Malin

En blogg om mig

15 december 2011

Publicerad 2011-12-15 09:22:18 i allmänt,

Godmorgon!

Ska alldeles strax göra mig klar för att gå till skolan. Hade sovmorgon idag, vilket var väldigt behövligt efter allt lussefirande. Så nu dricker jag det sista ur min varma oboy-kopp och har precis sett dagens avsnitt av julkalendern.

Ikväll blir det Attack, inte kört det på två veckor, så vi får se hur det är med formen, haha!

Kommentarer

Postat av: karin

Publicerad 2011-12-15 11:58:34

du kan kolla på sidereel, det brukar jag, om jag inte laddar ner. jag har hört att det inte är brottsligt att ladda ner tv-serier på en sida, men du kanske inte har torrent-program?



länk till sidereel: http://www.sidereel.com/Americas_Next_Top_Model



(där kan du även söka på andra tv-serier!)



väl framme på sidan hittar du episoderna och trycker på den du vill se. då ska du komma till en lista med flera länkar, välj då en länk som ''heter'' megavideo :) du kan även googla på det program du vill se + säsong + episod + megavideo + eventueller sidereel!



det dumma med megavideo är att man kan se visst många minuter, sen så får man vänta +/- en timme innan man kan fortsätta, så därför kan man ladda ner flera torrents, så kan man kolla längre i sträck istället.



ibland kan megavideo bli hackigt om man inte trycker play och pausar så att programmet får ''laddas'' innan man börjar kolla. beror på vad man har för uppkoppling m.m :)



och ibland när du tryckt på en ''megavideo-länk'' så kan det komma en svart/mörkgrå ruta som säger att du ska tillbaka till sidereel (ungefär), välj då en annan ''megavideo-länk'' i listan :)



hoppas du förstår hur jag menar? annars får du höra av dig :)

Postat av: karin

Publicerad 2011-12-15 18:23:32

vad bra! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela