOSAN!

Johnossi!

Publicerad 2010-08-04 13:47:49 i malin tipsar,

Ett mycket bra band, svenskt dessutom! Om man ska lyssna på Johnossi ska man främst lyssna på Dead End, Roscoe, No Last Call, Bobby, 18 Karat Gold, Party With My Pain och Man Must Dance. Enligt mig då, det är mina favoriter med Johnossi.

Dock har jag inte lyssnat på dem så länge, men det var Jonna som började och jag hängde på, som det ofta har varit med musik. Jonna introducerar någon låt och jag gillar den och kollar vad mer bandet/artisten har att erbjuda! Och tack gode gud för Johnossi, så otroligt bra är dem. John och Oskar!

THANK YOU FOR GREAT MUSIC!

den 4 augusti 2010

Publicerad 2010-08-04 11:27:14 i malin tipsar,

Halloj!

Idag skiner solen, och vad gör jag? Jo, sitter inne vid denna dator. Vilket liv jag har. Sitter alltid här, finns inga undantag (okej, en hel del undantag, men dom behöver vi inte ta upp nu).

Men jag ska gå ut, så fort jag tagit in mattan som jag hängde ute när jag städade. Då tar jag med mig min bok och sätter mig en stund på balkongen innan Bella hör av sig för att se om vi ska springa/powerwalka eller gymma. Blir spännande att se hur det blir!

Men boken jag läser är iallafall skriven av Meg Cabot och heter Älska dig till döds och är första delen i serien Hemsökt. Än så länge har jag inte kommit så långt, men jag gillar den, det lilla jag läst! Sen har jag även lånat del 2 & 3, så när jag läst ut ettan blir det fler på gång!



Men gå ut i solen med er nu!

den 3 augusti 2010

Publicerad 2010-08-03 10:34:41 i allmänt,

Halloj!

Ska ut och springa med Bella klockan elva, så jag har inte all tid i världen känner jag. Men iallafall, nu tänkte jag prata om vädret. Skitfult är det, utan regn, därför jag skrev skitfult, för jag gillar regn, iallafall när det är lite smått och det inte stör någon. Speciellt gillar jag regn när man ska springa, förutom spöregn, men ni fattar. Det är gött för man slipper känna att man är svettig, mohahaha! Men jaja, vi ska köra våran vanliga runda, Volvo-Vik-stallet-McDonalds-ensamma Konsum och sen är man hemma igen! Vi har ju sagt att vi ska klara den rundan utan att gå någonting. Och det skulle vi klara under sommaren, så det är dags att vi börjar köra den på riktigt nu och inte lata oss något! Hehe, det går som det går.

den 2 augusti 2010

Publicerad 2010-08-02 14:41:05 i allmänt,

Halloj!

Ska iväg med Bella på ett gympass! Idag börjar vi nämligen med våra träningsliv, äta nyttigt och träna regelbundet! Gött ska det bli iallafall. Sen blir det även friidrott för min del, ska ta upp det nu igen! Måste börja röra på mig mer innan jag blir en jävla soffpotatis!

Men jag måste väl nästan börja göra mig i ordning om vi ska ses kvart i utanför mig, kanske stänga av tv'n och sådär. Men det blir nog bra idag, imorgon kör jag en springrunda och så blir det friidrott på kvällen, träning för mellangruppen, det gillas skarpt!

den 1 augusti 2010

Publicerad 2010-08-01 20:19:44 i allmänt,

Tja!

Vik är så himla bra! Underbart att stå på friidrottsarenan och bara känna friidrotten i kroppen. Alla människor som är där, massa glada folk man känner, massa funktionärer och föräldrar som undrar om inte jag ska tävla, om jag då lagt av helt! Jag älskar det konstigt nog!

Har varit där hela dagen. Ändå från tio till sex-halv sju ungefär. Men det var värt iallafall, kollat på tresteg, 200m, höjd, slägga, spjut, ja. ALLT möjligt. Jag tröttnar aldrig på friidrott. Jag blir så sugen på att gå ut på banan själv igen, funderar på att pallra mig till Vik några gånger nu när jag ändå är ledig och ändå har nyckel dit, då ska jag smyga iväg (drar kanske med mig Bella, för vi ska ju börja träna ändå). Sen kanske jag hänger på Bengt, Simon och Frida någon gång. Evelina ska jag dra med mig när hon blir helt frisk också!

Annars har jag ju alltid mina friidrottsbarn! På tisdag ska jag dit och träna dem, ska se om Micke har planerat något eller om vi ska köra ett sprintpass kanske. Om det inte är för jobbigt efter helgens tävlingar, men det får de stå ut med, hehe.


Jag har saknat att vara på Vik, har inte varit där på fem veckor!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela