Malin

En blogg om mig

31 mars 2011

Publicerad 2011-03-31 14:36:45 i allmänt,

Ja, sista dagen i mars månad. Plus att det nog har varit den drygaste dagen på sjukt länge. Vi spelade låten 17 gånger, men för oss som sjöng (ja, jag spelade blockflöjt ena vändan och sjöng andra) så blev det då 34 gånger. Så nu är jag ännu mer trött på denna förbannade låt. Men, vad gör man inte för Elisabeth.

Nu äter jag resten av migg godis som vi köpte förut på lunchen, sen ska jag kura ihop mig i en filt och plugga lite. Det kommer ner snöslask och det är totalt onödigt. Jag tycker inte om det för fem öre.

Ha en fortsatt trevlig torsdag - säger bittra Malin.

Dagens schema

Publicerad 2011-03-31 08:00:00 i Dagens schema,

Torsdag, jises vad veckan går fort egentligen. Känns alltid som att veckorna ska gå så himla långsamt när man börjar veckan. Men sen rullar det på och POFF! så är det torsdag, snart fredag och helg igen. Det går i raketfart. Men jag klagar inte. Det roligaste med denna torsdagen är att de tinte är någon riktig skoldag.

  • EXPO FÖR ÅTTORNA! (ni vet nog vad jag tycker om detta vid detta laget)
  • Kanske piano? det beror på hur länge vi håller på
  • Hem, äta, plugga
  • Friidrott 18.00
  • Plugga
  • Sova

Ungefär sådär blir dagen. Den är kort, men intensiv. Hemskt känns det som att det kommer bli också.. Men jaja.

i see your true colors

Publicerad 2011-03-30 20:48:05 i allmänt,

Hemkommen efter studentkonsert. Det var superbra, Isabel är så duktig! Blir så himla sugen på att göra en egen faktiskt. Kanske är det som det lutar mest åt? Jag vet verkligen inte. Det spörs.

Ska snart se på Grey's Anatomy iallafall, höjdpunkten under veckan, iallafall i tv-väg! Jag älskar det, kan sitta och grina åt vissa avsnitt ibland, tycker det är helt fantastiskt.

Men i tio minuter innan det börjar ska jag hitta massa fina låtar. NU.

30 mars 2011

Publicerad 2011-03-30 13:32:43 i allmänt,

Hej, jag lever efter idag.

På morgonen var det synd att inte alla som inte kom hörde av sig, det tog ungefär en halvtimma innan vi kunde börja repa eftersom många var borta. Men så är det, synd bara att man måste ringa och fråga.
Sen på ensemblen fick vi ihop låten lite roligare (extremt stor betoning på lite), för den är ju fortfarande supertråkig.
På tyskan gjorde vi inte så mycket, skulle sätta in rätt form av pronomen eller bestämd artikel osv. Inte så krångligt med andra ord.

Nu ska jag plugga samhäll till halv tre, sen åker jag och mamma!

Dagens schema

Publicerad 2011-03-30 08:00:00 i Dagens schema,

Onsdag, mitt i veckan.

  • Dubbeltimma ScMu, repa på låtarna
  • Ensemble
  • Lunch
  • Tyska
  • Hem, men vidare för att åka till Charlottenberg
  • Hem och plugga, äta osv
  • Studentkonsert
  • PLUGGA!

Sådär ser min onsdag ut, kommer bli knappt om pluggtid, men jag får ta alla studer jag kan!

Friidrott

Publicerad 2011-03-29 17:51:37 i allmänt,

Åh det är så underbart. Matilda och jag körde lite igenom vad vi ska göra under fredagens lektion. Hoppas det blir bra nu och att alla uppskattar det, även fast det kan bli lite väntetider.

Nu ska jag läsa lite på Samhällskunskapen innan jag måste gå klockan haalv typ, innan träningen. Kommer va jobbigt att inte kunna läsa någon längre tid, men jag får köra på efter träningen också.

29 mars 2011

Publicerad 2011-03-29 14:49:48 i allmänt,

Hej!

Jag är smått irriterad just nu. Jag vill inte gå till skolan och ha jävla expo på torsdag. Vilket skitlåt vi ska spela, så alla åttor eller nior eller vilka det nu är, ska kunna lyssna vilka instrument vi spelar. OCH JAG VILL INTE SPELA BLOCKFLÖJT! Det är inte så konstigt att det inte hörs något när det är den lägsta tonen man kan ta och då vill man inte att det ska tjuta.
Arj_tjej_93

Ska iallafall på träningen med Matilda sen, vi kommer nog skratta endel åt oss själva! Haha. Som på idrotten, vi hade typ gymnastik och vi var inte direkt bra om man säger så. Men det var fint.

Nu ska jag äta och sen dampa loss ännu mer.

Dagens schema

Publicerad 2011-03-29 08:00:00 i Dagens schema,

Tisdag, en av de segaste dagarna jag tror. Dels för att vi har världens mest onödiga håltimma där min sånglektion ligger så jag har svårt att få lunch. Men så är livet på estet och jag gillert!

  • Dubbeltimma matte
  • Sång
  • Lunch
  • Samhällskunskap
  • Idrott
  • Ensemble
  • Hem, äta
  • "Träning" med Matilda 16.00
  • Hem, plugga
  • Jam 19.30, sista innan ny release!
  • Äta, plugga
  • Sova

Händer ganska mycket. Kommer få plugga på konstiga tider och inte sitta så länge som jag egentligen vill. Men jag har nog några timmars plugg allt som allt. Samtidigt som jag ska hinna städa ur mina hyllor kanske?

samhällskunskap för hela slanten

Publicerad 2011-03-28 18:40:56 i allmänt,

Ujuj, har pluggat i flera timmar. Suttit och försökt få in detta i huvudet. Allt om regering, riksdag och domstolen (är så tom i huvudet att jag särskrev domstol först "dom stol"). Men jag måste kämpa, kämpa, kämpa för att få bra på provet! Visserligen är det på fredag, men idag är nog enda dagen jag känner att jag verkligen hinner på.

Jag kämpar och skriver. Klockan åtta ska jag belöna mig med säsongsstart av Project Runway. Just nu (och för några timmar sen) så belönar jag mig med godis, det är bäst.


Bild på Kammaren där riksdagen har sina möten

28 mars 2011

Publicerad 2011-03-28 15:49:01 i allmänt,

Hej!
Vilken helt underbar dag det är idag, solen skiner. Såklart blåser det supermycket också, men det är härligt där det är lä!

Skolan idag har varit okej. Allt har flutit på bra. Trodde att ScMu'n skulle bli värre än vad den var. Men vi klarade oss undran bråk iallafall. Så nu är vi på gång. På onsdag börjar vi repa! Ska bli superhärligt.

Ska äta lite nu sen ska mamma bli med mig så jag får godisssss. Gott.

Det blir nog ingen träning idag tyvärr, är typ enda dagen jag kan plugga rejält mycket på. Så då får det gå före faktiskt. Men imorgon blir det Jam iallafall!

Dagens schema

Publicerad 2011-03-28 08:00:00 i Dagens schema,

Ja, ännu en ny vecka står framför dörren. Inte mycket kvar till påsklovet och sen sommarlovet. Det är nu det gäller att hålla i.

  • Gemensam sång
  • Håltimma
  • Tyska
  • Lunch
  • Samhällskunskap
  • Dubbeltimma ScMu
  • Hem, vila, packa, plugga
  • Attack 18.30
  • Hem, äta, vila, plugga, se på tv

Ungefär sådär ser min dag ut. Härligt kommer det va iallafall!

GRATTIS!

Publicerad 2011-03-28 00:01:00 i allmänt,

Idag fyller två personer som jag känner år. En är Karin, Jonnas kompis men som också är min kompis.

Den andra är min storasyster Therese, som jag älskar otroligt mycket!

Så stort grattis till er!


Regina Spektor - Eet

Publicerad 2011-03-27 19:55:34 i Fin bete,

Bara för att Regina Spektor är en sån underbar artist så kommer här en av hennes bästa låtar.



Så himla underbar är hon, verkligen.

fool you made the girl fall in love

Publicerad 2011-03-27 15:29:41 i allmänt,

Jag och mamma var iväg förut för att kolla soffor, det gick väl sådär. Vi hittade fina i modellen, men då var färgen inte den rätta. Eller så hittade vi en snygg färg, men då var modellen helt fel. Så kan det var. Vi har ju hittat några som har både och, men vi får nog kolla lite mer innan vi bestämmer oss helt. Det är ju nästan en månad innan vi flyttar också.

Sen svängde vi in på köpcentret i Charlottenberg. Hittade en snygg shorts jumpsuit på hm, men jag köpte den inte. För jag var väldigt osäker. Tror att jag ska beställa den andra jag hittade på internet istället. Allt som allt kom jag hem med tre kollegieblock och tuggummin. Vilken shoppingdag! Haha. Mamma köpte heller inget speciellt.

Nu ska jag äta något mer, gudars vad jag är hungrig!

Bild 4 - En bild på en konstig tid i ditt liv

Publicerad 2011-03-27 12:53:00 i 30 bilder,

Jag vet inte hur man ska tolka "konstig tid" om man ska tolka det positivt konstigt eller negativt konstigt. Därför blir det bara en konstig bild kanske?


Detta är nog en rätt så konstig tid. Jag fick för mig att det var jättesnyggt att rulla upp håret i massa bollar mitt på huvudet och sova med dem för att sedan få ofantligt krulligt hår som stod åt alla håll.

27 mars 2011

Publicerad 2011-03-27 11:29:32 i allmänt,

Hej!

Igår blev det en spontankväll hos Sofie. Med öl och fina vänner! Det var riktigt kul och de tmåste göras om snart igen.

Ska ut på äventyr med mamma idag. Vi ska åka till Charlottenberg och sen även till Åmotsfors till någon affär och kolla soffor, härligt. Får väl se om det inhandlas något, jag skulle inte tro det, men man vet aldrig med mig.

Nej, nu måste jag byta om ifall vi ska komma ivääg någongång.

sol, promenad och bilkörning

Publicerad 2011-03-26 12:47:52 i allmänt,

Var ute och gick med mamma förut. I dryga timman gick vi runt hamnen och sen till Synsam för att köpa linsvätska. Det var sol hela vägen, dock blåste det lite kallt. Men det gick att gå ändå. Och där det var lä blev det nästan så att man tyckte det blev "ta-av-sig-jackan-varmt", men det var riktigt skönt och vi höll ett himla bra tempo.

Efter att vi kommit hem tog vi med skräppåsarna och jag körde vill Konsum för att slänga skräpet. Sen tog vi oss en tur med bilen och sen till OK för att tanka, sen åkte vi och köpte godis. Sammanlagt var vi nog ute i 50minuter. Så vi har precis kommit hem och ska nu ta oss varsin kaffekopp.

Jag ska ta med mig tyskaboken ut på balkongen och se om det är lä så man kan sitta där ute och läsa lite. Hoppas på lä iallafall.


Bjuder på en härlig sommarbild från ifjol, Jonna och Remy som letar mask

26 mars 2011

Publicerad 2011-03-26 08:45:41 i allmänt,

Godmorgon!
Som vanligt är jag vaken jättetidigt på helgen. Vaknade klockan åtta och var hur pigg som helst. Det måste va nåt fel på mig.

Jaja, det blev ingen uppdatering igår efter konserten. Jag orkade inte sätta på datorn, det var för ansträngande. Så jag degade framför tv'n och letade efter program där det inte var paus. Anledningen till att datorn var avstängd får ni här:

Mamma ringer mig och säger "det har uppstått ett problem här hemma" Men vad har hänt nu? tänker jag och frågar. "Jo, det var såhär. När jag skulle tända lampan i sovrumsfönstret, så att du kunde ha lite ljus när du kommer hem. Så säger det bara POFF och så slocknar den, plus datorn, tv'n och alla lampor i sovrummet och vardagsrummet UTOM den över bordet" Jag börjar gapskratta och frågar vad hon gjorde då. "Jag gick till proppskåpet, men där såg allt normalt ut." Jag fortsätter att asgarva och den enda frågan jag kan komma på är "Slog det ut strömmen för alla i hela trappuppgången eller?" Mamma svarar att nej, hon hade gått ner till våran granne under, och de hade haft ljus. Så hon hade ringt Securitas så det skulle komma en och hjälpa henne!

Hahahaha, detta gjorde hela min dag och jag berättade för alla möjliga. Det var helt underbart. Min mamma alltså, fantastiskt. Sen ringde hon och sa att ljuset var tillbaka. Då nämde hon även att kylen och frysen varit ur funktion. HAHA!

Iallafall, konserten var jättebra. Är glad att jag gick, tänkte inte det först. Men det var awesome!

25 mars 2011

Publicerad 2011-03-25 17:21:00 i allmänt,

Hallå!
Sol idag igen, nu tror jag verkligen på att våren är här. Och på söndag är det sommartid, underbart.

Skolan idag har flutit på bra. Det kanske är lite segt ibland. Men det har gått ändå. Har börjat se på Frankensteins monster på svenskan, sen på idrotten skrev vi upp när vi ville ha egen lektion, jag och Matilda är först ut på fredag! Tjoho! Det kommer nog bli en spännande lektion, hoppas folk uppskattar det lite iallafall. Sen på engelskan fick vi reda på när vi ska ha speaking nationella, jag ska prata med Paul den 15 april, eller något i den stilen. Så det är ett tag kvar, men det är skönt det med.
Och jag hade 10/12 rätt på nutidskrysset! Även fast jag gissade hejvilt på de fem sista frågorna! Är galet nöjd faktiskt.

Så nu väntar jag på att jag ska pallra mig ner till Sofie och sen går vi till Matilda och sist till Hk för lite träning. Därefter går vi direkt till studentkonserten och sen vet jag inte när jag kommer hem. Dä spörs, som vi värmlänningar säger!

Ha en fin dag och njut av solen!

Dagens schema

Publicerad 2011-03-25 08:00:00 i Dagens schema,

Fredag, sista dagen på skolveckan. Skönt som bara den! Kommer antagligen hända en del saker under dagen. Men det är bara skönt, då tänker jag inte lika mycket.

  • Dubbeltimma svenska
  • Idrott
  • Lunch
  • Dubbeltimma engelska
  • Samhäll
  • Hem, packa grejor
  • Attack 17.00
  • Max studentkonsert 19.00
  • Hem, äta, vila, se på tv, sova

Ungefär något i den stilen blir det. Vet inte hur länge konserten håller på, men det blir nog ett tag.

Bild 1 - Någon du umgås väldigt mycket med

Publicerad 2011-03-24 19:59:47 i 30 bilder,

Ja, nu var det dags för en ny grej. 30 olika bilder kommer jag bjuda på, inte bara varje dag kanske, utan då och då.


Min mamma är nog den jag umgås allra mest med. Vi ses i stort sett varje dag, när jag inte är hos pappa. Vilket resulterar i ca två dagar i månaden, som vi INTE ses. Det är galet.

Ibland går vi varandra på nerverna och skriker åt varandra, men vem har aldrig bråkat med sin mamma? Vi blir vänner fort som attan och jag älskar henne. Även fast jag sällan säger det eller visar det på något sätt. Men hon vet det, innerst inne.

Friidrott

Publicerad 2011-03-24 17:37:57 i allmänt,

Nu åker vi på friidrott för hela slanten! Blir ensam idag, får se vad jag tvingar barnen att göra! Haha



Ni fick den finaste låten förut

Boney M - Rasputin

Publicerad 2011-03-24 16:25:00 i Fin bete,



Detta måste verkligen vara DAGENS LÅT! Ojoj vad vi sjungit på denna idag. Och varit oeniga på hur textraden egentligen går. Vi hade fyra varianter, en var rätt. Vi hade: -Member of the Russian team. -Murder of the Russian queen. -Lover of the Russian queen. -Lover of the Russian team.
Den rätta raden tillhörde Edith och lyder -Lover of the Russian queen. Vilket framgår väldigt väl på youtube-klippet. Men på Spotify är det faktiskt svårare att urskilja exakt vad som sjungs. Men jaja. Vi redde ut det och skrattade skönt åt våra andras rader. Fina texter detdär.

24 mars 2011

Publicerad 2011-03-24 15:04:01 i allmänt,

Hej!
Vilken underbar dag det är idag. Solen skiner och det är varmt. Såklart blåser det jättemycket, så man kan inte sitta ute för det blåser så. Men jag klagar inte!

Skolan idag har varit bra. Roligast måste det varit på engelskan eller lunchen. Eller hela dagen har varit helt awesome! Skrattat med mina underbara vänner åt allt möjligt. Vi var nog alla på världens flumhumör idag. Sen såklart kan vi vara seriösa, om vi vill.

Ska äta snart någon gång, innan körlektionen om en och en halv timma typ. Sen blir det friidrottsträning igen! Senast jag var där var för tre veckor sen. Ojoj, får se vad som händer där idag. Barnen brukar alltid flumma mycket, som jag.

Dagens schema

Publicerad 2011-03-24 08:00:00 i Dagens schema,

Torsdag, redan. Veckan går fort. Och snart är det helg! Lovely.

  • Engelska
  • GeMu, måste prata om låtarna
  • Snabbt klassråd
  • Kör
  • Lunch
  • Dubbeltimma KuHi (har vi tur får vi tillbaka provet)
  • Piano
  • Hem, äta
  • Köra bil 16.25
  • Friidrott 18.00-19.30
  • Hem, vila, äta
  • Se på tv

Sådär, rätt mycket grejer som händer denna torsdag. Jag ska vara glad att jag fick en körtid också! Eftersom jag inte kunde i tisdags, men han hade fått ett återbud såg jag, eftersom ett namn var bortsuddat, så jag kunde ta den tiden. Måste köra bil som fasen privat också, så att jag får detta körkortet snart..

Afro, tv, sommarjobbsletning

Publicerad 2011-03-23 20:57:25 i allmänt,

Jaa, då är man hemma på riktigt. Eller ja, det har jag varit ett tag. Men jag har gjort så mycket att jag inte hunnit sätta mig ner riktigt. Åt mat direkt jag kom hem, slängde nästan i mig maten. Samtidigt läste jag Aftonbladet som mamma hade köpt. Älskar när hon köper tidningen.

Sen har jag fixat med massa mail och sånt. Sen kollade jag och mamma om vi kunde hitta något mer sommarjobb. Då jag kommer få råpanik om jag inte får något. Tänk om jag inte fåt jobb. Jag kommer inte överleva. Sa det till mamma "då får jag bo i Tömte och klippa gräsmattor", vilket inte skulle va så hemskt eftersom jag får va i Tömte hela sommaren. Men det skulle kännas så galet bra om jag kunde få ett jobb.

Jag har sökt massvis, eller såna jag kan och där jag vet att det går att söka. Det är svårt när man inte känner någon som jobbar i en specifik affär, för oftast tar affärerna in folk de själva känner. Så det är svårt. Men jag kämpar på och hoppas alltid på det bästa!

Åh, btw. Varför har jag en svart ram runt mina bilder?

jävla kul.

Publicerad 2011-03-23 15:14:22 i allmänt,

Åh, har fått reda på dagens roligaste grej. Kommer troligen få restskatt från detta jävla Norge som har krånglat ändå från början. Varför i hela friden har de dragit av för lite på skatten? Vi som tillochmed räknade på att de skulle dra av mer. Men vem i himmelen drar av för lite för något.? Jävla idioti. Det är inte så lite heller. Kommer fan aldrig kunna leva när jag inte ens får rätt med pengar. Kommer dö urfattig.

Är galet arj nu (ja med j, det är starkare)

Kent - 747

Publicerad 2011-03-23 12:35:00 i Fin bete,



Ojojoj säger jag bara! Detta är den svenska versionen och jag diggar den mycket mer än den engelska. Det känns mer Kent när det är på svenska. Och det känns mer min stil.

Texten är underbar, allt är underbart. Jag älskar Kent (han, som mamma brukar säga)

23 mars 2011

Publicerad 2011-03-23 08:38:29 i allmänt,

Hur var det här nu då? Jo, jag skulle vakna relativt sent idag. Men icke sa nicke. Här vaknar man tjugo över åtta och är hur pigg som helst. Satfläsk vad jobbigt.

Men då är det väl bara att roffa åt sig telefonen och börja ringa skolor, eller om jag tar byrån först? Hmm. Det är nog bäst att ringa, då kan jag ringa fler gånger, och stalka dessa rektorer. Stackare. Jag måste redan ringt en rektor fyra eller fem gånger. På två dagar. Men så är det när man inte får tag på dem.

Dagens schema

Publicerad 2011-03-23 08:00:00 i Dagens schema,

Onsdag idag då. LEDIG! Ändå har jag lite utav ett schema att följa. Har lite grejer att göra under dagen. Så det är bäst att planera så jag inte missar något. Det skulle ju vara surt.

  • Vakna så sent som möjligt.
  • Ringa skolor
  • Rensa ur garderoben och byrån. Slänga allt jag inte använder
  • Ringa skolor igen (om jag inte fått tag på alla på morgonen)
  • Afro 18.00

Så, det är väl sakerna som är inplanerade. Inte så många saker, men det kommer nog ta tid. Ska skruva upp volymen på musiken och flamsa runt här hemma. Det kommer bli awesome!

tv-tisdag

Publicerad 2011-03-22 21:39:37 i allmänt,

Jaa, nu när man kommit hem efter ett skönt Jam-pass (med hack i skivan! Haha) så hamnar man framför tv'n. Eller, jag gör det iallafall. Tisdagar har hoppat upp ett snäpp, eftersom Desperate Houswives har börjat igen. Jag älskar det, lika mycket som jag älskar programmet som är efterråt, nämligen Cougar Town. Men då är jag splittrad, jag vet inte om jag ska se det eller Big Brother. Jag brukar sitta och hoppa mellan, speciellt i pauserna.

Det blir nog mest Cougar Town idag skulle jag tro. Det är snäppet vassare!

Give me money!

Publicerad 2011-03-22 18:17:28 i allmänt,

Åh herregud, varför ska man alltid få hem kataloger när man är som mest pank?! Kan inte dessa komma lite lämpligare. Nu tänkte jag visa er vad som kommer trilla hem till mig vid nästa beställning. Som antagligen kommer bli i början av april.


Klänning

Jumpsuit

Supersöt liten väska!

22 mars 2011

Publicerad 2011-03-22 16:03:48 i allmänt,

Hej!

Det har varit en rätt bra dag idag. Matten flöt på, måste ha gjort minst 20 uppgifter, då inte räknat a, b, c, och d utan bara numrena. Så det flöt på och jag fattade det mesta. Sen var det lugnt på håltimman, satt med några klasskamrater i kafeterian och degade. Sen blev det mat och sen var det Samhäll. Vi satte provdatum och fick instuderingsfrågor.

Ingen idrott hade vi. Så jag och Edith gick och köpte lite fika, mumma! Sen ringde vi till skolor och sådär. Fick tag på alla med man var tvungen att ringa rektorn, och såklart så satt dem i möte hela tiden. Så det är inte många man har kunna prata med. Men jag ska ta av min lediga dag imorgon för att ringa lite. Det behövs nog.

Sen så gick jag hem, blev med mamma till EM-möbler och tittade på soffor. Sjukt snygga fanns det, hoppas att vardagsrummet är tillräckligt stort för den största vi såg, för herregud vad snygg och bekväm den var! Skulle klara mig utan säng bara jag hade soffan, lätt.

Nu har jag ätit och väntar på att klockan ska bli någonting så att jag ska gå ner till Sofie för att gå och träna!


Saknar sommaren och Piggelinglassen

Muse - Map of the Problematique

Publicerad 2011-03-22 12:35:00 i Fin bete,



Nu borde min kära syster Jonna vara nöjd. Hennes två favoritlåtar ALL TIMES på kort tid här i bloggen. Awesomeeee

Men denna låten är så underbar. På många olika sätt. Vet inte hur många gånger jag och Jonna åkt till Charlottenberg med denna skivan "Black Holes and Revelations" har gått på hög ljudnivå och samtidigt som vi sjungit ut textraderna, speciellt till denna låten. Den är helt klart sjungvänlig även för en tjej, kan bero på att Matt är så fantastisk i sitt register att han fixar alla låtar i hela världen.

Muse är ett awesome band osm jag älskar otroligt mycket, näst mest efter Mando Diao.

Dagens schema

Publicerad 2011-03-22 08:00:00 i Dagens schema,

Tisdag. Tråkig dag. Kommer bli rätt segt

  • Dubbeltimma matte. Tjoho.
  • Håltimma en halvtimma innan lunch, så galet ovärt
  • Lunch
  • Samhällskunskap
  • Håltimma (eftersom jag inte ska bada på idrotten)
  • ScMu istället för ensemble eftersom vi ändå inte har någon lärare
  • Hem, äta osvosv
  • JAM!

Sådär, inte roligaste dagen. Men det funkar.

Sen kväll

Publicerad 2011-03-21 21:04:42 i allmänt,

Ja, nu är jag hemma igen. Eller, har varit det ett tag. Men har ätit och sett på tv sen jag kom hem. Så det har varit full rulle!

Top Model finalen, såklart vann rätt person, Ann! Underbart. Älskar att hon vann, fantastiskt. Undrar redan på när nästa säsong börjar. Längtar redan.

Attacken var jobbig. Det är så otroligt fruktansvärt när man får håll i början. För då håller det i sig under hela passet. Men jag körde alternativen där det var möjligt. Sen var jag fit for fight på Jumping Jacks-låten. Så då körde jag!

Nu är det CSI innan sovdags!

Neon Trees - Animal

Publicerad 2011-03-21 13:41:00 i Fin bete,

Detta är en låt som jag faktiskt inte har lyssnat på mycket på. Men jag gillar den. Sen har jag knappt lyssnat på bandets andra låtar, så jag vet inte om jag tycker om dem. Men denna låten är jättebra.

Jag ska försöka komma ihåg att tacka Jonna för låten. Det var faktiskt hon som tipsade mig, som med så många andra låtar också. Undrar hur mycket musik jag fått från den kvinnan alltså. Lovely!



Denna skulle jag vilja framföra på scen någongång.

21 mars 2011

Publicerad 2011-03-21 09:28:33 i allmänt,

Ja, inte vaknade jag då klockan ringde 10.45. Nej, jag vaknade 09.06 och hade problem med att somna om då jag hörde ljudet från dagiset här utanför. Men det gör inget, har mycket mer tid till onödiga saker, som dethär. Så det är lugna puckar. Hade nog inte kunnat sova till kvart i elva ens om jag somnat vid tre igårkväll, såatte.

Nu lyssnar jag iallafall på fin musik, som vanligt. Ska väl få i mig något i magen snart, och hoppa in i duschen. Sen är det inte mycket kvar innan jag är redo för skolan kvart över tolv. Så jag har lite tid på mig om jag nu vill ta det riktigt lugnt. Skönt!

Dagens schema

Publicerad 2011-03-21 08:00:00 i Dagens schema,

Måndag, vecka 12. Inte mycket kvar till påsklovet. NU KÄMPAR VI PÅ!

  • Sovmorgon till 12.15 pga intagningsprov och ingen tyska
  • Samhällskunskap
  • Dubbeltimma ScMu
  • Hem
  • Köra bil innan träningen
  • Attack
  • Hem, se på tv. Spela piano. Äta
  • Sova

Ja, inte mycket i skolväg som händer. En väldigt kort dag, och det är hur skönt som helst. Kommer njuta av min sovmorgon och försöka sova så länge som möjligt.

Dagens schema

Publicerad 2011-03-21 08:00:00 i allmänt,

Måndag, vecka 12. Inte mycket kvar till påsklovet. NU KÄMPAR VI PÅ!

  • Sovmorgon till 12.15 pga intagningsprov och ingen tyska
  • Samhällskunskap
  • Dubbeltimma ScMu
  • Hem
  • Köra bil innan träningen
  • Attack
  • Hem, se på tv. Spela piano. Äta
  • Sova

Ja, inte mycket i skolväg som händer. En väldigt kort dag, och det är hur skönt som helst. Kommer njuta av min sovmorgon och försöka sova så länge som möjligt.

Bellini - Samba all night (extended version)

Publicerad 2011-03-20 17:30:00 i Fin bete,

JAMLÅTEN DELUXE!

Detta är min och Ediths favoritlåt under Jam-passet. Enbart för att de sjunger "zumba rumba" på ett ställe, där vi alltid bryter ihop i skratt och sjunger med. Egentligen är det inte roligt, men vi skrattar ändå. Vet inte ens varför vi skrattar, men det är kul.

Bellini – Samba All Night - Extended Version 
Ni får den på fin Spotify-länk



Denna låten blir med av den enkla anledningen, jag dansar Jam just nu. Lovely!

Soliga dagar

Publicerad 2011-03-20 13:32:51 i allmänt,

Underbart när det är fint väder i Tömte, jag älskar det.

Var nyss ute på en promenad med pappa och Kerstin runt hela Tömte, det långa varvet som jag brukar kalla det. Vi gick och pratade och pappa tog lite bilder. Ska slänga in dem på datorn nu så ni också får se hur fint väder det är idag.


Utsikt från Tömtes högsta punkt, skulle jag tippa på



20 mars 2011

Publicerad 2011-03-20 10:38:19 i allmänt,

Good morning!

Ännu en fin dag i Tömte, ska höra med pappa om vi kan dra ut och övningsköra lite också. Måste ligga i med det om jag ska få mitt körkort snart.

Annars ska jag in till stan lagom till Jamen, såklart. Så innan dess vet jag inte vad som blir av. Borde läsa lite teori, nu när jag ändå inte har några läxor.

Årjäng

Publicerad 2011-03-19 21:13:49 i allmänt,

Hela dagen lång har jag och Tes latat oss medan pappa och Alen jobbat stenhårt! Vi bråkade som bara den, hon slog mig med tvdosan och jag bara skrattade åt henne. Sen började hon kittla mig under foten, inte okej! Haha. Men det var kul. Sen spelade vi plump då såklart, och där lämnade vi det också. Haha.

Imorgon, om det är fint väder, ska jag och pappa kanske åka ut någonstans och grilla korv och dricka kaffe i solen. Så nu hoppas vi självklart på fint väder! Så att vi kan göra en finfin utflykt.

Nu lyssnar jag på Veronica Maggio, skräll. Eller inte.

19 mars 2011

Publicerad 2011-03-19 11:09:53 i allmänt,

Hallå!

Solen skiner här i Tömte idag, jättehärligt.

Vi ska åka till Tes och Alen sen, vet inte riktigt när det blir. Hon skulle höra av sig någon gång. Men det blir nog inte riktigt än på ett tag. Men det ska bli kul iallafall. Träffade dem ju för en vecka sen, men ändå. Alltid lika roligt att träffa dem!

Elton John - Your Song

Publicerad 2011-03-18 20:43:44 i Fin bete,



Det behövs väl nästan ingen förklaring till denna låten. Den berättar ju om sig själv.

Men jag kan säga såhär, en superfin låt. Jag älskar den.

18 mars 2011

Publicerad 2011-03-18 20:42:01 i allmänt,

Hej!

Är hemma hos pappa nu, härligt. Vi se på "så ska det låta", jag älskar verkligen det programmet. Synd att det har skett ett byte av pianisterna bara, men dessa två är nog bra också.

Det har gått i ett idag. Geddan blev med mig hem idag med. Innan träningen då. Usch, fick sån håll att jag inte ens orkade stå. Men jag höll ihop och körde på som bara den ändå. Så skönt.

Imorgon blir det Årjäng till bästaste Tes och Alen! Ska bli riktigt roligt och jag tänker vinna i PLUMP! MOHAHAHAHA


Fryser men äter godis, så jag är nöjd ändå

Dagens schema

Publicerad 2011-03-18 08:00:00 i Dagens schema,

Fredag, vilket jag hade redan igår! Men veckan har gått fort på ett väldigt knasigt sätt. Har inte haft rätt dag en enda gång, bara kört på för fullt! Och idag blir inget undantag:

  • Dubbeltimma svenska
  • Idrott
  • Lunch
  • FREDAGSGODISSSSS
  • Dubbeltimma engelska
  • Samhällskunskap
  • Hem, vila
  • ATTACK
  • Hem till pappa

Sådär, en ganska fylld dag. Med ett jobbigt läge för mat. Vet inte när jag ska hinna äta. Får köpa mig något litet att äta innan/på samhällskunskapen. Jaja, jag fixar detta på något sätt!

Mando Diao - God Knows

Publicerad 2011-03-17 21:52:58 i Fin bete,

Här kommer nog en av mina favoritlåtar all times. Av mitt all time favoritband också. Mando Diao. Jag älskar dem, jag älskar låten. Fantastiskt. Mer behövs inte.



Denhär brukar jag och min syster sjunga, högt som bara den ska det vara. Hon på versen, jag på refrängen. Det är då det blir som roligast, med stämmor och massa skrik här och där. Jag älskar det. Min syster och jag gör Mando-låtarna så galet bra.

17 mars 2011

Publicerad 2011-03-17 21:45:09 i allmänt,

Ojsan, hej!

Det blir riktigt sent idag. Har haft relativt fullt upp hela dagen.

Finfina Geddan följde med mig hem och vi åt mat och sådär. Eftersom det blev rätt sent hem så kunde vi inte va här så länge innan vi skulle till Svea för studentkonsert. Kom nyligen hem och det var dretbra! Älskar att gå på alla studentkonserter som finns. För alla är så sjukt duktiga.

Sen har jag gjort massa annat med skolan och bilkörning och sådär. Lovar att det kommer bli bättre. Eller, nej. Det lovar jag inte alls det.


Fyra år sen, skrämmande längesen!

Regina Spektor - Blue Lips

Publicerad 2011-03-17 15:03:00 i Fin bete,



Regina Spektor, vilken kvinna! Hennes röst ger mig rysningar, varje gång jag lyssnar på henne. Det var svårt att välja ut en favoritlåt, men denhär är verkligen fin. Jag diggar den jättemycket.

Sen är inte Regina någon som jag lyssnar på speciellt ofta, och jag lyssnar verkligen inte på alla låtar. Jag har mina absoluta favoriter, och det är dem jag lyssnar på. Ibland kan jag få ett infall och lyssna igenom alla skivor och alla hennes låtar, men det är ytterst sällan.

Men hennes pianospelande är fantastiskt. En helt awesome kvinna med andra ord.

Dagens schema

Publicerad 2011-03-17 08:00:00 i Dagens schema,

Torsdag, vilket jag hade redan i tisdags. Men nu är den här på riktigt.

  • Engelska, sen ta med boken hem GLÖM EJ.
  • GeMu, enda i veckan
  • Klassråd
  • Kör
  • Lunch
  • KUHIPROOOOV
  • Piano
  • Hem, äta öva engelska-glosor
  • Hannes studentkonsert 19.00

Sådär ser min dag ut, ganska lugn. Kommer vara så otroligt skönt efter att provet är gjort. Kommer nog fortsätta med fördjupningen efterråt, så det kommer va kul.

Grey's Anatomy

Publicerad 2011-03-16 20:41:15 i allmänt,

Åh, jag älskade att det är denna veckan nu! Igår var det premiären på Desperate Houswives och idag är det ytterligare en premiär...

Nämligen Grey's Anatomy! Som jag har längtat och väntat. Varför är det uppehåll i så bra program? Jo, för att man verkligen ska uppskatta när det börjar igen. Och det gör jag verkligen. Älskar båda programmen. Har inte följt varje säsong, men jag började följa, missade någon säsong i mitten och började kolla igen. På båda programmen.


Jag var tvungen hitta en snygg bild där den snyggaste av dem alla var med, Mark Sloan. MUMS! Dock fanns ingen bild utan George och Izzie eller någon annan mer uppdaterad bild. Så det fick bli denna. Mark Sloan är med iallafall. The only thing that matters!

16 mars 2011

Publicerad 2011-03-16 15:43:30 i allmänt,

Hejsan!

Åh vad jag älskar våren. Jag och Kicki gick och pratade förut om att det luktar vår ute nu tillochmed. Vi sa dock att det var synd att det inte är liiiiite varmare. För nu är det jobbigt kallt/varmt. Speciellt på morgonen. Man vågar inte ta vårjackan för det är så kallt, men det blir ju varmare mer mot dagen. 

Jaja, jag och mamma var nere på Jysk förut och kollade möbler. Trevligt. Vi hittade jättemycket fint som vi vill ha tyill flytten, lovely. Nu gäller det bara att bestämma vilken färg man vill ha på rummet, det kommer bli en utmaning. Eller, jag menar färg på möblerna. Väggarna är ju bestämda redan! 

Väntar på Afron, ska göra lite KuHi.

ÅH! BTW! Gjorde två körkortsprov på datorn. Och om det hade varit riktigt teoriprov hade jag blivit godkänd på båda! Inte med mycket marginal, men jag hade iallafall klarat det (glad tjej!)
 
Och mitt depphumör gick över igår efter jag och Matilda var lite smarta.


Riktigt vacker bild också måste jag säga

Dagens schema

Publicerad 2011-03-16 08:00:00 i Dagens schema,

Onsdag, mitt i veckan.

  • Dubbeltimma ScMu, kolla vilka låtar det blev och boka lite lokal, bil, skolor
  • Ensemble, fortsätta med stororkestern
  • Lunch
  • Tyska, prata om dendär förbannade boken som jag inte minns något av
  • HEMMMMMMM! Plugga KuHi
  • Afro 18.00
  • Hem och plugga ännu mera

Inte så värst lång dag, skönt det iallafall.

Anna Ternheim - What have I done

Publicerad 2011-03-15 15:41:32 i Fin bete,

Jag rådiggar Anna Ternheim, hon är så fantastisk. Hade chansen att se henne live för två somrar sen under Arvikafestivalen. (tror det var så) Och jag älskar hennes röst, hennes laid-back attityd, men ändå med en sån kraft och känsla.



Detta är dock inte hennes bästa låt, men textraden "You are my everything, my head and my heart, my mind my wing. The past, the present, tomorrow to, I spend my final days with you" är helt underbar. Även slutklämmen på refrängen "What have I done to fall so hard, for you", är helt fantastiskt. Den passade bra in för ett tag sen.

15 mars 2011

Publicerad 2011-03-15 15:33:40 i allmänt,

Hej!

Solen skiner och det har varit så otroligt skönt idag. Skolan har flytit på också. Roligast måste det varit på ensemblen, även fast vi inte fick spela så mycket. Men vi ska börja med klassorkester, så vi ska spela alla möjliga instrument, ungefär. Så jag tog fram en blockflöjt och började spela på. Det tjuter lite, men det hörs inte med alla andra instrument.

På idrotten spelade vi innebandy, mitt lag vann alla matcher. Vi var så samspelta, så det var jättekul att spela! Körde på som fasiken alltså. På sånglektionen fick jag en ny låt, One. På matten började vi med MaC, just nu handlar det om samma sak som i B-kursen. Så just nu är inget speciellt svårt.

Ska ta resten av dagen till att plugga. KuHi. Tänker inte träna idag, utan vilar istället. Och kör på allt plugg.

Doris - Did you give the world some love today babe?

Publicerad 2011-03-15 12:34:00 i allmänt,

Åh, fin låt. Helt underbar är den.

Tänkte dela med mig av en låt om dagen ungefär. Och här kommer den första.

Så mysig låt, så fint sjunger hon! Älskar den, kan gå och sjunga den högt som bara den hela dagarna om jag skulle få. Kan ta i tills ansiktet blir helt rött och jag kämpar för att ta tonerna i bröströsten, med kraft bakom!

Helt fantastiskt

Dagens schema

Publicerad 2011-03-15 08:00:00 i Dagens schema,

Tisdag, blir en riktig skoldag iallafall

  • Dubbeltimma matte, skulle vara skönt att få tillbaka nationella
  • Sång
  • Lunch
  • Samhällskunskap
  • Idrott
  • Ensemble, KLASSORKESTER!
  • Hem och äta, plugga
  • Antingen Pump eller Afro, har svårt att bestämma mig (om det blir något alls)
  • SOVA!

14 mars 2011

Publicerad 2011-03-14 20:59:38 i allmänt,

Oj herre min gud, vilken dag det har varit. Men den har varit helt fantastisk!

Den började med att jag vaknade och duschade, åt frukost och såntdär. Sen skulle jag ha tag på vaktmästaren för skolan, men jag fick inget svar. Ringde expeditionen och bad henne koppla mig vidare, men han svarade inte. Fick gå till skolan, hitta Edith, springa och leta efter vaktis, hittade igen. Vi blev allt fler som letade efter honom och tillslut fann vi honom. Vi bokade bussen och jag ringde Martin och sa att jag ahde nyckeln.

Åtta till halv tio lyssnade vi på Olle, sen sprang jag ner till AKM och lämnade nyckeln, sa till Martin vad han skulle göra och gick till slagverkstan för att höra vad jag skulle göra. Vi började plocka ihop allt som skulle med till Sporthallen. Det var hektiskt. Vi fick upp allt och hann nästan precis soundchecka innan folket vällde in!

Vi överraskade med att bara börja spela, inte presentera innan alls. Vi fick sån himla bra respons på båda låtarna så man blev hur taggad som helst! Nu vill man bara göra massvis utan konserter för hela skolan så att man får lite uppskattning. Sen kollade vi på tävlingar och sånt.

Sen var det bara att börja plocka ihop grejerna igen, gå ner till AKM och ha ScMu. Vi fick fram låtförslag som vi ska sammanställa och se vilka låtar som blir med. Vi pratade om det hela lektionen.

Sen gick jag och Edith till City och köpte macka och kaka och pratade och pluggade KuHi. Sen gick vi till HK och Attackade oss. SÅ SKÖNT! Men nu är jag helt slut, och jag pluggar.

Långt inlägg om en lång dag.

Dagens schema

Publicerad 2011-03-14 08:00:00 i Dagens schema,

Ojoj, ännu en ny vecka. Det går fort dethär. Måndagen blir en speciell dag, kort sagt. Se för er själva

  • Sitta i aulan klockan åtta till halv tio och lyssna på Fråga-Olle som besvarar massa frågor om sex och samlevnad. Ska bli redigt roligt
  • Gå och rigga upp i Sporthallen direkt halv tio inför våran spelning
  • Kvart över tolv spelar vi fint för skolan
  • Slutar runt ett.
  • Musikskolan och ha ScMu
  • Hem och äta, vila och sånt
  • Attack 18.30
  • Hemma för dagen

Jaa, som sagt. En lite speciell dag med en riktig lektion, eller om vi hinner två? Nej, det gör vi nog inte. Men ScMu är ju en rolig lektion, så det är ju inget jobbigt med det.

jaha, nudå?

Publicerad 2011-03-13 14:32:05 i allmänt,

Nu har Jonna åkt hem, gudars vad tråkigt. Det blev ju väldigt kort hon var hemma denna helgen, enbart för att kunna vara med på mammas kalas. Får se när hon kommer nästa gång, då lär det ju bli under en långhelg iallafall. Hoppas jag. Annars kanske hon är hemma rätt mycket i maj, då hon har praktik. Men den är i Karlstad, så hon lär ju va hemma en del under helgerna.

Nu ska jag vänta på att Zumba mig lite. Härligt ska det bli och kul med annan instruktör faktiskt. Får se om det är likadant eller om det skiljer, och såfall hur mycket det skiljer.

Nej, nu ska jag äta lite godis, det är bra för själen.

Imorgon kommer bli en kul dag!

13 mars 2011

Publicerad 2011-03-13 08:29:02 i allmänt,

God morgon!

Är uppe med tuppen idag, om han hade gått på sommartid för tillfället. Ska iväg till musikskolan halv tio och repa med min fina klass. Kommer låta som en kratta verkligen. Men dt är nog bra om vi får köra igenom det innan imorgon. Ska be någon fin själ ta kort under vårat framträdande. Superkul att ha ju! Ska ta med kameran idag faktiskt och försöka stjäla lite bilder. Ska ha massa kort på min klass när vi slutat. Så roligt!

Men nu borde jag försöka äta något. Och inte bara godis, som vi har sjukt mycket kvar från igår. Mamma var nog lite väl optimistisk om hur mycket godis och chips 29 personer kan äta. Dessutom hade typ massa åkt hem. Haha, men det är bra. MER GODIS TILL MIG! Underbart.

Om ni vill se bilder från kvällen, så får ni titta på facebook.

50-års kalas

Publicerad 2011-03-13 00:06:30 i allmänt,

Har varit på mammas 50-års kalas! Åkte hem när alla andra ungdomar åkte hem, kände att det inte fanns så mycket kvar för oss då.

Men det var kul! Mammas kompis hade med sig lite saker så vi lekte lekar. Först var det en gemensam lek. Sen en med mamma mot hennes systrar. Sen var det en med mamma, jag, Jonna och Tes. Så skulle vi ta varsin man som fanns där, sitta ihop med en av våra armar i en gummisnodd och sen packa ett paket. Jag och Henrik vann, SÅKLART! Hahaha, det var riktigt kul. För båda är såna otroliga tävlingsmänniskor så det finns inte! Men vårat paket var självklart finast. TVÅ snören tog vi på, och gjorde såna krullar på det. Riktigt snyggt, synd att det inte finns på någon bild eller film. Ni skulle sett det.

Men jag och Jonna hade kul när vi blåste ballonger iallafall.










Ett stycke lek!


Borde vara den snyggaste bilden som togs under kvällen! (bara massa bilder på mig och Jonna också)

12 mars 2011

Publicerad 2011-03-12 09:45:01 i allmänt,

Good morning!

Väntar på att få gå ner på stan med Jonna. Lite uppdrag ska vi gå på tillsammans. Härligt värre.

Idag hatar jag män, alla män. Sådeså. (ja, en del kanske fattar mer än andra)

Ska bli kul ikväll, träffa släkten lite och prata med massa kul folk! Ska bli riktigt roligt faktiskt. Hoppas att det inte blir för galet, då tvingar jag Jonna att skjutsa hem mig... Sådeså.

Usch, bitter såhär på morgonen känner jag.

kick-ass

Publicerad 2011-03-11 20:34:19 i allmänt,

Har varit på en kick-ass studentkonsert! Sjukt bra var det, verkligen. Roades av Edith, Emma och Kicki såklart. Sofie också då, men hon satt en rad framför "de tre vännerna och Jerry" Hahaha, fantastiskt kul! Kastade öronproppar på Savve efterråt, för han var dum :( Inte snäll.

Nu väntar jag på att Jonna ska komma hem. Men det tar nog en stund till, hon skulle vara framme vid elva, men hennes tåg är försenat. Så hon lär väl inte komma förrän halv tolv eller något. Jobbigt, men jag stannar uppe! Lär väl få väcka mamma så att hon är vaken när vi ska hämta henne. För hon lär ju somna!

11 mars 2011

Publicerad 2011-03-11 17:41:43 i allmänt,

Hej!

Nu har jag landat hemma efter en stund med arbete. Skolan var okej. Har ont i underarmarna efter volleybollen på idrotten! Uschiii. Men det går ändå. På samhällskunskapen skrattade jag extremt med Edith, som vanligt. Även på engelskan och idrotten! Haha, underbart.

Sen nu har vi dukat inför kalas imorgon, det blev så fint så. Jag, mamma och Nilla kämpade på. Det tog dryga en timma, inte länge alltså för att klä borden, organisera borden, duka fram allt. Och lite såntdär. Imorgon åker vi dit och fixar det sista! Ska bli jättekul faktiskt.

Nu ska jag äta godis innan jag ska på studentkonsert! Göttäää.

Dagens schema

Publicerad 2011-03-11 08:00:00 i Dagens schema,

Jises vad denna veckan har gått snabbt! Redan fredag igen, snart är det nog påsklov om veckorna ska gå i detta rasande tempo.

  • Dubbeltimma svenska, skriva klart rapporten
  • Idrott, gymnastiska trix och konster
  • Lunch
  • Dubbeltimma engelska
  • Samhäll, veckans nyheter
  • Åka direkt och duka inför mammas kalas
  • Studentkonsert
  • Feta mig framför tv'n med mamma
  • JONNA KOMMER HEM 23.00
  • Sova

Sådär, trevlig dag kommer det bli

studentkonsert

Publicerad 2011-03-10 22:00:39 i allmänt,

Var på studentkonsert med Edith förut. Det var superbra! Imorgon blir det ytterligare en. Undrar hur många som kommer ha en konsert nu i vår. Spännande.

Nu ska jag se lite mer på tv innan jag somnar.

10 mars 2011

Publicerad 2011-03-10 11:28:01 i allmänt,

Halloj!

Har kommit hem efter nationella provet. Det gick väl okej. Jag chansade på mycket, jag skrev knepiga uträkningar till allt. Men jag skrev på allt iallafall, och försökte mig på att förklara en massa. Så jag är väl skapligt nöjd, kunde ju såklart gått bättre. Och sen vet jag massa småfel jag gjorde också, såatte... Det suger ju lite.

Men nu lyssnar jag på finaste Håkan, så nu är jag nöjd! Käkar också upp mitt godis, göttigt.

Studentkonsert blir det ikväll, trevligt. Eddan blir nog med skulle jag tro!

Dagens schema

Publicerad 2011-03-10 08:00:00 i allmänt,

Torsdagen kommer vara speciell.

  • NP MaB 8-12.
  • Hem och vila som bara den
  • Studentkonsert 19.00

Inte mycket saker inplanerat. Funderar på om mina kompisar vill va med mig efter NP, får prata med dom om det.

blommor och h&m

Publicerad 2011-03-09 22:06:46 i allmänt,

Mamma fyller ju år idag, jag och Jonna gick ihop och köpte en fin bukett blommor till henne! Superfin blev den. Gul och vårig, mycket snyggt. Sen fick jag även hem mitt paket från h&m idag (skickade efter i måndags). Det gick snabbt med tanke på att det stod att det skulle komma i slutet av vecka 11, alltså nästa vecka! Men jag är bara glad att det kom idag istället.




Örhängena, precis som jag tänkt mig, underbart.


Gul och vitrandig sjal, mysig


Marinblå väska med snören i mitten som man kan dra åt


Kahkigrön långskjorta

fyfan

Publicerad 2011-03-09 20:00:00 i allmänt,

jag trodde inte det skulle vara så jobbigt att se dig med en annan. det har ju ändå gått tåv månader. men nu sitter jag ändå här, och störtgrinar, för vad? det var hemskt jobbigt. jag tycker ju inte ens om dig längre. jag känner INGET för dig längre. ändå blir jag ledsen.

jag hatar att vara ledsen. vill vara glad en dag som denna, men det går inte. inte alls.


fyfan

9 mars 2011

Publicerad 2011-03-09 19:43:38 i allmänt,

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA <3



Skolan idag har varit bra. Vi har repat massa, kommit på mycket till ScMu'n och sådär! Känns riktigt bra inför det alltså! Längtar som bara den också.

you've got mail

Publicerad 2011-03-08 18:01:25 i allmänt,

Skickade precis ett mail till min syster. Har matteB nationella på torsdag, och det är endel uppgifter jag inte förstår. Ni skulle sett hur word-dokumentet såg ut! Riktigt snyggt, med bilder och allting. Det tog jättelång tid innan jag kom på hur jag kunde göra. Det tog nog mist 45 minuter innan hela dokumentet var klart.

Men det var det värt, kanske. Om hon kan hjälpa mig, annars är det ju ganska värdelöst. Såfall snor jag Matilda imorgon eller någon annan supersmart människa, som får hjälpa mig med detta. Vill inte komma till provet och vara jättenervös för hur det ska gå.

Påtal om matte, fick tillbaka det sista vanliga provet i MaB, och det gick suveränt! Så om jag inte skriver IG på nationella borde nog inte mitt betyg sänkas. Man tycker ju inte det iallafall. Men man vet väl aldrig med Ingan.

8 mars 2011

Publicerad 2011-03-08 14:48:46 i allmänt,

Hej!

Idag har varit en så härlig dag! Solen har skinit hela dagen, dock har det blåst något så fruktansvärt, så det har knappt gått att vara ute. Men eftersom vi vandrat mellan skolan, musikskolan, sporthallen och matsalen så har vi fått i oss lite sol ändå! Så himla underbart väder.

Skolan som sagt har varit bra, vi repade inför måndagen. Hoppas att det kommer bli hur kul som helst iallafall, det tror jag nog att det blir. Det sitter ju relativt bra, har iallafall ett slut, och det är ju riktigt bra! Haha. Nu gäller det att sätta alla texter och den andra låten imorgon. Sen bestämma lite kläder och sådär. Awesome.

Ska gå och dansa lite sen. Innan dess blir det massvis med matte, ska skicka ett långt mail till Jonna med uppgifter som hon ska få hjälpa mig med! Kul för henne... Haha.

Dagens schema

Publicerad 2011-03-08 08:00:00 i allmänt,

Tisdag, vet inte om schemat där har ändrats speciellt mycket efter lovet.

  • Dubbeltimma matte
  • Sång 10.10
  • Lunch
  • Samhällskunskap
  • Idrott
  • Ensemble, öva på Fråga-Olle låtarna
  • Hem och äta, vila, plugga
  • Jama 19.30
  • Hem och sova i princip!

Ja, relativt lugnt blir det ändå, skön tisdag!

7 mars 2011

Publicerad 2011-03-07 16:11:36 i allmänt,

Hej!

Jag missade totalt i "dagens schema", ahde ingen matte utan samhällskunskap istället. Där fick vi tillbaka provet och jag är nöjd. Enough said.

På ScMu'n kämpade vi på med Fråga-Olle-dagen! Vi har nu bestämt två låtar som vi ska framföra. Kommer bli galet kul att visa skolan vad vi musiker egentligen gör om dagarna! Eftersom att många tror att estet är så himla slappt. Ja, men nu har vi övat in två låtar på EN VECKA! Vi tar tillochmed söndagen till hjälp, vi ska rigga allt själva (visst, det kommer inte bli så mycket). Så slappt har vi det inte iallafall.

Ska äta något pyttelite nu innan träningen. Annars lär jag ju fullkomligt dö. Direkt på fläcken, mitt under passet. Och det vill vi ju inte. Så nu blir det lite mat (inte Click Candyt som står framför mig)

Dagens schema

Publicerad 2011-03-07 08:00:00 i allmänt,

Nu är lovet slut och ytterligare en skolvecka står framför dörren. Ska bli skönt att börja igen, hatar att vara ledig en längre period. För mig brukar helgerna funka superbra. Men efter sportlovet innebär det nytt schema, kul!

  • Gemensam sång 8-9
  • Håltimma
  • Tyska 10.15
  • Lunch
  • Matte, prata om lite grejer inför nationella
  • SceMu tror jag kommer direkt efter, nytt ämne, nog ett av de roligaste
  • Hem och vila
  • Attack 18.30
  • Hem, äta, plugga osv

Tror att min dag ser ut ungefär såhär. Kan inte schemat direkt i huvudet, men skulle tippa på att det är på ett ungefär rätt.

vid protesfabrikens stängsel

Publicerad 2011-03-06 22:11:48 i allmänt,

Har dansat idag, det var kul och det var synd att skivan hackade! Men jag, Edith och Emelie kom på fina moves till hacket! Haha, underbart.

Imorgon är det skola igen. Känns jättebra inför det, ska bli härligt att träffa alla igen och jag funderar på om jag ska vara överdrivet trevlig, bara för att det är kul! Haha, ska dampa loss med Matilda, Sofie och Edith. Som vanligt.

Ska ha kul bara, kul i skolan. Ta allting på allvar, göra alla läxor och kämpa stenhårt. Ända fram tills påsklovet då jag tar ledigt från skolan och sen kör vi ända fram till sommaren! Skönt ska det bli. Ska lägga ner mig supermycket.

6 mars 2011

Publicerad 2011-03-06 12:24:09 i allmänt,

Hallå!

Har precis sett på Vasaloppet med pappa. Vi samkollade även på damernas Super-G, det gick väl skapligt för Anja men inte mer än så. Nu ska vi tagga inför damernas jaktstart i skidskyttet! Älskar skidskytte, så otroligt kul. Kollade på slutet av herrarnas jaktstart förut, vi visste inte vart det gick. Och där vann ju min favorit, fransmannen Martin Fourcade (om han nu stavas så). Ja, jag vet, det är väl lite knäppt att heja på en icke-svensk. Men jag brukar aldrig heja på Sverige eller svenskar i något sammanhang förutom friidrott. Tycker att alla drar upp Sverige till skyarna hela tiden i allt. Så då hejar jag på alla andra istället.

Pluggade massa matte igår, mer blir det idag. Måste läsa några förbannade sidor i tyskaboken också. Fattade typ inget av det jag läste, menmen. Så är det.


seg dag

Publicerad 2011-03-05 17:37:09 i allmänt,

Jaa, det har varit ganska segt. Har sett massvis med skidor på tv'n och sådär. Kollat på vanliga längdskidor, skidskytte och backhoppning. Just nu på tv'n är det Friidrotts-EM, för att vara exakt 3000m. Kul att springa runt runt runt på en bana som vanligen mäter 400m runt, men inomhus är det 200m runt. Gud vad roligt. (okej, är inte hundra på att det är 200m runt.)

Okej, fick det bekräftat av tv'n, det är 200m runt. Hemskt att springa massa varv runt där. 

Annars har jag räknat matte, har nationellt i MaB på torsdag, så jag har räknat lite. Måste göra massvis mer innan det blir torsdag iallafall. Sen måste jag göra minst ett avsnitt bilteori.


Lagomt road tjej

5 mars 2011

Publicerad 2011-03-05 09:49:25 i allmänt,

Good morning.

Katten har busat som bara den här under morgonen. Hon fick en leksaksråtta i julklapp av pappa och den är mycket väl använd. Hon springer runt i hela vardagsrummet och jagar denna och hoppar och skuttar. Söt hon katten <3

Idag måste jag plugga massa, känns väl inte så kul när Victoria är här. Men det är så livet är. Har både det ena och det andra att göra och jag orkar inte börja. Tänker vänta tills efter frukosten iallafall. Så jag får vila lite.

VISSELLÅTEN

Publicerad 2011-03-04 21:52:08 i allmänt,

http://www.youtube.com/watch?v=x1HmO1pATOc 
Detta är nog den roligaste låten under ett Attack-pass, just eftersom jag vet att Edith älskar den och skrek till mig idag, mitt under låten "VISSELLÅTEN". Jag hörde ingenting, såg bara att hon stod och skrek. Men hade ingen aning om vad hon skrek om. Efter passet sa hon till mig "hörde du inte när jag skrek att det var vissellåten?" och jag stod där som ett frågetecken, för det hade ju verkligen inte jag hört! Haha, men man blir pepp av låten. Gillern

Tömte

Publicerad 2011-03-04 19:36:22 i allmänt,

Har landat i Tömte för ännu en helg här! Har precis tryckt i mig mackor efter Attackpasset (som visserligen slutade 18, men vi handlade och sen tar det en stund att åka hem). Det var riktigt jobbigt idag. Tog ut mig som aldrig förr. Det var härligt, man mår så himla skönt efterråt iallafall. Även fast man hatar sig själv, man vill döda sig själv för att man gick in i salen och började köra. Men sen, när man stretchar, så inser man "dethär gjorde jag bra" och känner sig stolt.

Nästa Attackpass blir på måndag igen (inser redan nu att jag kommer hata mig själv)

money, money, money

Publicerad 2011-03-04 15:22:00 i allmänt,

Önskar att jag vore rik. Eller att jag iallafall kunde beställa hem alla kläder, skor, väskor, smycken och allt som jag vill ha från hm. Önskar att jag vore rik helt enkelt.







Varför har jag inte mer pengar för?

håll mun

Publicerad 2011-03-04 12:35:43 i allmänt,

Jag ska aldrig mer säga något om hur vädret är. Så fort jag gör det så slår det om och blir det helt motsatta.

Det var skinande sol när jag vaknade och gick upp i morse. Nu regnar det så himla mycket. Men det hör väl våren till. Men tråkigt, jag som hade hoppats på att solen skulle hålla i sig hela helgen så att man kunde va ute mycket hos pappa. Hoppas iallafall att det inte regnar, för då kan man ju ändå vara ute och åka pulka, kasta snöboll osv. Självklart hoppas jag att barna (eller, så små är dom ju inte längre) är där så att man kan busa mycket!

Annars förljer det med lite matteböcker, tyskabok, och teoriböcker så att jag kan läsa massa. Ego Woman förljer självklart också med, måste ju ha någon rolig bok att läsa!

Nu ska jag kolla om jag kan boka in mig på Attacken, annars får jag väl vara där en stund innan och hoppas på det bästa.

4 mars 2011

Publicerad 2011-03-04 09:57:41 i allmänt,

Godmorgon, ännu en dag med sol. Jag tror nästan att våren är här!

Ska komma ihåg att äta frukost idag. Ska ju inte träna förrän fem, så det borde jag ju hinna. Måste kolla om jag kan boka det också, eller så får jag gå dit innan. Eller ringa och säga att jag vill boka en plats. Så att jag får plats, pinsamt om man kommer dit så finns ingen plats.. Haha.

Men annars ska jag sätda lite på mitt rum, läsa lite teori, laga lite mat. Det är ungefär det som händer idag, förutom att jag åker till pappa då! Det ska bli riktigt kul. Om det är fint väder imorgon SKA(!!!) jag ta med kameran ut på ett varv runt Tömte. Lovely!

Dagens schema

Publicerad 2011-03-04 08:00:00 i Dagens schema,

Fredag, sista dagen innan helg. Tredje sista dagen innan lov. Usch vilken hemsk tanke.

  • Vakna, äta frukost, duscha, läsa körkortsteori
  • Attackera mig 17-18
  • Åka hem till pappa och spendera helgen där!

Ja, inte så många saker inbokat. Så jag är ju ledig om man vill nå mig.

körlektion

Publicerad 2011-03-03 16:56:36 i allmänt,

Jaa, fick en timma drygt! Istället för 35 minuter, det var kompensationen för att han missat min bokning. Haha.

Visserligen gjorde jag en väldigt farlig vänstersväng, men lastbilen körde inte in i oss som tur var! Haha, det hade sett lovande ut det såfall..

Men annars gick det bra. Ska köra igen nästa torsdag. Får hoppas att det inte är så många lektioner innan jag kan boka uppkörningstid, och teoritid!

Spinning, distans 45

Publicerad 2011-03-03 13:38:57 i allmänt,

Härligt med ännu ett spinningpass avklarat! Det var lika skönt som förra gången, kanske en aning jobbigare idag faktiskt.

Har även insett att jag tror att favoritlåten på Hälsokompaniet är Proud Mary - Tina Turner. Den är med på Zumban och var även med idag. Men den är bra, man kan sjunga med. Och då tänker man inte på att man tränar! Härligt.

Nu rullar Veronica Maggio ur högtalarna.

3 mars 2011

Publicerad 2011-03-03 10:05:43 i allmänt,

Godmorgon, idag vaknade jag upp till fågelkvitter, det var underbart!

Ska äta lite frukost och sen ser jag vad morgonen har att erbjuda. Kommer missa början av Skidskytte-VM då jag ska iväg och träna. Men äsch, om det har gått bra för Sverige så lär man få se repris på det många gånger.

Tror att jag ska göra mig en skål müsli med fil och slappa framför tv'n.

Dagens schema

Publicerad 2011-03-03 08:00:00 i allmänt,

Älskade torsdag. Nu är ju snart lovet slut.. Usch. Men en kul grej är att vi börjar med SceMu. Där ska vi får komponera ihop våran turné som vi ska ha sent i maj. Det ska bli riktigt kul!

  • Vakna upp och äta något.
  • Spinning, distans (igen, jag älskade det)
  • Hem och äta, läsa teori
  • Köra bil kvart i fyra
  • Friidrott 18.00
  • Hem och slappa

Också en dag där det inte händer så mycket, men torsdagar är härliga faktiskt.

Afro och Balance

Publicerad 2011-03-02 20:49:17 i allmänt,

Då var dagens träning avklarad! Skönt var det iallafall. Körde först ett Afro-pass, tog ut mig till fullo verkligen! Så det kändes verkligen sen när man gick in i Balance-passet. Där var det mycket om balans och stretch och sådär. Det var skönt, men ibland började det småkrampa i låret eller det kändes som att höften hoppade ur led. Men jag härdade ut hela passet. Och jag känner mig smidigare, på något märkligt sätt.

Fikan med Ida var trevlig, sen gick vi på linne-jakt! Vi pratade om allt möjlig och skrattade åt allt möjligt! Det var trevligt och nu måste jag verkligen hälsa på henne i Karlstad någon gång. Pinsamt att jag inte varit där faktiskt. Men det kommer!

Nu ska jag se på Efterlyst, eller om tio minuter.

2 mars 2011

Publicerad 2011-03-02 10:27:31 i allmänt,

Godmorgon solstrålar!
Eller, regnmoln kanske man borde säga.

Lyssnar på min kick-ass spellista iallafall. Den är mycket fin. fina beter heter den till och med. Jag gillar den, just nu rullar Håkan Hellström ur högtalarna.

Ska ladda upp för en fika med en fin vän! Det kommer bli endel prat och skratt, det känner jag på mig. Men kul ska det bli, som fasen! Har saknat henne, inte setts på hundra år känns det som.


Skol-SM i Sollentuna för tre år sen (eller något i den stilen)

Dagens schema

Publicerad 2011-03-02 08:00:00 i allmänt,

Onsdag. En dag med lika tråkigt väder som alla andra dagar.

  • Vakna, äta frukost, duscha osv.
  • Fika med Ida
  • Hem och vila
  • Afro och Balance (18 respektive 19)
  • Hem och äta och läsa teori
  • Sova

Det händer inte så mycket. Men det blir två träningspass ändå, prova på Balance, får se om det är något för mig!

choklad, makaroner och falukorv

Publicerad 2011-03-01 17:31:46 i allmänt,

Sen vi kom hem från vårat äventyr, jag och mamma, har jag mestadels ätit. Hemlagad mat och choklad! Gud så gott.

Okej, jag har faktiskt varit duktig också. Läste ett avsnitt i min favoritbok "Du & jag i trafiken". Usch vilken oerhört tråkig bok. Önskar att jag redan kunde allt så att jag slapp läsa i den. Det står på så tråkig svenska också, som att man verkligen vore helt dum i huvudet och inte fattade någonting. Men jaja, jag måste ju läsa den någon gång, och om jag tar ett avsnitt om dagen ungefär, så är jag ju snart igenom denna roliga boken.

Imorgon ska jag fika med Ida, får prata med henne om vart och när vi ska ses. Annars lär det ju bli lite knepigt detta!

gött med spinning

Publicerad 2011-03-01 13:23:52 i allmänt,

Ojojoj! Spinning är nog verkligen min grej faktiskt! Eller iallafall 45-minuters passet. Det var jättehärligt, och eftersom man stod ungefär halva passet (fast i olika intervaller) så hann jag aldrig ens få ont i rumpan. Det var hur skönt som helst och jag bokade även in mig på torsdagens förmiddagspass. Med samma instruktör, som även är min medlemstränare. Jag ska nog prata med den i receptionen senare (innan jamen) och fråga om jag kan boka ett möte med henne.

Nu har jag tagit en behövlig dusch och äter nu müsli, innan jag och mamma beger oss ut på nya äventyr!

Gårkvällen i ord

Publicerad 2011-03-01 12:00:00 i allmänt,

Ja, jag tog inte en endaste bild på spektaklet igår. Synd!

Men vi möttes inne på Konsum och gick runt i hela affären innan vi hittade det vi skulle ha. Florsockret tog oss jättelång tid. De håller ju nämligen på att bygga om. Det var en spännande upplevesle, minst sagt. Men vi fick det vi letade efter och gick tillbaka hem till mig.

Vi började göra tårtbottnen direkt och ställde den i ugnen. Sen började vi med smörgåsarna och åt dem och sådär. Vi tog ut tårtbottnen och såg att den var helt såsig i mitten, ajdå ajdå! Men vi körde på ändå, och vi skulle ju delat den och haft glasyr i mitten, men det gick inte att lyfta överdelen eftersom det var så kletigt... Så vi behöll den hel och kletade glasyr ovanpå och på sidorna istället.

Sen åt vi det och tittade i skolkatalogen. Sen skulle vi dra igång en CentralShow-dvd. Men det gick verkligen inte. Vi prövade alla skivor i dvd-spelaren och i datorn. Det var inte en enda som funkade. Då kom vi på "men i tv-spel då?" så vi provade. Det funkade i Playstationet! Så vi kollade på massa roliga minnen!

Sen pratade vi och skrattade massor under hela kvällen. Runt tolv försvann alla och jag gick och sov!


Här är dom, mina flickor! Visserligen syns bara Ediths hand, men ändå!

1 mars 2011

Publicerad 2011-03-01 10:02:54 i allmänt,

Godmorgon! Sov lite längre idag, till kvart i tio lyckades jag sova på. Härligt.

Igår när jag skulle köra bil så stod jag utanför och väntade. Då ser jag att det kommer två som har kört innan och går, då går jag till bilen och ser att bromsljusen lyser. Okej, tänkte jag bara. Sen börjar bilen rulla bakåt "amen vad gör han?!" blir min nästa tanke. Tänkte att han kanske ska flytta bilen eller något. Nej, då kör han iväg sen. Jag blir helpaff och ringer mamma. Hon säger att han åker neråt igen, så jag går mot trafikskolans trappa igen. Nejdå, bilen fortsätter ner mot stan.
Så jag har ju inget annat att göra än att ringa Tom. "Skulle vi ha kört nu?" Är hans första fråga. Jag svarar jaa, och att vi ändrade ju det förra veckan eftersom jag var sjuk då. Han hade nog glömt att skriva upp mig. Men nu ska jag köra på torsdag kvart i fyra istället, och extra länge fick jag eftersom han fick dåligt samvete!

Det var nog ändå dagens händelse igår! Sjukt kul var det och något jag verkligen inte var förberedd på.

Nu måste jag äta frukost och göra mig i ordning, klockan 12 står nämligen ett spinningpass på schemat!

Dagens schema

Publicerad 2011-03-01 08:00:00 i allmänt,

Jaaa, tisdag. Det enda som är speciellt är att det är första mars.

  • Vakna, äta frukost och såntdär
  • Spinning!
  • Åka hem och slappa
  • Fara runt med sommarjobbsansökan
  • Äta mat
  • JAMAAAAA!!!
  • Sova

Ja, det är en väldigt lugn dag idag. Ska försöka läsa lite körkortsteori nu när jag ändå har massa tid till det. Annars blir det inte alls mycket att göra för mig idag, skönt ändå.

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela