Malin

En blogg om mig

100425

Publicerad 2010-04-25 15:00:43 i allmänt,

Gavin DeGraw, världens bästa man!

Ska på promenad sen med Matilda (om hon hör av sig snart vill säga! ;) ), Sofie och Bella! Ska bli otroligt skönt, jag har saknat det. Får hoppas det blir bra nu!

100421

Publicerad 2010-04-21 18:22:48 i allmänt,

Hej!

Sitter och lyssnar på min Spotify-lista "Lugna favoriter". Jag gillart!

Ska på studentkonsert sen med Sofie. Det är Isac och Bella som har idag! Jag tror att det kommer bli grymt bra!

Annars ska jag inte göra ett skit! Hoppas inte konserten håller på längre 'än till nio, då är det Grey's!

100415

Publicerad 2010-04-15 19:26:01 i allmänt,

Hej!

Idag har vi haft utedag på Vik, det var Idrottstreorna som anordnade allt. Det var lite kul faktiskt, bara att massa från klassen var på expo och hälften skolkade, så vi var 15 tappra själar med och tävlade! Men vi hade kjul och kaxade mot alla elaka samhällare som trodde att de var något. Både jag och Edith fick vårat hatobjekt!

Finaste citatet under dagen blir nog "På plan fyra spelar Nv1 mot Estet1" Vi fick heta Estet, istället för Es, alla andra fick ha sina förkortningar. HAHA, vi störde oss rätt mycket, eftersom de sa så hela tiden!

Men vi vann EN match, av sex! Men det var mot Samhäll-Idrott, SÅ VI VAR JÄVLA NÖJDA EFTERSOM DET VAR ENDA GÅNGEN DE FÖRLORADE OCH DET BLEV MOT ESTETERNA! Haha, fan vad vi skrattade åt dem då!

Men jaja, vi kom väl sist iallafall, av alla lagen. Men vi var nöjda och skrek TJORVEN!

100408

Publicerad 2010-04-08 19:14:50 i allmänt,

Hejhopp!

Sitter i Torsby nu och ser på tv med Ida, fast hon hämtar en cupcake nu, vi gjorde dem förut, jag hoppas det är gott. hehe, men det tror vi på.

Nu kom hon tillbaka

100404

Publicerad 2010-04-04 23:18:01 i allmänt,

Hej!

Jag och Sofie har precis upptäckt att vi tänker lika, det vill säga, att vi även är übersmarta! Vi pratar konstigt, ändå förstår vi varandra, vi skriver fint till varandra på msn, vi hittar på egna uttryck "det flyter som smör i en flod!" är bara ett av exemplena!

Annars sitter jag och lyssnar på Queen, och väntar på att gå och lägga mig. Eller, det kan jag ju göra nu om jag vill, men jag och Sofie har så trevligt på msn, så jag vill inte sova! Då drömmer jag bara konstiga drömmar, som att Jonna föder barn!

Vi såg en varg förut! Coolt

100403

Publicerad 2010-04-03 15:06:52 i allmänt,

Hallu!

Solen skiner och jag lyssnar på Hoffmaestro, Matildas spellista! Den gillar vi, man hittar jättemycket söt musik där, och bra också för den delen!

Idag ska jag slappa, vilket jag gjort de senaste två dagarna, men det behövs ändå. Det är ju också påsklov, då får man slappa. Men jag har fullt upp till veckan, eller halvfullt upp. Måndag åker jag till Årjäng och firar Therese, tisdag kanske jag ska umgås med Matilda och Sofie (måste prata med dem om det, för de vet inte om mina planer än) på onsdag åker jag till Torsby kommer hem på fredag, lördag eller söndag ska jag va med Ida! Jag kommer inte ha mycket fritid, men det spelar ingen roll då jag får umgås med de allra bästa man kan ha!

Sitter i Tömte dessutom, imorgon kommer troligen busungarna hit också, då blir det massa lek och skoj! Ska lura (det kommer de nog gå med frivilligt på) ut och njuta av vädret, om det inte regnar, det är ju inte så kul.


Sist som busungarna var här! Då åktes det minnsan pulka i Tällebacken! Fort som bara den gick det

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela