Malin

En blogg om mig

maaaaaaaaat! :D

Publicerad 2009-07-31 15:08:21 i ,

mamma lagar mat nu, så snart ska jag äta. mat är verkligen det bästa som finns.
sen ikväll ska vi se på DN-galan! och imorgon kommer jag sitta och kolla på DN-galan youth på internet! får se om jag ser ida, frida, simon, viktor eller märran. eller vilka det nu är som är med från arvika! heja kommer jag göra iallafall!

090731

Publicerad 2009-07-31 10:31:30 i allmänt,

godmorgon!
regn idag också. gud vad trevligt det är med svensk sommar...

men idag måste jag gå ner på stan, måste köpa bellas andra del i paketet. eller, hennes andra paket bara. haha, så jag ska trotsa regnet och dra mig neråt mot den stora staden.
annars idag ska jag inte göra något alls. bara sitta och slappa, läsa och sådär! så jag har inget speciellt att göra. okejdå, jag måste se på DN-galan!
och under helgen blir det tittning på webb-tv, DN-galan youth!  det är ungdomarnas DN-gala! så det ska jag se på.

annars hörs vi och syns vi!

träningen

Publicerad 2009-07-30 20:09:09 i ,

det blev styrka idag. för det regnade så väldigt. men först körde jag och evelina lite över häckar och sådär, för mellangruppen var inne i styrkerummet så det skulle bli väldigt trångt om vi också skulle köra där. men när dom var klara gick vi in dit och körde. benböj, frivändningar, sit-ups, rygglyft och armhävningar, bla. det var jobbigt, men ganska så nödvändigt tror jag.
sen fick jag skjuts med evelina och hennes mamma hem, för dom skulle ändå in till stan.

så ja, nu blir det väl måndag nästa träning! nu ska jag börja köra hårt, hårt, hårt för att få upp konditionen, få mig i form! få mig att känna mig nöjd med varje tävling, varje träning! slå mina pers, förbättra mig hela tiden!

en och en halv timma innan träningen..

Publicerad 2009-07-30 16:03:55 i ,

..sitter jag här och kollar ut genom fönstret och ser.... REGN! inte lite heller, utan det bara vräker ner, non stop. men jag ska iväg, jag har ju sagt det till evelina. hihi. men det blir nog snabbhet. om inte hon verkligen vill göra annat. för jag borde springa, eller göra massa spänst/löpskolning!

nu ska jag hjälpa jonna med städningen till kaninerna!
hörs och ses!

får väl skriva lite om min dag som kommer också.

Publicerad 2009-07-30 09:52:05 i ,

hejsna!
idag ska jag ut och köra bil i det roliga vädret. men jag tror det är uppehåll nu, men det har regnat. backen är helt blööööööt!

sen idag ska jag ändra massvis med designen, för jag kollade hur den såg ut nu. och den ser ut som skit, texten tycker jag är lite för stor och bloggen för smal! så jag ska ändra massvis med detta när jag kommer hem sen. för jag vill att det ska se bra ut också. och jag ändrar väl headern med, för denna var bara lite tills jag orkade göra någon annan. men det blir det ändring på idag serni!

ska nog inte träna, de flesta är ju i stockholm idag för tävlingar till DN-galan. men jag får se. om jag åker dit kommer jag nog springa tror jag. för då är jag minst i vägen och jag behöver snabbhet till längd och allt annat. så det blir kanske 10st 60meters-lopp eller sådär! får se lite hur jag gör. men snabbhet iallafall!

men nu ska jag äta frukost, ska ut och köra vid 11!
HEJS!

090730 - GRATTIS PALLE/BELLFIS/BILLEBELLA/GABABILLA/BALLUS/BELLA <3

Publicerad 2009-07-30 09:47:09 i allmänt,

ja må hon leeva, ja må hon leeeeva JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR
javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, JAVISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!

å när hon har levat, å när hon har levat, Å NÄR HON HAR LEVAT UTI HUNDRADE ÅR
ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas, JA DÅ SKA HON SKJUTAS PÅ EN SKOTTKÄRRA FRAM!

å när hon har skjutits, å när hon har skjutits, Å NÄR HON HAR SKJUTITS PÅ EN SKOTTKÄRRA FRAM
ja då ska hon bindas, ja då ska hon bindas, JA DÅ SKA HON BINDAS PÅ EN HÄST BAKÅFRAM!

GRATTIS LILLA PALLE! idag blir du 16 'bast' och får därmed börja köra bil! så se upp på vägarna nu allihopa!

090729

Publicerad 2009-07-29 20:39:49 i allmänt,

blir sen uppdatering idag. men whatever! jag har mina skäl.

för idag har jag nämligen varit på bergvik + ikea! det blev en klänning, fyra par örhängen och sex stycken glas! klänningen och örhängena kom från hm, och INGET fanns med på min önskelista, eller på bilden jag la upp igår. men jag lägger ut kort på det så småningom. och glasen kom från ikea dåva. jag har tänkt köpa dom länge, men nu gjorde jag det och när jag flyttar hemifrån (när nu det blir..) så följer självklart glasen med!

annars idag har jag läst. börjat på min femte bok nu. "elden" heter den och jag fattar vad den handlar om, men jag tycker den är lite seg. men jag överlever.

har beställt "syskonkärlek" nu också! den kommer nog till veckan någon gång tror jag. det hinns väl inte innan helgen. men jag längtar!
snart blir det väl beställa kläder från hm också, jackan tillexempel!

ha det gött!

hm kläder!

Publicerad 2009-07-28 23:13:44 i ,

jag ville inte ha det som en länk. det gjorde mig förvirrad. öhm, men jag fixar en liten bild på hur alla plaggen ser ut. det är bara fyra stycken, men det kommer bli mer när jag väl beställer!
men här kommer iallafall bilden:


okej, inte världens bästa bild. men ni ser på ett ungefär.
1. polotröja, midnattsblå, 149kr
2. pyjamasbyxa, randig, 149kr
3. skepparjacka, blå/rutig, 599kr
4. 2-pack ullstrumpor, gråmelerad, 79,50kr

här ser ni lite av det jag vill ha nu. det finns mer, men detta kommer med när jag beställer till 110%. sen finns det säkert annat också som blir med, som jag inte har bestämt mig om just än!
(bättre bilder finns såklart på http://hm.com/se)

090728

Publicerad 2009-07-28 20:26:58 i allmänt,

okej, det var längesen jag skrev nu, men jag har varit hos pappa i två dagar och jag har inte använt datorn där! men jag lever och mår bra iallafall!

somsagt så har jag varit hos pappa. det hände inte så mycket där, har sett på simning och sådära. men jonna var med också, så har jag läst ut "en plats de kallar lyckan" och den var ruggit bra! så nu har jag "bara" två böcker kvar av de sex jag lånade!

idag har jag tränat, göttans. det blev längd, och jag har fixat min ansats så nu är den kortare och det stämmer perfekto! så nu blir det mycket mer längdträning och sådär. ska även börja träna mer löpning och teknik i hoppet på längden, så att det sitter.
och nu har dom bytt lite banor med, eller förbättrat vid stavhoppet och spjuten.. fattar inte varför dom inte gör något åt höjdhoppet! där ser det ut som skit vid upphoppet. men jaja. inte för att jag hoppar höjd.

bilder från stjärnspelen kommer snart!

090726 - STJÄRNSPELEN!

Publicerad 2009-07-26 19:31:08 i ,

okej, nu är årets upplaga av stjärnspelen förbi! idag och igår var det en massa starter och mycket folk ute på vik! har träffat jättemycket roligt folk faktiskt, som man inte har träffat på 100år känns det som. haha.
men själv ställde jag upp i längd och spjut, skulle ha kastat diskus, men det har inte stämmt så bra, så jag stog över det. men annars gick det rätt så bra. på längden stämde inte ansatsen, men nu ska jag träna massa ansats och snabbhet och sådär, sen kanske det blir längd jag satsar på i fortsättningen? vem vet.
i spjut hade jag som mål att komma över 20meter, eftersom jag övergick till tyngre spjut, 600g. och jag kastade 23.02! så jag är riktigt nöjd med det, med tanke på att jag inte har någon tränare och brukar inte träna spjut! så jag är rätt nöjd faktiskt,

annars har jag gått runt från åtta, halv nio varje dag, tills sex-sju på kvällen och bara pratat med folk och sett när alla har tävlat och allt såntdär! mycket trevligt. nästa tävling för mig vet jag inte vad det blir. det får vi se. ska väl kolla på listor över tävlingar iår. så får vi se vad det blir!

kalas för morfar!

Publicerad 2009-07-24 14:43:11 i allmänt,

om 50 minuter ska vi hämta gunilla, sen åker vi ut till jössefors och till stina, min moster, för att fira morfar! det ska bli kul faktiskt. för jag får träffa massa kusinbarn, fem tror jag att det är nu. sen får jag träffa kusiner, tremänningar och sådär också!

nu måste jag ringa pappa!
hörs och ses!

090724

Publicerad 2009-07-24 10:50:18 i allmänt,

morning!
solen skiner idag och det är underbart! kalas för morfar sen vid fyra. jonna kommer runt tolv. stjärnspelen imorgon.

har läst ut den tredje av sex böcker nu. "intet" av Janne Teller. den var lite konstig, men ändå bra.



nu ska jag gå och äta frukost.
hörs och ses

david sides!

Publicerad 2009-07-23 22:17:41 i malin tipsar,

jag måste skriva om denhär mannen igen! för han är sjukt duktig på piano, det finns väldigt många låtar med honom, jag faller såklart för låtarna där han spelar coldplay. men det finns annat också. i just detta klippet är det coldplay med clocks som gäller. han sjunger inte, han bara spelar, men han spelar ackord och melodin på texten.
jag är fruktansvärt imponerad av honom så det är inte klokt!

träningen!

Publicerad 2009-07-23 19:24:34 i ,

blött, blött och...... BLÖTT! det är det enda jag kan säga om träningen! regnet öser ner, det dryper från hela håret och ansiktet och kläderna är sköblöta! kan inte säga att det var trevligt iallafall. och jag som cyklade också, dock tog det bara tio minuter, snabbare har jag aldrig cyklat, så jag ska inte klaga. men jag hann bli helt nerdränkt under den tiden..
men jag kastade spjut och diskus idag, ska stryka mig på diskusen under stjärnspelen då det inte funkar alls. så det blir bara tävling i längd och spjut, men det duger! en gren varje dag.
tog även ut mitt tävlingslinne och betalade för det. nu ska jag bara pröva det och sådär. sen tog jag tidsprogram också inför helgen! ganska bra tider tycker jag ändå, så jag är nöjd.

men jag och evelina hade kul iallafall. sen körde vi styrka inne i gräshallen (evelinas pappa tränade ett fotbollslag, så vi kunde vara där inne) och körde sit-ups, armhävningar, rygglyft, plankan, grodhopp och en grej till som jag inte kan namnet på. men det var skönt, sen cyklade jag hem.

nu står mamma och bakar scones för vi ska ha det till kvällsmat med varm oboy! GUD VAD GOTT!

hörs och ses

"jag är kvar hos er"

Publicerad 2009-07-23 16:58:39 i allmänt,

nu har jag läst ut den boken, och jag måste erkänna. jag grät igenom dom sista sidorna! så himla fin bok, jag fattade inte alla journaler, men jag fattade ändå såpass mycket att jag visste vad det handlade om och sådär. en mycket fin bok och jag rekomenderar den skarpt!
(sitter och funderar på vilken nästa bok ska bli...)

åker till träningen idag, ska cykla fast jag inte har någon direkt lust med det, men jonna har bilen och kommer inte hem förrens imorgon, så vad gör jag inte?


<3

090723

Publicerad 2009-07-23 13:37:19 i allmänt,

hellu!

har varit hos mormor och morfar idag, för morfar blir ju 80 idag! så vi har varit där på lite fika, själva kalaset är imorgon, men eftersom han fyller idag så var vi där och grattiade honom! så var ju släkten uppe ifrån jämtland där med, har inte sett dom på 6 år när dom var här sist! så det var väl småtrevligt sådär. men dom åkte till gammelvala liten stund. men jag gick hem tidigare än mamma, eftersom dom pratade om minnen från när dom har varit uppe hos dom och jag fattar ju inget av vad dom sa! haha, så jag gick hem. men jaja.

nu tjatar mamma på mig att jag måste bli med och handla, för hon orkar inte bära allt. ORKAR INTE! jonna, var glad att du inte är hemma, mamma är värre i tjat nu!

men jag skriver väl mer ikväll, ska träna så vi får se när det blir!
PÖSS

film - red dragon

Publicerad 2009-07-22 22:01:53 i allmänt,

sitter och kollar på tv, fast just nu är det paus. sitter och kollar på red dragon, med hannibal lector, eller vad han nu heter. men jaja, jag orkar inte riktigt förklara vad den handlar om, då jag tycker den är lite smårörig. fast jag gillar den, fast jag tror jag har sett den förut. fast jag vet inte. men den är bra iallafall.!

idag har jag verkligen inte gjort något. läste ut "min typ brorsa" och den hade ett väääldigt konstigt slut, och det gillar jag inte. för man vill veta vad som händer sen, so what ifall han får en kopp te, man vill höra deras samtal efteråt, när dom har bestämt sig för att glömma! det är ju DET som är intressant! som matilda sa, den kan lätt hålla på i massa sidor mer.
så nu har jag bytt bok "jag är kvar hos er" heter den. och den måste jag säga är väldigt knepig! vet inte om det är nutid elelr dåtid, eller vad det handlar om riktigt. men den kanske bara är lite seg i början och kommer igång mer mot slutet. det hoppas jag på iallafall!

nej, nu börjar filmen igen!
HÖRS

090722

Publicerad 2009-07-22 10:53:30 i allmänt,

det var kul på gammelvala, det var riktigt kallt med baddräkt, men vi överlevde! DOCK var vi inte med på att hoppa i vattnet, det stod de andra som hade badkläöder på sig för. aldrig att jag skulle hoppa i det kalla vattnet med regn ovanför när man kommer upp.. usch nej!
men jaja, det var kul ändå!

hos lennart var det också kul! haha, när vi körde drickpoker (med kolsyrad dricka..) och "ja ä inte knöschli, ja tar lite möschli!" UNDERBART! vi skrattade sjukt länge och somnade runt två och gick upp åtta! HAHA, fail på tiden vi gick upp. men vi hade tänkt oss somna om, men sofie var kissnödig, och jag skulle med, då gick alla upp istället! MOHAHA. men det var kul som sagt!

idag ska jag inte göra något alls, solen lyser, för första gången på flera veckor! och det är underbart
jag ska läsa "min typ brorsa" den är riktigt bra!

HEJS!
(bilder från lennart och gammelvala kommer!)

snart bilfärd ut till lennart!

Publicerad 2009-07-20 17:28:45 i allmänt,

åh, det ska bli så himla kul! längtar snart ihjäl mig faktiskt. väntar på ett sms/samtal från matilda/sofie som säger att vi kan börja åka utåt mot buschen och vara med dom och imorgon är det dräktparad och ÅÅÅÅH! så kul ska det bli iallafall!
ikväll kommer vi skratta väldigt mycket, det känner jag på mig. haha, filmer, kort, musik, kortspel, dansa! ÅH UNDERBART! det kommer vara så himla kul iallafall!

på bibblan förut med bella fick jag med mig sex böcker hem... bella tvingade på mig tre! men jag har börjat läsa i "min typ brorsa" (bellas...) och den är riktigt bra! läs den, rekomenderar den skarpt!
sen gick vi hem till bella, hon gjorde rosa/röda nudlar vilket såg jätteäckligt ut. haha, men hon sa att det var gott, så jag får väl lita på henne!

090720

Publicerad 2009-07-20 10:55:23 i allmänt,

morning!
ska möta bella utanför bibblan om en timma! så nu sitter jag här en stund innan jag ska göra mig mer i ordning.

ikväll, eller när det nu blir, åker vi till lennart, ute i buschen, för imorgon är det dräktparad på gammelvala! det ska bli mycket kul! hoppas vädret blir fint bara, just nu är det grått och tråkigt, men inget regn, så det är alltid något!

OJ! jag måste noppa ögonbrynen! HAHA

vi hörs på onsdag? kanske.

090719

Publicerad 2009-07-19 14:04:26 i allmänt,

regn, regn, regn. förvånad? nej, inte speciellt.

jag vet inte vad jag ska göra idag, bibblan är ju inte öppen, så kan inte låna någon bok, därför får jag leta här hemma efter något roligt att läsa. får titta igenom alla bokhyllor.
annars kanske vi ska köra bil? jag vet inte.
det enda jag vet är att vi ska äta tacos ikväll! GÖTT! och att imorgon åker vi ut till lennart! det ska bli så himla kul, bara solen tittar fram på tisdag är jag 110% nöjd!


skol-SM sollentuna 2008 <3

harry potter och halvblodsprinsen

Publicerad 2009-07-18 22:52:59 i allmänt,

den var bra faktiskt! skvatt en gång bara, mohaha. eller, kanske lite någon gång, men en gång som man verkligen hoppade ur stolen!
och jag och bella var fnittriga hela filmen också! skrattade utan anledning, åt ron tex. men det var väl inte så konstigt.

men nu är jag genomblöt, då regnet bara VRÄKER ner och det är översvämning på gatorna, hoppas det slutar tills på tisdag, annars vill jag verkligen inte gå i baddräkten! HAHA.

godnatt, ska snart sova.

bio!

Publicerad 2009-07-18 18:57:38 i allmänt,

HEJ!
idag ska jag på bio med bella och cissi! vi ska se harry potter och halvblodsprinsen! har dock inte sett fenixorden(?), men jag fattar nog ändå hoppas jag!
jag gillar harry potter faktiskt, så det ska bli mycket kul!
bion börjar kvart över åtta, men tjejerna kommer kvart över sju, ungefär.
berättar hur jag tyckte den var imorgon, eftersom det blir rätt sent när den är slut och jag kanske inte orkar vara uppe längre!

HEJS!

090718

Publicerad 2009-07-18 11:49:44 i allmänt,

sitter hemma hos pappa nu. gött ärre, även fast vädret kunde varit bättre. det blåser väldigt.

ni skulle sett och hört mig och jonna igår, ganska så övertrötta. spelade spel på spela.se samtidigt som vi skrattade och sa massa kul! AHAHAHA, underbart var det iallafall. klockan var runt ett också!
idag ska jag inte göra så mycket speciellt. eller jo! jag och pappa ska köra bil runt tömte! haha, gooooooood luck. fast det är nog inte så svårt egentligen. det är väl som att köra i stan, bara att man inte kan möta på denhär vägen, haha. så vi får hoppas att alla bilar håller sig ur vägen när jag ska börja köra! tihi

090717

Publicerad 2009-07-17 11:54:28 i allmänt,

solen skiner. mamma och jonna är på ingestrand, dit jag inte ville med. hur mycket de än tjatade på mig, så skulle jag inte med. varför? jo, för jag orkar inte. och när dom tjatade på mig, ville jag vara ännu mer stönig och motstå!

läste ut "om jag kunde drömma" precis nyss. igen, tredje gången kanske? jag läser dom böckerna FÖR mycket, men jag hade glömt vad som händer i BOKEN och inte bara allt osm händer i FILMEN, för det är så skilda saker som sker. och micka har haft den hos sig med, men nu har vi fått tillbaka den, och då var jag tvungen att läsa den. det tog mig två dagar.
boken är en miljon gånger bättre än filmen och jag önskar att det hade funnits lite fler scener från boken med i filmen, biologi-lektionen till exempel, när dom ska ta blodprov alltså och bella svimmar och allt detdär. menmen, det kanske hade stoppat upp tempot en aning, men jag gillar den scenen faktiskt.

ska köra bil sen, IGEN! idag blir det parkera och dragläge kanske backning (om det inte är för mycket bilar, då blir det som vanlig körning), men det går framåt iallafall! haha

090716

Publicerad 2009-07-16 15:44:27 i allmänt,

har precis kommit in efter en till körlektion med mamma! det gick bra idag också, fick inte lika många kärringsstopp, så jag är nöjd. det funkar riktigt bra att växla också nu! imorgon blir det mer, fast då ska vi åka senare för att vi ska backa och kanske parkera! kul!

snart ska vi äta, eller jo. det var nog rätt snart. sen ska vi äta kladdkaka, städa till kaninerna innan jag ska träna! idag ska jag kasta diskus och spjut, jag måste verkligen göra båda. annars kommer jag inte hinna innan stjärnspelen. men OM det är någon där, typ bengt. så ska jag fråga om jag kan hoppa längd. för det måste jag verkligen göra. hinner inte innan annars. för det är nästa helg. och mån-tis är jag borta. så det blir torsdag, och då vill jag inte träna så hårt. men vi får se hur det blir!

nej, nu ska jag gå. HEJS!


underbar bild!

jag lever och mår bra!

Publicerad 2009-07-15 13:19:01 i allmänt,

jag klarade första körlektionen med mamma! GÖTTANS!
fick lite kärringstopp, men inte sådär jättemånga, och jag klarade att växla och blinka och starta och stoppa, är så himla nöjd! det blir såklart fler gånger till, under helgen drar jag med mamma så kör vi igen!
det var jättekul faktiskt. inte så läskigt som jag trodde att det skulle va. och jag hamnade inte på sjukhuset! HAHA

090715

Publicerad 2009-07-15 11:32:48 i allmänt,

Hejsan, idag ska jag köra bil för första gången i mitt liv. wish me luck!

ja, som sagt. jag och mamma ska köra bil. eller, det blir väl mest start/stopp, växla och sånadär, första-steget-övningar. men ändå, jag ska sitta framför ratten och få starta en bil, för första gången i mitt liv. jag kommer dö. jag kommer säkert köra ner i diket, eller sådär. usch, hemsk tanke med mig bakom ratten.

annars idag ska vi KANSKE åka till therese och träffa hennes kattungar! dom hade fått tre igår först. tussi hade lagt dom i bokhyllan, även fast therese hade gjort i ordning en låda. men sen, flera timmar efter de första kattungarna hade kommit, kommer en fjärde! så nu har dom fyra små katter och två stora! och det är mormor, mamma och barn nu med! hihi
annars åker vi till therese imorgon, om vi inte kan komma idag.

snart är det stjärnspelen, och jag kanske måste stryka mig pga för dåligt med träning. men vi får se och hoppas på det bästa helt enkelt!

HEJS!

BADDRÄKT!

Publicerad 2009-07-14 20:19:50 i allmänt,

jag ska ha baddräkt på dräktparaden! MY GOSH! fast, man kan nog mer kalla det baddräktsklänning. för det är typ cykelbyxlångt med en kjol över. så så farligt är det inte ändå. jag överlever! och jag sa att jag kunde gå. matilda och bella ska också ha baddräkt. sofie ska ha några vida högmidjade byxor med en blus till! hihi

vi var hos lennart också! fint hus iallafall. och sune (katt) och sakke (hund) var jättegulliga! hihi



nej, nu ska jag hämta kaka som jonna hade bakat!

090714

Publicerad 2009-07-14 12:38:27 i allmänt,

DET ÄR SOL! eller, den tittar fram mellan molnen! åh, inget reeeegn! gud så skönt!


idag ska jag pröva kläder till dröktparaden! jag måste fråga sofie lite innan det. hihihihihihihi, så jag inte gör bort mig menar jag. men det gör jag nog inte, jag är ju sååååå bra! HAHA.

annars idag ska jag lata mig, läsa ut min bok kanske. måste nog träna. fast det hinner jag inte! får göra det på torsdag istället. måste komma igång nu! haha, good luck på stjärnspelen malin! jag lär ju behöva det......

picknicken!

Publicerad 2009-07-13 19:52:36 i allmänt,

tjejorna har gått hem, eller det var väl ett tag sen. men ändå!

det var så himla roligt! vi åt direkt och nog blev man mätt alltid! det småregnade lite i omgångar, men vi klarade av att sitta kvar. och solen tittade fram! vi satt med filtar och vi lyssnade på musik! satt och sjöng gjorde vi såklart också!
sen blev det mycket skratt och mycket prat! sen gick vi in och kollade på 2008 års show, fast bara första akten. akt två gick inte i playstationet och inte i dvd:n, så det blev inget med det. men det var kul.
sen kollade vi på bilder på datorn, och filmerna, när jag och bella dansade! vi bestämde oss för att göra egna roliga filmer hos lennart! HAHAHAHA "tha gang" har blivit "tha filmmakers" UNDERBART!

temat på gammelvala var tydligen disco (?) också! så vi har suttit och förutspått lite. HAHA; men sofie kommer och hämtar upp oss imorgon innan vi ska pröva kläder. det ska bli superduperkul!
nästa vecka är det "modevisning" på gammelvala, KOM DIT VETTJA! haha

HEJS
(bilder kommer när matilda har skickat! hihi)

090713

Publicerad 2009-07-13 11:11:56 i allmänt,

goodmorning!
idag regnar det inte, solen kikar fram, men bara jättelite!

om tre timmar kommer tjejorna hit, då ska vi picknicka! jag måste fixa morot och gurk-stänger, så vi kan dippa dom! hihi. men det gör jag inte än, för vill inte att dom ska bli äckliga ju. hihi
men det kommer bli så sjukt kul idag! och jag hoppas på mycket skratt!
och imorgon ska vi pröva kläder inför klädparaden! måste prata med sofie om det idag! hihihihihihi


nej, nu ska jag göra något annat.
PUSS

good night

Publicerad 2009-07-12 23:46:42 i allmänt,

ida, finns alltid här, alla tider på dygnet. det vet du <3



nu ska nog jag sova, tror jag. måste prata med ida mer, men natti natti!
hörs imorgon

hemma :)

Publicerad 2009-07-12 20:42:08 i allmänt,

eller, det har jag varit ett tag. men jag har suttit och läst fram tills nu!

imorgon kommer tha gang hit! det ska bli så himla kul! vi ska ha en inomhus-picknick med kycklingsallad, frukt, chips, morot och gurka i dipp! ÅH, det kommer vara så himla kul! jag längtar ihjäl mig!

helgen hos pappa var bra. lite trist att man inte kunde göra så mycket ute, men vi har spelat kort, varit på bergvik, sett film, spelat piano och andra roliga inomhussaker!
snart MÅSTE tha gang med dit, eller hur tjejer?!

090712

Publicerad 2009-07-12 12:57:49 i allmänt,

sitter här hos pappa, just nu regnar det inte, men det har gjort det. även fast solen har tittat fram  lite, så är det regnet som har övertaget!
åker hem till mamma idag också. ska svänga in på affären och köpa saker till våran picknick imorgon! hihi

igår var vi på bergvik! trevligt. där åt vi thaibuffé och efteråt trodde jag att min mage skulle spricka! så mätt blev jag, men det är väl det som är meningen..
sen köpte jag två linnen, ett vitt med blommor på, och ett röd/orange med ett stort peacemärke på. sen köpte jag en randig tröja! det blommiga linnet + tröjan är från gina tricot och det andra linnet från h&m. trevligt värre!
men jag är nöjd med det! hihi.

annars idag ser det ut att bli som alla andra regndagar, sitta inne, lösa korsord/sudoku, spela piano, läsa, se på tv och sådär. mer känner jag inte att jag orkar när det regnar. tappar lusten till allt. men så är det väl!

ha en trevlig söndag, det som är kvar av den

090711

Publicerad 2009-07-11 10:31:14 i allmänt,

hej alla glada!
sitter hos pappa nu, med jonnas dator framför mig. tack för lånet! ;)

solen kikar fram lite ur molnen, men bara så lite, så det blir inte så mycket varmare. haha, annars har det regnat hela dagen lång, och natten, och igår och dagen innan det. bara regn, regn, regn. tråkigt...

jag längtar till måndag! PICKNICK MED THA GANG! det kommer bli superduper kul faktiskt! men som vädret har spått verkar det som att vi tvingas vara inne. för det blir säkert regn, och jag tror inte att det kommer vara torrt på min balkong heller, haha! men vilken picnick som helst duger. för det är med THA GANG! underbart.


mm, denna snygga bild har jag gjort till jonna faktiskt.

mat

Publicerad 2009-07-10 15:45:59 i allmänt,

gud vad gott det var med mat nudå! åt hamburgare och pommes frites. sjukt gott. inte hemmagjorda hamburgare, men det funkar bra ändå tycker jag!
hade ost och ketchup på, och pommes frites såklart! HAHA

men nu är jag mätt. ska nog packa lite mer det jag ska ha med till pappa, jonnas dator till exempel

nej, nu blir det tv:n
HEJS

muse - butterflies and hurricanes

Publicerad 2009-07-10 13:28:18 i ,

jag måste lägg ut en till låt, en som jag har varit kär i rätt länge nu.
det är muse - butterflies and hurricanes
jag älskar den <3



hoppas ni också gillar det! ;)

090710

Publicerad 2009-07-10 11:14:41 i allmänt,

godmorgon, ännu en dag med regn ute. suck.
sitter och äter frukost! GOTT är det iallafall. idag blev det rostat bröd med ost, vilket det har blivit de tre senaste dagarna ungefär. men det är sjukt gott, så jag fortsätter med det!

idag ska jag åka till pappa! blir själv där, då jonna åker upp till torsby med en kompis för att hälsa på två andra. och om vädret är såhär under helgen, då vet jag inte vad jag ska göra. jag får låna jonnas dator, eftersom pappa har internet nu, så kan jag vara lite social med omvärlden! men det blir nog jättebra, pappa sa att KANSKE så kommer schützer också! då får man lite liv i sig också! hihi

på måndag är det picknick med tha gang! och på tisdag är det pröva kläder för gammelvalas dräktparad! SUPERKUL! det kommer vara jättekul, hoppas jag. fina kläder och ÅÅÅÅH! underbart. jag älskar gammelvala, även fast jag aldrig är där typ. haha

får pengar för nordea också! 2000 blev det tillslut! malin skickade sms om det igårkväll! VI FÅR LITE FÖR DE TVÅ VECKORNA IALLAFALL! men alltid något. så vi skulle hörta av oss till bosse idag! hihi


idag blir bilden på en supersnygg man <3

blått?

Publicerad 2009-07-09 23:00:19 i allmänt,

är det någon färg som jag ska ha kvar? eller ska jag köra på mindre skrikig? jag vet inte


just nu får det se ut såhär, för jag orkar inte mer ikväll

godnatt, när ni nu lägger er! <3

sitter här, och lyssnar på musik

Publicerad 2009-07-09 21:58:04 i allmänt,

ipoden är inställd på shuffle, på min egengjorda spelningslista innehållande 72 spår. just nu är turen på mando diao, dance with somebody, men snart tar den slut och en ny låt trillar upp!
det är 10 spår kvar tills det börjar om igen. undrar vad som kommer upp då.

saken är den också, om ni undrar varför jag lyssnar på ipoden, jo. för jonna sover, eller hon ligger i sin säng och läser, och mamma pratar i telefon. så jag tänkte att jag också kunde stänga in mig i min ensamhet, här framför datorn. det blir lite mer trevligt, även om jag sitter här och sjunger så nog alla hör ändå, det gillar vi!

det blev kent - 747 som kom nu. åh, vad längesen jag lyssnade på den. jag älskar den, minns tiden då jag var kent-BEROENDE, lyssnade inte på något annat, och jag överdriver inte. jag lyssnade inte på annat! men så bra.
tystnad, tunnel avfart <3

extreme home makeover

Publicerad 2009-07-09 15:05:37 i allmänt,

jag måste säga, jag är väldigt imponerad av det programmet! de gör livet bättre för familjer, genom att ge dom ett hem som dom kan va i och umgås med varandra!
det gick på tv precis nyss, så jag satt och kollade lite på det.

090709

Publicerad 2009-07-09 10:28:50 i allmänt,

HEJ!

promenaden igår med matilda var jättekul! vi gick aaaslångt, sen satte vi oss i strandparken en stund och sen gick vi hem till henne. kom hem efter tio någon gång.
vi pratade om allt möjligt, haha. som vanligt. sen kom vi in på att vi ska ha en friidrottstävling för matilda, jag och ida ska vara där. matilda sa att hon ville förbättra sina pers, så hon ska hoppa längd, tresteg, stöta kula, kasta spjut och sen ska vi ha en tävling i höjd, eftersom ingen av oss har hoppat över 1.20! HAHA, får väl se hur dethär kommer gå!

men idag ska jag slappa, funderar på att åka och träna, eller springa. eller VAD SOM HELST SÅ JAG FÅR LITE MOTION! ungefär sådär någonting va. hehe

hoppas ni gillar musiktipset här under!


bild från arvikafestivalen, anna ternheim <3

musiktips!

Publicerad 2009-07-09 10:25:01 i ,



jag måste få tipsa om denna låten, coldplay - death and all his friends, från albumet viva la vida or death and all his friends. hela det albumet är underbart, men just nu har jag fallit lite extra för denna låten!
ENJOY!

promenix!

Publicerad 2009-07-08 18:01:56 i allmänt,

snart, eller när matilda ringer. ska vi gå ut på en promenad! det var längesen, eller, har vi gjort det någon gång ens? haha. men det ska bli gött iallafall! få prata ut en massa + motion. perfekt!

annars har jag läst, det regnade som fasen förut! och åskade också. hann inte räkna till 1004 en gång ens, så det var ganska så nära. drog ut alla tv apparater + datorn, men det gick över rätt snabbt. men regnet lät förjävligt, jag kunde inte ens höra kaninerna i köket, skulle knappt hört om någon gick in genom dörren. men som sagt, det tog inte lång tid innan det försvann och nu lyser solen!

perfekt väder för promenad med andra ord!

090708

Publicerad 2009-07-08 10:57:11 i allmänt,

god morgon god morgon, här är vår frukoststund, god morgon god morgon!

idag satte jag klockan på tio, vad tror ni händer? jo, jag somnar om lite lätt och vaknar igen halv elva, då jag ligger kvar i sängen och drar mig liiiite till. är inte det rätt typiskt? men ändå väääldigt skönt, då man känner hur hela kroppen börjar vakna och man sträcker på sig för att kroppen ska komma igång. det är underbart.

idag vet jag inte vad jag ska göra. blir nog att sitta inne hela dagen. som vanligt.

men igår satt jag i telefon med matilda, halv elva skickade hon ett sms och undrade vad jag gjorde. då började vi planera en picknick med tha gang nästa vecka. så hon ringde och vi satt i telefon i två timmar! vi planerade vad som skulle ätas, drickas, tas med och vart vi skulle va, både vid fint och fult väder. om det är fint är vi i strandparken någonstans, är det fult väder åker vi hem hit och picknickar inne! UNDERBART!
så dethär blir det första vi gör, tha gang, tillsammans under lovet. på riktigt, för festivalen räknar jag inte.
och ida kunde inte vara med, vilket var väldigt synd. men det finns fler dagar som ida också kan vara med på! hihi


till veckan picknickar vi! :D

snäll kompis jag är! ;)

Publicerad 2009-07-07 15:46:05 i allmänt,

sitter här och skickar massa musik till bella. hon gillart.

själv sitter jag och lyssnar på muse. just nu är det apocalypse please, jag gillar den väldigt mycket. som jag gillar alla muse låtar! älskar hur matt sjunger, älskar ljudet av gitarrer i endel låtar, hur de får med stämmor på vissa ställen. jag gillar (snarare älskar!) hela muse, önskar att de kommer till arvikafestivalen. eller bara någon spelning nära mig, så jag kan åka! det är en i stockholm iår, dock får jag nog inte åka dit. men det var sjukt billigt läste jonna! får se, får se!

nu ska jag, öhm. göra något annat

nu kom franz ferdinand - outsiders! LOVE IT!

regn, regn och lite mer REGN!

Publicerad 2009-07-07 12:58:42 i allmänt,

usch, vilket väder det är. regnet VRÄKER ner, och då använder jag ändå ett lättsamt ord.

tror att jag ska ställa mig på balkongen och blåsa lite såpbubblor!
HEJS, ha det trevligt i regnet


såhär såg det ut i fredags! det är värre idag

090707

Publicerad 2009-07-07 10:32:11 i allmänt,

godmorgon solstrålar!
(haha)

jag satte min klocka på tio idag, men när jag vaknade några minuter senare, så minns jag inte att jag slagit av larmet, för det var inte på längre. det var någon hemma också, jag hörde nämligen dörren slå igen.

men idag vet jag inte vad jag ska göra, blir väl mest dator och boken. skulle jag tro. men ska höra mig med mina kompisar om de vill hitta på något imorgon. för på lovet måste man ju hälsa på sina kompisar! ska ta en helg, eller sova över eller vad vi nu gör, hemma hos pappa, men jag vill helst ha sol när vi är där, för tömte är sjukt mycket finare då!

tömte på sommaren är kärlek!


OJ, snyggingar där! ;)

jobbigt internet

Publicerad 2009-07-06 19:38:30 i allmänt,

internet här hemma är så jobbigt. det lägger av titt som tätt, som nu tillexempel. allt bara försvann! alla sidor lägger av och inget funkar. sen när man trycker upp ett nytt fönster, då funkar allt igen. så jobbigt, för man kanske sitter och gör något viktigt, eller något kul eller sådär, och vips! så bara försvinner det. orkar inte med internetet längre!

men iallafall. idag har jag inte gjort något alls. eller, jag har varit på bibblan med mamma och jonna. lämnade mina böcker, tror inte jag hade fått någon skuld iallafall. haha, kul om jag skulle få det. första gången såfall! men tror inte det. det syntes inte på lappen som jag fick tillbaka.

annars har jag läst i "så länge vi båda andas", läste några kapitel. orkade inte så mycket, för jag är sjukt trött!

nej, nu ska jag göra något annat!
PUSS


en festivalbild än så länge.
mer finns på elefanter.bilddagboken.se

090706

Publicerad 2009-07-06 12:16:16 i allmänt,

vaknade för en halvtimma sen! så nu sitter jag här och äter frukost!
såhär länge har jag ALDRIG sovit förut. men jag tror att det behövdes efter tre tuffa festivaldagar!

idag måste jag gå till biblioteket, mina böcker skulle egentligen vara inlämnade i fredags, men jag trodde att de skulle in imorgon... så jag måste gå dit och lämna tillbaka! haha, mamma får väl bli med mig antar jag. ska inte låna någon ny heller, för jag läser ju "så länge vi båda andas" nu, så jag har inte tid med något annat! hehe

annars idag verkar det bli en slapp dag, så vädret inte är så fint och jag känner inte så mycket för att traska ute i regnet. men imorgon ska jag höra om någon söt kompis vill va med mig. var längesen nu! okej, vi sågs under festivalen, men jag menade att det var längesen vi var med varandra! såatteeeeee..

nej, nu måste jag äta klart!
PUSS

så sjukt trött!

Publicerad 2009-07-05 19:03:56 i allmänt,

tre dagars festival har tagit livet ur mig, är så himla trött och vill bara lägga mig och sova!

men festivalen var UNDERBAR! tänker inte berätta så jättemycket om den, utan det kommer ett inlägg med bilder, och sen kommer det stå lite på bilddagboken också, om hur det var och vad jag lyssnade på och om det var bra och allt såntdär!

ida åkte hem förut, tråkigt. och hon glömde sin handduk, men den får vi ta nästa gång vi ses, eftersom det är rätt dyrt att skicka en handduk. men hon klarade sig utan den ett tag, så jag litar på henne! hihi

nu ska jag läsa bloggar, och sen blir det väl annat kul. kanske

HEJS


vi köpte oss snygga brillor! MOHAHA

090705

Publicerad 2009-07-05 13:32:12 i allmänt,

festivalen är slut, idag åker ida hem! :( tråkigt

men tiger lou var SKITBRA igår! eller, de spelade faktiskt idag.. haha
sen stod vi mitt i smeten på korn, inte så smart när de dansade väldigt våldsamt bakom oss! och mitt i smeten på mustasch, nära på thåström, nära på anna ternheim! MYCKET BRA!
åt en munk också, supergott vare! tihi

idag ska jag slappa, bli med ida till tåget och sådör. sen måste jag köpa mig godis, är så himla gottesugen! hehehehehehehehe

090704

Publicerad 2009-07-04 12:52:17 i festivalen,

FESTIVALENS TREDJE OCH SISTA DAG! :(

idag blir det anna ternheim, thåström och tiger lou som mina favoriter! sen blir det annat skoj också!

ska ner på stan alldeles strax, ska träffa ida, leo och elin! TREVLIGT! sen ska vi byta idas ring som gick sönder, om vi nu får göra det. men det borde vi. och sen ska vi ehm igen, anna börjar 16.15, så då ska vi vara på området! innan dess ska vi väl äta lite också, så vi inte svälter ihjäl!

men nu ska jag göra något mer vettigt innan stan! PUSS

090703

Publicerad 2009-07-03 11:36:08 i festivalen,

FESTIVALENS ANDRA DAG STARTAR!
jag och ida ska se frida hyvönen nu, det börjar kvart i två. sen ska vi hem igen och äta och sådär, innan bob hund. som var runt sju någon gång tror jag. så det blir lite senare idag, men det går att! och jag ska bara ha min lilla väska, för jag tror inte, ärligt talat, att jag behöver någon tröja med mig, jag klarade mig igår, så det borde jag göra idag också!

men idag gäller, frida huvönen, bob hund, depeche mode som huvudartister. men vi går och kollar lite på annat också såklart. på massa annat!

igår köpte jag mig snygga solglasögon, elelr vad man nu vill kalla dem! men de får inte bli med idag tror jag, utan tar de stora vita. eller, jag får se vilka det blir!

men nu ska jag duscha, eller äta. jag vet inte! HAHA

karlstad

Publicerad 2009-07-02 11:29:06 i allmänt,

ska skriva att vi var i karlstad igår också!
det blev ett par jeansshorts för mig från gina, ett par frank dandy trosor från stil, ett par skor från skopunkten, och såpbubblor i form av en glass! nu hoppas vi bara på att man får ta med sig såpbubblor in på området, annars blir det inte så kul för oss! hahahaha

men vi ska ner på stan sen, för vi måste byta en av idas födelsedagspresenter, ringen. för den var lite för liten, hon får den på sig, men det gjorde lite ont. så vi ska byta den! sen ska vi kolla om de har påfyllningsgrejs till såpbubblorna på tian! eller rubb och stubb, som den faktiskt heter!

men det var bra igår i karlstad med ida! trevligt hade vi! även fast fiskmåsarna ville ha våra subway-smörgåsar! HAHAHAHA

090702

Publicerad 2009-07-02 11:25:33 i festivalen,

FESTIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL DAG NR 1.

ida och jag går någongång sen, vi vet inte när. vi vet inte om vi ska lyssna på p3 sommarsession med detektivbyrån. vi får se.
ska skicka sms till ida och höra när elin skulle komma till henne också! för såfall kanske vi kunde hitta på något med dem innan, eller sådär.

snart ska jag och ida äta frukost!
PUSS HEJS! ses på festivalen

(090701) FAIL IDAG IALLAFALL!

Publicerad 2009-07-01 18:30:31 i allmänt,

OKEJ! JAG ÄR RÄTT FAIL!
jag och ida har precis ätit pannkakor, och då när jag skulle sätta på locket till sylten, så tänkte jag mig inte för. för själva burken är lite rundad i hörnen och jag tryckte till på ena sidan av locket. OSMART! resultatet av det blev att burken gled, ner från bordet, studsade i golvet och sylt sprätte och HELA köket!
ida fick i ansiktet, det kom på persiennerna, gardinerna, kaninkuddarna, väggen, skåpen, bordet, golvet och stolarna!
det tog ett tag att torka allt, men nu är det borta och köket är skinande rent! hade framme moppen och allt!

men det bästa var att precis innan detta hände, hade vi sagt att ida hade gjort dagens roligaste händelse, när hon åt glass och tappade på bordet. men det fick vi snabbt ändå när jag spillde sylt över hela köket!

idag var jag fail, med andra ord

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela