Malin

En blogg om mig

en sak jag inte förstår

Publicerad 2011-07-31 23:12:04 i allmänt,

Människor som tar godis så att det hamnar hur mycket som helst utanför. Hur TAR de godis ens? Vill de inte ha det i påsen, eller satsar de på att få så mycket som möjligt utanför?

Idag har jag stört mig jättemycket på detta, då jag har gått i godiset hela dagen. Det var som jag och en till sa, att nu tänker man jättemycket på hur störande det är när folk inte ställer tillbaka saker på rätt plats och att man själv börjar göra det i tex mataffären även om det innebär att man måste gå igenom allt igen. Men det är lite så jag känner, det känns så respektlöst att bara ställa ner sakerna på första bästa plats. Tror inte att de som gör det skulle uppskatta det ifall det var DEM som jobbade. Så jag förstår inte poängen, har jag missat något?

Irriterad tjej var jag iallafall på jobbet. Tur att man har bäst arbetskamrater som gör allting så mycket roligare! Nu är jag ledig i två dagar, då ska jag spendera massvis med tid till familjen. Imorgon åker vi till Tes och Alen och spelar kort! Kuuuuul!

31 juli 2011

Publicerad 2011-07-31 09:02:11 i allmänt,

Hej!

Solen skiner idag, och vad ska jag göra? Precis, jobba! Men eftersom det är söndag och jag jobbar massvis med timmar så får jag även massvis med pengar! Så jag får stå ut. 11-19, sen åker jag hem och slappar hur mycket som helst.

Imorgon ska jag springa på morgonen, och när mamma har slutat jobbet så åker vi till Tes och Alen för en spelkväll. Kommer bli superkul, det känner jag på mig redan nu!

Idag får jag även ta bilen, vilket kommer bli helt bäst. Hög musik + skriksjunga = inget annat än rätt! Kommer nog bli en bra dag idag

30 juli 2011

Publicerad 2011-07-30 08:39:35 i allmänt,

Hej och godmorgon.

Är så opepp på jobb att jag känner att jag bara vill lägga mig i sängen och sova. Hoppas att dagen går ruskigt fort.

Har inget mer vettigt att säga, hade inget vettigt att säga alls, men det skiter vi i.

Kaffekvarnen

Publicerad 2011-07-29 22:31:53 i allmänt,

Ååååååh, det var så himla fint och mysigt där! Jättefint att ha som kafé, perfekt.

Repet förut gick sisådär, vi hade glömt massvis och texter satt inte så bra som de har gjort. Men på själva spelningen sen tyckte jag nog att det mesta satt! Kändes jättebra och det var mycket folk. Pappa kom förbi på motorcykeln också, kul! Visste inte att han tänkte dyka upp, jätteroligt att han gjorde det! Vi fick bra respons också, kändes helt enkelt superbra att spela med klassen igen.

Så träffade vi Elisabeth också, hon tyckte det skulle bli superkul att ha oss som mentorklass till hösten! Tycker det ska bli kul att ha henne som mentor också, jag gillar Elisabeth!

Imorgon blir det jobb 11-18. Mamma och Jonna kommer och hämtar mig så jag behöver inte vänta på något tåg. Vi ska köpa godis sen åker vi hem och myser hela kvällen!

Ha det gött så hörs vi imorgon

music

Publicerad 2011-07-29 14:11:17 i Spotifymix,

Det var ett tag sen jag la ut någon musik nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska presentera då jag inte har börjat lyssna på någon "ny" musik. Utan det rullar på med det vanliga. Något band jag fastnat lite extra för (har bussresor och tågresor till och från Charlottenberg att tacka, plus min iPod då) är Arctic Monkeys! Så ni får lite favoritlåtar från dem. Och jag säger en sak, deras senaste två album är inget för mig. Tacka vet jag deras två första album!

Arctic Monkeys – Brianstorm
Arctic Monkeys – Balaclava
Arctic Monkeys – Old Yellow Bricks
Arctic Monkeys – I Bet You Look Good On The Dancefloor
Arctic Monkeys – Fake Tales Of San Francisco
Arctic Monkeys – Dancing Shoes
Arctic Monkeys – Mardy Bum
Arctic Monkeys – When The Sun Goes Down
Arctic Monkeys – D is for Dangerous

Ungefär sådär. Tror att dessa låtar är dem jag lyssnar mest på. Sen finns det såklart många andra som jag också lyssnar på, men inte alls lika mycket som de ovanstående!

29 juli 2011

Publicerad 2011-07-29 09:03:18 i allmänt,

Godmorgon!

Trodde att vi skulle kunna åka och sola idag. Men nej, molnen hänger som ett tjockt täcke på himlen. Så det blir nog inget med det.

Måste ner på stan idag, dels ta ut pengar, dels prata med expert om min telefon som inte vill som jag vill. Sen ska jag repa med klassen. Det är ungefär vad som kommer hända idag.

Och btw, jag blev väckt av en som ringde från mitt jobb och undrade om jag kunde jobba. Även fast jag blivit tillfrågad sisådär fyra gånger. Jaja, kul start på den lediga dagen...

28 juli 2011

Publicerad 2011-07-28 22:51:40 i allmänt,

Godkväll!

Jobbet idag gick hur fint som helst. Undrar om det finns någon som trivs så bra på jobbet som jag gör. Tror faktiskt inte det.

Innan bussen gick 12.05 så fikade jag med Sofie, för hon skulle nämligen åka med samma buss. Trevligt med sällskap, dock sov typ båda på vägen! Haha. Sen satt vi i solen också, det var skönt och varmt!

Nu när jag kommit hem har jag ätit kilovis med mat, som vanligt. Jonna undrade verkligen om jag skulle äta så himla mycket. Haha, men är man hungrig så är man!

Imorgon ska jag, Jonna och mamma till Ingestrand om det är fint väder, vilket vi hoppas på. Sen ska jag repa och spela med klassen, får se vart detta leder!

Tömtestugan

Publicerad 2011-07-27 18:59:18 i allmänt,

Har varit med pappa och Remy och badat vid Tömtestugan, eller Tomtestugan som en unge skrek till sin mamma "Mamma! Det är folk vid Tomtestugan och badar". Jotack, det hörde vi. Har lite bilder därifrån som jag tänkte visa er. Sen kör pappa in mig till stan, vi tar motorcykeln, härligt!


För att ta sig till stugan måste man gå genom skogen, det är blött och svårt. Men när man väl är framme ångrar man sig inte!


Pappa vid stugan


Pappa blev Jesus och kunde också stå på vattnet!


Så fint!


Det var lite molnigt och ganska kallt i vattnet, men jag passade på att tvätta håret och det var ändå skönt!

27 juli 2011

Publicerad 2011-07-27 12:18:48 i allmänt,

Hej!

Idag fick jag sova rätt så länge, verkligen skönt. Har inte sovit ut på flera veckor känns det som. Men jag sov till halv tio, och det duger för att vara mig. Det är tillochmed länge för att vara mig. Så nu är jag utsövd.

Kommer nog inte göra så mycket idag. Slappa hemma hos pappa, gött! Har sett två roliga och fina saker nu. En i tidningen och en på skinkpaketet. Tänker lägga upp bilderna så ni också får se


Här är en annons om vår spelning på fredag. Roligt att de har satt in en annons om det!


Detta är då det finurliga namnet på skinkpaketet. Tyckte det var väldigt roligt, dock tog det en liten stund innan jag förstod. Haha

myskatt

Publicerad 2011-07-26 22:18:36 i allmänt,

Jag måste få visa er hur jag blev bemött av min favoritkatt



Hon låg i mitt knä i säkert tio minuter. Dock bet hon mig i fingret då och då, men hon är mysigast ändå! Plus att när jag är här får jag träffa mina bebisar, Sunny och Snuttis också! Underbart

hemma hos pappa

Publicerad 2011-07-26 21:46:51 i allmänt,





Oj, tre lagomt fräscha bilder på mig fick ni nu.
Sitter alltså hemma hos far min och mår gött. Tänker stanna här hela dagen imorgon också! Så får han köra hem mig till Arvika på kvällen någon gång. För på torsdag är det jobb mellan 14 och 20 som gäller. Totalt värdelös tid då man kommer mitt uppe i allt.. Hemskt. Men jaja. Jobbet idag var riktigt roligt. Skrattat som bara den, och det är väl mycket av poängen?

Nu ska jag göra något annat. Ska snart ringa hem och få reda på adressen till hemsidan där jag hittat min blivande studentbalklänning (ja, jag har redan hittat en och jag hittade den för några månader sen)

26 juli 2011

Publicerad 2011-07-26 06:53:52 i allmänt,

Morrn

Frukost 06.51 är ju rätt gött. Glömde att jag inte behövde gå upp så tidigt, men jaja. Man orkar ändå inte somna om. Inte jag iallafall.

Efter jobbet idag kommer ju pappa och hämtar upp mig. Skönt, så slipper jag vänta i en och en halv timma på tåget.  Men detta innebr också att jag måste ha med mig en bag. I-landsproblemet för dagen har vi här. Men det får väl gå. Kan va bra då jag ändå behöver med mig grejer att underhålla mig med en timma på jobbet innan jag börjar. Tur att jag läser en bra bok nu, då går tiden mycket fortare!

Nu ska jag fortsätta med min frukost. Ha en fin dag!

25 juli 2011

Publicerad 2011-07-25 21:55:24 i allmänt,

Hej! Eller godkväll, vad ni nu vill.

Har jobbat hårt som bara den idag! Har inte skrattat eller retats (eller blivit retad för den delen) på länge. Galet rolig arbetsdag har det varit. Skönt. Jobbar mellan 10 och 19 imorgon. Det bästa med det är att pappa hämtar mig efteråt för då åker jag hem till honom och spenderar min lediga onsdag där! Kul, har inte träffat pappa på för länge! Kattan får jag träffa då med. Undrar vad hon tycker när jag luktar annan katt, haha.

Lagade mig gröt när jag kom hem, mumma. Så det har jag smällt i mig. Men gröt blir man knappast mätt på, så funderar på att göra mig några smörgåsar. Lika bra det, så är jag inte hungrig när jag ska sova.

Tänker gå till mamma och katterna i soffan också. Undrar hur tomt det kommer bli efter att de har åkt hem.


Lille Dooleys! (värsta fotomodell som sitter helt still när man ska ta kort)


Tussie (Tutsi) som inte alls sitter lika still!

några bilder

Publicerad 2011-07-24 22:11:42 i allmänt,

Jag vill bara visa er lite bilder från igår kväll med mina fina vänner Sofie och Edith, nu när jag ändå fått tummen ur och lagt in bilderna på datorn.








På den första bilden ser vi Sofie rumpa, jag vet inte varför. Men ja, det brukar bli såna konstiga bilder när vi är i farten. På den andra bilden ser ni oss. Klockan var 22 någonting och jag och Edith skulle precis åka hem eftersom hon hade åkt bil från Skånelandet hela dagen och jag skulle upp på friidrottstävling. Den tredje bilden kallas för "jag förlossar mig själv" eller hur det nu var ordagrant. Det var den kloke och vise Edith som uttryckte detta om sig själv. På den fjärde bilden hade vi ett tema fast ingen visste om det, eftersom alla visar sina tänder, ingen planering inför det kortet, faktiskt. På den näst sista bilden är det meningen att vi ska vara "förvånade". Dock är det bara jag som lyckas halvhjärtat. På den allra sista bilden är vi "arga" men jag ser mer ut som en bulldog, fast de kanske är arga?

Det var iallafall en fin kväll med massa bilar, chips, godis, skratt, prat och kort. Det är underbart och jag har saknat att ha en sån fin kväll med mina fina flickor. Vi bestämde att det måste bli någon mer gång, snart. Tror det blir i början av augusti, under hamnfesten.

24 juli 2011

Publicerad 2011-07-24 18:17:22 i allmänt,

Dagen har varit så himla sämst.

Igår sa Morgan till mig att jag skulle vara på Vik. Jaja, tänkte jag och ställde klockan på sju. Men ingen jävla klocka ringer, utan mamma kommer in och frågar när jag ska vara på Vik "åtta", svarar jag. Då säger hon att klockan är fem ÖVER åtta. Jag har alltså försovit mig, måste påpeka att detta är FÖRSTA gången i hela mitt liv jag försover mig. Galet, men sant.

Så jag hoppar upp, tar på mig kläder medan mamma är bäst och fixar mat och sånt till mig. Jag är så jävla arg att jag gråter också, ingen bra kombo till att sätta i linserna. Mamma kör mig eftersom jag är så förbannad, hon vill inte att jag ska krascha bilen heller.

När jag kommer dit (är ju stressad som as), måste här påpeka att klockan är fem i halv nio, alltså tog det mig drygt tjugo minuter från att jag vaknade tll jag kom till Vik, så är det inte en JÄVEL där. Ingen person alls finns där. Inte ens Morgan, som sa att jag skulle vara där åtta...... Vid nio börjar folk trilla in. Det var tydligen då man skulle vara där. Jag blir ännu argare och ringer mamma och säger att jag ska sluta med allt vad friidrott heter.

Sen finns det ingen grenledare för spkut. Någon som är förvånad? Men John från Bore (Torsby) kom och hjälpte oss. Så det gick bra. Men som grädden på moset så regnar det hela dagen och jag är som en dränkt katt. Förjävligt. Jag hatar denna dagen.

Fast, jag fick träffa min Ida igen, enda positiva med dagen. Plus gratis mat då!

Nu tänker jag aldrig mer vara funktionär på Stjärnspelen. Jag skiter i ifall jag kan eller inte. Jag kommer aldrig acceptera att vara funktionär igen. Inte när all information är så värdelös att man inte får reda på något alls. Aldrig mer i hela mitt liv.

Nu ska jag göra mig varm oboy och vira in mig i morgonrocken plus täcket och se på tv. Pyjamasen är redan på. Ja, klockan är kvart över sex, men jag tänker ha den på mig nu. För ALLA mina kläder var blöta. Från underkläder till yttersta lagret. Hemskt

23 juli 2011

Publicerad 2011-07-23 14:03:47 i allmänt,

Hej!

Stjärnspelen är ingen hit med massa regn. Vi stod under tattartältet (äsch, ingen idé att jag förklarar för det är inte kul om man inte har sett det) och det regnade osm bara den. Benet och rumpan blev sköblött och det var inte roligt att vara kvar. Så jag åkte hem och bytte om lite och ska snart till mormor och morfar! Mumma med mat. Sen åker jag kanske tillbaka till Vik, det skulle vara kul. Men jag vet inte pga vädret. Har redan träffat massa kul folk och det är imorgon som min Ida kommer!

Ska alldeles strax gå, så ni får väl en fin bild på något random!


Denna blev det!

stay, away from me

Publicerad 2011-07-22 21:28:22 i allmänt,

Först och främst vill jag bara påpeka det som hänt i Oslo. Tycker det är himla galet att en människa kan göra något sånt. Förstår inte hur man tänker, vad man har i huvudet. Förstår det verkligen inte. Hemskt.

Ska äta mer mat nu, innan jag dör av hunger. Eller, ah. Har ätit lite, men blev inte så mätt. Varför äter jag så mycket efter jag kommit hem från jobbet? Galet mycket äter jag. Jaja, det är väl pga all godisdoft och får stå ut med under dagen. Haha.

Imorgon blir det fika med Sofie, Vik och Stjärnspelen och sen mat hos mormor och morfar eftersom morfar fyller år! WIHO. Gottigt. Efter det blir det mer Vik och sen hemmakväll. Söndag blir det funktionär på Vik hela dagen. Göttää

22 juli 2011

Publicerad 2011-07-22 08:50:56 i allmänt,

Godmorgon!

Fult väder idag = bra att jag jobbar! Haha

Känns bra att jag fått information om Stjärnspelen också. Vet ingenting. Vet bara att jag ska vara funktionär på spjut på söndag. Jaha, vilken tid ska jag vara där då? Äsch, får leta upp någon, imorgon, som vet. Det är ju också meningen att jag ska hjälpa till med att fixa i ordning allt idag. Men det börjar tio och håller på tills allt är klart. Man kommer när man kan. Jaha, jag kommer hem tio i nio, är allt klart då? Känns som att jag sviker. Menmen, kan inte rå för att jag jobbar.

Nu ska jag äta, för jag är vrålhungrig! Hoppas någon av mina fina flickor åker med bussen idag så man får lite sällskap!

what are words?

Publicerad 2011-07-21 21:26:09 i allmänt,

Har jobbat klart. Kommit hem. Kollat hur mycket jag får i lön (jag får megamycket, glad chey!). Kollat mina 100 bilder som jag fått hem. Ätit mycket mycket mycket (!) mat.

Så nu ska jag nog påbörja en ny bok. En dag, Jonnas bok är det. Tänker hinna läsa ut den innan hon åker till Skara igen. Men det gör jag nog, eftersom jag läser endel på buss, tåg och innan jobbet börjar. Jonna sa att den var bra så jag litar på henne. Haha.

21 juli 2011

Publicerad 2011-07-21 08:55:35 i allmänt,

Hej!

Solen skiner, och jag hatar att jag ska jobba. Det suger. Vill ha fint väder när jag är ledig istället. Till helgen skulle det vara perfekt om det var fint väder. Funktionär och allt som man är. En fika med världens finaste Sofie är inplanderad också, skönt!

Nu ska jag äta och packa och allt som behöver göras innan bussen går 10.05. Jobbar till åtta, så jag kommer hem sent. Som vanligt.


Jonna sa att jag fick ta bilderna som jag tagit själv. Så ja, det blir en bild på mamma och Jonna helt enkelt.

there's a fire starting in my heart

Publicerad 2011-07-20 22:02:55 i allmänt,

Usch vad jag är sliten. Jobbet tar på en, och speciellt när det är apamycket folk så att man inte kan andas i en minut utan att det blir kö. Men imorgon tar jag nya tag och jobbar 12-20! Pengar rullar in som de ska. Ungefär så får jag tänka för att orka med dagarna. Men det har gått snabbt och roligt folk har det varit. Så det är helt okej.

Och just det. Igår såg ju jag, Jonna och Stina på Harry Potter! Den sista delen, eller den sista filmen. Och den var bra faktiskt. Jag har inte hängt med alls bra i filmerna nu mot slutet, det är så många olika människor med och jag blandar ihop och sådär. Men ja, jag hände med nu iallafall. Behövde inte störa Jonna och Stina en enda gång under filmen, och det tar jag som något bra. Dock kollade jag bort när spindlarna kom, men ingen hade väl förväntat sig något annat. Sen var den inte som jag trodde. Haha, trodde fler skulle dö. Jaja.

Nu ska jag äta en banan eller något, för jag är galet hungrig.

Vi hörs imorgon, perhaps!

20 juli 2011

Publicerad 2011-07-20 09:12:37 i allmänt,

Morrn!

Ska åka med bussen om en timma. Så egentligen har jag lite bråttom eftersom jag inte gör mig i ordning utan sitter här. Ajdå, ajdå. Men jag hinner nog, det brukar jag göra. Och idag hoppas jag inte att det är ett undantag. Kul att solen skiner mycket också, kul att jobba då.

Kommer hem vid nio ikväll, känns kul. Hela dagen förstörd åt jobb. Men är ledig hela helgen. Så på lördag ska jag fika med Sofie innan jag sticker ut och är på Vik hela dagen, plus hela söndagen också för den delen. Lovely!

Nej, nu måste jag gå om jag ska hinna. Vi hörs!

Shopping

Publicerad 2011-07-19 15:39:22 i allmänt,

Många pengar fattigare. Såklart. Vad hade jag förväntat mig?

Fyra (!!) nya linnen, två basic och två med mönster. Tre par nya örhängen, mest för att jag kikat på dem några gånger och nu kostade de 20kr istället för 80, KAP! Massa nya sprumpor, såna med låg kant, enbart för att ha när jag tränar för då är långa strumpor negativt. Sen köpte jag en födelsedagspresent till Ida också! WIHO, ska bli så kul att se henne på söndag igen. Får passa in det med mitt funktionärsjobb bara!

Jag, mamma och Jonna åt sen thaibuffé, galet gott. Sen bestämde vi att vi faktiskt fick köpa oss en varsin glass. Så då gjorde vi det, gott var det iallafall.

Nu håller jag på att bestämma mig om jag ska på spinningen eller inte, lutar mest åt "inte" eftersom jag känner mig galet ofräsch efteråt, även om jag har duschat. Och det är inte så kul att se på bio helt äcklig. Så nej, jag tror inte jag går.

18 juli 2011

Publicerad 2011-07-18 21:23:06 i allmänt,

Hejhopp!

Idag jobbade jag över en timma, eftersom jag ändå var tvungen att vänta i centret i en timma innan jag kunde gå till tåget. Så jag jobbade och behövdes eftersom två som skulle jobba till åtta inte var där. Så det fanns saker att göra! Och himmel vad det har varit mycket folk idag! På en måndag. Kändes fel, haha.

Imorgon blir det en sväng till Karlstad, kanske Mariebergsskogen med Jonna och mamma. Annars ska vi köpa kamera till Jonna. På kvällen blir det bio med Jonna och Stina, kulkul! Harry Potter såklart. Måste se den sista filmen, även fast jag inte har hängt med alls i den senaste tre - fyra filmerna! Haha. Får ha en helg med alla filmer någon gång.

bodyjam 57

Publicerad 2011-07-17 19:56:25 i allmänt,

Åh, jag ÄLSKAR det nyaste Jampasset. Jag vet, jag har sagt att jag älskar det förra, men det nya. WOA! Helt galet vad det är rytmer och goa danssteg. Jag är helt såld. Dock har jag insett att jag ser jätterolig ut, men det spelar ingen roll, jag kör på ändå! Idag var det lite mer plats än vad det var för en vecka sen, men det var ändå trångt. Tur att man inte ska förflytta sig mer än framåt och bakåt, för då hade det verkligen varit k-a-o-s.

Har hunnit med en del sen jag kom hem. En dusch, hårinpackning och ansiktsmask. Skönt var det. Så nu är håret jättemjukt och härligt, och ansiktet känns fräscht. Lovely

Ska se på Systra i jeans - andra sommaren snart. Den börjar inte förrän nio så jag kan slappa innan dess. Imorgon är det jobb 10-19 (eller om det är 20, jag är lite osäker där.)


Känner mig såhär efter passet och all vård, härligt!

17 juli 2011

Publicerad 2011-07-17 12:49:53 i allmänt,

Hej.

Idag är jag ledig och det är fantastiskt! Ska njuta hur mycket som helst. Sen jobbar jag imorgon, och är visserligen ledig på tisdag. Men sen jobbar jag lite igen. Men jaja. På tisdag har jag massa grejer inplanerade ändå, så jag har fullt upp!

Till helgen får jag träffa världens bästa Ida Thörngren igen! Vi har inte sett varandra på hur länge som helst, ska bli helt awesome! Det är alltså Stjärnspelen och jag ska vara funktionär hela söndagen på spjutet. Först ville de att jag skulle vara grenledare. Men det hade sett ut. En 18-årig tjej som är chef över en hel gren. HAHA! Men jag vill inte ha så mycket ansvar, så jag tackade nej till det men sa att jag kunde hjälpa till. Så alla mina kompisar får hälsa på mig där under helgen, hihi.

och just det! Har precis beställt 100 bilder från Fuji, så de kommer väl till veckan också. Lovely!

16 juli 2011

Publicerad 2011-07-16 06:26:31 i allmänt,

Morrn!

Jobba 8-17. Behöver jag ens förklara varför jag är uppe nu?

Ska köra Jonna tjugo i sju till hennes jobb, sen hinner jag hem innan jag åker till mitt älskade Charlottenberg. Hoppas många roliga jobbar idag iallafall! Okej, det brukar det va, så vi satsar på det!

Annars ska jag hem och sova typ, haha. Inatt hade jag kattsällskap, lovely. Tussie sov precis bredvid huvudet på mig och jag lyckades faktiskt ligga stilla så att hon också kunde få sova. Doolies sitter på bordet i skrivandets stund och myser. Härligt med liv i lägenheten!

Nej, nu måste jag gå om jag ska hinna. Hejs!

14 juli 2011

Publicerad 2011-07-14 22:18:37 i allmänt,

Hej, eller godkväll kanske!

Har inte haft någon tid för bloggen alls idag. Men det är rätt skönt, att ha saker att göra hela tiden.

Jobbet gick bra och snabbt. Har skrattat mycket med mina medjobbare! Älskar jobbet och trivs som fisken i vattnet. Sen mötte jag upp Matilda för vi skulle åka buss tillsammans hem. När jag kom till Arvika hämtade Tes och mamma mig för vi skulle köpa lite grejer till katterna som ska bo hos oss i två veckor nu! Kuuuul! De fick leksaker, så nu är de igång för fulla muggar och leker som bara den!

Imorgon är det jobb 12-20, sen hem och vila mig och feta mig. Göööööööött!

13 juli 2011

Publicerad 2011-07-13 21:17:55 i allmänt,

Hej!

Äter mat för fullt här hemma! Efter åtta timmar på jobbet är jag vrålhungrig. Så det behövs verkligen!

Jobbet har varit bra. Har inte hänt något intressant, så har väl inte så mycket att berätta.

Imorgon blir det jobb 10-18, skönt att komma hem lite tidigare iallafall!

Nu ska jag slappa i soffan resten av kvällen. Ha det gôtt!

handlat grejor!

Publicerad 2011-07-12 13:37:06 i allmänt,

Jag köpte ganska mycket i Charlottenberg. Två klänningar och en kjol, fem par örhängen, en fotobok (eller, jag vet inte vad jag ska kalla det, typ fotoalbum fast ändå inte), stift, pennor, hårinpackning, ansiktsmasker. Jaja, nu har jag saker för en tid framöver. Haha.

Så nu sitter jag och pysslar med boken som jag ska klistra in fotona i. Jag har haft massa foton hemma ett tag men inte hittat någon bok, så nu jäklar! Har tagit ut några av mina favoriter och håller på att pyssla ihop några sidor. Dock har jag inget lim, men det ska jag åka och köpa sen, när jag ska hämta Jonna. Och då blir det pyssling på allvar!

Spinning ikväll också, terrän i en timma! Kommer dö, haha. Nejdå, det kommer vara hur skönt som helst, och det gillar vi! Igår på Attacken fick jag såklart håll efter halva, men det gick över fort iallafall. Körde på bra för att inte ha tränat på två veckor.

gamla bilder del 10

Publicerad 2011-07-12 13:28:00 i gammalt,

Det är allt många delar av gamla bilder nu, men jag har så galet många och det är så roligt!


Ja, ni ser ju själv på bilden vilka detta är. Bilden måste vara jättegammal


2007 hade jag hellugg och himla snygg hårfärg!


Jonnas bild, men den är så fantastisk!


Åh, vi brukade cama med varandra och göra fula grimaser <3


Världens poser!


HAHAHAHAHA! Jag brukade sätta klisterlapparna från äpplen, bananer, päron (Ja, på alla frukter som hade en sån lapp) på kylskåpssidan och hade jättemånga innan mamma tog bort dem, haha!


Boregalan 2007, nog den snyggaste bilden som finns på mig och Ida!


Sista bilden blir också från samma Boregala. Ida ritade så snyggt upp en släggplan i gruset och prickade ut hur långt hon skulle kasta!

12 juli 2011

Publicerad 2011-07-12 08:36:08 i allmänt,

Hejhopp!

Ska åka till Charlottenerg idag, men inte av den anledningen som det först var tänkt. Tes skulle ju till läkaren för att få förlängd sjukskrivning, men läkaren var sjuk. Men vi åker ändå. Får se om Tes blir med eller inte, annars blir det bara jag och mamma.

Imorgon är det jobb igen, kul.... Sen är jag inte ledig förrän söndag. Så det blir många timmar nu. På lördag jobbar jag mellan 08.00 och 17.00, så tidig start, men tidig hemfärd. Då fick jag iallafall ta bilen, och då kommer jag hem ännu tidigare än planerat. Skönt det iallafall!

jordgubbar

Publicerad 2011-07-11 14:12:47 i allmänt,

Jag och Jonna köpte jordgubbar förut, så nu har vi ätit det. Alla tre (jag, mamma och Jonna) har fått jordgubbskoma, men nu är vi på fötter igen! Vi var på stan förut också, så nu har jag bokat klipptid och tid för uppsättning av hår till studenten. Jovisst, tidigt ute. Men det var redan flera andra som hade bokat sa Susanne! Men jag får en bra frisör iallafall, som vi känner också. Så det är skönt. Vet redan hur jag vill ha frisyren. Vet tillochmed hur klänningen ska se ut. Så det är fint. Sen pratade vi om smink också, får se hur jag gör med det.

Ska på Attacken som är ute sen med. Skönt! Har inte tränat på två veckor typ. Eller, var på releasen av Jamen igår. Och herregud vad roligt nytt pass. Jag älskar det redan! Men det var galet mycket folk, så det var svårt att röra sig. Hälften kommer nog inte vara med nästa gång. Brukar vara så... Haha. Men det var ett superkul pass iallafall!

11 juli 2011

Publicerad 2011-07-11 09:49:24 i allmänt,

Morrn!

Solen skiner, vilket innebär att jag troligen åker till Ingestrand. Men just nu har jag ingen som vill bli med.

Bara för att få lite sol ska jag äta min frukost på balkongen, så det så.

10 juli 2011

Publicerad 2011-07-10 08:20:59 i allmänt,

Ett godmorgon från en mycket trött tjej här!

Mamma väckte mig fem i halv åtta och sa "vill du gå upp?". Jag svarade "nej, men jag tror jag måste" eftersom vi skulle ut på morgonrundan med hundarna. Det kom några få bilar, annars var hela Arvika öde. Inte så konstigt eftersom det verkar som att alla var ute igår och åkte bil. Jag förstår inte grejen...

Nu ska jag och mamma dricka kaffe som två riktiga käringar (inte kärringar, för vi är fina, inte fula) och sen ska jag spela the Sims.

Undrar när Edith vaknar idag..?

tuff dag

Publicerad 2011-07-09 22:57:53 i allmänt,

Jobbet gick så galet snabbt idag! Har hunnit med hur mycket som helst i kassan känns det som. Sen har jag plockat lite i smågodiset, men det var inte så länge. Vi var ett skönt gäng idag, så det var härligt!

När jag kom hem blev det pizza med mamma, Jonna, Tes och Alen. Jättegott! Sen spelade vi plump och skrattade hur mycket som helst. När det var dags för Jonna att sova (hon börjar sju imrogon) så gick jag och mamma ut med hundarna.

Så nu ska vi alla sova hur skönt som helst! Imorgon lär jag få gå upp tidigt för morgonrundan med hundarna!

gamla bilder del 9

Publicerad 2011-07-09 13:47:00 i gammalt,


Detta är Jonna när vi fiskade en gång, snyggt myggnät vill jag bara säga


Marcus och Robin åkte i en "karusell" eller ni vet, en sån sak som bara rör sig lite och är för småbarn.


Ida och Evelina (som tar bilden) var och hälsade på hemma hos min pappa


Jag kom sexa i spjut (läste det på bildtexten) och var jättenöjd


Jonna med en fet fisk


Min allra första tävling. Jag hoppade längd och hade nog världens snyggaste stil. Nummerlappen hade nummer 101 och jag fick autograf av Stefan Holm (den första av alla jag senare fick)


Jag stötte även kula och det såg ut som att jag inte ens tog i...


Adelina, Miranda och jag vad det som höll ihop under tävlingen

Alla bilder (utom de tre sista) är från 2007

9 juli 2011

Publicerad 2011-07-09 07:26:26 i allmänt,

Hej!

En tidig morgon har vi här! Vaknade 06.30 och var självklart jättetrött, men nu har jag piggnat till en hel del. Måste göra mig frukost som jag kan äta sen på jobbet, för jag orkar inte äta just nu. Får åka bil med Matilda dit idag iallafall, känns bra. Sen får jag antagligen vänta i en timma efter att jag slutat tills tåget går. Men det gör inget, en kaffe på McDonalds så går allt bra. Kanske kommer någon och hämtar mig eftersom Tes och Alen antagligen kommer hem ikväll för plumpspelande! Kul!

Sen är jag ledig fram till på onsdag, känns underbart! Men på tisdag ska jag bli med mamma och Tes till Charlottenberg, dels för Tes ska till läkaren och kolla så att barnet mår bra (eller något i den stilen) och sen ska vi kolla runt på centret en sväng.

Nu måste jag bli klar, om en halvtimma hör Matilda av sig och då får vi se hur det blir på jobbet!
(Ja, alla mina inlägg handlar om jobb nu, men det är allt jag gör om dagarna!)


Dessa hämtade mig igår (inte Justin då, men det tror jag att ni fattade) och Karin är kvar än, kul att se henne igen!

hemma

Publicerad 2011-07-08 21:14:11 i allmänt,

Färdigjobbat! Idag har tiden gått otroligt fort, och det är så himla skönt! Har stått i kassan mestadels, men sen fick jag även var aute bland smågodiset, så jag har plockat massvis där. Härligt att veta lite mer hur man går tillväga där, så man kan gå dit om det är lite folk i kassan. Sen fick jag mitt passerkort också, så nu tar jag mig in på jobbet! Gött!

Nu äter jag lite mat, för himmel vad hungrig jag har varit idag. Inte bättre blev det av all godisdoft när jag plockade upp varor, men det var bra att jag stod emot. Haha.

Imorgon blir det jobb 10-19. Åker med Matilda dit och tar tåget hem, fina fisken!

gamla bilder del 8

Publicerad 2011-07-08 14:22:00 i gammalt,


Värmlandslägret i Torsby, fina vänner, 2007


Goliatspelen i Kil, jag fick medalj i spjut. Skulle inte bli förvånad om det bara var vi tre som tävlade!


Jag rensade bland mina nummerlappar en gång och har jättemånga fina och minnesfulla!


Superhet bild på mig och Jonna från 2007


Värmlandsserien i Likenäs, den allra sista!


Hahaha, snyggt!


Pyramid med de Arvikatävlande


För snygg bild!


I Likenäs badar man, det är bara det man gör. Om man inte tävlar då! Hahaha

8 juli 2011

Publicerad 2011-07-08 08:33:19 i allmänt,

Hej!

Vaknade av röjsågen utanför, kul. Väldigt roligt. Kunde inte somna om, visserligen skulle jag upp om en halvtimma. Så det fick gå bra ändå. Hundarna vaknade när jag kom ut och jag hade fullt upp. Fick inte ens gå på toa för att de skulle prata med mig. Men tillslut så! Sen plingade Henrik på dörren och skulle ge mig nyckelt till Nilla, då började Mulle skälla. En ful ovana. Men jaja, det gick bra ändå.

Nu ska jag göra mig i ordning för att kunna åka buss 10.05 så jag hinner till jobbet. Börjar elva slutar åtta. Det känns bra, för då finns en bra buss dit och ett bra tåg hem. Min resepolare idag är Matilda! Skönt att ha någon att prata med.

promenad med hundarna

Publicerad 2011-07-07 20:46:05 i allmänt,

Nu är första turen med Mulle och Brasse avklarad! Jag och mamma gick runt Vik och stallet och hundarna var jätteduktiga. Om ni undrar varför jag börjar prata om hundar helt plötsligt så är det för att vi är hundvakter åt min mosters hundar. Vi ska ha dem tills på söndag då Nilla kommer hem igen. Jättespralliga är dem och ska ligga PÅ en i soffan. Haha, men det är skönt. Lite liv nu när kaninerna är på semester. Blir så tomt här hemma annars. Så det är bara roligt. Jag tar dock inte upp bajs om vi är ute, så jag måste alltid gå med någon. Haha. Jag kommer aldrig kunna ha en hund själv!


Brasse


Mulle (son till Brasse)


Fina då!
Bilderna är tagna från Nilla's Facebook

naturbegåvning!

Publicerad 2011-07-07 17:52:30 i allmänt,

Jag är nog en naturbegåvning på htc! Har redan lärt mig massvis och det bara flyter på. Känns helt underbart! Fin var telefonen också och knapparna var härliga. Allt plus än så länge. Jag har fixat med alla kontakter, dock vet jag inte hur jag rederar dem, men det lär jag mig väl tillslut. Så jag har massa nummer och dret, men bara jag har de viktigaste så löser sig allt. Lovely!

Coldplay-lista

Publicerad 2011-07-07 13:53:00 i Spotifymix,

Här kommer nästa fina lista till er. Denna gång blir det en ren och fin Coldplaylista och det är några av mina favoriter. Det är svårt med Coldplay, för de har så många himla bra låtar. Så det är bara att lyssna på alla och gilla allt man hör!

Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall
Coldplay – The Scientist
Coldplay – Fix You
Coldplay – The Hardest Part
Coldplay – Death And All His Friends
Coldplay – Lost!
Coldplay – Clocks
Coldplay – Swallowed In The Sea
Coldplay – God Put A Smile Upon Your Face





fika!

Publicerad 2011-07-07 11:20:55 i allmänt,


Hej alla fina!
Nu ska jag snart på fika med mina fina vänner Matilda, Sofie och Ida. Det kommer bli mycket roligt och massa fint prat och ännu mer skratt. Längtar tills jag ska gå! Ska höra med Sofie om hon är i stan så att vi kan gå tillsammans. Det skulle vara fint. Jag har saknat mina vänner, så det ska bli trevligt att ses igen.
Ha en fin dag!

7 juli 2011

Publicerad 2011-07-07 09:20:45 i allmänt,

Godmorgon!

Idag vaknade jag iallafall inte av att jag inte kunde andas. Och skönt var det! Idag vaknade jag av världens finaste sms från världens bästa Edith. Så himla underbar!

Ska fika med mina polare sen. Coola som fa-an är vi för den delen också. Vi kommer nog vara helt galna, som vanligt. Så om ni vill se på galenskap ska ni befinna er på City någon gång efter lunchtid. Då är det som värst! Haha.

Detta innebär också att jag måste göra mig i ordning, och det brukar ju aldrig gå så bra. Jag väntar med allt till sista sekund, och då får jag asamegabråttom.

Nej, nu blir det frulle!


Hej, du är den bästa i hela världen <3

gamla bilder del 7

Publicerad 2011-07-06 17:06:40 i gammalt,


Jag och Jonna brukade roa oss med att kasta godispapper i glas. Mamma blev jättearg på oss med vi fortsatte ändå. Det finns en mycket bra och underhållande film om detta, men jag vet inte vart den är, tyvärr. 2007


Glädje! Mando's spellista från festivalen


Min bebis på semester hos pappa


Marcus och Jonna, så liten kille här! 2007


Jordens vattenkrig hade vi det året. Det höll på i två eller tre dagar. Tusen vattenballonger gick nog åt och tusentals liter vatten. Jag var bara åskådare och fotograf. Men galet vad kul vi hade!


All the waterballoons


Hinkar kom fram tillslut


Dagen efter fortsatte vattenkriget i Glava där kast i poolen va vanligt


Sista bilden från vattenkriget och för gamla bilder. Marcus fick ett regn av vatten över sig

konstigt?

Publicerad 2011-07-06 14:47:00 i allmänt,

Är man arbetsskadad om man drömmer att man säljer godis och stänger kassorna? För det har jag drömt, ända sen natten till lördag. Har frågat om kvittering och säger till kön "jag måste stänga denna kassan för jag ska sova" och så vänder jag på mig. Jag sätter mig upp och "kollar" mot min dörr för att se på de nya kunderna som kommer och vill betala. Jag säger att "kvittot kommer där" och pekar mot mitt fönster. Lägger alla godis och tobaksvarorna i påsen och säger "ha de!" eller något annat i den stilen.

Det är alltså detta jag drömmer om under nätterna. Sen fredagen har jag drömt det. Knepigt hur jobbet kan påverka en så himla mycket.

Eller så är det bara jag som är extra konstig?


Konstig tjej?

6 juli 2011

Publicerad 2011-07-06 10:23:38 i allmänt,

Hejhopp!

Idag vaknade jag och somnade om ungefär tre gånger. Det är ovanligt för att vara mig eftersom jag brukar vakna en gång och sen är jag klarvaken. Men första gången jag vaknade var kvart i sju. Då vaknade jag av att jag inte kunde andas. Det var jäkligt läskigt, men bara jag fick hosta sådär tio minuter så gick det över. Trodde jag var påväg att dö faktiskt. Det var svårt att hosta också eftersom jag inte kunde dra in någon luft. Men det gick bra tillslut. Jag kunde somna om jag när jag gick upp var klockan 09.39, skönt!

Idag blir det en tripp till Charlottenberg iallafall! Åker med 12.05 bussen och sen tar jag något tåg hem som fortfarande är oklart. Det beror på lite vad klockan är och sådär. Har iallafall skrivit upp tiderna, ska kolla dem på datorn en gång till så att det verkligen stämmer. Haha.

Nu äter jag frulle och lyssnar på finaste Veronica Maggio och taggar inför hennes spelning på Arvika hamnfest den 5 augusti, AWESOME!

godis, tv, bok, sims

Publicerad 2011-07-05 22:54:49 i allmänt,

Ja, det blev inge Charlottenberg idag, så jag tar det imorgon istället. Åker med bussen 12.05 och vet inte riktigt när jag tar tåget hem. Kommer vara tråkigt att vara där själv. Men alla är upptagna imorgon. Synd! Jag ska iallafall leta efter lite saker, shorts en väska och sådär.

Hamnfesten ska jag gå på också! 5-6 augusti blir det. Och den 5 augusti klockan 22.00 ska jag stå längst fram och skrika på Maggio. Jobbar till åtta och kommer hem nio, men jag borde hinna in och komma fram dit. Jag hoppas verkligen på det. Edith ska stå längst fram med mig också! YÄ! Kommer bli galet awesome. Kostar femhundra kronor, men det kommer vara så himla värt det. Värt vartenda öre.

Nu ska jag sova och vara pigg inför imorgon. Ha det gött!

Svenskt

Publicerad 2011-07-05 16:12:00 i Spotifymix,

Här kommer nu en lista på mina favoritlåtar från svenska artister och band. Ska försöka ta en låt av varje band och se vart det leder mig

Veronica Maggio – Välkommen in
Tove Styrke – Beating On A Better Drum
Håkan Hellström – För Sent För Edelweiss
Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet
Tiger Lou – Functions
Shout Out Louds – Please Please Please
Kent – 747
Mando Diao – You Can't Steal My Love
Markus Krunegård – Hela livet var ett disco
Johnossi – Dead End
Anna Ternheim – Wedding Song - Live

That was it. Fina låtar med fina artister och band







gamla bilder del 6

Publicerad 2011-07-05 11:24:00 i gammalt,

Jag tänkte att det får komma upp lite gamla bilder igen. Det var en stund sen ni fick det.


2007 tittade jag på en snygg man när han var med på tv'n


Världens snyggaste bild på mamma, -07


Jonna hade ett sommarjobb på Öland i några veckor. De gjorde en snygg lapp, -07


Innan Arvikafestivalen det året skrev Jonna på min tröja. Plus att jag gjorde ett jätteflummigt halsband


Överlycklig tjej 2007


Jag förstod inte grejen med att bada i leran. Men det kanske var kul, vem vet?


Jag köpte mig en übersnygg tröja som jag fortfarande har kvar och använder, -07 såklart


En sippah-bild på mig och Jonna får avsluta för denna gången. Denna bilden är från något år och jag vet verkligen ingenting om hur den kom till eller varför. Men den är rätt het om jag får säga det själv.

5 juli 2011

Publicerad 2011-07-05 08:44:33 i allmänt,

God morgon!

Idag började dagen så himla värdelöst. Tänkte gå upp vid tio, när vaknar jag? Jo, 08.11. Känns inte helt okej. Men vad gör man? Det var bara att stiga upp och gilla läget.

Nu ska jag duscha, eller först vill jag och magen ha lite mat. Tar bussen 12.05 istället, om jag ens åker. Kanske tar det imorgon. Vill inte gå där själv egentligen. Haha. Ska fråga någon vän ifall den vill bli med mig imorgon.

Nej, nu blir det Sims och mat!


Kolla på mina bebisar! (okej, de är åtta år) (Jonnas bild)

4 juli 2011

Publicerad 2011-07-04 21:18:35 i allmänt,

Hej!

Har avklarat 10 timmar på Gottebiten. Har varit hemifrån 13 timmar sammanlagt idag, känns sådär okej. Nu får jag vila i tre dagar innan jag ska jobba igen.

Imorgon tror jag att jag ändå ska ta mig en tur upp till centret. Ska kolla på skor och lite grejor faktiskt. Så jag slipper inte undan. Haha. Ska reta alla på jobbet med! Snäll arbetskamrat deluxe!

Nu ska jag bara vila vila och åter vila. Imorgon tar jag även min godisdag under veckan!

9 timmar, 10 timmar, jobb, lunch, kvittering

Publicerad 2011-07-03 20:18:48 i allmänt,

Tror att jag är jobbskadad. För när jag och Sofie åkte hem höll jag på att fråga om hon ville ha kvittering. Haha, så galet kul! Något som inte var kul var att när vi stängde sju, så var det asmycket folk inne så vi stängde kvart över istället. Roligt roligt. Menmen, jag får mera pengar! Wiho!

Imorgon ska jag upp sju för att åka buss fem över åtta för annars tar jag mig inte till jobbet.... Så jag får försöka hitta på något innan jag börjar klockan tio. Imorgon är det tio timmars jobb som gäller. Kommer vara stendöd. Äsch då, jag måste tänka "pengar pengar pengaaar" annars går det inte.

Nu ska jag låta mina ben vila ut extra mycket. Kanske ta en värktablett om vi har någon.

Ha de!

3 juli 2011

Publicerad 2011-07-03 08:33:37 i allmänt,

Godmorgon!

Uppe tidigt för job. Nio timmar idag, tio (!) timmar imorgon. Kommer vara död. Men efter det är jag ledig i tre hela dagar, ska slappa så jag inte kan slappa mer! Så nu äter jag en stärkande skål med müsli och hoppas på mycket folk och roliga arbetskamrater. Det tror jag att jag får.

Idag får jag ta bilen eftersom det inte går varken tåg eller buss som passar bra in på min jobbtid. Hem blir sällskapet Sofie iallafall, skönt!

sliten tjej

Publicerad 2011-07-02 20:58:31 i allmänt,

Ojoj, det tar på en alltså. Utan att man riktigt märker det förrän man är hemma och vilar. Men det är jobbigt på jobbet, stå i dryga åtta timmar. Visserligen fick jag sitta i en sittkassa idag och det var otroligt skönt! Första gången jag provade en sån och det var lite skumt att inte kunna "beepa" sakerna själva, utan fick vrida och vända så mycket man orkade. Haha. Men det gick bra iallafall.

Sen trodde jag helt fel också. Jag trodde att allt stängde åtta, det stänger ju sju på helgen! Så jag kunde inte gå och titta så jag ringde Jonna och hörde vad hon hade för sig (för jag hade fått ett sms om att mamma inte hade bilen) och frågade om hon kunde hämta mig. Annars skulle jag behövs vandra runt i en timma på Maxi mat, inte direkt det man är sugen på. Så hon kom och hämtade mig, världens bästa! <3

Imorgon ska jag köra riktigt försiktigt fram och tillbaka. Hem får jag sällskap av Sofie, awesome! Men det är något på bilen som lossnat, så får vara försiktig

Och jag vill vara på bryggan med mina vänner och lyssna på Sahara Hotnights!

gamla bilder del 5

Publicerad 2011-07-02 18:12:00 i gammalt,

Det kommer ofta, dessa gamla bilder. Men det är för att jag är borta och inte kan skriva på något annat sätt.


Thereses studentbal, 07


Thereses student 07


Vi hade brännbollsturnering när jag slutade sjuan. Mitt lag hette Ezraslampaffär och var tvåtydligt, därför skrev vi såhär på oss. Haha, 07


Jag såg en mycket fin filur en gång 2007


Festivalbiljetten 2007, var så himla glad!


Blommor som ser ut som porslin


VUS 2007, vi åkte barnkarusellen! Åzm


Jag och Ida var uppe på taket och kollade, VUS 07


Sen såg vi en luftballong, VUS 07

2 juli 2011

Publicerad 2011-07-02 08:47:01 i allmänt,

Morrn!

Äter frukost och ska snart bege mig av till älskade Charlottenberg för jobb mellan 10 och 19. Skönt att jag slipper vara med och stänga faktiskt. Får se hur mycket kö det är vid sju idag. Igår när vi skulle stänga var det asmycket folk så vi fick säga till dem att de var tvungna gå till kassan. En del var förvånade över att vi stängde åtta, jaja.

Efter det får jag knalla runt på centret i en timma innan jag går till tåget. Men det gör inget, kan nog hitta mig några saker eller två. Haha. Ska kolla på ÖB efter en bok jag kan göra till ett fotoalbum! För jag har tänkt på det länge men har inte hittat någon bra bok än. Men jag har sett en potentiell faktiskt.

Nu måste jag fortsätta äta om jag ska bli klar innan vi åker!

jobb jobb jobb, pengar pengar pengar

Publicerad 2011-07-01 21:24:39 i allmänt,

YÄ! Niotimmarspasset avklarat! Nu väntar man bara tills 25e då man får pengarna för slitet. Och jag tycker att idag har gått väldigt bra. Snabbt som satan har dagen gått. När jag fick lunch så kändes det inte som att fyra timmar redan gått. Men skönt när tiden går så snabbt. Det har varit mycket folk också, det är väl därför som tiden gått så snabbt också. Hoppas på mycket folk resten av helgen plus måndag så det är kort tid till jag får ledigt igen! Ledig tisdag till torsdag.

Nu ska jag äta alla Snickers som jag fick med mig hem för att datumet gått ut! WIHO! Imorgon går jag upp 08.15 för att hinna till jobbet 10.00. Slutar 19, men då ska jag leta skor och kolla i affärer till 20.30 så tåget hem går. Skön dötid....

gamla bilder del 4

Publicerad 2011-07-01 15:55:00 i gammalt,


Oj, längesen. Denna helgen minns jag att jag fick mina linser. På bilden är det jag, Jonna och Robin -07


Detta är från vår klassresa i sexan. Vi var i Göteborg och det var fantastiskt! -06


Världens bästa maskot, HÄRRMANN -07


Tävling i Oslo -07


Åh, jag med ridbyxor och Jonna med häng, det kan inte bli bättre <3 -07


Jaa, 2007 ägde vi en EU-moppe. Eller, vi kanske har kvar den, vet verkligen inte


Fotbolsstolparna på Klamhagen blev ofta geggiga och vi brukade roa oss med att släppa dem från hög höjd så att geggan skulle åka upp. Äckligt, men sant -07


Pinnbrödet här får avsluta för denna gång. Vi hade friluftsdag i sjuan och jag hängde med vänner jag inte kände så bra men som nu har blivit några av mina närmaste vänner eftersom vi går i samma klass och är hur lika som helst. Detta var iallafall 07

Hoppas ni gillar att se gamla bilder. Även om ni inte gör det tänker jag fortsätta. Så det så!

1 juli 2011

Publicerad 2011-07-01 08:26:48 i allmänt,

Godmorgon!

Idag regnar det som bara den och jag är överlycklig just därför! För tänk om det hade varit strålande sol och jättevarmt. Jag hade dödat vädergudarna för att det skulle varit fint väder när jag jobbar. Så nu behöver jag inte döda någon, och det är ju alltid ett plus.

Jobb, 11-20. Har iallafall en busskompis på vägen dit och en tågkompis på vägen hem. Matilda jobbar nämligen likadant pass som mig så vi åker tillsammans. Det går bra bussar och tåg också! Behöver inte vänta något alls i princip. Så det är riktigt skönt.

Nu ska jag läsa tidningen sen äta och packa och allt jag behöver göra!

Vi kanske inte hörs något mer idag om jag inte slänger upp lite gamla bilder!

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela