Malin

En blogg om mig

30 mars 2012

Publicerad 2012-03-30 16:19:41 i allmänt,

Sitter och kollar ett gammalt avsnitt av Top Model. Kosar med voffan samtidigt. Ska även göra en uppgift i Naturkunskapen (självklart glömde jag boken i skolan, men kan nog hitta informationen jag behöver ändå). Senare ikväll ska jag gå på Ingesunds uppsättning av Dr. Jekyll & Mr. Hyde! Ska bli riktigt roligt faktiskt. Skulle också vilja vara med i en musikal någon gång!

Men nu ska jag nog göra lite nytta, om jag orkar...

29 mars 2012

Publicerad 2012-03-29 19:42:21 i allmänt,

Ser på "Halv åtta hos mig" och har precis ätit kvällis. Har annars suttit med provet inför imorgon. Övade första gången nu. Men jag tror inte det blir sådär jättekrångligt. Det verkade inte det när jag läste iallafall. Ska läsa fler gånger innan jag somnar. Ska hinna läsa imorgon också tänkte jag. Men det lär jag inte hinna, haha.

Har idag även spelat "I'm yours" cirka tusen gånger. Sjungit den lika mycket. Det var nämligen skolexpo för åttorn och vi skulle lära dem att spela den. Så det har varit en rätt så dryg dag. Dock fick vi massa fika, så det var ju positivt iallafall! Hahahaha.

Nu ska jag nog börja läsa lite igen.

nytränad

Publicerad 2012-03-27 21:10:04 i allmänt,

Så himla skönt att komma hem och bara kunna äta och duscha och ta det lugnt! Har tränat ett stenhårt pass av BodyAttack på HK. Suuuuperskönt var det. Tog i som tusan. Dör nästan varje gång på benlåten, den är brutal! Dock är det väldigt skönt att känna hur det bränner i musklerna och veta att man tar i. Det är riktig pain man känner efteråt iallafall!

Har även hunnit med att öva inför föredraget imorgon. Har kört två gånger för mamma, andra gången lyckades jag plussa på en hel minut! Hahaha. Får hoppas att det blir en bra tid imorgon bara. Ska hinna öva lite mer på pianoläxan också, är fruktansvärt dålig på att öva.. Måste få in en rutin i det. Kanske ska satsa på att alltid spela tjugo minuter efter jag kommit hem från träningen. Det ska jag försöka med!

Nu ska jag se klart på desperate!

världens bästa

Publicerad 2012-03-26 17:02:39 i allmänt,

Måste berätta en grej min mamma precis gjorde. Jag rinngde henne (hon är på affären och handlar) och frågade om hon hunnit betala. Hon saatt hon inte gjort det med stod i kassan och plockade upp varor. Jag ringde för att säga att jag ville ha choklad, men eftersom hon stod i kassan behövde jag ingen. Sen ringer hon igen några minuter senare och frågar "vilken smak vill du ha?" Då har hon alltså gått in IGEN, för att jag var sugen på choklad. Sötaste mamma <3

Alexis Jordan – Happiness Känns som en passande låt

24 mars 2012

Publicerad 2012-03-24 18:37:29 i allmänt,

Sitter ensam hemma för tillfället. De andra är ute och går med Nika. Kände att jag ville stanna hemma och fräscha upp mig inför kvällens bravader! Ska nämligen ut och dansa på Tiki med mina fina brudar! Det kommer säkert finnas någon bild på det (ska försöka ta lite kort iallafall). Ska bli jätteroligt faktiskt, ser fram emot det! Sen kanske Amanda sover över här också efteråt, superkul! Ska ha kul för alla som inte kan vara ute och dansa också, haha.

Sopet idag då. Det gick bra, glömde text till båda låtarna men det funkade ändå. Haha. Var inte så mycket folk, så det var inte så jobbigt att sjunga heller. Kändes bra efteråt iallafall! Felicia var nöjd till en början, sen blev det lite jobbigare. Dock gillade hon att få vatten på huvudet, hon gillar ju att bada och sådär. Det var nog lite mycket folk också, men hon var ändå rätt så lugn. Så länge man gick runt och bar på henne, haha.

Men nu måste jag sätta lite fart. Ska visserligen inte iväg förrän efter nio, men ska hinna äta och fixa mig innan dess. tur att jag har kläderna utvalt iallafall! Bra med dop innan utgång, haha.

19 mars 2012

Publicerad 2012-03-19 09:03:19 i allmänt,

Sitter och kollar på andra sidan av soffan, där Jonnas alla kläder ligger. Mamma har packat upp det mesta och lagt i högar. Under tiden som hon gör detta utbrister hon "jag som tycker du har mycket kläder Malin". Detta säger rätt mycket om hur mycket kläder Jonna faktiskt har. Lite senare utbrister även mamma "hon behöver inte köpa kläder på ett bra tag". Får se vad Jonna säger om det, haha.

Har haft fetingsovmorgon idag. Börjar 10.15. Men vaknade rätt tidigt, inte lätt med en hund. Hehe, dock sov hon inte hos mig, men man hör när hon går överallt. Men det är supermysigt att ha henne hemma här, helt underbar!

Men nu måste nog jag göra mig klar

18 mars 2012

Publicerad 2012-03-18 11:49:58 i allmänt,

Är hemma och ska nog plugga lite. Har prov på onsdag och jag känner att jag vill börja. Har inget annat bättre för mig idag (förutom att dansa rumpan av mig på Jamen!), men den har jag lite tid innan. Så ska nog ta ett ryck först! Ska även städa på rummet så Nika kan få sova där också. Hon har redan varit där inne ocj nosat på allt som finns där, haha. Nu ska vi ju ha henne hemma i åtta månader, börjar idag!

Igår var en jobbig dag, vaknade 05.30 somnade 23.00... Flyttning och städning heeela dagen lång. Är lite utsliten idag. Men det är värt! Nu ska jag se till att vara upptagen den helgen Jonna ska flytta ner igen, haha. Snäll lillasyster.

Men nu blir det plugg

16 mars 2012

Publicerad 2012-03-16 21:31:25 i allmänt,

Är så sliten på så många sätt. Har kört ett av de jobbigaste BodyAttack-passen någonsin, så hela kroppen är mör. Sen är det skolan, massa arbeten hit och dit som ska lämnas in. Får panik på det. Orkar inte. Tid till projektarbetesrapporten får jag inte heller. Har massa annat som måste gå före. Men snart kan inte allt gå före, det är bara en månad tills rapporten ska vara inne och jag vet inte ens hur jag ska börja.

Imorgon ska jag dock lägga allt åt sidan och umgås med världens bästa familj <3

15 mars 2012

Publicerad 2012-03-15 16:57:10 i allmänt,

Har satt på spellistan nu och ska skriva en krönika. Vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Känns inte som att det finns något som direkt fångat mitt intresse. Inte just nu i vilket fall som helst. Den ska egentligen vara klar idag och skickas till en kompis. BLÄ. Har ingen aning om vad jag ska skriva om. Finns inget som direkt är aktuellt just nu. Får se om jag hittar någon bra nyhet som jag kan kommentera.

Senare ikväll blir det Ediths studentkonsert! Ska gå dit, lägga strumporna i utträde, mohahahha. Nej, det ska jag inte. Får ge henne dem som en present efteråt. Efter att den är slut ska jag inte göra något alls, eller det beror på om krönikan blir klar nu innan.

Nej, läsa tidningar var det!

14 mars 2012

Publicerad 2012-03-14 17:03:35 i allmänt,

Solen skiner, det är varmt, jag är lycklig! Vill bara hitta någonstans där det är varmt och bara sitta där och göra ingenting. Men nej, jag har grejer att fixa. Krönika och doplåten är bara två grjer som jag har. Orkar inte med skolan längre. Fasen, längtar redan till påsklovet!

Ikväll är det köruppsjungning också. Bläää.

Nej, nu ska jag unna mig lite mjölk, för det är så himla gott!

BodyAttack!

Publicerad 2012-03-13 17:59:51 i allmänt,

Ska iväg för att köra sista passet av BodyAttack 75! På fredag är det nya releasen och jag är redan supertaggad inför den! Får hoppas att folk bokar av sig så jag får en plats, haha.

13 mars 2012

Publicerad 2012-03-13 13:04:40 i allmänt,

Hejhopphallåtjenatjahejsan

Idag har skoldagen bestått av - introduktion till intagningsprovet, uppsjungning, fika, sitta med på intagningsprov. Ungefär sådär lite har jag gjort idag. Ska försöka skriva en krönika nu också. Inte det allra lättaste ska jag tala om. Kommer få IG på uppgiften, haha. Idag får ni en bild på mig, ovanligt?

mumma!

Publicerad 2012-03-12 18:02:32 i allmänt,


Måste ge mig själv beröm. Det både såg gott ut och smakade gott (ja, jag har redan ätit upp såklart!) Dock kanske det blev liiiite för mycket vitpeppar, men inte så att jag störde mig. Vitlöksbaguette blev det till. Lätt och smidigt! Jag kommer nog laga mat fler gånger. Ska prova detta på mamma någon dag också, haha.

hur ska detta gå?

Publicerad 2012-03-12 15:10:04 i allmänt,

Idag ska jag försöka mig på att göra egen mat. Jag brukar aldrig laga mat själv, inte ens när jag är ensam hemma. Antagligen lagar jag aldrig mat själv för att jag inte kan. Jag kan knappt göra makaroner.. Sen är jag rätt kräsen också, men det finns ju mat jag kan göra med saker jag tycker om! Så jag ska försöka lära mig och bli bättre. Därför ska jag nu laga mat (är ensam hemma, då är det bara jag som behöver smaka om det blir äcklligt). Ska göra plattpasta med baconsås. Ska nog improvisera lite, orkar inte gå efter recept, blir roligare att mixtra själv.

Om jag lyckas bra idag ska jag försöka laga mat hemma minst en gång i veckan, så mamma får vara försökskanin. Ska göra lite olika typer av mat, så att det inte bara blir pasta hela tiden.

Jag håller er uppdaterade på hur det går.

12 mars 2012

Publicerad 2012-03-12 09:43:42 i allmänt,

Har fetaste sovmorgonen idag! Börjar tjugo över ett. Dock gick jag upp relativt tidigt för att hinna plugga till provet som är då. Har knappt pluggat alls, detta kommer gå bra det. Men får köra ett ryck såhär på morgonen!

Men om jag ska hinna det, alltså att plugga in allt till provet, så måste jag nog sätta fart!

7 mars 2012

Publicerad 2012-03-07 13:22:57 i allmänt,

Detta datumet kommer jag komma ihåg hela mitt liv. Det kommer vara ett bättre datum än när jag gifter mig (om jag nu gör det) eller när jag skaffar barn (kommer ångra dessa orden senare i livet). Detta kommer vara datumet då jag fick ha min alldeles egna konsert, med musik jag rådiggar och underbara medmusikanter! Just nu sitter jag hemma och laddar upp, med te och musik (dock inte det som ska spelas ikväll). Ska nog prata så lite som möjligt också. Hahaha. Dock sitter jag och pratar med mig själv, så det kommer gå åt skogen med det.

Jag är så otroligt peppad inför ikväll, samtidigt som jag är en smula nervös! Tänk om allt går fel? Det kan ju faktiskt hända. Men det blir nog bra. Ska skriva mellansnack nu, så jag har lite att säga!


I högsta hugg

n-e-r-v-ö-s

Publicerad 2012-03-06 18:18:56 i allmänt,

DELUXE! säger jag bara. Håller på att pissa ner mig för att jag är så nervös. Känns bra att jag ska iväg och kolla på Johannes nu, då kanske nervositeten släpper lite iallafall! Måste plugga också. Känns lite jobbigt att jag inte kommer kunna göra det imorgon. Men på torsdag och fredag blir det desto mer! Får köra hårdträning då, hahaha.

bakat

Publicerad 2012-03-05 20:08:43 i allmänt,

Har precis avslutat bakningen med mamma. Det är inför min studentkonsert som är på onsdag. HERREGUD! Det är på onsdag! På onsdag ska jag stå inför massvis med människor och sjunga några av mina favoritlåtar. Jag ska stå där och ge allt! Jag ska stå där och prata och säga massa om låtarna. Det kommer säkert sluta med att jag gör bort mig. Bli inte förvånade. Märks det att jag är supernervös?

Resten av kvällen ska jag slappa. Eller öva. Eller öva mer på GeMu'n. Det lutar mest åt att slappa. Skönt!

Jag hade inte själva affischen, men detta är bilden som är affischen iallafall.

5 mars 2012

Publicerad 2012-03-05 08:46:06 i allmänt,

Sovmorgon är grejen alltså! Gillar att jag fått sovmorgon på måndagar med, så har man lite mer tid att ställa om sig efter helgen. Så nu börjar jag inte förrän kvart över tio, ska bli superskönt! Nu är dock mina måndagar enbart fyllda med Naturkunskap. Men det blir väl så när man får alla kurser på samma gång.

Nu håller jag på att äta frukost och sen ska jag göra mig klar resten. Hoppas på fint väder idag med!

3 mars 2012

Publicerad 2012-03-03 16:37:22 i allmänt,

Är hemma och firar mamma. Mormor, morfar, Tes, Alen, Felicia och Bengt är här. Vi har ätit supergod mat och efterrätt och nu äter vi godis. Sen har jag konstaterat att jag kommer bli en bra mamma. Hörde Felicia ute på balkongen (hon låg och sov) inifrån vardagsrummet. Så jag kommer bli en bra mamma, haha. Ikväll ska jag och mamma passa Felicia medans Tes och Alen är ute med kompisar. Vi ska kolla på Melodifestivalen, haha.

Nu ska jag återgå till att vara social!

helt onödigt

Publicerad 2012-03-02 12:05:40 i allmänt,









Ibland har man lite tårkigt. Då tar man fula bilder. Sen bestämmer man sig för att ta sig en promenad. Då var det bestämt.

you make me laugh you make me shiver

Publicerad 2012-03-01 20:25:26 i allmänt,

Idag har jag först och främst varit ute och gått i en och en halv timma. Går man fort och med musik i öronen kan man gå hur långt och länge som helst. Känns inte som att det finns något stopp. Är det fint väder så gör jag nog om samma sak imorgon. Dock går jag nog åt ett annat håll. Blir drygt att gå samma väg hela tiden. Hehe.

Efter det var jag med Sofie och Lisa. Vi har fikat och pratat massvis. Gillar verkligen de tjejerna, förgyller min vardag! Sen har jag övat inför konserten och sådär. Ska göra det slutgiltiga låtlistan nu så det blir ordning på ordningen, hehe.

Sist nu på dagen ska jag försöka mig på med gemu'n igen. Svårt är det och när man inte är inne i tänkandet. Borde gjort detta direkt på fredag eftermiddag. Jaja, det kommer väl gå tillslut.


Bara därför får ni random bild från någon fest i höstas!

1 mars 2012

Publicerad 2012-03-01 10:52:16 i allmänt,

Hade 18 grader varmt ute på balkongen (ska tilläggas att den står i solen) när jag vaknade idag klockan 10.00. Så det var bara att bära ut en stol, sätta på musike, hämta frukosten och sätta sig! Det var riktigt varmt, men jag orkade inte sitta mer än tills frukostskålen tog slut. Började känna att det inte var så bra för förkylningen. Så jag gick in igen.

Vet nite vad dagen ska erbjuda heller. Får se. Om inte Sofie kan ta sig in till stan för att va med mig och Lisa så ska jag ta mig tusan gå på en långpromenad. Musik i öronen och bara gå! Kanske skulle ge mig på att utforska Solvik eller Degerängen. Måste få lite bättre lokalsinne här.

Om

Min profilbild

Malin

21år gammal och bor i Arvika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela