Malin

En blogg om mig

30 april 2011

Publicerad 2011-04-30 07:22:27 i allmänt,

Godmorgon! Är uppe med tuppen idag inför flytten.

Först och främst så fyller Alen år idag, så grattis till honom!

Är uppe tidigt och ska börja plocka undan kläder och allt som finns kvar i rummet. Så idag blir den riktiga flyyen. Ska bli otroligt skönt och roligt. Men jag blev lite sentimental när jag vaknade och insåg att "detta var sista natten i en lägenhet jag bott i, i nästan elva år" Men ja, det kanske behövs flyttas också någon gång. Och jag tror att det kommer bli superbra på Parkgatan 13 (ja, nu kan alla stalka mig också)

Nej, nu ska jag hjälpa mamma med kaninerna, sen får jag börja göra mig i ordning!
 
Ha en härlig dag!

mys på ediths veranda

Publicerad 2011-04-29 22:44:40 i allmänt,

Åh, vi hade så himla roligt! Vi kom dit tjugo över sju kanske, för vi var och handlade chips och hallonsoda innan vi gick mot Edith. Sen pratade vi ända till tjugo över tio, då kom Matildas pappa och hämtade oss. Jag vet inte allt vi pratade om, men redan efter en halvtimma hade jag kramp i käkarna efter allt skratt! Så det var jättekul och det kändes som att det behövdes! Annars hade vi nog dött på samhällen på måndag om vi bara skulle prata om allt som hänt under lovet! Haha, men det var awesome.

Imorgon kommer bilder.

attack och tjejkväll

Publicerad 2011-04-29 16:03:24 i allmänt,

Ska snart sticka iväg för att möta upp Matilda och Sofie för att gå ner och träna! De ska visserligen köra ett spinningpass och jag ska köra attack, men det börjar samtidigt så vi ska samgå. Hehe.

Sen efterråt ska vi göra oss i ordning och gå och handla lite sen sticker vi ut till Edith för lite kalasmys! Ska bli jättekul, vi kommer prata så galet mycket. Om allting också. Kommer bli så underbart. Saknar de tjejerna när vi inte är i skolan! Visserligen har jag träffat alla en sväng under lovet, men inte tillsammans. Så det ska bli skoj!

Så nu får jag väl börja göra mig klar för att gå till Sofie. Vi hörs!

29 april 2011

Publicerad 2011-04-29 10:18:05 i allmänt,

Morning!

Sitter och försöker skriva samtidigt som jag äter frukost, ingen bra blandning.

Idag ska vi till lägenheten, ska bli galet roligt att få se utan att det är någon som lägger in mattor. Få se helheten liksom. Annars ska jag sola och läsa.

 

Ha en fin dag!

ingenting

Publicerad 2011-04-28 20:11:12 i allmänt,

Efter att jag kom hem från solningen har jag hunnit med att äta, vara med fina flickor och varit ute på Vik. Det gick i ett där ett tag, men det är så skönt när dagen går undan och man har något att göra. Nu har jag visserligen dödstråkigt och vill hitta på någonting. Men jaja. Jag får väl efterlysa något. Eller om jag läser lite. Hmm, beslutsångest.

Imorgon ska jag iallafall plocka ihop massa på förmiddagen, plus plugga och sola om det är fint väder. Sen halv två åker jag och mamma och hämtar nycklarna för att sen bege oss till lägenheten och börja plocka in kökssaker! SKA BLI SÅ GALET KUL! Som sagt i något annat inlägg så ska jag ta massa kort och uppdatera er!

spinning och solning

Publicerad 2011-04-28 15:01:37 i allmänt,

Det var riktigt skönt att träna förut iallafall. Synd att det är inomhus, för det är så himla fint väder att man bara vill va ute. Men jag fick mig iallafall en promenad till HK plus extra träning på spinningscykeln.

Sen kom mamma från jobbet och hämtade mig och vi åkte och solade. Körde i 16 minuter eftersom det var första gången. Och nu när det lagt sig lite syns det att jag fått färg! Nu gäller det att pressa mer på balkongen, hehe.

Ska på friidrotten sen. Får se vad jag ska hitta på idag med ungdomarna.

28 april 2011

Publicerad 2011-04-28 10:09:21 i allmänt,

Halloj!

Var nyss och kollade vad termometern visar, 10,2 grader, i skuggan, klockan tio på morgonen! Det är ju helt fantastiskt. Och detta ska jag fira med Spinning Distans 45 klockan tolv, följt av fusksolning med mamma. Äsch, det blir nog balkongen efter att jag kommit hem ändå. Funderar till och med på om jag ska sätta mig ute med frukosten nu.

Annars måste jag bli klar i mitt rum med nedpackning av allt utom kläder, de slänger vi bara ner i en sopsäck imorgon efter halv två när vi får nyckeln. Det ska bli så himla spännande, och så himla roligt! Jag vill verkligen inte flytta ifrån här vi bor nu, men jag har kommit över det på något sätt. Och efter vi var och kollade på den andra lägenheten i onsdags och fick se alla snygga tapeter så kändes det ändå helt okej att flytta dit! Så nu är det bara själva flyttandet av allt kvar. Ska bli med mamma direkt dit imorgon när vi får nyckeln och ta kort på rummen mer på riktigt innan vi flyttar in alla saker. Jag lovar att om flytten kommer ni bli uppdaterade ofta!

lååång fika!

Publicerad 2011-04-27 21:51:09 i allmänt,

Runt tjugo i två fick jag ett fint sms av en fin kompis vid namn Sofie. Hon undrade på om jag ville med och fika. Självklart ville jag det! Så jag gick och mötte henne plus Savve och Simon och tillsammans gick vi till City. Efter en timma var det bara jag och Sofie kvar och vi satt där till halv sex. Efter det pallrade vi in oss på AKM och Pentryt där Josef, Johan och Ludde var. Vi pratade med dem i typ en timma. Sen mötte jag mamma och vi köpte godis innan vi tog varvet om stan och sen hem.

Det var superhärligt att prata med Sofie, det händer inte så ofta. Men när det väl gör det så pratar vi hur länge som helst, och om allt möjligt mellan himmel och jord. Helt fantastisk är den tjejen alltså!

Nu när jag har varit hemma har jag tagit ner allt från mina väggar. Det är bara en spegel och bananlampan kvar. Så imorgon blir det ta ur allt ur garderoben förutom kläderna.


Allt på min Centralshow-vägg är nu borttaget och nedslängt i en låda som ska upp på vinden.

det var jag och jag gjorde det bara för dig

Publicerad 2011-04-27 12:30:47 i allmänt,

SItter och lyssnar på min mega-awesome-playlist. Just nu är det Håkan, skräll. Men ja, jag lyssnar på den hela tiden, för den är så galet bra! the mega-awesome-playlist sådär ser den ut och låter!

Har försökt att legat ute på balkongen, men det blåser till ibland så att filten blåser omkring och ligger inte still. Det medför ju också att det blir lite kallt ibland. Men jag var ute en timma iallafall. Ska ta ut en stol och se om jag kan sitta ute en liten stund till, för det är så himla skönt när det är sol!

27 april 2011

Publicerad 2011-04-27 09:09:04 i allmänt,

Hej!

Idag skiner solen vilket innebär en heldag på balkongen med böcker om allt möjligt. Eller mest om undervattensbåtar eller regler i trafiken. Jag tror ni förstår vad jag menar.

Annars idag står Spinning Terräng på schemat. Dock vet jag inte om jag ska boka in mig på Distans 75 istället. Jag har lite beslutsångest. Det lutar mest åt terrängen. Ska höra med Matilda om hon ska dit. Ska bli skönt att träna, gjorde ju inte det igår eftersom jag inte ville gå på något pass när Jamen var inställd. Så jag var hemma och läste om trafikskyltar istället, göttä.

Nu ska jag ta mig frukost och sätta mig i våran provisoriska soffgrupp (som består av två fåtöljer)

långsam dag

Publicerad 2011-04-26 21:49:57 i allmänt,

Usch, allt har gått så himla sakta idag. Har knappt gjort något alls, bara latat mig och pluggat på trafikvägmärken.

De som var här från Miljömyran förut var iallafall läskiga. Jag hoppades bara att mamma inte skulle lämna mig ensam en stund. Haha. Så när hon pratade i telefonen och jag visste att gubbarna skulle komma tillbaka önskade jag att mamma skulle sluta prata. Feg_tjej_93. Men de var läskiga, men de var inte här så länge iallafall. Som tur var.

Nu ska jag se klart på Desperate Houswives och sen blir det nog mer tv innan jag somnar skönt!

körlektion och fika

Publicerad 2011-04-26 13:07:43 i allmänt,

Fikade med Edith, mysigt! Vi satt på Nordells och fikade en liten stund. Sen gick vi, hon skulle iväg och jag hade körlektion. Den gick superbra och jag är så himla nöjd! Dock sa Tom hela tiden att jag hade en tant under som skrak. Haha, vilken körlärare jag har! Men det är skönt, det blir så onervöst då, och det gör inget om man gör lite fel ibland. Vi skrattar bara bort det.

Nu har vi en humla inne, mamma är livrädd. Jag med, egentligen. Haha. Det var visste en geting, kanske borde springa härifrån jag också!

26 april 2011

Publicerad 2011-04-26 08:37:15 i allmänt,

Hej och godmorgon.

Tror att solen gömmer sig bakom ett litet molntäcke idag. Men det lär väl bli sommarvärme ändå!

Ska och fika sen, ska bli helt fantastiskt underbart. Världens bästa Edith är det som är min fikpartner. Lovely! Vi kommer nog prata tills båda får kramp i käkmusklerna, haha.

Annars ska jag plocka mer på mitt rum, försöka bli klar med allt som kan bli klart nu. En del saker måste man vänta med tills dagen då man flyttar, tex kläder. Jaja, det blir hur bra som helst.

i feel your arms around me

Publicerad 2011-04-25 15:27:55 i allmänt,

Sitter och lyssnar på Tovy just nu. Väntar på att jag ska gå iväg till Attacken och köra ett stenhårt pass. Ska ta ut mig som aldrig förr idag, ska bli himla härligt.

Imorgon blir det en fika med Edith innan körlektionen. Kommer bli jättehärligt, då ska vi prata en massa. Vi kommer nog prata lite nu innan Attacken också, underbara tjej!

steker, pressar, sola...

Publicerad 2011-04-25 12:45:55 i allmänt,

...kalla det vad ni vill! Men det gör jag, och har gjort i över en och en halv timma. Hoppas på att få lite mer färg på kroppen iallafall. Jag och mamma ska fejksola på torsdag också, lägga lite grunt, hehe.

Nej, nuåktergår jag till värmen, det är nästan så att jag fryser när jag kommer in för att jag legat ute så länge!

25 april 2011

Publicerad 2011-04-25 08:42:38 i allmänt,

Morrn!
Hur kommer det sig att jag alltid vaknar så tidigt? Det spelar nog ingen roll hur sent jag går och lägger mig, vaknar alltid mellan halv nio och halv tio. Men jag klagarinte, man får mer sol då!

Idag ska jag pressa och steka och allt vad det heter. Ska även försöka läsa i någon av mina favoritböcker "Du och jag i trafiken" eller "En världsomsegling under havet", så nu spörs det vilken det blir.

Måste få tag på Edith också. M-Å-S-T-E!

jam, bilder och sol

Publicerad 2011-04-24 19:28:49 i allmänt,

Det är så fantastiskt skönt ute! Gick både till och från Jamen och det var hur skönt som helst. Såg massa andra som var ute, antingen som gick eller som satt med kompisar i strandparken. Helt underbart sommarväder (ja, jag vet att det är vår, men det känns som sommmar)

Just nu håller jag på att försäkra mig om att mina bilder inte kommer försvinna. Jag tar över alla bilder till ett usb. Sen tänker jag spendera massa timmar åt att rensa bort alla bilder jag inte vill ha eller som jag klarar mig utan, men det kommer efter hand.

Imorgon ska jag steka hela dagen. Edith kom förut och var hur brun som helst, fuskigt! Så imorgon ska jag pressa, hela dagen!

Ha en fin kväll, ska spendera min med mamma och Jonna. Sista kvällen innan Jonna åker hem imorgon! Men hon kommer den 2 maj igen! Hehhee

Hemma

Publicerad 2011-04-24 16:11:29 i allmänt,

Har kommit hem nu en sväng innan jag ska ner och träna, JAM! Underbart ska det bli.

Jonna är ju hemma nu också. Jag hade fått present av henne, hon hade köpt ett linne till mig med Musse och Mimmi Pigg på, supersnälla syster <3 Det var jättefint och kändes så himla somrigt, stort och luftigt! Jag gillar det. Ska pröva det snart känner jag.

Funderar på att gå till HK tidigare och springa lite på crosstrainern eller något i den stilen. Mest bara för att få lite luft innan träningen. Är galet peppad just nu för Jam iallafall. Ska bli väldigt skönt. Ännu mer peppad är jag inför Attacken imorgon, eftersom det var så galet kul i fredags så är jag pepp inför imorgon, och få höra alla underbara låtar igen! (Nu hoppas jag även att Edith kommer på Jamen)

Ha det fint!

YES!

Publicerad 2011-04-24 10:55:06 i allmänt,

Mamma sa att datorn hemma funkar igen! UNDERBART! Nu gäller det att så fort jag kommer hem igen så ska jag ladda över bilderna på ett usb-minne, så att de aldrig kommer försvinna. Om jag inte tappar bort usb't dvs. Men jag ska fixa det direkt. Så att inte samma sak händer imorgon.

24 april 2011

Publicerad 2011-04-24 09:21:50 i allmänt,

Good morning!

Mamma ringde och jag fick veta en hemsk sak. Våran dator hemma har troligtvis kraschat. SÅ JÄVLA OVÄRT! Har massa bilder som jag inte har sparart någon annan stans. Fan också. Vi får prata med någon på tisdag, när allt öppnar igen, och höra om det finns någon möjlighet att ha kvar allt, jag hoppas innerligt på det. Annars har massa minnen försvunnit. Tävlingar, centralshow, tjejkvällar, friidrottsskolorna. Usch, jag hoppas att det finns kvar.

Idag ska jag JAMAAAA! Underbart.

the mega-awesome-playlist

Publicerad 2011-04-23 21:44:34 i malin tipsar,

Jag har precis gjort den bästa spellistan någonsin på Spotify! Den innehåller så många fantastiska låtar och en sån himla salig blandning så det inte finns. Men den är helt mega-awesome! Jag älskar den, som vanligt med mina listor. De är ju helt klart bäst.

the mega-awesome-playlist sådär, där har ni den, subscriba gärna, om ni vågar!

 
Ett band som är med, Mando Diao


Tove Styrke, en annan representant


Robyn finns såklart med också!

Tömte

Publicerad 2011-04-23 14:20:09 i allmänt,

Snart ska pappa hämta mig och sen åker vi hem till underbara Tömte. Älskar det stället mest av allt på hela jorden. Det är så fantastiskt där. Trivs så underbart bra. Nu under helgen som jag är där (det blir bara idag och imorgon) så ska jag ta varvet runt och ta massa kort, för jag antar att det börjar bli lika grönt där som här! Helt awesome.

Så jag får gå mig många rundor där hemma, sen steker jag nog lite i solen också!

Mellangården i vintras

23 april 2011

Publicerad 2011-04-23 09:31:16 i allmänt,

Godmorgon

Ännu en solig dag och den ska spenderas på balkongen med min favoritbok "Du och jag i trafiken", jaja. Jag får iallafall i mig lite sol! Sen ska jag väl försöka städa undan på rummet också, plocka ihop saker jag inte behöver innan vi flyttar och sådär. Det blir nog bra.

Annars ska jag åka till pappa en sväng. Kommer ändå bli ensam hemma ikväll annars och då kan jag lika gärna åka till honom eftersom hans helg blev borta förra veckan!

Salem al Fakir - I'm so Happy

Publicerad 2011-04-22 21:31:59 i Fin bete,

Salem Al Fakir – I'm So Happy
Ni får den från Spotify, annars är det bara youtubea!

Denna låten gör mig glad, den får mig att må bra. Jag gillar att låten i sig är så himla glad och skuttig. Medan texten är så otroligt dissig som den är, det är helt awesome. Och Salem är så himla duktig, otroligt musikalisk. Jag diggar honom till max!


A whole day is going by
Without a single thought of you
And I can smile cause you're not near

PÅSKBOOOOOMB!

Publicerad 2011-04-22 17:34:03 i allmänt,

Attackpasset var så fantastiskt underbart! Fyra instruktörer, varav tre från Arvika och en från Göteborg. Det var sån stämning, redan från början kändes det som. Alla var taggade för ett riktigt skönt Attackpass med en överrakning.

Vi började som vanligt och körde hela passet. Sen innan sista låten sa Line "nu har vi kört från release 72, nu kommer en låt från release 73"! Och eftersom sista låten är en JumpingJackslåt var jag bara glad att vi "slapp" 72:an där! Den nya låten var mycket roligare och minst lika jobbig. Men det var jättekul att få prova på en låt från nya passet. Line sa till och med att vi troligtvis var bland de första i Sverige som körde någon låt från det passet! Lovely!

Efterråt fick vi godis och Gainomax. Sen åkte jag hem och åt pizza, mumma!



Visserligen bild från 71:an, men ändå!

IKEA

Publicerad 2011-04-22 17:09:27 i allmänt,

Vi var på IKEA mellan tio och halv två ungefär. Vi gick där och sen fikade vi en sväng. Totalt hade vi en kundvagn och tre såna lastrullsaker. Alla hade alltså en grej var att skjuva på. Dock hämtade vi två an lastsakerna när vi var på lagret och skulle hämta alla saker.

Men jag fick mig, två byråer (där ena är tänkt att användas som tv-bänk), ett sängbort, en matta, en taklampa, en fönsterlampa (som dock var trasig...) och en spegel! Så nu har jag alla grovsaker som ska va i mitt rum. Sen tillkommer det lite saker. Men jaja. Det blev fina saker iallafall.

Sen köpte sig mamma massa andra saker också. Tes och Alen köpte en garderob som de ska ha i hallen. Tror den kommer bli apsnygg!

Nu ska jag och mamma äta godis. Det kommer ett inlägg om Påskbomben snart!

22 april 2011

Publicerad 2011-04-22 08:33:52 i allmänt,

Godmorgon!

Ska snart åka iväg med mamma, Tes och Alen till IKEA för att köpa massa fina möbler till flytten. Jag ska få mig någon byrå, en lampa, kanske en matta och ett sängbord. Hoppas det blir som jag tänkt mig. Men nu har jag sett rummet med tapeter och allt, så nu vet jag lite mr hur jag vill ha det. Jag tror att det kommer bli superbra!

Sen klockan tre är det PÅSKBOMB! BodyAttack med massa instruktörer. Alla som är på HK PLUS två gästinstruktörer från Göteborg, det kommer bli helt awesomeeee! Ska ta ut mig så jag inte orkar stå efterråt, det är då man vet att det är kul. Jag är så ofantligt peppad också så det finns inte. Har väntat ända sen jag anmälde mig förra trsdagen, awesome!

Men nu måste jag äta om jag ska hinna. PÖSSHÄÄÄJ

ensam hemma

Publicerad 2011-04-21 20:11:37 i allmänt,

Usch, såhär segt har tiden nog aldrig gått när jag varit ensam hemma en torsdagskväll. Verkligen inte roligt. Finns inget att göra, verkligen na-da. Skulle varit hos Emelie egentligen, men jag är så opepp så det finns inte. Får spara mig till Valborg istället.

Nej, nu får jag och Slagsmålsklubben ta och göra något vettigt!


Jag vill ha en till sånhär kväll, superrolig kväll med superroliga vänner!

pilutta dig

Publicerad 2011-04-21 16:35:02 i allmänt,

Jag och Matilda har nu gjort klart mellanspelet i Piluttavisan, så nu är den helt klar! Ska bara få tummen ur och göra färdigt der Mond också, men den tar jag under veckan.

Så nu ska jag snart ta mig ut till Vik och köra lite friidrott, om det nu är något idag. Men det måste det, annars får jag väl bara gå hem igen, och det dör jag ju inte av. Härligt att det är så fint väder också, då fryser man inte som tränare, utan njuter mer av att bara stå still och delegera order till de aktiva! Underbart.

Skolan var seg idag, eftersom jag har suttit i fem timmar och lyssnat på massa redovisningar. Men ja, man kanske fick lite mer inblick i hur projektet i trean ska bli. Jag har inte bestämt mig på långa vägar, jag har knappt en liten idé. Jag får se till hösten helt enkelt!


Detta ägget fick jag av mamma med anledningen "jag tyckte du skulle få en överraskning och när jag såg detta tänkte jag på dig" Åh, tack mamma.

Dagens schema

Publicerad 2011-04-21 08:00:00 i Dagens schema,

Torsdag, detta är alltså sista dagen innan LOOOOV! Underbart.

  • Sovmorgon till nio
  • Lyssna på treornas redovisning av projektarbetet
  • Lunch
  • KuHi, kolla på alla redovisningar
  • Hem, äta
  • Träning 17.00
  • Hem, fixa mig
  • Hemma hos Emelie I would believe!
  • Sova
Fin dag kommer det vara. Massa redovisningar hela tiden, skönt att veta att jag slipper det!

21 april 2011

Publicerad 2011-04-21 07:50:43 i allmänt,

Godmorgon!

Hoppas att det blir redigt fint väder idag, sista skoldagen och allt!

Idag fyller Emma år, GRATTIS! Det blir väl lite firande av henne ikväll, men inte så mycket. Hoppas hon kan vara hemma under valborg istället.

Ja, ska väl gå och se om jag finner något annat att äta än min underbara yoghurt nudå. Tog det sista igår och orkade inte säga att det var slut. Det är nog höjden av latet! Haha

tre fina vänner

Publicerad 2011-04-20 21:52:52 i allmänt,

Har varit en sväng på Rajjens med Matilda, Emma och Edith för att fira Edith lite smått. Det var jättetrevligt och vi pratade hur mycket som helst på bara en och en halv timma! Riktigt kul att träffa Emma igen också, har inte sett henne på ett tag i och med att hon går i skola i Karlstad. Men alltid roligt att träffa henne!

Nu ska jag nog äta något, är aphungrig (kanske för att vi pratade massa om mat?). Sen blir det nog soffläget!

mat + mys hos mig + dottevik

Publicerad 2011-04-20 19:22:00 i allmänt,

I lördags var vi hemma hos mig, jag, Ida, Sofie, Matilda och Edith. Vi lagade mat och spelade spel. Senare under kvällen kom Kicki också, och sen gick vi vidare till Dotevik där vi var bjudna på grillparty (eller ah, när vi kom dit var nog grill uteslutet) Här kommer n¨gra bilder från kvällen som var megakul!


Matilda och jag lagade mest mat


Sofie det snyggot!


Ida och Sofie


Matilda och Edith utgjorde ett lag.


Dessa var mina lagkamrater!


Kicki, Edith, Matilda och Sofie påväg ut till Dottevik

lägenhetstitt

Publicerad 2011-04-20 16:34:53 i allmänt,

Ja, vi åkte till lägenheten för att se om vi kunde få mäta lite och sådär för vi vill veta hur vi ska möbla. Och då sa han som var där att det var klart på tisdagen, så troligtvis kan vi få nycklarna när vi ville ha dem! Underbart. Längtar faktiskt. Tapeterna blev precis som vi hade tänkt oss. Det enda fula var golven, gula plastmattor är ingen höjdare. Men det funkar.


Tapeten i hallen


Tapeten i mitt rum


Vardagsrummet


Mammas tapet


Megastora fönster i vardagsrummet, så där passade jag och Jonna på att posa


Sen klättrade jag på väggen i hallen!


Jonna megaposade i mitt rum!

20 april 2011

Publicerad 2011-04-20 14:03:28 i allmänt,

HEJ!

Vi, jag mamma och Jonna, ska nu gå till lägenheten och kika! Ska blir riktigt spännande, hoppas det är fint!

Vi hörs snart!

Dagens schema

Publicerad 2011-04-20 08:00:00 i Dagens schema,

Dagen kommer bli helt awesome! Jag känner det på mig, det finns inget som kommer kunna göra mig ledsen eller arg en dag som denna. Det finns inte i min värld!

  • Dubbeltimma ScMu, eller det blir trippeltimma eftersom vi får Ensemblen också. -Köra igenom hela manuset!
  • Lunch
  • Tyska
  • Piano
  • Hem, äta, plugga
  • Spinning terräng 17.30
  • ONSDAGSBÄRS MED FINASTE FLICKORNA! Eftersom Edith fyller år! <3
Det kommer vara bäst, kommer få umgås med de allra bästa under hela dagen och kvällen. Det kommer vara helt fantastiskt!

boom, boom, boom, boom

Publicerad 2011-04-19 21:57:22 i allmänt,

Har Jamat och det var hur kul som helst. Nästa gång ska jag hänga med på alla mellangrejer! För nu kan jag koreografierna så bra att jag nog vågar lägga till en extra arm som egentligen inte behövs. Men det ska jag göra ändå, för jag är så tuff!

Nu ska jag vara uppe ändå till klockan slår över tolv, för då ska jag skicka ett sms till potatisen, underbart!

musik, musik, musik

Publicerad 2011-04-19 14:36:09 i allmänt,

Hemkommen från skolan. Det har gått undan, det enda som var segt var matten. Men Ingegerd är tillbaka efter lovet, då kommer det bli bättre igen. Sen har dagen flutit på bra. Sånglektionen gick himmelskt bra, även fast jag inte övat på läxan alls, men det funkade ändå! Sen har resten varit bra också.

Så nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart hämta mig något att äta innan jag börjar med lite läxor. Behöver inte stressa, men det är skönt att röja undan lite så man slipper på lovet.

Sen blir det JAM! Underbart ska det bli.

Dagens schema

Publicerad 2011-04-19 08:00:00 i Dagens schema,

Tisdagar är hatdagen, som ni säkert förstått nu.

  • Dubbeltimma matte
  • Sång
  • Lunch
  • Samhäll
  • Idrott
  • Ensemble - vilket nu blir ScMu
  • Hem, äta, är ensam hemma
  • JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

Åh, det bästa med hela dagen kommer vara Jamen, jag älskar det. Ska ta ut mig så himla mycket. Kommer gå in med den bästa inställningen någonsin! Kommer bli galet kul. Ska peppa med Geddan, vi ska köra så stenhårt!

19 april 2011

Publicerad 2011-04-19 06:57:06 i allmänt,

Godmorgon!

Hinner med ett snabbt inlägg innan jag ska göra mig i ordning för skolan. Idag kommer bli en väldigt seg dag, plus att jag missar lasagnen i matsalen, hoppas den är äcklig. Men som det ser ut nu så kommer det bli fint väder, och det gillas skarpt, iallafall nu när vi ska ha idrotten ute! Edith och Sofies påhitt, hehe.


För att ge er något att skratta åt så får ni en bild på mig och mitt matberg i fredags!

Water for Elephants

Publicerad 2011-04-18 21:49:42 i allmänt,

Ja, nu har jag och Jonna sett på bio. När vi kom dit var vi helt ensamma i hela salongen. Okej tänkte vi, hoppas det inte blir någon mer. Så vi pratade högt om allting. Vi tog snygga kort osv. Sen typ fem minuter innan filmen började kom det två till, sen fem till. Så totalt var vi nio stycken. Haha.

Men filmen var bra, den var precis så söt som jag hade föreställt mig. Och den slutade ju bra, så det var tur. Annars ahde jag och Jonna suttit och grinat som bara den! Haha.

Nu ska jag chilla i soffan innan jag ska sova!

18 april 2011

Publicerad 2011-04-18 16:44:29 i allmänt,

Hej!
Skolan idag har vart bra. Det har varit så himla fint väder att jag velat ha varenda lektion utomhus!

Men idag är jag glad. Över många anledningar tror jag. Dels att jag har så fina vänner, dels att alla verkade glada på ScMu'n och sånt! Sen är det en grej som är lite preskriberad, men det kommer tids nog! Plus att jag får åka till pappa lite över påsk, skönt att man kan slänga in lite extra dagar när det blir en utebliven helg!

Jag vill att det ska vara onsdag så att världens bästa Edith fyller år, då ska vi fira henne lite smått på kvällen. Kommer bli awesome!


Sitter vid Jonnas dator, och den har ju kraschat. Så finns inte så många bilder. Men hon har lagt in bilder från när vi rensade igår. Här hade hon hittat några pappersdrakar eller något liknande. UNDERBARA, men slängda nu..

Dagens schema

Publicerad 2011-04-18 08:00:00 i Dagens schema,

Måndag, en kortare vecka iochmed långfredagen. Ska bli riktigt skönt med lov snart

  • Gemensam sång
  • Håltimma
  • Tyska
  • Lunch
  • Samhällskunskap
  • Dubbeltimma ScMu
  • Hem, äta, plugga
  • Bio med Jonna (vi måste boka biljetter jag tror)

Härligt att Jonna är hemma känner jag! Hon åker visserligen på onsdag för att senare åka vidare till London, men jag får träffa henne lite iallafall!

plump och kakor

Publicerad 2011-04-17 20:44:34 i allmänt,

Ja, då var kvällen hos Tes och Alen avklarad. Eller, vi har varit hemma ett tag. Vi började med att öppna presenter. Till våran stora förskräckelse så hade Tes kompis köpt likadan ljuslyktegrejs som vi hade köpt. Så nu har hon tre stycken. Men det funkade det också! Så Tes behöver inte byta iallafall. Skönt det!

Sen åt vi kakor och pratade, efter det tog vi oss till bordet och spelade plump. Jag var bara med första omgången så det inte skulle bli så många andra omgången. Men den första vann mormor, då skiljde det tre poäng mellan hemme och mig och Jonna, som kom på andra plats. Den andra omgången vann morfar.

Så nu sitter jag och ser på "How I met your mother", ett av de bästa programmen som finns. Jag älskar det.

17 april 2011

Publicerad 2011-04-17 10:12:23 i allmänt,

Godmorgon!

Igår var en supermegaawesome dag och kväll! Jag började dagen med att repa låtar till turnén, det gick väl bra. Jobbigt att sjunga med sån kraft klockan nio på morgonen. Men det funkade bra ändå och vi repade de låtar som vi skulle. Sen gick jag, mamma och Jonna en promenad på en och en halv timma. Så vi gick nog drygt en mil iallafall. Superskönt och supervarmt var det!

Sen gjorde jag mig i ordning och städade på rummet. Sen kom Matilda och vi gick tillsammans ner på affären. Sen gick vi upp och inväntade de andra. När de kom så började vi göra mat direkt. Kyckling, egengjorda klyftpotatis, tsatziki och sallad. Det var supergott och alla blev mätta. Efter det spelade vi spel. Sen kom Kicki också. Någongång vid tio (eller om klockan var halv tio) så gick vi till Dottevik, Ida blev inte med tyvärr. Men där hade vi jätteroligt och jag kom hem med Jonna runt tre.

Så idag ska vi till Tes och Alen, ska bli sjuhimmelens roligt! Känns som jag inte sett dem på flera år, men det kanske bara har gått två veckor. Menmen, det är alltid kul att träffa dem!

Ha en bra dag!

16 april 2011

Publicerad 2011-04-16 11:48:44 i allmänt,

Hej, tjohoo, god morgon, tjabba, tjena.

Har repat en del idag. Massa fina låtar som låter bra också. Imorgon är det också rep, men jag kan inte, synd! Men jag och Matilda har skrattat en massa iallafall. Åt fina saker vi såg på Facebook, vi höll på att dö. Sen sprang vi + Kicki till Lindex och Kappahl. Sen gick jag hem.

Nu ska jag, mamma och Jonna gå ut och gå en promenad. Tror vi skulle ta med Jonnas dator till Anders också, så han kunde hjälpa till med den.

Sen ska jag äta och göra mig i ordning inför ikväll. Det kommer bli megaawesome!

15 april 2011

Publicerad 2011-04-15 18:57:13 i allmänt,

Hej!

Efter en lång dag är jag nu hermma och har ätit gott.

Teatern idag var spännande, men den var faktiskt rätt så bra. Jag och Kicki klantade oss lite, men det var galet roligt! Haha. Sen på Pumpen var jag helt död tror jag. Men det var skönt att två andra instruktörer gick och sa till vad man kunde göra bättre! Så nu är min teknik ännu bättre.

Nu har jag, mamma och Jonna ätit tacos. Imorgon blir det rep, promenad och en underbar tjejkväll + grillkväll! Det kommer vara så himla awesome!

Dagens schema

Publicerad 2011-04-15 08:00:00 i Dagens schema,

Fredag, vilket just nu innebär - JONNA KOMMER HEM!

  • Dubbeltimma svenska, prata om Frankenstein-filmen
  • Lunch
  • Se på teater 11.15
  • Samhällskunskap - få reda på provet
  • BodyPump 16.00
  • Hem och slappa med mamma och Jonna

Det händer inte så mycket saker under min fredag. Men det kommer vara långa och tråkiga håltimmar här och där. Men det är sånt man får stå ut med. Det kommer nog bli en rolig dag!

Sex and the City

Publicerad 2011-04-14 22:03:50 i allmänt,

Ja, nu har jag läst ut denna engelskabok, och jag har hunnit en bra bit på min rescension. Ett halvt A4 har jag fyllt och imorgon tänker jag göra färdigt den. Under helgen tänker jag ta tag i samhällsuppgiften, men den har jag tre lektioner på mig att göra också. Imorgon på lektionen tänker jag jobba stenhårt, inte Facebook en enda gång! (Wish me luck, I will need it)

Men jaa. Jag känner att det enda skolarbetet jag har panik över det är GeMu'n, eftersom jag inte kan något. Idag på lektionen kände jag mig jätteborta. Bättre blev det inte av att vi inte kommer ha något på torsdag eftersom treorna ska redovisa sina projektarbeten. Funderar på att fråga Anna om jag kan få ha GeMu ändå, eftersom jag kanske behöver hjälp.

Men nu ska jag spendera resten av kvällen med mamma i soffan. Imorgon taggar vi inför teater!


Bild från våran repdag, detta i slutet av dagen. Två trötta tjejor!

utomhusträning, hockey

Publicerad 2011-04-14 19:19:59 i allmänt,

Ja, då var säsongens andra utomhusträning avklarad. Det var bara två stycken som tränade idag. Sen var jag och Bengt där. Så jaa, de fick springa lite. Det var rätt kallt när solen inte var framme. Bengt skrattade åt mig för att jag hade vantar på mig.. Haha.

Så nu ska jag sätta mig framför tv'n och kolla på hockeyn. Heja Färjestad! Vinn idag på är SM-guldet hemma!

14 april 2011

Publicerad 2011-04-14 15:26:39 i allmänt,

Halloj!

Solen sken för en stund, men nu har den försvunnit bakom molnen igen. Jag som trodde det skulle få vara sol idag.

Ska snart köra bil, kvart i för att vara exakt. Sen blir det träning, innan jag kommer hem för gott. Oj, det lät dramatiskt.

Men nu har vi iallafall gjort redovisningen i KuHi'n och det gick väl bra. Alla förstod och gjorde allt de skulle iallafall. Och resten av dagen har också varit bra. Så nu taggar jag inför imorgon istället. Haha

Dagens schema

Publicerad 2011-04-14 08:00:00 i Dagens schema,

Redan torsdag igen, det går så fort nu och jag gör så himla mycket varje vecka så all tid flyger iväg! Jag hinner inte göra allt jag vill, kanske för att jag vill göra så himla mycket.

  • Sovmorgon till 09.05
  • GeMu - prata mycket om slutuppgifterna
  • Klassråd
  • Kör
  • Lunch
  • Dubbeltimma KuHi + redovisning av vårat arbete!
  • Piano
  • Hem, äta, plugga
  • Träning 17.00 - ute!
  • Hem, äta mera, plugga mera, sova

Torsdagar är så härliga iochmed att vi nästan enbart är på Musikskolan. Det är skönt att inte behöva springa mellan skolorna och komma sent till diverse lektioner enbart för att man är tvingad att gå mellan skolorna och allt på tio minuter. Men därför är torsdagar extra härliga!

Johnny Cash - One

Publicerad 2011-04-13 22:18:00 i Fin bete,

Såhär på kvällskvisten bjuder jag er på en väldigt fin låt. Detta har även varit min sångläxa i några veckor, och jag har fått väldiga känslor för den och texten. Jag avgudar den. Och den är bäst med Johnny Cash, så det så.

Det värsta är att den stämmer rätt bra in på mig också. Läskigt vad låtar gör det nu för tiden.

Spinning Terräng 60

Publicerad 2011-04-13 19:02:42 i allmänt,

Nu efter ett riktigt skönt spinningpass och en verkligen välbehövd dusch, tänker jag slappa resten av kvällen i soffan med mamma, min bok, smörgåsar från smörgåsgrillen och tv.

Så ha en fortsatt fin onsdagskväll så hörs vi imorgon!


Därför bjuder jag på en riktigt gammal bild på mig, från -07 tror jag

Powernap!

Publicerad 2011-04-13 16:05:50 i allmänt,

Det är underbart att få sova i en halvtimma mitt på dagen. Jag får så himla mycket energi efteråt! Har gjort så nu i två dagar, och det bästa är att jag faktiskt orkar sova på kvällen också. Men det kan nog bero på att jag inte sover mer än en halvtimma. För då hade jag verkligen inte orkat sova på kvällen. Men jag ställer klockan och sen somnar jag. Vaknar upp pigg och glad (tänkte skriva fräsch, men det kan diskuteras)

Så nu ska jag läsa lite mer innan jag traskar ner till Sofie!

13 april 2011

Publicerad 2011-04-13 14:33:19 i allmänt,

Hej!

Skolan idag har varit okej. Det har varit lite jobbigt bra, har haft en liten huvudvärk. Men det har funkat relativt bra ändå. Bokade iallafall minibussen och bilen till våran turné, lovely!

Har ätit lite nu, och sitter och läser engelskaboken. Ska göra klart den rescensionen nu i veckan tänkte jag. Och ta tag i samhällen nästa vecka. Det borde gå bra, tror jag. Sen väntar jag på spinningpasset också. Ska bli otroligt skönt iallafall. Ska ta i för kung och fosterland! Haha.

Dagens schema

Publicerad 2011-04-13 08:00:00 i Dagens schema,

Onsdag, en väldigt kort dag. Kommer nog gå undan, som bara den!

  • Dubbeltimma ScMu - gå till Svea och kolla lite
  • Ensemble - sjunga Matteuspassionen igen -.-
  • Lunch
  • Tyska
  • Slutar 13.10, hem och äta och plugga
  • Spinning Terräng 17.30
  • Hem, äta, plugga
  • Sova

Höjdpunkten på dagen kommer nog vara att gå in på Svea och prata om hur det ska bli där på turnén, det kommer vara så galet konstigt att gå in och veta "om en och en halv månad står vi där uppe och kör vårat race", det kommer vara helt fantastiskt! Jag längtar ihjäl mig verkligen. Det kommer nog vara bland det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv!

Veronica Maggio - Stopp

Publicerad 2011-04-12 20:44:18 i Fin bete,


Öppnar du den där dörren, tar på dig skorna måste jag ta sönder dig.
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Jag vet inte varför, men jag älskar de textrader som jag skrivit ovan. De är så klockrena. Jag vill ha med den här låten någongång på någon scen. Jag vill sjunga den för alla jag känner, högt och tydligt. Jag fullkomligt älskar den, avgudar den är nog rätt ord! Den stämmer in så bra, just nu. Och för några veckor sen. Helt totalt klockren låt.

Ingen Jam

Publicerad 2011-04-12 18:12:08 i allmänt,

Fick ett sms förut av min kära vän där det stod att Jamen var inställd pga sjukdom. Jag blev förvånad och jätteledsen faktiskt. Hade sett fram emot att köra det ända sen passet slutade i söndags! Det är ju mitt favoritpass och det nya passet är helt underbart. Nu får jag tagga inför nästa tisdag istället. Kan ju inte gå på söndag, så nu blir det ett litet upphåll. Men om jag saknar det för mycket får jag väl köra här hemma, till Youtube eller något! Haha.

Men ja, då passar jag på att göra läxor istället. Ska sätta mig i köket med piluttavisan och der mond. Jätteroligt, verkligen.

12 april 2011

Publicerad 2011-04-12 14:40:01 i allmänt,

Hej!
Idag tyckte jag att det var lite kallt, solen kikar ju inte fram, såatteee..

Men skolan var helt okej. Fick reda på att vi ska ha vikarie i matten fram till påsk, för Ingegerd är sjukskriven. Men ja, Kurt verkade ju rätt okej ändå! Sen har dagen bara flytit på, ensemblen var lite långtråkig. Men jaja.

Ska äta snart sen invänta Jamen. Kulkul!


Jag saknar att ha lugg

Dagens schema

Publicerad 2011-04-12 08:00:00 i Dagens schema,

Tisdag, världens segaste dag. Jag tycker inte om den för fem öre

  • Dubbeltimma matte
  • Sång
  • Lunch
  • Samhäll
  • Idrott
  • Ensemble
  • Hem, äta, plugga, vila
  • JAM 19.30
  • Hem, äta, sova

 

Jag överlevde!

Publicerad 2011-04-11 20:21:52 i allmänt,

Och det var med råge också! När jag kom dit började jag bli mer och mer peppad när jag såg alla som skulle vara med. Sen när vi ställde upp oss och såg att det var tre (!) instruktörer, Matilda, Linda och Simon, blev jag ännu mer peppad! Jag hade sån energi att jag inte ens fick håll på Jumping Jacksen.

Jag tror det var bra för mig att inte ha kört Attack på två veckor, jag tyckte det var så himla roligt att jag bara längtar till måndag då det är dags igen. Jag hoppas att jag har samma energi och inte får håll. För idag var det verkligen perfekt!

BodyAttack 72

Publicerad 2011-04-11 18:30:00 i allmänt,

Nu är jag och dör. Edith och Eva fick verkligen med mig. Jag var så sjukt opepp innan, men jag vet att jag kommer vara så himla nöjd över mig själv efter passet är slut. Man dör när man väl kör, men efteråt, då är man den gladaste och nöjdaste personen på hela jordklotet.

Men nu vet ni, om jag inte skriver något mer ikväll eller imorgon. Så är jag nog död. Hemsk tanke.

11 april 2011

Publicerad 2011-04-11 17:07:55 i allmänt,

Hej!

Idag har solen värmt så himla mycket. Har gått utan vårjackan tillochmed. Så himla underbart!

Skolan har gått bra. Det var som en fin Thea sa "jag tror att alla är på bra humör idag", och jag tror verkligen det stämde! På ScMu'n (som annars brukar vara rätt tjafsig) så höll alla med och vi var relativt effektiva och jobbade på! Nu är det inte alls jättelänge kvar tills det smäller, ska bli så otroligt kul och jag får se till att ladda kameran och ta himmelskt många bilder!

Jag ska snart gå och dö. Vi får väl se om jag kommer tillbaka.

Fick linnet från hm idag också, det är lovely!

Dagens schema

Publicerad 2011-04-11 08:00:00 i Dagens schema,

Måndag, en ny vecka, en ny start

  • Gemensam sång
  • Håltimma
  • Tyska
  • Lunch
  • Samhällskunskap
  • Dubbeltimma ScMu
  • Hem, plugga, städa
  • Attack 18.30
  • Hem, äta, plugga, städa, tv
  • Sova

En utdragen dag om jag får säga så. Det kommer vara jobbigt pauser mellan allt, det enda som går i ett är väl samhällen och ScMu'n, så jaa. Men det går. Jag klagar inte. Hoppas bara att den kvava luften är borta.

BodyJam 56

Publicerad 2011-04-10 19:24:14 i allmänt,

Efter ett härligt danspass i en timma är jag nu hemma och vilar upp mig. Ska läga i engelskaboken och sen fortsätta plocka undan på mitt rum. Jag la alla sakerna i sängen för att, som mamma sa igår, då vet jag att det blir gjort. Jag måste ju ha någonstans att sova inatt.

BodyJam 56 alltså. Tredje gången med detta nya pass och det känns redan som att vi har kört det i flera veckor. Jag har kommit in i det så himla bra, det är bara några saker som jag är lite osäker på. Men de tar sig mer och mer. Jag älskar att stå en timma framför två av de bästa instruktörerna och bara köra tills jag inte orkar mer. Och det är precis det jag tycker att ett träningspass ska gå ut på! Man ska vilja köra slut på sig själv, och det är precis det jag brukar göra. Nästa gång (på tisdag) ska jag köra ÄNNU mer.




Så otroligt skön relaxlåt mellan topparna!

bajsbrunt vs orange

Publicerad 2011-04-10 14:11:46 i allmänt,

Ja, som ni vet så köpte jag två nya nagellack igår. Ett bajsbrunt och ett orange. Fråga mig inte varför jag köpte ett verkligen bajsbrunt, men det var billigt och jag får aldrig nog av nagellack, så äsch? Ett som jag nästan aldrig kommer använda gör väl inget? Jag har redan så många sådana ändå.

Nu är min samling uppe i 28 nagellack och ett stärkande. Jag har en känsla av att det inte kommer gå många dagar innan jag är uppe i 30 st.


Bilden gjorde verkligen inte det orangea rättvisa, inte riktigt det bajsbruna heller.

10 april 2011

Publicerad 2011-04-10 10:12:10 i allmänt,

Godmorgon!

För att vara mig så vaknade jag relativt sent, brukar alltid vakna vid nio och vara hur pigg som helst. Men idag sov jag lite längre, skönt!

Ska läsa mer i engelskaboken idag, och försöka städa ur lite i mitt rum. Lägga saker i lådor och sådär. Så att mitt rum också blir klart någongång.


Bild från Fråga-Olle-dagen

Stan, balkongen, hockey

Publicerad 2011-04-09 15:31:49 i allmänt,

Jadu, jag och mamma hittade det vi letade efter på stan. Jag fick mig ett par utespringskor och vi hittade lakanen. Mamma skulle även köpa present till hennes kompis, då passade jag på att köpa ett orange nagellack. Det blev ett bajsbrunt också, det vet jag inte när jag har tänkt använda.

Nu har jag även laddat in 403 bilder från kameran till datorn. Bilder ända sen mammas kalas, men de la jag in på Jonnas eller pappas dator, så jag har redan visat massa utav dem. Men nu har jag bilder från allt möjligt. Sen har jag fört över alla bilder (nästan) till USB-minne så jag kan ta med till pappa och lägga in därifrån eller om Jonnas dator funkar nu. Alla bilder får jag inte lägga ut, eftersom det är backstage-bilder från våran turné. Men de bilderna kommer när affischem är ute!

Har även laddat över lite filmer från klassen och sådär. Hade sen Skillingmark i oktober, några av dem kanske kommer ut. Sen när vi körde viskleken på svenskan. Får se om jag orkade ladda upp någon dag.

Har solat på balkongen också (eller ballongen som jag skrev till Jonna). Var ute i en och en halv timma sammanlagt. Så nu hoppas jag på att jag har fått lite färg. Det tar direkt på mig, så lite brunare än förut borde jag va.

Nu ska jag se på hockey, HEJA FÄRJESTAD! (de har redan gjort ett mål)


Bild från Fråga-Olle dagen. Gimmie, gimmie, gimmie

9 april 2011

Publicerad 2011-04-09 09:16:54 i allmänt,

Goodmorning sunshines!

Idag ska jag och mamma en sväng ner på stan, ska kolla lite på Intersport efter skor till mig och sen ska vi kolla efter såna lakan som man drar över sängen. Efter det ska jag sätta mig ute på balkongen och läsa lite. Försöka knapra i mig lite färg också! Härligt värre. Hoppas på att det inte blåser.

Have a nice day!
(oj vad engelsk jag blev idag)

Så ska det låta

Publicerad 2011-04-08 20:10:35 i allmänt,

Ja, det obligatoriska programmet på fredagskvällen klockan 20.00, Så ska det låta! Det är helt fantastiskt. Jag älskar den första delen, intro-tävlingen. Jag tog en av tre idag. Men det duger, är nöjd att jag tog dansbandslåten istället för mamma! Haha, helt fantastiskt.

Nu måste jag återgå, ska hitta låten nu!



UNDERBART ATT JAG PRECIS TOG LÅTEN!

8 april 2011

Publicerad 2011-04-08 17:44:14 i allmänt,

Hej!

Idag har vi nästan praktiskt taget blåst bort. Dörrar som hålls uppe av vinden, håret står åt alla håll, folk som glor i bilar när vi går över övergångsstället. Öh, vi såg väl ändå inte så konstiga ut? Jag tycker att vi var snygga iallafall!
Det tog i princip hela dagen att filma och ta kort. Vi började åtta och var klara typ två, eller något i den stilen. Men det var galet kul och jag käkade nästan 2kg morötter. MUMMA! Fast nu har jag ätit tillräckligt för hela veckan tror jag. Men detta kommer bli så himla snyggt när allt är klart. Jag vet inte hur mycket vi har skrattat åt allting idag. Så underbart.

Pumpen var otroligt jobbig också. Men jag la på lite extra på benen, vilket jag ska göra nästa gång också. För det känns typ inget. Så mera vikt på benen! Men annars var triecepsen jobbigast idag, det bultar i muskeln när man kör. Men det är så härligt, och det är så bra musik och instruktör så man blir så pepp!

Nu ska jag äta av mitt godis. 39,90 kr/kg på Ensamma Konsum. Köpte inte ens ett kilo. Haha! Ändå köpte jag galet mycket. Lär ha hela veckan lång!

Dagens schema

Publicerad 2011-04-08 08:00:00 i Dagens schema,

FREDAGGGGGG!

  • Repa och filma och ta kort och dylikt hela dagen med min klass.
  • BodyPump 16.00
  • Vila resten av kvällen

Detta räknar faktiskt jag som en helgdag, så jag tog helg redan igår, lovelyyy

utomhusträning

Publicerad 2011-04-07 19:04:15 i allmänt,

Ja, säsongens första utomhusträning var avklarad då. Det var inte så kallt, men det blåste så otroligt mycket att ibland trodde vi att vi skulle blåsa bort.

Det var bara tre som tränade, plus mig och Stefan, så fem totalt. De fick springa lite och sen invigde vi de nya kulorna! Förstår inte varför de kommer i färg när den går bort direkt. Men jaja, snygga var dem iallafall. Vi hade även fått nya diskusar och dem var nog det snyggaste jag sett på länge! Blev så himla sugen på att ta 600grammaren och gå till ringen och kasta lite. Det kommer det kommer. Under sommaren nu ska jag försöka kasta en del, ganska mycket hoppas jag på.

Nu ska jag se på hockey, HEJA FÄRJESTAD!

7 april 2011

Publicerad 2011-04-07 15:51:39 i allmänt,

Hej!
Se hur vinden plockar alla guldgula löv, jotack. Det blåser en hel del faktiskt. Lilla jag håller nästan på att blåsa bort. Eller, nä.

Ska knalla iväg till träningen sen, UTE för första gången, härligt. Det kommer nog blåsa endel, men det är ändå skönt att det börjar utomhus nu. Frisk luft och många fler träningsövningar och sådär man kan komma på. Mycket enklare tycker jag att träna ute.

Köpte mig ett par orangea leggins till imorgon. Så nu har jag nog de kläder som jag behöver. Borde ha ett par svarta tights, men jag orkar inte riktigt. Det blir nog så bra ändå. Tror jag är rätt redo inför morgondagen.

Idag är jag en glad Malin!

Dagens schema

Publicerad 2011-04-07 08:00:00 i Dagens schema,

Torsdag, vad veckorna flyger iväg. Detta blir sista skoldagen innan helg. Eller, vi har repdag på fredag, men det blir som helg ändå.

  • Engelska, eller har vi sovmorgon?
  • GeMu
  • Klassråd
  • Kör
  • Lunch
  • Dubbeltimma KuHi
  • Piano
  • Hem, äta
  • Friidrott 18.00
  • Hem, slappa

Härlig dag. Det enda jag bävar inför är om vi får tillbaka KuHi-provet, för det gick verkligen åt skogen.

bildregn

Publicerad 2011-04-06 17:30:00 i allmänt,

Jaa, nu när jag sitter och trampar på spinningscykeln så tycker jag att ni kan få ett bildregn. Det är en helt mixad kompott, det kan vara bilder på vad som helst! Så varsågoda




Denna bilden säger allt om mitt och Jonnas förhållande, alla öken/smeknamn vi ger varandra


Charmigaste ungarna


Vad är ett bildregn utan ett egopic?


Denhär bilden är så bra, när vi blev kvarglömda av våra mentorer!


När det byttes fönster i vårat hus så vaknade jag till dethära


Denhär bilden är ju hysteriskt rolig!

Det fick bli den sista bilden, hoppas ni fortfarande tycker jag är kul.
Ät lite extra godis såhär på "lill-lördagen" för mig, eftersom jag sitter och trampar på!

Beställning

Publicerad 2011-04-06 15:09:50 i allmänt,

Jadå, nu har jag beställt en klänning och ett linne från h&m, linnet kommer i veckan, klänningen kommer vecka 17, som det stod iallafall. Det spörs väl när den kommer!



Linne - Ljusgrå/mönstrad
Jag hoppas att klänningen sitter bra, för då lär det bli den på brölloppet!

6 april 2011

Publicerad 2011-04-06 13:05:54 i allmänt,

Hej!
Underbart väder idag, underbart.

Ska köra bil om dryga halvtimman, hoppas på att det går superbra! Ska verkligen tänka mig för innan jag gör alla saker och tänka på allt man ska göra och sådär. Ska köra gudomligt idag.

Skolan gick väl bra, det har varit rätt så lugnt faktiskt. Jag bävar inför fredagen, men det är bara att köra på.

Dagens schema

Publicerad 2011-04-06 08:00:00 i Dagens schema,

Onsdag, en rätt så lugn dag, iallafall om man ser till antalet lektioner och sådär. Sen är inte tiden mellan lektionerna eller vilka lektioner det är så himla viktigt.

  • Dubbeltimma ScMu, första timman jobbar vi i grupper, andra timman repar vi
  • Ensemble
  • Lunch
  • Tyska
  • Körlektion 13.35
  • Hem, äta, vila, slappa
  • Spinning Terräng 17.30
  • Hem, äta mer, vila mer, slappa mer

Härlig dag onsdag faktiskt!

illamående

Publicerad 2011-04-05 21:59:09 i allmänt,

Jag mådde faktiskt illa. På en månad, skojar ni med mig? Blä

Okej, behövde få ut det ur mig. Nu ska jag gå vidare, på riktigt. Föralltid. Jag lovar och svär.

Jamen förut var precis vad jag behövde, önskar att det kunde vara Jam varje dag. Jag vill alltid träna det, varje dag, flera timmar om dagen. Jag skulle må så bra. Jag skulle inte behöva tänka. Jag skulle bara kunna köra stegen, om och om igen. Jag har nästan lärt mig det utantill, en del iallafall. Jag vill bara köra på, kötta, kötta, kötta. Utan en endaste tanke. Bara dansa vidare som att jag var ensammast i hela världen. Jag skulle må så ofantligt bra då.

Men jag mår bra nu, tror jag.

5 april 2011

Publicerad 2011-04-05 15:10:54 i allmänt,

Hej!

Jag är stolt över mig själv idag (och ja, det får man vara), för jag hade ett missat samtal förut och såg att det kom från Årjängs kommun. Och de enda som skulle kunna ringa därifrån insåg jag snabbt var Årjängs eller Töcksfors skola. Nu när jag kom hem kollade jag mailen för att se om jag fått något nytt mail (det var ett från Koppom, så det hörde ju inte till saken). Sen tog jag mod till mig och ringde upp numret, det var såklart Töcksfors skola och jag pratade med en lärarinna där. Så från dem får jag svar imorgon på mail eller telefon!
SEN tänkte jag "nu när jag ändå är igång..." så ringer jag Centralskolan i hopp om att få svar. TROR NI INTE JAG FICK DET DÅ? Jo, så nu har jag pratat med rektorn där, honom skulle jag ringa tillbaka till om två veckor, för de hade inte mötte förrän nästa torsdag. Men jaja, så nu har jag fått svar från alla mina skolor iallafall. Skönt. Imorgon får vi boka bussar och sådär tror jag nästan.

Nu inväntar jag Matilda, hon kommer efter sin franskalektion och är här innan hon ska köra bil! Så jaa, nu går det i ett känns det som. Men det är härligt.

Dagens schema

Publicerad 2011-04-05 08:00:00 i Dagens schema,

Tisdag, hatdagen i veckan. På långa vägar. Segaste dagen faktiskt.

  • Dubbeltimma matte
  • Sång
  • Lunch
  • Samhäll
  • Idrott, Thea och Emelie idag!
  • Ensemble
  • Hem, äta
  • Jam 19.30
  • Hem, sova

Ungefär något i denna stilen blir det nog. Härligt

på promenad, genom stan

Publicerad 2011-04-04 18:58:03 i allmänt,

Ja, det kan man lugnt säga! Jag och mamma var ute och gick i dryga två timmar, vi räknade ut att det blev ungefär en mil! Så vi gick väldigt länge och långt. Det var riktigt skönt att komma in och äta lite revbensspjäll och baugette! Vi gick från oss, ner till statsparken, sen till kyrkan, till Kyrkebyskolan, Ok, Gateskolan, stallet, Volvo och sen hem!

Så vi gick en himla bra bit och det var så varmt hela vägen, så det var superskönt att gå! Måste vara ute oftare på promenader alltså, det är helt asum!

4 april 2011

Publicerad 2011-04-04 15:50:49 i allmänt,

Usch, varför är jag så bitter hela tiden?

Hej!
Solen skiner och jag funderar på att gå en liten finpromenad, bara gå runt i solen och njuta till fullo!

Skolan idag var väl okej. Sjöng upp på gemensam sång och det gick bra, blev rätt starkt för mig faktiskt. Det slog nog lite slint idag, men jaja. Fick nog fram en känsla, iallafall hos mig själv.
Men ja, sen började bitterheten komma, eller inte förrän på ScMu'n, är alltid bitter på den lektionen. Hur ska jag klara av repdagar och repHELGER med detta? Jag kommer gå i taket.

Nu måste jag få i mig lite att äta, sen blir det nog en finpromenad, det spörs.

Dagens schema

Publicerad 2011-04-04 08:00:00 i Dagens schema,

Måndag, jag hatar måndagar. De är så onödiga.

  • Gemensam sång
  • Håltimma
  • Tyska
  • Lunch
  • Samhäll
  • Dubbeltimma ScMu
  • Hem, åka till Lidl
  • Attack 18.30
  • Hem, vila, äta, sova

Ungefär något i den stilen blir min måndag. Jag bävar inför ScMu'n, faktiskt.

Jam

Publicerad 2011-04-03 19:08:54 i allmänt,

Jaa, då var det nya passet provat då! Och det var svårt, men superkul när man väl förstod hur steget skulle va. Så nu blir det Jam på tisdag ogen, och då hoppas jag ju att man kan lite mer och lite mer direkt! Så att man kan ta ut sig ännu mer och köra hårt som bara den! Men det är så himla roligt. Dock tyckte alla att de skulle stå längst fram idag, så det var så himla trångt. Hoppade in i alla, trampade alla på tårna osv. Men jaja, man fick göra det bästa av situationen helt enkelt.

Nu ska det blir tv snart, och slappa och sådär. Skönt. Imorgon är det skola igen, och det kommer bli kaos, som vanligt.

3 april 2011

Publicerad 2011-04-03 10:38:45 i allmänt,

Godmorgon!

Har hunnit med att äta frukost och nu sitter jag här. Ska se på reprisen av Körslaget sen, men det börjar inte förrän halv tolv, så det är en liten stund kvar.

Annars idag tänkte jag kanske läsa lite i engelskaboken, tänkte göra klart den uppgiften i veckan, eftersom jag inte har några andra läxor. Så är det bäst att passa på. Så det blir väl läsa lite i boken, läser ju Sex and the City såattee.


Hoppas att ni har finare väder än vad vi har i Tömte

plump

Publicerad 2011-04-02 22:13:14 i allmänt,

Sådär, nu är jag och pappa ensamma igen. Tes och Alen har precis åkt till Gardemoen (om det nu stavas så). Det var jättekul att dom var här och vi har ätit mat och spelat plump, såklart! Kerstin, Robin och Remy var också här. Trevligt trevligt. Det gick väl okej för mig i plump, kom varken sist eller först, så jag är nöjd.

Nu ska väl jag sitta här tills klockan blir mycket och det är dags att sova. Får väl se vad jag hittar på. Lyssnar just nu på Tove Styrke, härlig tjej det där!

Imorgon blir det JAMRELEASE! Ska bli kul att se hur nya passet är, vad det är för rörelser och sådär. Ska bli riktigt kul faktiskt.

charlottenberg och bruno mars

Publicerad 2011-04-02 15:50:45 i allmänt,

Yes, nu sitter jag här igen, lyssnar på Bruno Mars. Har inte direkt orkat lyssna på honom så mycket innan, men jag tänkte "nu är det dags" och så blev det som det blev.

Var på köpcentret med pappa för att leta skor plus att köpa lite mat och sådär. Och galet vad mycket folk det var, nästan jobbigt att gå där inne! Usch, men så är det.
Hittade inga skor, eller jag har sett ut ett par som jag vill ha. Men jag ska nog vänta med dem ett tag. Men maten fick vi tag på iallafall, tur det, annars har vi inget att äta sen! Haha, det skulle sett ut det.

Men nu ska jag nog göra något annat, dock blir det ju inget vettigt, som vanligt.

2 april 2011

Publicerad 2011-04-02 10:23:25 i allmänt,

Godmorgon!

Sitter hemma hos pappa nu. Orkade inte sätta på datorn igår, så jag och pappa sov ikapp i soffan istället. Tror att han vann! Haha.

Men studentkonserten igår var superbra! Älskar att gå på konserter som är så fantastiska.

Tes och Alen kommer ikväll någon gång, och innan dess ska jag och pappa till Charlottenberg så jag får köpa mig ett par skor! Lovelyyy.


Som vanligt när jag är hos pappa blir det en egobild

1 april 2011

Publicerad 2011-04-01 17:42:36 i allmänt,

Hej!
Någon som blivit lurad idag? Inte jag, än så länge *peppar, peppar*

Om man vill veta hur det känns att vara mör i benen är det bara att gå på BodyPump. Det var ett himla roligt pass, men uj så mör jag är. Det är nästan så att jag inte orkar stå. Men så kanske det ska va? Då märks det ju att man tagit i iallafall. Och jag älskar att ta i, fullkomligt älskar det!

Min och Matildas lektion gick bra iallafall. Tror att alla uppskattade och tyckte att det var roligt. Sen skrev vi rapporten direkt, så nu har vi inget med lektionen kvar, förutom att Johan ska prata lite om hur det gick och sådär. Men skönt att ha det avklarat och känna att det gick bra.

Nu ska jag plocka på mitt rum, plus packa till pappa. Innan jag och mamma åker och köper godis. Sen blir det studentkonsert och direkt efter åker jag hem till pappa! Imorgon kommer troligen Tes och Alen så då blir det plump! Ska bli riktigt kul.

Ha en bra fredag!


(gammal bild från nian)
OCH BTW! Fick hem klänningen från Halens idag, har inte hunnit prova än. Men de tkommer väl en bild på den tillslut!

Dagens schema

Publicerad 2011-04-01 08:00:00 i 30 bilder,

Fredag igen, snart helg. Underbart skönt!

  • Dubbeltimma svenska
  • Idrott, min och Matildas lektion!
  • Lunch
  • Håltimma, skriva rapport med Matilda
  • Samhällsprov
  • BodyPump (varför gör jag detta mot mig själv?)
  • Hem, äta, vila
  • Studentkonsert
  • Hem till pappa
  • SLAPPA OCH SOVA! (framför tv'n då)

Jaa, får äta mycket under lunchen så jag orkade med Pumpen iallafall. Första gången på det nya passet, med Edith säger att det är roligt iallafall. Hon kommer få hjlpa mig med vikter och sådär, hon som vet vad det är för övningar och sådär. Men det ska bli skönt igen, hoppas att jag är lite starkare än första gången! Haha

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela